Written by AbangNara | February 9th, 2012

Baru-baru ini Abang Nara dan wife telah dijemput untuk hadir sebagai tetamu jemputan di rancangan Wanita Hari Ini. Berdebar-debar jugaklah apabila dapat tahu yang kami berdua akan keluar TV. Nasib baik ianya adalah rakaman, bukannya live. Kalau live memang lagi berdebar gila kot.

whi

Di atas ialah gambar gembira selepas shooting selesai. Topik yang Abang Nara, isteri, Azizah Ariffin dan pakar nutrisi daripada Dumex bincangkan ialah pengalaman sebagai suami isteri yang sedang menanti kelahiran anak pertama. Abang Nara sangat teruja dan agak gelabah semasa rakaman dilakukan. Nasib baiklah ada Azizah Ariffin yang banyak membantu kami berdua.
whi

Korang wajib tengok Wanita Hari Ini pada 16 Februari pada pukul 12.00 tengah hari sebab bukan sahaja ada Abang Nara, tapi ada banyak info menarik tentang ibu mengandung terutamanya bab pemakanan seimbang. Confirm tak rugi punya terutama kepada mereka yang sedang mengandung. So pastikan korang dah tanda calendar agar tak ketinggalan menonton WHI nanti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to Jangan Lupa Tonton Wanita Hari Ini 16 Februari, Abang Nara dan Wife Bakal Muncul

  1. Rooney says:

    Boring….

    NEXTTTTTTTTT…..please….

    0

    0
    • sederhana says:

      Amboiii ko ni Rooneyy..bkn men next ko…klu ko nk next ko wat blog sndiri ko sndri baca!!boring konon…klu boring buat ape ko g blog abg nara kn.kn..kn…
      Xper abg nara, sy sokong abg nara…huhu..
      tp sy x dpt tgk cos sy kje la…btw, gud luck utk baby yg bakal lahir nnt…n tahniah abg nara,,kuar TV siutt…bg tau org kampunggg cepattt!!!!hehe….peaceeee yooo…!!>.<
      suke tgk abg nara n wife..sweetttt…

      0

      0
    • homo sapien says:

      eksen nye.. macam tak sekolah… kalau boring..pergi la blog lain..hati busuk betul.. datang blog org saje je nak buat kecoh… sy nak baca blog pun terganggu dgn comment negatif..

      0

      0
    • awan says:

      bitch please.

      0

      0
    • KetuatKat Lobang says:

      Malas la aku tgk..xde mase nak tgk…kah kah…makcik2 suri rumah jer la yg tgk 2.

      0

      0
    • boring says:

      menyampah aku tgk bang nara dgn bini dia kat cafe TPM td. nak manja x kena tempat. bang nara oi. bkn ko sorg ade bini. x abes2 nak peluk, agak2 la, tmpat awam kot.

      0

      0
      • Anonymous says:

        bang nara, reply la komen si Boring ni.hehehe. nk tgk apa jwpan abg nara.hehee

        0

        0
      • d says:

        setuju. gedik!

        0

        0
      • mulut capoi says:

        Biarlaaa……masih tengah kemaruk tu…..
        nnt. wife dia dah bersalin…..taule……nasib diri….
        puasalah ko Nara……kena salin lampin anak, bancuh susu bayi. Itupun kalau wife menyusukan bayi…..ketepilah
        ko Nara. Wife peluk anak….ko peluk bantal…..
        Masa pantang jangan main2……romen2 x apa…..jangan
        masuk gollllllll….

        0

        0
    • bujang says:

      Kalau boring Rooney ko jangan ambik 1st.
      ko buat cam aku ambik celah2…..selit2….cuma tak dapat 1st.
      tapi tengok sekarang aku dapat 2nd. walaupun terlepas
      keretapi…..

      0

      0
  2. gegirl says:

    tahniah abg nara n wife…semoga dikurniakan bb yg sihat sempurna…

    0

    0
  3. gegirl says:

    tahniah to abg nara n wife..

    0

    0
  4. what the? says:

    bestla ..

    0

    0
  5. suriaamanda says:

    waaaaa…glamer la abg nara lepas ni..mana2 pi org tegur..

    0

    0
  6. abg nara upin ipin says:

    mcm muka upin ipin la nara ni..auuuw

    0

    0
    • hanturaya says:

      muka remaja..lagikkk
      dgn aku pangkat adik2 jer nih..

      0

      0
    • bujang says:

      Haha……kelakar…….memang Nara muka kelakarr….macam pakngah balik bulan mengambang.
      FUHHH….baby mesti besar ni….jenuh nak timang.
      Comel Puan Nara…..semoga selamat bersalin tanpa
      sebarang komplikasi nanti.

      0

      0
  7. me myself says:

    wah da makin meletops abg nara nih!bila due nyer tu?semoga semuanya dipermudahkan ye.Insya allah.Amin…

    0

    0
  8. adik nara says:

    abang nara dah tembam..hua..hua..hua :-P

    0

    0
  9. ade saje says:

    hmm.. WHI ni bukan live ke?? tp tulis live? kantoi rakaman.. huhuhuh…

    0

    0
  10. jade says:

    terbaik.

    0

    0
  11. marion kaunter says:

    sori la i x dpt tgk u ols sbb i dah bertahun2 boikot tv3

    0

    0
  12. PondanSepi says:

    EH.. WHI NI BUKAN LIVE KE? ABIS TU TERANG2 LETAK SIARAN LANGSUNG BAGAI. PELIK LAH!!!!!!!!

