Written by serenity | April 10th, 2013

Kalau sebelum ini gandingan ini pernah muncul dalam filem Sepah the Movie yang turut menampilkan pelakon kontroversi Anzalna Nasir, Mei ini Jep dan Shuib bakal muncul pula dengan sebuah lagi filem komedi iaitu Oh Mak Kau!




Jadi, para peminat yang mungkin merindui aksi mereka di layar perak bakal berpeluang untuk menyaksikan mereka sekali lagi dalam filem yang diterbitkan oleh Star Scope Production dan dikategorikan sebagai filem aksi komedi ini. Barisan pelakon yang membarisi filem lakonannya juga tidak kurang hebat dan berpengalaman dalam industri seperti Wan Maimunah, Syamsul Yusof, Didie Alias, dan Abon.

Filem ini turut menampilkan Allahyarham Osman Kering atau nama sebenarnya, Osman Kassim.

Bagi peminat Jep dan juga Shuib, apa kata serbu ramai-ramai waktu filem ini ditayangkan nanti? Kredit gambar Facebook Oh Mak Kau. Lagi 28 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

***

Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (JKKN) dan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dengan bangganya membawakan kepada anda teater bangsawan “Pak Pandir” yang dipentaskan oleh Persatuan Kesenian D’anjung Ibai dari Kuala Terengganu, Terengganu.
Saksikanlah apa kesudahan nasib si lurus bendul Pak Pandir, Mak Andeh, Lebai Malang dan Pak Kaduk dalam teater Bangsawan Pak Pandir yang dipentaskan pada 12, 13 dan 14 April 2013 (Jumaat, Sabtu dan Ahad). Tiket biasa berharga RM 5 manakala tiket premier (tempat duduk eksklusif terhad + makan malam) berharga RM 50 boleh ditempah melalui nombor telefon 03-2614 8262!




























36 responses to Jep Dan Shuib Sepahtu Bakal Muncul Dengan Filem Oh Mak Kau! Mei Ini

  1. Amoi Comel says:

    Ada Azalna?! Cite Sepahtu haritu tu pun macam tahi…
    Jangan haraplah nak tengok!! Puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

    0

    0
    • Mora says:

      UMNO makin goncang !!!!

      0

      0
      • nafies says:

        alamak jep ngan shuib bertudung woih. berdarah mata hahhaa

        0

        0
        • Anonymous says:

          jeppp handsomeee.hihihiii.

          0

          0
        • amoi says:

          Boleh tak aku nak berterus terang skit??

          Aku ni adalah peminat TEGAR Sepahtu n Johan dan Zizan..bukan nak kutuk, tp nak terus terang..

          aku tgk dorg ni sesuai dgn lawak spontan je..Kalau dlm filem agak kureng…citer pun jarang Box Office kecuali si Zizan berlakon..not bad la tp ttp jgk x brp lawak cam spontan jgk..aku x tahu salah kat mane…or mebi dorg ni x sesuai bwk watak gunakan skrip or mebi salah pengarah n penulis skrip tu sendiri…cam dalam Betul ke Bohong..aku mmg x pnh miss tgk si Jep n Shuib tu..mmg dorg lawak…bile berlakon movie, kekadang jalan citer tu yg buat dorg jd x lawak..tlg lah…bg pelawak2 kita ni jd pelakon dan pelawak yg berkualiti…jgn disebabkan jalan citer yg hampeh, si Jep, Shuib dan Johan nmpk berlakon jd x best…dorg tu pelawak yg mmg leh buat kite terhibur…

          Ape pun, Sepahtu n Jozan, all da best k :)

          0

          0
      • boleh tak sekali kalau nak berlawak, cuba jangan buat stail pakai baju perempuan sebab dah lapuk sangat…

        0

        0
      • usop says:

        mcm filem zaman 80an jer, sgt ketinggalan zaman. filem mcm ni klau tayang kat luar negara sapa yg nk tengok, buat filem jgn syok sendiri, cerita ntah apa2, selagi ada filem sampah mcm ni…selagi tu filem malay tak kan maju, percaya lah cakap aku

        0

        0
    • red says:

      amoi comel ko nie baca bagi paham betul2 dulu sebelum nak phuii kan orang!
      kan nara tulis anzalna tu utk filem sebelum nie, bukan yg inilah!
      ko tu macam taik main serbu tak pakai helmet! bodo piang!!

      0

      0
      • Amoi Comel says:

        Hang lah bodoh anak anjing!
        Mulut macam pukimak sahih tak de orang nak kat hang. Forever alone. Ptuih!

        0

        0
    • K.A.A says:

      shuib akn dpt baby baru.. jep bdn makin sasa lak tgk..

      0

      0
  2. Olga says:

    ANZALNA ADA CANCEL LAH XJADI TGOK

    0

    0
    • Aku la sape lagi says:

      Bace la betul betul. AbangNara kata “Sepah The Movie” movie yang Jep, Shuib ngan Mamat filem sebelum ni ada Anzalna. Cerita baru ni Oh Mak Kau mana ada Anzalna. Duhhhhh

      0

      0
    • Mak Jemah says:

      Olga ni mesti die hard fan Neelofa. hahahaha.

