Written by AbangNara | February 11th, 2011

siti

Akhirnya program bual bicara Datuk Siti Nurhaliza yang diberi nama “SITI” akan bermula esok. Rancangan ini akan ditayangkan di Astro Ria (104) setiap hari Sabtu dan Ahad jam 9 malam bermula esok. Jadi kepada semua peminat Siti Nurhaliza, sila jangan terlepas peluang untuk melihat kehebatan Datuk Siti Nurhaliza menjadi pengacara esok.

Tetamu pertama untuk rancangan SITI ialah mantan Perdana Menteri, Tun Mahathir. Tak sabar rasanya pulak nak tengok soalan jenis apa yang bakal dilontarkan oleh Datuk Siti kepada Tun Mahathir. Mesti lain daripada yang lain. Dan semestinya tak sabar nak tengok boleh ke tak boleh Datuk Siti jadi pengacara. Penyanyi dah confirm hebat, tapi pengacara? Mampu ke Datuk Siti?

Dan buat korang semua yang masih tak follow Twitter Datuk Siti, korang memang rugi gila. Datuk Siti memang kelakar tak hengat dalam Twitternya. So pastikan korang follow Twitter Datuk Siti hari ini jugak sebelum korang bertambah rugi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

181 responses to Jangan Lupa Tengok Kehebatan Siti Nurhaliza Jadi Pengacara Mulai Esok

  1. suri says:

    bgs……akan tgk!!!!

    0
    0
    • gilo says:

      nenek aku cakap, serkup mak iti mcm dia punya…& mak iti makin gemok katanya…iye ke?? aku tak prihatin dgn bdn dia..gemok baja kut!!!

      0
      0
      • akuww says:

        aku buka youtube..
        search siti nurhaliza..

        dan…

        “kenapa sekarang dia berlemak sgt???”

        haha

        0
        0
        • pasta chef says:

          lemak tepu ke tak tepu tu..?

          0
          0
        • Ex-Fan says:

          aku dah tak minat sama CT nie!!!

          Cakap berkobar2 dulu nak berubah..nak pakai tudung konon la. Makin lama makin pelik tengok serkup CT. Macam nak tarik je jala nelayan kat kepala CT tu.

          Ps: Tak suka artis hipokrit! :(

          0
          0
        • Lovely says:

          Lemak tepu tengok la usia dia dah berapa
          Semakin hari semakin tua
          DAH LAMA DAH!

          0
          0
        • puteh says:

          AKADEMI AL-QURAN atau nak tgk rancangan siti?…yg mana satu pilihan korang…………..dua2 ditayangkan serentak……………..

          0
          0
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          orang melayu ni pandai mengutuk jer…. bialah siti tu nak pakai camne…. itu hanya dia ngan tuhan jer tau….. Tengok diri kita ni dulu da cukup sempurna ke nak KUTUK orang lain….

          0
          0
        • renungkanlah says:

          come on la…tutup aurat itu wajib dalam islam..semua orang Islam tahu!!!

          Kalau nak defend CT pun biarlah jangan jadi sampai munafik dan jahil!

          0
          0
        • min bongok says:

          yg korg nak sokong oprah kat bawak tu x munafik?? ziana zain yg x pakai tudung langsung tu x munafik ke???? amalam dah nak termuntah ke smpai ckp org munafik2 hah!!!???
          dasar sial miskin x ckup ilmu agama. ni pompuan yg ditinggalkan suami lah ni coz puk@ dah basi!

          0
          0
        • Renungkanlah tu TENUK!! says:

          OMG…
          Ustaz/ustazah RENUNGKANLAH dah di LAHIRKAn!!!!!!!
          TAHNIAH!!!!!! TAHNIAH!!!!! awak menang MOTOR!!!! :)
          sgt pintar dan lancang ustaz/ustazah zaman skg ni…
          RENUNGKANLAH,awak tau ker aper 5 ciri org munafik?!
          jangan nak main sedap mulut jew nak label org munafik!!!

          0
          0
        • matdarts says:

          sbb kena pam angin je kot………?!!!

          0
          0
        • Budak Nakal says:

          pam..pam..MANDUL jugak :(

          0
          0
      • Lipstick Hijau says:

        x sabar nak tgk..hehehe

        0
        0
    • ngokngek says:

      aku nak tengok!! tapi bukn disebbkan siti tapi aku nak tengok Pemimpin Kesayangan aku… TUN DR MAHATHIR MOHAMMAD….

      0
      0
    • LuvMe says:

      kesian aku tgk org2 yg duk komen kat sini… kebanyakan nya berhati busuk… bersifat dengki.. x boleh tgk org melayu berjaya sikit.. camna melayu nak maju, kalau masih wujud orang2 seperti ini?? hmm….

