Written by AbangNara | August 23rd, 2013

Abang Nara suka tengok gaya dan imej Nazim Othman. Nampak smart, casual dan bergaya. Mungkin ada sedikit pengaruh Kpop di dalamnya, tetapi memang sedap mata memandang. Lagipun muka Nazim memang ada iras-iras Korean sikit jadi sesuai jugalah berpakaian dengan imej sebegitu.

nazim othman

Namun biasalah kalau kita bergaya unik sikit, mulalah orang mempertikaikan. Ada yang kata tak kena budaya lah, tak sesuai lah dan macam-macam lagi. Semalam menerusi Kosmo, Nazim Othman berharap agar orang ramai tidak mempertikaikan imejnya. Kata Nazim:-

Itu cara saya dan saya mempunyai stail saya sendiri. Saya tak mahu layan kalau ada sesiapa yang persoalkan apa yang saya pakai kerana tiada isu atau perkara negatif pun. Saya memakai mengikut kesesuaian diri saya, fesyen saya selesa dan yakin untuk menggayakan pakaian tersebut. Jadi, apa masalahnya?

Saya tidak memilih pakaian yang menjolok mata, jadi tidak ada sebarang masalah untuk berfesyen bagi saya. Obses atau tidak itu bukan isu utama kerana itu gaya saya.

nazim othman

Kemungkinan besar mereka yang jeles ini sebenarnya nak mencuba fesyen seperti Nazim Othman tetapi muka tidak cukup kacak atau sesuai untuk bergaya sebegitu. Janganlah nak jeles-jeles. Abang Nara tengok okay je fesyen Nazim. Daripada jeles, lebih baiklah kita pergi grooming kan diri kita. Tak gitu?nazim othman
Beberapa lagi gambar si kacak Nazim Othman di Milan dan Venice dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nazim othman
nazim othman
nazim othman
nazim othman
nazim othman
nazim othman
nazim othman

P.S: 5 bangunan paling seram di Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

114 responses to Jangan Pertikai Imej Saya – Nazim Othman

  1. peminat sakinah says:

    yes first

    0

    0
    • cucukuat says:

      Fesyen ok.. teruskan kerjaya sebagai model. Stop acting.. berlakon macam kayu.. tengok drama kisah cinta yang ada faz dan sam tu, lakonan dia betul2 rosakkan mood drama tu. aku merayu, berhentilah berlakon! Tak membantu industri seni lakonan pun dia ni..

      0

      0
      • Lembu Gemok says:

        yang jeles tu semua gemok cam aku kot sbb takleh pakai seluar chinos bagai..chill laa…fesyen dia smart paaaa…aku teringin gak tp tak mampu sbb sedar diri…puiiii~

        0

        0
        • miss ynwa says:

          makan la ubat2 dr romzi tu …esok2 ko pon bleh kalahkan pesyen si nazim ni hah….dia pakai apa pon smart sbb body baik muke pon ade…..teruskan usaha ye lembu gemok…..
          tp i like those guy yang style mcm gini lepas tu kepit kt ktiak wallet LV besar buku tu……… <3

          0

          0
        • me me me says:

          miss ynwa, ubat dr romzi tu bukannya berkesan atas semua org pun..ada ramai yg makan ubat dia tapi tak beri kesan apa pun..sebaiknya, gi pharmacy, tanya sendiri..jumpa pharmacist, barulah ubat ikut tuan punya badan..aku tak pernah beli apa2 ubat dr romzi tu, tapi bapak aku pernah beli utk kulit gatal..tapi harammmm…takde kesan langsung..harapkan harga aje RM400++..so, tak semua org sesuai dgn produk dr romzi tu :)

          0

          0
        • K.A.A says:

          dia pakai apa pon biar la.. duit dia sendiri pon beli baju tu.. lain la kalo baju dia tu baju sponsor yg x pulang kan lagi…

          0

          0
        • love nazim says:

          I love nazim Othman..!! hahaha..
          xpertikaikan pon.. sebab ape die pakai sume smart..
          love u..

          0

          0
        • Olga says:

          ewwww… dia ni kan bapok coverina!
          sape yg 1 sekolah dgn dia tahu lah perangai dia ni cemana!
          dulu masa sekolah kemain berangan nak jd Noraniza Idris! dgn alasan tulang pipi dia naik sama mcm tulang pipi Noraniza Idris! selalu je nyanyi2 dlm tandas lagu2 Kak Ani tu! Verangans sangat ko nyah!