      0

      0
      • nenek kebaboom says:

        Olga ni memnag banggang nak mampus.. nk komen tapi buta huruf.. muahahahahaha.. oi OLGA ko g mana mana pun memang org menyampah.. puiiiiiii

        0

        0
  3. papamok says:

    “turut menampilkan pelakon kontroversi Anzalna Nasir,”

    Anzalna jelah pelakon kontroversi…yg si Neelofa taklah kontroversi kannn…Nara ni mmg sanjung tinggi si Neelofa. Huh!

    0

    0
  4. gigi emas says:

    Sekali lagi industri perfileman di Malaysia menerbitkan sebuah cerita yg memperbodohkan dan menjatuh martabat para penonton…..Jalan cerita yg cetek minda dan membuang masa…..para pelakon gred “D” yg hanya boleh menghibur para penonton luar bandar……jimat duit anda atau tengok cerita Hollywood yg nyata lebih handal, berquality dan menarik……

    0

    0
    • Anonymous says:

      bangga la sgt dgn hollywood tu…

      0

      0
    • udang goreng says:

      pelakon low class, mekap low class, tgk film mcm low class, bukan nak hina film melayu tapi klau nk buat film biar lah ada jln cerita, ada point bukan sekadar tangkap muat, try tgk film luar mana ada buat film sampah mcm ni, ni bila kuar film mesti kualiti video cap ayam

      0

      0
      • yumi comey says:

        semua negare ade cite high class n low class..kt malaysia ke,hollywood ke..kat mane pun ada gak..tp kita x tau sbb cite yg low class x la d heboh2 kn.. mcm kt msia gak cite yg low class x de la smpai msuk ffm, kutipan berjuta2, x de la d hebohkan 1 asia..ape yg penting kita kene sling mnyokong mereka…ingt sng ke nk wat movie…awak ckp pakai air liur senang la….SAYA SANGAT BERBANGGA DENGAN PENGGIAT SENI DI MALAYSIA,TANAH AIR TERCINTA..

        0

        0
  5. ayam gemuk says:

    AL FATIHAH Osman kering/ Osman Kassim , rindu sangat dengan lakonan hebat beliau :)

    0

    0
  6. anak pAk Din says:

    mesti best…. terbaekkkk la Sepahtu

    0

    0
  7. Anonymous says:

    prmpuan yg pkai bju pngntin dengan shuib tu siapa? gmbar ke 2 dri atas…bwh gmbr wan maimunah tu,,,,
    tak kenal langsung….da la tak cantik…mcm muka bodoh je…pucat. xlawa langsung nak jadi heroin…weeekkkkkkkkkk puuuiihhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  8. wawa says:

    kalau anzalna abg nara tulis pelakon kontroversi..tapi kalau neelopak dia tulis pelakon pujaan hatii..!!! huhhhhh

    0

    0
  9. Anna says:

    aduh, terasa macam dah jatuh cinta pula tengok jep ni.. handsome giler la…
    suka sangat tengok lakonan dia dan muka dia yang comel 2…

    0

    0
  10. jepsepahsuhuib says:

    TOLONGGGGGGGGGGGLAAAAAAAA..klu Jep aku ok lg, tp klu Shuib ni actually die dah tak relevant lg laa..lawak masih takuk lama, watak die ms dlm Sepah tu tbawa2 dlm watak2 cerita yg len, takleh lari dr typical watak innocent jahil2 kuda die tue..agak2 la weiiii

    0

    0
  11. anun says:

    jep,
    ku siram selasih ku siramkan sayang
    agar tumbuh harum mewangi
    wajamu terbayang malam dan siang
    moga bertaut hati ke hati

    hepi berday jep – 9 April 1985

    0

    0
  12. mak jemah najmah kontot says:

    nak tnya jugak sape pompuan yg kawin nga shuib tue erk dlama fielm nie??
    x konal pung.. amillah heroin yg cantik sikit mcam fazura ke, ramai lgi yg cantik2 nak di jadikan heroin

    0

    0
  13. Anonymous says:

    dah hero nye hensem sangat ke nak heroin comei2 ??

    0

    0
    • Anonymous says:

      hero malaysia tak hensem, klau hero malaysia hensem2…aaron aziz tu mungkin dh tak laku

      0

      0
  14. Jim says:

    Aku satu benda je yg aku tak suka dgn komedi2 kat Malaysia ni. Malaysia ek. Negara lain lantak pi la. Mostly our male comedian suka pakai mcm perempuan. Mesti ada scene pakai mcm perempuan. Baik filem ataupun atas stage. Kalo tak pakai mcm perempuan, tak boleh buat lawak ke?

    0

    0
  15. aria says:

    Tengok facebook page dia weh
    http://www.facebook.com/omk.ohmakkau

    ada contest boleh menang hadiah..huhu

    0

    0
  16. tanye says:

    Ada promo iklan teater Pak Pandir kat bawah tu siapa pelakon dia ya..ada sesiapa tau tak?

    0

    0
  17. 1369954217007548631579943122200000 says:

    Asal aku tengok muka Jepp ni ada macam iras-iras kyopropaganda yang budak youtube tu? Hahaha XD

    0

    0