Written by Bella | April 21st, 2016

Ramai tahu aktres Izara Aishah sedang hangat bercinta dengan Adib Khalid, kata orang mereka berdua cukup sepadan bersama.

Namun, mereka berdua nampaknya masih lagi menikmati saat-saat indah dalam percintaan dan tidak merencana ke fasa yang lebih serius dalam perhubungan mereka.

Ditanya mengenai hubungan beliau dan Adib, Izara bagaimanapun memberitahu beliau sebenarnya sudah bosan menjawab soalan berkaitan percintaan.

Sebenarnya saya okey sahaja untuk jawab fasal cinta. Tapi saya rasa macam bosan sebab asyik jawab benda yang sama sahaja.

Untuk pengetahuan semua, kisahnya masih sama dan tidak ada apa-apa perubahan dari dulu sampai sekarang. Sampai satu masa nanti, bila kisahnya berbeza Izara sendiri yang akan beritahu kepada umum. Masanya akan tiba. Tunggulah dulu.

Izara juga mempersoalkan adakah beliau sudah terlalu tua sehinggakan ramai yang tidak putus bertanya bila agaknya beliau akan berkahwin.

Saya ini dah tua sangat ke hingga orang asyik tanya bila nak kahwin? Saya baru 24 tahun. Orang asyik tanya sahaja tentang kahwin sejak dari umur 17 tahun.

Apa yang saya minta, kalau boleh janganlah tanya soalan berkaitan cinta pada Izara lagi.

 

Rupa cantik begini takkan lah orang anggap anda tua, mungkin mereka ingin tahu sahaja bila perancangan Izara hendak berkahwin. Kan sudah ada teman lelaki yang kacak dan hubungan anda berdua pun ok, jadi tidak perlu tunggu lama-lama.Hehe..

Sumber Berita : Mangga Online

66 responses to Jangan Tanya Saya Soal Cinta Lagi, Tua Sangat Ke Saya Hingga Orang Tanya Bila Nak Kahwin – Izara Aishah

  1. mek senah says:

    lor..baru 24 ke ko dik….emmm….ingatkan da masuk 30…ops!

    0

    0
    • nyebelin says:

      Ahah la korang pun satu, dia pompuan malu la org tanye je. Adib ni la nak kena tanya. Kasi la dia lagi dua tahun baru tanya, Adib ni lambat2 si Izara ni cantik giler nanti melepas baru tau.

      0

      0
      • Man Gombak says:

        Bukan masalah tua ke apa, masalahnya ko asyik berkepit kehulu kehilir dgn si adib tu. Tu yg org tanya bila nak kawin. Lagipun dah 24 bukannya 14!

        0

        0
        • Lorat says:

          lagipun nengokkan dorang ni… macam dah taraf WAJIB kawen.

          0

          0
        • Mak Yuzz says:

          Setuju, kalu aku jadi Tok Kay aku cekop kasi kawin. Dah mcm laki bini. Apa ditunggu lagi. Lebih drp mampu. Jangan sampai kena cukup dek JAWI dah la. JAWI dan JAIS mmg kuat skg skodeng org beromen. Itu saja kerja diaorang….

          0

          0
        • minah jambu say NO to DRUG says:

          elehhh dia baru 24 muda lagi ella rock kawin umur dia 46 ok je ! joji kawin umur dia 50 ok pe !

          0

          0
      • peah loren says:

        Buat apa kahwin awal Izara … nanti kau kena cuci spender Adib . kau sanggup ke Izara ? Kalau sanggup kahwin lah .
        Ingat , jangan suruh maid cuci spender Adib … kan kena ilmu guna2 pulak .

        0

        0
        • Lalala says:

          Pandai je kaw kan? Mana kaw tahu Adib pakai underwear?! Mungkin dia pakai pampers? Zaman sekarang apa pun possible!!!

          0

          0
        • soulmate says:

          kalau rase tak sedia nak pikul tanggungjawab berkeluarga & tak matang , baik jangan kawen . kang kawen cerai bergaduh cakau mengcakau . hodoh sangat kalau jadi lagu tuuuu.

          0

          0
      • Anonymous says:

        aku bimbang izara kena sambar dengan datuk k je . datuk k masa muda dulu buaya jugak.

        0

        0
    • OPAH HANG says:

      Makcik umur berapa? Larat lagi nk layan gosip.

      0

      0
      • mek senah says:

        tak kira berapa pun….marilah bergosip secara berhemah uolss….hang baca dak? bang nara soh baca bukan soh masuk sini dok maki hamun…peace!

