Written by Bella | January 12th, 2016

Sebelum ini ramai yang sudah boleh agak aktres Rita Rudaini sedang dilamun cinta apabila memuat naik foto serta kapsyen seakan hatinya sudah diisi dengan cinta di akaun Instagram miliknya.

Namun, Rita menafikan perkara tersebut dan memberitahu ia sebenarnya gimik bagi produk minyak wangi jenama beliau sendiri.

Tup-tup hari ini rakan karibnya, Izreen Azminda mendedahkan Rita sememangnya sudah bertemu pengganti tetapi beliau enggan memberitahunya secara lanjut kerana menganggap lebih manis untuk tuan empunya badan sendiri yang mengumumkan perkara berkenaan.

Saya selalu usik Rita yang dipanggil Kak Long… iaitu kalau Kak Long tak kahwin lagi macam mana adik nak kahwin?

Jadi, bila saya dengar khabar dia sudah temui seseorang, saya tumpang gembira. Dia temui seorang lelaki yang baik hati dan sebagai teman saya doakan kebahagiaannya. Namun biarlah Rita yang menjelaskan sendiri semuanya.

Buat Izreen sendiri yang sudah bergelar janda lebih daripada setahun, beliau sehingga kini masih belum bertemu dengan lelaki yang sesuai buat dirinya.

Buat masa ini belum ada teman lelaki mahupun calon suami untuk berkahwin semula.  Masih belum ada lelaki yang benar-benar dapat memikat hati saya.

Izreen mencari seorang lelaki yang betul-betul boleh menerima diri beliau seadanya dan boleh menyayangi anak lelakinya Adrian Umar seperti anak mereka sendri.

Saya hanya akan terima lelaki itu andai dia boleh terima dan menyayangi anak lelaki saya. Dia kena ikhlas dan jujur sayang anak saya, bukannya buat-buat hanya untuk mendapatkan saya.

Wah, nampaknya memah sah la Rita Rudaini dah bertemu dengan cinta baharu. Siapalah agaknya jejaka yang berjaya memikat hati Rita yang dahulunya seakan serik untuk mempunyai teman lelaki? Hehe..mungkin sudah tiba masa untuk Rita kali ini betul-betul bahagia dan anak-anaknya juga perlukan kasih sayang serta perhatian seorang bapa.

Sumber Berita: Mangga Online

62 responses to Izreen Azminda Pecah Rahsia: Akui Kawan Karibnya Rita Rudaini Sudah Bertemu Pengganti

  1. Lalalalaaa says:

    Rita Rudataik akan dpt spender baru…yahooooooo!!!!

    0

    0
    • Abang Sahdo says:

      spender2 lama yg berbau kepam tu akan dihadiakan kepada izreen pula sebagai tanda persahabatan. :D

      k bye.

      0

      0
      • Cili says:

        perempuan kaki meroyan layak ke pakai spender?
        layak pakai daun pisang jew…

        0

        0
      • Ayoooo says:

        si mata juling dah ada pakwe ghupernya kiah..patut la dah senyap sikit tahap kemeroyanan dia tu. whatever lah..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ni mesti komen2 dari keluar bini aidil ni ataupun bini aidil sendiri yg komen. Aku tk knl nama dia sbb tak popular. Komen semua lebih kurang sama. Cara diorang tulis ni pun mcm benci gila babi dgn Rita. Kalau orang biasa tkde kot sampai mcmni sekali komen. Sudah2 lahtu. Bodoh tu kdg2 kena simpan sikit

          0

          0
        • hamba y kerdil lg hina says:

          mata juling pun cantik..body meletop lg…menghina org lain mcm ko menghina ciptaan Allah..maaf ye..

          0

          0
      • melati says:

        abang nara x payah la lagi update psl si rita juling ni please. status dia sebagai artis pun dah kelabu asap….layak masuk dlm file- SENDU !

        0

        0
      • Anonymous says:

        LOL

        0

        0
      • Anonymous says:

        kematian itu pasti

        0

        0
    • Ngehh says:

      tok kadi di selatan thailand…sila bersiap sedia. puan rita akan berangkat x lama lagi ya.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Bukti kukuh pompuan ni tak boleh di percayai dan tak boleh simpan rahsia…. gatal je mulut tu nak start gossip… betul kata Ammar Baharin dia ni suka nak tarik perhatian… aku rasa mulut dia sama dengan Rita Rudaini……. tak boleh tutup!!! ATAS & BAWAH…

      0

      0
      • minah jambu terlajak habis says:

        yg komen kt atas yg tk suka rita cakap yg bukan2 ni mesti bini si aidil si zarima atau pon si ayu rdah Nampak macm lain aje perkataan dia..kalau tk suka rita pon tk payah la cakap macm tuuu ..semua akan cakap jodoh di tangan tuhan ha dh sampai la jodoh rita Allah nk kasi..yg korang sakit hati sangat apesal ??? korang pon nk cerai n jadi janda n nk berlaki lagi skali eh ?? rita meroyan bukan dia nak kan kontol si aidil tu nk buat ape ! dia meroyan pasal nafkah anak2 paham tak ngok !!

