Written by AbangNara | March 25th, 2009

gambar siti saerah

Bantuan CPR teroaksa diberikan kepada kami akibat kekejangan otot jantung setelah melihat gambar Siti Saerah di atas. Bukanlah nak mengutuk tapi janganlah sampai memalukan diri sendiri dengan mengambil gambar berambut palsu macam g*r*l*.

Kami harapkan tidak ada pembaca-pembaca blog ini yang terkena serangan jantung mengejut akibat terkesima melihat gambar Siti Saerah di atas.

Sila laporkan kadar denyutan jantung ada selepas melihat gambar di atas,

58 responses to Jantung Kami Kejang Melihat Gambar Siti Saerah

  1. Marjan says:

    PEMBETULAN: Tgk lobang hidung pon tau nih siti Sarah ank pak sudin bkn siti saerah ank arwah pak tajuddin..
    Korang yg salah eja ke aku yg ketinggalan zaman??

    0
    0
  2. flower says:

    bkan siti saerah la…adoiii..
    siti sarah la weii..

    0
    0
  3. Marjan says:

    HAHAHA..korang salah eja ..Kus semangat eden..
    Erm,xleh jd rpoter tsohor nih..
    Korang amik aku la jd stringer korang..jnji duit masyuuuukkkk tiap bulan..bleh??

    0
    0
  4. matlan says:

    bodoh betul kau ni

    0
    0
  5. ni says:

    wakakaka
    typing error

    0
    0
  6. lilies says:

    hehheehe…ape da skali salah eje..nnt bkn terkejut ngok sarah ngan wings nyer tp terkejut ingtkn saerah wat muke cmsarah..hahahahha..

    0
    0
  7. admin says:

    ceh salah eja rupanya..sori2.siti sarah ek.ahaha

    0
    0
  8. tuit says:

    hihihi

    0
    0
  9. Marjan says:

    Walau slh eja tp ape2 pon aku bg kredit kat ko admin oiii sbb “konterversi menaikkan populariti”…Ini tagline time aku jd student mascom…HAKHAK…PEACE;p

    0
    0
  10. rain says:

    aduiii…lawak gak admin nih. takpe2..nyway good job. u r the man

    0
    0
  11. ain says:

    aik siti sarah la ni…
    silap taip eh
    sy x kejang otot pn
    ok pa…nmpk lg cute dgn rmbut plsu tu

    0
    0
  12. i say, allow says:

    ya ampunnn…….,malaun mana la yg pandai2 bagi nama siti saerah…siti sarah la ngokkkkkkkk?

    0
    0
  13. siti saerah a.k.a siti nurhaliza sister says:

    beautiful Nara siti sarah sebut betul2 siti sarah bukan siti saerah…nt siti saerah saman baru tau…beatiful Nara sebut sekali lagi siti sarah okkkkk…nt i panggil lwyer i baru youn tauuuuuu…

    0
    0
  14. garfield_82 says:

    kahkahkahkahkah…nakal la u all…ne kalu si saerah perasan tu tengok mau guling2 dia tengah jalan..kah2..tapi apa bezs nya saerah dan sarah??hhehehhe..

    0
    0
  15. rain says:

    mesti admin tgh malu tesipu2 nih…..tkpe2. at least nih jd hiburan pembaca2 gak. hehehe…jom guling ramai2.keke~~

    0
    0
  16. saloa mambok says:

    hahahaahahahah ngokkk double2

    0
    0
  17. miekuci says:

    wakakaka skit nye prut ktwa!!
    SENGAL ler brite nak gempak je

    0
    0
  18. rain says:

    saba kwn2…sian kt en admin. asyik dok kene gelak jer. kang die dh tak update plak blog nih. hehe…go en. admin!!!

    0
    0
  19. pandai sgt says:

    mmg xkenal artis…
    wakaka

    0
    0
  20. kulop kudin says:

    ni sahih hidung jawa
    kembang semacam
    nasib baik bukan macam khir toyo

    0
    0
  21. na says:

    sure la leh kejang otot jantung..
    dari siti saerah tukar ke muka siti sarah..
    wakaka,…lawaks..

    0
    0
  22. nafnaf says:

    kekekke. tapi disebabkan salah nama, masing2 dapat point utk Undian.

    boleh dpt duit dgn kutuk admin

    hehehhe

    0
    0
  23. dellyza says:

    tu la.. asik nak kutuk org je kejenye.
    kan tak pasal2 dah teserlah kebodohan diri.
    now sape yg malu sendri?

