Written by AbangNara | December 30th, 2013

Rasanya semua orang tahu yang Izreen Azminda satu ketika dahulu pernah bercinta dengan Johan As’ari. Kalau anda tak tahu, satu ketika dahulu, Johan pernah mengajak Izreen bertunang. Namun seperti yang anda boleh agak, hubungan mereka putus di tengah jalan. Kini Izreen bahagia di samping suami dan anak tercinta.

izreen azminda nasihat johan

Tampil menerusi Mstar Online hari ini, Izreen menasihatkan Johan agar berhenti mempermainkan hati wanita. Kata Izreen:-

Kalau rasa diri dia (Johan) masih belum bersedia untuk bercinta jangan bercinta dahulu, sepatutnya beri masa dalam sesebuah hubungan sebelum melafazkan cinta. Nasihat saya supaya dia jangan mainkan perasaan wanita dan berfikir panjang dengan tindakan yang akan dilakukannya.

Saya terkejut dengan berita tentang mereka, kerana pada awalnya saya sangkakan kali ini dia benar-benar serius. Saya harap dia dapat ambil pengajaran dengan kontroversi ini, ia melibatkan ramai pihak dan maruah keluarga masing-masing

izreen

Hehehe. Sepatutnya Johan sebagai seorang lelaki tak perlu dinasihatkan bab-bab cinta ini. Tak apalah. Kita tak tahu sama ada Johan benar-benar mencintai mereka yang pernah terlibat dengan dirinya atau sekadar main-main cinta sahaja. Apa pun, tahun 2014 tinggal 2 hari sahaja lagi. Semoga tahun ini Johan meletakkan “taknak mainkan hati perempuan lagi” sebagai salah satu azamnya. Hehehe.

reiza

P.S: Maxi dress bukan sahaja dipakai ke majlis tertentu, malah untuk pakaian harian yang selesa. Padankan maxi dress yang ringkas ini bersama heels/wedges dan handbag kegemaran kamu, dan kamu bersedia untuk ke pejabat mahupun shopping :). Layari www.edz.com.my. www.facebook.com/eightdesigns. www.instagram.com/edzmalaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 responses to Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan

  1. fifi says:

    betul tu izreen.. johan igt dia anak datuk dia blh jadi kasanova alim taik kucing la sgt.. lana sangat professional.. sebab dia sikit pun tak sentap mcm johan & family…

    0

    0
    • Jebat Foo says:

      abis la ko johan.. akak besar sudah keluar maaaaa… tu la ko johan.. main pompuan tak agak2.. jgn ingat diri tu sempurna di mata semua.. tgk IG jhan nyanyi main gitar igtkan aku si shila amzah dgn ombak rindu.. depa berdua ni sama je.. patut dikawenkan jeeee….

      0

      0
      • Bedah Bisu says:

        Aku nak korang semua boikot Johan.

        Kalau korang nak tahu, Johan ni anak Dato. Family dia memang kaya-raya. Tak jadi artist pun memang tak apa. And also, dia ni kurus keding dengan muka macam tu mana ada nilai commercial. Macam rempit ada la aku tengok.

        Also, dia ni berpura-pura dengan pakai jubah / kopiah dia tu ingat nak pura-pura alim lah.

        Eh come on, berapa ramai perempuan dah tertipu dengan kau Johan. Tu baru yang artist, belum lagi yang BUKAN ARTIST. Opsss..

        Shila Amzah, Izreen, Nabila Huda, terbaru Lana Nordin.

        I think Lana is such a nice girl. Really. Memang betul dia seksi. Tetapi dia pun boring nak pakai seksi, nak juga berkahwin dan cari someone yang boleh bimbing dia. Tau tau Johan cakap “kawan biasa” sedangkan dekat Propaganza hari tu bukan main sayang-sayang

        Anak orang kaya macam kau ni Johan memang patut jangan di beri muka. Kau kalau tak dapat job pun, bapak engkau boleh sponsor kau lagi. Kau ni merosakkan periuk nasi orang lain je.

        Sudah sudah berpura-pura dengan pakai jubah dan cerita pasal Kaabah kau tu.

        Aku berdoa career kau jatuh tahun 2014 ni.

        0

        0
        • johan ansari says:

          aku sokong 100%..

          0

          0
        • Baby AA Tukar Imej 2014 says:

          Mangsa2 Johan kebuayaan si Johan:-
          1)Izreen
          2)Fasha Sandha
          3)Nabila Huda
          4)Shila Amzah
          5) Lana Nordin
          6) (Kita tunggu dan lihat)

          0

          0
        • Likey Likey says:

          Siapa sokong Lana Nordin – Sila Likes
          Siapa sokong Johan- Sila Dislikes

          0

          0
        • Ini Semua Poyo Dayus Tahap Gaban says:

          Kalau kita tengok Johan ni kalau clash mesti keluarga dia campur tangan.
          Bagi artis2 wanita bekas kekasih Johan, semuanya cool aje. Nampak sangat Johan ni macam tak ade bijik zakar. Grow up la bro, be a gentleman.

