Written by AbangNara | March 28th, 2013

Salah seorang penghibur kegemaran Abang Nara ialah tak lain tak bukan Michael Jackson. Kematian King of Pop ini tidak berapa lama dahulu memang menyebabkan kejutan di kalangan peminat muzik dunia. Ramai yang tertanya-tanya, akan wujudkah seorang penghibur sehebat beliau suatu hari nanti?

twisties superstarz x

Bagi Abang Nara, kehebatan Michael Jackson ialah kerana sikap beraninya, personaliti beliau yang tidak boleh diduga dan kekreatifan setiap persembahan yang diadakan. Bukan senang mencari seseorang seperti Michael Jackson . Mungkinkah suatu hari nanti akan muncul seorang penghibur sehebatnya dari negara kita Malaysia?
twisties superstarz xOleh kerana mahukan seseorang yang mampu menggegarkan dunia hiburan, Twisties kini muncul dengan pertandingan Twisties Superstarz X. Kalau anda berbakat menyanyi dan mempunyai personaliti ikonik seperti Michael Jackson, Lady Gaga, Siti Nurhaliza, Yuna atau P. Ramlee, inilah peluang anda untuk menonjolkan diri anda. 6 peserta terpilih akan dilatih oleh salah seorang mentor yang sememangnya berwibawa.

twisties superstarz xSalah seorang daripada mentor untuk Twisties Superstarz X ialah Altimet. Altimet ialah seorang penyanyi, rapper, produser dan penulis lagu yang sangat-sangat berwibawa di Malaysia. Antara lagu Altimet yang Abang Nara suka ialah Bangkit, Syukur, Chantek dan Malaysian Boy. Semuanya memang power-power belaka. Paling best bagi Abang Nara ialah setiap kali Altimet buat live performance, energynya terasa walaupun Abang Nara sekadar menonton menerusi televisyen.
twisties superstarz xGadis manis di atas ialah Prema Yin yang akan turut sama melatih dan membantu anda sekiranya anda memasuki pertandingan Twisties Superstarz X ini. Nama Prema Yin sangat-sangat besar di Asia. Untuk Voize Independent Music Awards 2012 (VIMA 2012), Prema Yin telah dinobatkan sebagai Best Overall Female Act. Memang tak perlu dipersoalkan kelayakan Prema untuk menjadi mentor di dalam Twisties Superstarz X.
twisties superstarz xAdakah anda sudah teruja untuk menjadi anak didik Altimet atau Prema Yin? Rileks dulu. Kena audition dulu. Abang Nara tahu korang tak sabar nak menang hadiah utama iaitu satu lagu yang ditulis khas dan muzik video sendiri yang kesemuanya bernilai RM25,000. Namun korang perlu tunjukkan yang korang memang berbakat di lokasi-lokasi audition di bawah untuk minggu ini. Setiap minggu tempat audition akan diupdate di laman web Twisties Malaysia.
twisties superstarz xYang penting, masa audition boleh buat secara solo atau duo sahaja. Jangan buat macam boyband pulak. Pastue sebelum audition, sila pilih salah satu lagu di bawah ini. Jangan tak pasal-pasal korang nyanyi lagu Ombak Rindu pulak. Confirm disqualified punya.
twisties superstarz x

So tunggu apa lagi? Prektis lah mulai sekarang. Kalau anda rasa anda memang berbakat untuk menjadi the next ikonik superstar, silalah pergi audition Twisties Superstarz X di www.twisties.com.my. Untuk mengikuti perkembangan terkini dan info semasa, follow Twitter.com/Superstarz_X  atau LIKE Facebook Twisties Malaysia .Good luck and all the best untuk anda yang akan join!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Jadilah Ikonik Superstar Seterusnya Dengan Twisties Superstarz X

  1. anon says:

    eh?

    0

    0
    • Olga says:

      Prema Who?
      nama sendiri pun semput ada hati nak latih retis baru?
      gentikanlah……………….

