Written by AbangNara | August 23rd, 2010

gambar kekasih baru nora danish

Rileks. Tarik nafas panjang-panjang lelebih lagi kalau anda peminat si janda hangat, Nora Danish. Khabarnya kini Nora Danish sedang berkawan dengan seorang anak Datuk dari Kelantan. Boleh tahan handsome jugak kalau berdasarkan gambar di atas.

Tapi ada spekulasi yang mengatakan bahawa si anak Datuk yang dikenali sebagai Shahrul ini memang baik dengan ramai artis. Mengikut Kosmon, Shahrul sebelum ini pernah bercinta dengan artis Indonesia dan juga Wangi dari Fabulous Cat. So mungkin dia dan Nora Danish cuma kawan biasa sahaja.

So kepada mereka-mereka di luar sana yang menyimpan hati kepada Nora Danish, anda masih ada peluang lagi. Teruskan usaha anda untuk mengorat ND. Selagi belum jadi bini orang, selagi itulah anda berpeluang. Tak gitu?

P.S: Perhatian kepada semua, kami baca komen-komen anda dan cuba untuk delete komen yang mengarut/caci lebih-lebih/hina orang lain. Please berhemah sikit. Jangan sampai kitorang tutup ruangan komen. Pengomen yang bagus contohnya ialah Fact Oriented Person. Cuba jadi cool macam dia ~~ Thanks ~

376 responses to Jangan Kecewa, Mungkinkah Ini Kekasih Baru Nora Danish?

  1. laNtOk LeW says:

    hah????

    0
    0
    • aries_april says:

      klau jdh..apa slhnya

      0
      0
      • laNtOk LeW says:

        cayam???

        0
        0
        • Zz says:

          bleh tahan…

          0
          0
        • aries_april says:

          zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
          tkr nma ke?

          0
          0
        • aries_april says:

          cayam abam jga…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          BB ambik nama akak aku lak

          0
          0
        • aries_april says:

          hahaahah…ZZ tu lain

          0
          0
      • hipokrit says:

        kalu jodoh? if kalu artis yg korng benci2, mcm2 korang kutuk, tp yg korng minat. dah jodoh. haha. luv ND

        0
        0
        • boikot BN says:

          ala lek la Bung Nara.. jangan la marah bila kitaorng kutuk2 artis..
          tu dah jadi asam garam jadi artis..
          xkan dapat pujian je.. ada gak yang tak puas ati..
          ikut artis tu la macamn perangai,,
          kalau okey xda la kitaorang nak kutuk2..
          apa2 pun sy kecewa ngan kata2 BN kat atas tu..
          terasa diri ini.. ;P

          0
          0
      • katak says:

        yesszzzaaaaa…. rupe ade so xda mslah..

        0
        0
  2. [email protected] says:

    semua geng lama BN

    0
    0
  3. Orang_biasa says:

    hmm..mmg sesuai ngan nora…hope fully diorg dpt jd kekasih btul2..

    0
    0
  4. aries_april says:

    eh..mn lak yg lain ni?

    bang nara…bnyk ni je ke pc nya?

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      cukupla pic byk tu aries…
      bubuh byk2 karang…byk plak yg mengata kan susah…

      0
      0
    • [email protected] says:

      2 jer yang mampu

      0
      0
  5. Penari Poco2 says:

    fuuuhhh…laju bebenor korang ni p page sblah, tak tkejar aku…
    dahla tenet sengal je ni…

    0
    0
    • nurul says:

      hihihihi 2 la sal…laju2 bnor dpa nih..

      0
      0
    • nurul says:

      poco npa block fb??

      0
      0
    • [email protected] says:

      jauh sangt ko dok

      0
      0
  6. Zz says:

    pet nama penuh aku mmg ZZ pon…

    0
    0
    • aries_april says:

      tu mmg tau dri dlu g

      0
      0
    • [email protected] says:

      tp gan le guna ZZ, guna le BB, CC DD KK YY ker

      0
      0
  7. Clipkertas says:

    uhuuu…
    klu btul mmg padan..

    0
    0
    • aries_april says:

      TT dia x bekenan ke clip?
      :-)

      0
      0
      • [email protected] says:

        kunang2 dah masuk

        0
        0
        • aries_april says:

          ko ni la nik..
          kunang lak ko pnggl no?

          0
          0
        • fifie says:

          kengkawan…dh decide lom tpt kite nk ngedate nt??adoiii

          0
          0
        • [email protected] says:

          tak tau lagi PP nak buat kat ner

          0
          0
        • aries_april says:

          dh..kat qaseh bistro

          0
          0
        • fifie says:

          qaseh??katne tu??
          aritu aku g saloon wei cuci rmbut..belek2 mag kat saloon tu tenampak plak tpt makan ni name die studio cafe milik zahid kat wgsa maju..
          mknan mcm best2 lak tu..n affordable laa..hihi

          0
          0
        • aries_april says:

          dkt shah alam..
          dont worry..
          korang nik offer dri p ambl….

          0
          0
        • Clipkertas says:

          dah lame jd pemerhati kat BN la nik..
          nie GBN dah der.. tu yg celah tu..

          0
          0
        • aries_april says:

          hihihih,,,then…jdi ke join kta orng clip?
          aries ada invite kat FB kan?

          0
          0
  8. aries_april says:

    eh..mn yg lain lak ni?

    0
    0
    • fifie says:

      g lunch la tu..ahakss

      0
      0
    • [email protected] says:

      semua dah p solat…… BN blur le

      0
      0
      • aries_april says:

        eh..mira kejab ok..kejab x..nik jd jga ke?

        0
        0
        • [email protected] says:

          jaga tuk keselamatan BN… hehehe

          0
          0
        • aries_april says:

          tu la..
          t langau2x ttp hurung

          0
          0
  9. aries_april says:

    nora ni cute kan…skli tngk..mmg cam ank dara…..

    0
    0
  10. Suri Cruz says:

    bang nara puji fact-oriented-person la….cayalah… mmg betul pun..

    0
    0
  11. aries_april says:

    bang nara…cosmo ke kosmon?

    0
    0
    • miss_pinky says:

      haaha.
      salah spell la tu.
      anywy,luv ND.! ;)

      0
      0
    • [email protected] says:

      salah le tu…. laju menaip

      0
      0
  12. jeri says:

    fact oriented person?huh macam la bagus sgt..aku lagi bagus kot

    0
    0
    • aries_april says:

      alhmdlh klau awk bgs…
      :-)
      tp x smua orng perfect

      0
      0
    • Rooney says:

      Tak bagus pun. Harap nama je gah. Dia cuma hidup di alam fantasinya.

      I live in Yasmin Ahmad world.

      0
      0
      • muchacho says:

        Rooney dah buat hal lg..mmg dh maklum sgt ler dgn Rooney + pascual ni, same je diorg ni sbnarnyer..