          Selesai masaalah anda sendiri. Jangan jadi jantan telur senget dayus weiii.

          0

          0
        • lynn says:

          setakat muka si johan tu, tak hadap aku. harap bapak je kaya. dia ingat bapak dia kaya dia perasan laku terhangat di pasaran lah nak mainkan pompuan. eh please lah johan. gi beli cermin besar2 utk ko cermin muka ko tu. bandingkan ko dgn kucing liar belakang rumah aku, lagi handsome kucing tu.

          0

          0
        • Nok-Nok-Nok says:

          Salam Sejahtera buat Pengomen2 X kira jantina, agama dan siaz badan..

          Uoalzzz semua BUKAK mata dan HATI juga AKAL kornag supaya befikir..
          NOk tertarik dengan komen BEDAH BISU., Nok X menyokong dan X pula menentang.. Sebenarnye INILAH antara punca UTAMA industri hiburan MALAYSIA makin MENGUNDUR…!!!!!

          JIka korang kaji balik dari zaman 50an sampai zaman awal pembabitan Siti Nurhaliza., kemunculan artis (penyanyi, pelakon dan pengacara) adalah berpaksi pada BAKAT. Dua orang penyanyi Malaysia yg berasal dari Kampung mampu untuk menakluki Royal Albert Hall London sebagai bukti.

          Sejak 10-13 tahun lepas.,Industri hiburan mula DIBANJIRI dengan kemunculan artis dari golongan ANAK2 VIP/VVIP.. Kalau nak senaraikan nama terlalu ramai. PENGARUH WANG mula menjadi pertaruhan. Penerbit/Pengarah mengambil anak2 Penaja untuk belakon atas tiket kewangan produksi. SEbagai impak MUTU lakonan/nyanyian/pengacaraan hancur dan ini sangat TERBUKTI..!! Rakyat Malaysia hanya akan jumpa penyanyi dari kalangan rakyat pertengahan atau kalangan luar bandar hanya menerusi program realiti namun Artis dari golongan VVIP lebih bijak dengan menggunakan wang untuk pengaruh media.

          Dalam kadar 10 artis dari golongan anak VVIP hanya 1 yang betul2 berbakat. Itu Nok tak Nafikan. Tapi., apakah FUNGSI dan ARAH tuju lagi 9 orang ni.??? Tak payah lihat Hollywood atau Bollywood., lihat beberapa negara jiran kita sudah boleh mengukur kualiti artis2 kita. Harap pengarah2 atau komposer2 tanah air buka mata dan nilai balik. SENI ni adalah kerana minat dan jiwa kita, BUKAN semata2 kerana WANG RINGGIT. JANGAN gelar diri anda ANAK SENI jika kalian menyanyi/berlakon hanya berpaksikan wang ringgit..!!!

          Artis dari kalangan VVIP ni berkecimpung dalam bidang seni semata2 ingin mencuba atau sebagi hobi dan suka2. Mereka tidak meletakkan sepenuh jiwa kerana mudah untuk mereka berubah angin untuk ke bidang lain atas faktor kewangan dan pengaruh keluarga.

          Nok sekadar mengulas apa yang terjadi supaya rakyat dan peminat berfikir. Nok nak jelas secara terperinci nanti 8 malam X habis korang baca. Hahahahahaaha

          Daaaaaaaaaaaaaa..

          0

          0
        • minah jambu merah biru says:

          betol ! mari kita boikot diaaaaaaaaaaaa jangan tk jadehhhhhhhhhh yeahhhhhhhhhh ! eh ape pulakkkkkkkkk ???? kenape nk boikot dia ? dia tkde salah ape2 ngan peminat2 dia ….dia bersalah ngan orang2 yg sewaktu dengan Nye aje kenape nk boikot ….cansel boikot !! huh !!

          0

          0
      • mia says:

        Sokong kenyataan Izreen, Shila n Lana ttg si Johan nih.. tp paling2 pun dia buat muke kesian n mintak peluang lg skali kat peminat… Jenis mcm nih mmg ssh nk berubahlah kecuali kita pulauuu kan ajer dia!

        0

        0
        • Kak Jemah says:

          Akan lebih sensasi jika Lana Nordin bercinta dgn Shila Amzah……. hehehehehe

          0

          0
        • Peminat Michael Ang says:

          aku harap semua nama2 yg telah dipermaikan akan tampil memberi kenyataan bersama dlm satu sidang akbar. panggil semua wartawan hiburan. biar si johan ni menggelabah. pastu tanya dia depan kemera melodi, propaganza,…live….pasti ratings naik.

          0

          0
      • Meluat Tahap Gaban says:

        MARI SEMUA…KITA BOIKOT DRAMA2 JOHAN. BIAR DIA TAK DE JOB SUPAYA DIA SEDAR DIRI. AYUH !!!!

        0

        0
      • bkn peminat johan. says:

        johan ni mmg anak dato. ayah dia alim gakla. dgr kata family dia mmg baik. dia keluar dr sekolah tahfiz, ayah dia kecewa sgt. ayah dia keturunan keluarga imam2. jd ayah dia mgkin nak dia pn jd seorang imam. tp tah kt mana silap jd playboy agaknya..sadissss….

