Written by AbangNara | December 30th, 2010

khairul fahmi

Nampaknya Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan nama Apek kini menjadi kegilaan remaja-remaja perempuan selepas aksi menariknya di Piala Suzuki AFF Cup. Diminta mereka yang meminati Apek tidak kecewa kerana sesungguhnya dia sudah pun menjadi kekasih hati. Nama aweknya ialah Farah. Di bawah ialah gambar buah hati Apek.

awek apek

Sedikit info tentang Apek. Dia dilahirkan di Kota Bharu, Kelantan pada 7 Januari 1989. Tahun ini Apek baru berusia 21 tahun. Apek mempunyai darah campuran Melayu + Cina. Apek adalah penjaga gol terbaik untuk Liga Super bagi tahun 2010. Apek tidak diturunkan untuk perlawanan peringkat kumpulan menentang Indonesia di mana Indonesia membelasah Malaysia 5-1.

Untuk anda yang meminati Apek, sila join Facebook Fan Page Khairul Fahmi. Dan kalau anda berminat untuk mengenali Apek daripada sudut mata kekasih hatinya, sila baca blog awek si Apek ini. Nama awek si Apek ini kalau tak silap kami ialah Elia.

Kepada Apek, aksi anda semalam memang terbaik dari ladang.

Baca Yang Ini Pulak:-

545 responses to Jangan Kecewa, Khairul Fahmi, Penjaga Gol Malaysia Sudah Berpunya

  1. petra_dubies says:

    taniah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
    • petra_dubies says:

      populer apek sekarang
      semoga prestaC dapat dikekalkan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • tak kesah le…dia dh ada aweks..

        tetap sokong team malaysia..!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
        • diana says:

          ala rilek la ktorg suport dia sbb dia mgharumkan nama malaysia, x kisah la dia ade awek ke bini ke kita ttp gmbira. ingt ppuan sume cemburu ke bila idola dorg dah ade someone. awek dia melebih apasal. klu fahmi tu x kacak pon kita 1malaysia sure meroyan bila dia gigih mnyelamatkan gol indon.personal life tolak tepi. jgn nama dia naik sbb personal life sudah…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 122 Thumb down 26
        • tingtong says:

          ala bang nara ni..kteorg dh tau lme kot die dh ad mkwe..hehe..jak men keeper klntn lg.. ;)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
        • world says:

          cik diana, awek dia rasanya xde pn jeles2 kot, cool je awek dia, lg suka sbb MIA dia ada org minat, br sblum nie sepi je kerjaya apek 2…..so jgn lebel or ckp or tuduh n sewaktu dgn nya ye syg.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 41 Thumb down 45
        • didi says:

          ada awek ke xde ke, xde pun kitrg kesah. plus fahmi baru 21…long way for him. tgk gf cm obses semacam je. papepun…dia mmg bgs!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 21
        • non says:

          aah.die baru 21 kot.tgk blog awek die…bkn nk ckp pe.beria2 die ceter.ak gase tak tertinggal satupon setiap detik yg berlaku anta die ngan c apek2.erm…ak bc mula2 mcm best last2 nek meluat plak.ops..jgn lebey2

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 106 Thumb down 18
        • farique says:

          betul tuhhh sokonggg
          kalu muke tak ehsem pun kite SOKONG JUGEEE
          KES SELAMATKAN GAWANG MALAYSIA

          MALAYSIA BOLEHHHHHH

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
        • diana says:

          tau xpe.cam mnyampah plak bila byk org ckp ‘jgn jeles wahai ppuan2′, ‘dia sudah bpunya’ . Rasa2nya laki2 lebih2 sebab dorg sdri yg cemburu kt fahmi coz ramai girls pandang fahmi, so laki2 ni bila tau fahmi dah ade awek cpt2 dorg pokus kt relationship fahmi tu…then rasa lega la si fahmi dah ade awek so ppuan2 gersang kononnya melepas la. apa daa ingt ppuan layan bola sebab nak tgk jantan ke? we all ppuan pon ada smgt kesukanan jgk… benci btul bila org pdg serong bila girls fanatik bola. we all pon nk sokong n beri smgt pd pasukan negara.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 7
        • joyah says:

          berapa umur awek dia tu? biase la tu muda lg x matang lg, eksaited sket bab2 cinta. mcm adik aku jgk, bukan pikir org nymph ke hape kisah cinta dorg dok canang. dik, biar la kerjaya fahmi tu naik, hang toksah nak gedik ckp girls lain jelos ke ape. yg boys pon same x payah nak canang sana2 cni dia ade aweks ke hape. okayyy…jgn jd kembor n9 tu udah lerrr..kisah cinta meroyan lebih dr karier..lama2 org meluat.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 8
        • non says:

          diana: tahlah.sbaya kot.kecik molek je awek die.paras bahu kot…bajar kat uitm.nmpk mcm anak org kayer…tp ak tak suke sgt dress up die. tah.mcm tak kena kat bdn die.ops…modal sambilan gase nye

          ak setuju.bdk2 baru nak naik..so die dedahkan sumenye..takpelah nana.kiter doakan semoga fami terus sukses dgn awek die2.kihkihkih

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
        • si kecil says:

          ade awek die melebih ke?blog bdak tu dah lame aku prasaan,mase si fahmi jadi pmain simpanan je lagi..
          sjak die da cmrlang ni bru kecoh sal awek die..tupun sbb korang2 ni yg duk kecoh..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 9
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/apabila-siti-nurhaliza-bercantum-dengan.html says:

          wah si fahmis ni da jadi artis gitew….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • yana says:

          mane ade awek die melebih..blog die da lame wujud la..and sorry to say,yana bace komen2 korg mcm jelez jew..hehe..dari kaca mata seorg prmpn,gaya penulisan korg mcm mrh,sbb maybe trase ngan tajuk yg abg nara tulis..and yana pon suke apek sbb die hero malaysia,slmtkan 3 gol indonesia tu!!bkn sbb mcm ninja jepun hensem..haha!!
          malaysia boleh!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 7
        • kelate says:

          awek die xyah lah nk bangga2 sgt…..artis yg cantik2 pon leh cerai…..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 13
        • bubbles says:

          alahai cik kelate, kalau ko ade bf or gf fofular pn ko agaknye bangga.. bia la die nk citer, y kite duk citer pasal org ni lg teruk. tegur aje la die cara baek.

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
        • ann says:

          long way to go.blajau pandai2 n jd awek kebanggaan! (nasihat aku kpd awek fahmi )

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
        • non says:

          si kecik… mmg ler blog2 dah lama ujud. ko ni…………… mmglah kitorg kecoh nak tau camne dorg jumpe. tp tak pyhlah ceter iye2 sgt beb. dari suke trus meluat baca…kan die siap wat part1-4…kan benda ni dtulis selepas apek popular…tgklah cara die tulis.mcm mbesar2kan c apek. 2.dah r mls nk ulas g.bak kater ann. perjalanan die maseh jauh.bajar dulu n dpt ijazah. tak pon trus jadik model.ahas…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 10
        • mr zahir says:

          NAMPAK GAYA MCM ADA ORG JELES..
          AHHA
          ak bc relax je.. okey what blog awek apek tu..
          hai..
          berbau jeles nampaknye..haha
          awek dia pun lawa apa..
          tak kira la model sambilan or sembilan..
          blog tu dah lama wujud.. dulu takde bunyi skrg br bunyi…
          budak2 zaman sekarang…
          dah dia syg kat apek.. then dia citer psl apek takkan nak citer psl bf org lain..ahaks!
          senyum sokmo…haahah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
    • Farah says:

      lerr… apex hang copek lah kahwen eh nnti ada sugarmummy rembaat kannggggg…… huahuahua

      apa apa pun aku cuti semalaya esok huahuahua

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • mys abby says:

        ape pun fahmi punye style mmg terbaikk wokk..!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
        • dart says:

          van der sar call aku….dia ckp alex ferguson nk beli apex ganti dia…hahahahaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
        • Tulip says:

          X kisahlah dia dah ada awek ke,isteri ke yg pastinya dia mmg hebat menepis balingan-balingan pemain indon sgt bangga dgn prestasi dia wlu pun muda ttp hebat x lupa gak dgn kehebatan safee sali yg membantu menjadikan Malaysia sbg juara sekaligus mengharumkn nm Malaysia yg lain2 jg x kurg hebatnya krn gabungan mereka semua la yg mrnjadikn Malaysia Juara..tahniah Malaysia..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • Blog Sensasi says:

        Khairul Fahmi @Apek memang world class…..Malaysia dah bangkit kini moga2 dapat masuk World Cup pas ni

        Apa pun yang sensasi semua di Blog Sensasi

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
        • pertama kali tengok aksi khairu fahmi

          aku terus berkata WOWWW !!!

          WOW.. kerana ensem

          WOW.. kerana kecekapannya

          WOW.. kerana dia begitu kool…!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 3
        • gagak-merah says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 32
      • Muslimah says:

        Biasalah budak2 muda mcm diorang tgh hangat bcinta… Teruja.. Aku paham sbb adik aku pun camtu, ber cintan cintun kat wall fb smpai loya aku bca.. Nak org tau dia loving couple.. Tpi btul ckp org, kalau x suka xyah la bca.. kan senang.. Ape nak pening pale.. Kita ada pilihan.. X adil nak mluat mgutuk sakan awek dia smpai siap create fb nk ngutuk, tulis kat blog.. aku pun x ade rasa loya tpi
        prasaan ingin tau psal fahmi tu wat aku bca.. Why take things so seriously?? Diorng masih mentah, baru 21.. Baru nk kenal dunia.. Tgoklah nukilan dia pun mcm xley control.. Teruja bf dia dah femes.. Kalau x suka bagi je la nasihat elok2 nape mesti nak ngutuk mghina dsb. Lgpun aku bace archive blog dia dri dlu memang dah tulis kisah ‘ala loving’ diorng.. Lgpun sblum ni cuma kwn2, fmly terdekat je yg baca blog dia.. Org lain sblum ni x pedulikan si fahmi tu… Bila dah femes baru google smpai jumpe blog Elia tu… Jgn tanam sifat kebencian mlampau sgt.. Cuba tenangkan dan bersihkan hati terima kelemahan org lain… Baru org lain boleh terima kelemahan kita.. Hidup ini singkat… Chill..:-)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 5
        • syminat fahmi says:

          yala..napa nak main benci2 ni..dulu masa dia tlis apa2 psl fahmi kat blog dia suma org xpandang..then bila fahmi nak femes, suma nak ktuk elia ni apsal??xkan la jeles kowt..ish3..xbek tau korg ni..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
        • vanillacarnella says:

          btl3 .. korang jgn lah kutuk dia smpi mcm 2 sekali .. dia pon manusia biasa gak , ade perasaan .. cuba kalu korang yg kene kutuk mcm 2 . apa perasaan korang ? .. of coz lah sakit ati n marah kan ? .. mcm 2 lah perasaan dia .. aq pon selalu je bce blog dia .. aq rse okey je dia pnye n3 semua .. biarlah dia nak ckp pasal bf dia , bkn dia ckp pasal bf korang pon .. cool jgn marah2 okey .. 2 idup dia org jgn msk campur .. :)

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • zz says:

          klau dah xsuke or nyampah xyah lah bc blog die…ape daaaa….bc blog ak meh…ak cite pasal agama…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • garudakecundang says:

      hope xder artis yg gatai nk try ngorat apek pasni yer…hahahaha…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 1
      • Gila Bola says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 32
        • mama miya says:

          betul betul..artis mlaysia ni tak leh caya sgt..heheeheh

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • Tulip says:

          Awek dia perlu berjg- jg lps ni sbb Fahmi tu dah pun jd perhatian para artis yg shantek2 hehe…dgr cite Nora Danish n fafau jg meminati Fahmi selepas melihat kehebatan Fahmi di padang..

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • kurus says:

        nd ada tulis “call me” kt twitter xoxo lagik (tp awek apek ok jerk, suka dia punya attitude) we like her..

        tp kalo fs yg tulis centuh?

        (perlu ka aku hantar comment ni?.)14:05 ..
        ada “iblis” kt sblah kiri aku ni tngah meniarap tgk aku menaip, suruh submit comment ni…
        jappp….
        14.22
        iblis tu mendekah2 lg.. renung monitor..
        14:25
        its up to me anyway
        iblis tu tekup mke dier ngn bantal..sengeh2
        14:25
        menongkat dagu lak dier
        14:26
        14:27

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
        • non says:

          eleh ckp je ok tak kesah…aty ppoan dik oi..tambah g bdk baru nk nek.kalu ak pon ckp tak kesah tapi..huh!!!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • kurus says:

          kami semua enjoyz baca blog dia..hehehee..
          dia very frank.. dr ati dia.. per tadik.. isk..
          jejari telunjuk.. ker jejari runcing at blogspot
          eppy new year NON… 8)

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
        • kurus says:

          “iblis” yg ak maksud kan tadik tu geram baca mesej dari tutt tu.. dari td membebel… kt g beli jeans td pun masih lg membebelll…
          tu la pasalll… nmpaknya dia akan jd penykong kuat awek apex tu…berrrgggg

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • non says:

          hepy new year kurus..bacalah kalu enjoy yer….arap2 dtaun bari ni ko tak muntah ijo dek penangan ayat awek c apek.hukhuk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    • Kasih says:

      tahniah apek.. walau pun dh berpunya tu bukan halangan tuk fans2 Malaysia terus support apek.. yg penting kekalkan prestasi 2 apek… gud luck…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
      • vanillacarnella says:

        btl 2 .. kita org akan terus menyokung team malaysia .. malaysia boleh

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • mmmmm says:

      ape2 je lah x kesah pon dye dh ade awek la…….
      tp kn khairul fahmi ni bru 21 thn kew mude gler………
      ko memang mantap la apekkkk………………
      gua cayalah sama kamoooooooooooo………….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

      jutaan tahniah untuk pasukan Malaysia….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • gilo says:

      pernah nampak dia ni dgn awex dia…lain muka awex dia bila tak pakai cermin mata..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • ada aku kesah? says:

      congrats malaysia…. lg 1… ade aku kisah dia ade awexs??? aku kesah klu dia dh ilang skill

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • cikaro says:

      alah tak kesah pown…nak cakap tak ensem nanti peminat dier marah aku jeles la pulok kan ….kalo cakap ensem tak lalu ler pulok….tapi yg pastinyer tahniah ler sbb menang lwn indon…tapi yg peliknyer pasal peminat bola kat malaysia nih, kalo menang yg tak ensem pown jadik laku…tapi kalo kalah…..harem…ntah2 ade pulak cakap ” ade aku kesah??” tompang laluuuu!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
      • budu says:

        aah la betol, xhensem tapi menang ttp jadi kegilaan ramai… hahahha awek die ntah pape, setiap inti kesah die ngn apex nk gtau 1 dunie. keep it as a secret la weh. xpasal2 real life die melonjak naik…

        papepon, apex mmg terbaik laaa! bukan sbb rupe, tapi sbb ke’terer’an die menangkap bolaa,, keep it on apex!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
      • Tulip says:

        Huhu…dorg meremang bulu roma melihat kehebatan n ketangkasan dia ms di padang tu yg apa pun nmpk cantik n sempurna je…apa pun kt ptt bangga pemain Malaysia skrg semakin maju kedpn…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • eliz says:

      tahniah kerol fahmi
      dah femes jgn jadi macam kembar n9 tu nk glemer2
      jgn jd mcm roslin tu

      rilek je ok :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • Nura Ramly says:

      nama gf dia farah ke elia?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. anna says:

    Aimie Harmelia la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • entah sape says:

      tahnye, farah pebende. hadoi. alah, biarla awe die nk tulih ape pon, kalo korg dpt bf glemer pon nk jgk cite kan. biarlah, asal diorg bahagia sudahhhh. xpyh duk kutuk sgt. jge partner masing2 sudah.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 14
      • joyah says:

        biase la budak2 baru nak naik ni lebihkan cinta dr segalanya. x mtg lg..so biar la

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
  3. Azfarul says:

    lol

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      harap perlawanan akan datang… malaysia menjadi juara lagi….

