Written by AbangNara | January 27th, 2012

Siapa yang tak kenal dengan Jacyln Victor? Setiap kali Abang Nara mendengar lontaran padu suara Jac, meremang jugak bulu roma ini dibuatnya. Bagi Abang Nara, suara Jac antara yang terbaik di dalam industri nyanyian Malaysia.

jacyln victor

Dan ada berita baik untuk pminat Jacyln Victor. Kini Jac bernaung sepenuhnya di bawah KRU Studios.Ini satu langkah yang baik memandangkan kredibiliti dan kehebatan KRU dalam mengembangkan bakat penyanyi yang sedia ada. Tambah menarik, Edry KRU telah pun mencipta sebuah lagu khas untuk Jac yang diberi tajuk “Sebelah Jiwaku” selepas teruja dengan kemampuan Jac menyanyikan lagu Sedetik Lebih ciptaannya. Kata Edry:-

Ketika kami bekerjasama untuk lagu Sedetik Lebih, saya dapat merasaka yang Jac mampu membawa lagu-lagu ciptaan saya dengan gayanya yang tersendiri. Lalu saya gubah Sebelah Jiwaku khas untuk Jac. Lagu ini menceritakan tentang kekuatan yang terdapat pada seorang wanita untuk meneruskan kehidupan setelah gagal di dalam pencintaan.

Abang Nara rasa tindakan Jac untuk bernaung di bawah KRU Studios adalah satu langkah yang tersangat bijak. Semoga dengan langkah ini karier Jac akan berkembang lebih pesat. Lagi beberapa keping gambar Jaclyn Victor dengan membaca entri ini sepenuhnya.

jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to Jaclyn Victor Kini Bernaung Di Bawah KRU Studios

  1. […] Siapa yang tak kenal dengan Jacyln Victor? Setiap kali Abang Nara mendengar lontaran padu suara Jac, meremang jugak bulu roma ini dibuatnya. Bagi Abang Nara, suara Jac antara yang terbaik di dalam industri nyanyian Malaysia. Dan ada berita baik untuk … Continue reading → […]

    0

    0
  2. Rodok lah diriku says:

    kali ni aku lak 1stttt!!!! wahahahaha!!

    0

    0
  3. b3njy says:

    Hi Salam Kenal,

    Benjy suda VOTE blog ini di Blogger & Sosial Media Awards
    2012. Mohon bantuan juga untuk VOTE blog benjystanis dalam
    kategori ‘Worst Blog’. Sama-sama membantu secara positif,

    terima kasih.

    0

    0
  4. mangkuk tingkat says:

    dpt lagu sedap2 laa nnt ni… tp kan best kalo jac improve sket jer accent die bila nyanyi lg melayu…tak terlalu meleweh..lg sedap kot.

    0

    0
    • Rodok lah diriku says:

      da bole byg da lgu die camne nt.. KRU type~

      0

      0
    • yeya says:

      setuju sgt! mcm lepet2 je sore die. honestly vokal die mantap…tp tiap 2lagu die nyanyi tu kosong…xde jiwe/feel. percayelah~ jac xley terlalu selesa..die kene improve lg…chaiyok jac!

      0

      0
  5. REDBLOODSNOW says:

    Alaaa….cubalah anuar zain yg nyanyikan.

    0

    0
    • Rodok lah diriku says:

      see!!!! WAHAHAHAHAHA!!

      0

      0
      • nia says:

        nape ko mcm anti sgt kt redbloodsnow?heran aku. :P

        0

        0
      • Kak ita Wangi bersama one drop says:

        @nia,aku rase sbb RBS ni sarcastic sikit..menegur org bagai pong3x tp die sndiri pun ntah betol ntah x..haha !
        tggu la @rodok jwb ape..haha! :P

        0

        0
      • Rodok lah diriku says:

        Kak ita meh kite jawab, jawapannye MMG YERR!!! walaupun ayat2nye baik tetapi tahap kebusukan tetap dpt di hidu di situ yer… waima (waima tuhhhh..mujur x Wilma muhamad..*tetibe..) setiap entry mesti ade muka die ngn mata buntang itu.. apepun RBS tetap santek bila bermekap..if xmekap__________ (ayat tdk melebihi 15pth perkataan). sekian tqvm. heeeeee…

        0

        0
      • i dont see it as a problem, pegawai. ini ruang terbuka. terjun salur pembentung please…

        0

        0
    • Chantek says:

      cmna cara nak letak gambar ye.. nak itut jgak la mcm awak..