        0

        0
        • guest says:

          iman x dapat diwarisi…dr seorang ayah yg bertakwa…tenet..tenet..tengg
          Slmat Thun Baru..
          smoga kita semua pun brubah ke arah yg lebih baik..amin..=)

          0

          0
        • maya says:

          Bkn peminat johan, so Johan ni x abis blajar kat sekolah tahfiz tu ke?

          0

          0
      • patotnye johan ni yg bawak watak “playboy itu suami aku”
        x payah nk suruh dia mghayati watak lg
        kompom muke dia je yg rangkul sgala anugerah yg dipertandingkan klo nama dia tercalon

        0

        0
        • aku comel says:

          masalah utamanya, wajahnya x mcm palyboy. dulu memang aku ingat izreen ni yg buat cerita. kita mana tahu. yg lelaki tu muka x sesuai nk jadi playboy. tu sebab pompuan x sedar terperangkap. kalau muka hensem memang la senang2 pompuan elak. harap nye dgn kejadian ni, menjadi pengajaran kat artis2 wanita dan secara amnya wanita2, utk tidak menerima lelaki kerana kekayaan keluarga atau wajah x glamor. baik amik glamor mcm aaron aziz tp x playboy. family man lagi.. utk johan ko rentikan la tebiat ko mcm budak kecik tgk ice cream bila nampak wanita sexy dan cantik. ko pun dah baligh bagai, so be a man. maafkan teguran sy ni ikhlas.

          0

          0
    • mamee monsters says:

      Johan As’ari ni alim kucing sebenarnya…bermulut manis dan perasan bagus…Sekian…

      0

      0
    • tehOais says:

      apa kaitan dgn anak dato atau bukan? jgn la streotype kan otak tu..ramai je anak dato, tan sri kat luar ni tapi tak berperangai mcm tu..ini masalah peribadi johan, bukan sebab title bapak dia. takde kaitan. kalau pun dia bangga, itu tetap masalah peribadi dia..dan ramai je lelaki kat luar sana yg takde berbinkan dato/tan sri tapi perangai teruk mainkan perempuan..SO, INI ADALAH MASALAH PERIBADI SI PELAKU, BUKAN SEBAB TITLE DATO/TAN SRI YG BAPAK/MAK DIA PEGANG..

      0

      0
      • Bedah Bisu says:

        Eh of course lah.

        Kau ni gila ke?

        Johan ni dah la kaya, anak dato. Duit pun banyak. Daripada dia jadi artist dengan menggunakan pengaruh bapak dia baik lah bagi peluang dekat orang lain. Of course lah ada kaitan sebab dia guna pengaruh bapak dia.

        Kau ni kenapa dah gila ke? Nak sokong Johan sangat? Ke engkau ni Johan atau kau ni KAKAK JOHAN? Eh hello, orang kalau dah buat jahat takkan nak sokong? GILA KE APE KAU NI?

        Nanti benda yang sama terkena dengan engkau ha time tu kau baru nak cium langit dengan bumi.

        Cakap tak serupa bikin!

        0

        0
        • nescafesusu says:

          lol chill la cik bedah bisu. tehoais bukannya sokong johan pon, dia cuma ckp jgn la ckp semua anak dato/tansri etc perangai sama cam johan. saya pon tak suka apa yg johan buat, dan rasanya tehoais pon tak suka. tapi tak boleh la nak semua anak dato pon perangai cam johan ni. haha. kelaka betul.

          0

          0
        • Bedah Bisu says:

          6×6=36

          Point nya disini, Johan ni anak Dato. Career di jatuh ka, merundum ka,duit tiap2 bulan bapak dia boleh bagi. Dia bukan orang susah.

          So buat apa nak sokong dia sangat? Baik dok bagi dengan artist lain yang betul betul memerlukan job.

          Takat muka drug addict macam dia ni, tak commercial langsung.

          Kalau betul dia berbakat, dah lama la orang ambil dia berlakon dalam filem Bunohan hari tu. Kalau tak, takkan la ada la keluar story pasal dia merayu dekat produksi nak ambil watak Zahiril dulu tu. Dah kau pun berlakon sendu dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…..

          Bagi je la yang kat berbakat. Kau tu Johan bergantung pada pengaruh bapak ko je nak jadi pelakon. Takat suruh bapak ko sponsor produksi supaya diorang ambil ko berlakon baik tak yah la. Sbb hasil nya Al-Taik Al-Sampah juga jadinye.

