Written by AbangNara | October 16th, 2012

Sememangnya tahun 2012 merupakan tahun Izara Aishah meniti populariti. Kalau dulu kurang dikenali, kini nama si cantik manis ini meniti di bibir setiap peminat hiburan Malaysia. Ceria, menawan, sopan-santun dan paling penting, pandai menari tango (gurau je yang nie). Hehehe.

izara cosmopolitan

Apa pun Izara nampak awesome sangat menghiasi muka depan majalah Cosmopolitan yang terbaru. Memang sesuai warna ungu dengan Izara. Jangan lupa dapatkan majalah Cosmopolitan yang terbaru di kedai buku berhampiran anda untuk mengetahui perkembangan terkini Izara.

izara cosmopolitanP.S: Penghantaran percuma untuk jubah hitam ekslusif daripada Gudang.MY. Pasti anda akan kelihatan lebih cantik, menarik kau memang da bom. Ceriakan Hari Raya Haji anda dengan jubah hitam ini. Klik sini untuk membeli.

109 responses to Izara Aishah Nampak Ungu Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan

  1. johnjeninz says:

    Alahai murahnya harga diri kamu….pakai baju camni nampak alur sana sini……..aku pun bukan baik sgt…tapi kalo x malu ngan orang sekeliling malu la pada Yang Esa….

    0

    0
    • anakayam says:

      cepatlaa ustaz & ustazah mahu beri kutukan….hahaha
      btw lantak die la dosa die….kite yg nengoknye dpt dosa kering je….
      dalam hati kena tanam sikap benci…itu saja

      0

      0
    • kalau dh tk suka fesyen mcm ni..habislh kena pot pet..pot pet..memanjang... says:

      cantik,menarik dn tertarik…habislh kau izara lepas ni kau pn mesti kena pot pet..pot pet…dgn yg tk berkenan tu…kesian dn simpati jg aku dibuatny..sabar ya…cabaran dn dugaan harus ditempuhi…teruskn…:)

      0

      0
    • Anonymous says:

      kau pun bukan baik sgt kan? apa yg x baik pd diri kau? yg buat x baik tu knape?xmalu pada yg maha Esa ke?

      0

      0
      • kepocek..kepocek...weeeeerrrrrkkk..... says:

        kepocek..kepocek…kepocek…kepocekk…weeeerrrkkkkk….

        0

        0
      • mulut biawak...mulut biawak..mulut biawak.... says:

        mulut biawak…mulut..biawak…mulut biawak….pd anony yg tnjuk baik dn pd mulut2 sama spesis mcm kau…mulut biawak…mulut biawak…..mulut biawak……..la…la…la…laaaaa……….laaaaa…………

        0

        0
      • mulut biawak mmg berlendir dn busuk sama mcm orng2 pedengki ni....suka mencerca dn menghina je tk habis2... says:

        kha..khaa…khhaaaa..khee..kheee..kheeee…mulut biawak mmg berlendir dn busuk sama mcm mulut2 dn hati2 busuk yg suka kondem dn kutuk2 orng2 mcm izara ni…yeeerrrkkk…geliny… busukkkny…..sho…shooo…shooo….baka2 biawak bnykny…busyhukk……pergi jauh2…shoooo……shooooo……. shooooooo…………………………..

        0

        0
    • laman gosip dn sensasi mmg ramai juri2 tahap mulut naga... says:

      ah siap sedia ya semua juri2 mulut naga yg berapi2 nk masuk dgn pantasny…nk sembur habis2an…ah silakn2 laman gosip dn sensasi pintu gerbangny dh terbuka luas dn terbuka pd sesiapa pn…para ilmuan yg berijazah nk mulakn tugasan menilai dn menghukum..ah silakn2 ye para juri2 mulut naga semua…kami faham.. kami faham tugasan anda2 yg terbabit tu yeerkk..ah yg tk suka disembur dn tk setuju dgn juri2 mulut naga yg tahap profesional tu kuatkn hati dn minda yee..sabar2 dn tenang yee…jgn tertekan2..kita beri mereka peluang untuk lepaskn apa yg terpendam atas kegegeraman mereka tu semua yeee..ah jgn risau..jgn risau..yee pd juri2 mulut naga semua jg yeeerk…kami amat2 memahami..ah sembur2 jgn tk sembur dgn kata2 berapi anda tu jg yeeeeerrkk..jgn mrah dn terasa hati ahhh…hehehe..he…

      0

      0
    • yg dok kutuk Diana Amir ty, amik la artis feveret ko ni Izara Aishah. memang beriman sangat.

