Written by AbangNara | June 2nd, 2014

Yabedabedu!!! Marilah kita (jejaka bujang sahaja) melompat kegembiraan kerana si cantik manis, menawan jelita iaitu Izara Aishah kini sudah pun kembali solo. Inilah peluang dan masanya untuk anda mencuri hati pelakon jelita ini. Orang kata, wanita paling “fragile” di saat awal-awal perpisahan dengan kekasih hati. Mudah jatuh cinta kalau ada yang pandai menjaga hati dan mengambil berat. Tak gitu?

izara aishah putus cinta

Patutlah timbul desas-desus hubungan cinta antara Izara Aishah dan Adib Khalid sejak kebelakangan ini. Kalau Abang Nara jadi Adib, memang takkan lepaskan peluang ini. Orang dah “single” kot. Cantik pulak tue. Takkan nak lepaskan peluang. Namun Izara mengakui antara dirinya dan Adib hanyalah kawan. Kata Izara:-

Ya, kami sudah putus cuma saya tidak mahu komen lanjut. Yang berlalu biarlah berlalu. Saya sudah lama kenal Adib dan kebelakangan ini saya selalu keluar dengan kawan lama termasuklah Adib. Memandangkan beliau cukup popular dan dikenali, maka tidak hairanlah ada pihak yang cuba ada adakan cerita yang tidak betul,

izara aishah putus cinta

Kalau Adib taknak, ramai lagi rasanya yang sanggup berjuang merebut cinta Izara. Hehehe. Terasa nak join jugak namun cinta ini terhadap isteri tetap kukuh walaupun Izara di depan mata. Hehehe. Jadi kepada anda yang rasa layak dan mahukan ber”awek”kkan Izara Aishah, persiapkan diri dan mulakanlah langkah mengorat anda. Good luck!!!

P.S: Cermin gelap, JPJ tunggu keputusan kajian

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to Izara Aishah Sudah Putus Cinta, Yabedabedu!!!

  1. Lulzy says:

    tgk ex si adib ni nama sophia yasmeen khan kat IG. masyallah… dah macam kapir… dengan bikini

    0

    0
    • narareader says:

      depa layan orang ‘tahap’ depa ja…’tahap’ = gaya hidup.

      LASAM.

      0

      0
      • blurkk says:

        ye la.. anak dato k, kaya muda hensem.. rugi ler kalau izara tak masuk line kan…

        0

        0
        • joyah says:

          baru putus cinta ker atau memang si Adib ni boyfriend Izara dari dulu ?
          bapak borek.. anak rintik, macam macam Tok K…macam tu lah anaknya.

          0

          0
        • nasi ayam sedapp says:

          terkejut beruz aku dengar berita ni, macam mana dorang kenal ?
          Izara oii.. tak payah kapel lah, focus pada kerjaya dah lah, Adib ni playboy. Entah berapa ramai awek dia ada sebelum ni.

          0

          0
        • Anonymous says:

          bukan handsome pun Adib Khalid tu.. handsome lagi aku. HUH !!!!!

          0

          0
        • meggi tomyam says:

          Tok K —> Tok TI
          Adib —> Izara
          family dorang memang minat artis ker ?

          0

          0
        • Mira says:

          bukan cantik sgt si izara ni… rambut terdedah, pakaian mcm tarzan.. apa yang cantiknya? media duk puji melambung2, makin galak jadi betina ni..

          1

          0
      • Olga says:

        Anak Dato’! kejenye usung pompuan ke hulu hilir! pegi clubbing pastu MENCELOP je la! duit habis minta kat bapak! anak menteri pon sama!

        0

        0
      • Kamarul says:

        jantan macam ni kau nak buat laki Zara ? Kau tahu tak Adib ni buaya..sama perangai macam bapak dia time muda2 dulu, gatal !

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          elehhhhh nanti tau la si izara nk jinakan diaaaa pelan2 laaa …tengok muka si adib ni pon macm dh jinak sikit…lov u zaraaaaaaaa !

          0

          0
        • Mia says:

          ok ajer kalau Zara dgn Adib, Adib tu bukan laki orang.. Zara pun single, muda sama muda..memang sesuai lah, asalkan bukan laki orang sudah.

          0

          0
        • Liyana says:

          betul tu Mia…sekurang2 nya Izara tak ambik laki orang.