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  4. Rara says:

    farah ke elia? bukan elia ke? T___________T

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 13
    • eima irmanina says:

      ha ah, yg mana satu nie nama awek dia…mula2 farah, pastu elia pulak???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  5. MuJE says:

    haih, jejariruncing dah boleh lawan inibelogsaya dah ni….hehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 18
    • budaklagi says:

      hikhik . tak boleh lawan lagi la derr

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
    • IKA says:

      MANE BOLEH

      IRINE NADIA PUN BLOM TENTU BOLE BEAT INIBELOGSAYA

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
      • ewan says:

        ntah..blog irine nadia 2 makin lama makin xsuka plak ak..all of da sudden la..dlu suka giler,skng cm nth pape je..ybukan jeles pon..hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  6. coco says:

    ade aku kesah???aku kesah bila team msia and indon lawan jer…personal life, sorry!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 22
  7. seridahlia says:

    Apek memang terbaek…bukan aje remaja2 perempuan yang minat..makcik pun suker..hehehe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  8. mars says:

    ramai awek kat luar sana putus harapan ni. HAHAH kt twitter mmg kecoh betul psl si fahmi ni. tapi dia memang terer pun tu psl org tabik spring habis ngn dia. HAHAH

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  9. miss says:

    sweet muke die..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  10. Liyana Lunia says:

    aimie harmelia kot nama dia? mcm mana boleh jd farah :B

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
  11. Hanis says:

    ‘Farah’ Fauzana ke?

    lol~

    harus meroyan awek Fahmi abang nara salah nama dia pulak. ekekeke~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  12. cili says:

    Fahmi mmg penjaga gol yg hebat dan cekap !

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  13. Kancilbiru says:

    apa bang Nara nih, kejap Farah, kejap Elia…confius den…:P

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • kampung@kl says:

      hamba pun konfius…hahahaha….

      pape pun FAHMI mantap!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • didi says:

        abg nara,tau la nk naikkan rating tp buat la homework tu btol2..fahmi ni dh tunang..farah ke elia?main petik je abg nara ni..lain kali wat homework dlu tau..jgn bg info salah..naya kt org..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
        • didi says:

          owh,nway,xkisah la dia dh tunang ke apa..janji dia dh harumkan nama Malaysia..yg aku kesah arap2 diorg bwk piala tiap2 thn blk Msia..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • wny says:

          ye ker die dah bertunang? gf die bukan ke student lagi.. jage2 fakta..

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
        • didi says:

          eh,error.bkn dh tunang…tp dh ada awek..jgn mara na wny..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
        • Bom aTOM says:

          Ko pun same x buat homewrk. Ada ati nak marah2 org lain. Org blm tunang tulih dah.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Nura Ramly says:

          dia belum bertunang lagi. tula len kali wat homework gak yer.. :)

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. Anabobo says:

    Aku minat dia sebab permainan dia mantap je kot.tak de makna aku nk jatuh cintan ! Tahniah MALAYSIA !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
  15. kampung@kl says:

    hmmmmm pasni mesti banyak dugaan….korang berdua kena byk bersabar, percaya antara satu sama lain and understanding okey apabila si jejaka kini menjadi tumpuan malaya =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
  16. Merpati Putih says:

    apo nma sobonar?
    den konpius la

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  17. grace says:

    wa kcewa i
    huhuhuh oh khairul fahmi u trima la cinta ku yg lulus murni lg suci d ladang gandum hehehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  18. OWH says:

    kawe tengok bola jah . dop caro starang hal2 pemain , hal2 cintan ni :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
  19. malikundang says:

    xkisah bpunya @ idak, janji kekalkan prestasi tbaik utk Malaysia. jgn jd kembar asyik kejo artis last2 main mcm hampeh. U R D BEST KEEPER NOW!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
    • diana says:

      kalau kmbar tu main msti haru pasukan malaysia. atas pdg nk kontrol ensem jer

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  20. AbangNara says:

    elia kot nama dia. haha. tak sompat nak baca blog lagi. yang penting fahmi hebat

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 14
    • nano says:

      Ala apa – apa pun yg penting dia lah hero Malaysia. Kesian dia lunyai semalam nak selamat kan dari masuk goal…… semangat camtu lah kena ada pada semua atlet negara…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. syeirot says:

    kat atas ckp nama farah. kat bawah cakap nama elia.
    ape laaa abg nara nih.
    check la dulu kan dah kantoi~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  22. effie says:

    bukan dah kawen ke mereka tu??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
  23. masz says:

    yes.. Fahmi memg hebat.. buat Elia.. jaga Fahmi baik2 yer..;)wink wink!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  24. grace says:

    nasib baek bkn dato CT hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  25. peace says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 31
    • mummy_iman says:

      ish ish ish x baek dek.. jgn lah sesekali terlintas difikiran kita untuk merampas hak org… walaupun mereka blm berkahwen.. nnt berbalik pada kita..<<<—– ceewaahh mood baik di pagi hari nih… nges nges nges jgn marh ye

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
  26. cik epal says:

    pemes awek apek ni lagi dari KF lepasni :D

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 9
  27. colecction says:

    setuju ngn peace…hehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  28. orange85 says:

    LAGI KESAH KALAU MALAYSIA KALAH……….GIRL BERSEPAH MANE2 PN ADER…TROFI SSAH MAU DAPAT LOOOOOOOOOOOO

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  29. ina says:

    ala…baru 21 tahun….budak lagi….
    tp, sgt terharu bace blog si elia neh…nak2 bile apex jd imam tu…no wonder r dia sgt tenang jaga gol malaysia walaupon serangan bertubi2 dari Garuda yang menggila..
    syabas apex!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
  30. peace says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 36
  31. lala says:

    tak kecewa langsung.laki aku lagi ensem! wakaka

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
  32. aku orang biasa says:

    i minat khairul fahmi…sebab dia sgt comei…..go go go fahmi!!!! hahahaha……and sgt kool kt padang ho yeah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  33. mak bedah says:

    ala bukan org heran pon ngan si fahmi ni, dah dia main bagus, org suka la. yg awek dia tulis mcm2 ni, mcm tak secure ngan diri sendiri, kalu org tak tau lg bagus.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 14
    • ina says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 23
      • teeah says:

        salam
        bkn jeles mksd dia sbg pmpn kite kena tau bts2 dlm percintaan nak2 lg islam…….jgn terlalu menunjuk sbb hbgn tanpa ikatan yg sah…….so apa2 bleh jd bkn nk doa tp beringat2 lh…..terlampau megah bleh menimbulkan riak….
        “tak ksh pun fahmi ade aweks…….sbb suke safee sali…….hehehe………..”:)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 4
        • Ujang says:

          Betul tue…gadis2 ISLAM di Malaysia nie xdelah desparate sgt spi smua hak org nk dikebas..kalo ada jodoh xkemana pung..renung2kanlah…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
        • ain says:

          lebih kuah dari sudu…

          klu dah kawen xpe laa…

          nie baru awek je kowt…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
        • ewan says:

          btl2..bkn pe..xmanis la kalau org tua bce..hrp awek apek xbuka sgt aib masing2..blom kawen lg dik..jg batas 2..
          1 more,elia nice ble bertudung..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  34. budus says:

    Kalau mamat ni tak popular dan tak dikenalai seperti sekarang ada ke sang kekasih nak menunjuk-nunjuk begitu, mengambil kesempatan dari kejayaan. Bagi saya tak payah lah nak mengheboh satu dunia, perempuan kena jaga batas baru orang tak meluat. Yang menyumbangkan kejaayan Fahmi bukan si perempuan.
    Makin ditunjuk dan didedahkan perihal hubungan. Tak mustahil ada yang akan lagi berusaha mendapatkan kumbang tu. ingat ya awek je bukan isteri ….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 13
    • positive says:

      aku dah kenal elia lama kot. huhu. b4 apek tak pemes dia dah tulis bout bf dia kt belog. orang yang dapat jejak dia, bukan dia yg nak menunjuk. dia just org biasa n mase dia kapel ngn apek dlu pon apek tak pemes. bile dh pemes korang kecoh2 plk kate dia cmtuh.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 33 Thumb down 28
      • didi says:

        klu fahmi tu bkn artis pn xperlu la nk buat blog puji mcm2,,what the purpose u buat blog?nk share something kan,,so napa nk share hal peribadi kat public,,xmalu ke,,,nk tnjuk how happy kapel u are?haha come on,,bpijak d dunia nyata ok,,ni bkn cerita prince charming fairy tales…what a shame la,,nmpk sgt pmpuan ni thegeh2 lebih..welcome to the real world elia a.k.a awek fahmi..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 17
        • miss says:

          ala beb..ape nk kesah sgt kt awek die.die pny hal,lantak la..die bahagia cmtu.it’s ok aper..kite kene hepi bile tgk org hepi.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
        • budi says:

          anak2 dara zaman skrg..mana ada malu2..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 5
        • teeah says:

          budi: hello kita tak penah wat cam tu tau so jgn sebab nila setitik rosak susu sebelanga……..bkn semua anak dara mcm 2 baik2 bla nak komen k……..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
        • Kasih says:

          Budi, bukan smua anak2 dara mcm tu ya…. sifat malu msh menebal ada dlm diri…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • noratf says:

          patutnya sekarang dia privatekan blog tu. tapi, tu dia punya pasal la. reputation pemain malaysia kena la jaga. personal life kena tolak tepi. jangan jadi cam WAGs football.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
        • budi says:

          yea la teeah..aku silap tulis..tak semua mcm tu..ada jgk yg baik2..

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • nina says:

          private ke? aku yg anonymous ni bleh je bace..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • teeah says:

          SALAM…….
          budi: ye…”malu itu perisai org beriman” hehehehe….(petikan lagu kalau berpacaran)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • soya says:

          take it or leave la bro. tak suka jangan baca. aku pun tak baca. its up to her name pun her blog she can write whatever she wants

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
        • girl over flower says:

          yup sy sokong sgt…..hal peribadi terlampau didedahkan makwe die…kate fanpage khairul fahmi tapi tu dah jd mcm fanpage de plak…;patutnye x payahla nak tunjuk gamba kalian berdua…cukup fahmi sorang….langsung xde privacy….maybe die takut sgt ramai girl2 kat luar sana dah mula tangkap cintan ngan fahmi….sorry to say mmg meluat habis baca blog elia ni….lg pun i rase makwe2 pemain bola lain xde pown nak expose sgt diri diorang….dah macam gile glamor pown ade……tapi yang penting sy dan keluarga akan terus menyokong bola sepak Malaysia……tahniah….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
        • lovetoseesweetcouple says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 16
        • ewan says:

          btl2..bkn pe..xmanis la kalau org tua bce..hrp awek apek xbuka sgt aib masing2..blom kawen lg dik..jg batas 2..
          1 more,elia nice ble bertudung..
          to lovetosweetcouple..
          nape nk bengang2 ni..da mmg makwe apek ni nmpk over sgt..but,i wonder,’at least they belong to each other’..nape cnfrm sgt ni..lek la.
          haha..xpayah la nk boo org..

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • aku setuju dengan ko

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • mr zahir says:

          ramai tul ayat berbau tak puas hati aka cemburu..hahaha
          sebelum apek femes ag la elia tu tulis psl apek dan kisah diorg..hahaha..
          nampak sgt awk nie jeles..
          jeles sbb apek ada awek
          or jeles sbb awek apek caring kat apek..
          dan awk takde semua tu.. kesian

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • shark_ema88 says:

        sokong ap yang positive tuis

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      Ya betol tu…!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • lovetoseesweetcouple says:

      anyway, u can check her achieve, eila’s blog arcieve i mean, DUH! shes been writing way long long time agooooooooooo bout KF, personal also KF’s career and somehow thats what others do as well with their blog, people have right to write anything as far as i concern, check around dude, its only matter because KF is now recently got soo many coverage due to his successful career.

      BOOOOOO ya!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
  35. filaniabatrisyia... says:

    hmm…..bkn apa….cuma suka tgk cara KF main jerk…puji2 tang tu jerk…..yg personal life dia tu terpulang la kt dia………….anyway, KF memang hebat!!!…keep it up….:).

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  36. lisasuriyani says:

    skali aku tgk apex nie macam muke tan boon heong double badminton malaysia laa.. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  37. Sri Bridal says:

    btl2…
    for me MVp supposed bg kat Fahmi.
    nama die Elia kan?
    anw,she’s cute ok.

    semoga berbahagia selalu dan semoga menuju ke gerbang perkahwinan.suwit couple! :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 12
  38. trex says:

    kpd gadis malaya..tak payah la mgoyan kat fahmi..dia main mcm nk mati woo..terima kasih & tahniah fahmi sbb naik kn nama anda & malaysia…all the bez..teruskan prestasi anda..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  39. molly says:

    xkesah la dia ada awek ke x..2 bkn mslh i pn..haha.. awek dia mst takot artis ngowat fahmi..haha..xdan apa2 lg awek dia yg femes..hehe.. apa pn tahniah MALAYSIA.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  40. lia says:

    erk…? ape kena mengena ngn awek dia ye,…? market!! market!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  41. REDBLOODSNOW says:

    sure mantops giler traffic blog awek fahmi nih pasnih…huhuhu. hope ella jg fahmi elok² jgn sampai artis sapu fahmi…klo ade artis yg ngorat…bahaya wooo…hehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  42. peace says:

    hahaha xpsal2 awek apex jd cm kisah mawi-ina je nt….kui3

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  43. ala… awek je pon. ape ade heran. depa pon muda lagi kot, mcm2 boley jadi

    ade baiknya focus kat peningkatan n prestasi fahmi & lain2 players dr amek tau peribadi diorg. cukup2 la korek psl artis jah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  44. yun says:

    ada x sape2 nampak manohara dan luna maya semalam

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
    • mi@ says:

      hahaha .. julia perez ade nmpk x ??

