Written by Bella | February 6th, 2017

Hubungan mesra Jep Sepahtu dan Sari Yanti nampaknya semakin hari menjadi bualan peminat lebih-lebih lagi apabila Sari Yanti secara terbuka menulis komen “ I love you” dan “handsomenya” ketika menerusi Insta Live Jep. Ramai yang percaya, itulah ungkapan cinta Sari Yanti buat pelawak tersebut.

Terbaru, menerusi ruangan Diva di Kosmo, ada khabar angin mengatakan mereka berdua akan mengikat tali pertunangan bulan ini.

Walaubagaimanapun, Jep dan Sari Yanti masing-masing enggan mengulas berita berkenaan.

Jika perkhabaran ini benar, kami rasa eloklah sesuatu perkara yang baik itu dipercepatkan. Hubungan mereka berdua juga direstui peminat, pasti mereka akan doakan yang baik-baik. Tambahan pula, Jep pernah mengatakan beliau cukup selesa bersama Sari Yanti.

Sumber Berita : Kosmo Online

[jetpack-related-posts]

14 responses to Jep Sepahtu Dan Sari Yanti Bertunang Bulan Ini?

  1. kak kiah says:

    mana peginye nazeera sardi??dulukan diaorg bedua.. apa kes???
    Tp X pelah sari yanti ni cantik giler kot…

    3

    0
  2. Haikal Hanafiah says:

    HUBUNGAN DIRESTUI PEMINAT X PENTINGLAH BN OI. . .DIORG LH KAWEN CMNE PN. YG PENTING KELUARGA TU (: PATUT HIGHLIGHT TU DLM CRITA CMNI.

    0

    0
  3. lara tak lara says:

    PIKIRLA BAIK BAIK JEP.

    1

    0
  4. Anonymous says:

    aku tau hang boleh bawa sari ke jalan yang benar jep,masa tunang nanti,hang slow slow tukar sari jadi muslimah yang baik,didik dia berhijab skali tau jep,mesti comel jika dia sanding dgn hang berhijab nanti.

    2

    0
  5. ROSS BIRU says:

    Akak doakan yg terbaik utk sari & jep.. smg dipermudahkan segala urusan Aamiin…

    0

    0
  6. Dr prasekolah says:

    Aduh aduh x best la..jep bujang teruna lagi ppuan pula da secondhand rugi la jep..uqasha d pandang buruk pun atleast dia masi vagina tu..pkir pjng sblum buat kputusan,xkan exhusband sari akur atau tinggalkn sari kalo dia bgus..think postif

    0

    9
    • Ohyeah.. says:

      Dr prasekolah
      Org pompuan semua ada vagina
      Virgin pulak bab lain
      Mana kita nk tau status org lain masih teruna atau dara ?
      Hal rumah tangga org lain pun kita tk tau kan…kan?

      Doakan yg baik2 saja lah

      4

      0
  7. Anonymous says:

    Tak sesuailah jep..jep still bujang teruna lgi crilah perawan bru ok..

    0

    6
  8. Sabahbilang says:

    I agree wit dr prasekolah..s0ry t0 say,jep buka mata cari la yg padan sama padan..belakang hri nda myesal gitu hehe

    0

    5
  9. Sabahbilang says:

    S0ry to say but saya pun setuju sma dr prasekolah..bah jep prtimbangkanlah k

    0

    3
  10. Anonymous says:

    orang laki sebelum kahwin pun dah main dengan banyak pompuan. jadi jgn kata teruna sgt. okay apa sari dengan jep.

    0

    0
  11. faktab says:

    jep kemaskan la sikit rambut tu. serabut aku tgk. sari ni lawa sgt kau kena la seiring

    0

    0

Leave a Comment

Optional