Written by AbangNara | November 12th, 2010

isteri jimmy shanley mengandung

Hebat, gagah, perkasa dan memang jantan sungguh Jimmy Shanley. Tahniah kami ucapkan atas perkhabaran gembira tentang isterinya yang sudah mengandung 4 minggu. Nampaknya sungguh pantas Jimmy membuktikan kelakiannya. Dan paling best Jimmy Shanley sempat lagi bergurau tentang kandungan beliau:-

[note]Apa-apa pun saya harap anak di dalam kandungan itu adalah kembar. Senang sikit nak capai sasaran untuk dapatkan lima orang anak.[/note]

Diharap dengan berita gembira ini Jimmy dan isteri tak adalah gaduh-gaduh lagi. Semalam Sinar Harian melaporkan yang rumah tangga mereka berdua agak bergolak sedikit. Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Jangan dilayan sangat perkara yang remeh-remeh. Sila jaga emosi isteri anda terutamanya bila dia sudah mengandung.

Tahniah sekali lagi kepada Jimmy dan isteri. Anda memang jantan!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to Jimmy Shanley Memang Gagah, Isteri Sudah Mengandung 4 Minggu

  1. tong kosong says:

    kurus2 power jimie ni ..!!

    0
    0
  2. bibek says:

    1st.. hihih… tahniah…

    0
    0
  3. SWEET says:

    Tahniah
    Jadi papa la ek Jimmy

    0
    0
  4. mem_r0se says:

    wowwww..congrate..

    0
    0
  5. zaza90 says:

    huhuhukkk….congrats~~

    0
    0
  6. still honeymn pun gaduh2..

    0
    0
  7. aries_april says:

    ada dngr gak..tu la..rzki kan…

    tp ada crta mngtakan dia orng ni sllu gsdh..tul ke bang nara?

    0
    0
  8. Didie Takahashi says:

    memang jantan!!!wahhh… nak jugak tuh..gadoh siang2 jerk.. malam2 gadoh len plak..wakakkakak..

    0
    0
  9. cilipadi says:

    tahniah….ala gadoh sket2 tu biasa la….dah adat berumahtangga ….kalu nk kekal ke akhir hayat kene sama2 bersabo ler…tolak ansur …jgn amek kisah ckp2 org sekeliling…yg penting u all bahagia..amin

    0
    0
  10. shazaqil says:

    tahniah!ko mmg pawa la jimmy ha3

    0
    0
  11. littlemia says:

    betul tu siang gaduh ..mlam kang lain plak jadiknyer

    0
    0
  12. waniejjang says:

    lol..tajuk entry xleh blah.. hahaha..pe pon tahniah tuk jimmy :D

    0
    0
  13. RAIYAN says:

    waaaaaaa hebat2..gagah perkasa si jimmy ni…siang dan malam kuat bekerje..campur partime lg..hehehe.. ade gak dgr selalu gadoh2,jgn cm 2,bini tgh mngandung mmang emosi cm 2..pmpn ngandung emosi x tentu…sabar2..kawin nk letop xkn lom2 lg letop nk bercerai…di jauh kan.. amin

    0
    0
  14. RiRi says:

    tahniah!

    0
    0
  15. tin ton says:

    apasal gaduh ..?kes cemburu agaknya.Selalunya anak org kaya suka memerintah ..

    0
    0
  16. non says:

    tahniah!

    0
    0
  17. sex and the city says:

    i think diorang bukannya gaduh…biasalah…pompuan pregnant…nak attention….emo lebih skit….nak dimanjakan…and kuat merajuk…hihi! Jimi kena banyak bersabarlah….manjakan wife tau…

    mestilah power..tengok mother in law dier buat business apa…hihi!! mesti jimi and wife dier selalu makan jamu mak dier :p i dah try..memang bagus….wakakaka!

    btw,congrats….

    0
    0
  18. akue la says:

    tahniah

    0
    0
  19. segerombolan perompak says:

    wow..ayat x leh blah..hihii..pepun tahniah..

