Written by AbangNara | July 11th, 2013

Memang bijak langkah yang diambil oleh Izzue Islam dan isterinya. Untuk pengetahuan anda, banyak komen negatif yang dikeluarkan oleh orang ramai mengenai perkahwinan Izzue dan Awin. Dikatakan umur isterinya yang berusia 31 tahun menjadi punca komen-komen negatif ini bertebaran.

izzue islam

Menariknya, Izzue dan isteri ada membaca komen-komen tersebut. Kata Izzue kepada Mstar Online:-

Saya dan isteri ada membaca komen-komen negatif tentang perkahwinan kami tetapi itu bukan masalah besar kerana yang berkahwin itu adalah kami dan paling penting ia mendapat restu keluarga. Kami tidak ambil hati pun apa yang orang ingin kata kerana ia adalah kehidupan kami dan Alhamdulillah kami semakin bahagia sejak bergelar suami isteri

izzue islam

Agaknya peminat-peminat yang melemparkan komen negatif ini mesti kecewa kerana mereka menaruh hati terhadap Izzue Islam. Kalau iyer pun begitu, janganlah sampai mengutuk. Doakan kebahagiaan mereka. Kata Izzue lagi:-

Alhamdulillah walaupun ada yang mengecam tetapi lebih ramai yang mendoakan kebahagiaan kami berdua dan indah sebenarnya alam perkahwinan ini. Pada diri saya sendiri juga banyak perubahan yang saya alami dan berharap rumah tangga kami akan diserikan dengan cahaya mata secepat mungkin

Semoga Izzue dan isteri akan terus kekal bahagia buat selama-lamanya. Di kala bulan Ramadhan ini, banyakkanlah berdoa agar dimurahkan rezeki dan dikurniakan cahaya mata. Insya-Allah akan dimakbulkan Kepada Izzue dan Awin, selamat berpuasa dan berhari raya sebagai suami isteri buat pertama kalinya tahun ini.

P.S: Puteri Awani (video seminggu bercinta) sudah putus cinta dengan kekasih hati

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Izzue Islam Tak Ambil Hati Komen Negatif Mengenai Perkahwinannya

  1. Aiman Tak Kisah says:

    Mendoakan yang terbaik untuk kamu berdua. dia orang dengki tu sebab tak kawin lagi

    0

    0
    • miss mong says:

      pada sape2 yg suka komen negatif tu agaknya org yg tk blh terima ketentuan Allah

      0

      0
      • miss ynwa says:

        manade orang bercakap tentang umur sangat nara oi…orang banyak komen tang rupe mauhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahha

        0

        0
      • Datin Joyah says:

        I pon tak sangka , dlm diam2 bibik I kahwin dgn Izzue Islam , curlastt sgt !!

        0

        0
    • Olga says:

      YE KE XAMBIK HATI??????BOLEH LAH KITORANG KUTUK2 LAGI EH??????KAT MULUT JE XAMBIK HATI TAPI KAT DALAM BERAPI RAPI HAHAHAH

      0

      0
      • Liana yaya says:

        Ingat Tuhan. Jangan berbuat jahat sesama insan. Bila2 Tuhan boleh tarik balik nyawa. Takut nanti olga xsempat nak minta maaf kat org dah dah awak kutuk.

        0

        0
      • kiahh says:

        oii oii, tak reti nak taubat ke?bulan pose pon mulut cam longkang jugak..nak layan gosip tu layan la,hati dan tangan yang menaip tu jaga la..

        0

        0
      • Senyum Sinis says:

        Nang sah2 org tu cemburu tahap dewa dgn pasangan nie. Lawak lah pula lah :D bila lihat die guna huruf besar. Terima lah kenyataan yang Izzue Islam xnak kat kau!! :D

        0

        0
      • aiesha says:

        suke tengok izzue dengan tiq zakyah, pasangan serasi.sejak tengok ‘izzue’ kat ‘sebenarnya saya isteri dia’ buat saya tak berhenti merindukannya……….

        0

        0
    • Olga says:

      XDE GMBR LAIN KE NK LETAK???GAMBAR CIUM PIPI PAKAI GIGI JUGAK NAK LETAK HAHAHAH

      0

      0
      • miss ynwa says:

        hahhahahahahhahhahahahah komen olga sume stok benci gigi tahap gaban..lawak glerrr…ske ayat olga tapi x menggalakkan ahahha misss takley gelak lebih2222 bulan puaseee bhaiiii….

        0

        0
  2. AD says:

    FIRST :)

    0

    0
  3. june says:

    mmmmm….. semoga berbahagia…….