      0
      0
      • Gila Stats says:

        Bukan melayu jer yang suka komen2 negatif tau. Tapi mgkin Melayu lebih obviousla. Kalau hebat, xterkesan pon ngan komen2 negatif tu – bukan dorang beli album / produk2 pon. Aku pon x beli gak :)

        0
        0
    • takkan tengok..tapi adik dah suruh rakam kan..ape2 je ct nie..

      0
      0
  2. Syed Hakim says:

    mudah-mudahan berjaya lah siti sebagai seorang pengacara ya.

    0
    0
    • beautifulDARA says:

      komen yg baik2 ramai je yang dislike.
      nampak sangatlah sikap busuk hati org2 kita ni.

      0
      0
      • min bongok says:

        btol tu. nak sgt bgga ngn org luar. anak bgsa sendiri berjaya xnak dibgga2. dorg x tau yg filipino duk kutuk2 msia coz dorg dengki suara ct. tulah anak melayu skg. nmpak org brjaya, mula lah nak kondem. yg aku plik, siap nak agongkan oprah pastu ckp sape spport ct munafik. ni lah byk sgt ilmu agama smpai sesat cmtu. coz mcm katak bwk tempurung bru nak brgosip lah minda jd cmtu. ckit2 nak hembur org hukum agama. ntah amalan ckup ke x smpai nak kutuk org lain.

        0
        0
      • Kasih says:

        komen doakan org berjaya pun kena dislike ke… mmg susah btl lah nak paham kn… papepun moga ct berjaya gan apa yg ct lakukan, Amin..

        0
        0
  3. yanie hakim says:

    tgk jgn xtgk ya,camner siti jd pengcra plak… hope berjya..

    0
    0
  4. Kasih says:

    tahniah ct.. lembaran baru dlm kamus idup sbg pengacara… nk tgk sbb ada Mantan PM, Tun Mahathir ;)

    0
    0
    • melayu bangga says:

      kmen puji pun dislike aiyooo.. patut bangga melayu berjaya dan didoakan… org macam ni pun ada juga msk blog gossip ke kalau tak tau nk bezakan gossip yang baik dan gossip yg panas..

      0
      0
  5. aspire5580 says:

    x salah cube bidang baru..hopefully ok…biasala..mana ada org terus tahu bawak beskal..mesti ada jatuh2 dulu haha..lama2 pandaila..

    0
    0
  6. PUTERI says:

    i nk tgk tun bukan siti yer…..sowey..x minat

    0
    0
    • rebung says:

      okeh..okeh..
      confirrrrmmmm… i tak mau tengok!

      0
      0
    • ABANG JAIJAI says:

      xpe. takde sape marah pon

      0
      0
    • Lovely says:

      Duduk rumah je lah CT oooiiiii
      Dari dok cara orang
      Duduk rumah bela anak angkat
      Lagi berfaedah

      0
      0
      • beautifulDARA says:

        DENGKI.
        dah rezeki dia. apa lah nak susah hati dia ada talk show.
        kau ada? takde kan? so, cari lah rezeki sendiri jangan asyik nak jatuhkan orang.

        0
        0
    • Tengku Zawyah says:

      u x minat juz diam2 ok. i naik hot if ZAza i kene kutuk. lantak die lah minah2 indon. hahahahhahahha.
      keluarga kerabat uol sume cukup ke kain nyer adik2 mama?? sembahyang cukup?? zakat sedekah ade ker???? lau x cukup lgi amalan tu baek kgn mengata org ek. tu lagi Allah x suke. Mama awal2 lagi dah maafkan Zaza tp peminat fanatik Mama ni melampau sgt la aher2 ni. tegur2 baek2 jdilah anak2 mama sekalian. yg nnak DISLIKE TZ x kesah pon. hahhahahah :)

      0
      0
  7. Rosila says:

    Mintak maap la I tak minat kat Siti jd tak rasa nak tengok pun..

    0
    0
  8. missniza says:

    tahniah wat tok ti…satu cabang baru lagi..

    0
    0
  9. Auta says:

    hidup TUN MAHATHIR………..

    0
    0
  10. kakchubby says:

    pompuan ni sume benda dia nak sapu. ape2 la ko siti oooiiii…..

    0
    0
    • romeo says:

      suke ati dia la mengong!!

      0
      0
    • cincau says:

      mo jd mcm oprah kot..

