Written by Mawar Putih | October 9th, 2017

Dari hari Khamis lepas lagi hajat di hati weekend nie nak cari barang-barang groceries dan keperluan diri sambil menghirup udara segar di shopping mall, tapi kesudahannya terperuk jer di rumah. Yerlah last minutes boleh pulak gaduh ngan kekasih hati yang ada iras-iras Zul Ariffin tu, spoil habis last weekend plan. Padanlah muka Mawar.

Tapi kan..mujurlah hari nie gatal tangan nak ke Lazada..rupanya hari nie MyCybersale yang dianjurkan oleh PIKOM. Kira hari ni diskaun habis-habisan untuk belian secara online. Memang meletoplah diskaun Lazada hari nie.Dan, jangan tak tahu pulak yang Lazada baru sahaja melancarkan Lazada SuperMart, yang mana anda boleh membeli barang-barang keperluan yang biasa didapati di hypermarket  Tesco HANYA secara ONLINE dengan harga yang ISTIMEWA. Bestkan.Ok lah untuk mudahkan anda semua, Mawar dah ushar dah beberapa barangan yang memang anda kena beli hari nie…Diskaun kaw-kaw nie..

1. Milo Softpack 2kg

Nielah masa terbaik untuk Mawar restock kembali segala keperluan barangan  dapur Mawar. Penjimatan sungguhlah hari ini. Bukan Milo sahaja yang harga runtuh hari ini, hampir semua barangan dapur lain juga turut ditawarkan diskaun kaw-kaw. Korang boleh ushar pelbagai produk groceries dengan harga runtuh di https://www.lazada.com.my

2.. Nivea Black & White Clear Female Spray 150ml

Seganlah Mawar nak cakap lebih-lebih pasal benda nie. Semua kaum Hawa tahukan. Good time to buy since ada tawaran penjimatan nie. Berbaloi. Untuk para suami, kalau ada suami yang nak buat surprise untuk isteri tu, tak salah kalu nak hadiahkan benda nie kan…untung-untung isteri pulak bagi surprise pulak kat suami malam nanti…

3. Mattress Saiz Queen + 2 Bantal Polyester (PERCUMA) / Sofa Bed

Bagi yang sedang berpindah rumah atau sedang mencari-cari kelengkapan rumah, nah Mawar kongsikan tilam daripada SweetDream bersaiz Queen yang HANYA berharga RM199 dan juga sofa 3 seater yang HANYA berharga RM285 pada hari ini.  Harga potongan sehingga 70% tu.  Silalah klik link di atas untuk ushar lebih lanjut yer.

4. Barangan Elektronik

Harga asal Logitech MK215 USB Wireless Keyboard + Mouse Combo nie adalah RM99. Namun setelah diberi potongan sebanyak 39%, jadilah RM59.90. Murahlah tu. Biasanya harga macam tu hanya dapat satu item sahaja, sama ada keyboard atau usb mouse. Dan untuk mereka yang selalu pinjam thumb drive kawan tu, nah SanDisk Ultra Dual USB 32GB HANYA pada harga RM45. Tak beli lagi tak tahulah nak cakap apa.

5. Fashion

Terpandang jer sneakers nie, terus membuak-buak hati Mawar. Yelah, walau dah ada berpasang-pasang kasut lain di rumah, keinginan nak memiliki sneakers Converse All Star yang nie macam tidak dapat dibendung lagi. Sudahnya Mawar dah beli dah pun sepasang, yang warna dark blue. Size berapa ??? Rahsialah

Letihlah Mawar nak cerita semua, kauorang gielah ushar sendiri. Jangan cakap Mawar tak payung yer. Hari nie jer tau bersempena dengan MyCyberSale, Lazada menawarkan promosi-promosi MENARIK lagi HEBAT nie;

  • Jualan SERENDAH RM11
  • BELI 1 PERCUMA 1 (barangan tertentu)
  • Tawaran bayar balik secara ansuran untuk pembelian melebihi RM500 menerusi Maybank – bayaran balik dalam masa 12 bulan dengan 0% kadar faedah. Nie memang TERBAEK….

Segalanya di Lazada.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 responses to Jangan Lepaskan Peluang Keemasan Ini- Lazada MyCyberSale

  1. makenon says:

    nak terkentot

    0

    0
  2. hisyam says:

    Boleh rujuk cerita baru

    0

    0

Leave a Comment

Optional