Written by AbangNara | March 28th, 2013

Ah ~~ Memang bukan mudah untuk melupakan wanita yang pernah bertakhta di hati. Abang Nara memahami hati Sharnaaz Ahmad. Semalam, menerusi Berita Harian, lelaki ini mengakui yang dirinya masih lagi menyayangi Shila Amzah.

sharnaaz

Malah Sharnaaz mengakui yang dia masih lagi mengikuti perkembangan Shila Amzah walaupun mereka berdua telah berpisah. Tambah mengharukan, Sharnaaz secara bergurau menyatakan yang dia mungkin tidak akan mencari pengganti bekas kekasihnya itu. Kata Sharnaaz:-

Jiwa masih lagi menyayangi dirinya. Bukan senang untuk mencari pengganti sepertinya, bahkan mungkin saya tidak akan mencari penggantinya sampai bila-bila.

shila sharnaaz

Tak apalah Sharnaaz. Biasalah hati terluka selepas clash. Itu perkara normal. Lagi-lagi kalau bekas awek cun macam Shila Amzah. Nak cepat sembuh kena cari awek cepat-cepat. Dapat awek baru, confirm awek lama dilupakan. Itulah ubat percintaan yang paling mujarab. Tak gitu?

P.S: Galaksi-galaksi terindah di cakerawala

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

144 responses to Jiwa Ini Masih Menyayangi Shila – Sharnaaz Ahmad

  1. first ke says:

    first

    0

    0
    • mutiara says:

      krik krik krikk..ZZzzZZ

      0

      0
      • Potong Stim says:

        Ya rabbi, tak habis2 lagi ke? Kau dah pergi Umrah…masih lagi nak kenang ke mamat yg berkeladak tu. Rimas laaaaaaa…. !!!!

        0

        0
        • apa la says:

          Sapa yang p umrah.. Shila la bukan sharnaaz

          0

          0
        • JIWA says:

          eeii..potong stim..ko ni tak reti baca ke..bukan shila la..mamat tu yang sayang kat dia..ko ni..tu laa…tak reti nak baca..asyik kondem org je..

          0

          0
        • nara says:

          la bodohnya…kan nara tulis sharnaz yg teringat shilla pesal kau nk kutuk shila lak

          0

          0
        • Yunalisa says:

          jantan macam tu kau nak kenang. please grow up la. bunga bukan sekuntum la dik. orang lain dah ke usa buat show, kau masih lagi nak jiwa kacau dgn cinta monyet. sedih la melayu2 macam ni.

          0

          0
        • Anonymous says:

          ini pengakuan sharnaaz laa..bukan shila..xperlu nk emo sgt kot..

          0

          0
        • Mak Jemah Naik Stress says:

          NAMPAK SANGAT KETAHANAN MENTAL/IMAN LEMAH BUDAK NI. SUDAHLA..MOVE ON JE LAH HAIHHHHH !!!!!!!!!!

          0

          0
        • Anun says:

          Ko ni bace versi terbalik ke ape? ke aku yg salah bace?
          Ni statement Sharnaz…bukn Shila…

          0

          0
        • Anonymous says:

          bodoh ke pekak ke atau ko buta? ok lah aku nak bagi ko bodoh sbb tak paham artikel ni.

          0

          0
        • ok says:

          ko ni mesti gelojoh.baca pun x betul.tau nak maki je. pegi tadika balik ye.

          0

          0
        • Betik says:

          baca lah betul2 pandai~~~~

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          oohhh…so cuweeeeeeet laaa abg sharnaz…errrr..tp takyah laa membodohkan diri sampai tak nak cari pengganti selama2nya…ko tu lelaki..tunjukkan yang ko tu laki…takyah jadi adik2 sangat..banyak lagi awek kat luar sana yang maybe bukan pengganti utk Shila tp sbg peneman utk ko…come on laa..adoiiii!!!!!!!!