        Bg aku Fact-oriented Person tu mmg very ok, xder mslh. Korg2 ni jer especially Rooney n pascual, xabis2 bergaduh je kejer korg kt sini.

        0
        0
        • F-O P says:

          Hmmm…Rooneyy…Rooney. Tak abih2 lg ke? Enough is enough..you can hate me, but please have a little respect. Sy dah cuba sedaya-upaya utk taknak reply komen2 kamu sbb taknak berbalas2 komen yg membuang masa, so harapnya kamu hormat permintaan sy tu ya..

          0
          0
        • BlackBerry00 says:

          FOP,

          Biarlah Rooney tu…
          Nthlah…dye ni slh satu sbb knp ramai org dh mls nak join bnara ni…

          ……………

          0
          0
      • miss suka masak says:

        salam…
        2 nachos…

        kami2 nie bukan fop….tlg jgn salah anggap…

        saya ngaku y saya mang minat kat fop…

        maksud saya,,,

        saya suka baca comment2 dia…

        bfakta dan byk info…

        xsuka melalut cam sesetengah 2…

        bagi saya dia xpenah blagak or show off kat sesapa…

        dia juz nak share ilmu y maybe ada kalangan kita y xtau…

        saya mang jarang bagi comment…

        juz jadi silent reader…

        tapi bila buka bn saya sonok baca comment2 dari aries, gadis melayu..pet..kak black…kak zaza..anne n y plg saya nak baca comment dari fact oriented person…

        selain baca entri2 kat cnie…

        saya nak sgt baca comment2 dari geng2 bn y lama…

        sonok…

        n 4 me…

        fop 2

        very weird person penah saya jumpa…

        dia misteri….n ada daya personality y sgt2 menarik….

        hope one day dapat jumpa ngan fop n face 2 face…

        nak tgk sgt camne owgnya…

        2 rooney n geng2 y senagkatan…

        plsla…

        benti la kutuk2 fop….

        lau awak benci dia…

        ramai ag y lebih bencikan awak kat cnie…

        maaf saya cakap…

        comment2 awak menunjukkan ketidak matangan awak lam berfikir…

        stop kutuk fop…

        dia jauh lebih bermaruah dari awak dan sgt2 beradab n beretika…

        so rooney…

        hope dapat berubah…

        saya xde niat len…

        cuma nak ingtkan awak supaya xde y lebih ramai sakit hati baca comment2 awak…

        sekian….

        2 fop…………

        still loving u~~~

        ur darkness secret admire___

        0
        0
        • F-O P says:

          Errr…sy taktau nak cakap ape…bukan maksud sy sbb sy excited or what, tp sy takut ada yg akan salah anggap lg bila baca komen miss suka masak nanti… Sy amat hargai pandangan miss suka masak di atas, terima kasih sangat2. Kalau sy reply lebih2 pun, mesti akan ada yg salah paham. Thanks a lot atas pujian anda (jika ada), tp sy tak layak semua tu kerana kelemahan yg amat banyak dlm diri.

          Cuma sy harap takde sape2 salah anggap dgn komen miss suka masak di atas serta komen2 sy kat sini.. Sy lebih prefer supaya takde sapa yg mengenali sy sbb biarlah sy jd misteri nusantara jee..;-)

          0
          0
        • miss suka masak says:

          misteri nusantara???hurm….

          sounds good…hahhahha

          fact oriented person = weird person : )

          personality menarik…beradab…bsopan…berilmu…n misteri

          juz wanna u 2 know….

          mr fact oriented person…

          u remind me 2 someone….

          someone dat i love most~~~

          thanx coz wat saya tsenyum n bfikir pas baca ur comment….

          hope can see u one day…

          ~~~ur darkness secret admire…

          0
          0
        • F-O P says:

          Thanks again, & again & again. I’m weird, maybe..but yes I’m a bit bizarre;-) Tp tak usahla puji banyak sgt..ade je mata yg tak gemar dgn pujian2 terhdp F-O P ni..

          If I did remind you of someone, I’d be flattered to know that..but certainly we’re not the same, not at all.

          Thanks again, salaamm…

          0
          0
        • miss suka masak says:

          salam…. fop…

          if ada masa…tlg singgah page waheeda jap…

          ada someone y masih xbpuas hati atas penjelasan y da saya berikan….

          hurm…da xtaw nak explain camne da…

          fop tgk la sendiri….

          n also…

          mang awak xsama ngan owg y penah muncul lam idop saya 2…

          n mang awak xkan sama ngan dia…

          but juz nak btaw…

          u remind me 2 him..dats all…

          n saya xde niat len yer fop….

          kata y keluar dari saya 2 semua mang ikhlas dari hati saya….

          2je nak fop taw….

          ~~~ur darkness secret admire___

          0
          0
  13. Rooney says:

    Wah dah kena delete ke page pasal Miss Nina tu?

    Hebat :)

    0
    0
  14. Clipkertas says:

    manusia mmg tak leh tgk org lebih sikit kn…
    nak prsoal bagus tak bagus ,,,, tu yg tak syok tuh!!

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      clip, ape cer?

      0
      0
    • aries_april says:

      biasa la clip..bkn x knl ngan orng bru kat BN ni…kta stay sni brtahun..xda lak orng mcm dia orng…tetiba ja

      0
      0
      • syurga itu indah says:

        to ND…u r the most cutest person in malaysia…
        semoga di pertemukan jodohlah hendaknye…
        amin….

        tp shahrul ni mcm penah tgk kat mane2 la….

        miss aries april: nk join gak jd member tetap BN bole x?

        0
        0
  15. Penari Poco2 says:

    yeah, sume member lama dah muncul balik…
    sowi lambat skit, tenet cam sengal je ni…
    slow…

    0
    0
    • aries_april says:

      tu la..
      just ada la sekor 2 langau kat sni akak

      0
      0
    • [email protected] says:

      dari tadi lagi ko mcm 2

      0
      0
      • aries_april says:

        ahahahah…jgn mrh nik..
        aries pn sma ni….
        :-)

        0
        0
      • [email protected] says:

        xmemberi kesan tu

        0
        0
  16. aries_april says:

    bang nara..
    ada x citer psl scha ngan reza gduh?

    0
    0
  17. jinah says:

    comelnya nora…

    0
    0
  18. DANIA says:

    MOGA NORA DANISH DAPAT JODOH TAUN NI.. MAMAT NI LG ENSEM DR JEJAI..

    0
    0
    • aries_april says:

      insyaallh klau jdh dia..sma2x kta tnggu k?

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        Fact Oriented Person? sape dia ni aries…?

        0
        0
        • Rooney says:

          Ha’ah, aku pun nak tahu. Siapa dia ni, nama macam gah gila. Fact Oriented Person, like really?

          LOL

          Siapa dia ah?

