Written by AbangNara | March 4th, 2012

Jeng jeng jeng. Nampaknya tarikh pernikahan pelakon popular Fasha Sandha dengan kekasih hatinya, Jejai sudah semakin hampir. Mereka berdua dilaporkan telah menghadiri kursus kahwin di Mahligai Firdaus, Setiawangsa minggu ini.

jejai fasha ke kursus kahwin

Pastinya ramai yang sudah tidak sabar untuk mendengar pengumuman tarikh bahagia pasangan merpati dua sejoli ini. Walaupun sudah mendapat sijil kursus kahwin sebelum ini, Jejai tetap menemani kekasih hatinya hadir ke kursus 2 hari ini. Apa pun Abang Nara doakan agar semua persiapan berjalan dengan lancar untuk pasangan ini. Kedua-duanya nampak sangat berseri-seri di dalam gambar di atas. Info kredit portal Murai.

P.S: Lelaki Thai curi 10,000 seluar dalam wanita

133 responses to Jejai Dan Fasha Sandha Hadiri Kursus Kahwin, Tarikh Pernikahan Semakin Hampir?

  1. sukati aku says:

    menyampah ok!!!! next plsss…..

    0

    0
    • Fasha Sendhat says:

      At lease I top 5 tau Pelakon Drama Fofuler… you allz…………..ada???

      0

      0
    • blacktie says:

      miang aje muka tu.. bagus le nak kawen.. jgn separuh jalan suda.. smoga jejai dpt bimbing si pasha ni mnjadi isteri solehah..kalu tak jenuh nak tanggung dosa bini ko tu jejai oi

      0

      0
    • Fasha Sendhat lagi Kehtat says:

      Jangan le macam tu you…kan I nie Top 5 Anugerah Bintang Fofuler nanti.

      ..dan rezeki I. Harap I menang la…

      Love all of yous…muap muap muap.

      0

      0
    • fasha miang nak berlaki says:

      eloklah nikah cepat2 fasha oiiii dr buat maksiat setiap masa….

      0

      0
      • doraemon says:

        so what kalau fasha nak kawin???? ade aku kesah…

        0

        0
      • senyum says:

        Alhamdulillah… dirikan masjid perkara yg baik.. semuanya ketentuan daripada Allah…

        0

        0
      • senyum says:

        “ada aku kesah” katanya.. tp komen jgk pd topic ni..kihkih.. amik tahu jgk la namanye..klu x amik tahu or tak kesah..komen n baca pn xnk hehehehe.. doakn je yg baik..pasti yg baik jgk akan dtg pada awak ;)

        0

        0
      • alhamdulillah. tahniah fasha, kami terus berdiri tegang di belakangmu.

        p/s: camtu cara betul bila terima berita yang baik macam ni. bukan menggelepar sardin cap ayam macam korang2 kat atas ni.

        p/s/s: sardin cap ayam mahai, jangan memain…

        0

        0
    • comei says:

      syukur..sbuah lagi msjd bakal tbina. nanti, kalo dia x kawen, korang gak menyampah tgk dia kehulu kehilir dgn jejai.bio la dia..kita doakan yg tbaik. mana tau, dia tbuka hati utk btdg pas kawen nanti, sape tau kan? bab jejai hadir kursus kawen xde mslh la.memang sijil kursus tu valid utk selamanya. dah dia nak hadir gak n mampu nak byr kursus, ape ada hal?benda elok pun kan?

      0

      0
      • aku says:

        sorry nk ckp sket…siapa ckp sijil kursus kahwin valid selamanye??sijil kahwin laku sekali je…kalau dia dh bercerai, kene ambik lain….procedure skang…hihihihi

        0

        0
    • alhamdulillah, moga2 lepas kawen ni fasha duduk rumah, berenti berlakon, jaga anak dan makan pakai suami. bagilah ruang untuk janda dan ibu tunggal yang sukar sekali mencari rejeki. awak takpe la laki dah tanggung goyang kaki. neelofa selamanya.

