Written by Bella | April 18th, 2016

Sejak bercerai Izreen Azminda sering dikaitkan dengan pelbagai gosip cinta, terutama sekali dengan pelakon baharu dan jauh lebih muda daripada dirinya.

Terbaru, menerusi ruangan Miss J di Utusan Online, Izreen dikatakan sudah mempunyai kekasih baharu dan lelaki itu berusia sedikit daripada Izreen.

Meskipun dalam proses mengenali hati budi masing-masing, Izreen dikhabarkan sedang merasa cukup bahagia dengan percintaan beliau bersama lelaki berkenaan.

Walaubagaimanapun, Izreen buat masa ini terpaksa merahsiakan hubungan beliau bersama kekasihnya itu atas sebab tertentu.

Jika benar Izreen sedang dilamun cinta kini, tahniah kami ucapkan dan berharap jodoh mereka panjang serta boleh sampai ke jinjang pelamin.

Berilah masa kepada Izreen untuk mendedahkan siapakah lelaki yang berjaya memikat hatinya.

Sumber Berita : Utusan Online

6 responses to Izreen Azminda Ada Kekasih Baharu?

  1. Anonymous says:

    Asal kuar story pasal perempuan ni je, mesti pasal kekasih, muka perempuan ni je pasal boyfriend. Aduh janda desperado mcm ginilah yang buat org stereotype janda tu gatal.

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Dah tu… bakat nan hado…
      Terpaksa la jual cerita boyfriend…

      0

      0
      • tugs says:

        kan.. kat gempak superstar apatah lagi. OVER NAK MAMPOS! kelakuan tak selari dgn tudung kat kepala. terkinja2, nak attention sgt. eee mnyampah btol dgn dia ni!

        0

        0
  2. Anonymous says:

    bgslah dia tak hipokrit tkinja2 di depan tapi bknnya tkinja2 d belakang.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    boring dia ni..sorry, muka mcm azwan mazwan sapuan versi muda..

    0

    0