      0
      0
    • aku says:

      sampai laki org pun dia sapu..;)

      0
      0
      • Tengku Zawyah says:

        haloooooo, KO NI APASAL??? AKU YG X LEBEH2 YG KO NAK PJG2KAN CITE NAPE?? AKU TAU LAH KO TU SOKONG AKU BGAI NAK RAH TP AKU DAH MAAFKAN DIE PON. AKU DAH TUA. X LAME LGI MASOK KERENDA DAH AKU. XNAK AKU DENDAM2 LAME. YG PENTING, IDUP SAME2 DAH BAHGIA. OK??

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          sabar…sabar…sabar zawyah minah jambu tau yg kau tu dh tk dendam lagi ngan si…………….tu lagi kn?? jangan dendam2 tk bagos ok nanti tk masok shurga…….diaorang tu dh bahgia dn hepy forever n ever ok ….bawak betenang n coolllllllllllll ok…………..

          0
          0
  11. mia says:

    rilek2…jgn trus wat conclusion…ape2, tgk dulu talk show ni baru leh judge…tp dasat gak, baru 1st time trus dpt panggil tun mahathir….

    0
    0
    • cincau says:

      apa nak heran kan tok ti terkenal mestila trus dpt interview tun mahathir..lps tu obama pla..sepa tau kan…

      0
      0
    • beautifulDARA says:

      tu lah.
      siti yang dikutuk-kutuk tun M pun nak ditemubual oleh dia.
      yang dok ngutuk? apa ada? habuk pun takde. dosa menimbun. apa lah salahnya support talk show macam ni.
      dari nak ngadap oprah je. tak suka tak payah tengok. siti pun tak paksa. boleh?

      0
      0
  12. mokcik says:

    ramai dislike sape yg sokong siti nampaknye..

    0
    0
  13. meow says:

    all the best dlm sume yg diceburi tok ti. harap dpt pakai tudung betul betul lepas ni ye:)

    0
    0
  14. oni says:

    mmg siti ni nampak berlemak skg .. mungkin dia makan ubat hormon .. dia kan nak ank ..

    0
    0
  15. suka ati aku. says:

    ala yg dislike tu yg penuh ngn sifat dengkilah..biasalah manusia…wpn aku tak minat sgt kat ct ni tp benda yg baik kita kena bg sokongn..jgn sp dok sokong yg mulut2 puaka..yg pakai tak ingat mati tu plak..

    0
    0
  16. fyna says:

    congrats tok ti…

    0
    0
  17. fcukk says:

    malas lah nak layan dia…boring x der cite lain ke…berlagak nak jadi mcm oprah lah tu… jagan harap ko leh jadi oprah lah ct…. dah lah x tahu ckp English… boleh blah…blah…blah…. blah….

    0
    0
    • lime says:

      abes ko leh ckp english? banggakan sgt english tu… kot2, one two three pun ko x tau nk eja. tgk eja fuck pun x tau… the right spelling is fuck not fcukk..

      0
      0
      • fcukk says:

        woi bodoh lime…aku dah tahu pun ko ni bodoh.. x tahu english. memang lah ejaan fuck tu betul bodoh…x kan ko nk aku tulis fuck kat BN… ko pegi lah ckp melayu kat tempat org putih mereka faham ke..bodoh…kalau ko ni x pandai cakap english ckp jer lah bodoh… lagi nk salah kan saya pulak…bodoh…

        0
        0
        • Puteri Bunian The Series says:

          TO Mr/Ms fcukk:

          Reply my comment in ENGLISH please..!!!
          but please PROPER ENGLISH k…..
          kindly SHOW YOUR 1st CLASS ENGLISH as as mention just now. PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          :)

          0
          0
        • minah says:

          “kindly SHOW YOUR 1st CLASS ENGLISH as as mention just now”

          Please use proper grammar,the right term is “mentioned”, not “mention”.
          kalo nak mengaja orang,tengok diri tu pandai ke tak..

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa komen dlm bahasa melayu la sayang oi kn senang….tk payah nk berbahasa english….nanti mak cik mak cik tk tau pulak nk baca……………ketawa lagi ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adoi………………geli hati minah jambu……..

          0
          0
        • Puteri Bunian the Series says:

          TO Minah/Minah jambu 24jam…
          judging me??!!! hahaha
          mirror yourself first,please….