      0

      0
    • nyamuk mati says:

      pegi kursus kawin pun pakai topi jgak ker?????/

      0

      0
    • ado den kesah kow??? says:

      xheran pn…meluat lg ade la…ape2 pn…hope korg hppy la yer…prngai yg buruk 2 bwk2 la brtobat

      0

      0
  2. Ms Nana says:

    Alhamdulillah.. shomel Pasha bertudung

    0

    0
    • Saye ler Perempuan Itew... says:

      tp rupanyer muka jejai mcm mat rempit..sesuai bonceng EX5..kau ada???

      0

      0
      • Pasat says:

        Bertudung masa kursus kawen jek…
        pasni kompom ‘berbikini’ je manjang…
        muka pasha nak jadi baik?????
        kalau dia jadi baik, buang tebiat la kot namanya…

        0

        0
  3. kenapa?? says:

    kenapa abg nara, kalau tak pakai songkok and pakai topi tak boleh ke datang kursus?? *wondering*
    p/s : saya tak pernah pergi kursus, tu yg tak brapa faham.

    0

    0
    • AbangNara says:

      rasa macam kena pakai kemas. topi mcm xleh je

      0

      0
    • mintun says:

      setahu aku Jejai nak ambik kursus buat apa?
      Sijil tu valid sampai mati loo…. kalau dia nak singlet pun boleh..sebab bukan dia masuk kelas pun.

      0

      0
    • ikut tempat kot... says:

      aku rasa ikut tempat… laki aku dulu mmg pakai jeans dan t-shirt polo je dan xde pun bersongkok. Satu kelas pun mcm tu… Yang perempuan siap ade yg pakai sluar lagi dan bertudung jarang… tapi taktau kot kalo sekarang ni diorg dah perketatkan displin…. aku pergi pun 4 tahun yg lepas…heh..

      0

      0
  4. minah cun says:

    bagus la lau kawin..xde r menimbulkan fitnah nt…cuma arap perkahwinan 2 kekal…jgn separuh jalan…

    0

    0
  5. hhh says:

    ada ke org p kursus kawen pakai jeans???eyerkkkk…

    0

    0
    • Anonymous says:

      jejai tu temankan si fasha tu je la bodo..! bc btl2 & fahami elok2..

      0

      0
    • mulut capoi says:

      Pakaian bersih dan menutup aurat dah cukup, Allah hanya
      memandang hati dan ketaqwaan hambanya.
      Jika boleh pakailah pakaian yang mengikut syariat Islam.
      Alhamdulillah mereka berniat baik nak nikah……biarlah itu
      ketentuan Allah, kita doakan terbaik untuk mereka , semoga
      taubat dan insaf diatas dosa yang lalu.
      Jangan kita buat andaian buruk terhadap Jejai dan Fasha.
      Uncle doakan kalian bahagia dan jodoh berkekalan.

      Semoga dibukakan pintu hati untuk menuju kejalan yang diredai Allah.
      Berilah peluang kepada mereka untuk mengharungi kehidupan berumah-tangga. Bersifat mahmudah adalah terbaik
      daripada menghina mereka ini. Sedetik rasa simpati dalam
      hati aku….

      0

      0
      • ikut tempat kot... says:

        ntahnyer..jejai pakai jeans…lantok lerr still bukan aurat die what?

        0

        0
      • senyum says:

        sian jgk pd fasha ni.. wat perkara x baik sah2 kene kutuk,dipandang serong.. wat baik pn org kata mcm2… itu lah manusia… sepatut bler seseorg niat nk wat perkara baik..sepatut kita sokong..atleast bler dia baca.. mane tahu jd positif fikiran dia tuk wat perkara yg lebih positif..huhu.. dan jgk mane tahu dia pn akan doa yg baik tuk korang jgk kann.. Allah Maha Adil.. Insyaallah…

        0

        0
  6. aku says:

    jejai temankan si pasha aje….jejaikan penah nikah dulu….mesti dah ade sijil nikahnya,,,,,

    0

    0
    • missA says:

      aku rase, if org tu duda or janda if nk kwin baru, kena amik kursus sekali lagi… betul ke x tu aku tak pasti.. rase2 mcm tu la kot.