          0
          0
        • [email protected] says:

          muka mamat kat atas ni lebih kurang adik beradik Idayu AF tu….
          tapi pic tak cantik tak leh nak cam

          0
          0
        • aries_april says:

          akak…ada la somebody…
          :-)
          but…bkn langau kat bwah nma akak ni

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          eh, aries…
          langau ape nyer…?
          aduiii, ade yg terasa kang…

          0
          0
        • aries_april says:

          dont worry akak..langau tu xkan trsa….

          0
          0
        • syurga itu indah says:

          adakah shahrul ni anak Yaacob yaamud org kaya kt MACHANG KELANTAN?

          0
          0
        • Clipkertas says:

          poco.. dimane kite ngah syok ‘menjamu selera’,, kat situ lah langau hinggap..hehehe

          0
          0
        • weiya says:

          pet..kalu adik bradik dayu..maknanya anak yamud la yer..sepupu aku anak angkat ayah dia..bgnn ayah dia pun ade kat machang..kalu btl la

          0
          0
        • aries_april says:

          akak knl ke?

          0
          0
        • Nst says:

          Suke dgn komen2 dari Fact Oriented Person kat entry@ sebelum nih :)

          0
          0
        • aries_april says:

          tau x pa…cool ja paa yg dia reply..

          0
          0
        • muchacho says:

          Ha’ah..aku bacer komen2 dia xde plak dok cari gadoh ngan others kt sini..cuma langau2 tu je yg slalu wat hal.

          Langau2 tue saper lg klau bkn yg Aries mksudkan tu laa..

          0
          0
  19. antupensil says:

    uuuiihhhhh… meriah kat sini..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      tu dia…
      dah kene seru geng2 lama, dtg balik ek…
      windu kat kemeriahan dulu…
      lbh2 lg time pose cani…

      0
      0
    • [email protected] says:

      ko yang lambat

      0
      0
      • [email protected] says:

        RAMAI LAK KAWAN2 LAMA MASUK

        0
        0
      • aries_april says:

        dia bz td nik…

        0
        0
  20. [email protected] says:

    BERBALIK KITA KEPADA BERBUKA PUASA…
    BUAT KAT MANA NI

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      buat kat umah aku je lah.. bwk mknn dr umah msg2… aq siapkan air.. huhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        HUHUH,,,

        0
        0
    • Clipkertas says:

      cam td aries gtau tu,,,
      Qaseh, SA section brape?

      0
      0
      • [email protected] says:

        banyk sangat tempat yang nak buat,,, pening aku

        0
        0
        • aries_april says:

          sek 13….

          0
          0
        • Rooney says:

          Nak join sekali berbuka boleh tak?

          0
          0
        • [email protected] says:

          bila kak black cakap gan ko mira

          0
          0
        • [email protected] says:

          boleh jer

          0
          0
        • fifie says:

          kamyla tu sape?
          kak clip ek??hihi

          0
          0
        • fifie says:

          kalo buat kt sh alam,pet mcm biase ek jalankan tugas ko..hikhik nk tumpg..

          0
          0
        • aries_april says:

          rooney…blh ja..but..make sure ko pose k?

          nik…td pg…

          pp..dia la…
          aries bru ksi td

          0
          0
        • [email protected] says:

          boleh nant aku p ambik ko ek PP, jangan risau

          0
          0
        • aries_april says:

          nik…anne srng g..jgn lpa.krng ngamuk lak dia

          0
          0
        • fifie says:

          die la tu sape mira oiii..ramai beno pengkomen tegar kt bn nih..hehe

          yeayyy syg pet… :)

          0
          0
        • [email protected] says:

          anne tak jadi p gan BF dia ker

          0
          0
        • Clipkertas says:

          sek. 13,,, Qaseh Bistro kn full name die…
          pp, tak cudi accept clip tak per :( ….
          hhuhu

          0
          0
        • aries_april says:

          nik..tu x psti..
          coz bkn kat ampang..klau kat ampang mmg nk p ngan BF dia….

          clip…
          ha…qaseh tu la.

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo dia tak p gan BF dia aku n mirul p le ambik dia

          0
          0
        • aries_april says:

          mirul p ke nik?
          napa x reply pn event yg invite dia tu?

          0
          0
  21. tirana says:

    ermmm hensem….beruntung nora , mudah mudahan orangnya baik dan setia

    0
    0
  22. [email protected] says:

    xder kat FB aku aku xseru le ko PUT

    0
    0
  23. eda says:

    hensem lebih333 dari jejai

    0
    0
  24. mia_fela says:

    lagi hensem dr jejai.
    ha xjeles ker fasha..
    HAHAHA

    0
    0
    • aries_april says:

      huhuhuh..pacat jeles..klau kaya dri jejai ja….

      0
      0
      • [email protected] says:

        sokong mira

        0
        0
        • aries_april says:

          huhuhu..ko jgn nik..krng dia isap drh kta brdua..
          tiem reunion..tkt lak aries nk brtntang mata ngan dia….

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku sokong ko jer

          0
          0
        • aries_april says:

          hhaahahah..tau tkut…

          aries tnggu CBM reunion..
          nk jmpa pacat..dh 2 thun x jmpa dia

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko kan kawan dia,, mst le ko bela dia

          0
          0
        • aries_april says:

          haahahah…msti la..
          even korang smua bnci pacat..
          aries ttp sma..
          ska bkat lakonan dia…

          0
          0
  25. Rooney says:

    Dapat pujian ler si Fact Oriented Person ni, tapi namanya ada unsur-unsur Riak lah.

    Patut letak nama Madam Zaza ke. Baru OK.

    0
    0
    • [email protected] says:

      biar le dia nak taruk nama apa, hak dia,, kita tak payah nak komen lebih2 nant gadoh lak….. satu lagi perkara yang tak baik akan berlaku,

      0
      0
      • aries_april says:

        rooney..jgn la main nma orng cam tu…x baik la.
        jgn la gdh..
        ni kan bln pose….

        0
        0
      • fifie says:

        rooney cube ko carik sape sbnarnye fact oriented person nih..hehe saje bg asgment kt ko..

        0
        0
        • [email protected] says:

          kita lagi COOL dari dorang semua… tp skrng kita kan jarang join BN

          0
          0
        • aries_april says:

          tu la..sjk 2 mnjak ni..smua pakat mls in kat BN..nk drop cmnt pn skt ati bla bca cmnt dia orng..but…kta stil cam dlu..tp just kat FB

          0
          0
    • F-O P says:

      Bila pikir2 balik..awal2 dulu sy rasa nick sy ni mcm okay utk digunakan dlm BN ni bila berkomen..tp skrg mula rasa tak best guna nick ni sbb ada yg slalu (or sengaja) salah paham maksud nick tu digunakan.. Sy jelaskan bahawa nick tu bukannya bermaksud sy ni bagus sgt or baik or ape..cuma sy lebih sukakan sesuatu yg ada fakta dari sekadar cerita2 mulut ke mulut atau khabar angin (rumours & hearsays). Itu je..