    0
    0
  24. jull says:

    bikin malu kerabat repoter je……….nama orang lain dimain2kan…………..

    0
    0
  25. jull says:

    bikin malu kerabat repoter je……….nama orang lain dimain2kan…………..

    0
    0
  26. hanz says:

    ape la tersalah..

    0
    0
  27. garfield_82 says:

    jangan la marah admin..dia saje nak hiburkan korang je tu..kalu x kang,korang boring plak..betul x admin???

    0
    0
  28. ain says:

    btul!btul!btul!
    apa la korang ni..admin tahu la yg tu bukn ct saerah…dia cuma slh typing jer
    ckit jer silap nk d besr2kn
    biasa la tu…
    setiap org psti x blh lari dr mbuat ksilapan

    0
    0
  29. chantek says:

    kesian kat admin…baik dah die nak bagi gosip2 & cerita terbaru..aleh2 kene kutuk sbb typing error…kesian..kesian…sabo je la..

    0
    0
  30. aku says:

    hehe siti ape??siti saerah….hahha 2la len kali jangan nak kutuk2 org jer tahu…

    0
    0
  31. zaza says:

    x tunang dia dah ada couple baru kan…sapa ek? nak jgk tau kali ni pilihan fuad 2 mcm mana plak..

    0
    0
  32. secret says:

    eee! hidung sarah mcm gorilla siyh!!

    0
    0
  33. PHD says:

    Lawaknya korang menghina ciptaan Tuhan.

    0
    0
  34. dejavu says:

    adess..
    per la..
    nak kasik gempak jer lebey..
    mati2 wa ingat siti saerah..
    ceh..
    yg ni slalu sgt tgk..
    hmm..
    nk tgk siti saerah baru plak..

    0
    0
  35. emma says:

    ni bkn siti saerah atau siti sarah la..
    ni rihanna ella ella larr….wakaka

    0
    0
  36. republic says:

    fuhh,,,
    gua igt adek siti td..
    nsb bek siti sarah…
    gua mmg tak ske dia..
    poyo

    0
    0
  37. menghina kejadian siti sarah samalah seperti menghina ALLAH

    0
    0
  38. DeGodam says:

    Teruknye korang ne ye.. Buruk cantik rupe manusia ne adalah ciptaan Allah tapi korang plus admin perasan beautiful ne suke2 je kate muka org mcm gorilla. Taubat la hey..

    0
    0
  39. greenfingers says:

    suka suki je ngutuk muka dia.. klu perangai ye..tu yg mengutuk tu jenis xnak tgk org lebih sket dr diorg… kihkihkih…

    0
    0
  40. minn says:

    Siti Sarah OK ape? Ketidakjelitaannya tu la rezeki besar dia. U all ade rezki macam dia ker?

    0
    0
  41. pijacomel says:

    ni bkn siti saerah,ni siti sarah lar…

    0
    0
  42. pijacomel says:

    ni bkn ct saerah,ni ct sarah lar…

    0
    0
  43. pijacomel says:

    jgnlah kutuk2,dia pun makhluk ciptaan Allah…

    0
    0
  44. aramaitiii says:

    klu da buruk mmg buruk jg kn…huhuhuh

    0
    0
  45. shahrah says:

    Lubang idong korang 2 cantek sngt k nk mgata org??xphm ak korang nie,ishhh…

    0
    0
  46. shahrah says:

    sblm nk mgata idung org,cermin idung korang dlu ekk..enth2 xd idung.hahaha

    0
    0
  47. Abg Kutu says:

    basarnya lengan..
    haha

    0
    0
  48. konpius says:

    lain kali check dulu betul2..but aseni betul

    0
    0
  49. sayesukegosip says:

    x baek ckp psl idong die la…ciptaan ALLAH..:)

    0
    0
  50. miraedora says:

    ok lah dgn siti sarah x ada yang kurang semua ada pada dia cuma x beripa tinggi iiiiiiiiii

    0
    0
  51. rubi kasandra says:

    aku kejang gak bukan kerana rambut palsu yg dipakai siti sarah tu tpi aku ingtkn siti saerah wat pmbedahan plastik ker shgga muka dier dah mcm siti sarah..haha lawak..

    0
    0
  52. herpes test says:

    It indeed does take quite some time to find awesome info. like this. Thank you very much.

    0
    0