          0

          0
    • dee says:

      mak aihh.. sexy nak mampoih.. dia ni sape mek?

      0

      0
      • ddd says:

        Aku tak rasa org yg masuk blog gosip tak tahu siapa Izara walaupun die tak banyak berlakon tp aku rase die tak de lah sendu mane..

        0

        0
    • ayam jepon says:

      MUSNAH SUDAH IMPIAN SI PENDEK GEDIK NI JD KERABAT NAZA !! BHAHAHAHA !!! INGT KO POMPUAN PALING MELETOP KEW ?? SAMPAI SOH LAKI TUNGGU 7 TAHUN BR KAWEN !!! DÀH LÀ KO TU PENDEK , WITHOUT BRAIN PULAK !! HMMM

      0

      0
      • perempuan says:

        selalunya perempuan suruh lelaki tunggu lama sebab dia belum ready nak kawin, lebih baik kenal hati budi dahulu baru kawin. Kalau baru kenal..dah nak kawin, last2 bercerai berai sebab tak sefahaman baik tak payah.

        0

        0
    • Dandee says:

      Teringin nk tgk ex izara

      0

      0
      • Big Mama says:

        nape erk aku rasa story putus cinta tu FAKE, kan izara cakap tak nak dedah sape bf dia, tiba2 keluar cerita putus cinta lepas tu baik dgn Adib, aku syak Adib ni lah bf Izara selama ni.

        0

        0
  2. concern says:

    payahnya mentaliti majoriti org m’sia.. asal yg cantik, berlebih perhatian kome bagi..!
    harap lepas ni, org kita boleh ubah paradigm menerima wanita bukan sebab paras rupe, tapi sebab akal, karisma dan iman…. takat rupe, tempek bedak kosmetik mahal, muke plastik pun boleh jadi ratu… just my 5cent thought.!

    0

    0
    • Anonymous says:

      muka plastik ? you maksudkan izara ker ? izara without make up pun cantik lah.

      0

      0
      • sama jer janji ada akhlak & taqwa says:

        Izara sngat cantek without make up … 5sen … sy bg awk 2.5 sen jer lah thought u tu… ramai gak yg cantek2 wiv brain. Apasalahnya trima kedua elemen, mmg itu bonus tp jaga lah AURAT & AKHLAK … bkn dorang minta rupa dorang mcm tu.. nak Tukar paradigm …? Fitrah yg Allah jdkn mmg org suka cantek … habil & Qabil berbunuhan pun sbb nak POMPUAN CANTEK… cuma JNGN MENGHINA YG TAK CANTEK. Sila perbetulkan fakta bkn di Msia jer seluruh DUNIA suka pompuan cantek … YG SEBENARNYA BEAUTY IS IN DA EYE OF BEHOLDER … tak kiralah rupa ..asal ada akhlak & iman yg tinggi.

        0

        0
        • Malmsteen says:

          apela butenye minda nak paham cik sama jer janji oii.. ada ke org tu discuss pasal beauty without brain..! statement tu very the general dan bukanye khusus pada IZzaraa.. dol betul

          aku terima apa cik concern cakap..majoriti org Malaysia byk bagi perhatian pada muke lawa khususnya dalam dunia hiburan dan bakat jatuh no 2.. aku pernah dok di aussie… dan aku experience bagaimana depa appreciate wanita yg berbakat tanpa meletakkan level pda rupa.. org black yg paling hitam pun tetap duduk di carta teratas. artis yg OKU pun di hargai setaraf yg miss world.. kat Malaysia ada ke ko tgk artis OKU yg popular toq..!? betuah le kalo ada,.. S.Jibeng pun ada zaman 60.. era baru jgn harap le.. tunjukkan le fakta ko yg hebat sangat tu kalo ade

          0

          0
        • BAHASA CERMIN BANGSA ... says:

          @Malmsteen … sy rasa cik concern tu lbh kpd general bidang pekerjaan “akal, karisma & iman” sbb awk ckp lbh kpd dunia hiburan sbg contoh. Sy berkata berdasarkn dr pengalamn bersekolah&uni di luarng & bekerja timur & barat termasuk arab. Sy jarang di msia kecuali bercuti. Bg sy komen concern lbh menjurus tak puas hati dngn rupa. Klu yg kurang rupa ada org terima tp sedikit di seluruh dunia bkn di msia sj. Kekuatan mrk yg tdk ada rupa adalah Karisma Talent yg LUARBIASA dr biasa2, itu pun kbnyakkn lelaki. Ppuan ADA TP KURANG. REALITY KEHIDUPAN.

