Written by AbangNara | March 2nd, 2009

gambar terbaru scha al yahya

Lama rasanya tak ada cerita terbaru tentang artis wanita yang paling kami minat nie, Scha Al Yahya atau nama sebenarnya Sharifah Nor Azean Syed Mahadzir . Tapi semalam (AHAD) Scha berjaya menjadi cover untuk suratkhabar Pancaindera dengan tajuk yang agak garang “Jangan Main-Main Dengan SCHA“.

Yang paling menarik dibaca ialah 3 pesanan yang dipesan oleh ibu Scha iaitu:-

  1. Jangan kawin lari
  2. Jangan ganggu rumah tangga orang lain
  3. Jangan kawin lelaki tua

Melepas la Dato’-Dato dan VVIP yang dah pasang cita-cita nak jadikan Scha bini nombor 2 atau 3 diorang bila Pancaindera semalam.

Anyway pesanan untuk Scha dari kami, stay sempoi, cute and happy go lucky. We support you forever and ever.

54 responses to Jangan Main-Main Dengan Scha Al Yahya

  1. mak pesan

    1 . Jangan kawin lari ….

    > jangan takut wahai mak mertua ku… aku akan bersanding dan duduk tersenyum diatas pelamin bersama anakmu ini….

    2. Jangan kacau rumahtangga orang

    > Sumpah.. abang duduk rumah semi-D setingkat.. takde tangga.. cuma rumah je… kalo nak naik kapal terbang air asia je naik tangga beb….

    3. Jangan kawin orang tua

    > Tak mungkin aku ni dah tua… tengok la… masih bersemangat lagi untuk mengurat si scha nih.. bila aku dapat berkahwin ngan kau.. aku akan rasa muda 20 tahun… percayalah..

    wakakakakaa…

    rileksssss…. > pesan orang tua.. jangan memarah..nanti ko cepat tua macam aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ni says:

    dia nih kire clean jugak la
    suke style dia
    sempoi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. flower says:

    lawa ler dia..
    i like this gurlz…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ain says:

    so…scha kna pesan ckp maknya
    mak dia dh nmpk d kalangan artis rmai cmtu..
    jgn kwin lari mcm rita rudaini
    jgn kcau rmhtgga org mcm fasha sanda
    jgn kwin org tua mcm dato ct
    ermmm btoi ka ngeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • am-na says:

      AsSalamualaikum…x semestinye dato Siti kawin llaki tua x bahagia,fasha Sandha x kawin pon lagi ngan laki owrg,Rita Rudaini bahagie lar 2,sbab x bercerai pon…jgan maen ngate jeq.spatutnye mak k.scha nasihatkan jangan clubbing dan kene rabe dengan laki tue x sdar dirie…gayOot…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. lala87bpgurl says:

    dlm citer awan dania pun kiut beb dak scha ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Bunga says:

    .: Scha sempoi…ske cara dia..selamba giler..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Gakuto says:

    lawa betul ‘SUPRA’ dibelakang dia tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. gmk girlll says:

    suka scha sebab dia tak so gedik and like tomboi bukan artis macam fahsa sanda yang tergedik nak mampus menyampah giler aku tengok die berlakon tapi kalau ole kekalkanlah sikap scha sebab oran ramai yang suka sikap sekarang…ok i like u scha muaahh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ieqa_1995 says:

    yer btowl lawa supra tuh..tp scha tu pown lawa hik3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Capri says:

    Scha ni cool.. hopefully xkan ada la gossip scha g clubbing ke, merokok ke dlm BN ni..

    keep up the good personality.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. fika ambono says:

    123

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. DiLa says:

    ske sgt kat scha sbb dye x gedik…pndai blakon lak tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. putrie says:

    ok arrrr…dia nie..i like thid giRls

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. ika cute says:

    kak scha ika pun nak jadi mcm kak scha FA tpi bkn kat fire fly ika nak kat air asia ika rasa kak scha lbh ssuai jdi FA air asia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • putrie sweet says:

      ye la tu…
      mcm ne ngan sklh…
      sht ke kwn2 kte tu…
      knl x spe nie..
      hehehe
      pnn
      tke larh….
      mgs gurlz 2 pth….
      sme anis tngkt 5..
      tmn mggs…
      hehehheheheheheh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ika cute says:

    kak scha saya ska lah tgu gaya kak scha sempoi jer sbnrnya umr kak scha brpa saya tngk mcm 21 gtu la tpi saya tak pasti brapa umr kak scha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. EmO CoUpLe says:

    kak scha couple ngan abg Fahrin ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. sunarti says:

    scha …… i minat la drama awan dania. best… suka tengok imej u dlm drama tu… pastu kan scha cute sgt. nampak baik jer n sempoi tu yg best seklai… x pernah i gila kat artis . u la yg buat i gila sampai husband i naik bengang kat i.hheheeheh……..

    i harap u jaga nama baik u jer… semoga sucses n x akan kawin lari atau kawin laki tua @ ambil laki org….

    amin…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. izreen says:

    you are so cute…………hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. amirul says:

    sya sdih kak scha ptus nan abg fhrin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. syamie says:

    hai kak scha apa kabar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. shasha says:

    akak knapa akak tak couple dgn jhan mskn jer kan aka dah ptus dngn abg fahrn.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. kadang says:

    jgnla couple ngan jehan, xensem but perasan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. sha almalina says:

    xske scha skang…npk sgt fmous sbb tumpang glamour fahrin..ble dah glomour,pas2 sng2 mtkk clash ngn fahrin n g plak cpel ngn awal ..xgne!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. bekas peminat scha says:

    yer..aku sokong sha almalina…scha 2…ble dah glamour…lupe diri…sian kat fahrin..spttnye die kne btrime ksih ngn fahrin..bkn g thegeh2 ngn kekesih bru,awal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Killer says:

    Obses lah korang nih….. aku pun suke die tp smpan jek lah dlm hati…… ko suke ke kalo satu negara cube nak ngorat ko…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. arsmieza says:

    saya minat kat akak nie ……muka akak nie lawa ..hehehe…saya suka tengok cite awan dania n k.i.t.a. ……..ingat kat pesan mak ..bye kak scha ,love you.. miss you….wassalam…………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • arsmieza says:

      do success in your life………..muka akak cute…smile always …..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. arsmieza says:

    assalamualaikum………………..
    apa kabar kak ,rindu ngan akak,nak 6ber phone…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. putrie sweet says:

    hai kak scha…
    kak scha nie cute larh…
    heheh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. putrie sweet says:

    kak scha putri nk no fon kak scha leh x ???
    heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Kenapa korang mengutuk saya?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Anies says:

    tak de la….saye tak kutuk pon dyorang yang kutuk…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Ok..sory..korang tak kutuk…..bru bce…..tapi tak baik kata fasha sandha…memang lah suara dier macam tu..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. secah alYoyo says:

    aq…skang da xsuka la ngan dia ni…..nmpk gedik n poyo….aq suke dia dlm drama Awan Dania aje…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. secah alYahya says:

    ngok ngek ngok ngek

    01250602..

    scha &^%$

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0