      Whether ada unsur2 riak tu..hanya Allah yg tau. So from now on sy kurg berminat nak gunakan nama Fact-oriented Person lg..sy guna F-O P je. So terpulang le nak translate abbreviation tu mcmane sekalipun, yg penting sy rase ianya lg okay dari nickname asal..

      Sorry to all should there be any inconvenience after this little alteration on my nickname.

      0
      0
      • onik says:

        its okeh FOP…sy support awk…jgn fikir sgt c rooney 2…klu dia sorg xsuka awk, ramai lagi suka awak n ramai lagi xsuka dia…lawak la, dia da xda point la tue sampai ke nama awak dia nak pesoalkan…sy betul2 tergelak…awk yg patut ada kat BN ne bg sth yg org len xtau…bukan dia yg hnya tau bg komen yg ntah apa2…alam maya, berani la…kalau face 2 face, ada bran??

        0
        0
      • aku le says:

        100% komen lu tu Fact Oriented ke? Cuba la bace balik bai…!

        0
        0
        • F-O P says:

          This should be my last reply to your comment ‘aku le’. Pal, do not forget the fact that I’m just a human, just like all of you here & that’s a fact. I make mistakes, & so do you. I abhor comments made in animosity, just like yours..as far as I could remember. You always give cynical comments against me, for reasons that I don’t know. Peace be upon you ‘aku le’.

          0
          0
    • gilo says:

      aku setuju!!!!yeahhhhhh

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        alaa FOP
        jgn ambik port sgt langau cmtu…

        carry on dgn komen2 anda
        komen berdasarkan fakta
        takdelah membuta tuli…

        0
        0
        • F-O P says:

          Thanks BlackBerry00 & onik etc for the support. Kadang2 bila pikir kerenah org2 camni, dah rase malas nak bg komen kat sini. Taktau apa tujuan sebenar diorg, ada terlintas yg adakah diorg2 ni sengaja buat semua ni suka2 nak attract attention semua dgn kehadiran diorg? Mmg ada beberapa kerat org mcmni..boley tgk kelibat2 org camni dlm FB. Diorg SENGAJA buat sesuatu yg boley dpt publisiti murahan & suka bila ramai menghentam & benci diorg. It’s strange indeed, but yet it’s a FACT. Sbb sy cakap camni kerana melihat pd setiap entry, mseti diorg jer yg jd ‘the menace’ kat situ. Semua kena hentam.

          Sy nak berkomen dgn aman & malas gaduh2..kita sesama Islam malu la dok argue dlm BN ni.

          0
          0
        • miss suka masak says:

          salam…
          2 nachos…

          kami2 nie bukan fop….tlg jgn salah anggap…

          saya ngaku y saya mang minat kat fop…

          maksud saya,,,

          saya suka baca comment2 dia…

          bfakta dan byk info…

          xsuka melalut cam sesetengah 2…

          bagi saya dia xpenah blagak or show off kat sesapa…

          dia juz nak share ilmu y maybe ada kalangan kita y xtau…

          saya mang jarang bagi comment…

          juz jadi silent reader…

          tapi bila buka bn saya sonok baca comment2 dari aries, gadis melayu..pet..kak black…kak zaza..anne n y plg saya nak baca comment dari fact oriented person…

          selain baca entri2 kat cnie…

          saya nak sgt baca comment2 dari geng2 bn y lama…

          sonok…

          n 4 me…

          fop 2

          very weird person penah saya jumpa…

          dia misteri….n ada daya personality y sgt2 menarik….

          hope one day dapat jumpa ngan fop n face 2 face…

          nak tgk sgt camne owgnya…

          2 rooney n geng2 y senagkatan…

          plsla…

          benti la kutuk2 fop….

          lau awak benci dia…

          ramai ag y lebih bencikan awak kat cnie…

          maaf saya cakap…

          comment2 awak menunjukkan ketidak matangan awak lam berfikir…

          stop kutuk fop…

          dia jauh lebih bermaruah dari awak dan sgt2 beradab n beretika…

          so rooney…

          hope dapat berubah…

          saya xde niat len…

          cuma nak ingtkan awak supaya xde y lebih ramai sakit hati baca comment2 awak…

          sekian….

          2 fop…………

          still loving u~~~

          ur darkness secret admire___

          red rosses>>> remember that

          0
          0
        • F-O P says:

          Thanks miss suka masak..kadang2 sy rase mcm anda cuba bergurau dgn sy. Terima kasih atas admiration tu & atas back up yg diberikan. Komen miss suka masak mmg sy tak berani reply panjang, karang ade je yg nak hentam..

          So red rosses, I’ll remember that;-)

          0
          0
        • miss suka masak says:

          salam… fop..

          first of all…

          saya nak btaw y saya xpenah bgurau ngan awak….

          n saya mang xbminat nak bgurau ponn…

          saya serious…

          apa y saya cakap i2la kenyataan….

          saya mang xde niat pon nak men2 ngan awak fop…

          2 semua mang lahir dari hati saya…
          nape xberani reply coment saya panjang2??

          hahahha

          saya punya bukan men menaip utk fop..eheheh

          panjang meleret2…

          2la…

          saya xsuka ngat nak comment…juz jadi silent reader…

          tapi ntahla…

          bila baca coment fop…tgerak hati nak mengomen….

          red rosses…

          fop…..r u stil remember dat???? red rosses~~~

          ~~~ ur darkness secret admire…again..hehehe

          0
          0
        • F-O P says:

          Syukran jaziilan lakk miss suka masak. Syukran ‘alaa kullu maa qulti qabla haaza. Akhaafu an ajiibuki thowiilan bisababi mu’ayyanin. Uriidu an aqul: baarakallaahu fiik, wa ad’uu ilallaah lialla yarhamuki jiddan fi syahri ramaadhon fii haazihis sanah.
          Laakin, mutassif..anaa ghalthaana izaa qultuu enti takhudhiina bikalaamik, mutassif. Syukran marratan ukhraa yaa miss suka masak.

          Insyaa-Allaah..I’ll remember that..;-)

          0
          0
        • miss suka masak says:

          salam…

          2 mr fop…

          syukran ya habibi…ramadhan karim razakumullah,

          siyamuhu waqiyamuhu wa asbaghu alaikum nikmahu waridwanuhu,

          uzakiru an kultullah : innamal mukminuna ikhwah, faaslihubaina akhawaikum wattakullah laal lakum turhamun.

          fop…

          macam y saya kata…

          awak xperlu jawab jauh….saya cuma menyatakan pendapat n pandangan saya…

          saya juga bharap y awak juga mendapat keberkatan dalam bulan ramadhan y mulia nie…

          awak xperlu bterima kasih pada saya…

          saya cuma menyatakan apa y tsirat lam fikiran saya pada awak…2jek…

          thanx again yeah…

          ~~~ur darkness secret admire___

          0
          0
  26. lysa says:

    kalo betul, ape salahnye…
    Nora Danish pun dah lame membujang…

    0
    0
    • [email protected] says:

      menjanda, tak membujang

      0
      0
      • fifie says:

        wakakakaka klako la

        0
        0
        • [email protected] says:

          apa yang kelakarnya

          0
          0
        • aries_april says:

          haahah…ayt trsirat tu nik

          0
          0
        • gilo says:

          kalo terkena lobang idong sendiri baru tau!!