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • precious says:

      yup i ade nampak manohara dan luna maya last night. actually camera still mencari si perez tu tp xjumpa2..i rasa perez xleh masuk stadium la. kena sekat dgn ulamak indonesia. kira hebat juga si cemeramen jumpa cari luna n mano. ape pun SYABAS MALAYSIA dan BOYFRENS i yg main bola last nite.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  45. kurus says:

    dier ni campuran aper ek?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. peace says:

    melayu + cina

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. hehe says:

    xsegan ke cite kisah hidup kat dlm blog..xde privsi lgsg..hehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
    • wny says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 18
      • hehe says:

        tp ni kisah cinta 100 peratus..ei x segan ke..hehehe..siap bg taw isi mesej jiwang lg..hehehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
        • ciii says:

          haha btol2, siap type sebijik sms2 yg dia dpt sume. mula2 baca best, lama2 cam nyampah sket. tp bya lah diaa, semoga bhgia ngn ‘inchek apex’ :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
        • hehe says:

          yela semoge berbhagia..tp igt..segan2 dahulu,tunjuk menunjuk kemudian..hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • lovetoseesweetcouple says:

      shes not the only one who wrote about personal life in a blog, check around there is sooooo many topics been brought in ppls blog, from a-z kinda topic, soooo whats wrong with her writing bout her life, about KF, im not eila’s friend or related to her, i just gotta know her like u guys too but i find it okay, nothing wrong anyway, just take it easy babe, take it easy.

      bacalah dengan hati yang terbuka, itu kenyataan, dia bukan menipu, sooo why the hassle?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 8
      • N says:

        “im not eila’s friend or related to her,…”

        sah2 nie elia…muahaha!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  48. azura Izzah says:

    ermmmm..tak kisah la ade awek ke takde..kiteorg just support team malaysia..bkn fahmi sorang okies..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  49. NAZARIO says:

    TERGUGATLA SI KEMBAR TU NANTI…. HAHAHAHA.. PASNE….SIAPALAH ARTIS YG TERGILA-GILAKAN SI FAHMI NE NANT… ADAKAH KAK JAN ROZITA ATAU MARIA FARIDA.. Y SUDAH DIKETAHUI MMG SUKE LELAKI MUDE DRPD DIEORG…..LOL

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  50. villa malaysia90 says:

    harapan aku arap die kwinn setia ngn awek die jgn ader gosip ngn artis da le skrg da trend artis minat pemain bola..artis2…nk glamor jek lebeh
    apapown sy suke SAFEE SALI..ngeeeeeeeee…peace no war~~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  51. littlemia says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 16
  52. Farah@Ella says:

    kejap Farah, kejap Ella…mana satu nama awek apek yg betul ni?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. mak ai baru 21thn ke…lol muda lg rupe nye mamat ni..x kisah lah dh berpunye ke lom,apa yg penting ko dh mengharumkan name baik MALAYSIA..bkn org kisah peribadi diri ko..nti dah top jgn sombong plak..si awek plak jgn ingt jd awek dia,akan jadi istri dia.. ape pn u the BEST!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  54. lia says:

    hahahah…betol2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. yazid says:

    aku xnak apex, aku nak awek dia.. hahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 10
  56. lia says:

    fahmi mg hebat! psl die aku jdi suke tgk bola.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  57. budi says:

    asal femes skit..minat..asal femes skit minat..klu tak menang..teruk kena hentam agaknya..
    Apapun Syabas utk Team Msia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  58. didi says:

    poyo gila baca blog minah a.k.a awek fahmi ni,,canang bagai nak rak padahal stakat kapel jerrrkk…bkn jadi laki bini pn lg,,tp yela dorg ni pn status budak kanak2 rebina kan,,so ingt bila bcinta tudunia dorg yg punya,,aduhai ksian,,yg fahmi xda nk canang ape2 lak tp awek dia ni tmpg glamor hbs,,kan lg manis dan elok tatatertib perihal peribadi xperlu heboh canang 1 negara,,bkn ape,,stakat kapel budk remaja,,kot esok lusa jd ape2 kan malu,,smua org tau pmpuan ni bekas awek gol keeper..:bekas’,,,,jd xperlu la nk puji melangit fahmi itu fahmi ini,,kami bangga fahmi contribute to the glory of football team,,tp bila baca minah ni pya blog mcm sengal ja,,,harap korg kapel dlm kdaan yg lbh cool,,xpyh canang nk cari publisiti murahan,,biala org tau fahmi dh ada aek,,smpai masa korg kawen,,kan lg elok,,bkn ape,,kita org melayu islam,ada adab dan tatasusila kena jaga,,,yg ewek si fahmi lak,,jaga la maruah diri,dan nama baik keluarga awak dan kluarga fahmi..peminat terima fahmi dh ada awek,,tp klu awek fahmi ni gila cr publisiti murahan xmustahil ada bunga lain yg akan try approach si fahmi ni,,nk tgk la takat mana la sgt ksetiaan fahmi spt yg d gembar gembur kan sgt tu…to fahmi,,we proud of ur performance,,keep it up..tp jgn smpai ur performance jatuh dek kerana awek u yg gila publisiti tu,,bg nsihat skit kat dia,,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 107 Thumb down 14
    • Gila Kentang 88 says:

      i looike….:)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • hehe says:

      awek klateh jakun kot

      Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 13
    • didi says:

      aik,ada org gne nick sama aku daa..hye didi..kita share name sama laa..hoho..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • aku orang biasa says:

      alahai biarlah dia…….watper kite nak jeles2…dah dia nak glemer..biarkan dia idup dlm dunia keglemeran…..xleh ker klau kite jdi manusia yg berhati bersih skit….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
      • Ujang says:

        Xjeles pun sbb sy nie lelaki kalo sy jeles maknanya saya gay la kot…hu..hu…tp saya cuma takut nt si Fahmi merosot mcm bintang yg lain2 kerana story peribadi jer yg mencanak tp performance suam2 kuku jer….ramai jaguh2 sukan yg alami nasib camnie mcm Tiger Woods, Rooney…mmg lah di belakang kejayaan seorg lelaki tue berdirinya seorg perempuan…saya benar2 rasa sayang pada kepintaran corak permainan Fahmi..melihat Fahmi tidak keterlaluan jika saya katakan saya mcm ternampak ‘kelibat’ Peter Schumicheal di situ…

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
        • wakluuuu... says:

          disetiap kejayaan seorang lelaki past ader wanita di belakangnya.. tapi wanita jugalah slalu ya jd punca pada kajatuhan seorg lelaki… baik ko cri lain la fahmi… hahah.. cri yg cool sket mcm bini aku… hahah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • shark_ema88 says:

        i like ur statement!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • orgjauh says:

          like3..
          tpkan..asal org asyik ckp pasal fahmi n safee sali je ekk?
          yg team members lain pon hebat wut..
          i xtgok pon..internet xde tyme tu..
          instead channel cni xde live for m’sia lawan bola..huuhu
          neway good job harimau muda..
          proud wif u all!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MuJE says:

      TL;DR

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • penyokong bola tempatan says:

      mmgla die tulis psl bf die dr 2009. die kapel dlm bln 8 or 9 2009…tp tulis2 pun setakat 2 jela..ni sejak fahmi naik ni aku tgk elia ni makin galak pulak siap nk tulis ‘How I met Your Incik Apex”, la apela

      dlu aku suke tgk blog elia ni tp sejak die mcm makin menunjuk2. kurang sikit minat aku kt die..

      to elia, cool2 sudah, org akan lg suke kalau awak cool, beri publisiti kepada bf awak or nak ucapkan terima kasih kpd penyokong 2 boleh, tp set the limit..kan lg manis kalau kenangan2 2 awak n fahmi je yg tau :)

      pape pun moga fahmi jd keeper lebih baik dr skrg, moge die x lupe diri n moge jodoh kekal bersama. all d best!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
    • entah sape says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 29
      • tony says:

        entah sape: ak ah, mmg menganggu hidup aku pun. aku meluat, ko tau takk?! MELUAT?! aku yg laki ni pun meluat n rimas kalo dpt awek mcm ni. memalukan aku! baru couple setengah jagung, dah kecah satu donia yg dia tu girlfren si fahmi tu. relax2 sudah laa wei. yg si fahmi ni pun, mintak nasihat laa awek ko tu. ape pun, fahmi mmg gerek laa wei!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    • Ann says:

      aku sokong! terbaik. hehe. pompuan ni gedik lebeh je.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • share pendapat says:

      pendapat terbaek!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • wakluuuu... says:

      AKU SOKONG!!!! BARU KAPEL.. BERPADA2 LAWEI.. NASIHAT NI MMG SESWAI UTK KANAK2 RIBENA LAIN YG KONON TGH BERCINTA TUH.. JUAL MAHAL LA SIKIT… NMPAK KO YG TERHEGEH2..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • 2cent from me says:

      perempuan mmg kuat dengki kan, bila elia buat perangai begini, mmg lagi seronok lah org nak tackle apex nih
      lagi lagi awek dia x cun

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • lovetoseesweetcouple says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 21
      • lovetoseesweetcouple says:

        to eila, just write all beautiful things that happened to both of u, on KF career as well, for u to compile it for future, for memories will soon fade but not if u put it in writing what is important is for u after this is to discus with KF pertaining ur stuff whether u find it okay to make it public like usual or not, in future, discuss together, ur decision not people around u, u both dont have to lower down ur level to those people who seem to have something stucked in their throat, whining and babbling stuff just to make themselves feel better, dont eila, u have our support!

        and dont worry soo much, i believe both of u even if ure still young, u know qada dan qadar Allah, kalau dijanjikan jodoh berpanjangan insya Allah many would loved to see u walk in the aisle together, teruskan bersama, insya Allah, doakan yang terbaik

        all the best to KF for ur career, moga terus sukses okay and eila, be his biggest supporter, be his #1 fan!!!!

        lvngchphs

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
        • hehe says:

          mgkin awk ni jenis yg ade blog patuu kecoh cite pasal cinta 100 peratus kan.sbb tu awk memahami dia kan…hehe sori kalo silap..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
        • lovetoseesweetcouple says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 17
        • wakluuuuu... says:

          nie mesti tuan punyer badan… hangin semacam jer…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • lovetoseesweetcouple says:

          haha, tak masa elia nak defend diri dia, i just got to know her jugak like u guys, jangan nak fitnah dia plak tulis, thanks

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ngokngek says:

          love to see ‘halal’ couple….

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • MINAH CYBER says:

      xbaik dowhhhh … awek dia cantek ..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
    • poyoblog says:

      hahaha.aku suka komen ko.

      http://poyobloggers.blogspot.com/
      AWEK PENJAGA GOL YANG POYO PART 2

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • jari saya gemok tak runcing. says:

      like sgt statement didi kat atas ni. rase leh jadik gang je. haha. tak kat sini ramai yang cakap sape yg kondem kan depa tu dengki dan jeles. oh please. sikit pun tak. hehe. tade ah masalah dye skunk kan. terlalu show off dan gebang sane sini. dah tu da tau ramai yg dok caci merba dye tu. tak reli ke nk private kan blog dye. bia la jiwang kau tu kau dua je yg tau. tak segan ke? ke bangga? yeah. pakwe saya goalkeeper msia. nak cakap kau besh la sebab ade dgn pakwe kau tuh dari zAman dye tak femes la. yela kau je awek yg paling best sekali! rugi sape takde awek cm kau kan.
      jangan show off sgt. bangga segala kau yg ade skunk. bangga pakwe kau tu org len suke amek gmbr. bangga jadik org yg tbe2 terpenting kan. rilek sudah. pakwe kau pun satu. tak kesah ke segala bende korg dishare kan? bukan artis pun kan. artis pun ade suke cakap no komen kan. semak tgk blog kau. tp suke bace sebab nak bahan je. biasa la aku manusia biasa., ade lagi perasaan dengki ni . tapi tade ah dengki kau dapat pakwe atlit pun. syes, tu memang tak! haha cume dengki je sebab dapat pakwe yang tak kesah cite privasi boleh dikongsi beRAMAI-RAMAI.
      kau ilek je weh. sian kau kan kena cmni. tp ape nk wat. berubah la. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  59. pasni terbukak la mata 2artis2 ppuan nak tackle plak si fahmi nie…jgn mare yer….peace…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  60. Ujang says:

    Memang betul kata Didi tue..saya setuju..tgk blog awek dier mcm cerita dlm kain sendiri jerk..habis bongkar smua dr A-Z…simpan2 la ni tak smua nak story…Victoria Beckham pun xde wat blog love story dier..ni x segala sms pun nak didedahkan..giler galmor kot..anyway peminat kat m’sia xde la giler sgt kat Fahmi tue just we’ll suka performance dier..u tue bru awek lum lagik jadik WIFE…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 3
    • ATTENTION says:

      wakahkahkah…..betol3x.
      ujang cmne nk tgk blog si pompn perasan tu????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
      • Ujang says:

        jejariruncing.blogspot kalo xsilap

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • IKA says:

          relax2…

          tumpang menumpang ni kan da familiar kat malaysia..

          fofular da awek dye hasil perit jerih boy dye kt padang..

          agak2 ade lagi tak awek2 harimau malaya yg syok sendiri? hahahahah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  61. dear mie says:

    ada aku kisah????… popular meh… adeiiii … nsem pn tak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  62. Gila Kentang 88 says:

    awek dye nk cite la yg si fahmi ni setia n sayang abis kt dye….bak kate cik didi…kanak2 ribena..baru nk up….tu yang sume cite nk bgtaw org..takut si fahmi kene caras….!!! tu yang heboh 1 malaya si fahmi tu bf dye.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
  63. mi@ says:

    err … time hero mcm nie br org dok usha … dok cari .. dok selidik … cube aa kalo prestasi dier mlm td x best .. sape nk pndg … huhu … hrap c fahmi nie pndai bwak dri .. jgn tenggelam and leka .. bgus 2 .. still muda .. cerah masa depan … agak2 mlm td ferguson ade tgok x ? kot2 dier nk ambik fahmi ganti c Edwin .. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  64. Gosipgurl_fea says:

    safee Sali tu cute juga

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  65. Macik ciku says:

    Mak ai seksinya awek dia…berkemban tuh…apa kata macik rekemen anak macik kt KF… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  66. zaza says:

    alaaaaa…
    kecewa…..
    hahahahahaha…
    so sad..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  67. ATTENTION says:

    Alaaa xbest pn blog dia…nape pic dia pakai jersi tu nmpk mcm gemOk jer, sekali pndg td nmpk mcm syura….xdela cun pn.perasan je lebih. couple pn baru setaOn….alahai br setahun jagung dh kecoh siap p/s kt fafau lg sbb gtau 1malaya yg apek tu bf dia, mmg nmpk dia jakun ckit la dgn apek tue. miss elia…doa bebykla moga apek tu setia gn awak yer, jgn kerana sikap sendiri buat bf lari sudah laaaaa…sorryyyy