      0

      0
      • konan says:

        duda atau janda x perlu sijil kursus lg…. sbb dah ada sijil masa kwen dulu….

        0

        0
      • Azroy says:

        ape daaa… sijil tu valid sampai ko mati la..

        0

        0
      • ikut tempat kot... says:

        alaaa bior laa…kalo dier nk masuk lagi skali pun ape salahnyer? bende bagus ape…ilmu. itu pun nk jd isu ker? adoiyaiii

        0

        0
      • Ecah says:

        Sijil valid sehingga perkahwinan. Satu sijil sah untuk satu perkahwinan sahaja. Please take note. :P

        0

        0
      • kekasihbotak says:

        cop2,kalo sorg laki tu da berkahwin plak
        n nak kawen lg 1,die kna amik kursus lg skli x?
        or bkal bini kdua tu aje yg pegi?

        0

        0
  7. Jijah says:

    Klau kursus kawen kat negeri tganu, mmg dh rules tak bole pakai topi n jeans..kna formal.. Mebi c jejai g temankan minoh ni je kotttt

    0

    0
  8. Anonymous says:

    org pompuan tak pakai tdg pun leh pi kursus.,lelaki pkai jeans tak de masalah pi kursus je.,.

    0

    0
    • nia says:

      klu pompuan free hair pon xpe nk p kursus, awat fasha pkai tudung je ni??ish2..main ckp je.

      0

      0
    • wajib tutup says:

      perempuan mmg wajib tutup aurat laa kalo dtg kursus kawen… kalo x tak capai laa motif kursus tu kalo bende basic(tutup aurat) pun x pass lagi…mcmana nk lepas bagi kawen? derrrrr

      p/s: ade ustaz/ustazah yg akan tegur direct depan2 kelas kalo ade yg selamber badak x pakai tudung… kalo x nak rasa dimalukan sila laa buat…

      0

      0
  9. aku kesah? says:

    blactie..cmne jejai nk bimbing sdg kan die pun x terbimbing..fasha..fasha memperjudikan hidup sendiri..dh terang2 teman si jejai berulang private klinik kt ipoh ubtkan siflis jejai tu..npe la dok nk kwen jgk..kang x pasal2 ko yg teruk nti..hmm..ikt ko la pasha oii..dr awl ko da taw jejai ada siflis ko nk jgk..ape2 ko tggung la sndri nti..ternyata nora danish lbh bijak dr ko pasha..aku rase x myesal pon die ditinggalkan jejai,atleast hdup die selamat dr pyakit jejai tu..ko plak yg g cr pyakit..tp dh jodoh kan..pndai2 la ko ye pasha n jejai..

    0

    0
  10. I like ! says:

    one thing for sure fasha is way better/cun pakai tudung litup than dhia yg berlakon citer tentang dhia tu..huhuhu,,tak jemu mata memandang..harap jejai didik fasha jd solehah n tutup aurat camni ye pas kahwin nanti..InsyaAllah same2 kite doakan..to haters dah2 la tu nk kutuk2 bagai..wt tmbh dosa yg dh sedia ade je..to fasha i always support u..i love u muah3!!hope berkekalan ke syurga ngn jejai..Amin Ya Rabbal Alamin..

    0

    0
  11. see ? says:

    oh ye,,to those yg cakap fasha attention seekers to blh bla laaa..see,bkn fasha yg nk kecoh2 kan,tapi peserta yg turut same kursus kahwin ngn diorang yg kongsikan gmbr ni ke portal murai..so takdenye fasha nk cari publisiti murahan sedangkan fasha dh mmg cukup popular..dear fasha sandha,, Masih ada yang sayang u walau ada yg benci..keep it in your mind!ABPBH ni,bawa pulang trofi lagi ye!! antara calon2 lain u sorang je yg berbakat!! yg len ? so so je..k bye

    0

    0
    • sakura says:

      name pn ABPBH! stand 4 ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN! bukan nye nk cari yg berbakat! asal leh gedik, bukak sane, bukak sini, dpt la bwk blk mane2 trofi ABPBH tu! nk kire bakat, anugerah lain la! tp ade ke si pasha ni dpt award yg TERBAIK?