          0
          0
  27. puteriaquarius81 says:

    lebatnya ujan… out dulu.. huhu

    0
    0
    • aries_april says:

      hahaha..sni pns trik

      0
      0
      • [email protected] says:

        kat opis aku mcm nak ujan jer

        0
        0
        • aries_april says:

          KL ngan nogori kan brhmprn..msti la sma..aries kat png ni ja yg pns

          0
          0
        • Clipkertas says:

          sejuk jer kat cini…
          pg td ujan ler… wat peyut kecut la plak…
          hu

          0
          0
        • aries_april says:

          hahaahahah..
          :-)
          ngada la pla..
          :-)

          cam na clip?
          join?

          0
          0
        • aries_april says:

          baget brpa?
          klau tp beasch tu..bt frnggi la..mmg femes.
          nk tngk view..lh p FB aries..
          bru last month p..

          0
          0
        • apa2 ajer says:

          Kt tempat aku dah mula berarak mendung kelabuuu..
          Dh 2,3 hari panas jerkk.. kalau ujan ari nie best gak.. sejukkkk…!!

          0
          0
        • aries_april says:

          wah..best tu..kat png…x ujan g pn…pns ja..
          sabo ja lah..
          :-)

          0
          0
        • Clipkertas says:

          kat tmpat ko ptg plak kot ujan dtg…
          SA dah ujan pg td, KL ngan Sremban dah nak ujan..
          ko kat ner plak?

          0
          0
        • apa2 ajer says:

          Aries… kalau kt penang hotel aper yg best arr.. Hotel yg tk mahal sgt laa… aku ingat nk g penang la pas raya nie… saje cuti2 malaysia.. Aku ingat nk g bercuti tepi laut nan indah dan damai.. ewahh..!!

          0
          0
        • aries_april says:

          kat png ni clip…jauh benor dri korang smua…

          0
          0
  28. awekMAS says:

    wei tgu ketapi aku lambat!

    0
    0
    • aries_april says:

      haahahaah…awt ni mas?
      ketapi mn ko naik?
      kmi pakat naik jet yg jejai p lawat pacat tu…

      0
      0
      • Clipkertas says:

        hehehe…
        pkai ketapi arang batu mmg la lmbat sampai syg Mas…

        0
        0
        • Clipkertas says:

          aries,, insyallah.. klu Tn. hubby kite ok, jln jer..
          tp confirm ler bile?

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu,, aku jalan kali lagi laju ni

          0
          0
        • aries_april says:

          clip..29 ni..aries jmaat dh trn KL..
          coz 28 nk p genting dlu….

          0
          0
        • aries_april says:

          hahaahah…xgna dh ketapi tu clip..dia dok kat india la tu…
          tp kat FB….bkn main laju dia cmnt

          0
          0
      • apa2 ajer says:

        Jejai dtg bukan ngan Jet la aries…. elikopterrrr..!!

        0
        0
        • [email protected] says:

          orang penang panggil Jet kot

          0
          0
        • aries_april says:

          hahaahah…nik..tau x pa…
          :-)
          eli2x ni x main la…

          apa2 ajer
          trslh la..trmalu lak..hhihihi

          0
          0
        • apa2 ajer says:

          Ye kerr.. har har har..

          0
          0
        • aries_april says:

          kantoi…kan dh malu
          :-)

          0
          0
        • Clipkertas says:

          itu la Jet die..

          0
          0
  29. faiz says:

    kwn2 try clik nama saya..hehe new biz

    0
    0
    • aries_april says:

      thanks…
      :-) bizz pa u bt ni en faiz?

      0
      0
      • apa2 ajer says:

        Aries… kalau kt penang hotel aper yg best arr.. Hotel yg tk mahal sgt laa… aku ingat nk g penang la pas raya nie… saje cuti2 malaysia.. Aku ingat nk g bercuti tepi laut nan indah dan damai.. ewahh..!!

        0
        0
        • Clipkertas says:

          tp klu clip dah teringin sgt2,,,
          nak jer gi Hard Rock Hotel tu…
          1mlm jd ler…. hehehe.. berangan tak sudah..

          0
          0
        • aries_april says:

          mahal skit la..
          lari lak dri buget apa2x aje…
          aries bru p skli…even orng png..ahahahahah
          :-)
          bru bka raye lps.

          0
          0
  30. aries_april says:

    apa2x aje
    baget brpa?
    klau tp beasch tu..bt frnggi la..mmg femes.
    nk tngk view..lh p FB aries..
    bru last month p..

    0
    0
  31. MiszBlack00 says:

    lorrrr….
    kat sini upenyer

    so, GBN II ni nak wat kt Qaseh ker Upin Ipin..???

    0
    0
  32. Assistant says:

    visit papagomo.com utk cerita lebih detail tentang shahrul

    0
    0
  33. annedesilva says:

    asl tak leh comment niee….

    0
    0
    • aries_april says:

      tau x pa anne…asyk sma ja..error…..aries copy apa yg d taip..then summit…x leh..try skli g..klau x..jenuh menaip

      0
      0
  34. Penari Poco2 says:

    oiiiittt…aku dah tertinggal dah ni…
    bestnyer…sume member lama masyuk sini…
    mira, tomeii tak diseru ke…?
    sngla nti bg resepi…huhuhu…

    0
    0
    • aries_april says:

      tomei xda kat FB…
      aries pn x on FB ni..
      tkt lgi truk BN x leh on…

      try tnya anne.tomei ada x?
      coz td aries bka…tomei xda la pla..
      dia mmg…dkt2x rya mmg bz..
      kedai dia xda orng jga…

      0
      0
    • SWEET says:

      DENGAR KO MENANG DPT DUIT DARI BN. KOMEN TERBANYAK. BETUL JE POCO2? DPT DUIT DARI BN KO BELI APA EK?

      0
      0
    • annedesilva says:

      poco tahun ni anne tak nk tgok resepi plisss………

      0
      0
      • aries_april says:

        haahahah…anne tkut ke?
        poco nya resepi..
        aries bt smpai jdi bengkang kek lapis tu

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          anne dah fobia tu…
          sbb page penuh ngan resepi aku je…
          orglain jual je resepi tu, tp aku bg free pun leh fobia gak…huhuhu…

          0
          0
        • aries_april says:

          hahahaah…
          :-)
          setiap 1 jam.kluar resepi bru..amu x fobia..naik pning kta orng time tu..

          0
          0
  35. annedesilva says:

    korg jap kata nak buat KL..jap kata S.ALam….
    mana satu nie???
    lastly anne jugak yg x pi nie………………………………..

