Written by AbangNara | October 19th, 2012

Terkejut beruk Abang Nara melihat gambar webcam yang didakwa milik Rozita Che Wan ini. Namun apabila diteliti selama 10 saat, Abang Nara dapat mengagak ini adalah teknik superimpose. Mungkin ada pihak yang iri hati dengan kejayaan Rozita Che Wan sehingga sanggup buat begini.

gambar webcam rozita che wan

Rozita Che Wan yang ditemui portal Murai mengenai berita ini dengan sekeras-kerasnya menafikan gambar “webcam” tersebut adalah miliknya. Kata RCW:-

Saya tidak pernah bervideo chat. Saya pun tak tahu apakah itu video chat atau webcam. Jadi, terus-terang, saya tidak pernah berbuat perbuatan terkutuk seperti ini. Lagipun, saya bukan muda lagi nak buat perkara sedemikian. Mungkin pelanduk dua serupa. Sekarang ini pun, saya difahamkan ramai wanita dan pondan menyerupai wajah saya. Sekali lagi, saya ingin memberitahu itu bukan gambar saya. Apapun, gambar ini disebarkan berkemungkinan besar ada pihak yang cemburu dan cuba menjatuhkan kerjaya saya. Apapun, terima kasih kerana memberitahu saya tentang hal ini untuk mengesahkannya. Ingat! Itu bukanlah diri saya ya.

Kalau bukan superimpose, sudah pasti ada pelanduk dua serupa. Logik juga kata-kata Che Ta yang ada pondan menyerupai wajahnya. Pasti pondan-pondan tersebut geram dan teruja ingin menyerupai kecantikan RCW. Tak gitu?

P.S: Menjadi ayah ketika berusia 96 tahun. Legend pakcik nie.

76 responses to Itu Bukan Gambar Bogel Saya – Rozita Che Wan

  1. Nonok says:

    So? apa penyelesaiannya? Ubah gaya make up you yang macam pondan tu. Nampaknya muka you dah macam ponen. LOL

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 162 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        Kesian cik ta tak tahu video chat dan webcam.. tanye la anak2 cik ta..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 4
      • euwwwwww says:

        Tp sama siot.. hebat la pondan ni.. pasni blh la pondan ni cari mkn anak2 ikan kn che ta? Nmpk sgt level muka che ta setaraf pondan2 yg ada..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 5
      • Mak hayam says:

        wow ..vogue nyahhhhhhhh vogue!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
      • Siti Nurtashahsheilah Al Waria binti Taruddin Cik Mat Nikmat Lazat says:

        mak nyah kerrr, pondan kerrr, perempuan kerrr n pengkid kerrr tak ada bezanya jikalau tak tutup aurat dosa gak keeennnnnn?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
      • i'm not a monster says:

        cik ta webcam pun x tau,, kesian sgt2,, ye aku rasa teknik super impose. benda cm gini budak2 pun blh buat. tapi naper pic tu ada sensor,,kacau line betul, alang2 nk tunjuk,,tunjuk ler semua, ramai org nk tgk ni weh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        so Cik Ta apa lgi? cepat2 lah tutup aurat mu itu! selagi masa belum menghimpit kita cepat2 lah jaga aurat kita! TAKBIR!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 3
      • Gadis 9 Dara says:

        kawan2 aku pondan ramai yg muka mcm Cik Ta! Siap ada tu muka mcm Nora Danish pun ada.. tp besenya pondan2 yg muka ala2 retis ni mmg laku kena angkut dgn jantan la.. aku yg ppuan tulen pun kadang kena caras dgn mak nyah2…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
      • Selena Gemas says:

        Cover line la tuh kata x tau pasal webcam..Mcik bedah yg duk felda pun skype ngan anak kat kl pakai webcam lagi….x logik betul alasan akak ni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
    • Masamnyaaa.. bau ketiak abang Nara says:

      Bukan ke aritue kata nak bersara dari industri seni? ada lagi rupanya… ingat dah takde

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
      • Berani Kau Ceroboh Bilik Aku Nyah says:

        inilah bahana memakai bulu mata pelsu… ketika umur sudah lanjut usia. muka asli pun nampak seperti ‘perempuan jadian’..oh no…tak rela iols tau !!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
      • bad says:

        muka kalau da spec pakai botox, mana2 pon akan sama.. lagi2 kalau pondan nak cucuk botox jhaha