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 7
    • wny says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 33
      • didi says:

        ko kwn makwe fahmi ek..haha backing nmpk

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
      • tony says:

        ek ele wny, yg ko emo pesal? ko ni elia kan? lagi mau backup. wei, takde org pun nak dengki kat si elia tu. sume org dh tau fahmi tu dh ade gf, tp toksah laa nak over! org naik meluat! si elia tu perasan dia mcm posh beckham kut. bengong!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
        • woot..woot says:

          please lah! aku nak tau cite psl khairul je, awek dia aku tak hingin nak tau. so awek khairul, you shut up! annoying laa kau elia

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • kaki says:

          nk tau psl khairul,,xyahla bkak blog elia,,kan sng~kang skt ati plak bc,,relax sudehh

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  68. rose lyana says:

    penjaga gol malaysia terbaik..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  69. bawahlicin says:

    harap2 jangan ada artis pompuan gatal nak rembat pulak…nanti prestasi makin hancusss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  70. Ulat Sutera says:

    mse fahmi team klantan,liga M aku x nmpk pn dia..x myerlah lgsung tpi ble dia dlm team kbangsaan bru aku nmpak khebatan dia..brmksud fahmi ada perubahan bsar bru smua org nmpk kcekapan dia mnngkap bola..bkn psal dia encem ke ape..lg 1 ni sume hasil krja spasukan bkn hasil krja individu or laser…hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • aman ramli says:

      aku rasa ko tak tengok liga m kot…time liga super dia hanya bolos bawah 10 gol sahaja..time piala malaysia dia lepaskan 3 gol.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  71. Gila Kentang 88 says:

    lagi 2 3 bulan putus la tu..nora danish pun dah bagi hint syok kat dye..hahaha…:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 4
  72. parah sandha says:

    x lama lagi clash la tuh. lagi2 dah glamer kan.. for sure kena goda ngan artis2 gatal..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 6
  73. Gila Kentang 88 says:

    lagi 2 3 bulan putus la tu..nora danish pun dah bagi hint syok kat dye..hahaha..pas ni player malaysia jadi rebutan ramai..nanges mata darah lako so awek fahmi yang perasan bagus…xpayah la ko nk cite dari A sampai Z camne ko knal ngn fahmi ni…xde org heran sbb nnt si fahmie tu akan kene kebas jugak…hahahha…pandai2 la jage diri yer..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 8
    • wny says:

      Allah.. jodoh perpisahan kan di tangan tuhan.. sape ko nk doa2kan yang bukan2..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
      • shark_ema88 says:

        i like u wny…kite ptut doakan yg terbek untuk dorg…jgn kate mcm2….media yg cari gf die,bkn gf die yg menunjuk nunjuk…..about elia blog…how meet My Incik apex 2…..pmint2 blog die yg suh die critakn 2 sume..ats permintaan dorg….itu semua hak die…..asalkan die bhagia…..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
        • tony says:

          excuse me, kembang tekak aku tgk ayat ko. media cari gf dia?! ahahahhaah! lawak laa ko ni!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
        • shark_ema88 says:

          Tony! Ko law xbusuk hati xbleh ker..ko sape nk judge2 org….elia nk wat ape pon pe de hal..kisah sgt asl…ko jga hal ko sdh…hahhahahahha

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  74. Reena says:

    Patutnya bagi fahmi jadi keeper dr 1st game lagi. Takdelah kena titik 5-1 dgn indon. Anyway, skang kita dah tau sapa keeper yg kebal. Tahniah fahmi. Ketangkasan dan ketereran kau sedikit sebyk menyelamatkan gawang Malaysia drpd dibolosi. Penalti indon pun tak masuk. Aku tgk indon tu pun sepak cam pondan. Well done!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Bom aTOM says:

      Tak pe lah..kira M’sia mcm hero citer Hindustan..dusyum..dusyum..kalah dulu.
      Pastu, nah..amik kau..Indon..jadik sayur.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. itis says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 25
  76. Chicken says:

    i tak faham laaa…..just cos semua tanya pasal her luv story, doesnt mean mean dia kena publish to the whole world….wats t point??it’s not sweet pun…banyak sgt she expose kat web…..n now she’s not in love with “just” fahmi, but the best footballer Fahmy so she tumpang glamer cos dah ada 3000+ follow her blog…..hish so RIBENAIVE……
    wateva laaa…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 5
    • IKA says:

      its okey la tu awek tumpang glamer..

      tpi jangan jadi macam ina naim sudah..

      tengok INA dah anak 2 tapi ekin, sekor pun takde..
      tulah tak baik auw rampas2…

      same goes to fasha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
    • missmydirtylittlesecret says:

      bukan minah tu dh ade blog seblom fahmi glamour ag ke??? bukan mcm sesetengah kite yg dulu xpandang fahmi tu…skang baru terhegeh2 nk browse cari info psl fahmi….sape ag hampeh????

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
      • wakluuuu... says:

        sbb performance dier bagus owg mula tengok… klu stakat dok kat umah tak buat pape, muke hensem cam david beckham pu org tak tengok…

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  77. katak puru says:

    gilalah nora tu! dah gatal nak jantan ke? orang semua cerita tentang gembira menang bola, kehebatan pemain2 bola malaysia yang sibuk nak usha2 tu buat apa, just wish congrat dah le!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
  78. Gila Kentang 88 says:

    TU LA CIK CHICKEN….GUA DA MENYAMPAH LA PLAK NGN MINAH TU..PERASAN JE LEBIH…SBENARNYE DYE SAJE JE NK ORG TAW DYE GF FAHMI..KONON2 BLAGAK COOL N SPORTING LA SGT….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 6
    • IKA says:

      hahahaahaha

      ITU NAME NYE GILA VAVI PUNYE PERASAN!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
    • budi says:

      “perempuan2 yg berkenaan” kat luar..agak2 aah..nk bercerita hal peribadi kat semua org..tak malu ke..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  79. Jadi Manusia perlu DENGKI kah? says:

    Assalamualaikum….

    rileks la u’oll… actually, sape2 yg ade couple.. besenye mrk akan story kt blog dia as their diary. so, kita sbg manusia mengapa perlu kata itu dan ini tentang awek dia ke apa…

    Agaknya lumrah ek, bila nama mencanak naik di seantero dunia… byk spekulasi timbul… kalau x kerana 1 PERKARA, xmungkin org akan KENAL 1 MALAYSIA (M’sia je kah… tett)

    tgk blog http://sarah-al-idrus.blogspot.com/ ….
    rileks je dia berciter ttg her bf. actually her bf not footballer (klu x msti sibuk dia kna kutuk bagai)
    ak slalu follow her blog… nice. plz r, ska ati diaorg r. dia berciter, dia punya blog, ska ati nk la cite pe… kite mendoakan bkn mengata bagai…

    p/s : tetibe teringat time kegemilangan MAWI AF (ex tunang – INA), akibat dihentam bagai..
    LU PIKIRLA SENDIRI…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    • Cham says:

      “actually, sape2 yg ade couple.. besenye mrk akan story kt blog dia as their diary” yg over xpose & kanak2 ribena je dok canang …blom da pa2 dok canang bt pa..org yg dh kawen mcm Tun Dr M xda plak xpose personal dia kt public pn….tuh beza antara minda bdk2 ribena dgn insan2 matured….setakat kapel je pn belum ttu lg jd kawen ke x…xjd kawen malu seantero dunia ja…kdg2 pikir manusia2 yg terlampau obses duk canang hal peribadi sndri kt internet mcm org2 yg vudus a.k.a penyalahgunaan ict je…xtaw ke klo terlampau over canang hal peribadi mcm2 blh jd kt kslmtn diri…tp org2 neh xpikir..yg taw pikir syok je laa ramai yg dok bc cta hal peribadi bgga dpt bgtaw org….aku sbg laki pn rs nyampah klo aweks aku over publish hal peribadi…dh xda spcial dh dlm hubungan…semua nk dedah…

      p/s::: siap bg link blog ntah2 ko neh tuan pnya blog..strategi promote neh…hahahah

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • katak kembong says:

      nak citer pasal bf kat blog ok je tapi yang die citer terlalu detail siap ade bape part lagi….aku ade blog gak tapi tak pernah lah citer pasal bf aku walaupun sekali…yela maybe sbb tak de org kenal tapi kalau pakwe aku femes pun lagi aku takut nak citer sbb kompem2 la org akan pertikaikan…bek senyap2 je mcm bini faizal tahir, nicol david ataupun lisa surihani, tak ramai org tau sape bf/gf/ wife/husband die walau sepoplar mane dorg. jgn wat org pertikai perangai kite sbb kita yang akan jaga maruah pasangan kita

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • abcde says:

        tiru uncle seekers kot…buat part part…hahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • lovetoseesweetcouple says:

        sukatila, ko tanak cite kat blog ko pandai bg alasan, so dah la kalau tanak cite, kalau elia nak cite biar je lah, aiyooo nak defend diri sendiri pandai, kelakar ko ni!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  80. Gosipgurl_fea says:

    saya nak ucapkan tahniah pada team malaysia.
    anda mmg berhak ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  81. encik k says:

    ak rase to haters awek khairul fahmi korang tak payah la lebih2..ak da bace da blog die n memang die da cite pasal KF ni da lame da lam blog die.So, kalau korang tak suke nak bace or rase meluat ke blah la dari situ..takde sape yg paksa pon korang bace..ak bkan nak backup tapi through all the comments yg ak baca memang nampak r sikap PHD(perasaan hasad dengki) tipikal malay kat cni..so, kalau die tak kacau hidop korang, korang tak payah la nak kutuk die lebey2..kepada pompuan yang ase tergedik2 kat die please la(especially peace, obvious kot)..korang ni memang pompuan melayu yang kejar populariti..doakan je la diorang bahagia n kalau ade jodoh tak ke mana..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 29 Thumb down 31
    • Sastera says:

      Kenapa mesti nak mention PEREMPUAN MELAYU kejar populariti..sound like perkauman jer….suspicious la..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
    • aku orang biasa says:

      encik K …aku sokong ko…..aku pon perasan budak2 pompuan ni ramai kaki jeles rupenya….sudah2 laa…..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 18
      • annoying says:

        aku tak phm nape didi nk emo sgt. blog die lantak die la. ergghhh. bersepah lagi pompuan lain yg suke dedah cerita diorg. blog is like personal life journal . cerita dlm kain die takde pn cerita hal dlm bilik rasanya? and die tak mintak pn BN ni tulis psl die, fafau tu ckp psl die. org yg bg publisiti free kt die.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
    • didi says:

      hoho ni pn kwn awek fahmi ke,,kt org xjeles pn la..ni la mentaliti org yg rendah,,org bg teguran nasihat,,helo ko dh tgkk baca ke blog tu,,penuh dgn gambar2 peluk pegang,,dorg bkn laki bini,,klu laki bini xkisah,,benda halal,,pastu canang kisah cinta,,what the fish??utk ape,,nk jd role model kpd remaja masa kini,,wrong approach la,,,blaja tgi kan tnjuk la kematangan skit,,bware of any action u taken,,bcoz everybody evaluate,,she deserve the critique,,bcoz she revealed everything,,not someone else intervene her privacy,,org xda akal je ckp yg xsuka ada perasaan hasad dengki..my concern is this kind of blog about cerita dlm kain wont exist more n more,,,she put her self into the situation that invate hatred to her,,not others did that thing..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 6
      • cik tie says:

        setuju dgn didi! kitorg yg meluat ni bukan sbb jeles ke apa. tp sbb dia sendiri yg membuatkan kitorg meluat. gambar pegang2 tgn, peluk2. perlu ke nak tnjuk kat orang kita ada buat perkara haram? buat dosa? dgn siap tnjuk msg2 yg konon2nya sweet, manja2..utk apa? dia sendiri yg tak jaga privasi sendiri. kalau btul2 yakin, kalau btul2 percaya dgn cinta diorg, elia xperlu nak cerita satu2. mungkin boleh nak berkongsi kegembiraan, tp berpada2 lah..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
        • betoi2. kalau dia letak sekeping gambar berdua dah cukup kuat menunjukkan yang diorang tu berkapel. ni bila scrol ke bawah je pic lg, scrol pic lg, pic,pic, pic. neraka apakah???

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • xkecewa ponk says:

          hahah..suke komen ko
          btol aku xdengki
          aku ade pakwe aku sayang gak
          even xfames mcm kf :p
          aku ttp xkisah
          kf power as goalie msia tp kisah cinta sampai berpart2 ala2 uncle seekers aku meluat okeh! meluat

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • missmydirtylittlesecret says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 18
        • didi says:

          helo..benda terang lg bsuluh..myb pada korg benda ni biasa..but dnt forget,,she muslim,malay..im talking not to condem her,,but to all yg ada blog cerita kisah cintan cintun ni,,come on la…creat a blog yg useful informative kpd msyarakat..that is the purpose of blog,,but org2 yg mcm ni la suka misused technology,,same as goes to fc,,ada benda baik ada bend buruk,,,that is ur own choice hw to mk use the technology..come on la..b matured..b civilized..kena critiq skit dh melenting..ko pn share benda dlm kain kat public ke yg nk backing elia tu sgt..bkn ape,,tegur sblm tlambat,,Tuhan turun bala bkn dkt org tu ja,,1 msyarakat tkena sbb xtegur kmungkaran yg ada,..klu kes kubur msg2 xkisah la kan,,ni tkt blm masuk kubur bala dtg kena semua org sbb ada org yg ignorance mcm korg!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
        • katak kembong says:

          owh aku sokong giler ko didi…die terlalu expose diri die cerita pasal balak die, too detail, every word dalam satu msg yg die dapat….die cakap je tak terancam, kalau tak teancam juz be cool tapi ape yg die wat nampak st die rase terancam dan nak bagitau 1 dunia fahmi tu de yang punye…helloooo….juz a young couple…baru setahun couple, dan macam2…perjalanan masih jauh, lagi-lagi fahmi tu masih muda, dunia belum banyak diteroka, perempuan belum ramai lagi yang die jumpe, to miss awek die, juz cool…jgn terlalu expose, jaga maruah pasangan kamu tak kira sape pun die….kita perempuan melayu yang beragama islam. segan tu kan perisai iman…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
      • mr zahir says:

        didi nampak jeles…haha2..
        plezz didi cover sikit okey…..
        ahaha

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • shark_ema88 says:

      sokong 100% ap yg encik k ckpkn 2

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    • ngokngek says:

      uu… lelaki pn bace ke blog mcm tu? so tak macho… msti lelaki keypoh nie…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  82. Gila Kentang 88 says:

    hahahha…..gelabah gentang la sape yang bace blog minah perasan bagus ni..hahaha…:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 7
    • aku orang biasa says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 30
      • encik k says:

        itu la…rileks r..
        die wat pe kat ko yang ko saket aty sngat..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 13
        • joyah says:

          ok laa wa paham perasaan org yg ada balak ni sume nak backing member2 dia yg ada balak jugak. budak baru nak up la katakan..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
      • ngokngek says:

        lebih ape pompuan tuh? pakwe dier goalkeeper malaysia? itu yg ko ckp lebih? cetek btul fikran ko… life is not about popularity.. ke nko yg jeles sbb tak glamer and susah nak dpt awek….?????

