Written by AbangNara | December 30th, 2010

khairul fahmi

Nampaknya Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan nama Apek kini menjadi kegilaan remaja-remaja perempuan selepas aksi menariknya di Piala Suzuki AFF Cup. Diminta mereka yang meminati Apek tidak kecewa kerana sesungguhnya dia sudah pun menjadi kekasih hati. Nama aweknya ialah Farah. Di bawah ialah gambar buah hati Apek.

awek apek

Sedikit info tentang Apek. Dia dilahirkan di Kota Bharu, Kelantan pada 7 Januari 1989. Tahun ini Apek baru berusia 21 tahun. Apek mempunyai darah campuran Melayu + Cina. Apek adalah penjaga gol terbaik untuk Liga Super bagi tahun 2010. Apek tidak diturunkan untuk perlawanan peringkat kumpulan menentang Indonesia di mana Indonesia membelasah Malaysia 5-1.

Untuk anda yang meminati Apek, sila join Facebook Fan Page Khairul Fahmi. Dan kalau anda berminat untuk mengenali Apek daripada sudut mata kekasih hatinya, sila baca blog awek si Apek ini. Nama awek si Apek ini kalau tak silap kami ialah Elia.

Kepada Apek, aksi anda semalam memang terbaik dari ladang.

545 responses to Jangan Kecewa, Khairul Fahmi, Penjaga Gol Malaysia Sudah Berpunya

  1. petra_dubies says:

    taniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra_dubies says:

      populer apek sekarang
      semoga prestaC dapat dikekalkan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tak kesah le…dia dh ada aweks..

        tetap sokong team malaysia..!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • diana says:

          ala rilek la ktorg suport dia sbb dia mgharumkan nama malaysia, x kisah la dia ade awek ke bini ke kita ttp gmbira. ingt ppuan sume cemburu ke bila idola dorg dah ade someone. awek dia melebih apasal. klu fahmi tu x kacak pon kita 1malaysia sure meroyan bila dia gigih mnyelamatkan gol indon.personal life tolak tepi. jgn nama dia naik sbb personal life sudah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tingtong says:

          ala bang nara ni..kteorg dh tau lme kot die dh ad mkwe..hehe..jak men keeper klntn lg.. ;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • world says:

          cik diana, awek dia rasanya xde pn jeles2 kot, cool je awek dia, lg suka sbb MIA dia ada org minat, br sblum nie sepi je kerjaya apek 2…..so jgn lebel or ckp or tuduh n sewaktu dgn nya ye syg.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • didi says:

          ada awek ke xde ke, xde pun kitrg kesah. plus fahmi baru 21…long way for him. tgk gf cm obses semacam je. papepun…dia mmg bgs!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • non says:

          aah.die baru 21 kot.tgk blog awek die…bkn nk ckp pe.beria2 die ceter.ak gase tak tertinggal satupon setiap detik yg berlaku anta die ngan c apek2.erm…ak bc mula2 mcm best last2 nek meluat plak.ops..jgn lebey2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • farique says:

          betul tuhhh sokonggg
          kalu muke tak ehsem pun kite SOKONG JUGEEE
          KES SELAMATKAN GAWANG MALAYSIA

          MALAYSIA BOLEHHHHHH

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • diana says:

          tau xpe.cam mnyampah plak bila byk org ckp ‘jgn jeles wahai ppuan2’, ‘dia sudah bpunya’ . Rasa2nya laki2 lebih2 sebab dorg sdri yg cemburu kt fahmi coz ramai girls pandang fahmi, so laki2 ni bila tau fahmi dah ade awek cpt2 dorg pokus kt relationship fahmi tu…then rasa lega la si fahmi dah ade awek so ppuan2 gersang kononnya melepas la. apa daa ingt ppuan layan bola sebab nak tgk jantan ke? we all ppuan pon ada smgt kesukanan jgk… benci btul bila org pdg serong bila girls fanatik bola. we all pon nk sokong n beri smgt pd pasukan negara.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • joyah says:

          berapa umur awek dia tu? biase la tu muda lg x matang lg, eksaited sket bab2 cinta. mcm adik aku jgk, bukan pikir org nymph ke hape kisah cinta dorg dok canang. dik, biar la kerjaya fahmi tu naik, hang toksah nak gedik ckp girls lain jelos ke ape. yg boys pon same x payah nak canang sana2 cni dia ade aweks ke hape. okayyy…jgn jd kembor n9 tu udah lerrr..kisah cinta meroyan lebih dr karier..lama2 org meluat.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • non says:

          diana: tahlah.sbaya kot.kecik molek je awek die.paras bahu kot…bajar kat uitm.nmpk mcm anak org kayer…tp ak tak suke sgt dress up die. tah.mcm tak kena kat bdn die.ops…modal sambilan gase nye

          ak setuju.bdk2 baru nak naik..so die dedahkan sumenye..takpelah nana.kiter doakan semoga fami terus sukses dgn awek die2.kihkihkih

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • si kecil says:

          ade awek die melebih ke?blog bdak tu dah lame aku prasaan,mase si fahmi jadi pmain simpanan je lagi..
          sjak die da cmrlang ni bru kecoh sal awek die..tupun sbb korang2 ni yg duk kecoh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/apabila-siti-nurhaliza-bercantum-dengan.html says:

          wah si fahmis ni da jadi artis gitew….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yana says:

          mane ade awek die melebih..blog die da lame wujud la..and sorry to say,yana bace komen2 korg mcm jelez jew..hehe..dari kaca mata seorg prmpn,gaya penulisan korg mcm mrh,sbb maybe trase ngan tajuk yg abg nara tulis..and yana pon suke apek sbb die hero malaysia,slmtkan 3 gol indonesia tu!!bkn sbb mcm ninja jepun hensem..haha!!
          malaysia boleh!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kelate says:

          awek die xyah lah nk bangga2 sgt…..artis yg cantik2 pon leh cerai…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bubbles says:

          alahai cik kelate, kalau ko ade bf or gf fofular pn ko agaknye bangga.. bia la die nk citer, y kite duk citer pasal org ni lg teruk. tegur aje la die cara baek.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ann says:

          long way to go.blajau pandai2 n jd awek kebanggaan! (nasihat aku kpd awek fahmi )

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • non says:

          si kecik… mmg ler blog2 dah lama ujud. ko ni…………… mmglah kitorg kecoh nak tau camne dorg jumpe. tp tak pyhlah ceter iye2 sgt beb. dari suke trus meluat baca…kan die siap wat part1-4…kan benda ni dtulis selepas apek popular…tgklah cara die tulis.mcm mbesar2kan c apek. 2.dah r mls nk ulas g.bak kater ann. perjalanan die maseh jauh.bajar dulu n dpt ijazah. tak pon trus jadik model.ahas…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mr zahir says:

          NAMPAK GAYA MCM ADA ORG JELES..
          AHHA
          ak bc relax je.. okey what blog awek apek tu..
          hai..
          berbau jeles nampaknye..haha
          awek dia pun lawa apa..
          tak kira la model sambilan or sembilan..
          blog tu dah lama wujud.. dulu takde bunyi skrg br bunyi…
          budak2 zaman sekarang…
          dah dia syg kat apek.. then dia citer psl apek takkan nak citer psl bf org lain..ahaks!
          senyum sokmo…haahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Farah says:

      lerr… apex hang copek lah kahwen eh nnti ada sugarmummy rembaat kannggggg…… huahuahua

      apa apa pun aku cuti semalaya esok huahuahua

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mys abby says:

        ape pun fahmi punye style mmg terbaikk wokk..!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dart says:

          van der sar call aku….dia ckp alex ferguson nk beli apex ganti dia…hahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Tulip says:

          X kisahlah dia dah ada awek ke,isteri ke yg pastinya dia mmg hebat menepis balingan-balingan pemain indon sgt bangga dgn prestasi dia wlu pun muda ttp hebat x lupa gak dgn kehebatan safee sali yg membantu menjadikan Malaysia sbg juara sekaligus mengharumkn nm Malaysia yg lain2 jg x kurg hebatnya krn gabungan mereka semua la yg mrnjadikn Malaysia Juara..tahniah Malaysia..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Blog Sensasi says:

        Khairul Fahmi @Apek memang world class…..Malaysia dah bangkit kini moga2 dapat masuk World Cup pas ni

        Apa pun yang sensasi semua di Blog Sensasi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pertama kali tengok aksi khairu fahmi

          aku terus berkata WOWWW !!!

          WOW.. kerana ensem

          WOW.. kerana kecekapannya

          WOW.. kerana dia begitu kool…!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gagak-merah says:

          WOWWW…ni mesti Fahmi sendirik atopun sanak sedara fahmi yg kasik komen angkat bakol nih….bad taste la U nie darling!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Muslimah says:

        Biasalah budak2 muda mcm diorang tgh hangat bcinta… Teruja.. Aku paham sbb adik aku pun camtu, ber cintan cintun kat wall fb smpai loya aku bca.. Nak org tau dia loving couple.. Tpi btul ckp org, kalau x suka xyah la bca.. kan senang.. Ape nak pening pale.. Kita ada pilihan.. X adil nak mluat mgutuk sakan awek dia smpai siap create fb nk ngutuk, tulis kat blog.. aku pun x ade rasa loya tpi
        prasaan ingin tau psal fahmi tu wat aku bca.. Why take things so seriously?? Diorng masih mentah, baru 21.. Baru nk kenal dunia.. Tgoklah nukilan dia pun mcm xley control.. Teruja bf dia dah femes.. Kalau x suka bagi je la nasihat elok2 nape mesti nak ngutuk mghina dsb. Lgpun aku bace archive blog dia dri dlu memang dah tulis kisah ‘ala loving’ diorng.. Lgpun sblum ni cuma kwn2, fmly terdekat je yg baca blog dia.. Org lain sblum ni x pedulikan si fahmi tu… Bila dah femes baru google smpai jumpe blog Elia tu… Jgn tanam sifat kebencian mlampau sgt.. Cuba tenangkan dan bersihkan hati terima kelemahan org lain… Baru org lain boleh terima kelemahan kita.. Hidup ini singkat… Chill..:-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syminat fahmi says:

          yala..napa nak main benci2 ni..dulu masa dia tlis apa2 psl fahmi kat blog dia suma org xpandang..then bila fahmi nak femes, suma nak ktuk elia ni apsal??xkan la jeles kowt..ish3..xbek tau korg ni..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • vanillacarnella says:

          btl3 .. korang jgn lah kutuk dia smpi mcm 2 sekali .. dia pon manusia biasa gak , ade perasaan .. cuba kalu korang yg kene kutuk mcm 2 . apa perasaan korang ? .. of coz lah sakit ati n marah kan ? .. mcm 2 lah perasaan dia .. aq pon selalu je bce blog dia .. aq rse okey je dia pnye n3 semua .. biarlah dia nak ckp pasal bf dia , bkn dia ckp pasal bf korang pon .. cool jgn marah2 okey .. 2 idup dia org jgn msk campur .. :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zz says:

          klau dah xsuke or nyampah xyah lah bc blog die…ape daaaa….bc blog ak meh…ak cite pasal agama…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • garudakecundang says:

      hope xder artis yg gatai nk try ngorat apek pasni yer…hahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Gila Bola says:

        Dah ade yang gatai pun..Nora dah siap surul call. Cis! Perempuan x tau malu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mama miya says:

          betul betul..artis mlaysia ni tak leh caya sgt..heheeheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Tulip says:

          Awek dia perlu berjg- jg lps ni sbb Fahmi tu dah pun jd perhatian para artis yg shantek2 hehe…dgr cite Nora Danish n fafau jg meminati Fahmi selepas melihat kehebatan Fahmi di padang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kurus says:

        nd ada tulis “call me” kt twitter xoxo lagik (tp awek apek ok jerk, suka dia punya attitude) we like her..

        tp kalo fs yg tulis centuh?

        (perlu ka aku hantar comment ni?.)14:05 ..
        ada “iblis” kt sblah kiri aku ni tngah meniarap tgk aku menaip, suruh submit comment ni…
        jappp….
        14.22
        iblis tu mendekah2 lg.. renung monitor..
        14:25
        its up to me anyway
        iblis tu tekup mke dier ngn bantal..sengeh2
        14:25
        menongkat dagu lak dier
        14:26
        14:27

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • non says:

          eleh ckp je ok tak kesah…aty ppoan dik oi..tambah g bdk baru nk nek.kalu ak pon ckp tak kesah tapi..huh!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurus says:

          kami semua enjoyz baca blog dia..hehehee..
          dia very frank.. dr ati dia.. per tadik.. isk..
          jejari telunjuk.. ker jejari runcing at blogspot
          eppy new year NON… 8)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurus says:

          “iblis” yg ak maksud kan tadik tu geram baca mesej dari tutt tu.. dari td membebel… kt g beli jeans td pun masih lg membebelll…
          tu la pasalll… nmpaknya dia akan jd penykong kuat awek apex tu…berrrgggg

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • non says:

          hepy new year kurus..bacalah kalu enjoy yer….arap2 dtaun bari ni ko tak muntah ijo dek penangan ayat awek c apek.hukhuk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      tahniah apek.. walau pun dh berpunya tu bukan halangan tuk fans2 Malaysia terus support apek.. yg penting kekalkan prestasi 2 apek… gud luck…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • vanillacarnella says:

        btl 2 .. kita org akan terus menyokung team malaysia .. malaysia boleh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mmmmm says:

      ape2 je lah x kesah pon dye dh ade awek la…….
      tp kn khairul fahmi ni bru 21 thn kew mude gler………
      ko memang mantap la apekkkk………………
      gua cayalah sama kamoooooooooooo………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

      jutaan tahniah untuk pasukan Malaysia….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      pernah nampak dia ni dgn awex dia…lain muka awex dia bila tak pakai cermin mata..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ada aku kesah? says:

      congrats malaysia…. lg 1… ade aku kisah dia ade awexs??? aku kesah klu dia dh ilang skill

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cikaro says:

      alah tak kesah pown…nak cakap tak ensem nanti peminat dier marah aku jeles la pulok kan ….kalo cakap ensem tak lalu ler pulok….tapi yg pastinyer tahniah ler sbb menang lwn indon…tapi yg peliknyer pasal peminat bola kat malaysia nih, kalo menang yg tak ensem pown jadik laku…tapi kalo kalah…..harem…ntah2 ade pulak cakap ” ade aku kesah??” tompang laluuuu!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • budu says:

        aah la betol, xhensem tapi menang ttp jadi kegilaan ramai… hahahha awek die ntah pape, setiap inti kesah die ngn apex nk gtau 1 dunie. keep it as a secret la weh. xpasal2 real life die melonjak naik…

        papepon, apex mmg terbaik laaa! bukan sbb rupe, tapi sbb ke’terer’an die menangkap bolaa,, keep it on apex!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tulip says:

        Huhu…dorg meremang bulu roma melihat kehebatan n ketangkasan dia ms di padang tu yg apa pun nmpk cantik n sempurna je…apa pun kt ptt bangga pemain Malaysia skrg semakin maju kedpn…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eliz says:

      tahniah kerol fahmi
      dah femes jgn jadi macam kembar n9 tu nk glemer2
      jgn jd mcm roslin tu

      rilek je ok :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nura Ramly says:

      nama gf dia farah ke elia?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. anna says:

    Aimie Harmelia la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • entah sape says:

      tahnye, farah pebende. hadoi. alah, biarla awe die nk tulih ape pon, kalo korg dpt bf glemer pon nk jgk cite kan. biarlah, asal diorg bahagia sudahhhh. xpyh duk kutuk sgt. jge partner masing2 sudah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • joyah says:

        biase la budak2 baru nak naik ni lebihkan cinta dr segalanya. x mtg lg..so biar la

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Azfarul says:

    lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      harap perlawanan akan datang… malaysia menjadi juara lagi….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Rara says:

    farah ke elia? bukan elia ke? T___________T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eima irmanina says:

      ha ah, yg mana satu nie nama awek dia…mula2 farah, pastu elia pulak???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. MuJE says:

    haih, jejariruncing dah boleh lawan inibelogsaya dah ni….hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • budaklagi says:

      hikhik . tak boleh lawan lagi la derr

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • IKA says:

      MANE BOLEH

      IRINE NADIA PUN BLOM TENTU BOLE BEAT INIBELOGSAYA

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ewan says:

        ntah..blog irine nadia 2 makin lama makin xsuka plak ak..all of da sudden la..dlu suka giler,skng cm nth pape je..ybukan jeles pon..hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. coco says:

    ade aku kesah???aku kesah bila team msia and indon lawan jer…personal life, sorry!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MuJE says:

      lek ar derrr…. nak emo apesal derrrr…haha kerek ar lu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ferum says:

      bese la pompuan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss says:

      kecewakah anda????hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        hahahahhahahhahahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa…. kumbang bukan seekor, bunga bukan sekuntum……. adios!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • IKA says:

      HAHAAHA AKU SOKONG KAU..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. seridahlia says:

    Apek memang terbaek…bukan aje remaja2 perempuan yang minat..makcik pun suker..hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mars says:

    ramai awek kat luar sana putus harapan ni. HAHAH kt twitter mmg kecoh betul psl si fahmi ni. tapi dia memang terer pun tu psl org tabik spring habis ngn dia. HAHAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. miss says:

    sweet muke die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Liyana Lunia says:

    aimie harmelia kot nama dia? mcm mana boleh jd farah :B

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Hanis says:

    ‘Farah’ Fauzana ke?

    lol~

    harus meroyan awek Fahmi abang nara salah nama dia pulak. ekekeke~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      jgn dia plak nak mengaum… =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. cili says:

    Fahmi mmg penjaga gol yg hebat dan cekap !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Kancilbiru says:

    apa bang Nara nih, kejap Farah, kejap Elia…confius den…:P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      hamba pun konfius…hahahaha….

      pape pun FAHMI mantap!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • didi says:

        abg nara,tau la nk naikkan rating tp buat la homework tu btol2..fahmi ni dh tunang..farah ke elia?main petik je abg nara ni..lain kali wat homework dlu tau..jgn bg info salah..naya kt org..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • didi says:

          owh,nway,xkisah la dia dh tunang ke apa..janji dia dh harumkan nama Malaysia..yg aku kesah arap2 diorg bwk piala tiap2 thn blk Msia..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wny says:

          ye ker die dah bertunang? gf die bukan ke student lagi.. jage2 fakta..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • didi says:

          eh,error.bkn dh tunang…tp dh ada awek..jgn mara na wny..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Bom aTOM says:

          Ko pun same x buat homewrk. Ada ati nak marah2 org lain. Org blm tunang tulih dah.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Nura Ramly says:

          dia belum bertunang lagi. tula len kali wat homework gak yer.. :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Anabobo says:

    Aku minat dia sebab permainan dia mantap je kot.tak de makna aku nk jatuh cintan ! Tahniah MALAYSIA !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. [email protected] says:

    hmmmmm pasni mesti banyak dugaan….korang berdua kena byk bersabar, percaya antara satu sama lain and understanding okey apabila si jejaka kini menjadi tumpuan malaya =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Merpati Putih says:

    apo nma sobonar?
    den konpius la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. grace says:

    wa kcewa i
    huhuhuh oh khairul fahmi u trima la cinta ku yg lulus murni lg suci d ladang gandum hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. OWH says:

    kawe tengok bola jah . dop caro starang hal2 pemain , hal2 cintan ni :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. malikundang says:

    xkisah bpunya @ idak, janji kekalkan prestasi tbaik utk Malaysia. jgn jd kembar asyik kejo artis last2 main mcm hampeh. U R D BEST KEEPER NOW!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. AbangNara says:

    elia kot nama dia. haha. tak sompat nak baca blog lagi. yang penting fahmi hebat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nano says:

      Ala apa – apa pun yg penting dia lah hero Malaysia. Kesian dia lunyai semalam nak selamat kan dari masuk goal…… semangat camtu lah kena ada pada semua atlet negara…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. syeirot says:

    kat atas ckp nama farah. kat bawah cakap nama elia.
    ape laaa abg nara nih.
    check la dulu kan dah kantoi~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. effie says:

    bukan dah kawen ke mereka tu??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. masz says:

    yes.. Fahmi memg hebat.. buat Elia.. jaga Fahmi baik2 yer..;)wink wink!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. grace says:

    nasib baek bkn dato CT hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. peace says:

    hahaha xkesah r dia da awek x…blh je rampas..kn3…goda2 cikit je apek akn cair pnya la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mummy_iman says:

      ish ish ish x baek dek.. jgn lah sesekali terlintas difikiran kita untuk merampas hak org… walaupun mereka blm berkahwen.. nnt berbalik pada kita..<<<—– ceewaahh mood baik di pagi hari nih… nges nges nges jgn marh ye

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. cik epal says:

    pemes awek apek ni lagi dari KF lepasni :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. colecction says:

    setuju ngn peace…hehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. orange85 says:

    LAGI KESAH KALAU MALAYSIA KALAH……….GIRL BERSEPAH MANE2 PN ADER…TROFI SSAH MAU DAPAT LOOOOOOOOOOOO

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ina says:

    ala…baru 21 tahun….budak lagi….
    tp, sgt terharu bace blog si elia neh…nak2 bile apex jd imam tu…no wonder r dia sgt tenang jaga gol malaysia walaupon serangan bertubi2 dari Garuda yang menggila..
    syabas apex!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. peace says:

    xpe…nk2 awek klate…org klate je taw pe org klate mau…awek klate lg cantik n pndai masak plak tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. lala says:

    tak kecewa langsung.laki aku lagi ensem! wakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aku orang biasa says:

    i minat khairul fahmi…sebab dia sgt comei…..go go go fahmi!!!! hahahaha……and sgt kool kt padang ho yeah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. mak bedah says:

    ala bukan org heran pon ngan si fahmi ni, dah dia main bagus, org suka la. yg awek dia tulis mcm2 ni, mcm tak secure ngan diri sendiri, kalu org tak tau lg bagus.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ina says:

      kamu jeles ka mak bedah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • teeah says:

        salam
        bkn jeles mksd dia sbg pmpn kite kena tau bts2 dlm percintaan nak2 lg islam…….jgn terlalu menunjuk sbb hbgn tanpa ikatan yg sah…….so apa2 bleh jd bkn nk doa tp beringat2 lh…..terlampau megah bleh menimbulkan riak….
        “tak ksh pun fahmi ade aweks…….sbb suke safee sali…….hehehe………..”:)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ujang says:

          Betul tue…gadis2 ISLAM di Malaysia nie xdelah desparate sgt spi smua hak org nk dikebas..kalo ada jodoh xkemana pung..renung2kanlah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          lebih kuah dari sudu…

          klu dah kawen xpe laa…

          nie baru awek je kowt…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ewan says:

          btl2..bkn pe..xmanis la kalau org tua bce..hrp awek apek xbuka sgt aib masing2..blom kawen lg dik..jg batas 2..
          1 more,elia nice ble bertudung..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. budus says:

    Kalau mamat ni tak popular dan tak dikenalai seperti sekarang ada ke sang kekasih nak menunjuk-nunjuk begitu, mengambil kesempatan dari kejayaan. Bagi saya tak payah lah nak mengheboh satu dunia, perempuan kena jaga batas baru orang tak meluat. Yang menyumbangkan kejaayan Fahmi bukan si perempuan.
    Makin ditunjuk dan didedahkan perihal hubungan. Tak mustahil ada yang akan lagi berusaha mendapatkan kumbang tu. ingat ya awek je bukan isteri ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • positive says:

      aku dah kenal elia lama kot. huhu. b4 apek tak pemes dia dah tulis bout bf dia kt belog. orang yang dapat jejak dia, bukan dia yg nak menunjuk. dia just org biasa n mase dia kapel ngn apek dlu pon apek tak pemes. bile dh pemes korang kecoh2 plk kate dia cmtuh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • didi says:

        klu fahmi tu bkn artis pn xperlu la nk buat blog puji mcm2,,what the purpose u buat blog?nk share something kan,,so napa nk share hal peribadi kat public,,xmalu ke,,,nk tnjuk how happy kapel u are?haha come on,,bpijak d dunia nyata ok,,ni bkn cerita prince charming fairy tales…what a shame la,,nmpk sgt pmpuan ni thegeh2 lebih..welcome to the real world elia a.k.a awek fahmi..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss says:

          ala beb..ape nk kesah sgt kt awek die.die pny hal,lantak la..die bahagia cmtu.it’s ok aper..kite kene hepi bile tgk org hepi.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • budi says:

          anak2 dara zaman skrg..mana ada malu2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • teeah says:

          budi: hello kita tak penah wat cam tu tau so jgn sebab nila setitik rosak susu sebelanga……..bkn semua anak dara mcm 2 baik2 bla nak komen k……..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          Budi, bukan smua anak2 dara mcm tu ya…. sifat malu msh menebal ada dlm diri…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • noratf says:

          patutnya sekarang dia privatekan blog tu. tapi, tu dia punya pasal la. reputation pemain malaysia kena la jaga. personal life kena tolak tepi. jangan jadi cam WAGs football.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • budi says:

          yea la teeah..aku silap tulis..tak semua mcm tu..ada jgk yg baik2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nina says:

          private ke? aku yg anonymous ni bleh je bace..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • teeah says:

          SALAM…….
          budi: ye…”malu itu perisai org beriman” hehehehe….(petikan lagu kalau berpacaran)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • soya says:

          take it or leave la bro. tak suka jangan baca. aku pun tak baca. its up to her name pun her blog she can write whatever she wants

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • girl over flower says:

          yup sy sokong sgt…..hal peribadi terlampau didedahkan makwe die…kate fanpage khairul fahmi tapi tu dah jd mcm fanpage de plak…;patutnye x payahla nak tunjuk gamba kalian berdua…cukup fahmi sorang….langsung xde privacy….maybe die takut sgt ramai girl2 kat luar sana dah mula tangkap cintan ngan fahmi….sorry to say mmg meluat habis baca blog elia ni….lg pun i rase makwe2 pemain bola lain xde pown nak expose sgt diri diorang….dah macam gile glamor pown ade……tapi yang penting sy dan keluarga akan terus menyokong bola sepak Malaysia……tahniah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lovetoseesweetcouple says:

          didi, u should be ashamed! haha who are u babe to KF to Elia? WHO ARE U to say such thing?

          u should be ASHAMED, haha, atleast they belong to each other, U? what are u? PENYEBOK, like seriously do u know her, u know KF? for real?

          BOOOOOOOOOO ya!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ewan says:

          btl2..bkn pe..xmanis la kalau org tua bce..hrp awek apek xbuka sgt aib masing2..blom kawen lg dik..jg batas 2..
          1 more,elia nice ble bertudung..
          to lovetosweetcouple..
          nape nk bengang2 ni..da mmg makwe apek ni nmpk over sgt..but,i wonder,’at least they belong to each other’..nape cnfrm sgt ni..lek la.
          haha..xpayah la nk boo org..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku setuju dengan ko

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mr zahir says:

          ramai tul ayat berbau tak puas hati aka cemburu..hahaha
          sebelum apek femes ag la elia tu tulis psl apek dan kisah diorg..hahaha..
          nampak sgt awk nie jeles..
          jeles sbb apek ada awek
          or jeles sbb awek apek caring kat apek..
          dan awk takde semua tu.. kesian

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shark_ema88 says:

        sokong ap yang positive tuis

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      Ya betol tu…!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lovetoseesweetcouple says:

      anyway, u can check her achieve, eila’s blog arcieve i mean, DUH! shes been writing way long long time agooooooooooo bout KF, personal also KF’s career and somehow thats what others do as well with their blog, people have right to write anything as far as i concern, check around dude, its only matter because KF is now recently got soo many coverage due to his successful career.

      BOOOOOO ya!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. filaniabatrisyia... says:

    hmm…..bkn apa….cuma suka tgk cara KF main jerk…puji2 tang tu jerk…..yg personal life dia tu terpulang la kt dia………….anyway, KF memang hebat!!!…keep it up….:).

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. lisasuriyani says:

    skali aku tgk apex nie macam muke tan boon heong double badminton malaysia laa.. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Sri Bridal says:

    btl2…
    for me MVp supposed bg kat Fahmi.
    nama die Elia kan?
    anw,she’s cute ok.

    semoga berbahagia selalu dan semoga menuju ke gerbang perkahwinan.suwit couple! :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. trex says:

    kpd gadis malaya..tak payah la mgoyan kat fahmi..dia main mcm nk mati woo..terima kasih & tahniah fahmi sbb naik kn nama anda & malaysia…all the bez..teruskan prestasi anda..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. molly says:

    xkesah la dia ada awek ke x..2 bkn mslh i pn..haha.. awek dia mst takot artis ngowat fahmi..haha..xdan apa2 lg awek dia yg femes..hehe.. apa pn tahniah MALAYSIA.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. lia says:

    erk…? ape kena mengena ngn awek dia ye,…? market!! market!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. REDBLOODSNOW says:

    sure mantops giler traffic blog awek fahmi nih pasnih…huhuhu. hope ella jg fahmi elok² jgn sampai artis sapu fahmi…klo ade artis yg ngorat…bahaya wooo…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. peace says:

    hahaha xpsal2 awek apex jd cm kisah mawi-ina je nt….kui3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. ala… awek je pon. ape ade heran. depa pon muda lagi kot, mcm2 boley jadi

    ade baiknya focus kat peningkatan n prestasi fahmi & lain2 players dr amek tau peribadi diorg. cukup2 la korek psl artis jah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. yun says:

    ada x sape2 nampak manohara dan luna maya semalam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mi@ says:

      hahaha .. julia perez ade nmpk x ??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • precious says:

      yup i ade nampak manohara dan luna maya last night. actually camera still mencari si perez tu tp xjumpa2..i rasa perez xleh masuk stadium la. kena sekat dgn ulamak indonesia. kira hebat juga si cemeramen jumpa cari luna n mano. ape pun SYABAS MALAYSIA dan BOYFRENS i yg main bola last nite.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. kurus says:

    dier ni campuran aper ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. peace says:

    melayu + cina

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. hehe says:

    xsegan ke cite kisah hidup kat dlm blog..xde privsi lgsg..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wny says:

      sebab tak segan lah die share.. laa, ramai je lagi orang yg crite kan kisah hidup dorang dalam blog.ape nk heran.. bile gf fahmi buat, sume orang nk bsing2. lagipun kalau taknak bace blog die, x yah bace. Hanis Zalikha satu family buat blog takde plak ko kate takde privasi ke apa..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hehe says:

        tp ni kisah cinta 100 peratus..ei x segan ke..hehehe..siap bg taw isi mesej jiwang lg..hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ciii says:

          haha btol2, siap type sebijik sms2 yg dia dpt sume. mula2 baca best, lama2 cam nyampah sket. tp bya lah diaa, semoga bhgia ngn ‘inchek apex’ :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hehe says:

          yela semoge berbhagia..tp igt..segan2 dahulu,tunjuk menunjuk kemudian..hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lovetoseesweetcouple says:

      shes not the only one who wrote about personal life in a blog, check around there is sooooo many topics been brought in ppls blog, from a-z kinda topic, soooo whats wrong with her writing bout her life, about KF, im not eila’s friend or related to her, i just gotta know her like u guys too but i find it okay, nothing wrong anyway, just take it easy babe, take it easy.

      bacalah dengan hati yang terbuka, itu kenyataan, dia bukan menipu, sooo why the hassle?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • N says:

        “im not eila’s friend or related to her,…”

        sah2 nie elia…muahaha!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. azura Izzah says:

    ermmmm..tak kisah la ade awek ke takde..kiteorg just support team malaysia..bkn fahmi sorang okies..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. NAZARIO says:

    TERGUGATLA SI KEMBAR TU NANTI…. HAHAHAHA.. PASNE….SIAPALAH ARTIS YG TERGILA-GILAKAN SI FAHMI NE NANT… ADAKAH KAK JAN ROZITA ATAU MARIA FARIDA.. Y SUDAH DIKETAHUI MMG SUKE LELAKI MUDE DRPD DIEORG…..LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. villa malaysia90 says:

    harapan aku arap die kwinn setia ngn awek die jgn ader gosip ngn artis da le skrg da trend artis minat pemain bola..artis2…nk glamor jek lebeh
    apapown sy suke SAFEE SALI..ngeeeeeeeee…peace no war~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. littlemia says:

    ala nape ari ni smua blog2 n fb2 update pasal bola jerrrr……….ahkak cam RIMAS je tau………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. [email protected] says:

    kejap Farah, kejap Ella…mana satu nama awek apek yg betul ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. mak ai baru 21thn ke…lol muda lg rupe nye mamat ni..x kisah lah dh berpunye ke lom,apa yg penting ko dh mengharumkan name baik MALAYSIA..bkn org kisah peribadi diri ko..nti dah top jgn sombong plak..si awek plak jgn ingt jd awek dia,akan jadi istri dia.. ape pn u the BEST!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. lia says:

    hahahah…betol2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. yazid says:

    aku xnak apex, aku nak awek dia.. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. lia says:

    fahmi mg hebat! psl die aku jdi suke tgk bola.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. budi says:

    asal femes skit..minat..asal femes skit minat..klu tak menang..teruk kena hentam agaknya..
    Apapun Syabas utk Team Msia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. didi says:

    poyo gila baca blog minah a.k.a awek fahmi ni,,canang bagai nak rak padahal stakat kapel jerrrkk…bkn jadi laki bini pn lg,,tp yela dorg ni pn status budak kanak2 rebina kan,,so ingt bila bcinta tudunia dorg yg punya,,aduhai ksian,,yg fahmi xda nk canang ape2 lak tp awek dia ni tmpg glamor hbs,,kan lg manis dan elok tatatertib perihal peribadi xperlu heboh canang 1 negara,,bkn ape,,stakat kapel budk remaja,,kot esok lusa jd ape2 kan malu,,smua org tau pmpuan ni bekas awek gol keeper..:bekas’,,,,jd xperlu la nk puji melangit fahmi itu fahmi ini,,kami bangga fahmi contribute to the glory of football team,,tp bila baca minah ni pya blog mcm sengal ja,,,harap korg kapel dlm kdaan yg lbh cool,,xpyh canang nk cari publisiti murahan,,biala org tau fahmi dh ada aek,,smpai masa korg kawen,,kan lg elok,,bkn ape,,kita org melayu islam,ada adab dan tatasusila kena jaga,,,yg ewek si fahmi lak,,jaga la maruah diri,dan nama baik keluarga awak dan kluarga fahmi..peminat terima fahmi dh ada awek,,tp klu awek fahmi ni gila cr publisiti murahan xmustahil ada bunga lain yg akan try approach si fahmi ni,,nk tgk la takat mana la sgt ksetiaan fahmi spt yg d gembar gembur kan sgt tu…to fahmi,,we proud of ur performance,,keep it up..tp jgn smpai ur performance jatuh dek kerana awek u yg gila publisiti tu,,bg nsihat skit kat dia,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Gila Kentang 88 says:

      i looike….:)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hehe says:

      awek klateh jakun kot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • didi says:

      aik,ada org gne nick sama aku daa..hye didi..kita share name sama laa..hoho..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku orang biasa says:

      alahai biarlah dia…….watper kite nak jeles2…dah dia nak glemer..biarkan dia idup dlm dunia keglemeran…..xleh ker klau kite jdi manusia yg berhati bersih skit….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ujang says:

        Xjeles pun sbb sy nie lelaki kalo sy jeles maknanya saya gay la kot…hu..hu…tp saya cuma takut nt si Fahmi merosot mcm bintang yg lain2 kerana story peribadi jer yg mencanak tp performance suam2 kuku jer….ramai jaguh2 sukan yg alami nasib camnie mcm Tiger Woods, Rooney…mmg lah di belakang kejayaan seorg lelaki tue berdirinya seorg perempuan…saya benar2 rasa sayang pada kepintaran corak permainan Fahmi..melihat Fahmi tidak keterlaluan jika saya katakan saya mcm ternampak ‘kelibat’ Peter Schumicheal di situ…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wakluuuu... says:

          disetiap kejayaan seorang lelaki past ader wanita di belakangnya.. tapi wanita jugalah slalu ya jd punca pada kajatuhan seorg lelaki… baik ko cri lain la fahmi… hahah.. cri yg cool sket mcm bini aku… hahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shark_ema88 says:

        i like ur statement!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • orgjauh says:

          like3..
          tpkan..asal org asyik ckp pasal fahmi n safee sali je ekk?
          yg team members lain pon hebat wut..
          i xtgok pon..internet xde tyme tu..
          instead channel cni xde live for m’sia lawan bola..huuhu
          neway good job harimau muda..
          proud wif u all!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MuJE says:

      TL;DR

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • penyokong bola tempatan says:

      mmgla die tulis psl bf die dr 2009. die kapel dlm bln 8 or 9 2009…tp tulis2 pun setakat 2 jela..ni sejak fahmi naik ni aku tgk elia ni makin galak pulak siap nk tulis ‘How I met Your Incik Apex”, la apela

      dlu aku suke tgk blog elia ni tp sejak die mcm makin menunjuk2. kurang sikit minat aku kt die..

      to elia, cool2 sudah, org akan lg suke kalau awak cool, beri publisiti kepada bf awak or nak ucapkan terima kasih kpd penyokong 2 boleh, tp set the limit..kan lg manis kalau kenangan2 2 awak n fahmi je yg tau :)

      pape pun moga fahmi jd keeper lebih baik dr skrg, moge die x lupe diri n moge jodoh kekal bersama. all d best!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • entah sape says:

      LOL.
      blog dia ganggu idup kau ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tony says:

        entah sape: ak ah, mmg menganggu hidup aku pun. aku meluat, ko tau takk?! MELUAT?! aku yg laki ni pun meluat n rimas kalo dpt awek mcm ni. memalukan aku! baru couple setengah jagung, dah kecah satu donia yg dia tu girlfren si fahmi tu. relax2 sudah laa wei. yg si fahmi ni pun, mintak nasihat laa awek ko tu. ape pun, fahmi mmg gerek laa wei!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ann says:

      aku sokong! terbaik. hehe. pompuan ni gedik lebeh je.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • share pendapat says:

      pendapat terbaek!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wakluuuu... says:

      AKU SOKONG!!!! BARU KAPEL.. BERPADA2 LAWEI.. NASIHAT NI MMG SESWAI UTK KANAK2 RIBENA LAIN YG KONON TGH BERCINTA TUH.. JUAL MAHAL LA SIKIT… NMPAK KO YG TERHEGEH2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • 2cent from me says:

      perempuan mmg kuat dengki kan, bila elia buat perangai begini, mmg lagi seronok lah org nak tackle apex nih
      lagi lagi awek dia x cun

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lovetoseesweetcouple says:

      hey minah, let me tell u 1 thing, dia tak poyo pun, what i want to know soo much from u DIDI, ur name is DIDI kan, kenapa u susah hati sangat ya? KENAPA U SANGAT SUSAH HATI? sampai nak kata dia poyo? kalau dia nak canang pun hak dia babe, couple couple pun its a RELATIONSHIP, u faham kan maksud relationship? ada hubungan, jadi takde masalah pun dia nak tulis apa2 pasal hubungan dia dgn KF, kenapa u susah KF tak canang eila yg canang? anyway because they both in a relationship, COUPLE, atau kapel bak kata u (euuuu kapel, takde ke ejaan elok skit) so they must both discuss whether it is okay for her to write anything pertaining their relationship, they must have been discussed bout it, cos i tell u what relationship work both way, kalau KF tak suka eila write anything bout them, he must have been telling eila long long time agooooooooooooooo, but nothing just yet, so kenapa kau yang sebok, KF pun okay, KO SAPE WEI?

      i dont see shes trying to get publicity, DUH publicity is cheap, shes didnt advertise her blog, she didnt do it, it was people all around who have that human trait, to dig about ppl then BOOM she became famous, did she the one who make it happen, NO, its people around her, its human nature, from 0 u can468 be a hero when people brings u up, and HERO to 0 when people stood up and bring u down, its people babe not her, accept the fact, he rblog was DISCOVERED by people, so dont put blame on her, OMG ure unbelieveable, busuk betul hati tu nak kata orang tu mcm tu, who are u anyway?

      in future only GOD knows, kalau in future they are not meant to be together just accept it with open heart, ketentenuan Alllah, sekarang ni they are good together, they stay strong woth each other, they support each other

      doakan sahajalah, kalau hati tu hitam sangat tak payah doakan, berhenti cakap yang buruk2 tentang orang lain itu dah cukup baik, insya Allah, okay? tak susahla i rasa kan?

      kelakar sangat tengok monyet2 meroyan pasal benda ni, take it easy dear, whatever happened its GOD willing, kita doakan sahaja yang baik2, when we pray for good it will soon destroy all the bad aura, okay dear?

      bertenanglah ya? selawat, istighfar banyak2

      again im nobody related to KF or Eila, just a neutral party here ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lovetoseesweetcouple says:

        to eila, just write all beautiful things that happened to both of u, on KF career as well, for u to compile it for future, for memories will soon fade but not if u put it in writing what is important is for u after this is to discus with KF pertaining ur stuff whether u find it okay to make it public like usual or not, in future, discuss together, ur decision not people around u, u both dont have to lower down ur level to those people who seem to have something stucked in their throat, whining and babbling stuff just to make themselves feel better, dont eila, u have our support!

        and dont worry soo much, i believe both of u even if ure still young, u know qada dan qadar Allah, kalau dijanjikan jodoh berpanjangan insya Allah many would loved to see u walk in the aisle together, teruskan bersama, insya Allah, doakan yang terbaik

        all the best to KF for ur career, moga terus sukses okay and eila, be his biggest supporter, be his #1 fan!!!!

        lvngchphs

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hehe says:

          mgkin awk ni jenis yg ade blog patuu kecoh cite pasal cinta 100 peratus kan.sbb tu awk memahami dia kan…hehe sori kalo silap..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lovetoseesweetcouple says:

          betul, i memang ada blog, its free anyway u can have one too ;)

          anyway, let them be, kita ni siapa nak judge orang kan lagipun i percaya walau detail mcm mana pun kita cuba tulis dekat blog tu tak pernah akan tertulis 100% tentang diri kita, tooooooo many things happened, too many things to write, jadi adil ke kalau nak judge org melalui blog? dengan information yang sedikit tu, maybe 20% of what actually happened to them or less but tak mungkin 100%

          fikir2 kan lah ;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wakluuuuu... says:

          nie mesti tuan punyer badan… hangin semacam jer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lovetoseesweetcouple says:

          haha, tak masa elia nak defend diri dia, i just got to know her jugak like u guys, jangan nak fitnah dia plak tulis, thanks

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ngokngek says:

          love to see ‘halal’ couple….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MINAH CYBER says:

      xbaik dowhhhh … awek dia cantek ..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • poyoblog says:

      hahaha.aku suka komen ko.

      http://poyobloggers.blogspot.com/
      AWEK PENJAGA GOL YANG POYO PART 2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jari saya gemok tak runcing. says:

      like sgt statement didi kat atas ni. rase leh jadik gang je. haha. tak kat sini ramai yang cakap sape yg kondem kan depa tu dengki dan jeles. oh please. sikit pun tak. hehe. tade ah masalah dye skunk kan. terlalu show off dan gebang sane sini. dah tu da tau ramai yg dok caci merba dye tu. tak reli ke nk private kan blog dye. bia la jiwang kau tu kau dua je yg tau. tak segan ke? ke bangga? yeah. pakwe saya goalkeeper msia. nak cakap kau besh la sebab ade dgn pakwe kau tuh dari zAman dye tak femes la. yela kau je awek yg paling best sekali! rugi sape takde awek cm kau kan.
      jangan show off sgt. bangga segala kau yg ade skunk. bangga pakwe kau tu org len suke amek gmbr. bangga jadik org yg tbe2 terpenting kan. rilek sudah. pakwe kau pun satu. tak kesah ke segala bende korg dishare kan? bukan artis pun kan. artis pun ade suke cakap no komen kan. semak tgk blog kau. tp suke bace sebab nak bahan je. biasa la aku manusia biasa., ade lagi perasaan dengki ni . tapi tade ah dengki kau dapat pakwe atlit pun. syes, tu memang tak! haha cume dengki je sebab dapat pakwe yang tak kesah cite privasi boleh dikongsi beRAMAI-RAMAI.
      kau ilek je weh. sian kau kan kena cmni. tp ape nk wat. berubah la. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. pasni terbukak la mata 2artis2 ppuan nak tackle plak si fahmi nie…jgn mare yer….peace…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Ujang says:

    Memang betul kata Didi tue..saya setuju..tgk blog awek dier mcm cerita dlm kain sendiri jerk..habis bongkar smua dr A-Z…simpan2 la ni tak smua nak story…Victoria Beckham pun xde wat blog love story dier..ni x segala sms pun nak didedahkan..giler galmor kot..anyway peminat kat m’sia xde la giler sgt kat Fahmi tue just we’ll suka performance dier..u tue bru awek lum lagik jadik WIFE…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      wakahkahkah…..betol3x.
      ujang cmne nk tgk blog si pompn perasan tu????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ujang says:

        jejariruncing.blogspot kalo xsilap

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • IKA says:

          relax2…

          tumpang menumpang ni kan da familiar kat malaysia..

          fofular da awek dye hasil perit jerih boy dye kt padang..

          agak2 ade lagi tak awek2 harimau malaya yg syok sendiri? hahahahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. dear mie says:

    ada aku kisah????… popular meh… adeiiii … nsem pn tak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Gila Kentang 88 says:

    awek dye nk cite la yg si fahmi ni setia n sayang abis kt dye….bak kate cik didi…kanak2 ribena..baru nk up….tu yang sume cite nk bgtaw org..takut si fahmi kene caras….!!! tu yang heboh 1 malaya si fahmi tu bf dye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. mi@ says:

    err … time hero mcm nie br org dok usha … dok cari .. dok selidik … cube aa kalo prestasi dier mlm td x best .. sape nk pndg … huhu … hrap c fahmi nie pndai bwak dri .. jgn tenggelam and leka .. bgus 2 .. still muda .. cerah masa depan … agak2 mlm td ferguson ade tgok x ? kot2 dier nk ambik fahmi ganti c Edwin .. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Gosipgurl_fea says:

    safee Sali tu cute juga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Macik ciku says:

    Mak ai seksinya awek dia…berkemban tuh…apa kata macik rekemen anak macik kt KF… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. zaza says:

    alaaaaa…
    kecewa…..
    hahahahahaha…
    so sad..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. ATTENTION says:

    Alaaa xbest pn blog dia…nape pic dia pakai jersi tu nmpk mcm gemOk jer, sekali pndg td nmpk mcm syura….xdela cun pn.perasan je lebih. couple pn baru setaOn….alahai br setahun jagung dh kecoh siap p/s kt fafau lg sbb gtau 1malaya yg apek tu bf dia, mmg nmpk dia jakun ckit la dgn apek tue. miss elia…doa bebykla moga apek tu setia gn awak yer, jgn kerana sikap sendiri buat bf lari sudah laaaaa…sorryyyy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wny says:

      ke ko yang dengki sbb blog or bf ko tak mendapat attention.. gemok2 die pon, fahmi suke je kat dia. ape ada pada rupa. hal2 jodoh smua kan Tuhan yang tentukan. buat pe nk sibuk2.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • didi says:

        ko kwn makwe fahmi ek..haha backing nmpk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tony says:

        ek ele wny, yg ko emo pesal? ko ni elia kan? lagi mau backup. wei, takde org pun nak dengki kat si elia tu. sume org dh tau fahmi tu dh ade gf, tp toksah laa nak over! org naik meluat! si elia tu perasan dia mcm posh beckham kut. bengong!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • woot..woot says:

          please lah! aku nak tau cite psl khairul je, awek dia aku tak hingin nak tau. so awek khairul, you shut up! annoying laa kau elia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kaki says:

          nk tau psl khairul,,xyahla bkak blog elia,,kan sng~kang skt ati plak bc,,relax sudehh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. rose lyana says:

    penjaga gol malaysia terbaik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. bawahlicin says:

    harap2 jangan ada artis pompuan gatal nak rembat pulak…nanti prestasi makin hancusss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Ulat Sutera says:

    mse fahmi team klantan,liga M aku x nmpk pn dia..x myerlah lgsung tpi ble dia dlm team kbangsaan bru aku nmpak khebatan dia..brmksud fahmi ada perubahan bsar bru smua org nmpk kcekapan dia mnngkap bola..bkn psal dia encem ke ape..lg 1 ni sume hasil krja spasukan bkn hasil krja individu or laser…hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aman ramli says:

      aku rasa ko tak tengok liga m kot…time liga super dia hanya bolos bawah 10 gol sahaja..time piala malaysia dia lepaskan 3 gol.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Gila Kentang 88 says:

    lagi 2 3 bulan putus la tu..nora danish pun dah bagi hint syok kat dye..hahaha…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. parah sandha says:

    x lama lagi clash la tuh. lagi2 dah glamer kan.. for sure kena goda ngan artis2 gatal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Gila Kentang 88 says:

    lagi 2 3 bulan putus la tu..nora danish pun dah bagi hint syok kat dye..hahaha..pas ni player malaysia jadi rebutan ramai..nanges mata darah lako so awek fahmi yang perasan bagus…xpayah la ko nk cite dari A sampai Z camne ko knal ngn fahmi ni…xde org heran sbb nnt si fahmie tu akan kene kebas jugak…hahahha…pandai2 la jage diri yer..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wny says:

      Allah.. jodoh perpisahan kan di tangan tuhan.. sape ko nk doa2kan yang bukan2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shark_ema88 says:

        i like u wny…kite ptut doakan yg terbek untuk dorg…jgn kate mcm2….media yg cari gf die,bkn gf die yg menunjuk nunjuk…..about elia blog…how meet My Incik apex 2…..pmint2 blog die yg suh die critakn 2 sume..ats permintaan dorg….itu semua hak die…..asalkan die bhagia…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tony says:

          excuse me, kembang tekak aku tgk ayat ko. media cari gf dia?! ahahahhaah! lawak laa ko ni!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • shark_ema88 says:

          Tony! Ko law xbusuk hati xbleh ker..ko sape nk judge2 org….elia nk wat ape pon pe de hal..kisah sgt asl…ko jga hal ko sdh…hahhahahahha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Reena says:

    Patutnya bagi fahmi jadi keeper dr 1st game lagi. Takdelah kena titik 5-1 dgn indon. Anyway, skang kita dah tau sapa keeper yg kebal. Tahniah fahmi. Ketangkasan dan ketereran kau sedikit sebyk menyelamatkan gawang Malaysia drpd dibolosi. Penalti indon pun tak masuk. Aku tgk indon tu pun sepak cam pondan. Well done!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Bom aTOM says:

      Tak pe lah..kira M’sia mcm hero citer Hindustan..dusyum..dusyum..kalah dulu.
      Pastu, nah..amik kau..Indon..jadik sayur.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. itis says:

    dak ni tengok cam pemalu.mesti setia.gf dia serius best.tak caya tgk blog dia.smga kekal abadi selamanya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Chicken says:

    i tak faham laaa…..just cos semua tanya pasal her luv story, doesnt mean mean dia kena publish to the whole world….wats t point??it’s not sweet pun…banyak sgt she expose kat web…..n now she’s not in love with “just” fahmi, but the best footballer Fahmy so she tumpang glamer cos dah ada 3000+ follow her blog…..hish so RIBENAIVE……
    wateva laaa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • IKA says:

      its okey la tu awek tumpang glamer..

      tpi jangan jadi macam ina naim sudah..

      tengok INA dah anak 2 tapi ekin, sekor pun takde..
      tulah tak baik auw rampas2…

      same goes to fasha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • missmydirtylittlesecret says:

      bukan minah tu dh ade blog seblom fahmi glamour ag ke??? bukan mcm sesetengah kite yg dulu xpandang fahmi tu…skang baru terhegeh2 nk browse cari info psl fahmi….sape ag hampeh????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wakluuuu... says:

        sbb performance dier bagus owg mula tengok… klu stakat dok kat umah tak buat pape, muke hensem cam david beckham pu org tak tengok…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. katak puru says:

    gilalah nora tu! dah gatal nak jantan ke? orang semua cerita tentang gembira menang bola, kehebatan pemain2 bola malaysia yang sibuk nak usha2 tu buat apa, just wish congrat dah le!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Gila Kentang 88 says:

    TU LA CIK CHICKEN….GUA DA MENYAMPAH LA PLAK NGN MINAH TU..PERASAN JE LEBIH…SBENARNYE DYE SAJE JE NK ORG TAW DYE GF FAHMI..KONON2 BLAGAK COOL N SPORTING LA SGT….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Jadi Manusia perlu DENGKI kah? says:

    Assalamualaikum….

    rileks la u’oll… actually, sape2 yg ade couple.. besenye mrk akan story kt blog dia as their diary. so, kita sbg manusia mengapa perlu kata itu dan ini tentang awek dia ke apa…

    Agaknya lumrah ek, bila nama mencanak naik di seantero dunia… byk spekulasi timbul… kalau x kerana 1 PERKARA, xmungkin org akan KENAL 1 MALAYSIA (M’sia je kah… tett)

    tgk blog http://sarah-al-idrus.blogspot.com/ ….
    rileks je dia berciter ttg her bf. actually her bf not footballer (klu x msti sibuk dia kna kutuk bagai)
    ak slalu follow her blog… nice. plz r, ska ati diaorg r. dia berciter, dia punya blog, ska ati nk la cite pe… kite mendoakan bkn mengata bagai…

    p/s : tetibe teringat time kegemilangan MAWI AF (ex tunang – INA), akibat dihentam bagai..
    LU PIKIRLA SENDIRI…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Cham says:

      “actually, sape2 yg ade couple.. besenye mrk akan story kt blog dia as their diary” yg over xpose & kanak2 ribena je dok canang …blom da pa2 dok canang bt pa..org yg dh kawen mcm Tun Dr M xda plak xpose personal dia kt public pn….tuh beza antara minda bdk2 ribena dgn insan2 matured….setakat kapel je pn belum ttu lg jd kawen ke x…xjd kawen malu seantero dunia ja…kdg2 pikir manusia2 yg terlampau obses duk canang hal peribadi sndri kt internet mcm org2 yg vudus a.k.a penyalahgunaan ict je…xtaw ke klo terlampau over canang hal peribadi mcm2 blh jd kt kslmtn diri…tp org2 neh xpikir..yg taw pikir syok je laa ramai yg dok bc cta hal peribadi bgga dpt bgtaw org….aku sbg laki pn rs nyampah klo aweks aku over publish hal peribadi…dh xda spcial dh dlm hubungan…semua nk dedah…

      p/s::: siap bg link blog ntah2 ko neh tuan pnya blog..strategi promote neh…hahahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • katak kembong says:

      nak citer pasal bf kat blog ok je tapi yang die citer terlalu detail siap ade bape part lagi….aku ade blog gak tapi tak pernah lah citer pasal bf aku walaupun sekali…yela maybe sbb tak de org kenal tapi kalau pakwe aku femes pun lagi aku takut nak citer sbb kompem2 la org akan pertikaikan…bek senyap2 je mcm bini faizal tahir, nicol david ataupun lisa surihani, tak ramai org tau sape bf/gf/ wife/husband die walau sepoplar mane dorg. jgn wat org pertikai perangai kite sbb kita yang akan jaga maruah pasangan kita

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • abcde says:

        tiru uncle seekers kot…buat part part…hahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lovetoseesweetcouple says:

        sukatila, ko tanak cite kat blog ko pandai bg alasan, so dah la kalau tanak cite, kalau elia nak cite biar je lah, aiyooo nak defend diri sendiri pandai, kelakar ko ni!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Gosipgurl_fea says:

    saya nak ucapkan tahniah pada team malaysia.
    anda mmg berhak ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. encik k says:

    ak rase to haters awek khairul fahmi korang tak payah la lebih2..ak da bace da blog die n memang die da cite pasal KF ni da lame da lam blog die.So, kalau korang tak suke nak bace or rase meluat ke blah la dari situ..takde sape yg paksa pon korang bace..ak bkan nak backup tapi through all the comments yg ak baca memang nampak r sikap PHD(perasaan hasad dengki) tipikal malay kat cni..so, kalau die tak kacau hidop korang, korang tak payah la nak kutuk die lebey2..kepada pompuan yang ase tergedik2 kat die please la(especially peace, obvious kot)..korang ni memang pompuan melayu yang kejar populariti..doakan je la diorang bahagia n kalau ade jodoh tak ke mana..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Sastera says:

      Kenapa mesti nak mention PEREMPUAN MELAYU kejar populariti..sound like perkauman jer….suspicious la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku orang biasa says:

      encik K …aku sokong ko…..aku pon perasan budak2 pompuan ni ramai kaki jeles rupenya….sudah2 laa…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • annoying says:

        aku tak phm nape didi nk emo sgt. blog die lantak die la. ergghhh. bersepah lagi pompuan lain yg suke dedah cerita diorg. blog is like personal life journal . cerita dlm kain die takde pn cerita hal dlm bilik rasanya? and die tak mintak pn BN ni tulis psl die, fafau tu ckp psl die. org yg bg publisiti free kt die.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • didi says:

      hoho ni pn kwn awek fahmi ke,,kt org xjeles pn la..ni la mentaliti org yg rendah,,org bg teguran nasihat,,helo ko dh tgkk baca ke blog tu,,penuh dgn gambar2 peluk pegang,,dorg bkn laki bini,,klu laki bini xkisah,,benda halal,,pastu canang kisah cinta,,what the fish??utk ape,,nk jd role model kpd remaja masa kini,,wrong approach la,,,blaja tgi kan tnjuk la kematangan skit,,bware of any action u taken,,bcoz everybody evaluate,,she deserve the critique,,bcoz she revealed everything,,not someone else intervene her privacy,,org xda akal je ckp yg xsuka ada perasaan hasad dengki..my concern is this kind of blog about cerita dlm kain wont exist more n more,,,she put her self into the situation that invate hatred to her,,not others did that thing..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cik tie says:

        setuju dgn didi! kitorg yg meluat ni bukan sbb jeles ke apa. tp sbb dia sendiri yg membuatkan kitorg meluat. gambar pegang2 tgn, peluk2. perlu ke nak tnjuk kat orang kita ada buat perkara haram? buat dosa? dgn siap tnjuk msg2 yg konon2nya sweet, manja2..utk apa? dia sendiri yg tak jaga privasi sendiri. kalau btul2 yakin, kalau btul2 percaya dgn cinta diorg, elia xperlu nak cerita satu2. mungkin boleh nak berkongsi kegembiraan, tp berpada2 lah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • betoi2. kalau dia letak sekeping gambar berdua dah cukup kuat menunjukkan yang diorang tu berkapel. ni bila scrol ke bawah je pic lg, scrol pic lg, pic,pic, pic. neraka apakah???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • xkecewa ponk says:

          hahah..suke komen ko
          btol aku xdengki
          aku ade pakwe aku sayang gak
          even xfames mcm kf :p
          aku ttp xkisah
          kf power as goalie msia tp kisah cinta sampai berpart2 ala2 uncle seekers aku meluat okeh! meluat

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • missmydirtylittlesecret says:

        pandai eja invite…kata mentality tinggi sangat…i’m not trying to side wit dat girl…but you have a choice not to read her blog….bak kate joker…why so serious…she’s still a hot-blloded young girl….lagipun mcm la korg xde gambar peluk2…unless die letak pics x-rated die dgn Fahmi…tu lain cerita la…come on la…dun talk bout morality if u r not d suitable candidate 4 it…it shows how lame n shallow ur thinking is….just becoz ppl dun hv prove u did it too, it makes u feel comfortable to judge others who did….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • didi says:

          helo..benda terang lg bsuluh..myb pada korg benda ni biasa..but dnt forget,,she muslim,malay..im talking not to condem her,,but to all yg ada blog cerita kisah cintan cintun ni,,come on la…creat a blog yg useful informative kpd msyarakat..that is the purpose of blog,,but org2 yg mcm ni la suka misused technology,,same as goes to fc,,ada benda baik ada bend buruk,,,that is ur own choice hw to mk use the technology..come on la..b matured..b civilized..kena critiq skit dh melenting..ko pn share benda dlm kain kat public ke yg nk backing elia tu sgt..bkn ape,,tegur sblm tlambat,,Tuhan turun bala bkn dkt org tu ja,,1 msyarakat tkena sbb xtegur kmungkaran yg ada,..klu kes kubur msg2 xkisah la kan,,ni tkt blm masuk kubur bala dtg kena semua org sbb ada org yg ignorance mcm korg!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • katak kembong says:

          owh aku sokong giler ko didi…die terlalu expose diri die cerita pasal balak die, too detail, every word dalam satu msg yg die dapat….die cakap je tak terancam, kalau tak teancam juz be cool tapi ape yg die wat nampak st die rase terancam dan nak bagitau 1 dunia fahmi tu de yang punye…helloooo….juz a young couple…baru setahun couple, dan macam2…perjalanan masih jauh, lagi-lagi fahmi tu masih muda, dunia belum banyak diteroka, perempuan belum ramai lagi yang die jumpe, to miss awek die, juz cool…jgn terlalu expose, jaga maruah pasangan kamu tak kira sape pun die….kita perempuan melayu yang beragama islam. segan tu kan perisai iman…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mr zahir says:

        didi nampak jeles…haha2..
        plezz didi cover sikit okey…..
        ahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shark_ema88 says:

      sokong 100% ap yg encik k ckpkn 2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ngokngek says:

      uu… lelaki pn bace ke blog mcm tu? so tak macho… msti lelaki keypoh nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Gila Kentang 88 says:

    hahahha…..gelabah gentang la sape yang bace blog minah perasan bagus ni..hahaha…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku orang biasa says:

      sudah2 laaa gila kentang…buang skit perangai PHD tuh…die xganggu sapa2 pon…die dh blog pasai si fahmi before dorg glemer lg…….asal pompuan suke jeles kt pompuan yg lebih sikit??? konpiusssssssssssssssss

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • encik k says:

        itu la…rileks r..
        die wat pe kat ko yang ko saket aty sngat..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • joyah says:

          ok laa wa paham perasaan org yg ada balak ni sume nak backing member2 dia yg ada balak jugak. budak baru nak up la katakan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ngokngek says:

        lebih ape pompuan tuh? pakwe dier goalkeeper malaysia? itu yg ko ckp lebih? cetek btul fikran ko… life is not about popularity.. ke nko yg jeles sbb tak glamer and susah nak dpt awek….?????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Sastera says:

    To Encik K…

    Kenapa u mesti nak mention perempuan melayu kejar populariti la apa la..then u cakap tipical malay la..u PASTI sgt ker smua pengkomen kat sni perempuan melayu????Why r u so sure????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Sastera says:

    Anyway kemenangan semalam atas JASA, PERFORMANCE ALL PLAYER not only Fahmi ok…HARIMAU MALAYA is the winner..it’s the whole team glory not only goalkeeper ok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rin says:

      ye btul..
      nmpak nya barisan jantan terhangat sempena tahun baru 2011 ialah Harimau malaya… Applauseee~~!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. encik k says:

    maybe bkan smue pompuan melayu tapi yang dok bace blog gosip macam ni kebanyakkannya diorang la. Thats why I assume that.Kalau salah no offence..my mistake. tipikal malay you asked right?im not sure whether you are a malay or not but most malay is like that. Just ask anybody..Org melayu ni kebanyakkannya tak leh tngok bangsa diorang lebih skit. Ade je yang tak kene. FYI, ak melayu ok. So, ak jadi meluat bile tngok sikap bangsa ak sendri. So, ak rase ak ade hak nak tegur..Ak pon tak perfect tapi takde la ak nak over sngat nk kutuk2 orang macam diri ak ni maksum dari dosa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      En K, utk makluman bkn nya PEREMPUAN2 MELAYU sj yg msk ke blog ni dan bg komen ya ada jg dr bangsa dan agama lain… so jgn lah nk highlight itu ini sekadar MELAYU sj ya…

      jgn perlekehkan MELAYU 2 sndr andai u kata u pun MELAYU jg…well bkn smua org MELAYU ada sifat xbole tgk org lain lbh dr diri sndri, bangga sbnrnya kalau lg ramai MELAYU yg berjaya dan maju sebb kita mampu bersaing secara sihat…

      kalo ada pun yg iri xlah ramai, sbb skarang ni ramai org2 MELAYU yg sibuk berkerja, berlajar dan berlumba2 tuk maju so masa terhad tuk iri hati, dengki atau yg sewaktu dgn nya…

      bgs kalau nk menegur tp tegurlah gan cara yg lbh tertib sikit dan jgn samakan semua MELAYU mcm tu.. xkn hnya krn setitik nila habis susu sekawah nk dituang plak kan…

      terima kasih atas ingatan En K, mmg btl kita ni x sempurna dan perlu saling ingt mengingati antara 1 sama lain… ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • encik k says:

        ok, kool..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • niki says:

          kool….you are cool man.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • share pendapat says:

          dan ade perbezaan antara hasad dengki dan mengurangkan kekufuran… di sini, bukan lebih kepada hasan dengki.. cuma kita xsuke tg org tayang dosa.. tp kadang cara kita pon salah… sebaik2 nasihat, adalah ayat alquran dan hadis2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Gila Kentang 88 says:

    aku pon heran encik “AOB” ni angin semacam nape? sikati aku la nk cakap ape…ape ko sbok???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • encik k says:

      ko buat ak teringat kat kat ayat ni..

      Because some men aren’t looking for anything logical, like money. They can’t be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn (Alfred, The Dark Knight)

      Setengah manusia tu memang suke akan kemusnahan dan kebencian

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku orang biasa says:

      aku cuma nasehat ko….toksak lah tunjuk sgt sikap ko yg PHD…nampak sgt ko ni pompuan….isk2….sudah2 lah tuh dik…abang dah penat tgok org hati busuk nih….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. erra zariera says:

    akak pun like Apex…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Raina says:

    Tahniah Malaysia~! :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. google says:

    Bang Nara,

    sila lah delete komen2 yg semakin memanas nie…org dah xcerita psl juara AFF tp duk citer benda lain..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • non says:

      bukan tajuknye sal apek n awek die ker?bkn pasal aff da….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • encik k says:

      setuju..tak payah dok cite sal hubungan KF ngan awek die ke, sal blog awek die ke,..ak respon pon sebab da tak tahan dah..cite sal AFF sudah.. akhirnya, selepas 14 tahun pasukan bolasepak kita dipandang tinggi oleh seluruh pelusuk Asia. Bawa kembali kegemilangan era Supermokh dan buktikan yang orang Malaysia ni memang hebat.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Gila Kentang 88 says:

    Xpayah lah asik2 nk salahkan org melayu…melayu tu melayu ni..melayu kolot..melayu dengki…..padahal org yang mengutuk bangsa melayu tu pun org melayu jugak….ok aku tanye korg yek bangsa lain kat luar sane tu baik sgt ke ko igt….? jgn asik2 nk slh kn “MELAYU” je….FYI mr K…org melayu ni xla seburuk yang ko sangke…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • encik k says:

      ak setuju dengan ko pasal label2 ni. label2 ni slalu ditujukan kat orang Melayu sampai kite lekat dengan bende tu. Contoh, janji Melayu. Ape ke jadahnya. Orang Melayu ni memang ditakdirkan utk lambat ke all the time. ak tak kate pon yang orang melayu ni buruk coz itu akan menjadi statement yang sgt bodoh..yela, dok kutuk diri sendri n bangsa sndiri..tapi, the question yang ak nak tujukan kat ko adalah kalau ko kate yang orang melayu ni baik sebenarnya, ko pon kene la berperangai macam tu. barulah label2 macam tu tak kene dengan batang idung kite..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. wak kordi says:

    ader kitowg kesah si fhmi ni da berpunya ke blum? dier keeper terbaik, permainan cantik, tenang depan gol, cekap, n tangkas tangkap bola n brilliant. sbb tu dier nmpak hnsem.. klu bukan semua reason tu, dier hanyalah sorang budak biase… lainlah cassilassss…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku orang biasa says:

      sebab org melayu mcm gila kentang ni lh rosakkan nama bangsa melayu k….penuh ngn sikap jeles k….tak tahu nape susah sgt ngn org lain

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • google says:

      Tp Cassilass 1.5 juta kali hensem nk compare ngan si Apek tue..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wakluuuuu... says:

        surelah…. untung bakal bini cassilasss………………………..hahahah ni bru pompuan patut jelesss…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Annie says:

    Abg nara.. baik tolong delete this entry sbb kesian awek fahmi tuh sbb kutuk sana sini.. itu blog die and die ada hak untuk tulis ape2.. kalau takde sape tahu pasal blog die.. sure takde sape nak komen ape die tulis.. and since abg nara dah bagi link blog die, maka makin ramailah yg akan bagi comment2 menyakitkan jiwa.. yg berjaya adalah Khairul Fahmi and tak perlulah masuk campurkan hal peribadi.. sy rasa KF sure berterima kasih if tak campur adukkan news pasal career die and personal life die

    To all yg kutuk elia, siasatlah before melemparkan fitnah.. die tulis since 2009.. masa tuh ada korg kisah apa yg die tulis kat blog die?? hanya kerana korg kenal bf die korg nak judge die.. cuba korg tak kenal bf die.. ada korg kisah if die tulis hal dalam kain pun? mengutuk org mmg sedap, cuba bayangkan diri kita berada di tempat die??

    To Elia&KF, i suggest you privatekan blog you and if nak buat blog pasal career fahmi, buat blog lain.. so that the fans tak tahu pasal personal life you all.. take care dik.. tabah menghadapi dugaan :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wak kordi says:

      mende ko ni ni??? nak feeling2 plak… belum kawin pun… kecoh betul..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • encik k says:

        lantak die la..yg ko sebok lak die nak feeling2 apsal..
        maybe elia tu kenalan rapat die n die concern..tu jew..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • share pendapat says:

      ain.. dia tiada hak.. tunjukkan sy dimana hak dia.. bg jawapan yg diterima Allah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Reena says:

    Korang ni..tah2 si nora tu memain jer..don’t take so seriously la..bukan lah aku nak backing dia tapi korang pk la, katakanlah si fahmi ni pun sangkut kat nora, korang kena pk gak penerimaan family si fahmi. Miss J yg seksi, on ke? Ingat gaji footballers malaysia ni besar sgt? Nak menten si nora tu lagi. Dgn anak dia bagai. Aku bukan nk merendah2kan gaji local footballers tapi secara perbandingan, WAG local players takde benda la. Sekali injured teruk, abis bungkus. Bukan cam luar negara, siap ada personal therapist bagai. Jadilah cam ISTERI Norshahrul Idlan Talaha. Takde kekecoh..tetau dah kawin, Comey gak isteri dia. Molek jah. Idlan tu pun terer gak. He’s a good architect, tak tamak. Stakat jadi awek, anytime leh putus. Kalo ada jodoh, selamatlah. Kalo putus, silalah tutup belog anda.

    P/S: Aku rasa si Muslim tu lagi comey. Tinggi & not bad.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • missmydirtylittlesecret says:

      of coz nora main2…die mane dah pandang rakyak biase…bling bling is everything….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wak kordi says:

      stuju… muslim mmg lagi comel… hahhah klu dier yg jd goalkeeper mst awek dier plak yg kene hentam hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. ciku says:

    terima kasih kpd team malaysia!! kerana mu aku dpt cuti n deadline assignment di postpone … terharu beb …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. yu says:

    power la malaysia main semalam…terutama fahmi ngan shafee..diaorg yg angkat mlaysia jd juara..cool

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. kaknab laserr says:

    HARAP2 ELIA.. AWEX FAHMI BACA KOMEN KAKNAB NI..AWAK TU BUKAN LA CUN MANA PON..BUDAK JUAI LAKSA PASAR MLM KT ULU KEDAH LG CANTIK..BTOI XTIPU..KLO NK BANDING FAHMI LAYAK DPT YG LG CUN..XPADAN GITUH..AWW
    JGNLA SAKAN SGT BGTAU ITU INI KT ORG N XPOSE DEPAN PUBLIC PASAL CINTA KORG..NNT KAN PTUS CINTA MEROYAN SETAUN..AHAHHAA..
    PEPON KAK NAB SUKE FAHMI SEMPOII LAH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • joe_azlan says:

      mmg tak bole blah komen akak ni… agak agak sikit la kak…budi bahasa budaya kita.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaknab laserr says:

        yeke?? amponn amponn..tlajak laser plak ahahhaa… tpi btol la joe..jgn la komen hipokrit

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • joe_azlan says:

          huhu.. saya tak hipokrit pon kak… tapi akak nye komen tu leh tahan makan dalam..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kaknab laserr says:

          bukan joe la hipo..akak ckp pd sume..ekekke..
          makan dalam? padan muka dia..sape suh pulun sgt dlm blog..len kali dia yg kena fikir panjang bila cite kt org..
          tp fakmi memg sempoi hbihh r.akak saran kan suh dia cri awek lain r..xbleh blah r si elia nih..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wak kordi says:

          sy skong pendpt akak..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • IKA says:

          AKU SOKONG AKAK NI

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Johan says:

          saya sokong kamu jugak kak nab…
          apa la dgn c elia tu…
          sbb pakwe dia c apek blog dia dah cecah followers 4000 lbh.. hurrmm.. hampeh tul
          dlu just 900 jak.. last2 tgok naik byk.. tu pun d sbbkan populariti c apex.. coz c elia smpan FB c apex dlm blog dia.. hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • entah sape says:

      LOL. say hello to my left armpit. cuz it looks like you.
      BUsuk punya oranggg. ptuihhhhhh!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nano says:

      wow akak ni …..that’s hurt….. have some mercy for her

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. aku orang biasa says:

    ini mesti si gela kentang 88 nih ….hehehehe…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. peace says:

    ina naim x wat blog pon blh ptus je ngn mawi…ni kan buat blog,cite dari dalam dan luar kain korang,gtaw pe apex suka or x, cite dr apex kecik smpai besar lg….xtaw la pe jd….abes la ko elia…be carefulllll

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. dr ally says:

    they r so sweet.harap berkekalan.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Jadi Manusia perlu DENGKI kah? says:

    hahahha. kak nab punye mulut longkang, loji taik pown kalah… neway, kak nab punye family mesti ade cerai berai kn… tu sebab PHD kak nab sgt tinggi.

    manusia yg xbole tgk keamanan dan kebahagiaan org.

    PEACE NO WAR… x gitew kak nab.. :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku orang biasa says:

      hahahaha….tuh la pasal…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaknab laserr says:

      aku rsa si elia ni ade kena dik bradik dgn ko kot.cz tu r..emo smcam..ahhahaha yg pnting xyah tke serius sgt la psal komen2 kt cni..klo nk serius pg debat psal depa kt prlimen..ngeee…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • si kecil says:

        lol..kaknab yg emo kutuk awek die pehal lak..sedara sape lak kaknab nih..
        wakakaka typical meleiss la u kaknab,i loike…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Jaki says:

    daripada korang susah2 nk kutuk2 si elia nih, lagi baik korang kutuk penyokong indon. poor elia, lain kali xpyh cite psl personal life sgt. tiru mcm wife azizulhasni tu. sbb korang pun baru kapel. bukan kawin, x jd kang, awk jgk yg malu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • boneng says:

      knpe nk kutuk pyokong indo pulak? apa kaitannya dgn entry ni.. x baik mcm tu..smpai bila lg ngr kt ngn indonesia nk baik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. Leo says:

    aku buta ke…???
    kenape aku tgk dia biasa aje..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. she says:

    yaaa i love u fahmi <3 ehee. err elia la gf die. yela tgk kt blog da mcm nk naik kn rating je. haha. papela. fahmi mg awsome !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. gosipgurl_fea says:

    inilah harga yang dia ( kekasih apex) patut bayar sebab menjadi seorang kekasih kepada pemain bola sepak malaysia. lagi2 tengah hot sekarang ini.. harap kat Farah , jangan ambil hati apa2 comment, sebab kekasih anda dah jadi milik masyarakat sekarang ni.
    pada anda yang comment tu..janganlah berlebih2, itu kebanyakan comment bukan yang membina atau menasihat sangat..lebih kepada emosi saja. kutuk2..cacian , maki memaki ini memang best sebab itu kepuasan nafsu manusia.
    kalau ada sesetengah anda yang rimas dengan keterbukaan dia, kat blog tu mybe ada email , email and nasihat dia elok2.. jgn cakap pelik2 nanti takut terbalik kat diri sendiri kalau benda tu tak betul.
    dan as my viewla.. dekat blog, facebook, atau kat mana2 social network, kalau kita rasa diri kita tak kuat dengan keadaan, janganllah upload atau publish private life kepada umum kerana itu hak peribadi kita. kita sepatutnya menjaga hak2 kita. ramai yang tak berapa faham maksud hak2 peribadi sebab tu, terjadi macam2 hal sekarang misallan org dapat tau itu ini ttg diri kita. saya membesar di jepun dan luar negara sana. saya cukup tahu kepentingan menjaga semua benda ni sebab akhirnya hal yang memalukan terjadi kita tak dapat nak ellakkan.. itu sudah salah kita sendiri. bukan nak tunjuk pandai ya. saya cuma bagi pendapat. kalau tak betul itu minta maaf, bahasa melayu yang kurang tapi rasanya anda semua ni faham .

    apapun safee sali tu memang cute :)~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wan says:

      yr bahasa is much better than yr english….no offence but i like yr comment…yr pros and cons make much sense, anyway our goalkeeper remind me of casillas…entertaining match last nite .

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Day says:

    mm…yg baik jdi teladan, yg bruk lak jd sempadan…drpd statekn lbih2 sal Apek, bek citer kehebatan pemain pertahanan Malaysia cm Muslim, Fadhli, Asraruddin, Amar dll…kalo de antara dorg single, jgn kata Nora Danish, Ratu Cantik Dunia pun bleh ngorat dorg….team brjaya bukan pasal Apek je, klu pertahanan x kuat Apek pun xkn mampu bertahan k…udah2 le ce citera cinta ni, U & BF U je ptut tau, nt dorg tuduh mcm2. sori~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. parti bebas says:

    xde ape ak nk komen..cuma ak terkonfius kenapa ade fenomena Khairul Fahmi – Elia sedangkan player Malaysia ade 11 orang yg berjuang malam tu..
    kenape xde Fenomena Shahrul Idlan (byk assist), Safee Sali (top scorer)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gosipgurl_fea says:

      top scorer tu patut lebih sikit promote :P!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nunu says:

        sbb player lain gf/wife mereka xde blog or xheboh kat blog psl hubungan mrk.

        fine elia tu dh ade blog sejak 2009 n dh penah cte psl KF before tp aku rs die ptt lg limitkan cte psl bf die when people started to pay attention on him. dh mcm bace MAJALAH FAHMI plak bile bace blog die. kesian kat privasi KF je..
        peace no war :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gosipgurl_fea says:

          indeed! privasi itu penting

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • biskut says:

          setuju jugak…sebaiknya elia terus privatekan blog dia…bukan bangga tiba2 ramai add dia kat fb n tiba2 ramai follow blog dia…jangan dedahkan diri kita pada perkara-perkara yang boleh mendatangkan fitnah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tehtarik says:

      sbb shahrul ngan safee dah kawin..huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. xx says:

    baru satu tahun lebeh kapel bagai nak rak die canang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. Fan Awek cun says:

    hahahahaa….ko jgn suke sgt elia…ko tu bukan cun sgt pun…anytime je die bleh chow…skang die dah bleh makan line2 artis…kot kalo diana danielle ke lisa surihani ke nak die…xkn apex nk tolak kan..wakakakakakak

    jgn gedik sgt je…tu je gua nk kasik tawu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rin says:

      JGN ler ahli sukan d kenen2 kan dgn artis..
      rosak dan turun prestasi mereka. ahli sukan adalah ahli sukan, & artis adalah artis.
      tgk apa dh tjadi kpd ‘Zakuan Bros’ yg telah “d rosakkan oleh artis & publisiti tlampau”…
      adakah kembar itu akan ‘pulih’..?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. Reena says:

    Gila ko tak bangga..bf footballer femes..ohh puhleezzz.. Mmg la itu hak elia nak ceta pape pasal dia n fahmi.. nama pun belog sendiri tapi aku rasa tak yah la lelebih sgt sampai org meluat. Ni sorang lagi..kena culture shock. Baru bf femes sket dah mengglupur. Sakneka gambar suma nak tunjuk..gmbr bertudung, gambar market (katanyer), gambar slebet. Dei, adik sh sofea si syed adney tu jauh lebih henseeeeeeeeeeeeeemm, lebiiiiiihhh terer pun tak kecoh. Dgn tingginya, muka jgn ckplah..stakat nak jadi talent..anytime jer.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Syed_Adney

    So elia, bawak2lah bertenang. Baru diduga dgn kefemesan sikit, dah lupa diri. Bf tak pape, awek lak lelebih. Sbg wanita, kita kenalah ada sifat malu. Aku bukanlah dengki, just bagi nasihaaaatt.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. Gila Kentang 88 says:

    hahhahah…en aku orang biase..ape plak ko tuduh aku ni kak nab laser…? dose taw…!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. DuckLing says:

    hmm maybe dia terover excited laaa tu tats y can cerita bout her lurve story…but always remember that people always will push for all the kisah cinta sejati…
    maybe sekarang she can handle all the push but when there’s too much of it and when you can’t handle…….you’ll just come crashing down…..kena laa pandai pandai…..jangan over expose ….not sweet laa for a gurl to do it…..anyways, best of luck…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. Maimoon says:

    Ada awex biasalah. Adat manusia mesti nk bekawan. Kucing pn org buat kawan. Awex dia biasa2 jek. Xlah molek sgt. Bukan tunangan org pn. I have a lot of fwen around the world. X kecoh pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. kaktipah says:

    sian budak ni, silap hb tutup blog terus. moga kekal la hendaknye, kalu putus jgn meroyan plak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. uhukuhuk says:

    kalau kapalterbang pon orang boleh rampas, inikan pula pakwe orang…

    so ladies, selagi dia belum kawen, anda masih bole cube nasib….

    tapi kalau dia mmg dah plan nk kawen dgn awek dia tu…jgn kacau la…

    ramai lagi jantan baik kat luar sana..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. budak baik says:

    Jangan mengata org kerana mungkin orang yang dikata tu lebih baik dr kita…xslh menegur tp gunalan pendekatan yg lebih baik & berkesan.Dari pnglmn sy snd,bila sy ada buat org lain aib..akhirnya perkara tu berbalik kpd diri sy snd…Alhamdulillah Allah cepat ‘menegur’ sy..kalau terlambat hbsla sy diakhirat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. share pendapat says:

    saye baru je bukak blog awek KFCM wat petama kalinye, tx tu abg nara for the link.. pada pendapat sy, dia mmg percaya dgn kuasa Allah.. dr cara penulisan dia, KFCM ni mmg jejaka terbaik dlm hidup dia.. tp.. 1 je sy harap sgt.. utk peringatan sy dah semua.. jika kita yakin dengan takdir Allah yg smuanye indah, mmberikan pasangan yg terbaik utk hidup kita.., tp kita xhiraukan lgsg amaran Allah…

    Nabi s.a.w memberi ingatan :

    Setiap umatku (boleh) diampunkan kecuali mereka yang mendedahkan (dosanya), ada di kalangan yang mendedahkan ini, melakukan suatu dosa di waktu malam, berpagi-pagi sedang Allah menutup keaiban dosa itu, namun tiba-tiba dia mendedahkan seraya berkata :” Wahai fulan, semalam aku lakukan itu dan ini..” maka terhapuslah tutupan tuhannya dan jadilah ia membuka (rahmat) Allah yang (sebelum ini) menutup keaibannya. – Riwayat Al-Bukhari dan Muslim

    Allah berfirman bermaksud: “Sesungguhnya orang yang suka terhebahnya tuduhan yang buruk dalam kalangan orang beriman, mereka akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya di dunia dan akhirat; dan (ingatlah) Allah mengetahui (segala perkara) sedang kamu tidak mengetahui (yang demikian).” (Surah al-Nur: 19)

    Diriwayatkan daripada Abu Hurairah, Rasulullah bersabda yang bermaksud: “Sesiapa yang menutup keaiban seseorang Muslim, nescaya Allah akan menutup keaibannya di dunia dan akhirat kelak.” (Hadis riwayat al-Bukhari).

    Setiap manusia mempunyai kehormatan diri yang tidak boleh dinodai dengan diselidiki keaibannya, sekalipun ia berbuat dosa selama dilakukan secara bersembunyi. Abu al-Haisam pegawai kepada Uqbah bin Amir (salah seorang sahabat Nabi) berkata: “Saya pernah memberitahu Uqbah bahawa saya mempunyai jiran yang suka minum arak dan saya akan melaporkannya kepada pihak berkuasa supaya mereka datang menangkapnya”. Lantas Uqbah berkata: “Jangan! Tetapi nasihatilah mereka itu”. Abu al-Haisam menjawab: “Saya sudah melarang tetapi mereka masih berbuat demikian. Justeru, saya tetap akan melaporkannya kepada pihak berkuasa.”

    Uqabah berkata lagi: “Jangan! Sebab saya pernah mendengar Rasulullah bersabda yang bermaksud: Sesiapa yang menutupi suatu keaiban, maka ia seolah-olah menghidupkan anak yang ditanam hidup-hidup dalam kuburnya.” (Hadis riwayat Abu Daud dan Nasa’i).

    *sy xnk tanye direct sbb dia tulis kat blog dia, kalu xsuke boleh blah… sy risau jika sy tanya terus, akan ada org yg menyokong dia.. dan setiap ucapan yg mmbenarkan sesuatu perkara yg berdosa itu amat buruk akibatnye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hehe says:

      maknenye wajar kah tulis blog macam tu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hoho says:

        aku pun tertanya2 apa sebenarnya yg cuba ‘share pendapat’ nak sampaikan…macam tak conclusive…aku blurr sebab aku tak da masa nak gi layan blog si polan tu, harap share pendapat boleh ulas sikit.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • share pendapat says:

          kita haruslah menjaga aib kita dan jgn sesekali membuka aib org laen… dia terlalu banyak membuka aibnye sendiri.. dan aib org yg dekat dgnnya… dan kita, jgnlah membawa aib tu keluar dr sini…

          kepada mereka2 yg kata kenape org len cite psl teman lelaki kat blog diorg boleh, tp knape dia xboleh,
          jawapan sy : perkara ini membuka mata masyarakat sbb skrg teman lelaki dia milik masyarakat.. org laen pon xboleh, tp sbb org laen xglam mcm dia… kalau org laen pon, ttp dosa.. tiada makna dosa utk sesetengah org je.. Allah wujudkan pahala dan dosa sesuai dgn keadilannya…

          kepada mereka2 yg kate dia ada hak sbb tu blog dia… Subhanallah.. renung kembali apa yg anda telah katakan… mengiakan sesuatu dosa tu amat besar dosanya… lebih baik dia drpd mnegakkan sesuatu yg sgt2 teruk…

          kepada mereka2 yg mendoakan kburukan kepada dia dan pasangannya… satu je pesan sy, pesan ini dr Rasullullah…

          Rasulullah SAW bersabda:“Sesiapa yang menghina seseorang kerana dosa yang pernah dilakukannya, maka ia tidak akan mati sebelum melakukan dosa tersebut.”(HR. Tirmizi)

          salam syg…
          mira

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hoho says:

          ….sayang you juga….salam

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hehe says:

          tp sgt wonder knp dia sgt x segan tulis mcm tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • non says:

      sy setuju sgt dgn awak..bagi sy awek die mperbesar2kan kebaikkan c apek.ataranya memandu lbh kurang sejam utk bjumpe,dlm keadaan letih, kena belanje kwn2 die mkn n bnyk lagi.kalu nk ceter pon tak pyhlah terlalu detail sgt…erm…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. someone. says:

    elia ni kdg2 sweet , kdg2 x. tpi dia comel je kalau bkk spek.nmpk nerd >.< sorry. lgpun , aku rasa msti fahmi tkut nk pilih yg cantik2 mcm artis lain , tkut cpt kena kebas. tp x kisah la , elia ni maybe cntik di mata fahmi :D semoga bbhagia~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. tok guru says:

    kalau dapat kat fafau la si khairul ni…abis botak dia kerjakan macam kepala faizal ismail..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. bebe says:

    beb, kebanyakkan pompuan yang tergila-gilakan fahmi tu pompuan yang gilakan popularity, stuju tak??

    kalau puji dia takpe la, ni siap tergila-gila sampai berebut nak jadi gf.. pastu siap ada fanpage anti awek dia laks.. huihui..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • truna says:

      haha…samapi cam tu sekali..ada fb anti awek…padaahal diorg dengki tak dpt Fahmi…

      ala blog elia tu kalau korang tak suka..TAK PAYAH baca…masa dolu2 diorg couple…korang pun tak kenal pun sape Fahmi…takde pun nak buat page ANTI bagai..haha..kelako la !!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. low_profile says:

    jangan apex dapat kt awk qlate hot (neelofa) sudah lerr…meroyan awex dia tu..muahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. mama miya says:

    aku dah tgk dah blog gf apex ni..not bad..boleh la..mula2 baca mmg sweet tapi bila tgk almost semua entry dia psl their lovestory..a bit boring jugak…bukan tak boleh nak cita psl korang pny love story..its okay..go ahead..blogger lain pun ada cite psl lovestory dia..tapi tak salah kan kalau gf dia ni amalkan kesederhanaan dlm relationship dorang..nk tulis kat blog boleh..tapi just 1 entry je enough laa..kene ada privacy jugak..tak kan nak share sume..nnt dah kawen tak kan apa yg jadi sume nak share kat blog..so, be profesional..bkna ku ckp gf dia ni tak profesional..cuma dia nak share tu tak bertempat..tu je.so klau elia baca ni..tak kesah la nak ambik ni sbg teguran , nasihat or pape pun k..btw,tahniah team mlaysia..I <3 MUSLIM..haha ..*tetiba

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • non says:

      hah.kiter sependapat.dari atas td ak tekankan yg mula2 baca blog die ok.sweet tapi bl dah lama2.buwek..meluat plak.erm….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      budak2 lagi dia tu.. tak matang lagi
      hope yang nak menegur.. tolong lah pikir.
      awek dia bukan macam kamu yg matang
      takot dia tertekan. itu pun dah kira dosa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. wakluuuuu... says:

    jgn bukak ar blo dier.. nt korang muntah hijau… aku klu dpt bini jgn la yg mcm ni… abis semua panau kat badan aku ni nt dicanangnyer kat jiran2… hish…! malu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. IKA says:

    AMPUN DAN MAAF LA YER..

    bagi aku la..mungkin ni dah jodoh mereka..so ape nak buat kan. KF tu umo baru 21 kan..so tak abes jelajah dunia lagi..alhamdulilah kalau dye kawen ngan elia tu. elia pun kene la ingat..takleh over sgt ENTERFRAME hidup KF..awk tu bukan tunang dye..kan tak manis..usung sana sini tanpa ikatan yang sah.

    awak kene consider jugak pndangan masyarakat..mungkin start dari sekarng kot, awk kena remove skit2 post yg over exposed psl KF..

    dia bukan milik awk officially..dye dah ada peminat..
    jgn terasa plak..

    psan sy, jangan over excited bebenau..nanti makan diri taw..

    awk blom keje lagi dan KF mgkn srg npk kau je depan mata dye..esok2 who knows kan?

    lagi satu, xpyh duk terhegeh2 dgn dye berkepit sana sini..nanti lagi org benci..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. asraf says:

    emmmm…mula2 bace best gk….lame2 nk trmuntah hijau pn ade…jnji apek terbaek!!…’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. IKA says:

    kejap EH!!

    MAK BAPAK/ADIK/KAKAK/ABANG /SEDARA SI FC NI TAKDE PON BERIYA-IYA PUBLISH SI KF NI..

    ELIA PULAK YG TAKDE IKATAN SAH,TAKDE DARAH KFC PULAK YG DPT GLAMER..

    PELIK LA..KALO DYE ABG AKU, DAH LAMA AKU HIP HIP HOREYYY..EH FAMLY DYE PULAK SENYAP MEMBISU..

    SI SYOK SENDIRI PULAK ALAMAK! SIAP ADE BLOG LAGI ! SIAP BERANGAN JADI PA PULAK..

    AYOOO!

    AKU TAK JELES KAT ELIA..SERIOUS WOO..JUST KESIAN KAT DYE..APEK TAK ENSEM PUN TAPI SBB SKILL DYE TERBAIK DARI CELAH GIGI BESI & CERMIN MATA ELIA…EH EH SILAP2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. IKA says:

    ASYIK SEBUK PASAL KF tu je..

    ABES TU ABG MARKUS LASER sape yg nak buat blog pasal dye…

    hahaha..MARKUS LASER

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. gayah moden says:

    tetibe plak maen mnt2..,~mne peginye smagat kesukanan,inilah mnusia..,pndg muka dr bakat…apepown taniah la team harimau malaysia yg xgentar dan brmain dgn peno smagat.~!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. MakTom says:

    baru 4 bulan couple… MAKTOM yang glamz ni pun leh rampas! konpom!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • non says:

      bukanlah maktom..setahun 3 bulan bape minggu bape ari tah..ko jgn tnye elia.die pelupe.ko tnye apek. sbb apek ingat sume2.hah, sbb2 jgk buatkan apek ni hebat dmata elia…hukhuk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Bom aTOM says:

      Maktom kalau nak rampas mmg senang sgt sbb awek KF dah detailkan semua tentang KF dlm blog dia.
      Jadi..Maktom dah tau dah KF suka apa, benci apa, makan mapa, blablabla..Pasang strategi jer…

      To awek KF, xpyh lah nak cerita lebih2..nanT ko yg ssh, sume org dah tau camne nak pikat KF…tapis sket yek..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. dolli chantek says:

    lagikan kapal terbang boleh ku rampas, inikan pulak kekasih orang….auwwwwwwwww….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ngokngek says:

      aku akn sokong ko… tapi klu nak rampas pun bialah yg berbaloi.. stakat kfc tu ko takyah susah2… cube try kaco sara and cassilass tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. akak says:

    tahniah fahmi… teruskan usaha anda… capailah cita-cita untuk berjaya… cinta itu akan datang dengan sendirinya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. nana says:

    oh budak fahmi tu…kami sekeluarga panggil dia pemain import k0rea….keh3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. De'Rez says:

    Ahaha…Lntak r sme di0wg nk c0uple kew, nk clash kew y ptg Apek dh slamatkn g0al negara sbek mgkin tp 2 g0al jew lak y t’lepas…Xpe r bg merasa cket Team Indon dr xdpt lnsung..kang kempunan lak..uhuhu…Pe2 pn Malaysian Team,C0ngrate…!!! D0 da bez 4 2011…!!!Makes m0re g0al againt n Always b a winner…!!!hihi… =p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. miss jah says:

    aku dh baca dh jejariruncing.blogspot.. hmm, aku rasa elia ni mcm terlalu expose kn sgt cite pasal MIA a.k.a khairul fahmi die tu.. pada aku sikit2 sudah la..

    ;D kn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wifey says:

      setuju!!!!!!orang tengah excited mmg macam tu….tapi mmg nampak sangat kurang mature si elia ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. peace says:

    sbnr nye blog elia tu adalah guide blog yakni cara2 untuk tackle apex..hahah..thanx elia!!…bnyk info yg ko bg kat kitaorag…jasa ko akn kubalas nt..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. aku le sapa lg.. says:

    mcm best je smua org asyk dok komen pasal si awek apek tu..akupn nk tumpang skaki gak le..aku tak kisah le ngn sapapn apek nk kapel..ngn elia ke,melia ke,jelia ke tp aku tak suka satu je ngn si elia ni..body taklah lawa sgt tp nk jugak pakai seksi2..kembang2..nk buktikn apa tu?takkn nk bersaing ngn ayu raudah n rita rudaini kot..konpom kalahnya…aku rasa untuk your encik apek ni sesuai sangat lau si elia pakai yg sopan2 n lg cntik kalau bertudung..baru sesuwaiiii ngn your en apek yg alim tu..n lg stu berpada2lh dlm berblog tu…ramai yg dah tk suka..tp aku tk kisahpn..apapn moga berbahagialh ye…amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • budu says:

      haaa, aku sokong kalo yg ni. ade 1post tu pasal apex da pegi umrah kot. hormat la skit bf tu, da pegi umrah tp si elia ni duk terdedah sane sini. aduyaiii~~ kang dah xpasal2 memalukan diri sendiri…

      apex, tahniah sbb dah selamat byk gol dr indo, heheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. awet muda says:

    hai kenape lah orang2 ni nak kepo pasal orang lain nye pasangan biar lah diaorang bercinta ! orang2 ni semua jangan lah nak mabok sebok ! baik fahmi . . zakuan. . aidil. . diorang ada dunia diaorang sndiri masing2 dah perpunya pe ! sebok nak jaga tepi kain orang huh !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. hara says:

    buang sifat dengki.elia tk buat salah kat krang.sepatutnya blog tu tk dipapar.tengok a skrg.kisah peribadi lebih dri cita ttg kmnangan tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. MakTom says:

    bukan nak kutuk elia.. cuma dia OVER uols! maktom yang kerepot the vazz ni pon menyampah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. rodriguez says:

    jangan nk sebok2 nk suroh orang pakai tudong ! kalau orang maseh ada kerier jangan lah nak sebok2 nak pakai tudong . . .nama je tutop aurat tapi nanti pakai baju ketat seluar ketat nampak tejojol buat ape gitu takde beza nya pakai ngan tak pakai tudong !!! pokok nya hati mau iklas buat amal jariah sedekah ank yatim dn buat baik slalu jangan buat jahat tau , i lov u fahmi. . zakuan n aidil…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ewan says:

      oit..
      mmg la xsmstinye pmpn y bertudung adalah baik,tp pmpn y baik adalah pmpn y bertudung.sal pakaian 2,cite lain.jgn nak halalkan bnda y haram.huh!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. low_profile says:

    i love markus….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. Ulat Sutera says:

    ala lek ar mk tom tom bak ni..bdk2 tgh bcnta mmg mcm tu,lg2 bru sthn je couple sumenye mnis..mcm org bru kwin..da lame2 nnti bru rse msam msin…ape yg pnting kprcayaan n kjujuran..dlm phbungan pasti ada dgaannye..smga tbah mlaluinye..ape yg pling pnting skali ialah SABAR..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wifey says:

      betul..aku setuju..setahun bercinta tu jauh lagi perjalanan..baru bercinta..belum kawin lagi..la ni tgh excited semua mmg manis la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. beep says:

    aiyaa, baca la surat khabar hari ni .
    dieorang da bercadang nak bertunang da.
    so, takyah a kutuk2 dia lagi .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. lenny cantek says:

    niari i masak sambal goreng dn sambal tomes telor kalau lah fahmi zakuan n aidil dapt datng makan pasti i akan bergambr pelok2 dngan 3 bintang muda ni ……i memang peminat setia fahmi zakuan n aidil ni…apa orang nak cakap cakap lah !!! janji i dapt pelok ni 3 bintang he he he jangan jeles!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. tokey bola says:

    “terbaik dari ladang”???
    ingat lembu ke…aiyooo….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. dr ally says:

    xactly kalu kita tgk dr sudut lain, (bkn dr sudut penyakit) it;s normal la wat blog cita pasai bf, wat fb cita pasai bf, boh gambaq together gether. rmai ja kwn aku wat cm2…bezanya fahmi 2 femes, yg len2 x femes. rilek sudah weh. korang dok ngutuk pon dpt dosa ja. doa jela diorang cepat kawin dan berbahagia utk elakkan maksiat. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. Mem Besar says:

    Ppuan klu dah canang, n diuji Allah putus ke ada prob ke..malu lh..nnti x d berani nak ngorat lg, jd A****u susah sndri kn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. peace says:

    heheh mesti elia dh risau tu…ramai dh org planning nk kaco apex..haha..2 yg dia pksa apex brtunang ngn dia cpt2..den kawen cpt…dpt ank pon cpt2..den karier pon musnah cpt2…plz jgn la….karier apex bru nk bermula.lgpon dia msih muda..syg r…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. awek apex poyo says:

    kalau dia ni lawa org pun tumpang suka
    kalau dia ni tak action org pun tertanyatanya

    ini muka mcm radio org pun naik menyampah
    action nak mampos buat org nak muntah

    wahai cik elia, jaga lah nama baik bf kau ni. jgn sbb kau org benci dia, kau tu status couple je lagi.

    kan tunang dah tertangguh, kami simpati

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. des.pyan says:

    alahai da msuk personal la plak korang ni..borak tang prestasi apek suda la..ni pehal sampai masuk dlm kain plak ni…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. aku orang biasa says:

    boleh tak aku nak cakap org yg duk asik mengutuk tuh mmg ngong…..cakap elok2 x dengar…..dh pesan bnyak kali buang hasad dengki tuh wahai pompuan melayu…..dorg dah nak bertunang….doakan jerk laaa dorg bahagia dan kurg maksiatnya…..lau nak tegur p PM si elia tuh kan lg bagus…….aku doakan si khairul fahmi pas kawen makin bergemerlapan karier dia….sbb aku tgok khairul nih budak baik and tak liar ok……semoga rezki dia bertambah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • byah says:

      nak tego tuh ada cara lagi elok kud ..

      ala , btunang je pon . belom jadi bini . kalau dah jadi bini tuh nanti mesti lagi mnjadi2 elia tuh .

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. hehe says:

    enjoy jugak bce komen2 korang ni…tp jgn la kutuk2 sgt..kutuk sikit ciput okla,komen la secara SINIS tapi MANIS..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. oz says:

    ahaha..kot ye pun takot fahmi kena kebas toksah la dok canang2 kesah cinta ke ape ke..cam tedesak plak minah ni aku tgk. mmg ah dia da lme tulis kisah cinta dia dgn si fahmi ni tp sejak name fahmi melonjak naik smpi NORA DANISH pun da minat si fahmi ni melebeh2 plak minah ni smpi msg ke ape yg fahmi cakap kat dia pown nk bgtau kt blog..(bile pikir balik cam xlogik pon ada) pe motif dia nk citer2 cmtu kat blog dia kan. tu PUBLISITI MURAHAN namenye.hakhak papepun aku xdengki pon dgn deorg. asal xsekerat jalan sudah~

    ptss : jom bc blog HANIS ZALIKHA lg best..kan kan? ;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • twinkle says:

      betul betul! xpayah nk publisiti murahan sangat la ye.naik menyampah/meluat/geli geleman org baca..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syaya says:

        like!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nunu says:

          btul3x! bc inibelogsaya lg best. walau die nak tergedik/camwhoring cmne pun xsakit ati tgk sbb die mmg lawo. hahaha. kalo yg jejariruncing ni br camwhoring sikit je aku dh sesak napas dh..kikiki

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • oz says:

          bkn per la..klu awek dia xmelebeh2 xde la orang meluat nak tgk..bkn dengki ke ape.stakat fahmi tu xde la hensem pon. klu dia xpopular xdek org nak pandang.hahahak. papepun dia mmg best la. to awek fahmi : pasni jgn la over2 sgt okay? ;p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  153. bukan aku! says:

    weh. ada orang buat ‘hatepage’ dkt fb. korang mesti taktau kan? haha

    KAMI Meluat Dengan Elia: jejariruncing (GF Fahmi Keeper Malaysia)

    ni nama dia grup tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. Reena says:

    Hahahha…waahh…begitu pantas hatepage ko diwujudkan. Tu lah elia, org ramai dah pesan..malu-malu dahulu, heboh-heboh kemudian… ini tidak.. sampaikan berita harian pun nak interview “Ikuti temuramah bakal tunang Khairul Fahmi, Aimi Harmelia, di akhbar Berita Harian hari ini.” Market..jgn tak market..dah discuss ke ngan both family sblm canang. Bukan apa..dr situ org leh nampak ko ni pompuan jenis apa..markeettt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. benci org busuk hati! says:

    inilah melayu yg suke busuk ati tgk org len bahagia…betina2 yg komen kat cni xpayah nak komen2 hal dorg…korg jaga bf/tng/laki korg lg baik….cube klu ko yg dpt si fahmi tue…korg pon 2×5 jer…jgn xnak mgaku la…org betina mmg suke mgata…pttlah byk msk neraka…

    Like or Dislike: Thumb up 0