Written by Bella | February 25th, 2017

Ini satu berita yang agak sensasi dimana portal Utusan Online melaporkan pelawak Jep Sepahtu dan Sari Yanti bakal bernikah secara rahsia di sebuah dewan perkahwinan di kawasan Damansara, Petaling Jaya hari ini ( 25 Februari 2017).

Majlis pernikahan mereka hanya akan dihadiri oleh keluarga dan rakan-rakan terdekat pasangan tersebut.

Walaubagaimanapun, tiada sebarang pengesahan baik daripada pihak Jep ataupun Sari Yanti kerana usaha pihak media untuk menghubungi mereka gagal.

Umum mengetahui, mereka berdua sememangnya kelihatan rapat bersama tetapi sering menafikan sedang bercinta dan turut menepis gosip mereka akan mengikat tali pertunangan. Malah, Jep pernah menafikan beliau dan Sari Yanti tidak pernah mempunyai perancangan untuk berkahwin.

Namun, Jep juga akui selesa berkawan dengan Sari Yanti dan tidak menolak jodoh sekiranya pelakon wanita itu ditakdirkan untuk menjadi isterinya.

Jika berita ini benar, kami harap majlis pernikahan Jep dan Sari Yanti akan berjalan lancar seperti yang dirancang, semoga berkekalan sehingga ke jannah. Lagipun mereka berdua tampak sesuai dan serasi. Kata orang, benda baik jangan ditangguh ye dak?

Sumber Berita : Utusan Online

34 responses to Jep Sepahtu Dan Sari Yanti Nikah Hari Ini

  1. tahniah says:

    tahniah.. jadikan pasangan artis lain yg gagal sebagai pengajaran. pasangan sesama artis ni 50-50.. ini kenyataan masa kini. pasangan yg biasa bukan artis pon jahanam..

    14

    1
    • hi ho says:

      jika dah berumahtangga, kalau apa tak kena jgn report media sosial. kalau teruja sangat pon jgn selalu atau terover post kat media sosial. kebanyakan artis bagus tak post yg ‘merapek’ dan ‘gambar sampah’ pasal rumah tangga mereka.

      7

      0
    • Anonymous says:

      tahniah….mungkin kewangan jadi penghalang kot?? kalau kahwin senyap kos tu boleh diskaun lagi…

      5

      7
  2. Anonymous says:

    Kalau da call dan whatsapp x berbalas tu maksudnya betul la tu.. tahniah jep dan sari.. selamat pengantin baru..

    22

    0
  3. Kawen tapuk?ish ish says:

    Alahai benda baik, barang baik pun nak sorok ke? Khawin rhsia? Buruknya jep,rugi sgt2 lah da dpt mak second paksa pula kawen tapuk tapuk..tak respek leh da ketandusan sgt ke,kecik sgt da tgk korang bedua ne. Podaaah

    2

    33
    • Anonymous says:

      klu sorok xde nye nk upload kat IG..singkat btol ko pk..aku rase trend skang mmg mcm ni.. simple xyah wartawan.. sbb semak

      11

      2
  4. Anonymous says:

    Takde maknanya pun awl2 da ikut perintah pompuan kawen tapuk(kalo betul le) lepas kawen pula tak tau le huhu

    4

    12
  5. Sepaun says:

    Kalau betul, tahniah & semoga berbahagia hingga akhir hayat.. Kalau x betul, semoga mereka berdua cpt2 disatukan ????????

    2

    1
  6. melati says:

    Tahniah Jep yg penting Sari Yanti bukan melayu Singapore !! nanti badi kasta tu melekat…!!

    0

    6
    • Anonymous says:

      melati R.I.P

      5

      0
    • Anonymous says:

      melati pondan ni sakit mental jgn layan.melati pondan mulut puaka ni macam sampah bersepah dipijat diludah diberakkan org tepi jalan. Idup tak tenang tu pasal mulut puaka dier dok meroyan tiap2 hari without fail pat BN ni. Betul kan pondan buat malu Melayu Malaysia jer …..keep on trying pondan

      3

      0
  7. Anonymous says:

    Adakah isu ini akan merangsang ekonomi negara??

    3

    6
    • izzy says:

      nak merangsangkan ekonomi negara jgn pegi baca blog gossip artis… pergi merangsangkan otak dulu.

