Written by AbangNara | October 10th, 2014

Argh~~~~ Pasti ramai yang kecewa apabila membaca pengakuan Izara Aishah ini. Mana tidaknya, hati si cantik jelita ini kini sudah menjadi milik Adib Khalid, anak tiri kepada Datuk Siti Nurhaliza. Baru-baru ini mereka berdua dilihat menyambut hari jadi bersama-sama. Malah Datuk Siti Nurhaliza ada berkongsi gambar Izara Aishah memasak di rumahnya. Memang benarlah tanggapan Abang Nara yang hubungan antara Izara dan Adib lebih daripada kawan biasa.

izara dan adib

Berkata secara ekslusif kepada MediaHiburan, Izara memaklumkan tiada apa yang perlu disorokkan mengenai hubungannya dengan Adib. Kata Izara:-

Di awal perhubungan saya akui kami hanya berkawan. Itu yang saya mengambil pendekatan untuk tidak terlalu bercerita. Dan bila kami sudah bersama atau lebih tepat bercinta, tidak ada apa yang perlu saya sorokkan. Tapi tidak bermakna saya perlu bercerita satu dunia akan hal tersebut. Bila saya sudah berterus terang, harapnya tidak ada lagi spekulasi yang timbul.

izara adib

Tahniah diucapkan kepada Adib Khalid kerana mendapat kekasih yang cun melecun seperti Izara. Pasti remuk hati para jejaka di luar sana yang menaruh hati terhadap Izara. Silalah jaga Izara Aishah baik-baik. Diharap hubungan mereka akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Izara Aishah Akui Bercinta Dengan Adib Khalid

  1. Anonymous says:

    LAGA2 TETEK.

    0

    0
  2. Baby AAa says:

    kawin cepat..sebelum terlambat…

    0

    0
  3. nana says:

    dah memang kau target anak orang kaya izara hoi… dengan ex bf lama kau tak kenan sebab takleh bersosial

    0

    0
  4. Melati says:

    Siapa kah Mereka ini??

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Adib lelaki untung..ng makwe dulu puas dh meraba satu bdn..kali ni ng izara pun dh mula tekap2 gesel2

    0

    0
  6. ngeh says:

    ahhhh ehhh uhhhh uuuhhhh

    0

    0
  7. Anonymous says:

    kwin cepat2 klau x nti hanez suraya kebas adib…

    0

    0
  8. jlo says:

    wow.. izara bakal jd menantu tok tie..curlass ko jah..

    0

    0
    • middlefinger says:

      ko konfiden ker? awek yg dulu seratus kali lagi hot jadi bekas jugak. ntah2 lepas izara ni ada lg stok baru nak datang.

      0

      0
  9. kay says:

    Diminta pengomen menghormati IBU KANDUNG ADIB kerana beliau masih hidup dan sihat walafiat. Satu2nya wanita yang boleh memberi restu kepada Adib dgn Izara ialah IBUnya bkn IBU TIRInya, c perampas kebahagiaan rumahtangga ibu bapa Adib. Walaupun saya tidak mengenali mereka tetapi saya menghormati status IBU KANDUNG Adib. Bayangkanlah sekiranya perkara ini berlaku kepada keluarga anda. Semoga dijauhkan oleh Allah yang Maha Agung

    0

    0
  10. Ikhlas says:

    Kesian Dato CT… xpasal2 orang benci dia. Bukan dia yg ckp dia yg kena bg restu. Susah kalau orang xboleh terima qada’ & qadar Allah. Hurmmmm….

    0

    0
  11. mawar seri says:

    apa2 laaa….izara aishah tetap cantik..yg tak brapa cantik..erm..si bf tu berantai emas ke?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Kay, bukankah ibu kandung Adib dah berkahwin juga? Bahagia kan dia dgn suami barunya? Itulah yg dinamakan jodoh. Dah sampai situ jodoh mereka, kalau tidak CT mungkin isteri baru Datuk K org lain. Dan skrg dua2 dapat kebahagiaan dgn pasangan baru masing2. Dah2lah kes perampas bagai, percayalah pd ketentuan Allah serta qada’ dan qadar. Lainlah kalau ibu kandung Adib tu masih solo dan menderita….. Bolehlah jugak giler2 nak emo! Apa daaaaa

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Doakanlah yg baik2 buat mereka dan keluarga mereka. Mudah2an kita juga dapat doa yg baik2 dari kenalan dan keluarga kita atau sapa saja… Aamiin

    0

    0
  14. minah jambu telajak laris merah says:

    semoga izara n adib bertemu jodoh ye n semoga bahgia lov uuuuuuu…

    0

    0
  15. Vitafirm says:

    If some one wishes expert view regarding blogging then i propose him/her to visit this website, Keep up the nice
    job.