          0

          0
        • Rohaya says:

          POTONG STIM – bangang nak mampusss….pegi mampuss la

          0

          0
        • jemol says:

          poyo la mamat ni..hari tu kata jgn kaitkan dgn shila lah..jgn sebut nama shila depan dia lah..cit…pooodahhh…

          0

          0
        • mmg potong stim says:

          haha…. mmg potong stim betoi la en/pn potong stim…

          0

          0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          oi ! yg cakap macm ni si shahnaz lah bahlol ! kau tk baca ke !!!! ape kene mengena shila ngan umrah dia !!! bodoh nk mampos !!!

          0

          0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          cakap tu baik2 sikit eh !! shanaz yg cakap macm tu n bukan nye shila !!! ape ! tk baca ke !! gua ingat gua tengok lu pon tk stim lah huh !!!

          0

          0
        • kedah mai says:

          kahkahkahkahkahkah…..bodoooooooo la hang nie potong stim x pi sekolah ka

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          xpe bang canaz, cham kan ada. cham sudi menjadi teman pengganti abg canaz.. boleh cham duk kira bulu dada bang canaz!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ni mesti kes tak sabar nk komen ni…tak abis baca dh komen…or u confuse antara shila n shahnaz….hahaha

          0

          0
        • Roundtable says:

          Tu le si potong stim ni memang tak peka dan gagal memahami kenyataan yang dibaca…atau tak baca kot terus komen…sedih…orang cite lain dia komen lain…asik nak potong stim aje tu yang fail

          0

          0
        • Anonymous says:

          gigih nk like byk2 ke potong stim??yunalisa pun same..nk hentam org je kje korang..

          0

          0
        • KakiCarut says:

          Wey kau ni dah kenapa?? Reti bace tak?????? “Jiwa Ini Masih Menyayangi Shila – SHARNAAZ AHMAD” dah sah2 tajuk cakap sharnaaz yg masih syg shila. Tetibe kau bantai shila tak pasal2… HAHA sedih hidup kau..

          0

          0
        • Ajari aku says:

          Harap dapat belajar dari pengalaman lepas ni..Be matured in making decision. Jgn tergesa2..Menyesal tiada gunanya..

          0

          0
        • aku says:

          potong stim… nampak sangat kau ni kak nam …raja segala kepoh yg bengap lg bangang..tu la..keje nk ngata org je kan…sendiri salah x perasan… kesian btol org spesis ko ni…ha3

          0

          0
        • Anonymous says:

          berkeladak betul la ko ni potong stim .. rimas aku tengok komen ko ni ..

          0

          0
        • mrs gary.. says:

          memalukan dri sndri je potong stim ni..bce pai bis aru ley komen..tah pape je la ko ni potong stim..

          0

          0
      • Reset Minda says:

        Orang2 yg takkan maju adalah orang yg 70% masih lagi mengingati kisah silam yg tak memberi faedah dan tak praktikal. Renungkan-renungkan…

        0

        0
        • Anonymous says:

          kesian..kenyataan yg pahit mmg sukar untuk kite hapuskan tp yakin pd diri pasti ade yg lebih baik wlupun xsame dgn yg lame..pengalaman mengajar kite sesuatu yg baru..pengalaman jgk lah yg mengubah kekurangan diri..muhasabah lah..

          0

          0
        • ddd says:

          Kdg2 meluat bila byk statement kluar.. mcm2 org bg statement…berbalas itu ini.
          Tp sejujurnya sy simpati kpada mereka berdua…kite yg x rase boleh ckp mcm2… Tp cuba klu jadi kt diri sendiri? Mmg ambil mase utk pulihkan hati… Bkn senang nk lupakan xpasal2.. lebih2 lg hubungan tu Seolah2 diputuskan org lain. Tak payah la nk maki2..nk marah2.. kita xpat ape pun.. cuma Kalau btol jodoh mereka ada hrp dipermudahkan la… Ksian asek jd umpat keji org2 perasan mcm xde dosa ni…

          0

          0
        • rara says:

          betul.orang xrasa xtau dan boleh cakap mcm2.sape yang dah rasa pasti mengerti dan faham perasaan mereka.

          0

          0
      • ;) says:

        shila pasti akn kuar kn lagu pasni.