          0
          0
        • BB 2 says:

          fcukk ni aku rase suke main fuck2 laaa. gile SEX!!!! hahahahahhahahahahhahahaha

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Bwek!!!!! ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa hadoi………boleh mampos ha ha ha haaaaaaaaaaaaaa

          0
          0
        • lime says:

          alahai syg… awk ni suka cakap putar belit la… konpius saya… haha… mesti budak2 lagi kan? biarlah siti tuh nk cuba ckp english… dia cuba nak perbaiki diri dia ke arah yg lebih baik.. manusia ni hidup x kan nk takuk lame jek… kene ade perubahan n visi mahu maju ke hadapan… *ambek ko ceramah percuma dr aq..;p*

          0
          0
    • ABANG JAIJAI says:

      orang melayu taknak sokong orang melayu

      0
      0
    • kami says:

      apa salahnya kalau dia jadi cm oprah pn…kita sbagai org melayu kena bangga ok..

      xkan asyik nak tngk bangsa lain ja yg maju!

      oprah boleh ker cakap melayu??? hahaha…

      0
      0
  18. Gosipgurl_fea says:

    comel tgk muka Tun ni.

    0
    0
  19. terjah says:

    org lama ada kata..olang kaya selalu tak pernah cukup….
    mak selalu pesan apek…berhenti makan sebelum kenyang…tak silap Tun pun pesan cam tu..
    bbrrrrrrrppppppp………………………………………………………………….apek syukur sama Tuhan balu kenyang lo…

    0
    0
  20. min says:

    over dah, sume job nak wat…lama2 artis lain tukar kerja lah, budak2 lepasan masscom pon g tanam anggur…
    takde keja, host dah, produk sendiri dah, jurucakap produk dah, nyanyi nak sume genre dah, ape lg? hehe

    0
    0
    • Tengku Zawyah says:

      dengki lah ni. lau dah terer sgt apply lah keje. nak tgok lah muke2 org dengki ni. ntah2 muke sma kot. hahahahah.
      Mama TZ suke org2 dengki camni. Miskin jew memanjang. hahahahhahahahhaahahhahahahah

      0
      0
    • missA says:

      cik min yg budiman, rezeki tu kn Tuhan yg tentukan.. kalau dh janji ade rezeki dato ct dlm bidang pengacaraan, kita sbg hamba x layak nk mmpersoalknnya.. setiap org ada rezeki masing2, yg penting, berusaha.. slmt beramal..

      0
      0
  21. miss hollow girl says:

    nak jd Oprah?masalahnya Oprah menyanyi ke?dia fokus pada pengacara je and now dh retired pun..sudah2 la siti ko dh kaya bg la chance kt org lain lak nk cr duit..duit xleh bawak masuk kubur pun..

    0
    0
    • kami says:

      masalahnya org lain xnak mencuba cm dia….hadoiii..yg 2 pn xleh pikir ka??

      org-org besa cm kita ni pun leh jadi cmtu apa cuma nak ngan xnak ja….

      jgn la nk banggakan sngt org putih tu..

      0
      0
    • CILI PADI says:

      BETOL BETOL BETOL!
      JGNLAH NAK SAMAKAN DIA MACAM OPRAH…

      OPRAH TAK TEMAHAK NAK SAPU SEMUA.
      BIDANG YG DICEBURI OPRAH CUMA SATU AJE YAITU PENGACARA!

      SALAM SENTIASA SEJAHTERA UNTUK TUN MAHATHIR YG SAYA HORMATI.

      MAAF KALI NI SAYA TIDAK DAPAT NONTON TUN YG SAYA KAGUMI KERANA ADA PENGACARA HIPPO HYPO.
      :(

      0
      0
      • lilac says:

        haha…

        0
        0
      • esah rm500 says:

        lagi satu oprah x ambek laki org..

        0
        0
        • Pemangsa says:

          esah rm500 ni mangsa kerakusan lelaki. dah puk@ BASI masti lah laki ko tggalkan ko bongok. dasar pompuan sundel x pandai jga laki lah tu. tu la laki ko lari. pastu, asal ade pompuan kwen laki org, siap lah die emo. hahahahah. sian ko kan. muke dahlah buruk, hati mcm bangkai!!!! puk@ dah x sedap. hahahahahah. padan muke. MISKIn lah ko pasti.

          0
          0
      • tuperware says:

        n…oprah is well-versed in her subject..unlike minah ni, sapa ntah ya buat research, kerrr dia bc jer skrip yg rolling? hmmm..takde maknenya nk jeles ngn minah nie, berangan je lebih!