      0

      0
    • Muslimah Pas says:

      Ohhhh… inilah student yang mengangkang tu ya…

      Lepas ni pegi jumpa Kak Abby Abadi ya… mudah2an kamu mendapat hidayah daripadaNya.

      0

      0
    • biar buta fesyen, jangan buta agama! says:

      erk sbb effect cahaya, sekali pandang mcm baju tu mcm transparent nampak body kaler nude di sebaliknya. tang dada tu terbonjol pulak huhuhuhu oh aku buta fesyen rupanya

      0

      0
  2. queen anne says:

    Cantik tp x snonoh adlh tdk brgune di akhirat nnt (msti ad yg ckp aku bajet ahli sorga…lantak la korg)

    0

    0
  3. mixgirl says:

    aku lg suka dia lg dr pd c lopak tue…
    nice colour…

    0

    0
    • tak suka haterz says:

      suka mengejek nama orang…bila kau nak minta maaf dengan dia?

      0

      0
    • XXX 007 XXX says:

      badan dia ni mmg cantik..slim..
      tapi tak fit betul2 pun.
      nak tgk fit body, google je international supermodel, alessandra ambrossio, adriana lima..diorang tuh,baru betul2 ada body cutting..dengan average height 5’9” – 5’10”
      izara?kat pinggang diorang kot..

      0

      0
  4. SiDegiLgOjes says:

    nk tegur boleh tp biarlah cara sopan.. ni mulot pon longkang..

    0

    0
    • jual lingerie kat izara says:

      ala..takat izara aisyah yang dah tunjuk lurah tetek yang lembik ngan celah kangkang tu, tak payahlah nak baget sopan pulak.

      0

      0
  5. misdreavus says:

    fit la badan die
    kagum plak aku
    camne die jaga badan ek?

    0

    0
  6. jemah says:

    alahai seksi.. jgn la seksi sgt dik oi.. x seksi pn blh laku, awak tu dah mmg cantik. hmm

    0

    0
  7. miss propa says:

    cantik…tapi sayang seksi…

    0

    0
  8. SiDegiLgOjes says:

    tEsting………………….

    0

    0
  9. ntahapaapantah says:

    fap.. fap.. fap..

    0

    0
  10. zara says:

    cuba bygkan die x pakai baju ?? g mne ek ??

    0

    0
  11. sayang says:

    cer tgk butang -like and dislike- ada akal boleh fikir mana yg bodoh mana yang pandai

    0

    0
  12. cikikaka says:

    pakaian akhir zaman….

    0

    0
  13. minat jugak says:

    x nafikan izara mmg cantik..cantik dan ayu lagi gambar org pompuan pakai jubah itam kat bawah..klu tu izara, lagi cantik..

    0

    0
  14. nyampah tgk neelopak says:

    beauty with brain!! love it!

    0

    0
  15. boooooooooo says:

    sarung nangka…tapi ni nangka buruk =)

    0

    0
  16. .......... says:

    Bila nmpk izara..aku masih x leh lupakan tarian kangkang si izara ni……….

    0

    0
  17. faezah mengilai-ngilai says:

    Ni takder kaitan tau…aku jumpa kat blog..aku syak blog yg jantan ni maksudkan adalah bolg stephanie LIah yang seksi meksi tue…..korang baca dan apa yg korang fikirkan? salah siapa eik? suami atau isteri?

    This evening,I received a very long message thru Facebook(he is not in my friendlist by the way).Tapi pelik,dalam facebook account dia ada few friends.Profile photo pun pakai picture ‘Edward Cullen’.Under account ‘Lovely Father’.
    ”Assalammualaikum Puan Stephanie..Recently,I came across your Blog and FB.And I saw u once in KLCC with your lucky husband and hansome Ryan.What can I say is..’wow!All men are dying for u!Your face are beautiful,fashionable,voluptious body and sexy even dalam T-shirt!Okay,let me introduce myself.Im a married guy,ada anak…Actually saya dah lama memerhatikan awak since terjumpayour blog add dari blog isteri saya..I love reading your blogs,enjoy viewing at your photos..U really had a beautiful life..Jeles saya..Entah kenapa.Mungkin isteri saya tidak seperti awak.Dia biasa saja..Yelah,mungkin lelaki seperti saya memang tidak layak untuk memiliki isteri seperti awak..

