Written by AbangNara | December 18th, 2013

Izzue Islam menjadi selebriti yang paling banyak dicari menerusi Google sepanjang tahun 2013. Nampak gayanya kekacakan penyanyi dan pelakon ini menjadi kegilaan peminat industri hiburan tanah air Malaysia. Berita perkahwinan Izzue Islam dengan pengurusnya, Awin Nurin sedikit sebanyak menambahkan lagi populariti dan bilangan carian yang dilakukan oleh orang ramai mengenai dirinya.

izzue islam

Si cantik manis Emma Maembong mengungguli tempat kedua sementara ratu kontroversi, Sharifah Sakinah berada di tempat ketiga. Tidak ketinggalan Ashraf Muslim dan Afiq Muiz turut berada di dalam senarai ini kerana kontroversi yang melanda diri masing-masing sepanjang tahun 2013. Senarai penuh di bawah:-

Setia Hujung Nyawa pula mengungguli senarai “Malaysian TV Series”. 2 drama yang ditayangkan di Astro iaitu Adam & Hawa dan Sehangat Asrama turut sama tersenarai. Senarai penuh di bawah:-

Abang Nara juga mahu mengucapkan ribuan terima kasih kepada kesemua pembaca BeautifulNara yang melakukan carian menerusi “smartphone” anda sekaligus menyaksikan BeautifulNara berada di kedudukan keempat untuk laman web tempatan. Terima kasih banyak-banyak.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui apakah carian yang dilakukan oleh rakyat Malaysia menerusi Google untuk tahun 2013. Kredit info Amanz.

Terma Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Lahad Datu
2 SKMM
3 Keputusan PRU13
4 Setia Hujung Nyawa
5 Gwiyomi
6 Teduhan Kasih
7 Malindo Air
8 WeChat
9 The Conjuring
10 Cinta Jannah
Carian Terhangat Pada Peranti Mudah-Alih
1 Mudah
2 Maybank2U
3 MalaysiaKini
4 Beautifulnara
5 AirAsia
6 Sinar Harian
7 Harakah
8 Berita Harian
9 CIMB Clicks
10 Kosmo
Personaliti Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Paul Walker
2 Tegar
3 Isteri Mat Yo
4 Sharifah Zohra Jabeen
5 Nelson Mandela
6 Jackie Chan
7 Sultan Sulu
8 Adam Adli
9 Lea Michele
10 Gareth Bale
Siri-TV Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Setia Hujung Nyawa
2 Teduhan Kasih
3 Cinta Jannah
4 Adam dan Hawa
5 Sehangat Asmara
6 Kampung Girl
7 Cinta Jangan Pergi
8 Sedetik Cinta
9 Asmara Luna
10 Dahlia
Filem Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013 (Filem Malaysia)
1 KL Gangster 2
2 Highland Tower
3 Psiko Pencuri Hati
4 Vikingdom
5 Juvana
6 Bikers Kental
7 Adnan Sempit 3
8 KL Zombie
9 Langgar
10 Gangster Celop
Filem Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 The Conjuring
2 Despicable Me 2
3 Pacific Rim
4 Man of Steel
5 KL Gangster 2
6 Iron Man 3
7 Insidious 2
8 Highland Tower
9 Singam 2
10 After Earth
Selebriti Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Izzue Islam
2 Emma Maembong
3 Sharifah Sakinah
4 Nelydia Senrose
5 Ashraf Muslim
6 Fizz Fairuz
7 Afiq Muiz
8 Adi Putra
9 Fiza Elite
10 Amar Asyraf
Kereta Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Proton Suprima
2 Proton Saga SV
3 Nissan Almera
4 Kia Cerato
5 Toyota Vios
6 Kia Rio
7 Peugeot 208
8 Proton Preve
9 Ford Kuga
10 Lamborghini Veneno
Lagu Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Gwiyomi
2 Harlem Shake
3 Gangnam Style
4 Putih Putih Melati
5 Sandiwara Cinta
6 Gentleman
7 Wrecking Ball
8 Aku Yang Dulu
9 Banana Song
10 Hanya Aku
Portal Berita Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 MalaysiaKini
2 Kosmo
3 Berita Harian
4 Sinar Harian
5 Harakah
6 Harian Metro
7 Malaysian Insider
8 Utusan Malaysia
9 The Star
10 Malaysia Chronicle
Ahli Politik Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Anwar Ibrahim
2 Lim Kit Siang
3 Aspan Alias
4 Najib Razak
5 Rafizi Ramli
6 Azmin Ali
7 Husam Musa
8 Tian Chua
9 Taib Mahmud
10 Mat Sabu
Personaliti Sukan Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Gareth Bale
2 Thiago Alcantara
3 Mesut Ozil
4 Adnan Januzaj
5 Oscar Pistorius
6 David Moyes
7 Marouane Fellaini
8 Wilfred Zaha
9 Pablo Aimar
10 Iago Aspas
Rancangan TV Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Upin & Ipin
2 Running Man
3 Ultraman
4 BoBoiBoy
5 Adam dan Hawa
6 Cinta Jannah
7 Slugterra
8 Thendral
9 Ben 10
10 Nadhaswaram
Jenama Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Coach
2 Louis Vuitton
3 Burberry
4 Guzzi
5 Zara
6 Michael Kors
7 Victoria;s Secret
8 Braun Buffel
9 Sephora
10 Marc Jacobs
Destinasi Percutian Terhangat Di Malaysia Sepanjang 2013
1 Genting Highlands
2 Langkawi
3 Gold Coast Morib
4 Pulau Perhentian
5 Pulau Pinang
6 Pulau Tioman
7 Port Dicksont
8 Melaka
9 Kuching
10 Pulau Redang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to Izzue Islam Paling Popular Dalam Carian Google Sepanjang Tahun 2013

