Written by AbangNara | September 12th, 2014

Ah~~ Sekali lagi Abang Nara tersilap informasi. Maafkan diri ini wahai Hanez Suraya yang cantik jelita. Kalau sebelum ini Abang Nara telah membuat kesimpulan bahawa Hanez telah mengadakan sesi penggambaran pra perkahwinannya bersama pereka fesyen terkenal Hatta Dolmat, ternyata telahan itu tersilap. Rupa-rupanya Hanez hanya menjayakan kempen untuk koleksi Hatta Dolmat Wedding Couture.
hatta dolmat Ikhlas Abang Nara katakan, Hanez Suraya nampak sangat jelita, ‘stunning’ dan menawan sekali dalam persalinan pengantin Hatta Dolmat ini. Pasti kelak di hari perkahwinannya yang sebenar, Hanez akan lebih berseri-seri dan jelita. Tak sabar menanti hari tersebut. Kata Hanez:-

Terlebih dulu saya nak minta maaf kepada semua selama ini atas persoalan yang terus menjadi tanya. Tak pernah terlintas dari mulut yang saya akan bernikah dengan jejaka pilihan hati tak lama lagi. Mustahil saya berbuat begitu kerana selama ini benda yang baik pasti saya kongsi.

Dengan kontroversi yang melanda diri saya (termasuk dituduh sebagai perampas dan perosak kebahagiaan rumah tangga orang), saya mengambil pendekatan berdiam diri termasuk mengelak ditemubual kerana natijahnya jika bersuara sekalipun, saya pasti dihentam.

Pendek kata, diam atau bersuara, saya tetap kena carut. Jadi apa pilihan yang saya ada. Lagi diam, lagi menjadi-jadi pula mulut orang di luar sana.

Selama ini saya tak menjawab semua fitnah yang bertebaran kerana ingin melihat orang di luar saya yang gemar memfitnah tapi tiada sebarang bukti sahih. Termasuklah kisah saya nak kahwin. Saya agak kecewa dengan senario ini.

Saya bukannya sempurna tapi apa salahnya jadi orang yang berfikir dan bercakap dari sudut positif. Jangan tahu nak hentam saja

hatta dolmat Diharap apabila tiba hari bersejarahnya itu kelak, Hanez akan berkongsi kegembiraan dengan para peminat yang pastinya tidak sabar mahu melihat Hanez dan suami di atas pelamin. Lagi beberapa gambar Hanez Suraya menggayakan pakaian pengantin Hatta Dolmat dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Berita Harian.

hanez suraya

hanez

hanez

34 responses to Itu Bukan Gambar Pra Perkahwinan Saya – Hanez Suraya

  1. Kebas says:

    sebijik mcm muka fazura gambar last ni.. ke mato kita ni kebas dan kerorr

    0

    0
  2. hidung penyek says:

    mna penah ko kongsi benda baik la hanez? ko ni suka kongsi dgn laki org je..nk publisiti murahan jeee!! myemakkk

    0

    0
  3. Abang Nara Bias. Beautiful ke? says:

    Salam abg nara…. please la… kalau nak tulis story pun, selidik.. SELIDIK dulu baru publish.. kalau tak ada bahan sangat pun tak payah nak tulis.. alahai selama ni pun abang nara banyak copy je. bukan primary source pun abg nara dapat kan? and abang nara pun bukan wartawan nak tanya direct pada artis… kalau mcm tu x payah la tulis pasal artis kalau x reti nak SELIDIK dulu… salah tulis, mintak maaf… jadi zubir ke hape??

    0

    0
  4. fitnah says:

    fitnah ke kak? ko g bangkoook fitnah ke kak???? cer jawab. ke.. ko propa je lebih

    0

    0
  5. Gotchassss says:

    Nak dibandingkan dgn Fazura tu, Fazura lagi sweet kot drpd dia. Muka Hanez ni kasar. Dah la Hanez. Kau buat apa-apa pun lepas ni kitorang memang tak akan minat kau pun dah. So, sila lah berundur dari industri hiburan ni dgn segera ya ;)

    0

    0
    • chanel says:

      Mcm bajet bagus je ko ni. Bagus ke?? Mcm besar sgt nk suruh org keluar dr industri. Ko bg rezeki kt dia ye??