        0
        0
        • hiemanz says:

          bayk lg org minat kat dia….suka ti dia la nak jd pengacara…aku ct kesah…tgk ke tak tgk…ct tetap menjadi pgrcara..tepulang pada hak masing2…ada mata lhat..ada telinga dengar…tak nak tgk..tutup mata n telinga or tukar chanel..tak pelu komen negatif + caci+fitnah…bodoh punya melayu bangsat….org sebelah sna suka nak gaduh2 n dengki..pirahhhhhhhhhhh…

          0
          0
  22. quEenr!an@ says:

    hurmmmmm….x mnt ct

    0
    0
  23. bb says:

    hmmmm…i think siti nak cube sume kot.dari nyanyi, mniaga n now jd pngacara.blakon n model siti tkde bakat kut.
    tp pd pndpt bb, siti ni mmg out klu bab komunikasi.tgok jer konsert2 dia.mcm boring jer kan.kurang berkomunikasi ngan pnonton.nasib baik suara n lagu sedap.lg best bb rase ziana, amy mastura ke yg wat konsert sbb pndi bkomunikasi ngan audience.tak boring.
    tp kte tgok besok mcmna ct handle program tu.ini cuma pndpt jer tau.jgn marah bb yer pminat ct.kte ade gak minat lagu dia.=)

    0
    0
    • Aib says:

      SURUH TOK T PANGGIL MAHER ZAIN
      BAGI DIA CAKAP OMPUTIH

      0
      0
      • Lovely says:

        Aku sokong
        Suruh Tok T pengacara MAHER ZAIN
        Uji kemampuan Tok T jadi pengacara yg hebat

        0
        0
        • Tengku Zawyah says:

          i nak suruh uol jew komen lam eng. bole?? lau x email kat mama MUET uol ek. Mama nak uji uol. ANak2 Melayu lah ni. hati kering xde doa. tu lah miskin memanjang. hahahhahahhahahhahahh.
          MISKIN!!!
          MISKIN!!!
          MISKIN!!!

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          minah jambu tk minat lah rancangan gini macam bosan asek tanye jawab tanye jawab…….boleh nangis kalau tengok lama2…..terima khaseh aje lah ye………..

          0
          0
        • Tengku Zawyah says:

          MINAH JAMBU SYG OIIII, DAH2. CKUP LAH EK. TZ IKAT TGN TU NNTI. SUKE KOMEN BKN2. AHAKS ;)

          0
          0
        • BB 2 says:

          aku lagi sokong klau Lovely jadi pengacara. ntah2 stesen tv trus terbakar. hahahhahahahahhahahhahahahhahahahhahahahahha

          0
          0
    • BB 2 says:

      Ewah2. ko pernah ke tgok konsert CT, jembalang tua?????
      ko tau bape org byr utk CT nyanyi?? ko nyanyi ade org byr x????
      bkn setakat terhibur, nangis org tgok tau lau lagu2 sdeh yg die bwak. ni lah anak melayu x sokong bgsa sndiri. mcm haram!!!!!

      0
      0
  24. x minat siti says:

    ni la dia org mlayu!! pantang tgk org lain brjaya…..ada je bnda nk dicaras korng…aku x mnat siti ni…..xda nk kecoh2 pun crita sgala kburukan dia ke apa! Dah ALLAH bg dia rzeki sbegini, kita sbagai hambaNYA ptut tumpang gmbira dgn kjayaan kurniaan Allah pd dia……aku tumpang happy utk dia krana trus diberi rezeki yg mncurah2….klu ya pun x minat dgn siti, jgn la smpai kte MEMPERSOAL rzeki yg Allah bg pd dia….

    sikap org mlayu yg mcm ni la yg buatkan bangsa kte ktinggalan brbnding kaum lain….renung2 kan lah…. PEACE!

    0
    0
    • kami says:

      sangat setuju…aku pn x minat siti ni sangat..tapi xda la nk kutuk2 tngk org bejaya..

      melayu…melayu…(mesti ada yg nak tnya aku jap g “kau bukan melayu ka??”)

      YESSS AKU MELAYU DAN AKU BANGGA TNGK ORG MELAYU YG BEJAYA!!!

      dislike la aku x kesah…

      0
      0
  25. singa tido says:

    selut sama tun mahathir……
    huhuhuhu

    0
    0
  26. lime says:

    sian tok ti… ramai thumb down komen yg menykong dia… ape la salah tok ti kan… nape sampai ade orng nk dengki2 ni? xpelah tok ti, at least tok ti dah berjaya… biaselah tu, kalo orng dh berjaya sikit, mesti ade yg x senang hati… *orng melayu mmg camtu, bukan nk menyokong mengeji adelah*

    0
    0
  27. skillseks says:

    jangan duk keji mengeji….
    hidup siti…
    aku akan menontonmu nanti..
    mari kita sokong ramai2..