    0
    0
  36. aries_april says:

    mn lak kak black ni…td ada ja….
    orng bru nk ckp psl GBN

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      ade nie..
      tgh syok bc umah miss nina ngn roslin
      hahaha
      siap ada org nyamar jadi parent langau tu plak…
      haduyaiiiiii….

      so, qaseh restoran..???
      nmpak cm sedap jer
      td call upin ipin
      dorg xde buffet ramadhan
      juz menu cm hari biasa jer…
      tp dua2 tempat tu dekat jer…

      anne
      jom la join
      ktorg sanggup postponed, tau
      demimu
      anne yang kusayang…. :)

      0
      0
      • aries_april says:

        tu la akak…smua krna anne trsyg…

        huhuhuuh..aries pn sma sis..
        msti msk nk join page 2 tu dlu..best bca2x blik..
        last week….tringt BN pnya psl..aries bka last yeaar pnya cmnt2x kta…trgelak aries srng2x…skrng sh x mcm dlu…..

        0
        0
      • annedesilva says:

        pening..
        jap decide KL..
        jap nk S.ALam..
        anne bgtau BF anne area kl…
        kalau s.alam xtaula dia mcmana..
        then anne pon ajak 2 org BFF anne dtg…
        korg compomkan jekla dlu..later anne decide..

        0
        0
  37. eszol says:

    habis madu nnti,sepah lah yg akan di buang

    tah tggal sepah o sepah pon tkde

    0
    0
  38. [email protected] says:

    laju korang komen

    0
    0
  39. Kak Yong says:

    Apa-apa pun Nora jaga diri ye. Jangan lakukan sesuatu yang boleh menjatuhkan nama dan mertabat you. Ingat anak dan biar dia berbangga mempunyai ibu seperti Nora.

    0
    0
  40. mia_fela says:

    jejai da la xensem..
    jahat lak tuh..
    wueek

    0
    0
  41. matjoe says:

    abang nara lagi kacak, hehehe

    0
    0
  42. violet says:

    weh korank x ajk pon p sini..huh

    geng bn dolu2
    dh muncul sume
    heheehe

    0
    0
  43. Penari Poco2 says:

    aduiiii…banyaknyerrr program bln Ramadhan ni…

    0
    0
    • violet says:

      poco

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        vio…yessss…
        geng2 lama sume dah muncul kembali…
        bln pose menggamit memori…yerk…
        vio…ko ape cer…

        0
        0
        • violet says:

          tu la sal…asal bln posa ingt kt ko
          aku sht je..
          ko tu hlng do fb..bn pon xder..
          p mana

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aku dah delete fb aku sendiri…
          hehehe…
          nanti la aku add kat ko…
          aku gune nama samaran…
          tuk elak dari paparazzi…

          0
          0
        • aries_april says:

          hahaha..akak..klah arts.
          :-)
          tp yg brtuahnya..aries orng prtma yg thu FB akak yg bru

          vio..tu la..bln pose ja..ingt kat BN…cam thun2x lps..best kan stay kat BN time pose..
          ada ja bnda kta nk bt tuk ilangkan rs lpr ni…
          dlu sllu kta main tka teki kat sni bla dh boring citer yg nara post…
          :-)
          dlu time kta..page yg mletup…page MJ…pacat n wawa kan?

          0
          0
        • violet says:

          poco
          pastikan ko x slh add k..
          huhu..nama aku kt fb len..
          bkn pe..
          t ramai lak langau add

          0
          0
  44. antupensil says:

    uik..kat sini korang.. ptut sunyi kat pesbuk tuh.. :8

    0
    0
    • aries_april says:

      hahahaah..kat sni ja..ni smua gara2x poco..
      nk jmpa blik kat BN..
      ktnya rndu suasana dlu…
      asyk FB ja..x merih lak…

      0
      0
  45. annedesilva says:

    lalalalala..

    0
    0
  46. Rooney says:

    Pandai Nora Danish pilih boyfriend, nak carik anak datok aje, anak anak orang kaya.

    Sesuai la dengan perangai.

    0
    0
  47. pascual says:

    dah jodoh???hahahaha..plik kan korang ni??bl tym org yg korang suke dia bl dia wat salah pon korang sokong.tp if korang benci seseorang tu menyumpah berbakul2…bgusla nora danish dapat anak dato tu.sesuai.xpela nora asal kan ada org yg dapat tabur duit dkt ko tuk bli barang2 ko yg mahal ko amik je.prangai dia tu blakang cite.kan??kan??nnt lps dia da tggalkan ko blh cari lagi anak dato@ dato lain kn nora?

    0
    0
  48. Rooney says:

    Di sebabkan Nora Danish ni lawa, muka macam budget cool maka orang akan assume dia ni baik.

    0
    0
    • wat ever says:

      rendah tol cara pemikiran lu

      0
      0
      • pascual says:

        pmikiran ko tu tggi sgt ke??ko pon menyibuk mengata org lain juga..cuma bl nora danish ni ko tak ngutuk cos ko minat dia.sume la baik.hipokrit btul la..

        0
        0
        • wat ever says:

          eley lu ni emo lak.
          wa x sokong sapa beb..
          koz ayat2 lu ngn rooney macaroni ni cm tut…. ;)

          dan ko ni jns mencari publisiti kan.
          msuk cni nk gdh..
          lek luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

          0
          0
  49. JAI says:

    Hahh..Ada lagi yang terbaru bro..panas lagi..nie hah check out kat blog nie..nama pun jejai gak..hehe sempat tangkap gambo masa SJD Pondan Azwan ali

    http://www.teratakarmo.com/2010/08/selamat-jalan-dunia-pondan-antara-artis.html

    0
    0
  50. epy says:

    BANG NARA NK CLOSE BHGIAN KOMEN SOKONG SGT2 CONFIRM BLOG NI LINGKUP XDE ORG NK MAI JENGUK DAH. DOSA2 KERING BANG NARA PON BERKURANGAN. COZ SUKA JAGA TEPI KAIN ORG, BUKA AIB ORG UTK ORG2 LAIN KUTUK HEHEHE….

    0
    0
    • Rooney says:

      So Abang Nara? Lepas ni jangan berani nak bukak topic topic yang mengutuk dan menyindir lagi ye.

      Sungguh pun dia tu pelacur, pesakit HIV, perempuan gemok, muka hodoh atau pun menari belly dancer yang sebenarnya mereka ni nak cari rezeki. Nak cari makan. Nak bayar bil hospital.

      Tapi saya tak faham kenapa abang Nara ni suka nak mempertikaikan cara mereka mencari rezeki ni? Abang nara bukak blog BN ni untuk ape, kerana ikhlas dan minat kan?

      Sama juga macam artis-artis tu, contohnya Miss Nina dia menyanyi bukan kerana paksa tapi dia ikhlas.