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  83. Sastera says:

    To Encik K…

    Kenapa u mesti nak mention perempuan melayu kejar populariti la apa la..then u cakap tipical malay la..u PASTI sgt ker smua pengkomen kat sni perempuan melayu????Why r u so sure????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
  84. Sastera says:

    Anyway kemenangan semalam atas JASA, PERFORMANCE ALL PLAYER not only Fahmi ok…HARIMAU MALAYA is the winner..it’s the whole team glory not only goalkeeper ok..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • Rin says:

      ye btul..
      nmpak nya barisan jantan terhangat sempena tahun baru 2011 ialah Harimau malaya… Applauseee~~!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  85. encik k says:

    maybe bkan smue pompuan melayu tapi yang dok bace blog gosip macam ni kebanyakkannya diorang la. Thats why I assume that.Kalau salah no offence..my mistake. tipikal malay you asked right?im not sure whether you are a malay or not but most malay is like that. Just ask anybody..Org melayu ni kebanyakkannya tak leh tngok bangsa diorang lebih skit. Ade je yang tak kene. FYI, ak melayu ok. So, ak jadi meluat bile tngok sikap bangsa ak sendri. So, ak rase ak ade hak nak tegur..Ak pon tak perfect tapi takde la ak nak over sngat nk kutuk2 orang macam diri ak ni maksum dari dosa.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 13
    • Kasih says:

      En K, utk makluman bkn nya PEREMPUAN2 MELAYU sj yg msk ke blog ni dan bg komen ya ada jg dr bangsa dan agama lain… so jgn lah nk highlight itu ini sekadar MELAYU sj ya…

      jgn perlekehkan MELAYU 2 sndr andai u kata u pun MELAYU jg…well bkn smua org MELAYU ada sifat xbole tgk org lain lbh dr diri sndri, bangga sbnrnya kalau lg ramai MELAYU yg berjaya dan maju sebb kita mampu bersaing secara sihat…

      kalo ada pun yg iri xlah ramai, sbb skarang ni ramai org2 MELAYU yg sibuk berkerja, berlajar dan berlumba2 tuk maju so masa terhad tuk iri hati, dengki atau yg sewaktu dgn nya…

      bgs kalau nk menegur tp tegurlah gan cara yg lbh tertib sikit dan jgn samakan semua MELAYU mcm tu.. xkn hnya krn setitik nila habis susu sekawah nk dituang plak kan…

      terima kasih atas ingatan En K, mmg btl kita ni x sempurna dan perlu saling ingt mengingati antara 1 sama lain… ;)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
      • encik k says:

        ok, kool..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • niki says:

          kool….you are cool man.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • share pendapat says:

          dan ade perbezaan antara hasad dengki dan mengurangkan kekufuran… di sini, bukan lebih kepada hasan dengki.. cuma kita xsuke tg org tayang dosa.. tp kadang cara kita pon salah… sebaik2 nasihat, adalah ayat alquran dan hadis2…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  86. Gila Kentang 88 says:

    aku pon heran encik “AOB” ni angin semacam nape? sikati aku la nk cakap ape…ape ko sbok???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    • encik k says:

      ko buat ak teringat kat kat ayat ni..

      Because some men aren’t looking for anything logical, like money. They can’t be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn (Alfred, The Dark Knight)

      Setengah manusia tu memang suke akan kemusnahan dan kebencian

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
    • aku orang biasa says:

      aku cuma nasehat ko….toksak lah tunjuk sgt sikap ko yg PHD…nampak sgt ko ni pompuan….isk2….sudah2 lah tuh dik…abang dah penat tgok org hati busuk nih….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  87. erra zariera says:

    akak pun like Apex…:)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  88. Raina says:

    Tahniah Malaysia~! :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  89. google says:

    Bang Nara,

    sila lah delete komen2 yg semakin memanas nie…org dah xcerita psl juara AFF tp duk citer benda lain..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • non says:

      bukan tajuknye sal apek n awek die ker?bkn pasal aff da….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • encik k says:

      setuju..tak payah dok cite sal hubungan KF ngan awek die ke, sal blog awek die ke,..ak respon pon sebab da tak tahan dah..cite sal AFF sudah.. akhirnya, selepas 14 tahun pasukan bolasepak kita dipandang tinggi oleh seluruh pelusuk Asia. Bawa kembali kegemilangan era Supermokh dan buktikan yang orang Malaysia ni memang hebat.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  90. Gila Kentang 88 says:

    Xpayah lah asik2 nk salahkan org melayu…melayu tu melayu ni..melayu kolot..melayu dengki…..padahal org yang mengutuk bangsa melayu tu pun org melayu jugak….ok aku tanye korg yek bangsa lain kat luar sane tu baik sgt ke ko igt….? jgn asik2 nk slh kn “MELAYU” je….FYI mr K…org melayu ni xla seburuk yang ko sangke…:)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • encik k says:

      ak setuju dengan ko pasal label2 ni. label2 ni slalu ditujukan kat orang Melayu sampai kite lekat dengan bende tu. Contoh, janji Melayu. Ape ke jadahnya. Orang Melayu ni memang ditakdirkan utk lambat ke all the time. ak tak kate pon yang orang melayu ni buruk coz itu akan menjadi statement yang sgt bodoh..yela, dok kutuk diri sendri n bangsa sndiri..tapi, the question yang ak nak tujukan kat ko adalah kalau ko kate yang orang melayu ni baik sebenarnya, ko pon kene la berperangai macam tu. barulah label2 macam tu tak kene dengan batang idung kite..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  91. wak kordi says:

    ader kitowg kesah si fhmi ni da berpunya ke blum? dier keeper terbaik, permainan cantik, tenang depan gol, cekap, n tangkas tangkap bola n brilliant. sbb tu dier nmpak hnsem.. klu bukan semua reason tu, dier hanyalah sorang budak biase… lainlah cassilassss…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • aku orang biasa says:

      sebab org melayu mcm gila kentang ni lh rosakkan nama bangsa melayu k….penuh ngn sikap jeles k….tak tahu nape susah sgt ngn org lain

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • google says:

      Tp Cassilass 1.5 juta kali hensem nk compare ngan si Apek tue..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • wakluuuuu... says:

        surelah…. untung bakal bini cassilasss………………………..hahahah ni bru pompuan patut jelesss…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  92. Annie says:

    Abg nara.. baik tolong delete this entry sbb kesian awek fahmi tuh sbb kutuk sana sini.. itu blog die and die ada hak untuk tulis ape2.. kalau takde sape tahu pasal blog die.. sure takde sape nak komen ape die tulis.. and since abg nara dah bagi link blog die, maka makin ramailah yg akan bagi comment2 menyakitkan jiwa.. yg berjaya adalah Khairul Fahmi and tak perlulah masuk campurkan hal peribadi.. sy rasa KF sure berterima kasih if tak campur adukkan news pasal career die and personal life die

    To all yg kutuk elia, siasatlah before melemparkan fitnah.. die tulis since 2009.. masa tuh ada korg kisah apa yg die tulis kat blog die?? hanya kerana korg kenal bf die korg nak judge die.. cuba korg tak kenal bf die.. ada korg kisah if die tulis hal dalam kain pun? mengutuk org mmg sedap, cuba bayangkan diri kita berada di tempat die??

    To Elia&KF, i suggest you privatekan blog you and if nak buat blog pasal career fahmi, buat blog lain.. so that the fans tak tahu pasal personal life you all.. take care dik.. tabah menghadapi dugaan :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 34 Thumb down 27
    • wak kordi says:

      mende ko ni ni??? nak feeling2 plak… belum kawin pun… kecoh betul..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 13
      • encik k says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 16
        • wawa says:

          kah3….emo lar plak….xkn semua cite dlm slimut pn nk bgtau owg kn….gediksss r….dia bngga kot jdi aweksss fahmi….peace(^_^)v

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 11
        • encik k says:

          bia la kat die…ko saket ati ke die dapat KF..
          ak ksian r kat pompuan cam ko…
          tp maybe ko da desperate sngat kot..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
        • annoying says:

          PHD kan

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
        • wak kordi says:

          ooo… kawan patut ar feeling abiss… emo betul..

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • share pendapat says:

      ain.. dia tiada hak.. tunjukkan sy dimana hak dia.. bg jawapan yg diterima Allah…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  93. Reena says:

    Korang ni..tah2 si nora tu memain jer..don’t take so seriously la..bukan lah aku nak backing dia tapi korang pk la, katakanlah si fahmi ni pun sangkut kat nora, korang kena pk gak penerimaan family si fahmi. Miss J yg seksi, on ke? Ingat gaji footballers malaysia ni besar sgt? Nak menten si nora tu lagi. Dgn anak dia bagai. Aku bukan nk merendah2kan gaji local footballers tapi secara perbandingan, WAG local players takde benda la. Sekali injured teruk, abis bungkus. Bukan cam luar negara, siap ada personal therapist bagai. Jadilah cam ISTERI Norshahrul Idlan Talaha. Takde kekecoh..tetau dah kawin, Comey gak isteri dia. Molek jah. Idlan tu pun terer gak. He’s a good architect, tak tamak. Stakat jadi awek, anytime leh putus. Kalo ada jodoh, selamatlah. Kalo putus, silalah tutup belog anda.

    P/S: Aku rasa si Muslim tu lagi comey. Tinggi & not bad.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
    • missmydirtylittlesecret says:

      of coz nora main2…die mane dah pandang rakyak biase…bling bling is everything….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wak kordi says:

      stuju… muslim mmg lagi comel… hahhah klu dier yg jd goalkeeper mst awek dier plak yg kene hentam hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  94. ciku says:

    terima kasih kpd team malaysia!! kerana mu aku dpt cuti n deadline assignment di postpone … terharu beb …

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  95. yu says:

    power la malaysia main semalam…terutama fahmi ngan shafee..diaorg yg angkat mlaysia jd juara..cool

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  96. kaknab laserr says:

    HARAP2 ELIA.. AWEX FAHMI BACA KOMEN KAKNAB NI..AWAK TU BUKAN LA CUN MANA PON..BUDAK JUAI LAKSA PASAR MLM KT ULU KEDAH LG CANTIK..BTOI XTIPU..KLO NK BANDING FAHMI LAYAK DPT YG LG CUN..XPADAN GITUH..AWW
    JGNLA SAKAN SGT BGTAU ITU INI KT ORG N XPOSE DEPAN PUBLIC PASAL CINTA KORG..NNT KAN PTUS CINTA MEROYAN SETAUN..AHAHHAA..
    PEPON KAK NAB SUKE FAHMI SEMPOII LAH..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 19
    • joe_azlan says:

      mmg tak bole blah komen akak ni… agak agak sikit la kak…budi bahasa budaya kita.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
      • kaknab laserr says:

        yeke?? amponn amponn..tlajak laser plak ahahhaa… tpi btol la joe..jgn la komen hipokrit

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • joe_azlan says:

          huhu.. saya tak hipokrit pon kak… tapi akak nye komen tu leh tahan makan dalam..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
        • kaknab laserr says:

          bukan joe la hipo..akak ckp pd sume..ekekke..
          makan dalam? padan muka dia..sape suh pulun sgt dlm blog..len kali dia yg kena fikir panjang bila cite kt org..
          tp fakmi memg sempoi hbihh r.akak saran kan suh dia cri awek lain r..xbleh blah r si elia nih..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 9
        • wak kordi says:

          sy skong pendpt akak..

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
        • IKA says:

          AKU SOKONG AKAK NI

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • Johan says:

          saya sokong kamu jugak kak nab…
          apa la dgn c elia tu…
          sbb pakwe dia c apek blog dia dah cecah followers 4000 lbh.. hurrmm.. hampeh tul
          dlu just 900 jak.. last2 tgok naik byk.. tu pun d sbbkan populariti c apex.. coz c elia smpan FB c apex dlm blog dia.. hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • entah sape says:

      LOL. say hello to my left armpit. cuz it looks like you.
      BUsuk punya oranggg. ptuihhhhhh!!!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • nano says:

      wow akak ni …..that’s hurt….. have some mercy for her

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  97. aku orang biasa says:

    ini mesti si gela kentang 88 nih ….hehehehe…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  98. peace says:

    ina naim x wat blog pon blh ptus je ngn mawi…ni kan buat blog,cite dari dalam dan luar kain korang,gtaw pe apex suka or x, cite dr apex kecik smpai besar lg….xtaw la pe jd….abes la ko elia…be carefulllll

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  99. dr ally says:

    they r so sweet.harap berkekalan.. :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  100. Jadi Manusia perlu DENGKI kah? says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 24
    • aku orang biasa says:

      hahahaha….tuh la pasal…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • kaknab laserr says:

      aku rsa si elia ni ade kena dik bradik dgn ko kot.cz tu r..emo smcam..ahhahaha yg pnting xyah tke serius sgt la psal komen2 kt cni..klo nk serius pg debat psal depa kt prlimen..ngeee…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
      • si kecil says:

        lol..kaknab yg emo kutuk awek die pehal lak..sedara sape lak kaknab nih..
        wakakaka typical meleiss la u kaknab,i loike…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  101. Jaki says:

    daripada korang susah2 nk kutuk2 si elia nih, lagi baik korang kutuk penyokong indon. poor elia, lain kali xpyh cite psl personal life sgt. tiru mcm wife azizulhasni tu. sbb korang pun baru kapel. bukan kawin, x jd kang, awk jgk yg malu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • boneng says:

      knpe nk kutuk pyokong indo pulak? apa kaitannya dgn entry ni.. x baik mcm tu..smpai bila lg ngr kt ngn indonesia nk baik..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  102. Leo says:

    aku buta ke…???
    kenape aku tgk dia biasa aje..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  103. she says:

    yaaa i love u fahmi <3 ehee. err elia la gf die. yela tgk kt blog da mcm nk naik kn rating je. haha. papela. fahmi mg awsome !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  104. gosipgurl_fea says:

    inilah harga yang dia ( kekasih apex) patut bayar sebab menjadi seorang kekasih kepada pemain bola sepak malaysia. lagi2 tengah hot sekarang ini.. harap kat Farah , jangan ambil hati apa2 comment, sebab kekasih anda dah jadi milik masyarakat sekarang ni.
    pada anda yang comment tu..janganlah berlebih2, itu kebanyakan comment bukan yang membina atau menasihat sangat..lebih kepada emosi saja. kutuk2..cacian , maki memaki ini memang best sebab itu kepuasan nafsu manusia.
    kalau ada sesetengah anda yang rimas dengan keterbukaan dia, kat blog tu mybe ada email , email and nasihat dia elok2.. jgn cakap pelik2 nanti takut terbalik kat diri sendiri kalau benda tu tak betul.
    dan as my viewla.. dekat blog, facebook, atau kat mana2 social network, kalau kita rasa diri kita tak kuat dengan keadaan, janganllah upload atau publish private life kepada umum kerana itu hak peribadi kita. kita sepatutnya menjaga hak2 kita. ramai yang tak berapa faham maksud hak2 peribadi sebab tu, terjadi macam2 hal sekarang misallan org dapat tau itu ini ttg diri kita. saya membesar di jepun dan luar negara sana. saya cukup tahu kepentingan menjaga semua benda ni sebab akhirnya hal yang memalukan terjadi kita tak dapat nak ellakkan.. itu sudah salah kita sendiri. bukan nak tunjuk pandai ya. saya cuma bagi pendapat. kalau tak betul itu minta maaf, bahasa melayu yang kurang tapi rasanya anda semua ni faham .

    apapun safee sali tu memang cute :)~~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
    • wan says:

      yr bahasa is much better than yr english….no offence but i like yr comment…yr pros and cons make much sense, anyway our goalkeeper remind me of casillas…entertaining match last nite .