    0

    0
  13. AbangNara says:

    ada yang tak live dan dirakam dulu.
    Yes memang baby boy.
    Doakan semuanya selamat.
    Thanks.

    0

    0
  14. akulerr says:

    MAN BELON..HAHHA

    0

    0
  15. alamaya says:

    Siaran langsung ke tak langsung ke… ada korang rugi apa-apa ke? hurm…

    abang nara!! lama dah nk gtau.. wife abang nara tu sebijik muka kawan ofis saya.. nama fb dia shakila shakarwi.. Sumpah! sama!

    0

    0
  16. Myvitrd says:

    wah kena tengok ni nanti… terbaik2.. masuk TV tu.. hehehe

    0

    0
  17. lalalala says:

    abg nara!! xsabar nak tgok gmbr baby 1st kamu. nnt upload byak2 k.

    0

    0
  18. mzaiemo says:

    awat abg nara nak duduk sebelak kakak tu? awat takmau bagi kak nara ja duduk sebelak kakak tu? kan ke bukan muhrin tu. ke muhrim?

    0

    0
  19. Cik Nad says:

    terserlah muka neves nye..
    biasa lah tu kan…

    16hb ye.. noted.

    0

    0
  20. sara says:

    abe nara..tembam nya muka bini hang. dagu dah berlapis2..hikhik

    0

    0
  21. cicakiut says:

    Jom ramai2 tgk man belon kat WHI 16hb ni :-)

    0

    0
    • lalalitamplom.. says:

      baby boy erk?fuhh!!!selamat…baby boy selalu ikut muka mak…so ikut muke wife dia confirm cute..kalau ikut muka abg belon ni…hmmm~~~

      0

      0
  22. mama4dara says:

    16hb tu kerja la cik Nara ooi

    0

    0
  23. azza says:

    tahniah

    0

    0
  24. abg nara ni hitam rupanya..
    cantik baju wife..
    tak sabar nak tengok baby nara nanti :)

    0

    0
  25. Bidadari says:

    wah glemernya abang nara..suka saya tengok orang bahagia..moga abang nara dan wife sentiasa bahagia dan bakal dapat baby yang comel dan sihat selalu..

    0

    0
  26. kasut putih says:

    mesti lepas ni ur wife dapat jadi duta slimming product pulak.. hehe.. Tahniah, semoga selamat semuanya..

    0

    0
  27. casper says:

    waaa…pemesla abg nara lepas ni yek..

    0

    0
  28. sha says:

    abg nara….cuma nak bg pesanan…mintak isteri abg nara pakai tudung menutup dada….yang pakai skrg dah cantik tp lg cantik kalu labuh menutup dada… bukan untuk saya atau org lain…untuk abg nara dan isteri juga… sahamnya juga abg nara yang tanggung..maaf kalu ada tersinggung…sekadar pesan memesan dan ingat mengingati sesama muslim…terima kasih

    0

    0
  29. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bini bang nara ni jambu minah jambu suka tengok muka dia…bila nk beranak ni?

    0

    0
  30. h says:

    ade aku kesah…!!!!!!!

    0

    0
  31. wuhaaa.. mesti tgk ni :)

    0

    0
  32. bidan says:

    Kalau niguk bentuk perut isteri nara mcm baby girl la pla .. :)

    0

    0
  33. cik bedah duduk merenung tasik berawan biru says:

    bru nk tngok whi..ada plak abang.nara..x jadi tngok la..hehe

    0

    0
  34. lin says:

    sy suke gak tgk wanita hari ini tmbhan topik yg menarik…mungkin out of topic cume sy rasa mcm xsesuai langsung pd hari isnin iaitu 6hb dmana tajuk mgenai contoh Nabi Muhammad terhadap isteri…tajuk sgt menarik dan penuh manfaat..para panel jemputan pun tdiri org yg dhormati…tetapi sorg je pengacara yg pemakaian tudung x sesuai langsung dgn topik aritu..sepatutnye pkai la tudung lebih elok skit @ganti dgn pngacara yg memakai tudung!!!

    0

    0
  35. Insyaallah, nanti kita sama2 tengok ;)

    0

    0
  36. Anonymous says:

    poyo

    0

    0
  37. Salam Abang Nara , boleh tak kami nak bagi satu set bersalin Tanamera kepada isteri disebelah yang sarat mengandung utk mudahkan isteri melahirkan dan cepat segar semula selepas bersalin , Set kami tidak mengandungi sebarang jamu …..

    0

    0
  38. lucifer says:

    malas…..! tak ada kepentingan nak tgk…

    0

    0
  39. APA BARANG NAMA ANONYMOUS says:

    kata2 org yg jelezzzzz…

    0

    0
  40. kepochii says:

    Malas la nk tgok.. abg nara bukan retis pon.. lg pon muka bang nara pon x hensem..

    0

    0
  41. KiD says:

    waaaahhh… terbaeekk laaa bangnara.. muka senyum2 tak masa recording tuh..? hehehe
    Tips Trafik Blog Mencanak

    0

    0
  42. mika kanachi says:

    pulun…belen…..

    0

    0
  43. Nadja says:

    Comey wife abg.. Suka laa tengok muka dia..

    0

    0