      0

      0
  6. gincu says:

    out of topic kejap ye. apasal anuar zain tak nyanyikan sendiri lagu sedetik lebih tu masa AJL nanti?

    0

    0
  7. nad says:

    dah mcm cat woman dah jac ni aku tgk..huhuhuhuh…!!

    0

    0
  8. keratkukuharijumaat says:

    tak suka jac. sombong gila masa jumpa beli barang makeup. dahla suam2 kuku je. bajettttt lebihhhh

    0

    0
    • WUT 5818 says:

      Aku rase ngko salah org ne..aku selalu trserempak dgn jac kat kwsn aku tinggal, dia all the time senyum…n aku rasa antara bnyk2 artis yg aku tgk, jac antara yg paling ceria…

      0

      0
  9. Lila says:

    KRU ni bagus tapi lepas fia dah naikkan seseorang penyanyi tu, setakay satu dua album je, pastu senyap dah
    contohnya, elite, ezzlyn, adam, x factor

    0

    0
    • EX-ELITE-FAN says:

      setuju sesangat.sbb KRU suka bereksperimentasi ngan muzik,sbb tue album kedua dorang dah tak laku,laku pon tak best cam album first dorang.

      0

      0
  10. adik abg wan says:

    u’re so wrong keratkukuarijumaat…aku jumpe dia kat train…ilex..sempoi gle minah nih….sempat amek gambo…senyum spai tinge..pr dia yg mcm eksen plak..ske ske ske jac!!

    0

    0
    • Rodok lah diriku says:

      ko lagi! hahahahaha…tuka la avatar tu weiiiii… ni la y dinamakan LAME ASS!! hak3

      0

      0
  11. alamaya says:

    hurm… indian budget negro ropanya… apa pun kari tetap kari kan.. hehhe all the best jac…

    0

    0
    • RINA says:

      wei…. i rasa dia hebat dan boleh nyanyi so well mcm artis kulit hitam…Kari pun kari la janji semua kenal dia….dan majoriti artis kari ni terkenal di dunia cth artis dari india! Artis melayu ade pe ? budget penyanyi kampung ! asyik tangkap khalwat dan perangai tak senonoh & cerai……..!

      0

      0
  12. Chantek says:

    saya pun letak gmbr jgk.. nak jugak pakai tudung merah mcm si RedBlowSnow tu.. cmna nak letak gmbr ea?? tak kesahlah korg nak dislike.. hahhahahaahhaha

    0

    0
  13. kuyom says:

    JAC MEMANG ANTARA PENYANYI TERBAIK YANG MALAYSIA PERNAH ADA.CUBA TRY TGK KAT YOUTUBE RAMAI PEMINAT LUAR YANG MINAT DAN PUJI SUARA DIA CUMA JAC NIE SUSAH DAPAT LAGU YANG BEST2..

    0

    0
    • Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dia layak menyanyikn lagu yg tepekek telolong je sampai nk tekeluar anak tekak ! cuba nyanyi tu rilek sikit ni tk melaong macm nmpak puntianak bogel huh !!!! minah jambu tk minat ngan jac ni pasal dia tk jambu terima khaseh aje lah ye thank u…..lov u bang naraaaaaaaaaaa..

      0

      0
      • sharon says:

        i rasa suara dia tersangat unik dan vocal dia memang bagus! i rasa u yang pekak dan buta! cuba check semua competition yang dia masuk …semua juri around ckap suara& vocal teknik dia almost perfect dan dia la satu satu nya artis malaysia yang layak dan can make name kat international level. lagi pun dia tak payah jadi jampu mcm bodoh kerana dia memang cantik,sexy dan nampak high class talent dari penyanyi murahan pujaan anda! Peace!

        0

        0