  1. ProfHariz says:

    Beautifulnara makin dicari makin tinggi GA masuk. Hehehe

    Bila nak open table dengan pembaca setia.

    0

    0
  2. Mak Jah says:

    RUNNING MAN DAEBAK!!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    guzzi??

    0

    0
  4. . says:

    hahaha, kebanyakan yang popular dalam ‘Trending Malaysian Celebrities’ adalah kontroversi semata2. Paling tak tahan bini mat yo. wkakaka.
    runningman jugak yg terbaik. no 2 woi…

    0

    0
  5. cik teratai says:

    yg TV series tu should be Love You Mr Arrogant listed..tp tayangan nak dekat ujung tahun kan…so..no relevan lah!

    0

    0
  6. N says:

    love u mr arrogant xde? sobsobss.
    tpi cerita nk hujung thun.
    xpe laa

    0

    0
  7. Mummy mia says:

    respect dgn izzue! even org ckp psl bini dia pn, dia x kisah.
    sbb jodoh tu Allah yg tentukan.
    Siapa kita nk kutuk2 wajah seseorg kn.
    So mmg xdpt d nafikanlah popularity dia skrg ne.

    *peace!

    0

    0
  8. BUNKFACE NO.1 says:

    yg paling best bagi aku
    1) The Conjuring
    2) Running Man

    0

    0
  9. Anonon says:

    Kenapa sebenarnya saya isteri dia xde? Tapi kampung girl ada pulak? Pelik.

    0

    0
    • Money says:

      adam dn Hawa lgi popular Dari SSID ke? X boleh d percayai google ni ,bnyk ke arah kontroversi.hanya Izzue Islam sj yg betul.

      0

      0
  10. Anonymous says:

    Tak boleh terima kampung girl!

    0

    0
    • Anonymous says:

      cam ne hek kg girl leh masuk carta padahal x best mane pn cite tu….mr arrogant x de masuk mgkn sb tayangan ujung tahun kot…tpi kannn…jujur aku cakap..aku tengok zara berlakon kt tv 2 x best la x mcm dia berlakon mr arrogant…lagi satu mgkn dia berlakon x pakai tudung kot sb mcm lain jer…..aura x ad…..

      0

      0
  11. Izzuezers says:

    Yeay izzue!

    0

    0
  12. ayu says:

    wahh mantapp :)

    0

    0
  13. melah says:

    utusan online tak masuk uolsss. berita hariab kalah ngan harakah.

    0

    0
  14. anakmalaysia says:

    Bangga ke anwar berahim no. l..??? Actually aku selalu baca pasal opposition and anwar ni nak tau psl pembohongan yg dia lakukan je…., tak semestinya semua yg baca psl dia tu sokong dia. Mcm jugak si Sh, sakinah tu, berada di tempat 3, tak semestinya org minat dia. Org cume nak amik tau kebodohan yg dia buat je. Samalah mcm si nuar tu……bapak fitnah., perosak bangsa….