      26

      0
    • melati says:

      Anonmous February 25, 2017 at 9:18 am..apa banggang nya ko…apa kena mengena Kasta dgn Ekonomi.??? tanya lew lagi lawak tk saya…. kalau dh kasta tu memang 7 keturunan lew kasta..pastu like diri sendiri……hmmmmm

      5

      6
    • Mek says:

      Kewujudan ko pn x meransang ekonomi. Nak sembang pasal ekonomi pulak.

      18

      0
      • Anonymous says:

        kewujudan melati pondan merangsangkan penyakit kasta & kusta. melati semalam aku dah kasi isap batang aku tak cukup lagi ker? Tu pasal tiap2 hari ko meroyan pat sini.by the way ko isap tak pandai isap batang kasi jubo ko pun tak best berkerak bau taik

        2

        0
  8. Anonymous says:

    Plss cite ne tak menjana otak! Perkara seperti ini akan merosakkan akhlak anak2 muda yg akan meniru! Next next myemak lah dorng dua ne

    3

    8
  9. Ohyeah.. says:

    Menjana kepada penambahan bilangan penduduk negara.
    Tahniah buat Jep dan Sari Yanti. Semoga berbahagia …….

    5

    1
  10. Ohyeah.. says:

    Menjana kepada penambahan bilangan penduduk.
    Tahniah kepada Jep dan Sari Yanti. Semoga berbahgia..

    Anonymous Feb [email protected]
    Ko sendiri faham tk apa ko nk sampaikan?

    2

    2
  11. Anonymous says:

    Setahu saya dia ada bagitahu dulu “kami tak ada sebarang perancangan untuk bertunang”. Bukannya perancangan kahwin. Dia tak pernah pun menafikan di nak kahwin. Time last episode Sepahtu Reunion Live pun 2-3kali Jep bagi hint. Esok kan Shuib bersanding. Kira one in a row lah tu. Kot esok bersanding sekali dgn Shuib ke. Hehehehe

    18

    1
  12. Anonymous says:

    Mek n melati nama pun ala2 mampos hahaha aku brgosip lol yg korng panas apa cer ape cer haha ne msti belah pupu jep atau santy ne backup blkng drg uwekkk

    2

    0
  13. Latifahkaya says:

    Khawin rahsia?biar betul?kurang berkatnya uhhuh

    3

    7
  14. Anonymous says:

    Doakan ary malik yg kini dlm keadaan tenat di hospital di sebabkan kanser ovari tahap 4 dan di kesan juga ary malik menghidap barah di kepala..semoga beliau akan sembuh,amin..

    17

    0
  15. Gurlzz says:

    Kan saya pernah cakap, mereka akan buat nikah dalam bulan Feb ni .. Sbb sedara semua da diberitahu .. Papepun tahniah sedara ..

    12

    0
  16. Bosan says:

    Nara.. tolong la berusaha n produktif sikit. Balik2 gambar yang sama. Dah la sumber pon dari blog2 org lain…

    8

    0
    • amazingbara says:

      ni la style wartawan on line,, haha ntah2 dia update blog pakai spender je kat rumah. untung la ko nara, byk jemah2 visit blog ko, dpt buat iklan mcd olay etc.. hebat tahniah, i loike.

      4

      0
  17. bubuk putih says:

    uih..baguihnya dok komen..ucapla tahniah dah depa nak menikah..mampuih pi x hbq pun..bukan hampa dok sponsor apa pun..pakat2 dok jd hakim free ja

    6

    0
  18. oi nara says:

    ntah la nara ni. balik2 gmbr sama. bersepah gmbar google sikit boleh tk. lambat lgi kalau nk gi ambik gmbr sendiri. tgk la paparazi luar negara semua gosip artis dan gambar up to date. tip top. hari2 ada gmbr baru. ni balik2 kau recycle gmbr sama. iklan masuk bertubi2. income lebat. buat la kerja sikit. jgn jadi pemalas

    3

    0
  19. Kecuali aku says:

    Go abg nara..jgn pduli ckp drg smua tu kutu2 yg tak brfaedah jnji ada keja n blog jln,drg ckp byk tp lyn blog bN jg hahaha brtapa bodohnya drg kcuali aku.

    0

    0

Leave a Comment

Optional