    0
    0
  28. what the? says:

    secara kritisnya, dia tidak mahu namanya tenggelam, dia mahu diingati selalu sebagai orang terkenal nombor satu di Malaysia, dia tak mahu takhta itu dirampas oleh orang lain, secara kronologinya, dia memang perasan bagus kerana sebagai kononnya perasan cantik, kalau tidak pandai berkomunikasi pun, orang tetap akan suka, kerana kononnya ada label sendiri, pandai menyanyi dan mengacara (agaknya) , tapi setakat itu aja yang dia tahu, biasalah bila tidak pernah puas, apapun dia akan buat.

    ps: siti, zaman awak dah berlalu, beri laluan pada orang lain, awak boleh menjadi lagenda negara, jadi berkelakuanlah seperti seorang yang bakal menjadi lagenda suatu hari nanti.

    0
    0
  29. kibo says:

    tak nak lah tengok..baik aku tengok majalah tiga!

    0
    0
  30. Caldina says:

    hak tuiihhhh…..!
    Aku sanggup keluar gi makan kat mamak dari tgk org muka talam dua muka ni…..

    p/s : tak suka jadi perampas kebahagiaan orang lain…..

    0
    0
  31. shafa says:

    saya pun tak mahu tengoklah…time tu kena bg tuisyen pada anak2 jiran…

    0
    0
    • Tengku Zawyah says:

      CKGU YG SUKE GOSIP X BERTEMPAT, G DUK JEW LAH KAT UMAH AWAK TU. CT PUN X HENGIN TGOK AWAK. MISKIN GILA GOSIP. HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHA

      0
      0
      • BB 2 says:

        hahhaa. tu nameny cikgu giler gosip. mengumpat siang malam diranjang pun sempat ngumpat kot. hahahahhahahahhahah.

        0
        0
  32. ctcomey says:

    kesian dia kan… ramai suka dengar lagu2nyer..suara sedap… muka cun.. tp yang tak cunnya cara pemakaian tudung.. seolah-olah mempersendakan Islam dalam diam… aq dari minat terus tak minat…… :-((((

    0
    0
  33. Boringnya Aku says:

    Serentak ngan time AKADEMI ALQURAN TV9…

    so, lbh bermakna lg tgok AKADEMI ALQURAN… byk ilmu diperolehi dripd tgok serkup yg nak jatuh tu…

    trus terang ckp, sejak pakai serkup ni dh x minat dh, sbb dulu pnh bjanji nak pakai tudung (dulu aku minat giler kat ct, so skrg x lg…)

    IM SORRY (versi Amir Raja Lawak)…

    0
    0
    • Lovely says:

      AKU PUN X MINAT SEMENJAK DIA PINJAM SARKUP SANGUL NENEK AKU X PULANG2KAN

      0
      0
      • Tengku Zawyah says:

        DUDUK MENGAJI EYH ANAK2 MAMA. ;)
        BTOL CKP ‘KAMI’. MACAM LAH KITE NI DOK DENGKI SGT KAT ZAZA DAH SELAYAKNYA MASUK SYURGA. AMALAN CUKUP KER ANAK2 MAMA??????

        0
        0
  34. jane says:

    hmmm tak minat nak tengok siti……. tapi minat nak tengok tun mahathir…….camne ye…..tengok tun kat history channel lah….janji takyah tengok siti….

    0
    0
    • Tengku Zawyah says:

      XYAH TGOK TERUS OR KOMEN KAT RUANGAN YG ADE MUKE CT EK. CKUP KAN??

      0
      0
      • jane says:

        tengok atau komen kat ruang yg ada ct atau sesiapa pon adalah hak semua org…bukan hak engko menentukan…you cant tell people what to do or what to say….its their prerogative…. why you defending ct dr atas sampai ke bawah also none of our business to know…then why you sibuk mind other people’s business….

        0
        0
        • min bongok says:

          ewah2 jane kek basi, bukan main lgi ek ko nak ajar org.
          dasar pempuan miskin xde keturunan. tu lah dengki sgt kat org tu.

          0
          0
        • jane says:

          min bongok…your name speaks for itself…no argument there…..

          0
          0
        • Pemangsa says:

          jane, laki ko tggalkan ko jgak ke?? ni mesti ustazah pakai tudung labuh pastu puk@ meleleh stim kan? hahahhahahahahahhah. sundel haram.