    0

    0
  4. capitalletterMAN says:

    mmg tak perlu ambil tahu pun bro..yg kawin tu kau, bukan diorang..apa yg penting, kedua2 pihak mesti berpakat baik2..insyaAllah kekal bahagia sampai ke mati.

    0

    0
  5. forteen fan says:

    bagus izzue! dia tak down pun kena hambat dengan kata kata orang! semoga korang bahagia selama lama lama lamanyaaaaa :D

    0

    0
  6. ................... says:

    tabik spring kat izzue ni kan…wlpn ramai y mengutuk wife dia…dia lagi bertmbh sayang kat wife dia…izzue ni wlpn dh kawin…kalau x ada kontrovesi mesti dia ttp popular d mata peminat…mcm ady putra tu..izzue berlakon pn best ap..

    0

    0
  7. gulahati says:

    Izzue,
    Anda bersyukur sangat dapat isteri yang memahami. Aku faham. Pengkomen kat beautifulnara ni kan bajek2 sempurna macam lawa sangat. padahal tu sume tak penting. Baguslah die kawin dengan orang tua atleast matang tak macam sesetengah pasangan kawin seusia konon2 cool tapi bila ada masalah masok facebook, kecoh sekampung.

    Awin Nurin,
    Tak yah amek pusing dengan komen negatif tau. Manusia mmg x pernah puas. Atleast kau dah kawin. suami kau jambu pon apa ada hal. Jaga suami baik2 tau. Dia mungkin muda. Jangan expect berlebihan. Kau kena main peranan.

    Semoga Allah merahmati kalian. Aku suka dengan kau dua orang. sangat humble. Kalau kau dua orang bukan artis pun aku rasa mmg ada mulut2 jahat yang akan mengata. Mulut kan tak leh tutup~!

    Peace,
    Gulahati~

    0

    0
  8. Oppps sorryyy... says:

    ala izzue…kalau you dpt bini cantik pun kalau perangai buruk wat ap…betul kan…nti kawin x lama dh bercerai berai…pas tu canang kt media…lagi wat sakit hati j…

    0

    0
  9. nina says:

    izzue handsome dan matang…..semoga berbahagia….jodoh bukan manusia yg tentukan…jgn la pertikaikan siapa yg dia kawin….bukan korang yg kena kawin dgn awin pun…hmm…

    0

    0
  10. Senyum Sinis says:

    Pduli ape org nak kta, dengki je lebih. Tua mcm mana skali pun, dia ttp ak dara, bkn isteri org! Yg pentig kau punya wife setia n jadi isteri yg taat.

    0

    0
  11. ehh says:

    dia ni matang dr umur dia..xmcm stgh org, umur dh tua tp mcm bdk2..

    0

    0
  12. lollyta says:

    tak kesahlah, janji bukan laki org, bukan bini orang.

    0

    0
  13. izudinEnter Your Name says:

    Ala bukan tua mana pun.ok la tu.ada perempuan umur 31thn,tp perangai kalah budak 18thn.tu lg menjengkelkan.at least awin ok.

    0

    0
  14. dodoi says:

    Untungnyaaaaa :)

    0

    0
  15. Budak Darjah says:

    BilaBang Izzue nak kawin lagi? Saya rela menunggu. Sekarang saya masih sekolah. UPSR pun tak lepas lgi… Tunggu yer Bang Izzue. Tunggu bersama kereta Isuzu.

    0

    0
  16. Budak Darjah says:

    Bila Bang Izzue nak kawin lagi? Saya rela menunggu. Sekarang saya masih sekolah. UPSR pun tak lepas lgi… Tunggu yer Bang Izzue. Tunggu bersama kereta Isuzu.

    0

    0
  17. syu says:

    Nampak sweet izzue dan awin…:) untung awin dapat husband macam izzue:)

    0

    0
  18. BUNGA says:

    hari tu jumpe dorg ni kat KLCC..
    wife die ok jer…xnmpk pon tua nye…tp dy x make up la time tu..
    make up jer nmpk berumor..
    realiti ok je die..
    xde la sombong o megah sgt, peminat izue nk mek gmbr pon die rlex jer

    0

    0
    • xxx says:

      yup, aku nampak dia kat klcc jugak, tengah nak beli produk skincare. terkejut aku sebab kitorang ber4 je dalam kedai tu (awin dgn kawan dia) + (aku dgn kawan aku) rasa mcm nak jerit je sebab jakun, bini fevret retis aku tuu. wakakaka. tapi aku buat lek je. suara dia comel gilaaa :) yup, dia simple je kat luar, nampak comey apaa. maybe dia x fotogenik sgt kot.