        0

        0
    • mata mata says:

      Tu la bukan sbb da tua cuma nak soh ang beringat zara ooi. Takot umo 30 pun x kawin2 lg sbb xde matlamat dlm hubungan…huhu. takot habiss manis dott dott dott

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Suka yg x halal ye

    0

    0
    • miss kepah says:

      zara sayang, bukan maslah zara dah tua, mslhnye

      1. sbb korang slalu bersama, normal la org tnya bila nk kawen. 24 taun tu dh blh kawen sgt..lagipun tgok famili dh restu, nmpak zara salu masak kat umah Siti, umah Ku Yah, bakal mak2 mertua dh approve ckp zara msak sedap, pastu mslh duit takde kot, org kaya..so dh mampu..
      2.org tau adib ni dlu playboy(arap2 dh insaf), so kami ni smua harap sgt dia kahwini izara sbb kami taknak izara jd mangsa dia just like other girls sb izara cantik sgt, sayang sgt muka cantik tp dipermainkan….
      3. smua suka korang sbb sama cantik sama padan, tu yng tazzabaaar nk tgk atas pelamin…..

      Semoga korang kekal smpai jinjang pelamin and pastu ke jannah bersama.. aaminn..

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Suka yg x halal ye dik. Elok lah kawin, pegang2 pun dpt pahala. Kalau x kawin pegang2 dpt dosa. Fitnah pun x de.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Org lelaki kalau betul ikhlas nak kan kita perempuan ni dia akan segera usaha pinang dan àjak kahwin. Apalagi kalau dah memang berduit. X tunggu lama2 dah. Bukan usung belai dan sentuh sana sini. Nnti dah abis madu sepah dibuang, cari lain yg masih suci dan bergetah pula. Yg murah murahan tu tolak tepi. Perempuan juga yg rugi….kena ingat tu.

    0

    0
    • Adeeb says:

      Nedim 3 tahun okay je….x semua lelaki sama. Lelaki gersang mcm laki ko yg gelojoh nk kawin awal…

      0

      0
      • chantique says:

        tgok adik dia betol2 nak kahwin trus kahwin , laki ko je yg tak nak kak ko tu sbb dia kahwin ko lambat. saje nak main main kan ko. org bodo je tak tahu yg adip ni tak nak kahwin ngan izara saje je nak testing market sementara cari yg laki cantik

        0

        0
    • Anonymous says:

      Btul. Tu realitinya

      0

      0
  5. chua tze ling says:

    saya tak tanya pun pasal awak. tak amik pot lah hal awak. kawin ke cinta ke…tak sudi nak tau.

    0

    0
  6. melati says:

    Jgn Riak sgt..!!! nanti bercakap gan kucing , baru padan muka…..!!!!@#$%

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Jangàn murah sangat boleh diusung kesana sini. Kalau dia betul2 nak dah lama dia pinang kita. Ingat2 sikit org perempuan ni selalu jadi mangsa.

    0

    0
  8. melati says:

    lagi satu…..!!! kalau kat Negeri China 24 ni dh kena antor kebun dh…….hahahhahahahaahahahahaha

    0

    0
  9. Anonymous says:

    buat apa tanya Izara,,, wartawan pun tanya lah Adib, semua nak busy body nak tau hal org… sokong Izara

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Kesian semua peminat harap yg baik2.tp sebaliknya sugguh dasyat.
    Moral value jgn show off klu xpasti ke mna arah jln relay tu.peace ???

    0

    0
    • Anonymous says:

      Izara tu ppuan, camner lah dia nak thegeh2 nak cakap psl kawen,, spttnya reporter kejar lah si Adib tu

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kalau dah tau perempuan jagalah diri tu. Jgn senang2 ikut kesana sini. Pegang sana sini. Org tanya bila nak kawin tu sbb tak larat nak tengok dah. Halalkan cepat2 dik.

        0

        0
  11. beruda beruda says:

    typo detected : beruda tu apa?

    0

    0
  12. Zaraa says:

    Taklah tua diknon tp kalau dah tiap masa berkepit, orang tanya lah bile nye nak kawin. Tak nk ditanya, simpan lah sikit relationship tu tak payah nunjuk sgt.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Ke si izara ni nak pantun kat adib tu…..”aku dah tua ni oii bila nak masuk meminang….” hehe..

    0

    0
  14. so sick says:

    bkn tua… tp nk selamat dr maksiatttttt….umo 15 thn pn leh kwen… statement cm dak x abs skolah….

    0

    0
  15. ... says:

    part perasan muda tu alahai…

    umur bukan makin muda dik oii… demand2 nanti jadi macam neelofa and pajura..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Elok2 la fikir psl kahwin.nk biarkan perut memboyot lagi ke?malu lerr diknonnn oiiii.muka lawa dh tp outtt

    0

    0
    • aaakulahhh says:

      nanti jadi kes sorang tu tetiba kawin,,,tetiba konon2 sambung belajar di Australia konon…n menantu dok gaduh x habeh2 ngan mentua…sbb apa..sbb ngandung kan anak nye la sblm kawin…rasanyala

      0

      0
  17. t says:

    tya ariffin isteri asyraf khalid, adik si adib ni baru umur 22tahun.. hmm.. berbalik pada jodoh je la kt.. percaya Allah dah tentukan.. cumanya izzara jgnlah buat alasan mengarut camnih..

