Written by Bella | February 5th, 2016

Sejak bergelar janda, Izreen Azminda sering dikaitkan bercinta dengan aktor muda. Jika dahulu dengan Amar Baharin dan Nazrief Nazri, kini beliau dikatakan sedang mesra dengan Redza Rosli pula.

Gosip itu bermula apabila Izreen kerap memuat naik foto beliau bersama Redza. Malah, kedua-duanya sebelum ini pernah bergandingan didalam drama Kak Marr yang sedang ditayangkan di TV3.

Walaubagaimanapun, Izreen menolak dakwaan tersebut dan menjelaskan Redza terlalu muda buat beliau.

Saya harap janganlah ada yang berfikiran sampai macam itu sekali, Redza terlalu muda untuk saya. Gambar berselfie dengan Redza itu pun semasa kami dalam penggambaran drama Kak Marr.

Pada masa yang sama, Redza juga turut menafikan beliau sedang intim bersama Izreen dan hubungan mereka tidak lebih daripada kawan baik.

Sebenarnya saya dan Izreen hanya berkawan baik sebab dia seorang yang peramah. Sikap peramahnya itu bukan dengan saya sahaja, tapi dengan semua orang.

Ermm,setiap kali ada sahaja pelakon lelaki muda berlakon dengan Izreen pasti ada yang menyatakan mereka bercinta kerana terlalu mesra bersama.

Sumber Berita: Media Hiburan

38 responses to Izreen Azminda Bercinta Dengan Redza Rosli?

  1. Anonymous says:

    gila jantan x habis2. jaga lah anak ko tu. eeeish.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    jadilah mcm che ta, umur 40an baru kawen. yg ko, jadi ibu tunggal x sampai 5 tahun dah merenyam nk kawen lain pelbagai.

    0

    0
  3. zaiton says:

    aah dia giler jantan wei

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Baju sama tpi just kwn baik konon.. X segan ke asyik kna gosip dgn jantan je.. Yg menbusukkn nma janda ialah janda tu sendiri..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    eee..tolong la dia ni.

    0

    0
  6. Skywalker says:

    abis semua laki awak berlakon sama , mesti buat onar ..
    konon2 gmbr mcm org bercinta…alahai tlg la izreen…

    Jaga anak tu…kecik lagi tu haa

    0

    0
  7. Terkomen tanpa sengaja says:

    Hapelah yg korang meghoyan nih!!.. mrangkak lah korang kt padang mashar nnti cr izreen..

    0

    0
    • cinta gadis kimchi says:

      diorang jnis yg sntiase mncari slh org. cermin diri sblum mengutuk org.. klau 100% perfect x pe gak. DENGKI. BUSUK ATI.

      0

      0
  8. cinta gadis kimchi says:

    bulat nye mate izreen ni. comel mcm korea.. biarla org nk ckp ape. bkn diorang bg ko mkn pon izreen oi. smoga bahagia slalu ya,.. peace.

    0

    0
  9. bunga says:

    Berkawan biar ramai…kekasih biar satu..dia cuma berkwn…mgkin dlm mcri lelaki pilihan yang tepat..mgkin lelaki yg sebelum2 ni x sesuai..pergai mcm mna pn kita x tau..tntg anak dia..dia sesorg ibu..dia tau nak jga mcm mna..jgn terlibat skli..nak tnya cikt..knpa janda x blh ke berkwn..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    kematian itu pasti

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Milf. Annoying as fck. Dari muka pun tau gile kan jantan. Bimbo nak mampos.

    0

    0
  12. Ros says:

    Gambar yang first tu reminds me of my niece’s selfie that she sent me the other day. And she’s like 12. Sebijik pose macam tu. So kesimpulannya, Izreen ooii amikla gambor yang mercerminkan kematangan sikit. Mende selfie tapi pose cam bebudak.

    0

    0
    • Bukan wanita itu says:

      Biarla hp die pon nak selfie cmne pun. ade je yg x kena kat mata korang2 ni. x pnt ke hdup mmbenci n mengeji org.

      0

      0
      • Ros says:

        Ehh. Sapa kate aku membenci. And aku x mengeji. Cume gambar tu memang x sedap tengok je. Dah certain people pulak tu, x penat ke idup dok memuja retis?

        0

        0
  13. Kak ros Datoh raja says:

    Jambu budak izreen ni.
    Kalau jadi hostess pat club mesti jantan berebut

    0

    0