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  105. Day says:

    mm…yg baik jdi teladan, yg bruk lak jd sempadan…drpd statekn lbih2 sal Apek, bek citer kehebatan pemain pertahanan Malaysia cm Muslim, Fadhli, Asraruddin, Amar dll…kalo de antara dorg single, jgn kata Nora Danish, Ratu Cantik Dunia pun bleh ngorat dorg….team brjaya bukan pasal Apek je, klu pertahanan x kuat Apek pun xkn mampu bertahan k…udah2 le ce citera cinta ni, U & BF U je ptut tau, nt dorg tuduh mcm2. sori~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  106. parti bebas says:

    xde ape ak nk komen..cuma ak terkonfius kenapa ade fenomena Khairul Fahmi – Elia sedangkan player Malaysia ade 11 orang yg berjuang malam tu..
    kenape xde Fenomena Shahrul Idlan (byk assist), Safee Sali (top scorer)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • gosipgurl_fea says:

      top scorer tu patut lebih sikit promote :P!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • nunu says:

        sbb player lain gf/wife mereka xde blog or xheboh kat blog psl hubungan mrk.

        fine elia tu dh ade blog sejak 2009 n dh penah cte psl KF before tp aku rs die ptt lg limitkan cte psl bf die when people started to pay attention on him. dh mcm bace MAJALAH FAHMI plak bile bace blog die. kesian kat privasi KF je..
        peace no war :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
        • gosipgurl_fea says:

          indeed! privasi itu penting

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • biskut says:

          setuju jugak…sebaiknya elia terus privatekan blog dia…bukan bangga tiba2 ramai add dia kat fb n tiba2 ramai follow blog dia…jangan dedahkan diri kita pada perkara-perkara yang boleh mendatangkan fitnah..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • tehtarik says:

      sbb shahrul ngan safee dah kawin..huhu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  107. xx says:

    baru satu tahun lebeh kapel bagai nak rak die canang…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  108. Fan Awek cun says:

    hahahahaa….ko jgn suke sgt elia…ko tu bukan cun sgt pun…anytime je die bleh chow…skang die dah bleh makan line2 artis…kot kalo diana danielle ke lisa surihani ke nak die…xkn apex nk tolak kan..wakakakakakak

    jgn gedik sgt je…tu je gua nk kasik tawu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
    • Rin says:

      JGN ler ahli sukan d kenen2 kan dgn artis..
      rosak dan turun prestasi mereka. ahli sukan adalah ahli sukan, & artis adalah artis.
      tgk apa dh tjadi kpd ‘Zakuan Bros’ yg telah “d rosakkan oleh artis & publisiti tlampau”…
      adakah kembar itu akan ‘pulih’..?

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  109. Reena says:

    Gila ko tak bangga..bf footballer femes..ohh puhleezzz.. Mmg la itu hak elia nak ceta pape pasal dia n fahmi.. nama pun belog sendiri tapi aku rasa tak yah la lelebih sgt sampai org meluat. Ni sorang lagi..kena culture shock. Baru bf femes sket dah mengglupur. Sakneka gambar suma nak tunjuk..gmbr bertudung, gambar market (katanyer), gambar slebet. Dei, adik sh sofea si syed adney tu jauh lebih henseeeeeeeeeeeeeemm, lebiiiiiihhh terer pun tak kecoh. Dgn tingginya, muka jgn ckplah..stakat nak jadi talent..anytime jer.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Syed_Adney

    So elia, bawak2lah bertenang. Baru diduga dgn kefemesan sikit, dah lupa diri. Bf tak pape, awek lak lelebih. Sbg wanita, kita kenalah ada sifat malu. Aku bukanlah dengki, just bagi nasihaaaatt.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  110. Gila Kentang 88 says:

    hahhahah…en aku orang biase..ape plak ko tuduh aku ni kak nab laser…? dose taw…!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  111. DuckLing says:

    hmm maybe dia terover excited laaa tu tats y can cerita bout her lurve story…but always remember that people always will push for all the kisah cinta sejati…
    maybe sekarang she can handle all the push but when there’s too much of it and when you can’t handle…….you’ll just come crashing down…..kena laa pandai pandai…..jangan over expose ….not sweet laa for a gurl to do it…..anyways, best of luck…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  112. Maimoon says:

    Ada awex biasalah. Adat manusia mesti nk bekawan. Kucing pn org buat kawan. Awex dia biasa2 jek. Xlah molek sgt. Bukan tunangan org pn. I have a lot of fwen around the world. X kecoh pun

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  113. kaktipah says:

    sian budak ni, silap hb tutup blog terus. moga kekal la hendaknye, kalu putus jgn meroyan plak.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  114. uhukuhuk says:

    kalau kapalterbang pon orang boleh rampas, inikan pula pakwe orang…

    so ladies, selagi dia belum kawen, anda masih bole cube nasib….

    tapi kalau dia mmg dah plan nk kawen dgn awek dia tu…jgn kacau la…

    ramai lagi jantan baik kat luar sana..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  115. budak baik says:

    Jangan mengata org kerana mungkin orang yang dikata tu lebih baik dr kita…xslh menegur tp gunalan pendekatan yg lebih baik & berkesan.Dari pnglmn sy snd,bila sy ada buat org lain aib..akhirnya perkara tu berbalik kpd diri sy snd…Alhamdulillah Allah cepat ‘menegur’ sy..kalau terlambat hbsla sy diakhirat

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  116. share pendapat says:

    saye baru je bukak blog awek KFCM wat petama kalinye, tx tu abg nara for the link.. pada pendapat sy, dia mmg percaya dgn kuasa Allah.. dr cara penulisan dia, KFCM ni mmg jejaka terbaik dlm hidup dia.. tp.. 1 je sy harap sgt.. utk peringatan sy dah semua.. jika kita yakin dengan takdir Allah yg smuanye indah, mmberikan pasangan yg terbaik utk hidup kita.., tp kita xhiraukan lgsg amaran Allah…

    Nabi s.a.w memberi ingatan :

    Setiap umatku (boleh) diampunkan kecuali mereka yang mendedahkan (dosanya), ada di kalangan yang mendedahkan ini, melakukan suatu dosa di waktu malam, berpagi-pagi sedang Allah menutup keaiban dosa itu, namun tiba-tiba dia mendedahkan seraya berkata :” Wahai fulan, semalam aku lakukan itu dan ini..” maka terhapuslah tutupan tuhannya dan jadilah ia membuka (rahmat) Allah yang (sebelum ini) menutup keaibannya. – Riwayat Al-Bukhari dan Muslim

    Allah berfirman bermaksud: “Sesungguhnya orang yang suka terhebahnya tuduhan yang buruk dalam kalangan orang beriman, mereka akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya di dunia dan akhirat; dan (ingatlah) Allah mengetahui (segala perkara) sedang kamu tidak mengetahui (yang demikian).” (Surah al-Nur: 19)

    Diriwayatkan daripada Abu Hurairah, Rasulullah bersabda yang bermaksud: “Sesiapa yang menutup keaiban seseorang Muslim, nescaya Allah akan menutup keaibannya di dunia dan akhirat kelak.” (Hadis riwayat al-Bukhari).

    Setiap manusia mempunyai kehormatan diri yang tidak boleh dinodai dengan diselidiki keaibannya, sekalipun ia berbuat dosa selama dilakukan secara bersembunyi. Abu al-Haisam pegawai kepada Uqbah bin Amir (salah seorang sahabat Nabi) berkata: “Saya pernah memberitahu Uqbah bahawa saya mempunyai jiran yang suka minum arak dan saya akan melaporkannya kepada pihak berkuasa supaya mereka datang menangkapnya”. Lantas Uqbah berkata: “Jangan! Tetapi nasihatilah mereka itu”. Abu al-Haisam menjawab: “Saya sudah melarang tetapi mereka masih berbuat demikian. Justeru, saya tetap akan melaporkannya kepada pihak berkuasa.”

    Uqabah berkata lagi: “Jangan! Sebab saya pernah mendengar Rasulullah bersabda yang bermaksud: Sesiapa yang menutupi suatu keaiban, maka ia seolah-olah menghidupkan anak yang ditanam hidup-hidup dalam kuburnya.” (Hadis riwayat Abu Daud dan Nasa’i).

    *sy xnk tanye direct sbb dia tulis kat blog dia, kalu xsuke boleh blah… sy risau jika sy tanya terus, akan ada org yg menyokong dia.. dan setiap ucapan yg mmbenarkan sesuatu perkara yg berdosa itu amat buruk akibatnye…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
    • hehe says:

      maknenye wajar kah tulis blog macam tu?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • hoho says:

        aku pun tertanya2 apa sebenarnya yg cuba ‘share pendapat’ nak sampaikan…macam tak conclusive…aku blurr sebab aku tak da masa nak gi layan blog si polan tu, harap share pendapat boleh ulas sikit.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • share pendapat says:

          kita haruslah menjaga aib kita dan jgn sesekali membuka aib org laen… dia terlalu banyak membuka aibnye sendiri.. dan aib org yg dekat dgnnya… dan kita, jgnlah membawa aib tu keluar dr sini…

          kepada mereka2 yg kata kenape org len cite psl teman lelaki kat blog diorg boleh, tp knape dia xboleh,
          jawapan sy : perkara ini membuka mata masyarakat sbb skrg teman lelaki dia milik masyarakat.. org laen pon xboleh, tp sbb org laen xglam mcm dia… kalau org laen pon, ttp dosa.. tiada makna dosa utk sesetengah org je.. Allah wujudkan pahala dan dosa sesuai dgn keadilannya…

          kepada mereka2 yg kate dia ada hak sbb tu blog dia… Subhanallah.. renung kembali apa yg anda telah katakan… mengiakan sesuatu dosa tu amat besar dosanya… lebih baik dia drpd mnegakkan sesuatu yg sgt2 teruk…

          kepada mereka2 yg mendoakan kburukan kepada dia dan pasangannya… satu je pesan sy, pesan ini dr Rasullullah…

          Rasulullah SAW bersabda:“Sesiapa yang menghina seseorang kerana dosa yang pernah dilakukannya, maka ia tidak akan mati sebelum melakukan dosa tersebut.”(HR. Tirmizi)

          salam syg…
          mira

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • hoho says:

          ….sayang you juga….salam

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hehe says:

          tp sgt wonder knp dia sgt x segan tulis mcm tu..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • non says:

      sy setuju sgt dgn awak..bagi sy awek die mperbesar2kan kebaikkan c apek.ataranya memandu lbh kurang sejam utk bjumpe,dlm keadaan letih, kena belanje kwn2 die mkn n bnyk lagi.kalu nk ceter pon tak pyhlah terlalu detail sgt…erm…..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  117. someone. says:

    elia ni kdg2 sweet , kdg2 x. tpi dia comel je kalau bkk spek.nmpk nerd >.< sorry. lgpun , aku rasa msti fahmi tkut nk pilih yg cantik2 mcm artis lain , tkut cpt kena kebas. tp x kisah la , elia ni maybe cntik di mata fahmi :D semoga bbhagia~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  118. tok guru says:

    kalau dapat kat fafau la si khairul ni…abis botak dia kerjakan macam kepala faizal ismail..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  119. bebe says:

    beb, kebanyakkan pompuan yang tergila-gilakan fahmi tu pompuan yang gilakan popularity, stuju tak??

    kalau puji dia takpe la, ni siap tergila-gila sampai berebut nak jadi gf.. pastu siap ada fanpage anti awek dia laks.. huihui..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • truna says:

      haha…samapi cam tu sekali..ada fb anti awek…padaahal diorg dengki tak dpt Fahmi…

      ala blog elia tu kalau korang tak suka..TAK PAYAH baca…masa dolu2 diorg couple…korang pun tak kenal pun sape Fahmi…takde pun nak buat page ANTI bagai..haha..kelako la !!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
  120. low_profile says:

    jangan apex dapat kt awk qlate hot (neelofa) sudah lerr…meroyan awex dia tu..muahaha

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  121. mama miya says:

    aku dah tgk dah blog gf apex ni..not bad..boleh la..mula2 baca mmg sweet tapi bila tgk almost semua entry dia psl their lovestory..a bit boring jugak…bukan tak boleh nak cita psl korang pny love story..its okay..go ahead..blogger lain pun ada cite psl lovestory dia..tapi tak salah kan kalau gf dia ni amalkan kesederhanaan dlm relationship dorang..nk tulis kat blog boleh..tapi just 1 entry je enough laa..kene ada privacy jugak..tak kan nak share sume..nnt dah kawen tak kan apa yg jadi sume nak share kat blog..so, be profesional..bkna ku ckp gf dia ni tak profesional..cuma dia nak share tu tak bertempat..tu je.so klau elia baca ni..tak kesah la nak ambik ni sbg teguran , nasihat or pape pun k..btw,tahniah team mlaysia..I <3 MUSLIM..haha ..*tetiba

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • non says:

      hah.kiter sependapat.dari atas td ak tekankan yg mula2 baca blog die ok.sweet tapi bl dah lama2.buwek..meluat plak.erm….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • ain says:

      budak2 lagi dia tu.. tak matang lagi
      hope yang nak menegur.. tolong lah pikir.
      awek dia bukan macam kamu yg matang
      takot dia tertekan. itu pun dah kira dosa

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  122. wakluuuuu... says:

    jgn bukak ar blo dier.. nt korang muntah hijau… aku klu dpt bini jgn la yg mcm ni… abis semua panau kat badan aku ni nt dicanangnyer kat jiran2… hish…! malu!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
  123. IKA says:

    AMPUN DAN MAAF LA YER..

    bagi aku la..mungkin ni dah jodoh mereka..so ape nak buat kan. KF tu umo baru 21 kan..so tak abes jelajah dunia lagi..alhamdulilah kalau dye kawen ngan elia tu. elia pun kene la ingat..takleh over sgt ENTERFRAME hidup KF..awk tu bukan tunang dye..kan tak manis..usung sana sini tanpa ikatan yang sah.

    awak kene consider jugak pndangan masyarakat..mungkin start dari sekarng kot, awk kena remove skit2 post yg over exposed psl KF..

    dia bukan milik awk officially..dye dah ada peminat..
    jgn terasa plak..

    psan sy, jangan over excited bebenau..nanti makan diri taw..

    awk blom keje lagi dan KF mgkn srg npk kau je depan mata dye..esok2 who knows kan?

    lagi satu, xpyh duk terhegeh2 dgn dye berkepit sana sini..nanti lagi org benci..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  124. asraf says:

    emmmm…mula2 bace best gk….lame2 nk trmuntah hijau pn ade…jnji apek terbaek!!…’

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  125. IKA says:

    kejap EH!!