      0

      0
      • cik pedas says:

        abg naraaa cepat update psl daphne king jd DJ SPIN….KUAJAQ BTOL SUAMI DIA SI AZMI (JOE) TU INGTKAN BWK DIA KE JLN LURUS…RUPENYE BENGKOK….ADOOIIIIIII

        0

        0
    • mari kita berdansa secara berhemah says:

      abg nara….update pasal neelofa pilot cafe pls…gambo pun ada kt instagram

      0

      0
  2. Lula says:

    hahhhh prema yin???teringat aku lagu dia yg gesel2 kat daporrr tu..hahaha!

    0

    0
  3. KIMJONGKOOK says:

    Duniawi je semua ni

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Jd la protage sapa pn..pastu tgk la thp mna glamor durg..tkt2 jd cm dak2 af & swktu dgnnya yg ilang tah kmana

    0

    0
  5. cold says:

    kepala butuh

    0

    0
  6. MINAH JAMBU SUKA BATANG says:

    MINAH JAMBU SUKA LA NGAN LAKI DALAM YOU TUBE TU. CUTE, HANDSOME SANGAT. KALAU DIA NAK BUAT APA2 KAT MINAH JAMBU PUN TAK KISAH

    0

    0
  7. mira says:

    prema yin yg menari geli2 kt dapur tu

    0

    0
  8. Mat K says:

    Altimet okay.

    Prema Yin, bitch pls!

    0

    0
  9. Mat K says:

    Altimet okay.

    Prema Yin, bitch pls!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ade lagi ker program macam ni.. banyak nye nak jadi retis.. udah2 ler tu.. moh kite ke arah jalan yang lebih diredhai-Nya..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    yeahhh selangkah lagi menghampiri neraka..

    0

    0
  12. Kakak Kakak says:

    Altimet tu okay lah sbb dia ikon ramai anak remaja skang. tp aku yg akuheran kan….

    si PREMA YIN tu sape? Famous sgt ke???? Takat kontroversi video clip mcm nk main ngn Shah Jazle tu aku taw lah. Mcm sundal je aku tgk. Boleh blah la Prema Yin! Diri sendiri pn terkapai2 lagi nak ajak anak didik konon… Harap penganjur fikir abes2 kalau boleh amik yg berkaliber & yang dah lama dlm industri muzik ni. Jgn amik ikot rupa jerk okayyyy…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    dah kenape ngn minah jambu tu? sangap pulak si ‘minah jambu suka batang’ tu hahahahaha

    0

    0
  14. perumahan prima yin 1malaysia says:

    ok my student smua hari ini kak prima bukan saja2 bawak u all smua pegi bahagian culinary kt hotel concorde..now i nak all of u ikut mcm i nak tunjuk koreografer mcm mana nak menari kt dpur…gesel2kan..yes3..ahh ok..no its like 1 2 3 4 1 2 3 4 .. yeah kangkang plak tunjuk lurah sikit…gambit mari sini jap nak blow sangap tibe2 duk kt dapur ni..

    0

    0
  15. NANA says:

    DIERANG SALAH TULIS TARIKH AUDITION KER?
    NI POST BARU KAN?
    AUDITION LAST WEEK KE NEXT MONTH?
    ABANG NARA TOLONG EXPLAIN CKIT?

    0

    0
  16. lala says:

    prema yin tu artis dalam video klip arhaan gambit yg menari2 kat tepi peti ais tu kan?

    0

    0
  17. Fish Fairuz says:

    LOL , dua2 sendu…. Altimet? aku x bekenan ngn suara rap dia yg lgsung x best…cth rappers tbaik m’sia, Joe flizzow & malique or Dj Moots…Altimet? WTF.

    0

    0
  18. aku says:

    sume lagu omputih jer? ooo lagu melayu x standard ek…

    0

    0
  19. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    minah jambu tk minat ni semua jadi minah jambu tk payah komen lah nyampah !!!

    0

    0