    Sejak melahirkan anak kami,dia berbadan agak gempal..perut memboyot.Tetapi apa kan daya,dia isteri saya kan.Cuma,saya sudah tidak berselera dengan dia..Setiap kali bersama,saya terbayangkan wanita lain.Sebab,kalau saya bersama denganya,saya rasa macam…lawak,mahu ketawa!Position agak susah sebab badan dia yang gempal,perut dia bergoyang-goyang,banyak sangat selulit,rupa dia macam kelakar..Tidak menaikkan nafsu saya langsung..Hanya sekadar untuk saya sebagai lelaki melepaskan nafsu..Apatah lagi bahagian bawah dia longgar ..

    Menurut pakar,wanita berbadan gempal bawah agak longgar berbanding wanita seperti awak..tidak gempal tidak kurus..Apatah lagi,when I met you in person,wajah awak yang cantik,bahagian dada dan punggung awak adalah penambah selera semua lelaki.Isteri saya?Apa saya perlu buat?Saya tiada selera langsung..Kadang kadang saya fikir,masturbate lebih memuaskan.Kalau saya tiada anak,pasti saya sudah menceraikannya..Kadang-kadang malu nak memperkenalkan dia sebagai isteri saya pada kawan-kawan.Apakan daya…Apa yang membuatkan saya lihat pada isteri saya,dia terlalu mengongkong saya,pemarah,tidak pandai bergaya,tidak expert bab-bab memuaskan nafsu saya sebagai suami dan tidak cantik.

    Sebelum berkahwin dulu saya selalu mengimpikan wanita yang cantik,bergaya walau dah beranak dijadikan isteri.Tambahan pula,dia terlalu mengharapkan saya.Sekarang ni,saya seolah-olah berserah dan kesunyian.Kadang-kadang di ofis,saya selesa berborak dengan wanita yang cantik,bergaya,bijak dan bekerjaya seperti awak..Kadang-kadang juga saya terpaksa menipu isteri saya,meeting tetapi dating..Saya tahu saya berdosa tetapi..dia tidak menjaga nafsu saya..Selama ini saya cuma mendiamkan diri dan cakap macam-macam untuk menjaga hati dia.Takkanlah saya nak cakap dia buruk/kurang menarik?Tak cinta dia?Main tak sedap?Saya tertekan.Tolong jangan sebarkan mesej saya k.Ini hanya luahan hati saya.Thanks”…

    0

    0
  18. zoro says:

    dari tonggek ngan kangkang. tonggek msih bleh diterima. …tonggek msih ramai yg buat tp kangkang? oww pelezzzz masih tak leh terima hakikat ke? btw x benci izara tp nk muntah dgn sikap fans dia yg nampak sgt cover artis kesukaan tp tuding jari dgn artis lain. .buwekkk

    0

    0
  19. boooooooooo says:

    izara aishah pompuan yg cantik seksi dan menggoda…walaupun dia wat dosa dan salah tetap ramai back up dia…
    bkn nak menegur tapi memberi semangat dan kepercayaan…DUNIA AKHIR ZAMAN ^_^

    0

    0
  20. Nak Tahu says:

    abg nara…lari topik skt..btl ke hari tu gmbr baby bkn gmbr ank aqasha n btl ke y qazem tlh d tipu oleh pihak pengajur…

    0

    0
  21. sy perempuan says:

    Astgafirullahalazim…..1st time sy tgk gambar dia, perkara pertama sy tny ” tak ada baju lain ke dia boleh pakai?”

    Baju tu menampakkan alur2 di sana sini..lelaki pasti akan memandang dia dengan ilusi tanpa seurat benang ..

    Cuba la bawak2 pakai pakaian yg sopan …itu lebih indah rasa nya. Sy rasa kalau izara ni da berumur…bila tgk balik gambar ni pasti malu sendiri

    Tak pe la….jadik kan ini semua pengajaran utk kita semua..Agar kita tak seperti dia..kita harus jadik lebih baik..insyaAllah

    0

    0
  22. boooooooooo says:

    ALLAH MAHA ADIL…
    di akhirat pasti ada pembalasan ^_^

    0

    0
  23. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    Izara : “Izara minta maaf kepada peminat yang tersinggung dengan kostum seksi yang Izara gayakan. Percayalah Izara sudahpun berubah dan tidak akan pakai lagi pakaian sedemikian. Ya, dulu Izara memang seksi tetapi seiring dengan kematangan usia, Izara sudah boleh membezakan mana yang baik dan yang buruk. ”

    Ape ni izara, kate dah matang..izara tipu kitorang..sedehh..sobs sobss

    0

    0
  24. hippoKrit says:

    oppann style I like!!biar ramai lagi artis kita pandai bfesyen cam izora ni baru meriah n happening…tambah berbulu la ulamak2 nara ( yg tetap juga nak layan gambar2 dosa ni…cer korang pegi website PAS ke, nescaya sejuk mata korang)