        0

        0
        • :))) says:

          mmg shila akan kuarkan lagu pasnie . tajuk nyer Bersandarkan kepada kenangan ( x tahu kenangan pahit ker manis )

          0

          0
      • Anonymous says:

        ah! muak aku dgn cite mamat ni.

        0

        0
      • Only CT (In The World) says:

        Saya faham….walau dah 4 tahun berpisah dan 2 tahun x bersua muka saya masih belum melupainya….kadang2 sering kali tersebut namanya…apatah lagi memikirkannya……rindunya….tapi mustahil bole bersama lagi….tapi takdir tidak bole dibaca…..serah pada takdir sahaja…..KORANG JANGAN SUKA2 NK DISLIKE OK LUAHAN PERASAAN AKU…..aku harap dia dpt baca

        0

        0
      • mimi says:

        dh mula dh…xpyh nk wat statement menyentap hati nurani sgt boleh x en sharnaaz ahmad…

        0

        0
      • cik embun says:

        Lupakan sajalahhh bukak buku baru….

        0

        0
      • K.A.A says:

        jiwa je syg.. hati dah x syg dah..

        0

        0
    • Blake Lovely says:

      kesian
      istighfar banyak-banyak
      berdoa pada tuhan
      agar dapat jodoh yang lagi baik

      0

      0
    • anun says:

      sedih bila cinta tak bersatu..redha ubat terbaik pujuk luka hati..cari maksud tersirat disebalik perpisahan and andai itu takdirNya, terimalah seadanya..

      0

      0
    • mya says:

      mudah2han allah mrestui hubungan kowg…amin

      0

      0
    • kak timah says:

      LAW ADA JODOH XKEMANA

      0

      0
    • shananas tropika says:

      paling best kat blog beatiful nara ni bila baca comment tah apa apa.mcm harem! hahaha

      0

      0
    • ke laut ke bintang says:

      kau menyalak apa ni shanans oiii

      0

      0
  2. joyah sport says:

    first ke??ekeke

    0

    0
  3. alin says:

    Jiwa kacau!!

    0

    0
  4. neng says:

    da tak laku…..wekk..

    0

    0
  5. ADA AKU KISAH says:

    pundekkk

    0

    0
  6. neng says:

    da tak laku…..wekk..saje latu nak naikkan name balik…..

    0

    0
  7. nd lala lagi sayang shila says:

    plak dah…jgn sayang smpai mlyang sudah laa yer…

    0

    0
  8. miss mong says:

    memaafkan senang..nk melupakan tu payah.biasa mula2 bepisah.sape2 pn akn rsa gitu

    0

    0
  9. i says:

    msti kembang kempis hidung shila ni

    0

    0
  10. sengal.. says:

    yang ponting kayo……ahakssss…………….

    0

    0
  11. Anun says:

    Xkan jupe yg same…mgkin jupe yg lebih baik..
    Kalau syg,doakan yg terbaik utk Shila..

    0

    0
  12. memyselfandi says:

    Boo Sharnaaz!

    0

    0
  13. Limau Bali says:

    Cari lainla Sharnaaz….. sedap2 ND Lala ngutuk awak kat TV, ….huhu… ikan dalam laut banyak lagi..

    0

    0
  14. lee dong wook says:

    bosan! sakit perut.

    0

    0
  15. mizz nurse says:

    yang penting.. sharnaaz kena berubah. kawak sikit panas baran dan sifat mengongkong tu. semoga dapat jodoh yg lebih baik..

    0

    0
  16. miss propa says:

    banggang ko ni

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Sharnaz, buat masa ni what you can do for the time being is doa dan solat hajat banyak2. Sbb hati ni milik ALLAH dan hanya Dia saja yang boleh meredakan perasaan kita.
    Seeloknya buat solat istikharah, kalau petunjuknya bukan Shila then you must learn to forget her and move on. Kalau sebaliknya, kenalah cari jalan utk memenangi hati wali Shila. You must admit that you were harsh at the beginning. So, swallow the hardship down the road.
    Good luck to you bro..

