Written by AbangNara | November 30th, 2015

Pernah tak anda terasa bosan kerana menjalani ruti seharian yang sama setiap hari? Contohnya macam setiap hari bila naik keretapi nak gi kerja, anda dah tak peduli dengan persekitaran. Badan anda terasa macam telah diprogram. Bergerak secara automatik. Mesti pernah kan? Sekarang adalah masa untuk anda memecahkan kerutinan itu dan hidup dengan lebih bermakna!!!

Apabila kita sudah semakin meningkat masa, ada kalanya kita menyesali sesuatu yang kita tidak pernah lakukan. Tak ke sedih bila umur 65 dan penyesalan itu semakin membuak kerana kita tidak benar-benar menikmati kehidupan? Jadi sebelum terlewat, marilah kita melakukan sesuatu agar tidak menyesal di kemudian hari dan agar hidup kita lebih bermakna.

Untuk mencapai kehidupan yang tiada penyesalan, setiap langkah kecil perlu diambil kira. Contohnya pemakaian yang bagus. Dengan memakai baju yang selesa, kemas dan cantik, ia akan memberi kita lebih keyakinan. Apabila kita melihat ke cermin di waktu pagi dan berasa diri ini awesome, keawesomean itu akan berkekalan sepanjang hari.

Mengenakan pakaian yang sesuai sekarang tidaklah mahal mana dan sangat berpatutan. Anda boleh mendapatkan rekaan baju muslimah dengan rekaan terbaru serta bergaya apabila mengenakan pakaian muslimah HANIYA.

haniya

Haniya Three Tone Mix Colors Blouse diperbuat daripada chiffon berkualiti tinggi yang lembut, ringan dan senang untuk digosok. Keunikan pakaian ini ialah campuran 3 tona warna di bahagian hadapannya. Ia boleh didapati pada harga RM36.90 sahaja.

haniya

Haniya Mix Color Bohemian Blouse didatangkan dengna corak bohemian eklusif di bahagian hadapan dan belakang. Blouse serba baru ini dijual pada harga RM36.90 dengan 5 saiz bermula dari S sehingga XXL. Boleh didapati dalam warna biru, Coffee dan Khakis. Memang perfect kalau digandingkan dengan beg di atas daripada nile.com.my.

haniya

Haniya Geomatrical Tribal Jubah mempunyai rekaan corak yang amat unik padanya. Penggunaan chiffon berkualiti tinggi memudahkan lagi anda menggosoknya. Malah kehadiran zip memudahkan ibu-ibu yang breastfeed anak-anak mereka. Dengan hanya RM76.90, anda boleh tampil lebih yakin dan menawan dengan pakaian muslimah ini.

haniya

Haniya Mixed Colors Long Dress/Jubah mempunyai rekaan istimewa di bahagian sudut kanan yang menyerlahkan lagi kecantikan si pemakainya. Zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu yang menyusukan anak. Pakaian muslimah ini amat sesuai untuk waktu kasual dan juga penggunaan ke pejabat. Cuma RM75.90 sahaja.

haniya

Haniya Ruffles Cuff Bohemian Blouse kini boleh dimiliki pada harga serendah RM36.90 sahaja. Bahagian bawahnya dicetak dengan corak bohemian yang menambahkan keunikan si pemakainya. Pergelangan tangannya juga unik dengan rekaan gathered ruffle. Namun rekaan ini hanya terhad kepada 150 helai sahaja dengan saiz bermula dari S sehingga XXL.

haniya

Haniya Cotton Floral Blouse direka dengan corak berbunga-bunga yang menyerlahkan keanggunan dan kelembutan si pemakainya. Kain chiffon berkualiti tinggi digunakan untuk memastikan ia tidak melekat pada badan. Hadir dengan 3 warna berbeza dengan saiz S-XXL, blouse ini dijual hanya pada harga RM34.90. Murah kan?

haniya

Haniya Tribal Printed Design Blouse mempunyai bentuk “A” di bahagian hadapannya dan rekaan “curve” di bahagian belakanganya. Kain chiffon berkualiti tinggi digunakan untuk memudahkan penggosokkan dan juga pembasuhan. Sesuai digunakan untuk ke pejabat dan juga waktu kasual. Cuma RM36.90 sahaja.

Di atas ini hanya beberapa sahaja daripada banyak lagi kolesi terbaru HANIYA Muslimah Wear. Kalau berminat nak tengok lebih lanjut, boleh ushar banyak lagi blouse dengan <klik di sini>, untuk jubah <klik di sini>, atau untuk skirt <klik di sini>. Kesemuanya ini dibawa khas oleh nile.com.my, laman membeli belah onlin yang boleh dipercayai.

Jadi tunggu apa lagi? Mulakan hari anda dengan pemakaian yang lebih menarik untuk hidup lebih bermakna. Selamat bershopping!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 responses to Jangan Menyesal, Jalani Hidup Yang Lebih Bermakna Mulai Hari Ini

  1. kingkong says:

    lala first

    0

    0
    • Si air longkang penyibuk says:

      Kingkong hotak KaunNak mapossss…Longkang Kau..SampahkKau
      And fuck you…apa bendalah yg engkau ckp ni. Jubo… Stupid you Nak
      Kingkong Nak mmapossss.. Kingkong Sampah!!!!! FUCK YOU

      0

      0
  2. aku ckp bahasa paria gookk says:

    inade ah..in pore klana..amma..aku speking parialah Bodoh Sue…

    0

    0
  3. enot says:

    Kalau sekadar mal jual tudung dan bajuw muslimah, memanglah kehidupan korang membosankan

    0

    0