Written by AbangNara | November 17th, 2012

Sudah lama gosip penceraian antara Erra Fazira dan Engku Emran berterbangan di alam maya. Terbaru, ada khabar angin menyatakan yang pasangan ini sudah pun bercerai pada bulan Oktober yang lalu. Kononnya sumber berita ini sangat boleh dipercayai.

erra fazira bercerai

Ingin mendapatkan kepastian mengenai desas-desus ini, portal Murai menghubungi Erra Fazira sendiri. Tuan punya badan berharap agar segala gosip mengenai rumah tangganya tidak dipercayai melainkan hanya keluar daripada mulutnya sendiri. Kata Erra:-

Minta maaf, buat masa ini tiada sebarang kenyataan dan penjelasan untuk Erra berikan kepada umum mengenai gosip ini. Sehingga ke hari ini, gosip hanya tinggal gosip sahaja. Jika ada fakta yang mahu Erra kongsikan bersama peminat dan umum, Erra pasti akan memberitahu secara langsung kepada anda dan rakan media semua. Diharapkan rakan media tidak menyokong sebarang fakta dari sumber seperti ini selain apa yang datang daripada Erra atau Engku Emran sendiri

erra fazira bercerai

Jadi kepada peminat Erra Fazira, tunggu sahajalah kenyataan daripada mulut Erra Fazira sendiri. Apa pun Abang Nara harap agar perkahwinan Erra dan Engku Emran akan berkekalan sehingga bila-bila. Mereka bertiga nampak sangat-sangat bahagia dan saling melengkapi antara satu sama lain. Tak gitu?

P.S: Tong sampah versi Slam Dunk.

50 responses to Jangan Percaya Sumber Lain Mengenai Penceraian Kami – Erra Fazira

  1. sha says:

    hopefully tiada lagi penceraian buat erra ye..
    semoga rumah tangga yang dibina disulami syariat, insyaallah, selamat

    0

    0
  2. ara says:

    semoga berbagia hingga akhir hayat..knpa ada manusia yg busuk hati yg asyik mnghncurkn rumhtngga org ni

    0

    0
    • Rita vs Ayu says:

      Kami peminat Erra Fazira doakan semoga rmhtangga Erra sentiasa terpelihara dr keretakan dan perpisahan. Tp jodoh itu rahsia Allah… Siapa la kita utk menolak Qada dan Qadar Allah… Kita xtau apa yg Erra sdg rasa maka kita doakan yg baik2 ajelah…

      0

      0
  3. Puan Aini says:

    semua gossip yg berterbangan hanya sekadar gossip..semuga kebahagian mereka berkekalan hingga kehujung nyawa..amin..erra seorg artis yg terkenal & tidak sombong..rasa sedih bila dengar gossip begini..kerana saya adalah salah seorg dr peminat setia erra..harap erra tabah dgn gossip ini.. :(

    0

    0
  4. kamariah says:

    semoga ape yg kite dgr ini hanyalah sekadar gosip semata mata….aku mendoakan semoga rumah tangga mereka kekal hingga akhir hayat…kepada wartawan jgnlah memanaskan lg keadaan mereka sekeluarga…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    x suke dgr pkataan cerai ni. hatta kalo da lagu sebut cerai o pisah, aku x kasi hubby aku nyanyi depan aku. b.nara…tunjuk la gambar anak erra tbaru. suke tgk anak dia.comel…

    0

    0
    • tak suka dengar perkataan cerai tapi tak sedar perbuatan sendiri yg membawa kepada perceraian. suka bergosip, bermulut becok, dan tak lepas dari perkataan “perampas!!!!!” dari mulut seolah-olah menyalahkan takdir dan rasa diri dah sempurna.

      0

      0
  6. ANU NAK KOMEN ! says:

    Gosip boleh menjadi sesuatu yang palsu atau benar . Menantikan satu jawapan je dari mulut Erra. Tidak ! Gosip itu palsu ! atau Ya ! Saya sudah bercerai ! Rasanya tak perlu lah berikan jawapan ‘buat masa ini tiada sebarang kenyataan dan penjelasan untuk Erra berikan kepada umum mengenai gosip ini Sehingga ke hari ini, gosip hanya tinggal gosip sahaja’. Jawapan seperti ini kelihatan tergantung dan orang akan masih tertanya-tanya. Just meniakan atau menidakkan. Mudah. Habis cerita.

    0

    0
    • adik manja says:

      eh eh eh..suke hati dier la nak ngaku dah bercerai ke tak..yang kau ni ape sebok hal rumah tangga org..lantak la derang nak cerai ke ape..takde effect kat hidup aku pon..die nak ckp ke tak nak, its her personal life! seriously busy body ngko ni…kalau ko kene cerai, ko suke ke org tanye2 ko cerai ke tak….diam2 sudey…takkan nak canang satu mesia kot bende yg mengaibkan..give her a space la weh…..jage tepi kain sendiri sudah la yeee…

      0

      0
    • adik manja says:

      eh eh eh..suke hati dia la nak ngaku ke tanak ngaku bercerai ke tak..yang korang sibuk2 nak tahu sgt ni kenapa..tuh dia punya personal life and she has her right kalau tanak bgtau sape2…busy body bebenor..mun gkin kalau ko kene cerai, ko tak kisah kot nak gebang2 kat satu mesia…haish…..

      0

      0
  7. ANU NAK KOMEN ! says:

    Q

    0

    0
  8. Mulut bau durian wew says:

    Macam ader sesuatu yg cuba disembunyikan. Mungkin masanya belum tiba. Utk semua…Whatever it is..hidup mesti terus..whether ur single..married..widow..separated..whatever ur relationship status is..be awesome. Tuhan jadikan manusia dlm pelbagai takdir n. Siapalah kita utk condemn. Status itu blh berubah2. Hari ni ur happily married..u never sure in the future..u mungkin single kembali etc. Respectlah perjalanan kehidupan kita msg2.