    0

    0
  16. Hantu Susu says:

    Adib ni suka tetek bersar2 yerk?

    0

    0
  17. excellent points altogether, you just received a new reader.
    What might you suggest about your post that you just made some days ago?
    Any certain?

    0

    0
  18. olga says:

    dieorg ni selalu lepak dkt club providenceKL. mana nk buat taik kt dieorg ni pegi tngkp gmbal pastu publickn. haha. izara ni mmg kejar jantan kaya. dpt jugak kau kan. cpt kawin. tkde kau nak kejar anak org kaya yg lain. ni stok pakai buang je ni. aku rasa ex bf kau tu terbaik sbb elok kau pena bg statement “bf tk bagi adegan berpelukan lepas kawin”tp kau tk public nama die kn? ke saje buat cite? yela kau kn pakai buang, ntah ntah tkde bf dlu. tetek besar minum supplement ap? bg cik olga tau rahsia skit pelisshhhhhh.

    0

    0
  19. org baru says:

    pe mslhnya lau dia kejar org kaya..sapa yg nk hdup ssh kan..lgpun adib handsome pe..hehehe.

    0

    0
  20. AdibKhalidFans says:

    Tak faham dgn korang ni semua…bila izara sorok her relationship dgn adib, dia kena kutuk, bila reveal the truth pun kena kutuk…apa masalah you all ni semua. Asal tk boleh tngk org bahgia? Kenapa tak boleh doakan yg baik2 utk mereka berdua…agaknya memang suka kumpul dosa tak you all ni semua. N lagi satu asal asyik nk ckp CT tu perampas suami org…dh tertulis jodoh CT dgn Dato K, tkya lah nk ungkit-ungkit. CT pn dh bahgia dgn dato k n Tengku Zawiyah mak Adib pn dh bahgia dgn suami dia sekarang…move on lah…nitezen semua. Ini semua qada’ n qadar Allah. Allah dh tetapkan jodoh dato K dgn ex-wife setakat kat situ aje..asal nk dipertikaikan. N Allah pn dah tetapkan Izara nk bercinta dgn Adib…so accept the facts lah. Jgn lah nk kutuk org yg bukan2. Apa yg Adib buat dgn ex-gf dia tu memang salah tk dinafikan…but ppl do make a mistake so jgnlah nk judge Adib base on his past mistake. Kita pun belum tentu baik dimata Allah…kita hnya manusia biasa yg tak lepas dari buat kesilapan so tak payah nk menghukum org dan ingatlah baik Adib or Izara mereka masih ada mak bapak… so pls spare some tots for them. Nasihat boleh…tapi kalau sampai dah nk mengaibkan org lebih baik tak payah comment kat sini…aku yg baca pun sakit hati…bcoz yg mengutuk ni simply brainless…tak ada hati perut langsung. Aku bkn bela Adib or Izara or i get anything fm them but seriously yr comments are all brainless comments. So please think before u write anything in tis comment column. Semoga Adib n Izara bertemu jodoh secepatnya dan bahgia hingga ke Jannah. Luv to see you both together. B strong for each other Adib n Izara !!!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    betulkah azlee khairi bercinta denga zara zya?

    0

    0
  22. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    cantik izara aishah ni…sesuai lah kot dgn anak si datuk k ni….izaara ni background keluarga dia camna yek? kaya ke miskin? saje nak tau :)

    0

    0
  23. bijan says:

    ak heran org dok puji izara ney cantik..cantik sgt ke?

    0

    0
  24. Aw, this was an incredibly good post. Taking the time
    and actual effort to create a very good article… but what can I say… I
    procrastinate a lot and never manage to get anything done.

    0

    0