      0

      0
  12. Cantik Fasha pakai tudung.Kalau terus macam tu kan bagus!

    0

    0
  13. Yaya says:

    Setahu yaya klu ada title jand @ dud kena gak g kursus klu nak kawin semula sbb kena tau btul2 apa itu konsep rumahtangga yg sbenar, klu x npe leh bcerai…

    0

    0
    • mahmud says:

      setahu kau ke….kau rasa patut?

      0

      0
    • minah says:

      Setahu yaya klu ada title jand @ dud kena gak g kursus klu nak kawin semula sbb kena tau btul2 apa itu konsep rumahtangga yg sbenar, klu x npe leh bcerai…

      -setahu yaya tu mcm tak tahu jek..
      -duda atau janda tak perlu pergi ke kursus kawen..
      -org yg baru nak kawen tu g sekali dah leh tau ke konsep rumahtagga yg sbenar??
      -npe leh bercerai tu.. ermm kita tak tau apa punca ssetengah penceraian itu.. so tak perlu persoalkan…

      macam si jejai nih.. die byk duet.. takde masalah die nak kuarkan RM80 tuk menemani kekasihnye sambil membuktikan keromantisan & kesetiaan die kat kekasihnya…. sekian

      0

      0
  14. Fasha vs Nora Danish says:

    Kita tengok la ek agak2 lepas Ada anak nanti kan..si pasah ni kan pegi clubbing pakai skirt sendat macam si Nora Danish tu ke tak ea? Tak payah nak compare sangat 2 ekor ni,bagi aku sama je.nora Danish pun boleh tahan gak seksa dia punya baju.tak sedar dah mak jand.puii!

    0

    0
  15. Fasha vs Nora danish says:

    Tapi kenapa harus mamat muka yg bersepah kat Lombok ni jugak yg diorang gila kan ea? Kesahhhhhh!

    0

    0
  16. fashasssgt says:

    ape lebam2 kat lengan abang jejai nih? alooooohh..
    sapu krim taw nnt.. sgt abang!

    0

    0
  17. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    yg lebam2 itu kn bekas BCG dia tk tau ke ! ape ingat fasha yg gigit?????

    0

    0
  18. aku sgt terhibur tgk mentor peringkat saringan ni.. says:

    kelako tol dengar org yg konfiden menyanyi..dia tak dengar suara sendiri ker? fasha n jejai, semoga kisah cinta penuh liku berakhir dgn kebahagian..semoga sama2 muhasabah diri dan hidup mengikut syariat Islam…Amin..

    0

    0
    • mulut capoi says:

      Allah maha pengasih lagi maha penyayang, kedua2nya banyak
      mengalami liku2 pahit kehidupan….
      Ada hikmah tersembunyi disebalik kejadian lalu.
      Semoga mereka selepas ini lebih mendekati Allah dan bersyukur jika dijodohkan. Manusia x terlepas melakukan kesilapan. Terimalah pasangan anda seadanya. Perkahwinan itu berkat didalam kehidupan, pahala amalan kita digandakan.

      0

      0
  19. […] Jeng jeng jeng. Nampaknya tarikh pernikahan pelakon popular Fasha Sandha dengan kekasih hatinya, Jejai sudah semakin hampir. Mereka berdua dilaporkan telah menghadiri kursus kahwin di Mahligai Firdaus, Setiawangsa minggu ini. Pastinya ramai yang sudah tidak sabar untuk mendengar pengumuman tarikh … Continue reading → […]

    0

    0
  20. tak suka laki orang says:

    semoga nora danish akn jmpa lelaki yg lbih baik daripada jejai… Dan mungkin jejai mmg serasi brsma dgn pasha tu….prangai sama aje kot, jejai senang nak bawa kmana2.. s0sial..king2x

    0

    0
    • .. says:

      ko ingt laki org suke sgt kt ko?