    MAK BAPAK/ADIK/KAKAK/ABANG /SEDARA SI FC NI TAKDE PON BERIYA-IYA PUBLISH SI KF NI..

    ELIA PULAK YG TAKDE IKATAN SAH,TAKDE DARAH KFC PULAK YG DPT GLAMER..

    PELIK LA..KALO DYE ABG AKU, DAH LAMA AKU HIP HIP HOREYYY..EH FAMLY DYE PULAK SENYAP MEMBISU..

    SI SYOK SENDIRI PULAK ALAMAK! SIAP ADE BLOG LAGI ! SIAP BERANGAN JADI PA PULAK..

    AYOOO!

    AKU TAK JELES KAT ELIA..SERIOUS WOO..JUST KESIAN KAT DYE..APEK TAK ENSEM PUN TAPI SBB SKILL DYE TERBAIK DARI CELAH GIGI BESI & CERMIN MATA ELIA…EH EH SILAP2…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  126. IKA says:

    ASYIK SEBUK PASAL KF tu je..

    ABES TU ABG MARKUS LASER sape yg nak buat blog pasal dye…

    hahaha..MARKUS LASER

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  127. gayah moden says:

    tetibe plak maen mnt2..,~mne peginye smagat kesukanan,inilah mnusia..,pndg muka dr bakat…apepown taniah la team harimau malaysia yg xgentar dan brmain dgn peno smagat.~!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  128. MakTom says:

    baru 4 bulan couple… MAKTOM yang glamz ni pun leh rampas! konpom!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • non says:

      bukanlah maktom..setahun 3 bulan bape minggu bape ari tah..ko jgn tnye elia.die pelupe.ko tnye apek. sbb apek ingat sume2.hah, sbb2 jgk buatkan apek ni hebat dmata elia…hukhuk

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Bom aTOM says:

      Maktom kalau nak rampas mmg senang sgt sbb awek KF dah detailkan semua tentang KF dlm blog dia.
      Jadi..Maktom dah tau dah KF suka apa, benci apa, makan mapa, blablabla..Pasang strategi jer…

      To awek KF, xpyh lah nak cerita lebih2..nanT ko yg ssh, sume org dah tau camne nak pikat KF…tapis sket yek..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  129. dolli chantek says:

    lagikan kapal terbang boleh ku rampas, inikan pulak kekasih orang….auwwwwwwwww….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • ngokngek says:

      aku akn sokong ko… tapi klu nak rampas pun bialah yg berbaloi.. stakat kfc tu ko takyah susah2… cube try kaco sara and cassilass tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. akak says:

    tahniah fahmi… teruskan usaha anda… capailah cita-cita untuk berjaya… cinta itu akan datang dengan sendirinya….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  131. nana says:

    oh budak fahmi tu…kami sekeluarga panggil dia pemain import k0rea….keh3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  132. De'Rez says:

    Ahaha…Lntak r sme di0wg nk c0uple kew, nk clash kew y ptg Apek dh slamatkn g0al negara sbek mgkin tp 2 g0al jew lak y t’lepas…Xpe r bg merasa cket Team Indon dr xdpt lnsung..kang kempunan lak..uhuhu…Pe2 pn Malaysian Team,C0ngrate…!!! D0 da bez 4 2011…!!!Makes m0re g0al againt n Always b a winner…!!!hihi… =p

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  133. miss jah says:

    aku dh baca dh jejariruncing.blogspot.. hmm, aku rasa elia ni mcm terlalu expose kn sgt cite pasal MIA a.k.a khairul fahmi die tu.. pada aku sikit2 sudah la..

    ;D kn?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • wifey says:

      setuju!!!!!!orang tengah excited mmg macam tu….tapi mmg nampak sangat kurang mature si elia ni…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  134. peace says:

    sbnr nye blog elia tu adalah guide blog yakni cara2 untuk tackle apex..hahah..thanx elia!!…bnyk info yg ko bg kat kitaorag…jasa ko akn kubalas nt..hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  135. aku le sapa lg.. says:

    mcm best je smua org asyk dok komen pasal si awek apek tu..akupn nk tumpang skaki gak le..aku tak kisah le ngn sapapn apek nk kapel..ngn elia ke,melia ke,jelia ke tp aku tak suka satu je ngn si elia ni..body taklah lawa sgt tp nk jugak pakai seksi2..kembang2..nk buktikn apa tu?takkn nk bersaing ngn ayu raudah n rita rudaini kot..konpom kalahnya…aku rasa untuk your encik apek ni sesuai sangat lau si elia pakai yg sopan2 n lg cntik kalau bertudung..baru sesuwaiiii ngn your en apek yg alim tu..n lg stu berpada2lh dlm berblog tu…ramai yg dah tk suka..tp aku tk kisahpn..apapn moga berbahagialh ye…amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • budu says:

      haaa, aku sokong kalo yg ni. ade 1post tu pasal apex da pegi umrah kot. hormat la skit bf tu, da pegi umrah tp si elia ni duk terdedah sane sini. aduyaiii~~ kang dah xpasal2 memalukan diri sendiri…

      apex, tahniah sbb dah selamat byk gol dr indo, heheh

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  136. awet muda says:

    hai kenape lah orang2 ni nak kepo pasal orang lain nye pasangan biar lah diaorang bercinta ! orang2 ni semua jangan lah nak mabok sebok ! baik fahmi . . zakuan. . aidil. . diorang ada dunia diaorang sndiri masing2 dah perpunya pe ! sebok nak jaga tepi kain orang huh !

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
  137. hara says:

    buang sifat dengki.elia tk buat salah kat krang.sepatutnya blog tu tk dipapar.tengok a skrg.kisah peribadi lebih dri cita ttg kmnangan tu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  138. MakTom says:

    bukan nak kutuk elia.. cuma dia OVER uols! maktom yang kerepot the vazz ni pon menyampah!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  139. rodriguez says:

    jangan nk sebok2 nk suroh orang pakai tudong ! kalau orang maseh ada kerier jangan lah nak sebok2 nak pakai tudong . . .nama je tutop aurat tapi nanti pakai baju ketat seluar ketat nampak tejojol buat ape gitu takde beza nya pakai ngan tak pakai tudong !!! pokok nya hati mau iklas buat amal jariah sedekah ank yatim dn buat baik slalu jangan buat jahat tau , i lov u fahmi. . zakuan n aidil…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
    • ewan says:

      oit..
      mmg la xsmstinye pmpn y bertudung adalah baik,tp pmpn y baik adalah pmpn y bertudung.sal pakaian 2,cite lain.jgn nak halalkan bnda y haram.huh!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  140. low_profile says:

    i love markus….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  141. Ulat Sutera says:

    ala lek ar mk tom tom bak ni..bdk2 tgh bcnta mmg mcm tu,lg2 bru sthn je couple sumenye mnis..mcm org bru kwin..da lame2 nnti bru rse msam msin…ape yg pnting kprcayaan n kjujuran..dlm phbungan pasti ada dgaannye..smga tbah mlaluinye..ape yg pling pnting skali ialah SABAR..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • wifey says:

      betul..aku setuju..setahun bercinta tu jauh lagi perjalanan..baru bercinta..belum kawin lagi..la ni tgh excited semua mmg manis la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. beep says:

    aiyaa, baca la surat khabar hari ni .
    dieorang da bercadang nak bertunang da.
    so, takyah a kutuk2 dia lagi .

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  143. lenny cantek says:

    niari i masak sambal goreng dn sambal tomes telor kalau lah fahmi zakuan n aidil dapt datng makan pasti i akan bergambr pelok2 dngan 3 bintang muda ni ……i memang peminat setia fahmi zakuan n aidil ni…apa orang nak cakap cakap lah !!! janji i dapt pelok ni 3 bintang he he he jangan jeles!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  144. tokey bola says:

    “terbaik dari ladang”???
    ingat lembu ke…aiyooo….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. dr ally says:

    xactly kalu kita tgk dr sudut lain, (bkn dr sudut penyakit) it;s normal la wat blog cita pasai bf, wat fb cita pasai bf, boh gambaq together gether. rmai ja kwn aku wat cm2…bezanya fahmi 2 femes, yg len2 x femes. rilek sudah weh. korang dok ngutuk pon dpt dosa ja. doa jela diorang cepat kawin dan berbahagia utk elakkan maksiat. :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  146. Mem Besar says:

    Ppuan klu dah canang, n diuji Allah putus ke ada prob ke..malu lh..nnti x d berani nak ngorat lg, jd A****u susah sndri kn..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  147. peace says:

    heheh mesti elia dh risau tu…ramai dh org planning nk kaco apex..haha..2 yg dia pksa apex brtunang ngn dia cpt2..den kawen cpt…dpt ank pon cpt2..den karier pon musnah cpt2…plz jgn la….karier apex bru nk bermula.lgpon dia msih muda..syg r…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  148. awek apex poyo says:

    kalau dia ni lawa org pun tumpang suka
    kalau dia ni tak action org pun tertanyatanya

    ini muka mcm radio org pun naik menyampah
    action nak mampos buat org nak muntah

    wahai cik elia, jaga lah nama baik bf kau ni. jgn sbb kau org benci dia, kau tu status couple je lagi.

    kan tunang dah tertangguh, kami simpati

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  149. des.pyan says:

    alahai da msuk personal la plak korang ni..borak tang prestasi apek suda la..ni pehal sampai masuk dlm kain plak ni…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  150. aku orang biasa says:

    boleh tak aku nak cakap org yg duk asik mengutuk tuh mmg ngong…..cakap elok2 x dengar…..dh pesan bnyak kali buang hasad dengki tuh wahai pompuan melayu…..dorg dah nak bertunang….doakan jerk laaa dorg bahagia dan kurg maksiatnya…..lau nak tegur p PM si elia tuh kan lg bagus…….aku doakan si khairul fahmi pas kawen makin bergemerlapan karier dia….sbb aku tgok khairul nih budak baik and tak liar ok……semoga rezki dia bertambah….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
    • byah says:

      nak tego tuh ada cara lagi elok kud ..

      ala , btunang je pon . belom jadi bini . kalau dah jadi bini tuh nanti mesti lagi mnjadi2 elia tuh .

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  151. hehe says:

    enjoy jugak bce komen2 korang ni…tp jgn la kutuk2 sgt..kutuk sikit ciput okla,komen la secara SINIS tapi MANIS..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  152. oz says:

    ahaha..kot ye pun takot fahmi kena kebas toksah la dok canang2 kesah cinta ke ape ke..cam tedesak plak minah ni aku tgk. mmg ah dia da lme tulis kisah cinta dia dgn si fahmi ni tp sejak name fahmi melonjak naik smpi NORA DANISH pun da minat si fahmi ni melebeh2 plak minah ni smpi msg ke ape yg fahmi cakap kat dia pown nk bgtau kt blog..(bile pikir balik cam xlogik pon ada) pe motif dia nk citer2 cmtu kat blog dia kan. tu PUBLISITI MURAHAN namenye.hakhak papepun aku xdengki pon dgn deorg. asal xsekerat jalan sudah~

    ptss : jom bc blog HANIS ZALIKHA lg best..kan kan? ;p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • twinkle says:

      betul betul! xpayah nk publisiti murahan sangat la ye.naik menyampah/meluat/geli geleman org baca..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • syaya says:

        like!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • nunu says:

          btul3x! bc inibelogsaya lg best. walau die nak tergedik/camwhoring cmne pun xsakit ati tgk sbb die mmg lawo. hahaha. kalo yg jejariruncing ni br camwhoring sikit je aku dh sesak napas dh..kikiki

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
        • oz says:

          bkn per la..klu awek dia xmelebeh2 xde la orang meluat nak tgk..bkn dengki ke ape.stakat fahmi tu xde la hensem pon. klu dia xpopular xdek org nak pandang.hahahak. papepun dia mmg best la. to awek fahmi : pasni jgn la over2 sgt okay? ;p

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  153. bukan aku! says:

    weh. ada orang buat ‘hatepage’ dkt fb. korang mesti taktau kan? haha

    KAMI Meluat Dengan Elia: jejariruncing (GF Fahmi Keeper Malaysia)

    ni nama dia grup tu..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  154. Reena says:

    Hahahha…waahh…begitu pantas hatepage ko diwujudkan. Tu lah elia, org ramai dah pesan..malu-malu dahulu, heboh-heboh kemudian… ini tidak.. sampaikan berita harian pun nak interview “Ikuti temuramah bakal tunang Khairul Fahmi, Aimi Harmelia, di akhbar Berita Harian hari ini.” Market..jgn tak market..dah discuss ke ngan both family sblm canang. Bukan apa..dr situ org leh nampak ko ni pompuan jenis apa..markeettt…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  155. benci org busuk hati! says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 21
    • oz says:

      poyo je kau. xde makna nak jeles la weyh.stakat fahmi toe bersepah jantan lain. kitorg yg komen2 ni bukan dengki tp MELUAT! paham!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • wakluuuuu... says:

      ko tau tak, owg pompuan bnyk masuk neraka sbb lelaki GAGAL. GAGAL MEMIMPIN, GAGAL MENDIDIK, GAGAL TUNJUKKAN CONTOH YANG BAIK, GAGAL MELINDUNGI, dan mcm2 gagal lagilah… pompuan dilahirkan dr tulang rusuk yg sedia bengkok. tugas lelaki untuk menegakkanya semula. klu gagal tegak, lelaki tu gagal lah maksudyner. klu fahmi btul2 nak jdikan girl tu isteri dier, dier patut stat membentuk pompuan tu dr skunk. didik dier supya pandai jge maruah, didk dier spaya cooollll mcm bini aku… hahahahah tapi takpe ar fahmi, pelan2… insyalh ko akn bjya didik dier… klu tak bjya gak…… KO CRIK LAIN!!!!! HAHAHAHAHAHAH

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • ngokngek says:

      orang jantan pun ape kurangnyer… banyak masuk PUSAT SERENTI…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  156. suri says:

    tu la bang nara..lain kali bg kredit klu copy skit2..sy terbaca kat tmpt lain, mmg sebijik , mula2 farah pastu elia..jgn marah na..nasihattttt
    one more bang nara, buat ler ahli and password…kadang2 bosan tgk nickname same..dulu2 takpe la, skrg dah makin rmai kan…
    bab blog awek fahmi tu i baca ok je…bahasa nye masih cool, kadang2 baca tulisan dgn nada ckp tak sama…lg pun awek dia biarlah dia tulis, pasal twitter ND pun dia cool jerk..i pun perli2 je anak2 sedara yg ppuan nih, tgk bola tak kira la piala AFF ke World cup ke asik nak tgk ensem tak..yg tak ensem mmm lgsung tak kenal, serius tak tgk pun dr awal, bila org dah kecoh pasal semi final br nak join tu pun nmpk keeper je…, cuba kunalan tu ensem, fahmi pun x nmpk hahahhaha…pastu yg kata awek nyer nak xpose tu, org kan yg cr blog dia, bkn dia yg post kat sini or mana2, i baca i anggap mcm budak2 cinta monyet so tak la rasa nak meluat ke hapa..just my 2 cent