          0

          0
        • BAHASA CERMIN BANGSA ... says:

          @malmsteen bakat jatuh no.2. Contoh yg awk beri kesemuanya mempunyai BAKAT LUAR BIASA dr artis yg ada. Sekiranya bakat mrk setaraf dngn mrk yg biasa di dunia @ msia, peminat ttp memilih yg cantek. Industri msia sngt kecil. Talent luarbiasa dr mrk yg kurang rupa sngt sdkt & penduduk tak ramai. Cth: Adibah nor (bg sy dia comel- luv u kak Dibah) & elly suriati tp brapa ramai yg punyai TALENT spt mrk. REALITY KEHIDUPAN apa2 bidang pekerjaan pun, ramai yg pilih cantek over bakat@kemampuan kecuali bakat luarbiasa. Bidang Profesional spt sy mmg ramai yg biasa2 dr cantek tp mrk strive 2 sccs &Allah anugerah akal cemerlang. Itu dah citer lain. Ttp klu ada cantek ttp org pilih cantek.

          0

          0
        • BAHASA CERMIN BANGSA ... says:

          Salam @Malmsteen … Cantek itu Subjektif. Sy tak tahu awk dlm bidang apa?. Klu bhgian Majalah Antrabngsa kbnyakkn mmg kene Penampilan yg menarik, Penerbangan&Bhgian Media terutama yg ke udara Tv mmg kene cantek. Klu ada yg bakat luar biasa kene LIHAT SEGMEN PROGRAM itu. Secara general mmg kene cantek. Awk pergilah tanya sndiri pihak siaran media klu tak cantek nak jd pemberita tv kene reject wlpn sampaikan berita terlebih baik dr yg cantek. Atleast muka pleasant. Klu Media Tv antrabangsa, berita2 mrk sngt Profesioanal kene cari sndiri. Jd rupa tak di titik beratkan. Reality kehidupan. Kdg2 mmg sad but true bakat no. 2. Typo 4 bkn 2 Success.

          0

          0
        • BAHASA CERMIN BANGSA ... says:

          Klu hiburan pula.. awk takkan nak pertikaikan kecantikn lbh di titik berat kan, bayangkan Charlize teron & ramai lg jelita blh di ubah mnjd HODOH. PERSOALAN KNAPA TDK PILIH SHJ YG KURANG RUPA?. SKRIP di film luar ng Sngt Pelbagai … Jd Pemilihan Pelakon blh di buat dngn Pelbagai watak & Rupa. Cth Pelakon Kulit Hitam yg memenangi oskar baru2 ini. Maaf sy kurang menonton film & tv sbb terlalu sibuk. Tp sy ambik tau juga sbg general kwldge. Rasa2 awk sejujurnya Bintang Terkenal seluruh dunia blh dikatakn majoriti Cantek Jelita. Perlu sy senaraikn. Bakat boleh di lentur. Cantek mmg jatuh no.1 bakat no.2. Nilai comercial kene ada.

          0

          0
        • BAHASA CERMIN BANGSA ... says:

          Mcm nilah rakyat msia, sy bekerja di luar ngra bersaing dngn Minah2 salleh yg super gorgeus & Eastrn asian yg Kiut miut. Knapa nak nafikan yg cantek MUDAH NAIK. Bukan maksud sy merendahkn org tiada rupa. Cubalah JNGN KESIAN kat DIRI SNDRI. Kita kena tingkatkn JATI DIRI cemerlangkn minda ke tahap paling maksimum. Supaya jd LUAR BIASA. Bg sy MEMOTIVASIKAN DIRI DNGN TERIMA HAKIKAT KEHIDUPAN yg CANTEK MUDAH DI TERIMA. SECARA TDK LANGSUNG KITA LBHKN USAHA MCM NAK GILER. Sy yg duduk di luar ngra tdk ada masalah terima hakikat itu. Kdg2 projek kita lbh baik tp yg muka gorgeus yg bos bw & dpt tumpang nama. Kita jd tukang bentang. Nak marah? REALITY BITES. JD DOC@SAINTIS & SEWAKTU DNGNNYA, je tak yah muka cantek.