      0

      0
      • tak minat laki orang sesangat says:

        habis klu laki org minat kat kau…kau ambik lor?????? memang minat laki orang….urm…saya tak boleh nak kata apa!!! SAYA TAK SUKA!!! iTU hak saya!!!! apa awak sibuk…dude!!!!!

        0

        0
  21. Bodoh lagi bangang says:

    JEJAI NIE LELAKI BODOH, DIA NAK DIDIK PASHA? DIRI SENDIRI PUN XTERDIDIK? PERANGAI DUA-DUA SAMA, SEBAB TU SESUAI..

    0

    0
  22. aku laa says:

    Xclusif ke?dah basi kot….kehkehkeh

    0

    0
  23. HUMMER69 says:

    JEJAI… MU NAMA AJE BANYAK DUIT..
    PERNAMPILAN DIRI… FAILED!
    DARI DUIT TU MU PERHABISKAN BUAT GI YAMSENG..
    KAN LEBIH BAIK KO GI JUMPA SKIN SPECIALIST!
    KULIT BERKARAT, KUDIS, SEGALA “PETA” PAT BADAN..

    FASHA TU NAK DGN MU PASAL POCKET MU TEBAL..
    KALO TAK BER$$$$$ DENGAN RUPA GAYA MU YG
    SERUPA MAT OJEK..
    SEBELAH MATA PUN DIA TAK PANDANG OI..
    SILAP2 MU KENA LUDAH!
    HAHA!
    JAGA PERNAMPILAN K..

    0

    0
    • mulut capoi says:

      Orang kaya memang kadangkala x berlagak…..yang ciput ni
      lagak lebih ngalahkan jutawan. Apa pun aku puji Jejai..
      pokoknya soal hati, jangan lupa pulak jika Fasha pun x jadi
      artis ada Jejai pandangggggg….ok jangan pertikaikan itu semua
      itu dinamakan takdir, manusia hanya pelakun didunia fana ini.
      Jangan fikir banyak2 tentang itu buat pening aje…..
      Aku kesian Jejai ni dia ni budak baik tapi mungkin manja
      lebih dulu, dalam kemewahan dan kesibukan kedua orang-tua,
      mungkin terpengaruh ngan kengkawan sama baya dulu,
      parut tu bekas eksiden tu….apa2 pun kesian dia, jangan dihina, wang dan harta banyak mungkin x membuatkan kita
      bahagia…..k/sayang dan perhatian amat diperlukan oleh setiap
      insan. Bukan aku nak sokong Jejai , dari raut wajahnya dapat dibaca sedikit-sebanyak perasan didalam melalui matanya… pandangan sayu dan belas, ada masalah……
      dibaca

      0

      0
  24. noradanisha says:

    eeee mencwikkkkk abg jejai…nti balik uma mak tua nti nora nk babap bontot abg jejai smpai merah3..berani duakan nora yerk…

    0

    0
  25. aptb says:

    ZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzZzzZZZZZZZZZZZZZ

    0

    0
  26. Afzan says:

    Dulu aku minat dgn fasha TAPI selepas isu dia jadi orang ketiga nora-jejai masa tu..terus x minat..lantak la orang nak cakap dia disiplin masa keje ke..puntual ke…tetap x minat sudah sebab sampai bila2 pun orang akan kata pasal isu itu, biarpun orang kata itu isu sudah basi…apapun tahniah…

    p/s minat nora danish sejak dia jadi model iklan maxis..mase tu dia jadi maskot beruang ke ape ntah….cute siot!

    0

    0
  27. i love u like a love song baby! says:

    macam ank mamak da gambar kanan ni….

    0

    0
  28. MeLL says:

    Alhamdulillah la kalau dorg mmg plan nak kawin..happy 4 them..korang korang korang yang menyampah dgn dorg ni xyah la nak benci n ckp bukan2…pttnya doa yang elok2..personal dorg yg lepas, bia la jadi sejarah dorg..lgpun kita ni org luar..x tahu ape masalah dorg sebelum ni..x perlu nak nunding jari salah sape..kan??aku x sokong memane pihak..bg aku, mst ada sebab kenapa jejai bercerai dgn nora..aku dulu mmg x suke si fasha ni..tp, xkan kite nak blame si fasha 100% dgn nyatakan dia perampas? kalau ALLAH kata jejai n nora x bercerai, fasha kaco cmne pun, dorg xkan bercerai..kuasa ALLAH..sape bleh halang..kan???so maybe ada hikmah knp dorg bersama..dah2 la..xyah nak kutuk fasha or jejai..korang dpt dosa..dorg dpt pahala..kwink kwink kwink..