    0
    0
  20. zurie says:

    Tahniah…

    0
    0
  21. ahm says:

    ni pekena tiap2 hari power root dgn kacip ni..hehehe

    0
    0
  22. saya sgt jeles mendengarnye. huhuhuhuhu…:(

    0
    0
  23. Reena says:

    Tahniah lah jimmy..apapun kena jaga leklok..4 minggu lum kuat lagi.

    0
    0
  24. piss says:

    Tu seme rezeki dr Allah Taala, power ke x lain citer…. kalau power sangat pun tuhan xnak bg xde jugak. So, jgn ingat org yang dh lama kahwin x dapat anak x power k! Kita hanya merancang tuhan yang menentukan..

    0
    0
  25. dunnowhoisthat says:

    bestnyerrr jadik orang kaya..

    0
    0
  26. akulahpompuanittew says:

    congrats Jimmy & wife!!gaduh2 manja x aper, kalo x gaduh lgsg lg bahaya, tau2 je nnt meletup jer..tapi jgn selalu sgt gaduh2 manja tu jimmy, bleh gak meletup kalo dah selalu sgt!!sila buktikan kor selebriti yg x bercerai berai Jimmy!!tahniah!!

    0
    0
  27. kabu says:

    isteri dia tu mmg keturunan subur, cuba jimmy kawen ngan siti nurmaisarah, konfem xdapat gak lagi…

    0
    0
  28. nobody2611 says:

    jimmy…ko jangan ada kes cerai plak lepas ni!k?mls dgr artis2 cerai.sebab bnyk artis2 cerai la….”perkhawinan” mcm da xda ertinya lg.pls la…hargai la perkhawinan k?org kawin dua,tiga,empat bkn jodoh!itu nmanya nafsu!

    0
    0
  29. Miss Mirror says:

    ooo no wonder la dgr diorg gaduh2…. pembawakan budak la tu… nanti keluar baby mesti muka ayah sebijik… selalu mcm tu.

    0
    0
  30. Tuihtuih says:

    Harap2 tengah mengandong tu jgn main judi dan isap rokok dah nanti turun kat anak kuang3. Tahniah urls. Aku pun nak mengandong

    0
    0
  31. Bazouka says:

    Mengandg?! Biaq betui. Tp aku punya kwn sedere dorang dgq bini dah bminggu lari dr umah yg lawaknya laki duk umah mentua. Yg laki pun bangang dah tau bini sosialmcm tu tp hang nak kawin jugak. Aku dgq ramai geng2 dorang tgh hot bajet bila dorang nak cerai.
    Kesian kat anak jelah
    jime jgn jd lelaki dayus padan muka hang kah3

    0
    0
    • cik karma says:

      ko citer ni biar betik..was2plak aku nak cayer.

      0
      0
    • Ryta says:

      Betoi ka citer hang ni Bazouka? Kalau betoi, wat malu je la….masa bertunang ngan kawen dulu, buat majlis resepsi punyalah grand….blom pape lagi dah gadoh2….
      Bawak2la bersabar Jimmy & Suhaila….jgn tambah 1 lagi bilangan artis yg kawen cerai…muak dah aku dengornya…

      0
      0
  32. maysara says:

    jgn laaa..menambahhhkn lagi fail kat pejabat kadi…huhuhu

    0
    0
  33. abg_suka says:

    Tahniah bro jimmy…harap2 berkekalan hingga ke akhir hayat!!!amin..

    0
    0
  34. syasya says:

    tahniah…. baguslah awal2 sbb klu dah lama2 susah nanti… harap2 kekal sampai ke akhir hayat…..

    0
    0
  35. eyna says:

    TAHNIAH!!!!….semoga menjadi ibubapa yg dirahmati ALLAH…aminn

    0
    0
  36. Hdupsantai says:

    hebat.. terima kasih power root! :b

    0
    0
  37. miZZ_poLkadOt says:

    waluw-wey..
    bravo jimmy
    nie msti kaw2 nye lyan nih

    0
    0