      0

      0
  19. Kaki kentut says:

    Aku dlu minat dye ni blakon… tp, lps dy kawin dgn pmpn 2 nmpk poyo plak dh. Tua nya dh pmpn 2, taste dy mnt pmpn tua2 kot..

    0

    0
  20. mama_liza73 says:

    Selalu doakan kebahagiaan Izzue dan Isterinya. Tetap minat biarpun anda dah berkahwin.
    Bila kita mendoakan kebahagiaan org lain, insyallah,moga doa kita juga akan termakbul.amin.

    0

    0
  21. MamaAzra says:

    Pernah terserempak dgn this couple di sebuah shopping complex kat Putrajaya. Very loving couple n yg plg mengejutkan, his wife biler kat luar n dgn make up yg sederhana sgt2 comel berbanding dlam gambar…dengan badan yang kecik n sgt sesuai diorg berdua.x nmpk pun yg izzue nie lebih muda dr wife dia…aperpun didoakan moga izzue and wife akan berbahagi hingga ke akhir hayat n dikurniakan anak2 yang soleh n solehah. semoga izzue akan menjadi suami yang terbaik untuk Awin Nurin…

    0

    0
    • nana says:

      ye setuju.. tgok gmba kahwin mmg nmpk berusia wife die.. tpi kalau tgok gmbr hri2 biasa cantik je wife die… =) comel sb kecik je wife die…

      0

      0
  22. Anonymous says:

    aku salute ngn korang…xmelatah..sentiasa pk +ve..awin mmg cool..bkn pe yg kondem ni bile org bls -ve lg die suke..lg nk provok org..korg mmg pndai kawal keadaan..dh name jodoh kn..xkire usia,pngkat,darjat seseorg..aku doakan korang bhg dunia akhrat..yg penting n utama pernikahan,kehidupan mendpt keberkatan,keredhaan Allah.
    aku jgk doakan moga awin terbuka pintu hatinya untuk bertudung n menutup aurat ngn sempurna..bc cite ni zupp pkran aku dkt cite SSID..hehee..(ade dialog kt pntai..pasal shaf angkat kain..n firash suruh jatuhkan tkut org len tgk)..:-)

    0

    0
  23. yayangd says:

    bg saya..pasangan yg sepadan…izzue muka dia xdelah emsen mana pun…awin pun ok ngak…so xde yg kurang dan lebih..sama2 je

    0

    0
  24. mamamia says:

    semua takdir ada kisah yg tersendiri.
    Izzue, keep it up! peduli apa org kata.
    manusia ne kdg2 mmg xkan bhenti ambil tau kisah org.hu2.
    yg pntg, korg saling syg antr 1 sma lain. :D

    p/s: Cantik itu subjektif. :)

    0

    0
  25. Mat Power says:

    Ape de gua kisah umo n rupe..janji hebat dlm masakan, pandai jg laki, atas ranjang…agaknye yg mulot gampang sgt mengutuk tu sangap batang kot..meh sini Mat tlg puaskn…

    0

    0
  26. Dya says:

    aalaa macam la org yg kata tu sempurna sangat nak kutuk jodoh yg telah ditentukan allah… patutnya terima dgn hati terbuka. Rupa dan umur bukan ukuran. Iman dan takwa menjadi pilihan… buat apa kalau muka cantik tapi busuk hati, kawin sekejap tapi gah sekampung.>…. biar buruk di mata orang tapi cantik dimata suami… aminnn2 semoga kekal hingga akhir hayat.

    0

    0
  27. farah says:

    semoga bahagia hingga akhir hayat…(^_^) abaikan org yang melemparkan kata negatif.. ajal maut dan jodoh semuanya ketentuan ALLAH.. org yang berfikiran negatif adalah org yg cetek pemikiran dan tidak matang .

    0

    0
  28. aunty linda says:

    Don’t bother. U r smart n blessed to had found yr soul mate.

    0

    0
  29. jsd says:

    Salam.. Tumpang ye Abg Nara..
    Sapa2 ada masalah keputihan, faraj berbau,masalah hormon, boleh sms saya ye..
    0 17 96 58 1 33
    untuk wanita sahaja..
    tq abg nara.. (:

    0

    0
  30. jsd says:

    Salam.. Tumpang ye Abg Nara..
    Sapa2 ada masalah keputihan, faraj berbau,masalah hormon, boleh sms saya ye..
    0 17 96 58 1 33
    untuk wanita sahaja…..
    tq abg nara……

    0

    0
  31. […] Izzue Islam Tak Ambil Hati Komen Negatif Mengenai Perkahwinannya (43) […]

    0

    0