    0

    0
  18. zupzapzupzap says:

    Hamboiii bapaknye kawen artis…anak2 pun nk kawen artis jugak….dah jodoh kennn

    0

    0
  19. chetaktaulah says:

    tak terkecuali….
    berkawan…bercinta..kesana..kesini..
    mcm “laki bini”….
    cinta gila mcm nak rak..
    last2…. dah takde Jodoh..
    nak cakap apakan….
    senang aje korang salahkan JOdoh..
    BOdoh..HOdoh….!!

    0

    0
  20. loyalmalaysian says:

    alamak si buncit…dah kawin nanti lagi ko buncit…hehehe

    0

    0
  21. anakhantutersisih says:

    lengan adib berbulus..bayangkan part2 lain..

    0

    0
  22. sedap forever says:

    korang rase kapel ni dah bersetubuh ke belum?

    0

    0
  23. Dislike ND says:

    Ntah nya..sbuk mnanya c izara ni.cbe pkir retis yg scondhnd dpt ank mntri gak scondhnd tu.lg dh mcm lki bni ,xde pn sbuk briya2 mnanya bla nk kwin.naik rimas aku tgk bbas brjln pastu blh show off brada kt mne,dgn spe.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Nak wat camner si Izara ni kemurahan sangat… mak ayah dia lak x kesah jugak…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Confuse, Tanya soal cinta ke Tanya bila nak kahwin….

    0

    0
  26. Anonymous says:

    orang x mampu tapi semua nak kawin…. yg mampu x nak pulak kawinn… fahammm jodoh smua di tangan Tuhan… em camtu nnt taja la pulak mana2 yg nak kawin.. asyik taja artis j…. huhuhu

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Klu ayh ak nmpk ak peluk2 ngn laki..mahunya kena bantai. Klu anak ak jgk, tentu ak bantai.. as a lesson..n u knw its haram. Tp pelik mak ayah artis or org2 kaya ni asal mcm tu ekk.. dann…ni ditujukn bkn sja buat si pmpuan izara..tp jg adib. Hadoila..parents2

    0

    0
  28. teman says:

    Bnyok beno komen dlm ney yee…teman idak le nak ckp bnyak2…satu ja…dah kome tu izara oi doknye ngusung meqate si adip tu maunya org lain x nanye yg qopa g tu ke kome…pikioo le izara oi…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Nanti koyak…kena tinggal lah tu…

    0

    0
  30. Yekeni says:

    Bagusnya….

    1) tak selfie hari2 post kat IG. Breakfast lah, lunch lah, dinnerlah, holiday lah

    2) tak asyik bagi hints dah ready nak kahwin

    3) tak caras laki orang. Sama2 muda.

    4) memang masih muda kot. Umur 24 thn. Otak pun belum fully developed

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Islam tidak menghalalkan cara. TQ

    0

    0
  32. aciksardin says:

    dah ko selalu berkepit 24jam…
    dah wajib kawen dah tu….
    tula org tnya ko

    0

    0
  33. harubiru@gmail.com says:

    die nak kumpul dose dulu kot. baru kawen
    lol

    0

    0
  34. ayusofi says:

    org x abes2 tnya ko bila nak kawen atau kenapa xkawen lagi adlh bkn sbb ko dah tua dik non…tp sbb ko asik berkepit je dgn adib kehulu kehilir…tu yg org tnye bila nak kawen… kan x sedap mata memandang blm berkahwin pegang sana pegang sini, kehulu kehilir diusung sana sini… adoiiiii lah!

    0

    0
  35. Cik Semah says:

    Org yg dok tanya bila cik izara nak bnikah sbb dok risau awak tu pompuan, bkepit 24 jam, dosa dah mnimbun2, eloklah org btanya. Lelaki ni kalo dia dok pikir maruah awak terus jer masuk mminang.. tggulah 10thn lg.. itu pun kalo panjang umur sempat nikah..

    0

    0
  36. Aidil says:

    Dik oii..buka skit minda…sape kisah sgt awk nmpk muda ke tua ke…tp sbb berkepit tu yg org dok tnya…..kdg bkn tnya….tp sindir tu….sesedor skit….

    0

    0
  37. dina says:

    kalau taknak orang tanya….tak payah lah duk berkepit jer dik oiiii….ingat lah dosa…
    mmg lah umur baru 24tahun tapi mati tak kira kita umur berapa dik.
    dosa kau tu bukannye si adib yang tanggung….bapak kau yang tanggung.

    0

    0
  38. cik piah says:

    macamana orang xtanye kalo perangai dah macam laki bini,,peluk sana sini,…adoiii..semaklah

    0

    0
  39. Tak tau apa nak jadi adoiii says:

    Maksiat yg berleluasa sekarang ni macam air laut dah.. Aku x larat dah nk tengok… Skrg musim kemarau.. Otak mesti da cair kan.. Xkan tak boleh nak pikir lagi…

    0

    0
  40. dora says:

    bkn masalah dah tua ke idok…klo dah berkepit 24 jam…elok la kawin je..baru la rasa nikmat berumahtangga izara oi…

    0

    0