Written by serenity | July 17th, 2013

Khabarnya, pasangan Izzue Islam dan Awin Nurin yang melangsungkan pernikahan 2 Jun lepas ialah pasangan yang romantis. Jadi, mungkin romantis ini yang ingin diabadikan dalan rancangan Romantika Raya yang bakal ditayangkan di Astro Ria tidak lama lagi.



Penggambaran bagi rancangan ini dijalankan di Thailand dan berkisar mengenai perjalanan mereka selama 4 hari. Izzue yang makin terkenal sejak berlakon dalam drama Sebenarnya Saya Isteri Dia yang disiarkan di Slot Zehra TV3 memang nampak romantik dalam set gambar ini, begitu juga dengan Awin Nurin yang juga pengurus kerjayanya.

Lagi empat gambar dengan membaca entri sepenuhnya. Kredit gambar Instagram CST Production.




PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to Izzue Islam Dan Isteri Ke Thailand Untuk Romantika Raya

  1. afi says:

    semoga berbahagia korang berdua :)

    0

    0
  2. watimang landok says:

    sweeeetttttt

    0

    0
  3. its me says:

    untung ler..xsabo nk tgk ry ni..peace!!!!!!!!!

    0

    0
  4. mimi bukan nama sebenar says:

    ok awin looks pretty rambut macam tu :)

    0

    0
  5. mak jemah says:

    suka aku tgk diaorg… ;-)

    0

    0
  6. Elyn April says:

    Sape kate Awien ni x lawa?? Aku tengok cute je dia nih…

    0

    0
  7. .................. says:

    bini dia x nmpk tua plk aku tengok…nmpk cantik…mungkin seri pengantin masih ada…moga bahagia ye izzue…

    0

    0
  8. Cikcumil says:

    Mls nk tgk sgt….keciwe! :(

    0

    0
  9. its me says:

    rambut pendek buat awin nmpak mcm budak..aish,kena potong rmbut ler nampaknyeerr…kiut miut

    0

    0
  10. den la ni says:

    lawa plak nurin ni..xnpk plak tua..

    0

    0
  11. Kaki kentut says:

    Poyo je aku tgok…ada spam x blog abg nara ni? sng la aku skroll x nmpak pic ni lagi..
    Awin bt rmbut baru… nmpk muda cket la.. dlu nmpk tua sgt.. Mcm mak dgn anak..

    0

    0
  12. cerry says:

    aishhh..so cute!!love dis couple so much..comey2~

    0

    0
  13. erkkk says:

    takde org pon kesah umo awin tu tua ke tak,org kesah muka die huduh jek..zain dpt cik ta hot vogue gitu, takde org kate pape pon..kaboo utnunggg si zain lg ade.. cr lah psangan yg sekufu dr sgale segi..tp dh jodoh ko kan izzue,redhaaa jek la..

    0

    0
  14. sesiapa sahaja says:

    aaaa, sweet sgt!
    semoga berbahagia anda berdua :”)
    –aku pergi membawa diri–

    0

    0
  15. tacacila says:

    macam akak bawak adik lelaki gi jenjalan…

    0

    0
  16. syu says:

    so sweet.awin Nampak comel:) comel2 dan cute:)

    0

    0
  17. mylee says:

    ade plak manusia hati busuk dok mgata wife die
    nabi kita pon ade isteri yang lebih tua….
    so what? yg nak mnengok awin tu tiap mlm si izzue
    sedihhhhhhhh

    0

    0
  18. Anonymous says:

    bila bini dia nak pakai tudung>>>???

    dalam post2 izzue kemain suruh org pakai tudung…

    0

    0
  19. peminat setia says:

    makan hati mak nok…tape bahagiakan izzue yeee

    0

    0
  20. bungamelur says:

    rezeki la tu dpt laki hensem.kdg2 dua dua sama cantik.kdg2 dua dua biasa2 je.tpi asalkan bahagia kira dah ok sgt dah tu.jgn cemburu sebab kite punya jodoh pon tak tau lg mcm mana.