        0

        0
    • RAAWWWRRRRRRRR says:

      aku sebenarnya tak sabar dah ni nak tunggu Rita buat pengumuman siapa jejaka pilihan dia. Lepastu nanti mesti aidil meroyan tengok kebahagiaan rita dengan pilihan baru dia. Belum tambah dengan zarema si meroyan jugak kahkahkah

      0

      0
      • Anonymous says:

        mesti? kenapa lah…aidil dah move on. rita ni je belum. so?

        0

        0
      • Anonymous says:

        zarema ada klass, rita rudajmban spender pun kecoh satu malaysia. poraaah la. buat malu kaum hawa je.

        0

        0
        • minah jambu terlajak habis says:

          memang betol ape rita cakap satu seluar dalam pon aidil tk pernah beli ! ape pulak buat malu kaum hawa ! kalau rita tk cakap macm tu nanti aidil akan cakap kt satu Malaysia yg duit dia habis kt rita beli itu beli ini padahal habok pon tkdk huh ! zarema dia class tu dia punye pasal la dh jodoh dia ngan aidil macm tu jugak rita ngan jantan yg dia baru kenal ..rita dia pon nk ada family sendiri ada laki anak ..dh jantan tu suka ngan rita ha pandai2 la si jantan tu handle rita !

          0

          0
        • Vvvv says:

          Ada class celah mana kahwin dengan duda lupa ada anak? Nak bagi nafkah pun kena paksa. Kerlas sangat!

          0

          0
        • oit..
          zarema pendek gemok..
          dah la pendek gemok plak tu..
          ade class ke..

          0

          0
    • Jeles letew.. si dayus tak belikan dia spender

      0

      0
    • Anonymous says:

      kematian itu pasti

      0

      0
  2. Zack says:

    siapalah lelaki malang tersebut ya???
    huhuhu

    0

    0
  3. Puiih says:

    eeee..dah dapat duit mutaah…terus stop meroyan. rupanya dah ada calon senyap2. pandai lakonan dia kan?

    0

    0
    • lalala says:

      ingat laki dayus mcm ex dia tu je ke bleh cri pngganti?dia ade buiprin takde buiprin, mutaah tu tetap jek hak dia nak tuntut..c aidil dayus tu tetap jek kene byr tau..

      0

      0
    • minah jambu terlajak habis says:

      dh dapat duit mutaah nk bising2 lagi nk buat happe ! cukup la ape yg rita dh dapat ..biar la dia bahgia ngan anak2 n bakal laki dia..

      0

      0
  4. Anonymous says:

    kau pulak yg over pehal izreen???

    0

    0
  5. Bibik says:

    spender2 lama akan di buat kain buruk sebagai kenangan. lol

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Make up ko tkjut aku.. Dia bkn nk pecah rahsia rita tpi nk pecah rahsia diri sendiri masih solo dan available.. Tersirat sgt ayat ko…

    0

    0
  7. anak nogori says:

    bukan ke dia ni, tengok muka lelaki pun tak lalu?????
    CTSB…

    0

    0
    • jeni says:

      Tu dia merata2 hang komen dengan nama lain2…tapi hang perasan dak hang guna email address yang sama? Bengap tak sudah….nak kutuk orang skill tinggi sikit.

      0

      0
  8. bini org says:

    Cm ada bau2 zaremah kt sini. Ko zaremah ke anon

    0

    0
  9. _ _ says:

    tumpang happy… semoga dapat menjaga rr dan anak2nya dengan baik…

    0

    0
  10. dyan says:

    org yg comment dia atas ni jgn la nak mengata bukan2 kat rita..kite ptt doakan yg baik utk org lain.sy suka tengok rita n anak2..diorang ni x sombong dgn peminat. sy berharap rita dan pasangan baru berbahagia hingga til jannah..Amin

    0

    0
  11. Anonymous says:

    spender pun nk kasi tau satu malaysia. malu la weii!!!

    0

    0
  12. LINDA EVANGELISTAHHH says:

    Wow! Kalau ye..TAHNIAH RITA!!
    team zaremau mesti x senang duduk..hahahaha

    0

    0
  13. Mimi says:

    Tapi Rita dalam Love, Supermoon tu cantik gila weh.
    Lakonan manis je

    0

    0
  14. Pekerja Gomen II says:

    Tak faham betul pengomen tegar yang busuk hati dengan RITA ni..
    Apapun rita dah ada life dia sendiri, mohon meninggal ye semua…
    Biasalah perempuan kalau tengah marah, mood swing lagi-lagi dapat lelaki dayus macam tu memanglah meroyan. Tuntutan pun bukan tak berakal semua tu rujukan pada yang berakal. Sila meninggal lagi sekali pada haters rita rudaini..