          0

          0
        • dena says:

          jangan la kutuk anak dato…

          jebatfoo pun anak dato’ jugak..xde la poyo pun..elokkk je…

          0

          0
        • tehOais says:

          bedah bisu, baca betul2 apa yg saya tulis..manusia nak jadi jahat atau baik, takde kena mengena dgn pangkat dia atau pangkat mak bapak dia..Mizz Nina tu punyalah kaya raya dah berapa keturunan, ada dia kacau org? Ada dia buat jahat? Orang lain senang atau susah itu dah rezeki masing2 Allah beri. Ia juga terpulang pada usaha kita sebagai manusia. Masuk akal ke korang labelkan Johan tu jahat sebab duit bapak dia? sebab pangkat bapak dia? Kalau Johan manusia yg suka buat jahat, tak payah berbinkan dato pun dia boleh jadi jahat..apa penjara yg penuh org jahat tu semua berbin/bintikan dato ke? Fikir la dulu sebelum berkata2..jgn pandai maki hamun org aje tapi statement dangkal.

          0

          0
        • Bedah Bisu says:

          Kau pula baca statement aku balik.

          Aku cakap dia menggunakan pengaruh Bapak dia yang bertitle DATO tu untuk mendapat job. Untuk famous dan sebagainya.

          Hasilnya? Artist yang hado hado. Bukannya pelakon yang memang betul betul nak berlakon macam Dira Zahar atau Zahiril tu. Diorang ni memang betul betul berlakon sebab minat.

          So, memang betul ada orang anak Dato perangai baik. Tetapi Johan ni contoh umat yang rosak. Memalukan mak bapak. Kau tengok la berapa ramai perempuan yang dia dah permain kan. Shila Amzah, Lana Nordin, Izreen, Nabila Huda. BUTA ke apa kau ni?

          Kau ni sokong sangat si Johan cakap je kau ni KAUM KERAMAT KELUARGA DIA KAN?

          HAHAHHAHAHAHHA. Kat sini pun engkau nak menyibok. Dah pegi berambus.

          0

          0
        • tehOais says:

          punyalah ramai manusia yg tak berbinkan dato dapat job disebabkan link mereka..aku sendiri sakit hati dgn manusia2 mcm ni sebab takde qualification pun boleh dapat jawatan yg tak sepatutnya mereka dapat..yg ini kau taknak sentuh pulak?? kenapa kau beriya2 mcm lah kau ni ahli keluarga Johan sendiri yg tahu Johan gunakan pengaruh bapak dia utk dpt job? kau confirm ke dia buat mcm tu? kau Tuhan ke boleh tahu semua yg Johan buat? Jgn merapu benda yg kau tak pasti boleh tak? Dira Abu Zahar tu aku kenal sgt laa..satu geng dgn kawan2 aku yg geng bikers..kau ingat dia tu takde link? kau fikir bapak dia tu sapa? Zahiril tu dia bersaudara dengan pelakon hebat Msia yg baru je meninggal..kau fikir dia masuk dunia hiburan saja2 gitu je takde org bantu? ada link jugak tu..please la oii..hipokrit terlampau la kau..kau nampak benda2 buruk pada Johan sebab kau marah dgn Johan..aku pun menyampah jugak dgn Johan sebab perangai dia yg tak serupa lelaki normal tapi tak pulak aku menidakkan semua benda buruk yg org lain buat dan tak pulak aku menidakkan benda2 baik yg org lain buat termasuklah si Johan tu..pakai akal la bercakap..ni tak, asal kena comment je, org tu mesti dari puak ini, puak itu..kau sekolah darjah berapa bedah? aduhaiii..

          0

          0
        • Bedah Bisu says:

          Aku ni sama sama tengok Dira dengan Zahiril naik dekat Stor DBP. Buat show dekat belakang tu.

          Buruk je stor tu OK.

          Ko ni bodoh la, ada orang berbakat dilahirkan dalam keluarga kaya.

          Masalahnya, Johan ni hancus al-hampeh di lahirkan dalam keluarga kaya.

          Baik nya peluang tu di beri kepada yang lebih layak.

          Badigol kau ni.

          0

          0
        • nenek bayi says:

          bedah, memang salah a generalize kan anak dato sume jahat. aku nyer kawan ramai anak dato. okay2 je depa sume kawen x de la jadi casanova. ade lah juga sorg dua yg mcm johan. pasang awek byk2. x reti nak wat pilihan. org yg xde title pun same aje ma.. tang boikot tu, boleh aje la boikot dia sebab tp kalau dh rezeki dia dpt sesuatu job tu, x de sape leh halang. fact of life. anyhow, mungkin bedah dlm industri ni dn kecewa sebab x dpt job tapi percaya lah rezeki Allah yg tentu kan. kalau bedah usaha dan berdoa, insyaAllah, Johan atau bukan Johan x kan dpt mengambil hak bedah. chill ye.