    0

    0
  18. mizz nurse says:

    yang penting.. sharnaaz kena berubah. kawal sikit panas baran dan sifat mengongkong tu. semoga dapat jodoh yg lebih baik..

    0

    0
  19. aptb says:

    g la umrah, tenangkan jiwa…jgn dk kuar statement nk canang lg..rindu nk canang, mrh nk canang..diam2 sudah..semua bnda nk canang satu malaysia ke?? kdg2 wartawan yg keja mencari cerita ni yg lebih2..so better keep your mouth shut…org lain pn penah putus cinta gak..bkn mu sorang..

    0

    0
  20. miss s says:

    sayang anak,tlg respek mak&ayh dier..mmg xkawen n ayh dier tapi kne respek klu dh jd bapak mentua..shila lupekan yg lame..hehehe

    0

    0
  21. poyolebihlamamatni says:

    Dia ni nampak sangat x matang. Hidung berhingus cerita macam orang dah nak mati, x mungkin jumpa pengganti konon, tido malam ni, esok bangun jatuh cinta dgn minah lain pulak. Poyo je. Syoh syoh…

    0

    0
  22. lia1910 says:

    Tuhan tahu apa yang terbaik untuk kita.walau semarah mana pn..bila cinta bukan milik kita, sedih gak rasanya.

    0

    0
  23. andy melilau says:

    sabo lah sharnaz .. klau ada jodoh … x kemana …..

    0

    0
  24. saya says:

    ari 2 kemain ag jgn kaitkan nama saya dgn shila hmzah lg..skrg nk kuar statement syg2 la plk..MENYAMPAH!

    0

    0
  25. Armin V says:

    Sekarang mmg shahnz ckp tak ada penganti dan smp bila2, tp manusia kdg2 hny pada berkata2 tp buat nya lain.. Esok lusa sape tahu, takut termkan blk kata2 nya itu.. berhati2 bila berkata ok.

    0

    0
  26. cutie pie . says:

    tak habis habis lagi ke diorang nie ? sebelum nie bukan main yeye nak putus , pastu after da putus keluar pulak cit still tak boleh lupakan la bagai .. INI SEMUA POYO !!!

    0

    0
  27. cutie pie . says:

    tak habis habis seyh diorang nie . haritu yeye nak putus , pastu after putus keluar pulak cite still tak boleh lupa la bagai .. INI SEMUA POYO !!!!

    0

    0
  28. the grudge says:

    aper ler, dah putus tu putus jak ler. aper lg nak dikenangkan? bykn berdoa minta ditenangkan ati n jiwa tu. mcm tak der tuhan jak nak buat statment gtu. ni ler jantan yg paling ngok n aneh yg wujud di dunia ni…..

    0

    0
  29. dony says:

    itulah manusia..masa marah semua tak betul..bencilah..sakailah… cube tgk skrg bile keadaan dah tenang..mulalah meroyan sayang lah..rindulah… lainkali en.sharnaz..klu tgh marah bawak sabar..diamkan diri..ni tak..ko nk tunjuk terjal…semua dh terlambat..

    0

    0
  30. tukangbaca says:

    Antara reramai yang komen ni, ada jugak yang bijak susun ayat, ada jugak yang tidak. Baca lah betul-betul entry abang nara tu. Jangan lah nak susun kata ikot emosi tak tentu hala. Buat tambah dosa kering je. Entry kali ni berkenaan dengan kenyataan Abang Sharnaaz, takda pulak kena mengena dengan Shila. Buat apa lah dok sibok nak ngata orang tu. Biarlah dia. Kita yang baca ni, susun kata, komen lah yang elok-elok sikit. Dok sibok ngata orang, tercekik dengan kata-kata sendiri nanti, baru padan muka. :)

    0

    0
  31. ema says:

    sape tahu, satu hari nanti jodoh itu mmg milik mereka.. mungkin skg belum masanya untuk mereka, n mungkin sahaja perpisahan mereka ni akan jadi permulaan untuk kehidupan yang lebih diredhai kelak.. Allah S.W.T lebih mengetahui segalanya..