    0

    0
  29. sue says:

    kita sebagai hambaNya percaya tuhan akan kurniakan lelaki yang baik untuk perempuan yang baik begitu jugak sebaliknya, doakan yang terbaik untuk mereka berdua n nora danish

    0

    0
  30. nora danish says:

    ala…..lebam tangan fasha ggt la….xthn..

    0

    0
  31. Jeng jeng jeng says:

    Abg Jejai tu p temankan Fasha jer… Anyway tak sabar tengok majlis Fasha kat laman2 gosip.. Apa2 pun moga semua berjalan dgn lancar. Kita doakan yg terbaik utk dia org..

    0

    0
  32. hehehe says:

    dl b4 aku nak nikah aku tanye kat JAWI kalo nak pg kursus kawin mcm mn…dia org kata blh pegi kat mn2 kita sk n kalo kita nie kawin dgn duda/janda tp pasangan kita berumur 40thn kebwh psgan kita yg penh kawin tu kn gak pegi kursus kawin…kecuali kalo kita kawin gan psgan (duda/janda) yg lebh 40 thn br psgan kita tak yah pegi kursus kawin…tp kalo mcm kita yg kawin sm2 muda n tak pnh kawin tentu la kn pegi bersama…br la berjiwang2 tak la gantuk nak tido ms kursus…

    0

    0
  33. red rose says:

    tajam nya pandangan mata Fasha tu…patut la hati si Jejai ni tertembus ….:P

    0

    0
  34. student bandung says:

    jadi duda pon kena amik kurus kahwen balik eh? aku br tau..igt dh amk kursus kahwin sekali boleh guna forever..ok next story plis!!

    0

    0
  35. kakak neelofa says:

    gitu rupanya muka si FS ni ek yg sbenarnya….gbr yg sblh kanan tu mmg xboleh blah….ntah tudung makcik mana dia amik pkai….hahahahaha!!! bare back ko kemain lagi ek, bila time tudung ko x hip lsg…..

    0

    0
    • sb says:

      lol dear, cuba baca betul2. “menemani buah hati nya” bkn dia amek kursus kahwin lg skali.

      0

      0
  36. virgo73 says:

    akhirnya…
    kini pasti ku merasai cinta nan suci
    bhgia pabila ku bersama
    sungguh indahnya
    hadir dirinya suatu kurnia
    daku gembira… auw!

    akhirnya kini pasti kumenemui cinta abadi
    akhir kini ku kembali jua alam asmara

    ceh wah best tak senikata lagu ni :-)
    akhirnya kahwin jugak..

    0

    0
  37. abbyiwan says:

    elok benor diorang kawen pun..orang2 kuantan dah tak larat nak nengok mereka bermesra2 d khalayak org ramai..asik berkepit jer..cepat la kawin yer!!!kurang cikit dosanyer..

    0

    0
  38. nyampah tgk neelofa says:

    ni amek gmbr n upload sndri lg ke?hahahahahhaha……

    0

    0
  39. chentalove says:

    nmpak gya nye,x lma lg la smua org nak mkn nsi mnyak ye…

    0

    0
  40. Janda=Duda=Janda says:

    Elok lah tu Jah oii… ko nikah la cepat2. Kawin lama2 pun tak de maknanya kalau tak nikah. Kelezz… Masa kursus kawin ko berdua siap bagi posing ala manja2 ayam gitew. Manalah tau kan, kalau jodoh tak panjang, jangan lah segan2 bagi posing ala manja2 tenuk pulak ye…

    0

    0
  41. Triple_j says:

    filem “Marrying a millionaire” versi Melayu

    0

    0
  42. sb says:

    who cares?