          0

          0
    • nak makan nugget says:

      @concern
      bergantung pd bidang..nak cari yg beriman, jadi lah ustazah.
      kalau yg akal cerdik…jadi lah doktor, lawyer, engineer ker boleh bantu orang ramai.
      kalau yg cantik jadi artis pun ok.. memang dah lumrah org nak tgk yg cantik kat TV. Kalau yg x cantik jd heroin.. sape yg nak tgk walaupun kau ada PhD.
      rezeki dalam bidang masing2.

      0

      0
      • suen says:

        simpati pada artis yg berbakat besar tapi kurang rupe.. sampai bebila lar peluang mereka limited…..

        bertuah artis wanita yang cantik mulus gebu.. berlakon macam kayu, menyanyi macam katak tersepit berderet anak datok, kerabat raja plus ulat bulu tunggu turn nak sunting…

        0

        0
        • Facts ...PLZ ... says:

          Alamak nape entry ni tak pakai fakta … klu nak bini ada 1. Agama , Ilmu , Taqwa + Cantek vs 2. Agama, Ilmu, Taqwa tp kurang menarik…JUJURlah, mana yg lelaki pilih ? Allah beri JODOH TAK IKUT RUPA tp yg LAZIMnya org akn PILIH yg No.1… Yg kurang menarik pun ada jodoh. Tak payah lah PERTIKAI RUPA SESEORANG. Buat dose free. Janji hati baik, X kira lah Cantek @ X Cantek. Dua2 rupa tu ALLAH yg CIPTA. Bukan kita yg minta. ALLAH SWT lihat TAQWA & IMAN. Klu ALLAH SWT LIHAT kita, SELURUH ALAM LIHAT kita. Bersyukur kpd Allah dngn segala NIKMAT YG DIBERI.

          0

          0
  3. Bedah says:

    Selalu nampak Izara dkt Providence KL.. berteman lelaki kacak!

    0

    0
  4. safiyyah says:

    Adib khalid? Popular? X kenal pun.. sapa si adib ni? Ke aku yg kolot? Masalahnya tak pernah tengok muka dia ni..huhu..jangan mare..

    0

    0
  5. cik piNgu says:

    putus??

    dulu kata 7 tahun lg bru nk kawin. dik, 7 tahun tu lamaaa.. yg tujuh bulan lagi nk sampai tarikh pun mcm2 boley jadi..

    pape pun takziah. jgn sedih2..

    0

    0
  6. paukaya says:

    esok gak abg msuk meminang..hahahahahha

    0

    0
  7. Anonymous says:

    bukan Adib ni dulu rapat dgn Shila Amzah ke.. ..kenapa rapat dgn Izara pulak ?
    Izara dgn Adib ni kawan ke kapel ??

    0

    0
    • Ombak Rindu says:

      seram lah kau sebut nama Shila kat sini… terbayang2 video hingus meleleh Shila putus cinta dgn Sharnaaz..

      0

      0
  8. watever says:

    uuuiiiittt nara….xbole bla la ayat ko…Yabedabedu!…..tolongla…muntah hijau aku….

    0

    0
    • cik piNgu says:

      sy bukan ape la.. kalau jenis mengaji 30 juz, tutup aurat.. boleh la nk yabedabeduuu bagai.. pakat reramai nak g masuk line wat calon isteri. ni yg stok setakat cantik luaran mcm ni bedak make up tebal… hmmm..

      oh lupa, kan ni psl artis. mne boleh i komen mcm tu kan. kan kena kutuk nak jd setazah pulak hehehehe

      0

      0
  9. brohantu says:

    siapa cepat dia dapat

    0

    0
  10. Usaha tngga kjayaan says:

    Ksian aq tgk retis pompuan skrg..lkonan dh sjuk,
    umo dh mningkt ..prasan lak wjah yg brbedak2
    bertepu2 tu yg tebalkn muka cr ank datuk,ank
    mnteri.cm nora dnish,hanis prampas,izara aishah
    Mmg ksian.agknye sbb tu ramai artis pompuan
    nk janda sgt.sapa plih adib tu,get ready lh..
    Style diorg ske tukar taste.