    0

    0
  25. dumdumcak says:

    kalau aku suka bermakna aku bersubahat sbb terang2 dia tak menutup aurat dan berpakaian tetapi bogel (nampak bentuk badan serta perhiasan yang tak sepatutnya)…….kalau aku tak suka dan nak menasihati mesti orang cakap” mengata org awak tu?” sebagai manusia aku pun insan yg hina..cuma dapat berdoa dari jauh supaya artis2 ni tak kira la izara or sapa2..agar hidayah menghampiri mereka..ameen…

    0

    0
  26. geli ak tgok kau izara.. murahnye kau says:

    ya Allah.. nmpk sume nye.. ni la yg dikatekan pompuan akhir zaman, BERBAJU TAPI BERTELANJANG..!!!!! antara jenis2 pompuan yg ak XKAN AMBIK TOK BUAT BINI….!!!!!!!!

    0

    0
  27. Anonymous says:

    dah banyak org aku jumpe.. yg dlu masa sekolah tudung litup.. tuptup da besar pakai baju tak cukup kain. ade jugak yg ‘nakal’ dlu sekarang jd isteri n ibu mithali. sebenarnya manusia ni boleh berubah. dan insyallah dengan izin -Nya izara pun akan berubah jugak. mari kita doakan…

    0

    0
  28. abg mat says:

    boleh tahan besar jugak nenen izara aishah nih ^_^ wow!

    0

    0
  29. aku pon xnak calon bini cam engko says:

    hahahahahah setuju dgn GELI AK TGOK KAU IZARA..MURAHNYE KAU..
    jgn kate kau, ak pon xnak la wei kutip pompuan camni jadi mak utk anak2 aku nnti!!..mencemar keturunan siotttt…sian bakal laki engko izara.. susah2 bayar mahar nikah tok jadikan engko bini die n halal kan ape yg haram.. kitorg yg xbayar mahar utk ko pon, da dpt tgok SEMUAAAAAAA NYEEEEEEE… sooo kitorg dpt FREEEEEE … xbyar mahar pon da dpt tgok ape yg sepatotnye POMPUAN YG ADE HARGA DIRI PATOT TUTOPPPPPPP
    haha.. jom ramai2 kite tgok IZARA AISHAH BOGEELLLLLLL……

    0

    0
    • Anonymous says:

      jadi ape bezanya kau?? org baik bile die pndang ape yg xbaik die akan alihkan pandangan bukan mcm kau siap ajak org lain tgok free la hape la..pndai nk ibu yg baik utk anak2 kau tp ckop ke ibu je baik kalau BAPA anak2 kau tu perangai mcm ni? cermin diri pls

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      kau ingat izara ni sial macm kau !!!!!! kau jangan pandang dia ni murah !!! mentang2 lah dia jambu cantek lawa semua nk kondem dia …….vdeo tarian tu bukan nye tarian bogel ponnnnnnnn !!!! cuma dia berpakaian seksi je …dudok menari kangkang tu itu kan hanye tariannnnnn………. biasa aje minah jambu tengok tkde ape yg pelik pon !!! minah jambu kalau menari lagi lebar kangkang minah jambu tkde pe2 pon…..setakat dudok menari kangkang bukan nye kena sondol ponnnnnnnnnnnnnnn !!!! jangan besar2 kn cerita lahhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!! lagi pon izara bukan nye menari sorang !!!!! kn ramai yg lain menari jugak !!! pesal pandang izaraaaaaaaa aje !!!! sape yg pos gambar vdeo ni ? orang tu ada lah musoh izara yg tk suka izara berjaya dlm karya nye sebagai anak seni n dia sengaja nk jatoh kn maruah izara aishah……ingat izara kawan baik tu sebenar nye ……lov u izaraaaa

      0

      0
  30. la la la says:

    fap fap fap fap fap

    0

    0
  31. haH? says:

    wah cantiknya

    0

    0
  32. burit rabik woooooooooooooooooooooo =)

    0

    0
  33. la la la says:

    gambar belakang takda ka!

