Written by AbangNara | July 16th, 2013

Untuk anda yang tidak tahu, pelakon Izreen Azminda telah pun selamat bergelar seorang ibu pada 13 Julai lalu. Anak lelaki yang dilahirkan secara pembedahan ini telah pun diberikan nama Muhammad Adrian Umar oleh kedua-dua ibu bapanya. Cantik nama itu ~~

gambar anak izreen

Namun begitu, sehingga ke hari ini, Izreen dan suami masih belum berkongsi gambar wajah anak sulung mereka. Pasti peminat tidak sabar-sabar untuk melihat kecomelan si bayi. Untuk makluman, 2 hari sebelum melahirkan, Izreen telah dikejutkan dengan majlis “baby shower” yang dilakukan oleh Fasha Sandha..

gambar anak izreen

Sementara menantikan Izreen berkongsi gambar putera sulungnya, apa kata layankan beberapa keping gambar “baby shower” Izreen dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Harga Honda Jazz CKD Petrol di Langkawi hanya RM36,800

gambar anak izreen
gambar anak izreen
gambar anak izreen
gambar anak izreen
gambar anak izreen
gambar anak izreen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to Izreen Azminda Namakan Putera Sulungnya Muhammad Adrian Umar

  1. fa says:

    bukan ke dulu dorg ni pernah berebutkan si johan????

    0

    0
    • kak jemah says:

      nape ko pun samakan berebut kn si johan? hahahah…. kalo bermusuh kene lama2 ke? plik….org baik salah…jahat salah……

      0

      0
      • miss ynwa says:

        tak cantikk ar buah izrinn nihh….hurmmm juling ketepi..leperrrr
        erkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

        0

        0
      • fa says:

        ade paham soalan tak??? aku ckp bkn ke dulu dorg berubutkan johan. sejak bila dorang berbaik. eshhh susu betul.nak komen pun kena hentam.bukan aku mengata bukan2 benda buruk2.

        0

        0
        • Temah Suka Bubur Lambuk Free says:

          dorang ??? apa maksud kau ?? tak kan izreen dgn laki dia berebut kan Johan kot, tak masuk akal laki dia pun berebut kan Johan, tulis tu biar jelas kalau izreen ckp izreen, jgn tulis “dorang”…buat org konfius je

          0

          0
        • awannani says:

          wahhhhhh…..menarik gile kek die…mcm kek yg awal suprise kn utk scha mse besdey scha…xkesah la janji kek ni sikit sebanyak membuatkn mulut aku digenangi air liur time2 puase ni…huhuhuhu

          0

          0
      • Sasha says:

        Ni mesti pakai Tabita . Muka putih semacam , apa2 pon aura Fasha si jelita dah menenggelam kan muka hodoh Izreen

        0

        0
      • Tolak Nenek Tua Ke Dalam Longkang says:

        cantik lah pasangan laki bini ni bagai pinang di belah dua
        btw baby keluar ikut mana ?? ikut burit atau ikut perut ?? baik keluar ikut perut senang, boleh jaga burit tu agar sentiasa padat dan ketat

        0

        0
    • ayam jepun says:

      CONGRATULATIONS ! SUKA TENGOK SEMUA ORANG HAPPY ! FASHA CANTIK , IZREEN PUN CANTIK !

      0

      0
  2. miss mong says:

    cantik nama baby..

    0

    0
  3. manusiabiasa says:

    Alhamdulillah. Nama cantik. Takde unsur2 kebaratan yg kerap artis skrg ni letak kt nama anak diorang.

    0

    0
  4. gulahati says:

    cantik nama..semoga jadi anak yang soleh yop..
    btw besar betul perot izreen..
    aku pernah jmpe izreen, kering sangat…………………………..

    0

    0
  5. mama gangnam says:

    Tahniah Izreen & suami…semoga kehadiran Muhammad Adrian Umar akn menyerikan rumahtangga kalian…slmt berpantang…suka dgn lakonan Izreen & anda nmpk cntik dlm foto2 di atas…

    0

    0
  6. aten nakashima says:

    perlu ke baby shower? bukan patut majlis cukur jambul?

    0

    0
    • dudu dodo says:

      sorg lagi..drp buang ms baca gosip artis,g la cari maklumat pasal adat istiadat,psl agama.tmbh ilmu sket.sbb tula org ckp..kalo x tau lebe baik diam. kalo nk tjuk x pndi pon.. cb letak ayat camni “maafkan saya yg kurg arif ni..tp sy ingin bertanya..” haa camtula.

      0

      0
    • saya lalala.. says:

      perlu ke tak perlu atas pilihan & kemampuan masing2la.. janji tak berlebih2an sudah… tak semesti buat baby shower ni dorang tak buat kenduri kesyukuran, bercukur akikah dll…

      0

      0
  7. iphoneuser says:

    Umar, seperti Khalifah terbilang, Umar Al Khattab, may peace be upon him..

    0

    0
  8. cinta says:

    ape ke pulak nak buat majlis cukur jambulnye?? baby pon dalam perot lagi mase tu! nak cukur jambul sape pulaknye?? jambul hasben si izreen ni ke?? hihihi.. *gurau2 jek* (^^,)

    0

    0
  9. mawarmerah says:

    Alhamdulillah, selamat sudah! Cantik nama baby Izreen. Semoga jadi anak yang baik.

    0

    0
  10. kambing gurun says:

    Seronoknya tengok Izreen dapat baby.. mudah2an dengan ber+ umat Islam di dunia ini maka InsyaAllah bertambah kuatlah umat Nabi Muhammad menentang musuh Islam… Amin…

    0

    0
  11. Arriana says:

    tahniah…
    cantik nama baby

    0

    0
  12. BUNKFACE NO.1 says:

    ni baru lah gentleman, siap post gambar surat beranak, bukan mcm Farid Kamil tu…penakut, ingat pepatah ni “berani kerana benar”

    0

    0
  13. akutengahwatesaimen says:

    pas ni baby pompuan lak yeee…..

    0

    0
  14. bukan peminat says:

    sedapnye kek tu..terliur lak aku tgk…

    0

    0
  15. zoe says:

    Cantik kek….

    0

    0
  16. SH says:

    Nanti ganti posa..cam aku dulu kena ganti posa..hu hu hu dan tahniah dapat baby boi cam aku juga dulu dulu..
    (Apa ni BN bagi soalan matematik pulak tanyalah soalan Fardhu Ain ka, Fardhu Kifayah ka Tauhid ka bulan bulan posa ni…)

    0

    0
  17. siti says:

    apapun aku tetap suka lakonan Izreen.. apapun congrats both of u..

    0

    0
  18. xoxo says:

    patutnya si DD dan si Farid post sijil lahir anak dia cam ni bg bukti, barula tau bila anak dia lahir…………senang fans nak post hadiah….

    0

    0
  19. ingin tahu says:

    baby shower tu hape ?

    0

    0
  20. hamba allah says:

    tahniah.. smoga mendidik ank dengan baik..

    0

    0