          0

          0
        • yes, yang jeles memang macam ko, body macam tong dram atau awek macam tong dram tak dapat balak macam dia

          0

          0
        • fara says:

          cube la try diet kevinzahri.com… sy dh cube, berat 74 jd 62 skrg… 5 bln je…

          0

          0
      • FAKKA says:

        Entah sapalah yang nak ambik pusing atau peduli cerita tentang ngko… Pasal ngko berbaju pun nak bikin cerita ke hah?? Ko ingat pasal fesyen ngko, ekonomi dunia boleh runtuh? Bursa saham naik mendadak?? Boleh blah…

        0

        0
        • FAKER says:

          @FAKKA

          cakap bodoh kang marah lak. nak marah dia buat pe. dia cuma jawab bila org lain bising. oranglah yg start citer. marahlah orang lain. mesti idop penoh gundah gelana kan ko ni. semua org ko nak maki….hahahhaha…kesian. kurang kasih sayang. org macam ko bunuh diri, aku setuju. kurang sikit org yg pesimis dalam dunia ni :D

          0

          0
        • leyla says:

          ko kalau nak ckp pasal hal bursa ke ekonomi bagai ko pegi tgk berita.. ni bukan tempat ko nak berlagak pandai.. ni blog artis of course cerita pasal artis.. over betul.. nyampaahssss!

          0

          0
        • udang geragau says:

          budak FAKKA ni mmg keje asyik menambah dosa je ngutuk org x ingt …mcm penganggur perabis duit mak byr unifi bulan2….ko kalo x leh tgk artis,,,ko tgk la berita awani 24 jam….bleh buat blog sndiri berkenaan dunia luar…dan ko bleh syok sndiri komen hentam bnd lain selain gosip artis….choiiiiii

          0

          0
        • Olga says:

          FAKKA:FUCK UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

          0

          0
    • joyah says:

      dia nih mcm iras aznil masa muda pun ada..

      0

      0
    • ANTI FIRST says:

      terhegeh2 nk first….motif???kebabian apakah ini????

      0

      0
    • Anonymous says:

      Sebijik mcm muka AZNIL HAJI NAWAWI.. Gaya n fesyen mcm adek2 sgt

      0

      0
    • you bitch!!! says:

      first kena rogol

      0

      0
    • insan biasa says:

      still better than artis2 yang menampakkan segala lurah-lurah dendam

      0

      0
    • aku says:

      nushrul alif.. he3.. budak skolah aku dulu ni.. ms kat smka jb dl.. tak sangka..dulu punya la hai adik2.. tp dr dulu dia mmg active la..smue dia nak masuk..syair la..ape la.. tp dl xde plak budak2 giler kt dia..hahaha..

      0

      0
      • mak c kina says:

        bgs la klu dia dah berubah jd yg lbh baik..jgn jd mcm penyanyi saujana yg tkr jd yg lebih buruk!..kan…

        0

        0
    • Olga says:

      SUKA ATI DIA LAH NAK BERIMEJ MCM MANA PON ASALKAN XPKAI BJU POMPUAN N JADI PONDAN OPSSSSSSSSSS

      0

      0
    • feedingfish says:

      tp aku tak boleh blah dgn rambut “helmet style” dia dlm cerita ape tah tu yg ada fazura n sam tu.

      0

      0
  2. sipolan says:

    ok….Nxt please….

    0

    0
  3. Tol Batu 3 says:

    don’t really care, but for once i agree with you :
    “Daripada jeles, lebih baiklah kita pergi grooming kan diri kita”

    0

    0
  4. amy says:

    i don’t think so yg fashion si nazim nie terok or bad..it’s just fine with him…come on haters, xkan la sume bende yg die buat orng nk terus terusan mghentam??, ape korang ingat korng tue malaikat yg xprnah bwat dosa??, n one more things, nazim got talent and look definitely die mmg bole pgi jaoh…he even don’t give a SHIT to your life…get yr life

    p/s: die x gune duit tabung haji tok nenek moyang kamu pon nk beli all the garments

    0

    0
    • Anonymous says:

      ah, ntah2 xde sape yg kisah. dia saja propa kata gitu-gini, ye la..baru ada isu, baru boleh org kata..’eh nazim yg mana?.. ‘alaa…nazim kpop tuhh’…

      nampak tak? nampak tak? permainan semata2.

