Written by Bella | February 7th, 2017

Hujung minggu lalu, ada akhbar melaporkan Jep Sepahtu dan Sari Yanti bakal bertunang pada bulan ini tetapi semalam Jep menafikan gosip berkenaan dan menjelaskan mereka  berdua tidak mempunyai sebarang rencana untuk bertunang.

Peminat mula merasa hampa kerana sebelum ini mereka menyangka ungkapan “I love you” Sari Yanti kepada Jep di Insta Live membuktikan mereka sedang hangat bercinta.

Walaubagaimanapun, buat peminat Jep dan Sari Yanti, janganlah kecewa dahulu. Terbaru, Miss K menerusi portal Astro Gempak mendengar khabar angin bahawa Jep dan Sari Yanti sebenarnya bakal bernikah pada hari Sabtu 25 Februari ini bertempat di Damansara.

Jika berita ini benar, kami harap apa yang direncana oleh Jep dan Sari Yanti akan berjalan lancar. Kedua-duanya solo memang sesuai la kan?

Sumber Berita : Astro Gempak

22 responses to Jep Sepahtu Nafi Bertunang Kerana Bakal Berkahwin 25 Februari Ini?

  1. Anonymous says:

    Tak sesuai.

    1

    13
  2. Ohyeah.. says:

    Sesuai….

    18

    1
  3. Mat Ronggeng says:

    All the best bro… Layan gossip korang sejuta kali lebih baik dari gossip Lofattah and Nedim & Nora…. Sekurang kurangnya korang menuju kearah jalan yg betul dan halal.

    36

    0
  4. Sabahbilang says:

    Tk best tak sesuai..rugi sgt2

    6

    7
  5. faktab says:

    kemaskan la sikit rupa tu jep…biar tk hensem tapi kemas. semak ar mata tgk. nnti sari bosan baru kau tau

    7

    6
  6. Anonymous says:

    melambak anak dara tapi janda juga yg kau pilih jep…

    0

    32
  7. Seduu says:

    Berita menyedihkan

    4

    11
  8. gurlzz says:

    yup betul.. jep tak tunang.. dia nikah terus.. kami sedara semua da buat persiapan sedikit..

    28

    0
  9. Benci janda says:

    Terus tgk jep nie mcm da bapa bdk pulak..mcm da tua sgt muka tu ehrmm apa apa lah jep da ngeko tepukau c sari apa leh buat jgn 5bln kendian tetiba lak gosip last last runtuh da menduda jgn nk lwn suib dgn sarah dorng mmg 1st class lah..aku tabik drg laki bini

    4

    6
  10. Rambut jepp bersepah says:

    Dgr drpd kawan2 media. Sari ni kekwat yg amat. Cacat cela dia terselindung di balik wajah yang sempurna. Hmmm. Xde chainsaw, mana pokok nk tumbang ye dak

    7

    2
  11. ryn says:

    doa yg baik2…. fikir yg baik2… :)

    2

    0
  12. Anonymous says:

    doakan yang baik2 sudah…cam tau2 je orang tu sesuai ke idok…..

    3

    0
  13. Anonymous says:

    jodoh org korang yg tentukan sesuai ke tak ke.. bodoh ke apa? tu ketentuan Allah.

    2

    0
  14. Anonymous says:

    kuih keria hahaha…lawak..

    1

    0
  15. Anonymous says:

    Engko yg bodoh! Bodo da nampak tak secocok mcm akar dengan mee..tak minat jep daaa bye sepatah sepatuh

    0

    4
  16. mak labu says:

    aku pernah tengok satu rancangan tv, tajuk aku lupa..masa tu cite sari yanti n famili dia..maksudnya program bersama suami dia..sari ni macam berlagak sikit aku rasa..time dlm rancangan tu la..control suami dia, dia ajer yg betul

    6

    0
  17. kak kiah says:

    sari yanti belagak la

    1

    0

Leave a Comment

Optional