      0

      0
  6. muurie says:

    dulu2 suke sgt die ni.. cantik putih nmpak lemah lembut.. tp sikit2 die pnye life terdedah.. makin seksi & smpai la kes kcau rnh tgga. mcm dh nk terkubur hanes pny karier. muka pn makin lama makin pelik.. sayang betul… kau sendiri cri pasal

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    nasib ko la hanez……kesalahan yg ko buat ttp org akan ingat sampai bila2,ko buat ape pun org ttp akan x suke…..nasib badan………..

    0

    0
  8. Anon says:

    nak buat mcm mna HS, mula2 kau merampas, pastu cabar isteri org dedah if isteri org tu btol, dh dedah kau plak suruh org mtk maap. pastu tknk kena hentam, mcm mna org tk hentam klu kau sndri tiap kali keluar statement bunyinya sgt angkuh.

    0

    0
  9. kaki ayam says:

    padan muka ko perempuan bongok!!! baru ko tau tinggi langit..sampai bila pun org akan nampak keburukan ko je..tak yah nak buat baik pun…last nyer mmg org akan nampak ko yang jahat!!!padan muka

    0

    0
    • tecit says:

      Tau xpe. Benci gileeeee tengok pic2 die dgn romen tu. Berpelukk2 bagai. Eeeeeeee!! bencinyeeee!! Eh pempuan! Asal ko jahat sangat ekkk! Memang sundal gileeee arhh! Tensen aku tengok eeee gerammmmm. Kalau aku bini romie gatal xgune tu aku dah simbah2 asid kt muke kau tau pmpwn penjahanam rumah tangga orang! Tengok la si romie tu nak kau lg ke x! Tp romie ade byk duit. Apedehal. Msti boleh buatkan plastik surgery kt kau dokk. Eeee benci gile pmpwn denial ni. Die sndiri yg buat, kate org fitnah.

      0

      0
  10. If you would like to take a good deal from this article then you have to apply these techniques
    to your won web site.

    0

    0
  11. vee says:

    aku tak faham kenapa ramai sangat suka bandingkan dia dengan fazura? aku bukannya minat sangat dengan hanez ni. memang menyampah la dgn hanez ni. tapi pelik kenapa bandingkan dia dengan fazura tu, fazura tu dah la perasan dia tu diva. kalau berlakon pon tak best! hanez suraya berlakon pon boleh tahan jugak.

    0

    0
  12. Yoyieee says:

    Admit juga… Pictures cantik.

    0

    0
  13. ubi says:

    aku rasa hanez ni cantik je cuma perangai buruk..bila dah perangai buruk semua xcntik lah, sharifah sakinah tu dh la muka xlawa,harap badan je tp perangai, mengalahkan kongkang keh3

    0

    0
  14. puih says:

    Ermm…aku xtnya pun…arap2 pasneh ko xyah trima interview..duk diam sudey..Tgu 5 6 thun org lupa la ko sapa…

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      dah la jangan nk marah2 kn hanez lagiiiiii dia pon mungkin dh menyesal atas perbuatan nyeeeee lupa kan sudaaaaaaaaa….lov u hanezzzzzzzz…

      0

      0
  15. syyhh says:

    kak nara ni mata kero ni..kajol dikatanya x lawa..minah ni dia kata menawan..pitammm

    0

    0
  16. Coreena A says:

    Dulu suka tengok dia msa blakon dlm drama Suri. Ayu dan polos. Tp slps buat hidung dan bbedak tebal, mka skrg dh mcm pondan. Hny kpakaran jurumekap dan photographer dan bntuan photoshop blh tlg softkn mka dia. Well, skadar pndpt jerr…

    0

    0