      0

      0
  5. lala says:

    ok what dye pnye stail….match je ngn muka dye…nmpk smart,..:)

    0

    0
  6. mlm yg sepi pak mat jual topi says:

    imej yg poyo..xde sape nk pertikai..cume POYO je sume tu..ahahaha

    0

    0
  7. JustSaying says:

    Another HOTTIE..blessed with good looks & great talent..

    0

    0
  8. maklong peah says:

    bagi maklong, imej beliau tidak lah menjolok mata seperti makcik rozita che wan..
    semoga sukses dlm kerjaya buat beliau. elakkan kontroversi yg mengundang kpd fitnah..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    imej takde masalah
    tp cara dia bergambar and mimik muka dia buat org jadi menyampah kot…
    tambah2 lg dlm keek dia. tersangat la merasakan diri dia tu hensem

    0

    0
  10. ninie says:

    Aku tengok ok je pakaian dia ni,bukannya dia pakai skirt etc. Pakaian dia simple,tak over macam si AA..opppsss. Lelaki pon boleh berfesyen, setahu aku sbg makhluk yg tak perfect ni kan,takde tulis pon kat mana2 pakaian lelaki hanya terhad warna hitam,putih,tak boleh corak2..Tak salah kalau nak berfesyen selagi tak melampaui ajaran agama dan melanggar fitrah jantina masing-masing. Ramai lagi yang berpakaian tak senonoh contohnya retis2 pompuan yang ala2 berpakaian tapi bertelanjang tu. Konon duit banyak tapi kain baju pon x mampu nak beli..kesian..Moga terbuka pintu hati mereka untuk berpakaian dalam maksud sebenar..

    0

    0
  11. aku says:

    kawan skolah smajb aku dulu ni.. kalo tgk dia dulu..tak sangka dia da jadi mcm skrg…hahaha.. tapi dr skolah dulu dia mmg active masuk mcm2 competition.. sajak la..ape la..semua la muke die.. kih3 tapi…tapi… kalo peminat2 dia (kalau ada yg minat la..) ade ms zaman kitorg skolah dl..confirm lah tak pandang ke dia…kih3

    0

    0
  12. love nazim says:

    cntik sandal nazim..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    nazim ni dulu perasan muka dia macam lee dong wook. heboh la kat twitter. masa tu dia punya style biasa2 saja. tapi sekarang dah berubah. dah mengikut fesyen orang korea konon nya. tak tahu lah aku sorang je yang perasan tapi dalam cite kisah cinta (yang ada sam dan faz tu) , dia punya cara berjalan , berlakon, mimik muka dan segalanya lah sebijik dia tiru si lee min ho. masa tu aku rasa dah meluat dah. jadi diri sendiri lah. kenapa nak tiru orang lain. tiru sikit2 xpe. ni 380 darjah dia tiru.

    cakap banyak tak guna. baik aku sambung main dota. ciao.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dia ni kembar Aznil Nawawi

      0

      0
    • ninie says:

      ingat aku sorang je sedar..ada satu part yang dia pakai baju tidur gedabak macam jepun tu,lee min ho pon penah pakai dalam cite ape ntah n corak lebih kurang je..
      to nazim,aku tak kisah ko nak berfesyen,kpop ke mpop ke, but be yourself,tak perlu tiru orang lain

      0

      0
  14. whiteboardmarkermerah says:

    nobody cares about some half-@ss actor anyway. he’s the only one who says people care,when really people don’t give a d about him, or his kpop fashion.

    berangan famous la kau. attention wh0re sangat.

    0

    0
  15. Mashi says:

    whats wrong with his style? takkan lah.. benda macam ni pun nak pertikai? agak2 la. eehh klakar lah semua ni. senang citer, cuba kita tengok diri kita kat cermin, do u think people will like your style? ^^ thanks

    0

    0
  16. coklat says:

    Nazim ni saya tgk terlalu memikirkan gaya, cara lakonan, sampaikan senyum yang sempurna…

    Perfection is boring, human is beautiful!

    0

    0
  17. fena says:

    ni la orang malaysia..yang artis laki pakai befesyen tapi still tutup aurat sibuk pulak nak kondem..kalo si artis pompuan pakai dedah sana dedah sini nampak aurat nampak rambut nampak segalanya tak mau pulak nak kondem….