    0

    0
  9. miss wawa says:

    Apa kena mengena dgn Nora Danish????kn Engku Emran ni menantu pilihan emaknya Erra….Erra pernah cakap dulu masa nk kahwin yg dia bertuah sebab dapat bersuamikan Emran…Hmmmmmm……

    0

    0
  10. noraabas says:

    x pe hilang suami..dr hilang maruah diri…berdua x semestinya lebih baik..sendiri x semestinya berduka

    0

    0
  11. honey says:

    jaga rumah tangga sdiri lebih baik dr heboh mperkatakn rum tangga org lain… Doa yg terbaik buat erra…kuatkn smgt tabahkn hati…

    0

    0
  12. wosemeh owhshem says:

    aku dgr norjuma cerai sb nk kawen ngn sultan brunei

    0

    0
  13. Bentayan says:

    Erra tu seorang yang munafik, cakap begini, buat begitu, munafik itu lagi teruk dari kafir, menduakan suami, menduakan Allah….. Bertaubatlah dik…

    0

    0
  14. awan nano says:

    siot lak aii…aku xtau pn brita yg mengatakan
    ( norjuma cerai sb nk kawen ngn sultan brunei )
    xbaik fitnah doh klu xde bukti….

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Semua nie sampah jer, puihhhh!!!

    0

    0
  16. zura says:

    xbrani da nk cya ckap erra,, tp hopefully la xcerai..
    u guys da sweet da..cian baby tu.. :)

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Perihal J**A tu betul….tunggu sikit masa lag tersebarlahi…skrg ni dia ddk di sebuah kondo yg ditanggung sepenuhnya oleh s.b….

    0

    0
    • truth says:

      wah3….. abg aku keje kt opis laki juma ok… aku tgk brite ni, trus kol abg aku.. abg aku ckp, elok je td juma ngn asben die brkfast sama2… eee…. fitnah betol la ko nih…

      0

      0
      • nora says:

        Bodoh la dorang ni. Yg bercerai sebab nak kawin dgn Sultan Brunei tu bukan Norjuma. Tapi Fifi yang bekas pengacara tv3 dulu. Masa dia kahwin dulu laki dia bagi hantaran Rm50000. Ingat tak? Tapi sekarang dorang dah berbaik balik. Tak jadi cerai katanya.

        0

        0
  18. minahkaran says:

    kalau berterusan berteka teki mcm ni, sampai bila2 peminat akan tertanya2. selagi tu gosip ni x kan berhenti.

    cara terbaik,. buat press conference, jelaskan sama ada dah bercerai atau tidak. habis cerita. tak payah nak teka teki sangat lah. lam2 peminat boleh menyampah.

    0

    0
  19. snuj says:

    jangan lah pandai2 nak buat fitnah or cerita pasal sultan brunei..nanti kena saman baru tau..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    erra ni jenis cool dan perahsia. masa dia cerai ngan yusri pun dia nafikan kat rancangan ac disini. lupanya dah 2 bulan cerai. tengok erra ni pun cam queen control dlm gugu gaga erra. suka beri arahan kat emran. hormatler sikit suami walau artis terkenaL.

    0

    0
  21. pot pet says:

    cian erra ni .. kena mandi air bunga .. asyik kawin x lekat ….

    0

    0
  22. aku says:

    terkejut besar tengok tajuk tu.. “Jangan Percaya Sumber Lain Mengenai Penceraian Kami”…mcm lah dah confirm cerai. tp bila baca keseluruhan, tak ada pula yg jelas menyatakan erra bagi tau mcm tu. konfus lah dgn tajuk mcm tu. tak suka..sdgkan benda belum sahih lagi.

    0

    0
  23. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    helo erra kalau erra dh bercerai teros terang aje la kannnnnn erra jangan cakap ngan peminat ni semua khabar anginnnnnn kalau betol dh bercerai cakap betol aje senang jangan berdolak dalek…..

    0

    0
  24. PEMINAT ERRA says:

    tak kisah siapa erra janji kita minat dia arrrr….hal umahtangga hal lain..klu benar primadona tu semua hosnya plat J CUN…..

    0

    0
  25. resepimudah says:

    Kesian erra…dr dlu smpai skrg x abis2 kontroversi….

    0

    0
  26. Pelik says:

    erra ni dari dulu lagi memg suka berteka teki orgnya…tpi apa y peliknya apa d gossipkan tu ternyata btl…

    0

    0
  27. kak senah says:

    dulu time bercinta dengan hans pun, nafikan juga, ujong2 break-off , tup tup kawin dengan emran. what goes around, comes around. emm…

    0

    0
  28. NINI says:

    Erra dan Amar Baharin selalu berjumpa kt Plaza Damas…tempat yang tak ramai org, mmg diorang tak jumpa berdua..ada org lain jgak..tp bila Amar bagi kenyataan tak pernah jumpa Erra luar lokasi, bohong sangat…
    Pada Erra,sayangilah keluarga anda…

    0

    0
  29. Bentayan says:

    ???”???????????????????? Sendiri ingat lah Erra, kubur masing2, nasib baik tak kena tangkap khal……! Nusyuz la pulakk….hidup in denial ni tak kemana…. Takkan dah gol baru nak taubat…..Wallahwa’lam….

    0

    0
  30. Amier says:

    Mana lebih penting dari kalangan artis ni..jawapan tidak dapat mengatakan kedua-duanya sama penting, satu darinya mesti ada yang di utamakan bila masa berlaku serentak dan bila nak didahulukan……
    Populariti sebagai artis atau Suami dan rumahtangga

    0

    0