    0

    0
    • mutiara says:

      samelah jugak dengan najib tu..orang sekarang lagi dok maki hamun sebab macam2 harga naik..tak kesian kan rakyat..rata2 cari pasal kemeluatan je pasal najib

      0

      0
      • Anonymous says:

        anak malaysia.. ko pula perosak bahasa.. malu je la nick name tu anak malaysia.. apa yg anwar or mana2 selebriti terhangat terpilih bukan di jari ko.. jgn suka nak kondem org.. kalau betul mereka salah biar tuhan yg hakimi.. ko doa yg terbaik sudah la…

        0

        0
    • english rose says:

      gua takde sumbangan utk negara.
      gua pagi2 pegi keje,mkn nasi mcm mereka
      lu ada sumbangan ke nak caci org perosak bangsa?
      at least dia bantu negara dulu.
      lu ada?
      kalo stakat duk makan,tido,berak pastu bgn nak kutuk orang…blah laa…

      gua pn tak tau apa dia buat…dia fitnah ke, dia rosakkan negara ke..wallahuallam..allah yang maha tahu…

      0

      0
  15. Olaf says:

    aku nyampah le kalau baca kt BN ni dia org cite pasal politik…..

    0

    0
    • zaia says:

      konon2 macho la tu kononnye dorang tu bila ckp psl politik kt sini hahaha

      0

      0
      • shahz says:

        ala korang.. blog bn ni mesti gak masuk pasal politik sket2.. mcm aku, aku akan google kalau ada isu2 semasa berlaku pada masa2 tu.. kalau aku google sharifah sakinah tu pun x semestinya aku minat dia.. mcm bini matyo tu pun sama..

        0

        0
  16. Anonymous says:

    izzue ni menjak kawin aku rasa mcm dh tenggelam sikit….

    0

    0
  17. aik nape aku xder?
    kan aku dah kuor duit sendiri buat alibum omputeh
    kan aku dah kuor duit sendiri juai mekap
    dah la kat aim20 pon aku xder, sib baik atok seri tony sebut gak nama aku, tak kan mas idayu ajer dok?
    tak kan aku nak kuor duit sendiri lagi semata mata utk trending #top 10 uwaaaaaaaaaaa

    0

    0
  18. tahniah Beautifulnara ! portal hiburan no. 1 Malaysia tu ! keep it up ;)

    0

    0
  19. AL TAN says:

    Tahniah kepada beautifulnara.com

    0

    0
  20. feyus says:

    Tahniah! Izzue., satu ranking yg bukan senang nak dapat. paling glamour tu… jom tgk brg best ni:
    SAMSUNG

    0

    0
  21. Invisible Me says:

    Tahniah Abg Nara! Invisible Note pun teringin nak terus maju ke depan.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    izzue islam, emma maembong, nellydia senrose, three of my favourite artis… yang no 3 itu syarifah sakinah…tak sukelah,…ntah ape tah

    0

    0
  23. Anonymous says:

    setia hujung nyawa no 1,….. rindu sangat tengok ammar asyraf&nellydia senrose, harusnya SSID tizz zakyah&Izzue islam no 2, itu baru betol

    0

    0
  24. Anonymous says:

    izzue islam, amar asyraf…artis lelaki paling handsome in malaysia, emma maembong, nellydia senrose artis wanita paling cantek in malaysia

    0

    0
  25. kaki kentut says:

    wow.. i like Anwar Ibrahim! Pemimpin yg berwawasan, berani n prihatin..
    Pehal plak byk Cinta Jannah ni? bes ke? dh ending x best? plakon si ariel poyo lg 2.. ish, ape punya test la??

    0

    0
    • nlmr says:

      apa yg prihatin n braninya? oh lupa pulak brani bhimpun ye..pung pang mase cakap blh la.. tp habuk pon tarak..pls la celik minda skt…if korang btl2 memerhati krg tahu mane lyk jd pemimpin o ta..tgk je la MB SELANGOR br jd da trs naikkan gaji sendri..krg ta pulak na bhimpun cuba najib yg naik gaji..mesti BERSIH kberapa korang buat..da la kita semua dibutakan dgn politik drg cipta..tp pls la pertahankanla hak melayu selagi blh..

      0

      0
  26. kacang rebus says:

    takdak org tertekan astro ke?

    0

    0
  27. zaia says:

    ada ke sesapa sini yg suka tengok Games of thrones dan The walking dead?
    ce la try korang..bestt…tgok la dr 1st season,jgn skip2

    0

    0
  28. […] Izzue Islam Paling Popular Dalam Carian Google Sepanjang Tahun 2013 (47) […]

    0

    0
  29. asdfgh says:

    anwar mmg popoular…wekkhhh

    0

    0
  30. […] Izzue Islam Paling Popular Dalam Carian Google Sepanjang Tahun 2013 (51) […]

    0

    0
  31. […] Izzue Islam Paling Popular Dalam Carian Google Sepanjang Tahun 2013 (52) […]

    0

    0
  32. […] Izzue Islam Paling Popular Dalam Carian Google Sepanjang Tahun 2013 (53) […]

    0

    0