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  157. aida says:

    TAHNIAH…semoga berkekalan hingga ke anak cucu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  158. lolyat gang says:

    ade kemungkinan fahmi akan mula carik awek baru dikalangan selebriti

    xkisah,janji performance atas padang masih terbaik

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  159. MINAH CYBER says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 22
  160. amy lara says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 21
  161. happy go lucky says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 14
  162. Rapunzel says:

    Aku boleh tlg kesian jelah kt Elia ni…x psal2 jd mngsa kutukan org..huhu

    Aku rasakan Elia klu ko bt story kt blog ko sal karier si Fahmi ni cnfirm org x ktuk ko…ko bt la story psal cmne c fahmi ni blh t’jebak dlm sukan bola sepak ni..cmne dia blh msuk dlm skuad kebangsaan..sape yg mula2 nmpak bakat dia as a goal keeper…btul x??

    i wonder jgk kalaula c elia ni xde jodoh dgn c fahmi dia akn tulis x story “cmne sy blh putus dgn encik apek part1 – 5″….bukanla nk m’doakn diorg xde jodoh tp just wonder…hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • akuminat bola..bukan minat pemain bola says:

      hahaha..yup.. setuju.. bnda tu lagi elok kot.. baru la namaenya peminat nombor satu si fahmi tu kan? kan tempat ape yg korang nk jejari runcing taip: semua pasal kisah cinta dorang.. xde pun kisah bagaimana kerjaya fahmi tu leh berkembang.. hmmm… bosan gak lama2 bace citer mengarut dorang tu.. better tulis something yg related pasal kerjaya fahmi tu.. kitorang minat kerjaya die.. bukan kisah cinta die.. x heran pun.. talha tu.. bini die senyap je.. even baru kahwin.. tak kecoh pun even talha tu mnjadi penggerak utk 2 gol malaysia.. hehehe. tu lagi la.. ISTERI.. ni baru AWEK.. beza gile… hehehe:)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • kp says:

      btul 2 rapunzel..ntah2 kalo xde jodoh, xde nye dia nk wat blog gitu..ntah2 trus delete blog dia tak…mgkin laa kan..sapa tau,..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  163. Tahniah buat Khairul Fahmi
    secara tiba2 menjadi ikon buat rakyat Malaysia
    kita ketandusan ikon2 yg boleh dijadikan contoh skrg ini

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • wakluuuuu... says:

      belum layak jd ikon lagi kott… bnyk lagi player yang sebagus fahmi so tak adil la klu bg kredit kat dier je.. norshahrul bagus… amar rohidan bagus… muslim bagus… fadhli shas pun bagus…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  164. hadi says:

    baru fahmi nak bina kerjaya macam cassillas tu..farah dah kelam kabut jealos takut fahmi ramai awek…terus ajak kahwin..kalo fahmi xkawin ngan dia nanti dia lari…jadi la mcam ina n mawi tu…kalo fahmi kalah xde pulak korang nk sebok2 tgok malaysia main…bila malaysia menang baru nak sokong…siap ckp kat tv 3 kami tak kenal pemain bola sepak negara tu saper….melayu ni memang lalang,sape kaya jdai tuan sape miskin jadi hamba….sape hebat baru nak kenal sape lemah macam kat dalam tv bersama mu tu…xde pulak orang nak sebok tahu…..bodo la korang semua ni…..sebiji bola punya pasal 80ribu konfom tak sembahyang magrib….muhrim-mahram campur aduk sekali…..ya allah tuhan ku kau turun kan la bala seperti kau turun kan bala ni negeri aceh tu di malaysia ini….org melayu di sini masih lalai..ramai perempuan yang terlanjang di sini pakaian ketat bertudung..lelaki beseluar pendek bertindik…ustazah ku seluarnya ketat…menonjol….ya allah aku reda dengan kekuasaan mu..tunjukkan la kekuasaan mu…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • labi says:

      apa kau merepek ni labu…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
      • wakluuuuu... says:

        klu dtg bala, bukan di0rg je kene.. dgn kite semua skali kene. doakan la spya merka tu insaf.. ntah2 ko nie kontrak indonesia.. tu yg sibuk doa trunkan bala kat malaysia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  165. akuminat bola..bukan minat pemain bola says:

    salam alaik.. nape sume orang kecoh pasal fahmi?? ok.. i admit.. mmg die hbt..keeper terbek malaysia setakat ni.. tp jgn lupa jgk..pertahanan yg sentiasa bntu die tu.. proud la coz someone yg sebaya sy boleh jd sehebat tu.. :)
    to elia a.k.a awek fahmi yg juga sebaya sy..
    just nk ckp: kita perempuan melayu yg penuh dgn adab sopan.. bila baca blog awk.. hmm. mcm mana nk kata ye.. tp sy rase agk malu as perempuan melayu.. even gambar2 yg awk letak.. cerita awk berdua..mesej awk berdua.. sy tau awk buat blog utk ceritakan ape yg awk rasa.. tp berpada sudah lah.. :)
    bkn semua rahsia hati kita..kita perlu ceritakan kan?
    ALLAH dah ttp aib kita.. tp kenapa kita nk ceritakan aib diri sendiri kt blog kan?? :)
    may ALLAH bless..
    neway..sy suka tgk bola pun.. sbb bola sepak tu sndiri.. bkn sebab pemain tu ensem ke x.. kalu x ensem.. tp hebat.. org tetap sokong kan? kita menjaja cerita sini sana.. mngutuk sini sana.. kita dapat ape? x dapat ape2 gak.. :) so.. just be cool.. tunggu dan lihat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • niki says:

      tapi i mula minat bola sebab tertarik dgn kekacakan zinedin zidane….then baru minat bola….then minat kat totti pula tapi zidane tetap dihati..jgn mare…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  166. Reena says:

    Eleh..yg mengata org melayu tu busuk hati pun melayu gak..jgnlah jadi betina/jantan bacul..sound org berani tapi tak berani letak nama…dah namanya ruangan comment, suka hati lah org nak komen apa..mcm bagus jer nak backing..at least aku komen takdelah maki2..tak mcm stgh org yg bermulut longkang, nak tunjuk bagus tapi jln pun tak lurus..eloklah sokong si elia tu jadi riak dan takabbur. Kemasyhuran hanya pinjaman..sok sok jadi cam kembar, padan muka. Prestasi down, ceta dlm kain lak up.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  167. suka ati aku. says:

    salam..cuba korang baca harian metro hari ni..yg tajuknya
    ‘tempias suami,teman’…aku petik sikit antara ayat2 dalm paper ni…’sejak mnjuarai piala aff suzuki saham pemain2 muda bolasepak kita mlonjak naik trmasuk isteri2 n teman2 mereka..namun tdk ramai yg mndedahkan identiti isteri atau teman mrk serta mnyembunyi identiti mrk kerana tidak mahu mreka mjadi tumpuan ramai’…bg aku mereka2 inilah yg bijak…bkn mcm cik elia kita ni..dia sndiri yg lbh2 mencanang sana sini pasal hubungn mereka..aku tgk apex rilek je..so berpada2lh..jdlh mcm isteri2 n teman2 wanita pemain lain yg tk over exposepn…walaupn yg dah jd isteri2 tu mmg patut over expose..tp mrk taklh pulak..yg entah apa2 ni pulak yg terlebih2..kalau dah jd isteri tak tahulh mcm mana..huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • wakluuuuu... says:

      dier belum dpt lagi apek tu… bru pakwe. anytime bole clash.. tu yg over expose… klu da jd bini, tak heran dahh…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  168. Aku says:

    Ada baik buruk blog awek dia tu..
    1) Org tau Apex ada gf
    2) Org tau sapa gf Apex
    3) Org luar xspecially girl tau apa Apex suka @ xsuka
    4) Org tau sape Apex bila luar padang

    Cukup sekadar org tau Apex ada gf.. Utk awek dia plak, bila Apex dah jd pemain bola dah pemes plak, secara langsung kena share dgn peminat bola yg len..tp utk isu2 bola shj. TAPI bila dah ada blog mcm nie..secara xsedar dia dah share peribadi Apex ngan sume org.. SANGAT BAHAYA.

    So berpada2.. Cukup sekadar korang je yg tau bahagia yg korang rasa.. Toksah share sgt.. Kang jerat diri sdiri.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
    • bubbles says:

      dulu die ingt org x kenal apek tu, tp skang sjk da menang ni kn.,. ramai lak mengaku kenal apekk sjk before femes pastu nk memaki2 org, cakap baek2 suda la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. MINAH CYBER says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 18
  170. ladies says:

    Lawa aku lgik.. keh keh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  171. minah says:

    awek dia x cun langsung!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  172. cun seyh!!! nk je aq picit tet*k dia!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
  173. minat apex!! says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
  174. byah says:

    awek dia tuh nampak macam obses lebey je ngan apek . 1 msia dy nak canang dy tuh awek apek . apek takde pulak kate pape aku rasa . neh la yang orang cakap lebey kuah dari sudu neh .

    aku nyampah gak tengok . tapi tkde ah sampai benci sebab semua orang ada hak masing2 nak tulis ape kat belog dia . tapi , peringatan ah untuk awek apek . kw remove ja lah ape yang patut . polls pon semua pasal kw ngan apek . attention seeker doe kw neh .

    watever lah kan . ape yang penting aku tak minat pon apek tuh . hahah .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • Hanis says:

      setuju. psyco do printscreen segala tweet, status facebook, bloglink bagai yg pasal bf nye. gile insecure…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
      • byah says:

        hanis : hahah . tau takpe . biar lah budak tak matang . walaupon aku baru umo 18 , aku reti bahasa orang jelik tengok perangai kita yang suka show off bf . elia , kw nak buat ape pon , biar kw sorang yang tau sudey . nanti kawen ntah ntah cerita atas katil pon kw nak tuls kalau perangai belum kawen pon dah macam ni . bawak2 insaf la dok .

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  175. yeah…hidup Khairul Fahmi Che Mat!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  176. MINAH CYBER says:

    diam ah kau rahmat .. menyebuk ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  177. dy.smith003 says:

    awek dy cam tumpang glemer plak…x pepasal jdi kaya iklan masuk kat blog, ye r followers ramai…ygmintak cter kisah cinta tu maybe sekor 2 jer minah gedik laen…., wakaka btw, aq sgt jahat kali nih..risau fahmi jadi mcm si kembar nanti….prestasi menurun gara2 awek overdose tumpang glemer

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  178. aku says:

    kejap farah..kejap elia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  179. hadi says:

    fahmi ko lagi handsome…muka macam fara tu bersepah2 kat jalan tu…macam bohsia jer aku tengok…x ayu langsung…ape conteng2 macam anak india….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
  180. Delia says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 17
  181. ooosha.com says:

    Jangan gaduh-gaduh.

    Baik cuba menang Apple iPad

    http://bit.ly/hTabXj

    Sorry yea BN, tumpang lalu je. BN nak join pun boleh contest mudah lagi simple ni:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  182. akuminat bola..bukan minat pemain bola says:

    ~sedangkan yg dah kahwin bertahun boleh bercerai..bertunang bertahun boleh putus..inikan pula yang masih lagi bergelar ‘kekasih hati’… berkasih bertahun lama sekalipun.. jika ditakdirkan ALLAH die bukan pelengkap hidup kita di dunia dan akhirat..tetap takkan berjodoh juga..maka…jangan terlalu taksub dengan istilah ‘kekasih’ tu.. kelak malu diri sendiri…~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  183. munge says:

    sedangkan kapal terbang lagi di hijack miahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  184. capricorn man says:

    Hoho.Ini topik yang terhangat sekarang ni ke?Dah tengok blog awek Khairul Fahmi.Apsal die tak wat privacy ek?

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  185. mawar berduri says:

    Dia tak wat privacy sebab dia nak satu dunia tahu yg dia bercinta ngan KF…..apalah, perasan bagus, bru jadi awek…nak bertunang lah, tengok2 tangguh…..tak lama lah tuh…taw2 nanti, KF dah ngan pompuan laen…. kehkehkehekhehehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
    • zai says:

      hah, tu la psl.ntah2, tunang ngan zai plak.wakakakka.gurau.jerk.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bubbles says:

      alahai. ade je kawan2 aku y bercerita pasal bf die dlm blog.pn x buat privacy. (aku x follow ok blog diorg). cme dlm kes kawan2 aku ni diorg nye bf bukan la artis ke, anak menteri ke, pemaen bola kebangsaan y baru2 ni menang piala suzuki ni ke.. org biase je.. so xde la org nk kecoh sgt.. y korg ramai2 nk marah2 die buat ape.. siap mndoakan diorg x jadi tunang lg.. sbg org Islam, kite ptt doakan y terbaek je tuk org laen.. buat ape nk doakan y buruk2.. kang terpalit kt diri sndiri.
      satu lg, y korg g bace n bukak blog si elia tu sape suruh?? adoii.. korg lg perasan bagus kutuk2 org kn?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • unknown says:

      KURANG AJAR JEA AYAT SI MAWAR BERDURI NIH. ANDA SEOLAH OLAH SEDANG MENGATA DIRI SENDIRI. BILA ANDA SUDAH BERKAHWIN , JGN SALAHKAN ORANG LAEN YEA JIKA ANDA DIMADUKAN. RENUNG RENUNGKAN LAH :)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  186. Gila Kentang 88 says:

    aku xnak cakap pape la..nanti org cakap aku macam2….hahahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  187. pemerhati says:

    korang ni bagi komen cam bagus jer, dah lama ke follow up liga malaysia ? setakat kenal apek masa AFF cup jangan cakap banyak mcm tau semua

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • capricorn man says:

      Haha.Biasalah pompuan,hensem je terus angau.Sebelum ni pon tak pernah ambik tahu pon pasal bola.Kalau tengok bola semata-mata nak tengok jantan baik tak payah.Tak semua la.Ada juga yang berpengetahuan sikit2 pasal bola.Tapi kalau yang tahap peminat sejati sampai boleh main game Football Manager,itu adalah pompuan yang paling aku respek.Kalau dia nak tengok player2 hensem pon,aku tak kisah landsung dah sebab persepsi aku dah yakin dia ni peminat bola sejati.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • HYPPO says:

        Xdelah hensem maner pun Apex nie..hensem lagik Syed Adney tue..biasalah bila org dah dikenali yg xhensem pun jadik cam hensem…paling aku jelik bila ader yg kata hensem mcm Casilass..please la jauh panggang dr api…

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • ngokngek says:

          bile dah terrer, yang tak hensem pun nampak hensem mcm tiger wood… lainlah cassilass… lahir2 mmg hensem…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • unknown says:

          ANDA SEDANG MENGUTUK KEJADIAN ALLAH !

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  188. NAIN says: