Written by Bella | April 15th, 2016

Berpendapat buukan mudah untuk menggalas tugas sebagai seorang pengacara, Nabil Ahmad berharap penonton tidak membandingkan cara beliau dan Sharnaaz Ahmad mengacara.

Sharnaaz masih lagi baharu dalam bidang tersebut dan masih mempunyai masa untuk memperbaikai kelemahan beliau. Malah program Gempak Superstar juga baru bersiaran di minggu pertama.

Setiap orang mempunyai kelainan dari segi pengacaraan dan saya rasa tak perlu untuk orang bandingkan saya dan Sharnaaz. Bekerja dalam bidang ini bukanlah sesuatu yang mudah. Jangan terus mengkritik seseorang tanpa mengetahui apa yang mereka lalui.

Macam Sharnaaz, kita semua tahu dia masih lagi baru dalam bidang ini dan kita kena beri peluang kepada dia. Saya rasa Sharnaaz mempunyai potensi yang cerah dalam bidang pengacaraan.

Sebab itu saya kata kita perlu beri peluang kepada mereka lagipun Gempak Superstar baru minggu pertama jadi masih banyak lagi masa untuk mereka baiki kekurangan yang ada.

Baik Nabil ataupun Sharnaaz , kedua-duanya mempunyai cara berbeza untuk mengacara. Jangan terlalu mengkritik dan kita lihat dahulu jika minggu ini Sharnaaz ada peningkatan yang baik ketika menjadi pengacara.

Sumber Berita : Astro Gempak

11 responses to Jangan Bandingkan Cara Saya Dan Sharnaaz Ahmad Mengacara- Nabil Ahmad

  1. Anonymous says:

    tak ska nabil. byeee.

    0

    0
  2. malik says:

    Aku suka nabil sebab dia buat homework utk setiap job yg dia galas. Aku sbg majikan pun akan senang hati dpt pekerja yg rajin perbaiki kekurangan atas tugasan yg di beri. B profesional bukan sebab peribadi tak suka orang. Tgk diri kau dulu baik sgt kerr Anon 15april 7.25pm?

    0

    0
  3. melati says:

    Rest In Peace…Nabil….

    0

    0
  4. Ew says:

    Asal jilake sgt ghupe nabil Kt first pic

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Next gossip pliz..

    0

    0
  6. robot manusia says:

    aku rasa, bang bil bagus sebagai pengacara.. kipidap bang bil..
    takkan nak tengok awal ashaari je jadi pengacara… ekekeke..

    0

    0
  7. Star Wars says:

    nk jadi pegacara kena la thu ckp dlm
    bahasa inggeris… nabil & shahnaz x reti nk ckp dlm bahasa inggeris…. belajar smpai spm je… ptut graduan lulusan seni persembahan atau pegurusan acara jdi pengacara… bukan orang tak pandai mcm nabil & shahnaz….

    0

    0
    • adoyai says:

      die pun mengacara dlm malaysia..bukan buat liputan kat luar negara sana mcm paknil..die jadi pengacara pun sebab die dh mmg popular sebelum ni…sbb tu org amik die mgacara…lain la msk uji bakat mcm tv3 tu…mmg kena pandai english semua…kalo ade event yg memerlukan pengacara ckp english,penganjur xkan la amik nabil or shahnaz…x payah la nak hentam org sgt…diam2 sudah!!

      0

      0