    ~bersangka baiklah pada Allah S.W.T ~

    0

    0
  32. midek says:

    tak abis2 lagi ke pasal ni..nara, banyak lagi kejadian lebih penting jadi kat dunia hiburan ni…cuba tengok ohbulan.com, pusara arwah P Ramlee musnah.tapi tak tau sebab apa….sama-sama kita jadikan iktibar…kadang2 blog hiburan bukan setakat hiburan tapi boleh jadi medan pengajaran kepada kita semua..allahualam

    0

    0
  33. ................ says:

    la..hari tu cakap dh x nk cite pasal hal peribadi..skg cakap plk…biasa la kan org baru frust menonggeng memg la ckp mcm ni…sok kalau dh jumpa y lebih cantik n baik dri shila ni..ha masa tu la dh lupa ingatan kt shila dah…mcm la kita org ni semua x pernah bercinta….kalau shanaz ni btl2 masih sayangkan shila harap dia leh ubah perangai la…

    0

    0
  34. buat derk je says:

    hrp shila jgn reply lah luahan hati shanaz tu nanti drama sinetron berulang balik..berbalas2 status lagi .. biar je lah dia nak ckp apa… shila just move on.. takyah ambik hal sgtlah ….

    0

    0
  35. SHANAZ HANDSOME says:

    BODOHLA SHANAZ NIE. APA YANG SHILA ADA SAMPAI DIA BOLEH TERGILA-GILAKAN SI SHILA NI. SHILA NI AKU TENGOK BIASA JE. NAK KATA CANTIK TAKDELA CANTIK SANGAT. KALAU AKU JADI SHANAZ DAH LAMA AKU CARI PEREMPUAN LAGI CANTIK DAR SI SHILA NI. DAH LA NYANYI SUARA SUMBANG.

    0

    0
    • Fish Fairuz says:

      Alaaa, shanaz bukannya handsome sgt pon!

      0

      0
    • Lalola says:

      Kalau pilih pasangan berdasarkan paras rupa.. Jenuh laa macam tu.. Rupa tu jatuh nombor 3 yang penting agama dan budi kelakuannye.. Ape laa ko ni pun..

      0

      0
  36. triple j says:

    Yelah bukan senang nak cari awek bukan saja cantik dan berjaya, malah yg dah dimaki cukup2 sampai digelar sakai kat public, dah hina bapanya cukup2 jugak pun masih awek tu sanggup lari dari rumah semata2 cinta pada lelaki tu. Awek sekarang ni baru dimarah skit dah merajuk. Kami faham perasaanmu itu shahnaz.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    hahahahahahah

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Haaaaa…pas ni mesti shila plk keluarkn statmnt y dia masih sayangkn kat shanaz….dia org ni bercinta punya la kecoh…putus pn kecoh jugak…bosan la cite pasal dia org ni naraa oiiii….kalau dlm hati tu masih ada sayang lagi diam2 sudah la…poyo btl la shanaz ni..semua nk d cerita kt media…sok shanaz ni kalau dh kawin n bercerai..aku rasa segala keaiban semua d keluarkan…takot dia ni species ngan Rita……mulut x tahu nk zippp…

    0

    0
  39. honey madu says:

    tu laaa…dh fmily x suka nk wt cmner. terima je laaa

    0

    0
  40. mya says:

    amin

    0

    0
  41. Fish Fairuz says:

    Shanaz… ko mmg sengaja nk suh shila meroyan balik kan pasni? x habis2 ar ko ni shanaz.

    0

    0
  42. bukan nama sebenar says:

    klu ada JODOH, 1billion org pn xkan dpt mghalang…bertabah la….

    klu tak da jodoh………………….

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      betol minah jambu stuju ngan kau….kalau dh cinta gula jawa rasa coklat kan…

      0

      0
  43. suraya says:

    syg kau mcm plastik je jantan..syg kau xikhlas..kalo betol ko syg shila ko xkan hampakan hati mak ayah shila dgn perangai ko y mcm hampeh 2..huhuh..