    0

    0
  43. SEMPOI says:

    MAU DOK KAWEN BUANGLA OI.

    0

    0
  44. kasut putih says:

    saya suka! semoga Allah mempermudahkan urusan mereka..

    0

    0
  45. teroponggggg says:

    suka la tu dpt buatkan org bercerai masa org tu tgh pregnant. msti dia ckp yess yesss!! sbb jejai dh menangkan dia. tgk, dh nk nikah ni jejai menangkan dia lg. semua jejai menangkan dia, sukala dia sbb jejai menangkan dia dalam semua aspek dan segi.

    0

    0
  46. orang je says:

    hairanlah dengan orang yang mengejek muka jejai seperti orang lombok ni…tahniah lah sebab mungkin abang2, abg sepupu, boyfrend dan bapa korang mungkin handsome2 belaka….muka dia tu, bukan dia yang buat tapi ALLAH yang jadikan.kenapa dihina ya?..pelik…saya berfikir juga bagaimana perasaan orang yang suami, abg dan adik lelekinya bukan handsome…apa perasaannya apabila dilebel dengan perkataan yang tidak baik…?..

    0

    0
    • didi says:

      org kata klu muka xelok biarlah peribadi cantik…ni dh la muka xsberapa,,klu dia xkaya agak si sendat tu pandaang ka haha…dh mmg btl muka dia mcm indon lombok…ada duit byk tp xjaga penampilan diri pn bdosa ,,diri kt ni milik tuhan,so kn jaga elok2,,jgn bg jd klabu asap mcm jejai ni

      0

      0
  47. duit menang segalanya says:

    duit duit duit duittttttttt i love u duitttttttttttttttttttttt muah muah muahhh *kissing the money*

    0

    0
  48. didi says:

    hoi nara,,ko ni dok update si sendat tu watpa???post la gamba artis lain yg clean kontroversi..ni publisiti murahan,,ko mmg suka sendat ni kan,,so s\ko update ja suma crita even yg org xkisah pn,,,bodo pnya nara,,

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Artis yg ada kontroversi la boleh menarik minat ramai org nak masuk baca blog ni… Kalau bubuh cerita pasal Ruminah Sidek, Sathia, Pak Sidek Beguk ( yg ada ketumbuhan beguk di pipi tu ), David Teo, Pang Chin Fei, Dollah Saleh, Aziz Satar, kang ko pulak yang taknak bukak dah blog nih…

      Populariti yg berterusan perlu utk menarik minat Air Asia, MIG & syarikat kasut tu terus meletakkan banner iklan diorang mcm yg kat atas tu…

      Sapa yg untung? Abang Nara jugak yg untung..

      0

      0
  49. mrs_mama says:

    aku rasa pengkomen dkt blog nara ni xbrp betul la.pilih bulu.asal fasha kutuk.asal nealofa kutuk.korang best sangat ke??cakap hina2orang..pasal aurat fasha alert sangat.mulut korang?langsung xjaga.banyak lagi artis yang seksi la..smlm aku tengok sarah dlm nasi lemak kopi O pakai skirt pendek dengan syuib.syuib ok je..aku plk rasa malu kat laki aku.erra fazira ngan ziana slalu pakai skirt pendek gak korang tak melalak pun..korang jangan bias..aku suka fasha..sebab aku xknl dia dia pun xknl aku.aku tgk lakonan dia so far suka setakat tu jela..korang ni dah tahap melalut..bersederhana la..xsuka orang pun diam je..korang bukan tahap kutuk dah ni.menghina dah.

    0

    0
  50. Wutever says:

    Tempat i wat kursus kawen dulu. ;)

    0

    0
  51. mahathir says:

    oppps silap msuk kolum plak..fuck

    0

    0
  52. heheh..lawok arr cara ko brtudung..x style langsung..ce pki leklok ckit cm si DHIA tu..comey jer..sedap ckit mata haku..ni dh cm minah indon..ko mmg buta fesyen..ce ttp aurat ngn ikhlas..ni x..asl blh je..