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang betoll tuh…artis2 pompuan lagi berpakaian OVER!!! muka dorang pun cocok tam sini..cocok tam sana…..
      ooppsss….:p

      0

      0
  18. Shaaaaaaaaazz says:

    For me, that is nothing wrong dengan fesyen Nazim ni. Sesuai dengan dia, badan, rupa & fizikal dia. So what is your problem Malaysian? Come on lah. Wake up. Jangan jadi kuno.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    biarlah ap org nk kt..ky k ap? coz jd dr kt sndr…allah swt lbh mgthui jln kt yg stersny… terbaik lahhhhhhhhh

    0

    0
  20. ayam says:

    Ayam tak kesah ko punya fesyen sbb ayam kais pagi makan pagi kasi , kais ptg mkn ptg..kalo tk kais mmg tk makan lah..tapi kami geng 2 ayam ayam kampung, ayam belanda, ayam sabung..sedikit meluat melihat tengok ko berlakon dlm kisah cinta, menyampah teramat sggt smpai ayam2 tak dpt nk mengais dek kerana cirit birit melihat engko berlakon mcm kayu..sekian ayam.

    0

    0
    • Anonymous says:

      nk buat mcm ner…skrip dia mmg g2… ikut skrip la wei…watak nzim dlm 2 poyosssss kit…da mmg watak dlm skrip…kt xsk tgk sbb jd la watk dia bw…kt naik mluat tgk 2 la tjuan skrip 2..

      0

      0
  21. nurul says:

    god lux bro

    0

    0
  22. xxx says:

    best sgt dia berlakon dalam epilog cinta khirana dgn tasha shilla tu <3

    0

    0
  23. noma says:

    dia ni kaki block orang. asal ada org condemn, block aje

    0

    0
  24. ciku says:

    Nazim…hmmm…first time nampak dia kat blog abang nara la.
    Memula cam suka dia, masa tu dia belum femes cam skg…followor kat twitter tu pun kurang. Pastu lama2, tgk dia cam perasan hensem lak…huhu…gambar dia byk yg vain. Nasib baiklah dia mmg hensem and stylo so mmg tak kisah la dia nak perasan hensem ke apa. Tapi tulah lelama bila fans dok ckp dia cam lee min ho la, lee dong wook la, jong kook la…so dia dah pun perasan dia cam ala2 artis korea gitu n terus berlakon cam gaya2 korea. Patutnya dia jadi diri sendiri…takyah tiru artis korea. Nak buat rujukan boleh tapi takyah tiru sejibik sebijon. Dinasihatkan NAzim belajar lagi teknik2 berlakon supaya tak nampak keras sgt.

    0

    0
  25. anon says:

    actually, ape yg mmbuatkan org meluat is that, he’s trying too hard to look like korean actors. daripada segi pemakaian sampai la cara dia berlakon. mostly ape yg dia pakai, x sesuai dgn kita yg kat malaysia ni. org yg kondem tu sbb jelik tgk cara dia yg beria2 nak tiru kpop tu, bukan sbb pasal jolok mata ke tidak. just be yourself, x perlu rasanya nak tiru lee minho tu.

    0

    0
    • anon says:

      oh ye lagi satu, yg mana komen ‘sy tgk xde masalah pun dgn style dia’. mmg la, sbb dia pakai baju ‘kpop’ tu dkt venice, cuba dia pakai baju2 merepek tu dkat malaysia, x ke pelik namanya.

      0

      0
      • eza says:

        suka hati dia lah pakai apa. aku rasa ok jer. blakun n nyanyi pun ok. kalo ada tak suka diam jer lah sbb dia tak kaco pun korang2. tu pun kalo tak nak kumpul dosa kering.

        0

        0
  26. mokcik says:

    gay!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ya biasa lah..hanya org2 gay sangat kreatif & boleh maju & buat banyak duit!!!! hahhhahha….cheersss!!!!!!!<3

      0

      0
  27. Sherryna says:

    AKU SUKE NGN NAZIM..iNGT LG 1 DRAMA LAKONAN DIE KT RTM.DIE JD ADIK TP YG AWW…AWWW…LEMBUT GITU..MMG MENJADI.SEJAK TU MMG MINAT DIE.MUKE DH LA KACAK..SGT2 HANDSOME OK..SUKE NGN GAYA PEMAKAIAN NYA..XPE NAZIM..KEEP IT UP…

    0

    0
  28. neemfa says:

    Bibir hitam kot.. muka ala2 korean? ekekeke

    0

    0
  29. nok gebuzzz says:

    x d masalah ngan fesyen yg dy pakai…lagi pon dy lelaki……asal tidak menunjuk aurat seorang lelaki sudah!