          0
          0
        • kesian says:

          kesian…..dpd bahasa yg digunakan memang sah min bongok dan pemangsa org yg sama dan org yg tiada pelajaran…..tulis benda yg tiada kena mengena dgn topik…ni la bahananya org yg tiada pelajaran ke mana2 pergi macam tu je la bahasa ko…kesian ada lagi org macam ni…

          0
          0
        • Pemangsa says:

          hey kesian, aku peduli ape ko nak ckap ape kat aku kan. ko x bagi aku mkn nasi pon. hahahahhaha. tulah kejadah ko kene tggal laki coz ko tu dah la borok muke, burok lgi perangai coz dengki kat org lain. hahahhaha.
          ko x tau aku n aku pon x hengin nak tau ko tu sape. n aku tau aku standing CT coz aku ade harta. ko ade ke???? dasar pompuan miskin lah tu. dah tu hodoh!!!! buruk perangai aku tp aku x dengki ngn kejayaan org. coz aku tau aku brjaya jgak, bongok. hahahahhaha. ko just pandai berkata tp tiada aset nak dibgga. dah lah kene tggal laki. hahahhaha. ko tu yg aku KESIAN tau.!!!!!

          0
          0
        • kesian says:

          ya tuhan……dia ni dah la takde pelajaran….angkuh plak tu….kesian…..

          0
          0
        • Pemangsa says:

          udah2 lah ko kesian. seribu ko attact CT, bepuluh ribu yg dtg hentam ko tau. ko tau ape? dah lah xde harta, nak bgga ngn ilmu cetek ko tu.?? pompuan jnis ape ko arh. miskin!!!

          0
          0
        • kesian says:

          kesian… baca komen pon tak pandai…kat mana komen aku yg aku kutok siti….kesian sungguh….

          0
          0
        • Pemangsa says:

          hahahaha. pandai jgak ko tu merply. ingatkan x pandai. hahahahha. aku KESIAN lah tgok name ko tu. haloo cik akak, abg ko xnak main tete@ ko lgi ke? hahahhahahahah

          0
          0
  35. ngokngek says:

    aku memng jeles ngn siti nie… boleh duduk n berbul2 dgn pemimpin kesayangn aku tue… mmg aku jeles!!! best kan jd siti, klu ader dwet ape sje pun boleh jadi…

    0
    0
  36. emel says:

    tun!!! my idol!! mmg tiada kompromi bg aku klu ada yg nak mengata dia. tanpa dia siapalah malaysia ari ni.
    tapi bab siti nie,asal ada siti ada cita tudung..ada tudung ade je siti..haish.. bg yg xminat jgn tgk.buat nambah dosa mengata xabis2..siti jgk bertambah saham pahala ari2. tudung ke x itu pilihan dia..kita ni sbg hamba mmg patut menegur,tp trma ke x itu atas siti lah mcm mana. yg penting tgg jwb kita selesai da. nk berubah ni kdg sekelip mata pon boleh,kdg amik masa bertahun,kdg smp da nk mati baru btl2 berubah..manusia ni xsama..so..aku kena besiap sedia x nk kena hentam balik ni??? huhuk…

    0
    0
  37. MisstauruS...MisspocO says:

    next week ct wawancara ifa raziah, korang tgok x…?

    0
    0
  38. Nainasya says:

    aku suka ct korang yg x ske dok diam2! ;p

    0
    0
  39. moon says:

    kan bagus kalo dia pakai tudung tutup sumer rambut dia,msti aku respek giler ngn dia..nk duit juta2 ker,jd pengacara ker,apa ker,msti aku sokong…ni x,dh pakai tudung tutup sumer rambut dulu2,tetiba jer bukak…hipokrit giler.datuk k xsuker kot dia pakai tudung..kalo tau xyahla mulakan dulu.tutup separuh rambut pun kira mcm xtutup aurat gak…kakak aku yg minat giler dia dulu terus xsuka dia.hampa sbb dia sgt suci dulu tp makin tua makin teruk…nama dan pangkat dikejar smpai snggup amik laki org…ish3x

    0
    0
    • Pemangsa says:

      hai moon. aku nak tgok lah muke ko. mesti muke ko mcm berok tua kan?? tulah. carik duit byk2 pastu plastikkn muke ko mcm ifa raziah. mesti laki ko x lari tggalkan ko. hahahhahahaha. tudung ko pakai ke?? tudungkan skali puk@ ko ek. jgn smpai stim pulak. hahahhahahhahahah

      0
      0
  40. Maimoon says:

    Aku rasa ct kesepian sb tok k slu bz dgn keje. Maklum aje org tua kaya ni kumpul harta tk ank2 dia. Sian ct tepaksa hiburkn hati sdri

    0
    0
  41. bunga ros says:

    alahai, aku tak kisah kalau ada program macam nie. tapi tak payah lah nampak sangat macam nak tiru ala2 OPRAH. nampak sangat nak meniru rancangan oprah tu. kalau org tgk rancangan nie pun sebab nak tgk siti, pergh baik punya strategi bisnesssssssssssssssss ! sumpah aku tak berminat nak tengok.