    0

    0
  44. heart says:

    garang2 pun.. panas baran pun.. penyayang jugak.. kita yang tak tahu hal sebenar xperlu la terlalu cepat menjatuhkan hukuman..

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      betol kau cakap tu heart….mungkin jodoh shanaz ngan shila satu hari nanti mana tau kan..shila maseh sayang kn shanaz kan tol tk shila? ok lah kalau shila maseh sayang kn shanaz shila diam2 sms shanaz ok.shila jangan kasitau bapak shila or sesiape pon di dlm donia yg fana ni ni antara shila ngan shanaz aje yg tau ok orang lain tk boleh tau….kalau nk minah jambu yg jadi posnita minah jambu sedia menolong tapi diam diam ok jangan bilang orang ok…..lov uuuu shilaaaaaaaaa

      0

      0
  45. semek says:

    macam ini la namanya cinta..bukannya….baru putus..dah tayang awek baru!

    0

    0
  46. Naz says:

    Manusia ni..klu nak cari keburukan dan kelemahan orang senang shj. Klu dah x suka, wlupun orang lain yang keluarkan kenyataan..tetap jga orang yang x d suka tu disalahkan..nak kata hilang deria penglihatan, boleh pula baca..sy mmg langsung tak minat dgn shila ni tp kata nak mengumpat dn memburukkan dia, tak terlintas pula. lagi pun shila tak pernah pun buat salah dgn sy. kenal pun jauh sekali..Kita bukan manusia yang sempurna. Bagaimana klu kita mati tiba2 tanpa sempat minta maaf dengan yang kita umpat tu? adakah kita akan terlepas drp soalan di alam kubur nanti?

    0

    0
  47. Lalola says:

    Aku paham sebenarnye perasaan Shaarnaz ni walau nak ikutkan aku tak berkenan langsung cara dia.. Bila kite dah sygkan seseorang.. Dah sedia nak sehidup semati dgn org tu.. Tgk2 hubungan tu tak direstui.. Sape laa yg tak kecewa kan.. Aku pernah hampir alami benda ni.. Tp, aku takde laa lawan mak bapak.. Slow-slow.. Buktikan pd diorang yg pilihan kite tu tepat.. Alhamdulillah lama-lama kedua family boleh terima hubungan kami.. Yang penting kena byk mengadu pada ALLAH.. Hanye Dia je yg boleh tolong kita.. Lepas ni Shaarnaz kena jumpa ND Lala mintak maaf.. Bukan depan kami semua.. Tp, secara peribadi.. Tak payah heboh dalam berita ke paper ke melodi ke ape.. In shaa Allah kalau niat baik, mesti ALLAH akan tolong.. Kena ubah jugak sikap tu jangan baran sgt.. Perempuan tak suka tau lelaki baran tak bertempat ni..

    0

    0
  48. kaka azriff says:

    apa la korang ni… masa dia cakap xnak dengar nama shila lagi bukan ke dia tgh marah.
    Harap Sharnaz sabar & berdoa sepanjang masa mohon Allah berikan hidayah yg terbaik dik. kalau dah jodoh kau ngan shila, sekeras2 hati mak bapak dia sure dpt trime kau balik.

    0

    0
  49. pemerhati says:

    Tak kisah korang nak cakap pe. sejujurnya aku suka kalau dorang bersama balik..

    0

    0
  50. pemerhati says:

    tak kisah korang nak cakap pe. sejujurnya aku suka dorang bersama balik..

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Mudah2an.. mereka akan kembali bersama… Ya Allah… permudahkanlah perjalanan hidup mereka

    0

    0
    • loli says:

      ko nk ke kawen dgn laki pnas baran mcm ni anon???tak tau la kalo ko suke..

      0

      0
      • pemerhati says:

        Orang panas baran tak layak ke untuk dicintai? Masing2 ada sifat baik dan buruk dalam diri. Kalau shila sanggup, ko nak cakap pe?

        0

        0
        • bukan nama sebenar says:

          betul tu…panas baran tu cuma sikap..ia blh d ubah…

          klu ikhlas mnyayangi, insya Allah dia blh brubah…

          ke arah yg lebih baik..