    0

    0
    • kak semah says:

      perempuan mana tak berbedak adik oiiii.. semua perempuan berbedak.
      atleast izara bukan perampas… kau nak ker izara rampas suami orang ? lebih baik lah dia dgn adib…playboy ke tak, pandai2 lah dia nak hidup.

      0

      0
      • Liyana says:

        betul tu kak semah…sekurang2 nya izara tak ambik laki orang.
        tak rela aku kalau ada perempuan tak tahu malu mengedik dgn laki orang.

        0

        0
  11. nara mata juling says:

    ermm..ong kaya sapa taknak..bapak dia pun siti dok gila-gila..inikan anak dia..

    cer..mamat jahit kasut tepi jalan..idok di pandang..

    lantok deme ler..

    deme kaye..kome? ade?

    0

    0
    • jangan la kata nara macam tu says:

      kesian mamat jahit kasut tepi jalan..
      bru anta kasut untuk dijahit smlm..
      diorg ikhlas je buat keje untuk sesuap nasi..
      bkn mcm @%#!$..
      glamour yg dikejarnye!!! lakonan,bakat ape sume kelautttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      yg jual kasut tu cari org biasa jelah…buat apa cari artis ?
      kau nak tanggung ker belanja beribu2 sebulan tuuu ? drpd kau tanggung artis…baik kau bukak kedai kasut..nanti boleh berjaya macam Jimmy Choo.

      0

      0
  12. ringgit says:

    apa la nara..apa yang yabedabeduuuu nyer..

    pelik…

    0

    0
    • Kak JAH says:

      Setuju sesangat !!!!!
      Apa yg YABEDA BEDU !!!!!
      Puaka MULUT tu.. Mcm nk kena sental BULU jembut dan bulu ketiak Pat mulut Abg nara !!!

      0

      0
  13. Zac says:

    Gambar first badan Rosmah 45 tahun dulu…

    0

    0
  14. binjai says:

    cuba laa cari org y sederhana jee…tak payah laa nk havoc sgt cari anak datok..tak kemana der..last2 ko jugak y ditinggalkan…y penting cari y agama..selamat dunia akhirat..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Kepada penulis sedih,

    saya kesian dgn saudara ni. Nak sensasikan cerita pun jgn sampai otak letak kat lutut. Saya rase sbb pelakun ni cantik skit muda trus penulisan anda mcm kera kena belacan. bknnya dia seorg yg luar biasa dr segi apa2 pun cuma rupa je cantik. Berlakun pun tak seberapa again cuma rupa je. Mmg menyedihkan.patutla industri seni kat malaysia ni tak maju2.popularity dikira pd kecantikan. Yg penulis pulak sememangnya miang klau syg sgt kat bini tu u takkan mention psl cuba nak msk line. Fyi klau seorg2 tu putus cinta cerai ke ini bukan satu gurauan. Its not a joke.

    0

    0
    • dena says:

      serius gile ko…. putus cinta je kot…. bukannya kena cerai…. blom sah laki bini pun lagi…apa yg nak disedihkan sangat….sedih tu sedih la tp berpada2..takkan gurau pun x bolehhh

      0

      0
  16. bunga says:

    ex-bf izara pon anak dato’ , lama diorang berkawan, tapi dah takde jodoh kan,

    0

    0
  17. hasnol says:

    nara punya yabedabeduuu tu mmg celaka hahahahahahaha

    0

    0
  18. sally says:

    Owh..patut nmpk baru2 ni izara n adib kt petron bkt.antarabagsa..berdua je naik bmw putih..rupanye da putus ngn bf yer.

    0

    0
  19. KEPOH says:

    Alahh izara ni pandai simpan rahsia peribadi dia. that;s why die xde kontroversi sgt.
    korg2 je yg lebih2 kan

    0

    0
  20. pingpong says:

    Pernah nmpk die kat ecurve tgh buat pedi medi..saje suare kuat2 nak bagi org notice die kat situ.nyampah~

    0

    0
  21. […] anda tidak tahu, Izara Aishah baru-baru ini telah memaklumkan yang dirinya kini sudah solo. Tiada lagi kekasih yang bertakhta di hatinya. Cintanya kini kembali untuk dimiliki. Selepas […]

    0

    0