          0

          0
      • tahapapa says:

        adoilaa..aku rasa tak salah stetment fifi tu..dia tak kaitkan apa2 pun psl title bapak si mamat ni. dia mmg tgh ckp psl PERIBADI mamat ni ler..mamat ni yg gunakan title BAPAKKK dia utk buat bnda2 bongok cmni..dh terang dan nyata dia yg tnjukkan peribadi buruk cmtu..rasa diri anak org berpangkat leh buat apa yg dia suka. tuuu mksud sbnar ayat si fifi tuh. bknllahh dia nk stereotypekan smua anak dato tu pangai cm haram waima anak tokoh ulama skalipun kalau wat salah org akan ckp jgk, MENTANG2 LA DIA ANAK USTAZ POLAN DAN POLAN DIA PIKIR DIA BAGUS…salahnya bkn pd ustaz tp pd anak si ustaz yg peribadi ntah apa2 yg rosakkan nama si ustaz..nmpak??. so kesimpulan of the story bukan TITLE BAPAK JOHAN yg salah..tp si johan ni yg salah gunakan TITLE BAPAKKK dia. ha nmpk tak ..nmpk tak KAITANNN nyer kat situ..adesss

        0

        0
        • ntahapapa says:

          kannn dah tertypoo..TITLE BAPAK JOHAN DATOK KE NENEK KE PE JADAHKE TAKK SALAH..YG SALAHHH ANAKNYE YG SALAH GUNAKAN TITLE MAK PAK DORG..HAIHHH…LEMAIH PEROT

          0

          0
        • shahz says:

          yup, betol tu.. yg aku heran nape ek isu ni nak dikaitkan pasal si johan ni anak dato’ la ni la.. xde kene mengene..

          0

          0
    • wki-wki says:

      aku rasa ada hikmah jugak pada lana.. Sebelum isu ni, aku rasa ramai yg haters lana.tapi sekarang dah ramai kot yg dah tak jadi haters dia.
      dan aku rasa langkah dia dengan banyak berdiam diri, bercakap bila perlu adalah satu langkah yg bijak.

      johan lepas ni.. ko tak yah bercinta-cinta.. terus aje kahwin.. tapi karang nanti dia tak suka.. dia terus ceraikan isteri dia…lagi parah… hmmmm

      0

      0
    • lyssa says:

      yup sokong..

      0

      0
  2. Shanazz_naz says:

    mcm tau dah Johan ni orang jenis mana..

    0

    0
  3. zul says:

    Lum ader jodoh

    0

    0
  4. rosman says:

    betoi2…dah kata dari awal, ‘pasni 2-3 ari tukaq orag lain pulak la si dungu nih…’… dia rasa dia hebat.lg satu x berkenan sebab bila xmau, bg alasan agama.puiiiii harggtuiii

    0

    0
  5. ila says:

    Nah… skrg giliran Izreen pula bersuara! Kalau tak ada angin, masakan pokok bergoyang2.. So pada Johan, jgn smpi semua bergabung dan bercerita terus ttg keburukan anda. Berubahlah sebelum terlambat… sbb kalo dah terlambat pasti susah nak berubah malah akan makin berbuah2… APTB

    0

    0
  6. aine says:

    semoga johan bca buka cara mencintai wanita dengan betul.

    0

    0
  7. gegurl says:

    Nampak ex2 dia lagi professional dari si Johan nih… Aper daaaa

    0

    0
  8. lalalila says:

    comelnye mase izreen nie mengandung…cntik sgt..wlupun x make up..

    0

    0
  9. berkabonggg says:

    Dulu aku tak gemar sangat dengan si Lana tu.. but now, aku rasa macam si Johan ni yang trouble.. Baru aku paham kenapa si Shila tu meroyan.. memang suka mainkan perasaan perempuan rupenye si Johan ni.. Dah la hati perempuan ni cepat tersentuh.. tak baik taw…

    0

    0
  10. tiptop meletop says:

    betullah tu apa kata si izreen tu johan. baeak2 lah cermin diri tu.. sedar akan kesalahna diri.. #duniadunia

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    ami ko johan…!!pas ni mmg x d la org nak kat ko,sape yg nak tu mmg malang la nasib org tuh!!huhu!!

    0

    0
  12. Cik Ika says:

    Johan bajet ensem.konon ank datuk ada lesen nk mainkn hati pmpn..puihhh

    0

    0
  13. melati says:

    dulu saya ader kawan perangai cam Johan ni terlalu memilih last2 kawin gan pompuan indon.

    0

    0
  14. gebu gebas says:

    izreen frust terus cari pengganti dn kawen..betol ke izreen betol2 syg laki die,.cepat bebeno kawennye

    0

    0
  15. Hannah says:

    Kasihan dengan Johan sebenarnya.
    Bakat macam ada. Tapi hidup diselubungi kontroversi dan skandal cinta sana sini. Padahal kalau tengok awal kemunculan — macam boleh pergi jauh. Tapi sayangnya, banyak ikut hati muda. Cepat jatuh hati dan meluahkan cinta. Dalam Melodi pun tunjuk, yang dia macam berbelit sedikit ayat dan mohon diberikan peluang kedua. Sebenarnya dah peluang keberapa Johan?

    Dalam laporan yang sama, nampak pula Lana Nordin bersikap sangat profesional. Memberikan kenyataan yang tidak menyalahkan mana2 pihak, bahkan lebih menegaskan untuk meneruskan dengan perubahan ke arah lebih baik. Moga Lana diberikan kekuatan untuk menuju ke arah kebaikan.