    0

    0
  21. cik kim says:

    Amende ASTRO ni.. dah tak de idea lagi ker.. buang duit aku aje utk bende2 tak berpekdah ni

    0

    0
  22. mdm ynwa says:

    awin..cntik rmbut! hehe. tp kalo btudung kan lebih elok.. :)

    0

    0
  23. din liverpool says:

    ha lahh..komen kt atas ni hipokrit laa konon nampak bini izue ni lawa la cantik laa pdhal dalam hati nak jugak cakap hodoh tapi takut dapat byk dislike dpda pengomen bnara ni kan..aku sebgai lelaki dari pandangan aku jujur dari hati aku nak cakap memang x sepadan,hodoh,jongang dan tua..aku selalu nampak dua kapel ni date kat paradigm mall so aku tgk lah bini dia dari depan ermmm…nnti bayak lah dislike ni soryy bro aku just bagi pndangan peribadi saje sbgai lelalki…nasib baik awek aku cun#brtudung#gigi teratur senyuman menawan…ohh siti nurulhaina wajahmu bak rembulann……..

    0

    0
    • lisya says:

      so u’re lucky to get someone yang cantik and i assume u pun “berupa” jugak lah kan sebab bukan main nak condemn orang lain rupa hodoh. ada pernah terfikir ke yang rupa kita semua dari Allah. nobody ever wants to look ugly. if ada chance pilih rupa sendiri ko ingat ada orang sengaja pilih nak jongang and hodoh2 all.

      yes she is not as pretty as siti nurhaliza ke che ta ke, but who are we to kutuk her. syukur lah Allah bagi kita rupa yang cantik/handsome tapi nak mengata orang lain and siap nak condemn jodoh apa hal.

      bukan nak berceramah but just a reminder, jangan kutuk ciptaan tuhan, dia tak mintak pun rupa macam tu. my good friend masa sekolah sangat cantik and jenis menghina orang buruk, then masa tunggu results spm dia accident, pipi and hidung dia sampai sekarang ada a huge scar, dahi and bulu kening berjahit sampai nampak bulu kening putus2. maybe just a coincidence tapi ingat rupa kita Allah boleh tarik bila2 je.

      0

      0
    • Anonymous says:

      tlg lah jgn nk mengata org sgt..siti nurulhaina ko tu pun baru AWEK ko je..belum tentu jd bini..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kite kalo nk cri pasangan bia yg buleh ssh sng bsame.. rupa lawa tp xnk ssh same2 mmg x gune la.. cari pasangan yg buleh jg kite mase sakit.. rupa hnya sementara..ntah2 awek ko pon da psang yg lain..

      0

      0
    • CCC says:

      haha..kelakau la kau ni din liverpool..itu ‘mata’ kau yg tgk..belum lagi org lain tengok..silap2 ‘mata’ org lain tgk siti nurulaina kau tu buruk..apapun, memandangkan kau ni species tak tahu jaga mulut & jenis buruk akhlak, maka aku berpendapat mungkin jugak GF kau tu jenis yg sama..sebab sekufu kan..kau pujilah melambung2 GF kau tu..tapi kot2 dia ada penyakit kayap ke, gatal2 di tempat2 sulit ke, rambut penuh kutu atas bawah ke, etc, manalah ko nak tahu kannn..tggu kawen esok2 baru lah kau nampak kat mana cacat celanya siti nurulhaina kau tu..silap2 nak tempuh malam pertama pun kau tak sanggup sbb geli..hahaha

      0

      0
    • malaysian says:

      ah kau kata siti nurulhaina tu cun semua bagai.ntah2 pondan dok tukar jantina pastu manderam kau,tu yang kau nmpak awek kau tu bagus sgt.

      0

      0
  24. pui says:

    Din liverpool, x payah nk poyo sgt. Kutuk org jongang hodoh bagai, esok lusa siti nurulhaina ko eksiden, jd rongak, bru ko tau. Puuiii!!!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    SEMUA PUJI IZZUE HANDSOME CUTE..PASTU NAK AMIK HATI KATA SI NURIN NI JODOH DIA…BETOL TU..

    TAPI MANA OSTAD2 & USTAJAH2 BN TAK JADIKAN BAHAN SI AWIN NURIN NI TAK TUTUP AURAT…MANA MANA MANA??????

