Written by Bella | February 6th, 2017

Harapan peminat Jep Sepahtu dan Sari Yanti untuk melihat mereka berdua ke jinjang pelamin dalam masa terdekat mungkin tidak kesampaian selepas Jep menafikan khabar angin bahawa beliau dan Sari Yanti bakal bertunang pada bulan ini.

Jep enggan mengulas panjang mengenai gosip tersebut dan hanya menyatakan mereka berdua tidak pernah mempunyai perancangan untuk bertunang.

Bertunang? tak ada lah, mana ada. Saya tak baca pun apa yang keluar dan tidak tahu apa-apa mengenainya. Kami memang tiada perancangan untuk bertunang.

Berita pertunangan Jep dan Sari Yanti pada awalnya dilaporkan oleh sebuah akhbar tempatan pada hari Ahad lepas.  Menurut mereka, dakwaan Jep dan Sari Yanti bercinta lebih kuat apabila Sari Yanti baru-baru ini mengungkapkan kata “ I love you” menerusi ruangan komen di Insta Live Jep.

Malah, rakan-rakan Jep di Sepahtu Reunion Live juga menyenangi kehadiran Sari Yanti.

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to Jep Sepahtu Nafi Bakal Bertunang Dengan Sari Yanti Bulan Ini

  1. kumbang says:

    tak yah tunang la jep..
    nikah je terus..suka tengok korang berdua..

    14

    0
  2. Org jujur.. says:

    Tak pyah nak jaga hati peminat,tunang dan kawin ne bkn utk seketika jep..tapi untuk selamanya,please ler cari yg terbaik for you dik..jujur to say,sari yanti tak sesuai dgn awk la jep..

    12

    1
  3. Sabahbilang says:

    Stuju dgn 0rg jujur..mmg k0 btl2 jjurlah hehe

    8

    1
    • Mummy says:

      Jep ni asal kpg n cm tak lupa asal usul dia…btul cam tak sesuai 4 sari…cer cari ank dara yg behijab n bkn artis dek…ramai yg baik2 kat luar sana…kita klau dh suka semuanya indah…jep ni cam reserve je..yg nmpak tak reservenya sari ni…tau le org dh prnah kawin…

      4

      4
  4. sephiaaa says:

    x pyh lar nak condem pilihan jep tu…siap nak kenen2 kn yg pakai tudung lar, nak ank dara lar… ini kn idop jep, pilihan jep…dara ker, janda ker…jep lbh tau apa yg terbaik buat dia..
    doakan yg baik2 buat jep sudah lar…..chill

    19

    0
  5. Shah alam says:

    Kita ckp nie pun sebgai peminat jep and santy jugak..da mmg tk padan la jepp x pyh nk yg tudung2 segala ckup iman,jaga mkn mnum,mgerti dn plng pnting crilah yg still vagina..brulah ada yg d tggu2..ok?

    0

    8
  6. Anonymous says:

    Akk x brkenan la dgn pilihan jepp. Jepp knapa pilih artis. Ko tahu kn khidupan artis wanita mcm mn..nnti berlakon dgn lelaki lain..wlpn xde babak sentuh..tp dh berlakon bercintan cintun xmanis mak org nmpk mcm ni. Lgpn dorg ni mana nk dikongkong..once berlakon mmg suka berlakon dh..kalau ko suh duk rumh nnti mula la ckp xsefahaman la apa la..cr alasan nk leave. Hrap ko bc akk pnya comment. Lps ni jgn ko menduda dh la yek.

    10

    1
  7. Anonymous says:

    sblm ni jepkan becinta dengan nazeera sardi…tb2 dengan sari yanti….tp X pepah dh jodoh

    2

    0
  8. ffffffff says:

    jep ko kawen n aku je la..aku org kg..pndai basuh pingan piuk belanga…jenis aku ni peberet mak mentua…@jepsepahtu…hahaha

    4

    0
  9. lara tak lara says:

    tak sesuai la. please..
    sari yanti carila jejaka pangkat datok. kan sebelum ni laki dia datok. ex-laki.
    jep pulak, sesuai cari gadis2 kampung yg sopan dan manis dipandang. carila utk utk dijadikan teman hidup until jannah. ibu kpd anak2. kan.
    baru ngam. betul tak.

    4

    1
    • Shhh says:

      kelakar lah bca komen ko…apa ngat gadis bandar semua jahat2 ke..tak sopan tak cantik..aku rasa ramai gak gadis kg skrg dh rosak..dtg kl mcm tenuk masuk bandar..dri nama Aminah..tukar jadi Miley..da gak gadis kg yg mulut mcm longkang…kebanyakan ppn yg da kt kl ni pun dari kg gak..

      0

      1
      • lara tak lara says:

        bukan. maksud aku gadis yg ala2 kg gitu.
        kalau tengok cerita p.ramle dulu2 tgk pelakon pompuan kan sopan2 je.
        mmg tipis betul la nak jumpa camtu skrg tp klu cari ada kan. hikhik
        jgn kecam.
        kau tu sari yanti ke? ai, sentap ke sari. hm.
        jep, carila yg sesuai. itu je. jep kan lawak, pasti ada gadis yg terpikat.
        tak ada kena mengena yg dh rosak / masih elok.

        2

        0
  10. Shhh says:

    aku da bca pasal nazeera ckp pasal ex dia..(dia tk sbut pun mana ex)..nazeera ckp dia dgn jep dh lama kenal, famili masing2 pun dh kenal..mereka berpisah sbb bz dgn keja lgi2 lepas nazeera smbung belajar..ingat tak tahun 2015-2016 mcm tu jep tak muncul kat tv..msa tu dia menghilang..dia kecewa..tpi ok lah dgn Sari ni..cuma satu je aku nak cakap..Janda juga beruntung…aku yg dara ni (masih dara ok) tak da org nak…bukan aku soeg je..kekawan aku ramai yg mcm tu..berhuhuhu lah..

    3

    1
    • Shhh says:

      aku da bca pasal nazeera ckp pasal ex dia..(dia tk sbut pun nama ex)..nazeera ckp dia dgn jep dh lama …”aku agak jep lah ex dia”

      0

      1
  11. Anonymous says:

    Jep dgn santy nie memperbodohkan org jew..tk tunanglah tp stement bru 25hb ne kawen smpai tk tunang ape lah klau kawen ckplah nk kawen action lebih..tak minat pun basi da huhuhuu

    0

    0

Leave a Comment

Optional