    Dulu orang mengata Izreen kata dia perasan bagai bila tunjuk bukti yang Johan janji nak bertunang bagai. Kasihan Izreen. Alhamdulillah, sekarang dah ada suami yang baik, ada cahaya mata yang comel. Moga Izreen juga terus maju dan Johan mengambil nasihat Izreen ni dengan pemikiran yang terbuka. Jangan pula bash Izreen sebab pada saya, dia memberikan nasihat supaya kerjaya Johan tidak berkubur akibat skandal yang tidak henti.

    0

    0
  16. Mual says:

    puiii..muka cm tu tak ensem lansung,,ku rase si johan ni gai la,tu yg kjp je der feel ngn pempuan,,hihihi..

    0

    0
  17. tahapapa says:

    mula2 dgn izreen, rejek izreen konon nk pncing fasha..tp fasha tk bodoh nakkan mamat yg bajet anak dato tp apa pun tkde nih..so baik lari ke jejai demi ms dpan yg terang dan gemilang (InshaAllah), tk dpat fasha..hinggap plak kat abil..jeck punya jeck punya jeck..tak mnjadi jgk..bukan taste abilll kott…skli lg johan gagal pasang umpan…dah setel dgn abil terbang pulak gi ke shila dgn stetment suci “klau keluarga restu sy takde mslh utk meminang shila sbgai isteri skiranya ada jodoh kami” “shila ada ciri yg sy sukai” bla bla bla…tup2 bila lana melintas dpan mata terus ubah stetment “hanya anggap shila sbgai adik tak lebih dari itu” nahhh terus kompang 1 malaya “SAYA NK MEMINANG LANA SBB BAYANG LANA MUNCUL DPAN KAABAH WAKTU SY BERDOA NKKAN JODOH” (lbih kurang cmni la mksud ayat dia tu) ..alih2..tkde ribot tkde angin terus tukar “TAK MELETAKKAN SBRG TARAF PDA LANA.XDE JODOH.IBU TAK RESTU.TAK BERSDIA.TERKHILAF.MTK PELUANG KEDUA.BLA BLA BLA” haiiiihhh..johannnn….johannnnnn….bikin malu mak pak jerla hang ni…

    0

    0
  18. Bini org says:

    johan2…ko semakin hari buat org menyampah dgn ko. lepas ni melingkup le kerjaya ko. belakon pun tah apa2. ke ko ada cita2 nk jd artis paling fofuler thn ni. tu pesal xabis2 nk cipta kontrobersi.aku skrg asal nmpak muka ko kt tv aku tkr siaran.

    0

    0
  19. gegurl says:

    nmpk bebenor johan ni jenis yg mdh jatuh cinta..cinta lokasi..dl mse blkon gn fasha pon dia nk try..tp sory la xdpt nk lwn jejai derr!!!

    0

    0
    • maunye fasha tu xnk kat jejai…datang ke lokasi nak bg seprais kat fasha siap naik heli tu…..
      mak pon nak kalau ada lelaki cmtu
      tapi lakonan dia kat tb3 racun ibu kat carekarama tu mmg best…mantoppp

      0

      0
  20. izreen azminda says:

    muka da le xensem. perangai cm sibat…sekian

    0

    0
  21. hulk hogan says:

    pada pendapat saya Johan mmg senang suka pada perempuan dan senang juga meninggalkan perempuan..Johan berjumpa dgn Izreen yg kecewa dgn tindak tanduk Johan yg tidak jujur dalam perhubungan..then jumpa pulak dgn Shila seorang perempuan yg gedik dan over menunjukkan perasaannya sedangkan masih baru mengenali Johan..Lana pulak seorang perempuan yg calm dan tidak melatah mcm Shila namun Johan nampak seolah2 betul2 suka pada Lana..tapi smlm Lana melatah bila sebut “saya rasa saya lebih suci dari Johan”..patutnya senyap aje..kau tu perempuan..lagipun patutnya bersyukur bila lelaki yg “tak berapa nak lelaki” mcm Johan ni pergi dari hidup kau..tak berbaloi dibuat laki Johan ni..bila dia suka, dia simpan kau..bila tak suka, dia blah gitu je..patutnya Lana ambil iktibar dari kemeroyanan Shila yg mcm budak tingkatan 2 ditertawakan satu Msia..harapnya Lana diamkan diri je..sebab kalau benar Johan ni playboy, lambat laun dia akan terkena jugak nanti..tunggu dan lihat je..