    0

    0
  53. n.jeeb says:

    oit..pe kecoh ni?

    0

    0
  54. nak kawen? hah, eloklah. kalau tak buat rugi je helikopter mendarat kat pulau. at least wartawan metro ada la keje, ada berita nak ditulis, kalau tak cerita jual ikan kat pasar je. boring.

    0

    0
  55. ooo says:

    x minat pun..fasha sandha..pi blah le

    0

    0
  56. iza says:

    sme je leps kwin pun….klu dh dasar tak tau hukum agama. biadap. baik mesti jumpe yg baik kan…tp ni sebaliknye. sesuai la tu. tgok mcm lisa n yusri. contohi la diorg tu.

    0

    0
  57. moshi moshi says:

    Pegi kursus kawin kan baik pakai songkok dari topi?!hairan aku knape si jejai ni suke sgt pkai topi,nnti akad nikah pkai topi jugak ke?

    0

    0
  58. Anonymous says:

    takkanlah sebelum jejai kawin ngn nora danish,die xpnh g kursus kwin?

    0

    0
  59. ayu sangat fasha bertudung
    tapi mak rasa mcm ada yg tak kena dgn jejai ni
    siyesly kalo mak tak kenal jejai ni mesti ingat fasha kawen dgn indon buruh kontrak..sedey nyah..
    apa pon kita doakan diorang kekal..amin

    0

    0
  60. lala says:

    apepun jejai tue kena khusus kawin lagi…perlu tau rukun umah tangga lagi..hahahahaha….apepun slamat bekahwin nanti…jgn jadi macam b4…harap2 lebe kearah kebaikan…amin…sian nora danish…

    0

    0
  61. kakakaka says:

    aku ske lah dorang nie…macam sempoi2 g2…walopun artis ..tapi fasha tak belagak pun…tapi mesti nk skit privacy…nak sangat jumpa 2 orang nie…tgk dr style and cara dorang mesti cpat mesra and tak sombong….harap2 lah..hahahaha

    0

    0
  62. booo says:

    ape la yang ade dekat si jejai ni sampai 2 orang artis lawa berebut kat dye . lain la kalau muke dye macam aaron aziz . haha . nak kate perangai baik , takkan lah dye tgglkn ND wktu ND mengandung dulu . btw , fasha lawa. nora comelll .

    0

    0
  63. aku diena says:

    alaaaaa nape nak kawin..jgn lah kawin fasha..nti kla kau kawin bangkrap la toke kelab malam n pub2 kat msia ni.. mana lah tau kan kot bila dh kawin esok fasha jd ppuan baik plak (* wekkkkk) x pgi dh kelab2 tu semua kan..hlg sorang pelanggan tetap. tp emmmmm tak kot kan.. ala fasha sendat tu esok2 mesti ada gambar fasha tayang pewut buncit mak buyung kat pub.

    0

    0
  64. antu says:

    dah kawin pon!!!! nikah je belum. bengong…

    0

    0
  65. aku says:

    adalah wajar pergi kursus kawin tak kira duda atau single

    0

    0
  66. fashasendat says:

    merpati dua sejoli? she stole him from nora danish without feeling a bit of shame, and now, marrying him? what kinda woman is she? oh wait, a woman who is always full of controversy, that’s who she is! shame on you!

    then again, i guess they’re worth each other since they are both worthless!

    0

    0
  67. anonymos says:

    Apa..!! O-o ??!! Lelaki curi 10000 seluar dalam??

    0

    0
  68. Anna says:

    Teropoooong asyik sebut menang aje….

    0

    0
  69. hana_yori_dango says:

    jejai ni bkn ke dh penah kawen? nape nk g amek kursus lgi? xkn mse kawen ngn nora tu xamek kursus kawen kot… ke xlulus exam….

    0

    0
  70. Jejai kaya kot..

    Fasha cantik…hahahaaa

    0

    0
  71. Zul jefri says:

    me paham fasha seorang yg manja, me paham fasha juga mencri kbhagian, so fasha pilih die, me hrap u bhagia hinga ke anak cucu n ceria slalu

    0

    0