          0

          0
  52. PEREMPUAN says:

    Tolonglah. Dah kutuk macam macam pastu sibuk nak cakap Sayang Rindu bagai. Kau ingat Shila tu takde perasaan? Dengan perangai baran awak tu Sharnaz, manamana perempuan pun taknak dah.

    0

    0
  53. loli says:

    aku xpercaye kalo jantan yg ckp pungpang mcm ni!!!! knon xmau cr pnganti la.cinta terakhir.cinta gile.cinta mati.tup2 lpas sminggu dok pos kt fb gmbr pelok2 dgn awek.sbg contoh alif aziz..aku da pnh jumpe rmai laki mcm ni.ade satu org kt kmpung aku ni ms bini dis mninggal pny mraung sakan.mnangis teresak2.ckp xkn kawen lain.ha lps tu amik ko lps sbulan kawen baru.mude gitu.kubo bini msih mrah lg…diam jela sharnaaz oi.xpyh nk kuarkn statemnt mcm org bodoh.simpan jela sndiri.kalo ade jdoh adela!!!!!

    0

    0
  54. Roundtable says:

    tak apa sharnaaz…siti saleha kan ade…ok ape kalau korang berdua couple..

    0

    0
  55. emma mengelembong says:

    jom kite couple sharnaaz :)

    0

    0
  56. Rerama says:

    Kalau betul2 sayang, sudah berbaik pun jangan bagitau media. Buat masalah je. Diam2 sampai kahwin baru bagitau.

    0

    0
  57. cold says:

    …kepala butuh

    0

    0
  58. Nekwan says:

    Shila jangan cepat melatah, itu cuma ayat Sharnaz nak buat Shila rasa dia ni jtn terbaik..jangan terpedaya, klu rasa susah sgt nak lupakan dia ambil air sembahyang, munajat byk2 agar Shila bertemu lelaki yg baik bukan macam Sharnazz, yg belum apa – apa dah nak rosakkan hubungan keluarga Shila. Tabahkan hati kuatkan semangat…jtn ini ada darah K_l_ng pandai putar belit..cis minta dijauhkan dari keluarga dan keturunan aku…puuiiii..hangit taik anjing!!

    0

    0
  59. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    siannyer mamat jiwang nih, patutnya dia yg berlakon dlm mencari cinta tu, mana wakil tv3 suku kalau ada teringin nak buat reality show sharnaaz mencari cinta nih

    0

    0
  60. rangers says:

    ape abg nara ni.. ari tu kata x nak kuarkan citer diorg dua ni lagi.. ckp x serupa bikin..

    0

    0
  61. ikan says:

    sudah laaaa sharnaazz.. poyo sajer xnak cari pengganti. kejap lagi ade la orang lain tuu..

    0

    0
  62. SS says:

    HAHAHA….ramainye xcted nak komen sampai salah org…..doakan diorg bahagia ngan kehidupan masing2 dah la…InsyaAllah ada jodoh x kemana….

    0

    0
  63. Lady Greyz says:

    Tlg la berpendirian teguh ckit ye sharnaz..dulu ckp lain, skrg ckp lain..kalu ye pun jiwa masih menyayangi Shila, lebih baik pendamkan..kalu nak luahkan pun, berdoa byk² kt Tuhan..sbb lagi byk ko keluarkan statement, lagi teruk ko kena hentam..jgn tunjukkan kelemahan diri depan masyarakat..move on bro..

    0

    0
  64. Friday I'm in Love says:

    mestila susah nak cari pengganti…dah org kenal siapa kau sebenarnya…kan dah tunjuk kau sebenarnya gangster kampung dusun…takut org nak buat laki/menantu….heheheh
    apa2 pun kalau betul masih syg ubahlah perangai kau tu…cuba ambik balik hati keluarga Shila dan selebihnya serah pada Allah.
    p/s: teringat lak citer “Dilwale Dulhania le jayenge” kwang kwang kwang…

    0

    0
  65. wanita mithali says:

    mcm dpt rasa..mereka akan bersatu jua nanti..in syaa ALLAH

    0

    0
  66. pemerhati says:

    aritu si sharnaaz kemain berLagak n ego xnak sebut name shiLa Lg…skang ni bru ko nk meroyan bagai…puiiihhh!!!