    0

    0
  22. Shhh says:

    Imbasan 2013
    Selebriti Lelaki Paling Kontroversi:-
    1. Sharnaz Ahmad
    2. Aeril Zafril
    3. Johan Asari
    4. Adi Putra
    5. Shah Jaszle
    6. Afiq Muiz
    7. Ashraf Muslim
    8. Fizz Fairuz
    9. Aidil Zafuan
    10. Awie
    Selebriti Wanita Paling Kontroversi
    1. Shila Amzah
    2. Nabila Huda
    3. Nora Danish
    4. Rita Rudaini
    5. Rozita Che Wan
    6. Eina Azman
    7. Wawa Zainal
    8. Sharifah Sakinah
    9. Lana Nordin
    10. Hanez Suraya

    Kisah Paling Hangat:-

    1. Perkahwinan Rahsia Aeril Zafril dan Wawa Zainal
    2. Skandal Adi Putra
    3. Kisah Cinta Terhalang Antara Shila dan Sharnaz
    4. Kisah Rumahtangga Rita Rudaini
    5. Kisah Cinta 3 Segi Antara Shila, Johan dan Lana
    6. Teguran Dato Ct Kepada KJ
    7. Hubungan Teman Tapi Mesra Nora Danisah dan Nedim
    8. Kl Gangster Bocor Di Internet
    9. Kisah Anak Derhaka Afiq Muiz dan Eina Azman
    10. Ashraf Muslim Madukan Dayana

    Ni hanya suka2 jer…apa pendapat anda ok tak…

    0

    0
  23. egoistik says:

    to abang nara; ayat ni :

    “Hehehe. Sepatutnya Johan sebagai seorang lelaki tak perlu dinasihatkan bab-bab cinta ini. Tak apalah. Kita tak tahu sama ada Johan benar-benar mencintai mereka yang pernah terlibat dengan dirinya atau sekadar main-main cinta sahaja. Apa pun, tahun 2014 tinggal 2 hari sahaja lagi. Semoga tahun ini Johan meletakkan “taknak mainkan hati perempuan lagi” sebagai salah satu azamnya. Hehehe.”

    habis tu.. lelaki mmg tak layak kene nasihat ke? ego sungguh kau ni nara… ni nak kasik tau.. orang yang tak boleh terima nasihat bila dia dah buat salah.. tu namanya BODOH SOMBONG.. aku harap kau x macam tu ye nara…

    0

    0
    • NORFA says:

      Apa la kau ni , Nara tu kan bergurau aje.
      Da bagus dia nk tambah statement mcm tu , terasa jgk blogger ABG NARA ni wujud.
      Lagi satu kalau da tak faham erti gurau tu dlm category lelaki duduk atas jembatan aje.dan berkawan gan beruk aje..

      0

      0
  24. MR ADVICE says:

    biasanya, mesti tuhan balas balik..tengok2 ko pulak kena main dengan pempuan..ha, padan muka..tak pun, tak kena dekat ko, kena kat kakak ko ke, adik ko, ko jugak yang susah tengok diorang merana sebab dimainkan..jadi, baik ko cepatlah matang sebelum ko nyesal

    0

    0
  25. markonah says:

    dah la blakon pun tak syoqqqq…suka buat kepala keghaih lagu robot..kontrol…ish mangkuk mana la start amek dia blakon.ka dia bayaq org tuk bg dia blakon??

    0

    0
  26. LuLu says:

    ramainya dok tempah tiket free ke neraka sama naik dok mengutuk si johan…
    dah book bilik ker level negative berape? view volcano dgn tasik lava? panas jah…
    beria sungguh korang yer.. tak keje ker??? mengular?
    I nie lunch break baru ade perluang nak menjengah ;o)

    0

    0
  27. Nok-Nok-Nok says:

    Salam Sejahtera buat Pengomen2 X kira jantina, agama dan siaz badan..

    Uoalzzz semua BUKAK mata dan HATI juga AKAL kornag supaya befikir..
    NOk tertarik dengan komen BEDAH BISU., Nok X menyokong dan X pula menentang.. Sebenarnye INILAH antara punca UTAMA industri hiburan MALAYSIA makin MENGUNDUR…!!!!!

    JIka korang kaji balik dari zaman 50an sampai zaman awal pembabitan Siti Nurhaliza., kemunculan artis (penyanyi, pelakon dan pengacara) adalah berpaksi pada BAKAT. Dua orang penyanyi Malaysia yg berasal dari Kampung mampu untuk menakluki Royal Albert Hall London sebagai bukti.

    Sejak 10-13 tahun lepas.,Industri hiburan mula DIBANJIRI dengan kemunculan artis dari golongan ANAK2 VIP/VVIP.. Kalau nak senaraikan nama terlalu ramai. PENGARUH WANG mula menjadi pertaruhan. Penerbit/Pengarah mengambil anak2 Penaja untuk belakon atas tiket kewangan produksi. SEbagai impak MUTU lakonan/nyanyian/pengacaraan hancur dan ini sangat TERBUKTI..!! Rakyat Malaysia hanya akan jumpa penyanyi dari kalangan rakyat pertengahan atau kalangan luar bandar hanya menerusi program realiti namun Artis dari golongan VVIP lebih bijak dengan menggunakan wang untuk pengaruh media.

    Dalam kadar 10 artis dari golongan anak VVIP hanya 1 yang betul2 berbakat. Itu Nok tak Nafikan. Tapi., apakah FUNGSI dan ARAH tuju lagi 9 orang ni.??? Tak payah lihat Hollywood atau Bollywood., lihat beberapa negara jiran kita sudah boleh mengukur kualiti artis2 kita. Harap pengarah2 atau komposer2 tanah air buka mata dan nilai balik. SENI ni adalah kerana minat dan jiwa kita, BUKAN semata2 kerana WANG RINGGIT. JANGAN gelar diri anda ANAK SENI jika kalian menyanyi/berlakon hanya berpaksikan wang ringgit..!!!