    0

    0
  26. cikmilo says:

    Din liverpool ko da kenapa..mengutuk org..mcm la siti nurulhaina ko tu perfect sgt. btw die tu awek ko je belum tentu jd bini woiii…

    0

    0
  27. Andy Lee! says:

    korang tak biasa jumpa ke pompuan cantik kahwin dengan laki tak bape kacak, laki hensem kahwin dengan pompuan yg tak bape anggun.. biase lah tu.. because si izzue ni hensem, tu yg bini dia tak nampak anggun sangat tu.. act cantik je semua pompuan kat msia ni..

    0

    0
  28. lyamaisara says:

    actually ramai je org biasa yg hensem tp dapt pasangan biasa2 je begitu jugak sebalik nye…. tp itulah mmbuat pasangan tu saling melengkapi kekurangan masing2 …..mgkin izzue tgk awin dengan mata hati dri mata kasar…. bila hati tu bersih semuanya akan nmpk cntik……tp lau hti busuk cntik cam miss universe pon xde org pandang….. lgipon Pilihlah calon isteri berdasarkan 4 perkara keagaamaan, kekayaan, kecantikan dan kebijaksanaan dia ….mgkin izzue keempat2 ni dalam diri awin …… Jodoh kita dah tertulis sejak sebelum kita ditiup roh dalam rahim mak kita so x yah lah nak kutuk mcm org xde rmh n xde life sdri ……..

    0

    0
  29. aiesha says:

    hidup sekarang ni tak susah… asal ade duet… tak cantek pon bise make over jd lawe…bini die kan punye salon kecantikan….takkan tak boleh ke make over kot

    0

    0
  30. KeraniNyanyukSukaMainGameBola says:

    Lg respek Izzue dari Ashraf Muslim tuh..
    atleast si izzue ni kng budi si Awin mse ssh dlu.. xkshla awin tu mc mne jnji hati brsih.
    yg pnting awin bukan perampas.
    Izzue n Awin -Smoga brbahagia hingga akhir hayat, hope kekal smpai bile2. Amin.

    0

    0
    • erkkk says:

      Ashraf tuh sebab kenang budi lah die kawen jugak dgn dayana..ikut kan die mmg suke pompuan hot2 stok sherry tu je..org laki ni hangat2 taik ayam je, dah bosan nnti cun mcm nora danish pon kene tinggal..sbb tu islam suh cr pasangan dr segi RUPA,harta,keluarga,agama..rupa pon ade ye..

      0

      0
  31. dayana says:

    jangan jadi macam Asyraf Muslin dgn Dayana sudah….
    Asyraf hensem…Dayana..biasa-biasa jer…
    begitu perhubungan mereka..si Izzue Islam dan Awin ni baru jer kahwin…bukan nak mendoakan la….tapi itulah lumrah kehidupan…sebab tu kita ni kenalah memilih yang yang sepadan dengan kita…

    0

    0
  32. erkkk says:

    alahai izzue ni,org lain kawen gak,xde keje duk tayang biniii jek..ape kate mu mantap kan career n kerjaya mu.. dunia retis ni sementara je,pulun slagi bole…dah x femes esok, hadapp laa bini mung tu hari2…

    0

    0
  33. bior ler says:

    aku rs ok je dorg ni…xde y pelik pon..lg satu si izzu 2 xde pape pon ms die kje tkg bncuh air kt kdi mkn desa mntari dlu klo bkn kerana awin y amik brt psl die..aku rs awin y bwk die ke dunia lakonan sbb sblm izzu muncul di tv, awin dh pnh jd plakon tmbhn pon…jd x heran la klo izzu amik awin jd isteri mngenangkan jasa n budi awin thadap dia..aku doakan dorg bhgia smpi akhir hayat..

    0

    0
  34. lopo says:

    jeles nyer…hahaha..tibe2 teringat cerita sy sebenarnya isteri dia….comel..semoga berbahagia.

    0

    0
  35. ira cute says:

    x baek tau kutuk2 org..cbe kome pikir klau de org ngutuk diri korng sndiri,,pe prsaan korng..msti dh naik angin kan..awin ni cntk,,allah mmbrikn smue mkluknye muke yg cntik..klau kome kate awin hodoh brmksud kome mengate cptaan allah..cbe la pikir..ape2 pon izzue and ain smoge brbhgia hngga akhr hyat.. ;]

    0

    0