    0

    0
  67. lancau la lu sanaz, lu time kemaruk mmg la lu cakap tak bleh cari pengganti la..lancau la…wa dah makan asam garam lebih dari lu la bro..apa yg lu cakap tu semua tu perasaan kemaruk lu la bro..bila ko dah jumpa orang lain, confirm ko lupa…lancau la lu sanaz..

    0

    0
  68. kerol says:

    muak la ngan cerita 2 orang ni… semak pala la wei..

    0

    0
  69. sharknaif says:

    Jiwa ini masih merindui bau ketiak shila..dah puas nanti tak rindu dah..

    0

    0
  70. wan says:

    aritu kata nk buang jauh2…alih2 kate rindu plak…pelik2 mamat nie….keluar ayat sedih plak…ahhha…udah2 le…

    0

    0
  71. rara says:

    sedih nye laaa kes dorang nie… nak buat mcm mane bapak shila tak berkenan… tapi serious tgk muka shila time kat melodi kot, dia cakap pasal clash nak menangis je mata dia.. sharnaz pun mcm terpaksa.. nak buat mcm mane tak direstui parents… sedihh sedihh… :'((

    0

    0
  72. izan says:

    Untuk Shiela, jangan terpedaya. Terus reject. Awal lagi sudah tidak mengormati orang tua. Kalau dah kahwin ntah apa yg akan jadi nanti.

    0

    0
  73. akak celah bedah says:

    hek elee..sdah laa sharnaz….tetibe nak luah perasaan mcm ni pulak….shut up and move on with your life laa…mentang mentang die nampak shila dah ok elok ngn family…die nak comment sayang bagai….let her lead her life peacefully lah…takyah nak tagih citer sedih mcm ni…saje saiko mamat ni nak bagi shila kusut balik….

    0

    0
  74. Pelangi pari2 says:

    Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Cinta tak semestinya bersatu. Cuma yg pernah melalui sebuah kehilangan je yg akan tahu bagaimana rasanya. Lebih baik buat krje beratmpikul simen drpd berhadapan dgn sebuah kekecewaan…….

    0

    0
    • Roundtable says:

      Cian kau Pelangi pari-pari,apa kata kau aje couple ngan sharnaaz

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kalau lah cinta semurah itu, boleh bertukar ganti dgn mudah atau blh di jual beli.

        0

        0
    • rara says:

      betul tuu pelangi pari2…. hurmmm… sape yg tak pernah rase kehilangan maybe tak tahu.. adehhh teringat arwah pula… xpe laa sharnaz n shila, jodoh pertemuan di tangan tuhan…. ade jodoh x kemana juga…

      0

      0
  75. ilmu putih says:

    dh dh la….sume dh berakhir…..

    0

    0
  76. mojo says:

    Apa nie BRO,rilex la BRO,touching plak.BRO,BRO,wakakawakaka…nanti air dah naik kepala BRO carila mana2 artis comel.tapi BRO jgn nak lan todak SANGAT,orang MENYAMPAH.bangla tak pe.

    0

    0
  77. husein says:

    Sedih pulak aku baca kenyataan Sharnaaz ni… mmg dia betul2 nak jadikan Shila sbg isteri… tapi dek kerana keegoan ND Lala sendiri, mereka terputus!

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau aku jadi apak dia pun aku ta bagi. kerjaya baru nak nek bai.

      kesimpulan dia – biar tada bf jgn tada mak bapak!

      0

      0
  78. lilo says:

    sharnaz meh kawin dengan aku! aku single lg weh…

    0

    0
  79. kiah elorna says:

    shila – utamakan restu ayah dan ibu ok. :)

    0

    0
  80. Exactly how have you be capable of construct this type of wonderful masses associated with commenters to your web page?

    0

    0