    0

    0
  34. JoyahJinki says:

    sorry to say..
    macam tak pakai bra je aku tgk alur2 tu..hohoho

    0

    0
  35. Tahniah. Nara dah jadi Ayah says:

    Izara cantik, tapi tetek dia macam leper jek

    0

    0
  36. takeiteasy says:

    x tau sal apa pasal aku meluat dgn si lopa tu tp si izara still blh trima lg
    lain kli jgn pki bju2 yg leh jatuhkan maruah anda sbg seorang wanita Islam………

    0

    0
  37. Lina Verbena says:

    Macam ni kata cantik ke Nara?? Pujian melambung nampak. Memang Izara tu cantik tapi pakaian macam ni dah serupa berbogel. Kesian tengok manusia yg sendiri tak sedar dirinya dipamerkan lalu dipersendakan oleh org ramai Yg sedih, tiada rasa segan pada diri sendiri, apatah pada org lain malah langsung tiada rasa malu pada Yang Esa ish ish ish

    0

    0
  38. Anonymous says:

    jawab izara ‘ saya tak berbogel’

    0

    0
  39. takeiteasy says:

    ya tepat sekali jawapan tu
    lagi tu jawapan standart ini x adil saya bukab bogel pun
    emmmmm besa la x cukup ilmu agama

    0

    0
  40. aku terima kangkangnya says:

    tadi tengok kat tv, izara ditemubual. bercakap bukan main lemah lembut, pijak semut pun tak mati. tak sangka pernah kangkang dengan ghairahnya depan org ramai…

    0

    0
  41. la la la says:

    fap fap fap fap fap fap

    0

    0
  42. la la la says:

    kalau ada gambar bontot ka best! baru lengkap!!!!

    0

    0
  43. abang jual levis kat pasar malam says:

    mengikut pengalaman abang , awek cam izara ni, berani kangkang ngan baju ghairah mesti dah tak dara lagi kan..??

    0

    0
  44. sayangselasih says:

    abg nara ni nak kena taw..semak jelah iklan aku terima nikahnya nie…..

    0

    0
  45. aku suke aaron aziz says:

    betul…semak je iklan aku terima nikahnye ni…arghhh..abg nara…buang lah…kat atas tu dah cukup dah…

    0

    0
  46. aku suke aaron aziz says:

    biar dielah nak pki ape pun..korg ni tau kutuk…maki…hina…korg pun same je buat dosa…sekurg2nye nasihat lah die…or bg smgt/nasihat agar die tau jg penampilan die…ape tah….IZARA AISHAH..awak mmg cantek sgt….tp cubelah pki yg sopan2 ye..nnt peminat or bukan peminat awak akan syg awak lebey…. :)..selamat mencuba ….

    0

    0
  47. . says:

    KESIAN TETEK IZARA TU DH CAM SUSAH DIA NK BERNAFAS DEK BAJU Y D PAKAI…

    0

    0
    • tetek izara kecik sebab msih suci ^_^ says:

      mesti izara bangga akhirnya dpt jugak dia tayangkan kecomelan teteknya kepada umum ‘___’

      0

      0
  48. Prince Noob says:

    wow izara aishah… tapi lagi cun awek pakai jubah hitam tu

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      berpakaian macm jubah hitam tu kebanyakan nye hipoktrit eksen alim tapi habok pon tkdak !!!!!! jangan ingat pompan berjubah tu baikkkkkkkkkkkkkkkkk…n jangan ingat pompan yg seksi tu ganas n gatal…..yg bertudong tu lagi gatal n ganas dari pompan yg seksi huh !!

      0

      0
  49. Legend says:

    Macam bogel je

    0

    0
  50. wawa says:

    Macam kristine hermosa la! :D.

    0

    0
  51. tetek izara comel... says:

    lain kali pilih la baju warna koko… senang la skit nak membayangkannya! ‘___’

    0

    0
  52. komen suke2 says:

    abg nara pun galok semacam..cari yg sexy2 je..ntah pape..

    0

    0
  53. didigaga says:

    mengutuk sesedap mulut macamlah izara tu tak mungkin insaf..
    dah banyak aku tengok orang yang duk komen buruk buruk pasal orang lain kemudian kita dapat tau dia buat benda yang lagi teruk..
    but then aku tetap rasa siapalah kita nak judge orang walaupun dah jadi macam tu sekali..
    sedih..

    0

    0
  54. Anonymous says:

    alahaiiiiii….. dah la tunjuk segale bnde yg TAK PATOT ditunjuk….
    saye sebagai wanita MUSLIM, saye mengaku saye bukan lah baik or alim sgt…tapi ape yg artis ni pakai memalukan kami kaum perempuan kerana lelaki2 yg tgok gmbr ni pasti akan membayangkan perkara2 yg xsepatotnye yg dlm mase yg same bukn hanye mnjatohkan maruah artis di atas tetapi maruah kami juga orang perempuan.. – hanya memberi pendapat-
    -hanya ALLAH yg berhak menghukum dan mengadili-

    0

    0
  55. dyna says:

    nara gatai n gile seks!!!!!!!!!!!!!

    0

    0