      Saya percaya keikhlasan tu penting. Nak buat apa pun hati kena ikhlas. Kalau sembahyang, pakai tudung tapi dalam hati tuhan sahaja yang tahu busuknya nak buat apa? Apa moral nya di sini, mari berpura-pura?

      Tetapi bukan nye paksaan tetapi keikhlasan mencari cahaya tersebut. Keikhlasan tersebut hendak lah di cari baru apa yang kita buat tu, berkat.

      Saya tak pandai nak memberi ceramah macam yang lain-lain sebab saya pun tak pandai sangat agama ni. Tapi bab keikhlasan hati, saya percaya semua agama ada mengajar mengenai hal ni.

      :)

      0
      0
  51. tralalla says:

    uihhh
    nshemnye L ni =))
    1 pegiii
    1 yg bergande lbh good looking dtg
    jejai dala muke karat
    sesuai la 2 ngn P sundal gewdik blgak cm fasha tuw =]

    0
    0
  52. cipok says:

    Kena pilih org kaya nak sara kos yang tinggi . Takan nak kawin dgn org jual burger pulak.

    0
    0
  53. aja chocolazy says:

    good laa

    0
    0
  54. Kak Su says:

    Salam. Kalau dah jodoh jangan tunggu lama2..perkara baik tak baik dilewat2kan…

    0
    0
  55. iza says:

    alahai, bn dah jadi medan berchating semula lah pulak…dulu dah tak de ..la ni muncul semula..ples, nak private chat tmpt lain lah akak abang…sy jenguk blog abang nara ni nak baca gosip baru + komen2 pembaca, bukan baca korang berchatting…ops, terlebey sudah..sori :)

    0
    0
    • wat ever says:

      biar la dorang nk chtting..
      luak ke kt ko?? huhu

      tu suma org lama beb kt bn…

      0
      0
      • F-O P says:

        Setuju. Biarlah diorg sbb diorg rasanya penah gi gathering BN dulu, so diorg antara senior kat sini. Kalau kat website2 tertentu, senior2 ni dah leh jd moderator.. Sy still newbie, same la mcm langau2 tu, bak kata aries_april;-)

        0
        0
        • BlackBerry00 says:

          ishhh….
          kita bebas memberikan komen la FOP
          cumanyer ktorg ‘rapat’ even dok jauh2 sbb dh kenal lama dlm bnara nie
          then ktorg jumpe time GBN I aritu sbb nak lebih mengenali antara satu dgn yg lain

          apa yg menjadi isu skrg ni
          bila ada sesetengah pihak tu
          tak bleh terima komen dr org lain

          contohnya bila org ramai tak setuju misz nina wat konsert arak tu
          org komen dan tegur (atas rasa sbg seorg Islam)
          tp ada 2 3 ekor langau nie
          mcm tak puas hati
          tu yg jadi ‘havoc’
          smpaikan isu sebenarnya tenggelam
          sbb msg2 berdebat pertahankan komen masing..

          well, FOP…
          come n join us this weekend….
          nara will post new page on the event later
          GBN II – Majlis Berbuka Puasa

          :)

          0
          0
        • F-O P says:

          Thanks for the invitation..I’d love to be there too & I’d like to get to know each & everyone of you there. Rase mcm teringin nak join, tp apakan daya sy tak berada di sekitar venue to..sy dok jauh. Memang takkan dpt pegi..huhu. Apepun kita kenal2 dlm BN pun dah cukup baik bg sy.

          As for those parasites, it’s extremely hard to get rid of them. They’re like viruses..they’ll attack anyone, even those who don’t really wanna have problem with them. Biarkan diorg2 ni & tak perlu dilayan sgt.. Bila layan semakin menjadi2 diorg.

          0
          0
  56. diya says:

    haaa… bang nara.. jgn cakap jer.. nak tutup, tutup aa ruangan komen nih.. xde terganggu de hidup kitorg..

    0
    0
  57. Ferrari Enzo says:

    poyo je nora danish ni..aku ingt lg sblum die kawin dgn jejai..die ade ckp kat majalah yg die x brape suke gn ank2 org kaya ni sbb suke buat pmpuan mcm baju..boleh tukar2..last2 skali sndiri jd baju..itu pn xserik2 lg..nak jd baju utk org2 kaya lg ke nora.?…muhehehehehehehe

    0
    0
  58. fifa says:

    syukur..harap di murahkan rezeki

    0
    0
  59. fadah says:

    moga dapat jadi pasangan suami isteri….
    amin…

    0
    0
  60. adeera says:

    mamat ni classmate aku ms tingkatan 1-3…nama penuh dia SHAHRUL NASRUN DATO’ KAMARUDDIN..umur 24 tahun…dgr2 cite,dulu dia penah jatuh bangunan sbb dia & kwn2 duk lepak tepi coridor..tp xtau la ape jd pastu…mmg awek2 dia ni cantik2 blake..ye la..org hensem xkan nk cari org yg xcantik kan…hehe ape2 pun…all the best shahrul..ok gak kalau jd ngan ND kan…leh jd daddy terus..

    0
    0
  61. open mind says:

    hmm .. asal tangkap gamba macam ni pun jadi kontroversi ke? .. takla minat sgt dia ni .. tapi dalam gamba ni tak tunjuk apa2 pun .. jus bergambar berdua .. hmm .. takkanlah bergamba pun dah suruh kahwin .. haiss .. kawan2 je mungkin .. mcm kita2 jugak ..

    ps: tapi cam sepadanla .. comelll ..

    0
    0
  62. AQue says:

    hensem aper..tp jgn terkena lg dah la..:)

    0
    0
  63. rezab says:

    nama aku takder org nak amik ker…aku pon geng lama kat cni tawww!

    0
    0
  64. tulip says:

    wahh..lebih hensome dr ex nora tu.. harap berkekalan ke step seterusnya

    0
    0
  65. Penari Poco2 says:

    selamat pagi sume…
    bestnyer sume geng lama muncul balik…
    windu ngan suasana dulu2…

    0
    0
  66. Clipkertas says:

    geng.. ade org dengki ngan kite la..
    salah ker chatting kat BN nie… tuan empunya tirai tak ckp per pun….
    hehe.. jeles kew? jom la join…..huhu

    0
    0
    • violet says:

      huhu..nk wat cmner kak….
      ada je langau huhu

      0
      0
      • aries_april says:

        huhuhuhu….brthun kta kat sni..xda orng kta pa pn..
        bang n kak nara pn x kata pa..tetiba langau bt kacau…

        0
        0
        • BlackBerry00 says:

          rileks laaaa….

          ni monitor aku…
          ni mouse aku…
          ni desktop aku…
          ni keyboard aku…
          pendekata, ni PC aku…

          sukati akulah nak chat kat sini ke kat mana pun…

          janji aku tak kacau hidup org lain, sudahhhh…

          so, sesaper yg kurang senang klau ktorg chat kat sini
          dipersilakan tutup PC anda…
          tak pun, jangan sekali2 nak scroll bawah nengok komen org lain…yer….

