Written by Bella | April 28th, 2016

Setiap kali Izreen Azminda memuat naik foto bersama pelakon lelaki lain, pasti beliau akan dihimpit dengan gosip cinta. Antara yang pernah dikaitkan bercinta dengan Izreen adalah Nazrief Nazri dan Redza Rosli.

Izreen akui mungkin sikap beliau yang mudah mesra dengan sesiapa sahaja punca beliau sering terpalit dengan gosip percintaan.

Walaubagaimanapun, Izreen tidak mahu terlalu memikirkan pandangan orang lain terhadap dirinya. Buat Izreen, beliau tidak boleh menutup mulut orang ramai dalam berkata-kata dan hanya mengabaikan kritikan mereka.

Saya boleh masuk dengan siapa saja, kalau orang yang kenal saya yang perangai ‘gila-gila’ ni mereka tahu saya boleh kawan dengan sesiapa sahaja. Mungkin sifat mudah mesra buat orang cepat rapat dengan saya. Saya tahu apa yang saya buat dan rakan-rakan pun tahu, malah orang yang digosipkan dengan saya pun tahu kebenaran.

Mungkin kadang-kadang peminat ni terlalu taksub apabila mereka tengok satu-satu cerita, sampai terbawa ke luar dan campurkan soal peribadi.

Tak ada kesan pun pada saya, biarlah orang nak cakap apapun, bila penat, diamlah. Saya abaikan semua itu, kalau terlalu memikirkan benda itu susah, sebab mulut orang mana boleh tutup. Baik abaikan gosip itu selagi ia tidak mengganggu saya, keluarga dan kerjaya, lantaklah. Yang penting saya tahu apa yang saya buat.

Sabarlah Izreen, kalau tiada gosip itu bukan artis namanya. Lagipun kadang-kadang setiap orang mempunyai pandangan berbeza. Sebenarnya mereka itu cuma “sayangkan” Izreen dan mahu anda hidup bahagia. Heh? Sumber Berita : Utusan Online
ayra

P.S: Cantiknya TELEKUNG AYRA COLLECTION keluaran Telekung Story ini. Harga RM89 sahaja! Ada promosi untuk lebih sepasang! Dahla sekali dengan beg tu! 4 pilihan warna yang menarik! Jom order sekarang! Boleh Whatsapp ke 019-236-1986 dan jangan lupa follow Instagram @TelekungStory untuk tengok lebih banyak koleksi 

27 responses to Izreen Azminda Akui Sikap Peramah Punca Beliau Sering Terpalit Dengan Gosip Cinta

  1. melati says:

    Muka cam bini Popeye , ader org nk kew…kucuali Mat Rempit…!!!!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    bkn peramah…tpi gedikkkk je lbh…lgi2 pas jdi janda..

    0

    0
    • chetaktaulah says:

      dlm crita mesyuarat tingkap..
      3….3 gedik
      tapi nampak2 nya Izreen yg “over gedik”
      nak curi perhatian kot!
      tak tau siapa yg bercakap..siapa yg gelak
      pening kepala…!!!

      0

      0
  3. Lara says:

    Peramah adalah jauh sekali dengan u yang tergedik-gedik ni. Kalau beriya nak kategorikan diri sebagai peramah, please be more sopan then, barulah orang percaya.

    0

    0
  4. nil says:

    alahai…dik non woii..statement awak
    sorry to say..”PERASANNYA” aduhhai.

    0

    0
  5. kentang.bulat says:

    sebab ko suka upload pic buat muncung itik mcm nak kiss jantan tu.. memang laa org salah sangka.. adoii dah jadi mak budak pon takleh nak pkir.. otak udang ke ko ni?

    0

    0
  6. Puteri Jelita Rupawan says:

    dia ni kalau x mekap mak aiii muka cam akak jual ayam goreng kat psr mlm…sebab tu dia kena menggedik utk dpt perhatian…lainla mcm fazura, fasha atau neelofa yg dah mmg cantek…duk diam atas bangku pon org dtg kerumun…

    0

    0
    • Gedung petai says:

      Kenapa? Akak jual ayam goreng kat pasar tak cantik ke? Jgn hina sgt ciptaan Allah. Takut terkena kat Awak atau keluarga awak.

      0

      0
      • Hit says:

        mungkin maksud dia akak jual ayam goreng tu rupa berminyak sikit ker,,. takpun mcm ada bau ayam sikit ker…awak terasa ker? isk iskkhh

        0

        0
  7. hrumm says:

    apehal dia nie pas cerai semcm jerr tngk dia..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    perasan cantik…padahal muka cam …malas nk maki.

    0

    0
  9. mekda says:

    peramah ke gedik?

    0

    0
  10. hanya aku says:

    semua ciptaan ALLAH cantik2 belaka..ape hak kite nk kutuk rupe org lain.yg kutuk tu cantik sgt kah..hahaha elok la pi cermin dulu..
    #aku bukan fans dia ..tp sedih tgk mulut2 yg suke mngutuk..mcm la diri sdiri tu sempurna sangat kn

    0

    0
  11. akutetapaku says:

    awak tu dah pakai tudung…jaga adab sopan… kna faham batasan segala..
    ape yg awak buat tu dah mencemar imej PEREMPUAN BERTUDUNG..

    0

    0
  12. sje komen says:

    aku tgk dia ni cam seksila. kalo cite ptg dgn rita n sherry tu, aku tgk die plg seksi n gaya xsopan walau yg 2 org lg tu free hair. sbb die ni kalo pakai tudung mst nk nampak dada. baju lak semua dress yg ketat ikut body n tjojol dada.

    0

    0
  13. amar baharin says:

    Peramah? Gedik adelahhh… Gedik mencari ank ikan

    0

    0
  14. Padang pasir says:

    Biase la tu.. dah kering kontang.Haruslah menggeletis.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Gatal memek!!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    kau bukan peramah…tp ko miang…gedik sgt…sana sini kalau boleh nak sapu… dah pakai tudung tp perangai mcm bohsia….tu maslaahnya…bila cakap kt tv depan camera tudiaaaaa smp senget benget mulut…dlm gambar kemain la control ayu…skali dah bukak mulut yaallah mak joyahhhh!!
    aku terfikir mcmmana si amar idong kembang tu boleh kene gosip dgn minahmcmni…xsesuai langsung lahai…mulut cam makcik2…
    tp nak kata si amar dgn amyra tu sesuai lg la tak…kahkahkah…\bodohla amyra tu kalau pilih si amar tu….
    baik pilih anak raja ke menteri mana mana lg berbaloi amyraaa oi…
    si amar tu kalau stakat harapkan muka je takpayahla dik…xkan bahagia smp jannah pon….kau tgk si izreen siap kene tinggal lg…korg ni diperbodohkan dgn jantan bodoh…..kaki betina…

    0

    0
  17. Lady L says:

    Haah menyampah tengok perempuan ni. Dah la menyanyi buruk gila suaranya. Mmg mcm nyanyi kat funfair.

    0

    0