    0

    0
  30. MISS ANONYMOUS says:

    pada aku nampak macam style bebudak lelaki muda sekarang..takde yg pelik la..cuma mungkin boleh disalah sangka sebagai mat2 gay..sbb mat gay kan suka baju2 yg ketat ikut badan..rambut pulak bettle2 or melepek2 style..kalau normal men mati2 pun takkan pakai mcm ni..sbb lelaki sejati tetap mahu kelihatan seperti lelaki sejati..jeans nya mesti straight cut, rambut tak pesen bonjol2 or senget2 mcm tu but mohawk style mmg nampak smart..baju pun tak melekap2 di badan..style yg budak2 zaman sekarang suka ni mostly berkonsep sama dgn konsep pakaian wanita, betul tak? sebab itu gay sgt suka berpakaian seperti ini..contohnya Chef Adu tu kan well known as gay..cuba tgk cara dia berpakaian..adakah seperti lelaki normal? lelaki gay suka kelihatan lain dari lelaki sejati sebab mereka mahu menonjol dari lelaki lain, maka lelaki yg bernafsu terhadap lelaki seperti mereka akan mudah mengenali sesama sendiri..

    0

    0
    • Anonymous says:

      bab chef adu tu tatau la
      memang ok kalu laki laki tu nampak smart ke apa
      tapi ada gak pompuan yang tak suka laki laki tu lagi cantik dari diri dia

      0

      0
    • Anonymous says:

      x semestinye..lelaki metrosexual pn ad tp bkn gay..lelaki metro lbih ske bergaya agr nmpk kemas

      0

      0
      • Anonymous says:

        i’m sorry to say that.. that’s nothing known as Metrosexual!!! that’s BULLSHIT!!! kalau korang nak cakap metro guys pun gay jugak!! tak der lah istilah metrosexual!! that’s totally bullshitt!!

        0

        0
  31. tumpul says:

    gaya ni nampak gay sikit la..kalau mmg dia ni gay, tak tahu le pulak kan..kalau bukan, takut kang abg2 lembut tertarik kang..naya! huhu

    0

    0
  32. nanu says:

    bile tgk muka die, kat kepala igt gay je. ni sebaris ngan anuar zain la nih

    0

    0
  33. Meow Meow says:

    Ala..mmg gay pon..

    0

    0
  34. budak hingusan says:

    lee dong wook? susah nak kacak mcm tu.

    0

    0
  35. tak tahu says:

    siapa dia ni???

    0

    0
  36. tak tahu says:

    tak payah la nak love sgt macam la dia heran sgt kat kau!

    0

    0
  37. Rania says:

    tetiba rasa nk muntah pulak..perasannyaaa…

    0

    0
  38. tak tahu says:

    kahkahkah kau mengandung ke apa???ada bapak dak tu???

    0

    0
  39. oppa says:

    dienye pesyen tiruu lee min ho..sume same..xbest lorr..~

    0

    0
  40. mimikpops says:

    i suke kpop… i suka nazim punye fesyen ala2 kpop… ade sesetgh org sesuai ade yg x sesuai bila menggayakanfesyen kpop ni… tp i rs.. nazim sgt sesuai… i like…

    0

    0
  41. zoe says:

    OK jee aq tngok fesyen dye ni,lgipon dye lelaki n pkaian dye aq tngok mnutup aurat jee,lbih baik pertikaikn pkaian artis wanita yg dh mmg sah2 seksi.

    0

    0
  42. tacacila says:

    pandai dia carik lokasi and bergaya dpn camera! tp mmg sah2 satu grp dgn anuar zeng…

    0

    0
  43. ipta's says:

    aku venci lah mamat poyo ni!
    dah ar poyo pastu perasan bagus plak tu..

    0

    0
  44. BUNKFACE NO.1 says:

    aku rasa nak muntah tgk nazim othman…macam gay, nak tiru korea konon, kau sedar lah diri tu..Malaysia ni panas, Korea tu 4 musim, tak payah berangan jadi lee dong wook lah kalau muka kau tu hitam mcm indon..korea tu putih…poyo arh boooooooo

    0

    0
  45. lina ariffin says:

    He’s fine. Ada rupa dan ada gaya. Acting pun boleh tahan apa, jarang dapat peluang kot, biasalah politik melayu. Yang muka berkarat je yang rajin keluar TV nak tengok pun tak lalu, dah badan macam guni beras, pakai baju sendat2. tak sebut nama. tapi this guy he is ok. Keep it up Nazim.