    0
    0
    • Pemangsa says:

      sumpah CT x kenal ko. ko kan miskin. pastu nak berlagak mcm ko kaya x tgok rncangan org lain. dah xnak tgok, ko diam jew lah.

      0
      0
  42. biarlah dia nk expand bakat dia.. sok2 dia pilih le mana satu yg dia nk konsentrate… artis2 lain pun suke gak variety kan karier seni masing2.. misalnye cam AC Mizal, Rosyam Nor, Aznil, Fafau etc.. klu berbakat atau menghiburkan org akan support. klu tak berjaya, pepandai le diaorg nk idup…

    0
    0
  43. lalat says:

    makin aku baca komen kat bn nih, makin aku bosan. setiap artikel walaupun yg positif mesti ada komen kutukan. dah tu boleh plak bergaduh sesama sendiri. soo funny.

    kpd pengkomen2, kalau x suka pun certain artis tu jgnlah kutuk bagai smpai boleh mengaibkan dia. free2 dpt dosa kering. setiap manusia tu ada kurang dan lebihnya. diri sendiri pun x perfect. artis tuh public figure, mmg sng kita nmpak buruk dan baik dia. kalau boleh, doakan dia ataupun bagi nasihat atau harapan.

    kenapa tak puas hati dengan org lain yg dah berjaya kalu kita sendiri pun tak nampak kejayaan kita?

    kenapa anak bangsa seagama berjaya pun ada yg bersuara sumbang?

    ps. komen nih bukan berdasarkan artikel siti je tp keseluruhan (bukan peminat tegar mana2 artis kt dunia)

    0
    0
  44. poyo jek says:

    die x dpt anak sbb die ada pakai susuk yg pantangnya tak boleh mengdung….

    0
    0
    • Pemangsa says:

      bodoh lah ko. mak ko ajar ke?? x pon, mak ko dukun santet kan? hahahhaha. ilmu x cukup lg jgn fitnah yg bukan2 ek.

      0
      0
  45. siyesli tun mahathir nampak kiut la… comel sgt… shukew shukew shukew…..

    0
    0
  46. -PITBULL- says:

    rse2 mcm siti ni nak tiru rancangan OPRAH LA….-___-“

    0
    0
  47. BumbleBee says:

    best tngok Tun… kewl..

    p/s: Tun x makan ikan..sbb kecik2 mak dier kata makan ikan nnt ade cacing… jadi badan aku byk cacinglaa nieh? hadoiyaiii~ :)

    0
    0
  48. Puteri Bunian the Series says:

    ATTENTION!!!!
    please no bashing in the comment box please it’s her fan choice to watch to what the artist is doing.
    if you dont like Siti then no use to bash her here.
    we all are human..human make mistakes.please judge yourself before you judge others.we’re not perfect.our voice,our talent is not ours.God can take it at any time.same with our lives.
    please no more bashing especially on the cultural stuff.if you all want to fight,please make your own show.

    0
    0
  49. terjah says:

    apek nak jadi macam Tun M…tak nak Hosni M….kena plotest tak babut lor…. …Tuhan pun tak suke ho….
    tak mau kena pulau….”BO engg………….”

    0
    0
  50. sha says:

    aku tak minat siti sejak dia menang juara lagu jerat percintaan tu.

    0
    0
  51. ef..bee..ai says:

    minat tak…suke tak …benci pun tak lah….
    TAPI hari hari makan nasi pun muak kan…
    selera ni kadang kadang nak makan mee goreng, bubur ke….cincalok ke..ulam ke…
    dok makan strawberri ngan coklat…tak happeninglah…
    tapi kalo pisang kukus ngan sambal belacan …..terjuling juling….mesti nak fusion sikitlah ..tak percaya tanya Shers!!

    0
    0
  52. mINAH says:

    tak best sgt la tok ti jadi pengacara…cam kayu je…

    0
    0
  53. hahaha says:

    siti cantik bila diam dan menyanyi shj.bila bukak mulut nampak tak cantik.thehehe.

    0
    0
  54. amir says:

    ct xlayak utk interview Tun Mahathir…bodoh je nmpk ct dlm ni…soalan2 pun bodoh2 je…pasni dh xnk tgk talkshow ni…hampes….

    0
    0
  55. Rose says:

    banyak gila perlu improve…siti belum boleh dipuji sbg pengacara lagi…..

    0
    0
  56. lolyat gang says:

    aku da kate da
    rancangan ni tahan 1 season je

    tp fan siti mesti nk bom aku
    hahaha

    0
    0