    Artis dari kalangan VVIP ni berkecimpung dalam bidang seni semata2 ingin mencuba atau sebagi hobi dan suka2. Mereka tidak meletakkan sepenuh jiwa kerana mudah untuk mereka berubah angin untuk ke bidang lain atas faktor kewangan dan pengaruh keluarga.

    Nok sekadar mengulas apa yang terjadi supaya rakyat dan peminat berfikir. Nok nak jelas secara terperinci nanti 8 malam X habis korang baca. Hahahahahaaha

    Daaaaaaaaaaaaaa..

    0

    0
  28. jemah hot says:

    hang pun sama la LuLu oii…dah kalo bajet nk masuk syurga jgn jengah blog nara @ pa pa blog hiburan langsung…sini semua nk mengutuk ja

    0

    0
    • ntahapapa says:

      lulu lili lala ni set2 johan gak la ni..alim2 arnab hybrid kucing. dah tau tmpat ni mmg tmpat org ngutuk , pi jengah watpe? agak2 ada share skit tak dosa2 kami mengutuk ni? ;) niat nk bg tazkirah tu dah btul dah.tp nk tnjuk baik tu yg cam salah placing skit. pe pun mekasih atas tarbiyah tadik.berkesan sguh .thorbaek!

      0

      0
  29. Anonymous says:

    Entah2 Johan ni ada double personality, secara luaran nak jadi alim ikut kata keluarga,. Secara dalaman nak sangat jadi playboy. Jadi berlawan2 personality dia. Dia sendiri confuse siapa sebenarnya diri dia. Sebab tu cakap berbelit2. Hari ni cakap lain , besok cerita lain. Johan ni kena gi jumpa pakar saikologi nampaknya.

    0

    0
  30. Mak Temah says:

    tak kenal pun siapa bapak johan tu… kaya sangat ker???

    0

    0
  31. ish3 says:

    Aku harap suatu hari nanti johan akan jumpa dengan perempuan yang benar2 dia syg.. kemudian perempuan tu pulak yang tinggalkan dia.. aku nk tgk si johan ni meroyan cam mn.. meroyan mcm shila amzah x? haha..

    0

    0
  32. Balang Coklat says:

    hurmm..hnya mampu menggeleng kpla..

    0

    0
  33. Aku ni says:

    Johan, sebagai seorang lelaki, cuba la bersikap matang dlm meluahkan perasaan dan membuat keputusan. Segala komen tentang diri semua diketahui umum. Jagalah maruah diri dan keluarga. Dan di samping tu, fikirlah akan maruah keluarga si gadis.

    0

    0
  34. huhhu says:

    Muka budget hensom & perasan hebat ,kalau muka hensem xpe jugak.ni
    muka macm b???????????.
    Kalau kau org biasa bukan anak dato x de pompuan pun nak kat kau , jgnlah lah perasan hebat dan bagus sgt , meluat aku .tui .. tui…tui..

    0

    0
  35. Anonymous says:

    hal artis bkn men bergosip = mengumpat

    hal org xyah dok sebok

    meh dok cter pasai palestin n syria ni ha

    0

    0
  36. Laki mak aku Pak ALI says:

    Nonok!! Wei nok nok .. Walau nama kau aneh sangat nk sebut , aku setuju sangt komen kau antara yg bernas sangat.
    Kalau la bapak aku datuk atau VVIP jual chincalok atau keropok lekor mmg kompom aku kasi kau satu lorry .
    Sebab komen kau ni mmg tepat sangat!!!
    Mmg di malaysia ada banyak bakat namun kita kabur akan yg haram jadah yg kaya raya… Dan bernama dan pengaruh…

    0

    0
  37. lagubestbest says:

    Humm.. adakah Johan masih Teruna? persoalan di fikiran :P

    0

    0
  38. naruto says:

    x taw la kenape, bile bukak tv ade je muke Johan morning sickness ak ttbe je dtg!
    OMG~

    0

    0
  39. orangberlari says:

    alhamdulillah, bahagia dh izreen dengan suaminya. semoga berkekalan amin :)

    0

    0
  40. orangberlari says:

    alhamdulillah bahagia dh izreen, semoga berkekalan, amin

    0

    0
  41. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (87) […]

    0

    0
  42. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (88) […]

    0

    0
  43. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (89) […]

    0

    0
  44. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (90) […]

    0

    0
  45. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (91) […]

    0

    0
  46. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (92) […]

    0

    0
  47. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (93) […]

    0

    0
  48. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (94) […]

    0

    0
  49. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (95) […]

    0

    0
  50. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (96) […]

    0

    0
  51. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (97) […]

    0

    0
  52. […] Jangan Mainkan Perasaan Wanita, Nasihat Izreen Kepada Johan (98) […]

    0

    0