    0

    0
    • kipas lipas says:

      ramai toil perempuan ahli neraka kat sini…

      *lps ni mesti aku kena hentam dengan penghuni neraka kat sini… ada aku kesah… da memang korang yg booking tmpt dlm neraka awal2 lagi..haha

      0

      0
      • minah jambu terlajak habis says:

        yg tentu kan neraka syurga kan Allah yg maha berkuasa…manusia tidak ada kuasa nk cakap macm tu..

        0

        0
  15. Anonymous says:

    mesti hensem..kacak..bergaya & kaya mestinya dr husb zarema kan.
    ish tak sabaq ai nak tau sapa dia …hihihi!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Boring nya. Job xde kisah peribadi yg byk kuar..:

    0

    0
  17. Wawa says:

    Asal ko plk yg kepo izreen! Apa2 biarlah rita yg umumkn sendiri..sibuk plk dia!!

    0

    0
  18. melati says:

    kalau kawin gan Duda atau Bujang ..tahniah Rita …kalau gan Laki org atau rampas laki org ..baik ko gi mampos….!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    ooo patutla baru2 ni klr cerita dari rita kata anak2 suruh kahwin, suruh cari pngganti… rupanya dah ada calun….

    0

    0
  20. benci jantan dayus says:

    nampak sangat puak2 jantan dayus tu ramai bertenggek kat sini..ahahha..happy sgt dgr RR dah dpt pengganti..alhamdulillah, ryan n arjuna x lama lg dapat gak merasa kasih syg seorang ayah..yeayy..to jantan dayus aka aidil zafuan yg abaikan anak2, since 4 tahun lepas, berterima kasihlah dgn bakal husband rita dan ayah kpd ryan n arjuna nnt sbb lelaki tu nnt akan amek tanggungjawab ko,happykan diorang..jgn gigit jari sudah..pg lah main jauh2 dgn bini baru dan ank ko yg buruk..kbye

    0

    0
  21. azwina jay says:

    kawan baik apa ko ni izreen,,,rahsia member baik sendiri pun tak reti nak simpan. kepoh betul mcm makcik2 tua yg kaki mengumpat

    0

    0
  22. D'TOX says:

    semua

    Hidden due to low comment rating

    0

    0
    • jeni says:

      Kalau nak mengutuk pun buat email add berbeza, ni nama lain profile sama….nampak sangat sakit hati, busuk hati level neraka.

      0

      0
      • annoyma says:

        hahaha….betul la….orang yg sama komen tapi nak menipu kita semua konon nama2 yg lain. Bodoh sombong…. Kutuk level neraka.

        0

        0
  23. dzone says:

    Yang kata bukan2 pada rita,dah2 lah. Korang tak berada pada tempat rita n tanggung apa yg dia lalui,maybe tak terasa terguris hati dia. Dia meroyan pun untuk hak dia n anak2. Kalau kita kat tempat dia pun maybe kita lagi sentap dari dia agaknya. Dia pun dah slow down lepas dia kata ikut suka ex dia lah nak bayar atau tak,penat nak citer pasal ni. Aku salute cara rita jaga anak2 dia since baby sampailah dah bsekolah. Suka tengok anak dia rayyan rajin solat. Alhamdulillah

    0

    0
  24. siti fairos says:

    Alhamdulilah..
    tahniah rita tu la Allah swt adalah sebaik2 perancang… Biar lah org nak kata ape, mulut org xbole nk tutup, semoga insan2 yg mgutuk,mhina,mfitnah rita sempat mintak maaf kat rita, ingat ye kat dunia hanya sementara so perbanyakkan lah buat amalan yg baik…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Alhamdulillah. tahniah rita…
    semoga ryan n arjuna dpt daddy yg terbaik utk mereka

    0

    0
  26. Anonymous says:

    nak ckp 1 je kat rita – jgn sesekali meludah ke langit, nnt air liur basi awk tu jatuh tertepek kat muka sendiri!
    for izreen – tahniah dh berhijab, cantik..tp nawaitu kena cantik juga..dok perati awk tu sejak berhijab ni mcm makin menggedik! mekap tak hengat, selfie pun x hengat penuh A4 size muka awk tu..motip?

    0

    0
  27. aisy says:

    sudah2 la tu mengata Rita, apa la dosa dia buat kat awak sampai ckap mcm tu..cakap mcm orang tak ada akal. Tak takut ke nanti kat akhirat sana merangkak nak minta maaf kat Rita??? sebelum cakap fikir dulu ye. Sy bukan la peminat tegar Rita tp kesian dgn dia, bukan senang jadi ibu tunggal, orang boleh cakap mcm2 sbb tak kena dekat diri sendiri.. semoga Rita bertemu dgn pengganti yg terbaik

    0

    0