          0
          0
        • aries_april says:

          skong sis black….kta x gna duit dia orng pn nk drop cmnt kat sni..

          0
          0
  67. violet says:

    huhu..taw xpa….
    x pa la….hnye bang nara n kak nara je taw

    0
    0
  68. [email protected] says:

    iiii u alll

    0
    0
  69. gosipgurl_fea says:

    mmkay….

    0
    0
  70. elsa says:

    ok ape secian dah padan ..harap betul hihi..klu betul amin la cian nora nie tau

    0
    0
  71. mmmm says:

    mmm…tak salah nak chatting..tapi takut nanti BN ni jadi cam ohbulan..tgk apa jadi ohbulan skg…sunyi sepi je kan…last dulu sibuk pasal geng wonderpet diorang gaduh2 kat sana…kalau nak BN ni idup lama, rasanya biarlah ia cuma menjadi medan komen entri yg berkaitan..utk berchatting, rasanya byk tpt lain yg lebih sesuai…mmg kalau chat kt fb tak best..privasi sgt..kalau chat kat sini kan 1malaysia blh baca…maklumlah.. 1Malaysia Menjana Transformasi..

    saya rasa ramai lagi pembaca BN yg nak tegur ‘otai2 kat BN’ ni sbb berchatting, tapi diorang tak kuasa sbb pasti nanti kena smash balik ngan ‘otai2’ ni..takpelah biarlah saya je yg kene smash…

    saya mewakili pembaca2 BN yg lain ingin menegaskan di sini bahawa, kami nak baca komen yg berkaitan utk entri je, kalau nak wat gathering ke, reunion ke, silalah berbincang ke tpt lain,sekian, terima kasih..

    0
    0
    • remaja says:

      setuju…kalau nak kata dorang dah lama kat sini…aku pon dah lama baca BN ni…tp aku silent reader…komen bile perlu…

      so…tak payah lah nak bangga sgt dengan title “otai” tu…tak ke mana pon..

      0
      0
      • iza says:

        setuju dengan pendapat mmmm, remaja, ferrari enzo , rooney

        * lelaki kat atas dengan nora danish ensem, tapi tak sesuai kot dengan nora :)

        0
        0
    • pizza says:

      Had to agree with mmm. Malas btul nak scroll down bila geng2 ni mula berchatting. Sorry guys but I’m being frank. You’ll feel the same when you are out of the picture at somebody else’s blog and the so called “otai” blabber their own way throughout. Ini bukan kes jeles yer… jauh skali berdengki dgn keakraban korang. Sy pun dh lama disini, cuma x aktif berkomen. Harap bertimbang rasalah sedikit.

      0
      0
  72. Ferrari Enzo says:

    yg perasan dri tu otai x pyah sibuk2 chat kt sni..x de sape kisah pn otai ke ape..chat ntah ape2…otai?????…ade aku kisah de???????????????…..

    0
    0
  73. Rooney says:

    Setuju. Bual kan perkara-perkara yang berkaitan dengan TOPIK yang di bentangkan.

    Tak kisah la samada menyokong atau tidak menyokong topik tersebut belakang cerita. Kalau sokong bagus lah. Kalau tidak, sesuatu perkembangan yang sihat.

    Kalau nak bersembang cik-kiah, ini bukan medan nya. Sakit mata tengok.

    0
    0
  74. noor says:

    lor.. sembang2 kosong je.. igtkan pe sampai 300 lbh komen ni..

    0
    0
    • otai konon says:

      tu lah psl…terkejut gak…komen sampai 300 lbh..
      bile tgk…yg ado…

      0
      0
      • lara says:

        kejap nick ‘remaja’..kejap tukar nick ‘otai konon’..mrh nmpk..haha!

        biarla diorang nak chatting ke ape kt sini..
        dlm sembang tu ada gak diorang msuk psl topik tu..
        diorang pun x sakitkan ati sesape..
        drpd jdik langau yg keje mnyakitkan ati org ngan komen2 annoying..tu lg semak!

        0
        0
        • iza says:

          stop calling orang lain langau…..kasar tu….

          0
          0
        • otai konon says:

          die dah rase die cukup sempurna lah tu sampai nak panggil org lain langau…

          0
          0
        • otai konon says:

          lor…jd issue ke kalau aku letak nama otai konon? yg ko dengki sgt kalau aku tukar nick aku kenapa? ade masalah?

          langau? sape langau sebenarnye? ko ke aku? kesian…dah takde modal nak backing sampai nak panggil org lain langau?

          0
          0
  75. siZukA says:

    btOL3x….

    0
    0
  76. lin says:

    comel gile nora danish :D

    0
    0
  77. suria says:

    biarlah kak nora tu…dia berhak buat pilihan yg terbaik…ape2 pun saye support kak nora danish..<3

    0
    0
  78. sidia says:

    shahrul anak ayam…. gf keliling pinggang.. kesian kat ND slalu dpt lelaki playboy…. huhuhu

    0
    0
  79. bung says:

    betul lah tu aku pun dgr byk citer tak elok psl mamat nih

    0
    0
  80. zul says:

    babi la korang ni.,..
    duk sembang smpai berjela2…
    xpayah nk bagado la dlm ni..

    0
    0
  81. cik kamkemkin says:

    relax2, biar la kat dorg tue… kta dpat pe ?aslakan dorg bhagia.. …….

    0
    0
  82. mawar says:

    uishhh…..ensem nyer balak dier,,,,

    0
    0
  83. aini says:

    ok la 2…
    nora danish kn comel…

    0
    0
  84. Misz Noni says:

    Nora Danish ni cam bagus.. Konon play victim. Dia ngan si fasha sandha tu sama je. Kalau dh bekas laki nora danish tu celebrate bday ngan fasha pun penuh botol arak, xkan la nora danish ni innocent sgt time dia ngan laki dia.. aku penah nampak dia keluar bar kt changkat BB.. pakai baju pun sexy x sweet cam lakonan dia kt tv.. hipokrit artis2 melayu ni..

    berlakon x la hebat mana, watak budak2 ngan tontonan budak2 je lakonan si nora ni.. muka dah sepesen cam tu, cam dibuat guna acuan kt kilang, perangai lak berlagak baik.. sama ja dia ngan fasha sandha tu.. aku kenal gak ngan wartawan2 tv.. program2 hiburan kt tv malaysia ni semua cover line baik punya.. diorang tau la betapa bohsia nya si fasha sandha tu..

    0
    0
  85. aisha danish says:

    kalo betol pon ape salh nye kan hnsem lak tu kalah laki lame die tu…….dah lah cm tue ckit ermm bguslah kalo kak nora danish ni ngn datok nsem ni nsem sangt2

    0
    0
  86. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  87. WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. …

    0
    0
  88. deal says:

    You are my inhalation , I possess few web logs and sometimes run out from to post : (.

    0
    0