    0

    0
  46. Aniss says:

    style dy ok… ala2 lee min ho.

    0

    0
  47. apasudahjadi says:

    yg komen2 ni mesti lelaki yg perut buncit2..muka berkarat ja..kalo pompuan tu mesti yg punggung besar mls nk exercise. bagusla kalo pelakon tau jg bdn tau grooming..xdakla sakit mata tgk kat tv. apa hal jadi hero muka berkarat semacam, perut buncit boroi..bernanah mata nak tgk cite sampai habis. dah namanya tgk tv mestila nak tgk yg cantik2 untuk tenangkan jiwa bukannya yg selekeh/boroi/gemuk yg mengganggu dan menyakitkan mata.

    0

    0
  48. mak c kina says:

    aku xde mslh dgn imej dia…g pn dia kan model…so klu gmbr kuar mag,mmg la kne mekap..pas tu dgn edit photoshop g….sbb tu nmpk muke gojes je…

    0

    0
  49. azie says:

    ehh okay ape style die.tade pon kearah yang tidak baik.as long as die berpakaian macam seorang lelaki. ala-ala kpop pon but still match dengan die.and why not. kenapalah nak timbulkan isu2 remeh macam neh. banyak perkara positive yang boleh kite keutarakan lagi. make life easier and simple. tolak perkara buruk dan jaga mulut.

    0

    0
  50. TENGAH TEPI says:

    dia hensem..saper jeles tu sbb x hensem..kesian

    0

    0
  51. hopeless says:

    xd masalah nak berpakaian mcm tu, mmg smart tapi caranya tu mashaAllah, berlagak mcm org korea. kita kan melayu, bawakla budaya cara mcm org melayu, xperlu kot nak tunjuk awak tu korea segala bagai, rasanya kpop fans pun ada rmi yg xsuka the way you bring out yourself

    0

    0
  52. abg zimpop says:

    X payah gado2 pasai pesen I…ai tau I meletop…kuikui

    0

    0
  53. sugarhigh` says:

    hensem nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! i love you nazim ! <3<3<3

    0

    0
  54. nor aqilah says:

    Gaya penulisan anda melambangkan personaliti anda. Kesian org yg duk kutuk org lain ni..dia cari rezeki berlakon hang ingt dia saja2 berlakon main2 suka2 ke..dulu pn dia bknnya org seng..dulu org xkenal pn dia..org kenal dia pn skrg,dia duk byk berlakon drama pn ats usha dia sndri..sbb dlu dia xdpt apa yg dia nak so skrg bila dh ada rezeki lebih ap salahnya dia nk bergaya bagai ~ for your information,dia pki bju sndri if brlkom drma ke,shoot iklan ke..xprnh pki bju sponsor ponnnn!
    Sebelum nk ngata,kit tgk diri kita dlu,ingt apa yg kita dok kata kt org lain,allah tengok :-) apa amalam catatan kita nanti.
    Peace. #nazimothmanfan

    0

    0
  55. kak nam says:

    Dia ni mmg lembut la…selalu je nampak dia shopping jalan terkepit2, terlenggok2 mak ilai-ilai…

    0

    0
  56. noname says:

    macam nak pengsan aku tengok video keek dia. show off lebih.

    0

    0
  57. Anonymous says:

    I met him just now kat Mid Valley.n dia sememangnya handsome, lebih handsome kat luar berbanding dalam gambar, serius. Tak perasan pun dia artis ke apa sebab rilek je tengok dia.takde pulak nampak over ke apa.stylo?itu la yg menanmbahkan ‘hensem’ dia.n bukan ke lelaki hensem mmg suka bergaya sbb diorang tahu yg diorang hensem?yg pasti,dia memang dianugerahkan dengan muka yg kacak..

    0

    0
  58. […] Jangan Pertikai Imej Saya – Nazim Othman (107) […]

    0

    0
  59. […] Jangan Pertikai Imej Saya – Nazim Othman (108) […]

    0

    0
  60. […] Jangan Pertikai Imej Saya – Nazim Othman (109) […]

    0

    0
  61. echa n faris says:

    nazim othman my sweet heart …. :)

    0

    0