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      i ada colleague maknyah, muka dia sebijik macam rozita che wan ni. Mebi colleague i la kot yg kt webcam tew… Auwwww~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
      • Gadis 9 Dara says:

        i la yg muka mcm Cik Ta tu! kalau nak ajak bermalam just call ths no 0133547364! utk geli2 RM100 je! kalau main RM350! call me k!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 14
      • nyah bukit bintang says:

        oiii pondan.. ko igt ko jee nk promote diri bg fon no?? aku pn nk jgk.. call me, muka alaa neelofa 013-603 3344.. when d bird get angry, lets play d game baby…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • kucing gemok says:

      aku nak gelak baca ayat dia nih

      “Sekarang ini pun, saya difahamkan ramai wanita dan pondan menyerupai wajah saya”

      wakakakaka ce korang amati gambo dia belah kanan tu. mcm plastik sgt. mcm kena tarik. memang mcm pondan dah. dah2 la cocok2 muka tu naa… tang bibir tengok dah mcm kaku dah takleh senyum melebar. p tengok kat cermin, mcm jerangkung pun ada

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      kepada Rozita Chek Wan, Cepat lah brtaubat sebelum pintu taubat tertutup.. tutuplah auratmu itu dengan sempurna.. ingatlah seksa neraka itu amat pedih…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. anggerik says:

    haha.. ayat yg syok tu.. “sy bukan muda lagi nak buat perkara sedemikian”..habis pakai baju kain singkat, ingat budak2 ke ingat comel sangat ke cik ta weh!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 0
    • Sasha Sandha says:

      Kurlastt , nk ckp Pondan2 suma mengagumi kecantikkan Che Ta yg plastic dan berketul di wajah ittew lah ? SENDUUUUUUUUUUUUUUU .

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  3. kamariah says:

    harap2 mcm tu la cik ta….utk kepastian cik ta kene buat sesuatu jgn berdiam diri..berani krn benar tkt krn salah….buktikan cik ta…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • min says:

      hairan kan… che ta macam tak ambil serius hal ni berlaku pd dia, kenape tak repot polis je, kalau benar bukan dia, tak marah ke ada org sengaja burukkan imej dia… hairan, hairan

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  4. rr says:

    kesian

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  5. yatt says:

    agaknye RCW ni ikon pondan2 di luar sane….ooopppsss…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  6. Nera says:

    kalo tak nak org bt superimpose, pakai la tudung n brpakaian yg menutup aurat. . .takde la org nak ambik kesempatan. . .mengaku dah tua tp perasan muda. . .kesian mak bapak sikit sebanyak tempias dosa tu. . .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
  7. miss Wawa says:

    ADA AKU KESAH????!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  8. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    boleh jadi gambar ni bukan gambar rozita la tengok bibir tejongkit dia pon dh tau tu bukan rozita cek wan ……mungkin ada cek pon yg muka nye macm rozita ….dengan cara sengaja nye dorang pos gambar ni kasi satu malaysia tengok konon2 nye yg bibir tejongkit ni rozita……jadi peminat2 jangan pulak terpedaya ngan tipu helah orang2 yg mungkin musoh rozita yg dengki ngan kejambuan rozita……….jadi anggap lah kawan baik itu musoh ok……jangan pecaya ngan kawan baik buat zaman sekarang ni…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  9. kalis cinta says:

    terlalu ramai yang suka komen pedas dan menjatuhkan orang di BNara ni. Jangan lah terlalu buruk dalam berkata-kata, sedangkan adakalanya anda ingin menyampaikan nasihat..tapi dgn cara yang kurang tepat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
    • kiroro says:

      setuju dengan pendapat kalis cinta….mereka ini rasanya orang yang sama suka mengutuk….entah bila mereka ni nak mintak maaf…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  10. ntahnye says:

    ermmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  11. ntahnye says:

    await la cik ta xtau webcam ooittt…buta gadget ka? lain kali bykan membaca..membaca kan jambatan ilmu…beauty w/out brain le@bimbo (tp beauty ka)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
    • anon@yahoo.com says:

      Dia tidak rugi apa2 pun kalau tak tau mcm mana nak guna benda ni, lain lah kalau dia memerlukan nya baru lah dia nak belajar macamana nak guna. Kebanyakan orang yg pakai benda ni adalah dikelangan org2 muda, yg bergayut 24 jam dengan computer lebih2 yg tengah bercinta! so maksiat sja melebih!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
  12. bukan nak bela says:

    aku bukan nak sokong rozita cek wan..tapi ni serious nyer pengalaman.. 3 bulan lepas aku masuk eglish kat british council for one month..n terkejut perut aku. bila time kelas reading, ada sorang minah ni sebjik muka mcm rozita cikwan..aku ingat rozita cik wan masuk english class gak..risik2 nyer risik dia datang dari thailand..n eligsh dia pun slang swadikap..tapi sious sbjik mcm roziate cik wan..stim jap tgk..ha.ha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
  13. oct1883 says:

    “sekarang ramai perempuan dan pondan berwajah seperti saya” HAHAHAHAHAH!!! statement tak bleh blah!!! guling2 dah aku gelak niiihhh!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  14. RCW says:

    ape u olls ni…itu bukan kami tau..u olls jangan percaya benda-benda macam ni..kami ada anak.. takkan kami nk buat lagu tu…hampa ni kan bab gosip kemain!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  15. puihh says:

    Pedehal takat gmbr cmni… Aku tak rasa RCW sebodoh tu. Lg pun teknik superimpose mcm2 boleh jd fitnah. Dh byk gmbr superimpose yg aku tgk sejibik mcm btul. Lain la kalau video. Video lucah sorang artis (yg kunun high taste nye vvip jek) tgh main dgn mat salleh atas sofa kat living room apa cerr? Video tak bleh nak tipu. Mcm2 artis ni. Ayat mau mcm ustazah kt fb tp yg sbenar pangai ngalahkan dajjal.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  16. Anonymous says:

    suke sgt make up tebal2..gmbr ats tu pun dh serupo ponden2.. -_-‘

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  17. MAK JEMAH says:

    Tak pulak diri tu dah tak muda.
    Bila nak pakai tutup aurat.
    Takkan tunggu kain kapan dah balut badan Ceq Ta oooiii??

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  18. Selendang Putih says:

    utk si Nara, sudah2lah dok canang kisah org.. mmg tak elok, hasil blog mcm gini kau bg anak bini kau makan jadi darah daging.. kalau perkara ni fitnah, free2 je kau dapat dosa.. aku tak minat pun Rozita ni tp kena ingat, aib org jika diheboh2kan suatu hari nanti tak mustahil giliran kau pulak Nara ooooiiiii…. taubat2lah… aku dah lama tak masuk blog kau nih, mlm ni bila aku masuk setelah sekian lama.. masih tetap sama, topik kau buat mmg sentiasa panas/menjatuhkan org.. ini semua sbb kau nak raih komen2 org ramai.. aku rasa kau ni mmg jenis yg suka jaga tepi kain orang… kalaulah perkara ni benar maka Rozita lah yg tanggung tapi jika ini fitnah semata2, maka dosa dan azab Allah pasti kau terima…. kerana “Fitnah itu lebih buruk kesannya daripada membunuh”… wsalam wbt…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      ko pun sudah2 la masuk blog mcm ni. dh tahu blog ni style mcm ni.. blog ni mmg nara buat bkn utk tazkirah

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
      • Boy says:

        sbb ituler selendang putih tu tegur abg nara..sbb blog ni byk sgt fitnahn mmg bukan utk tazkirah..mmg bangang dan bodohlah si “Anonymous October 20, 2012 at 8:55 am” kat atas ni.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  19. Ainan Tasneem says:

    Eh aku rasa dia dalam video chat tu memang bukan dialah. Cuba tengok betul2 kat keliling muka dalam video chat tu. Mcm kena cut and paste je. Not trying to defend RCW but it’s true and tak salahkan menangkan org yang betul :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • bunge sakura says:

      aku sokong! nk tau pasai apa aku kompem ni bkn che ta? tgk beza kt leher! leher che ta original, kedut seribu! leher hat yang 18sx tu takdak pn kedut!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  20. abg mat says:

    ini baru bogel!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. la la la says:

    fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. budak rntau pnjg klg says:

    hmmm…lpas satu…satu…artis wat prgai…sume sbok gak nk tayang tetekla…bontot la..nonok la…bila la sume ni nk brakhir!!!!
    Lpas ni sape lak artis nk tyang body…!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  23. cik kiah says:

    kire g masok bilik tidor dy
    klu same….. ye betol dy

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. NOTA says:

    saya penah dijemput tgok ym webcam cik ta ni.. dia pakai id rozita_che_wan** ada nombor ape belakang tak ingat. Memula tgur2 je yela artis, tp skali bila dia on cam.. sexy.. cuma masalahnya kepala je gerak, badan keras. Macam real woo.. cuma tu software kot.. fake webcam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tak mngkn tu cikta...hnya kebetulan je tu..tkpn orng nk kenakn dialh tu...sabar ya cikta...dugaan.... says:

      ada lg tk webcam gambar serupa cik ta ni..tp klau ada lgpn..tkut jgk nk tengok..klau kepala je gerak..dh serupa gambar mcm orng yg terkena sumpah jd mcm buaya kat youtube tu..eeeee..mengerunkn je…nk2 fesyen baring2 mcm ni..tp aku pn rasa bukn ciktalh nikn…saja je dorang nk kenakn cikta atau kebetuln serupa dgn cikta jekn….apapn cikta orngny cool je walaupn ada berita2 terlampau yg melibatkn diriny… teruskn sifat2 mcm tu ya cikta…sabar ya..dugaan..dugaan apapn pasti tuhan syg orng tu…mgkn tuhan nk murahkn rezeki cikta lg tu..lg mcm2 dugaan dn lg bnyk orng bnci dn sakit hati dgn cikta..lg tuhan syg,lindungi dn prmudahkn hidup cikta kearah yg lebih baik..kn..kn..kn..semoga cikta berjaya dlm apa juapn…;)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. nyah tetek says:

    dasar janda jual tetek!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
  26. hahahahahuhuhuhuhukkk~~~~ says:

    so sbg penutup, kpd jantan2 kt luar sane yg dok trgila2 bayang ngan cik ta tu pasni bleh ler menarik lafaz lega ye krn telah trbukti kt luar sana blmbak2 jer pn yg muka cam cik ta ni….. elehhh, klu nk dpk kn plastik tolak campur kali bahagi lbh kurang jer pn… malah lbh uummmpp! lg…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  27. che na says:

    huhh sekali tgk pun tau itu bkn che ta laa…tak pyah laa nk layan sgt gambaq2 mcm tuh…dan lagi satu che ta bkn jenis gila gadjet2 it …fb dia pun bru buka aritu…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  28. Anonymous says:

    dah byk sgt suntik…operate sana sini….dah rupa mcm pondan!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  29. $$$$$$$$ says:

    kan dah pecah tembelang..umur dah senja tp nak juga pakai seksi2..nk tunjuk sgt dan bangga dgn kecantikan yg bersifat plastik tu..skrg bila dah kantoi..mcm2 pula alasan..knp tak mengaku mcm slalu ckp ego ..ikut tema lah..biasa2 lah..ingatkan tak kisah rupanya kisah juga..

    Mana ada org nk mengaku pun buat salah kalau ianya akan menyebabkan kemudaratan..dan tutup periuk nasi..tp rasanya org2 Msia kini tak kisah pun dgfn benda2 mcm ni..malah lg popular dan penerbit pun akan buru mereka ni kerana nama mereka tgh hot..itulah sbb artis Malaysia tak tkt mana pun buat kes2 mcm ni kerana mereka tau tak ada efek apa pun..dunia alaf baru lah katakan..tunggu kat akhirat ja lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  30. che ta(ik) says:

    “Sekarang ini pun, saya difahamkan ramai wanita dan pondan menyerupai wajah saya.”

    bukan muka pondan yang macam ko…. muka ko yang macam pondan… bajet org nak ikot cam dia la… ceh….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  31. CIan says:

    Kaum Hawa janganlah jeles ngan Che Ta…cian dia…hakikatnya memang ramai lelaki minat ngan Che Ta…dia ada aura

    Wartawan ni pun kerja nya asyik nak sensasikan berita ajer…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • berita sensasi mmglh akn disebarkn dgn pantas...betul atau tk..mmg dh krja wartawan.... says:

      biasalh tu…cerita sensasi..mn blh tk diberitahu…tp tu mmg bukan cikta.. nmpak sngt gambar tipu muslihat atau secara kebetulan je tu…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  32. Katakan says:

    Yerla…katakan..si wartawan sendiri yg buat picture ..just untuk naikkan trafik blog dia…

    Aku nengok RCW ni…jenis orang yang suka berterus terang dan tidak melenting tapi sifatnya ini diambil kesempatan pulak oleh wartawan/bloggers.

    Blogger/wartawan skrg mudah jer…ceduk citer dari internet dah ada berita. Sepatutnya dia org buat scoop kat sumber berita…

    Kesian kat RCW… dah lah perempuan yg jeles kat dia…ambil kesempatan kutuk sebakul pulak kat dia…

    Apa2 pun aku respek Rozita sebab dapat mendidik anak2 dia dalam bab pelajaran walaupun dengar citer anak dia keluar asrama semula.

    Rozita Che Wan ibu yg bertanggungjawab….dia bekerja keras untuk anak2 dia..

    Dia pulak ulang2 kali cakap nak cari lelaki bujang jadi suami (aku bujang gak, duit jer tak ada), orang salah tafsir cakap dia suka pucuk muda..

    Bila dia keluar dgn lelaki bujang orang cakap dia dah kahwin ngan Dato K lak….

    Wartawan2….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  33. Anonymous says:

    skrg ni, rata2 pondan dan nyah dan mcm perempuan tulen..susah nk beza.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. Pelik says:

    Pelik..betulkan ramai pompuan muka mcm ROzita Che Wan
    ATAU
    ramai lelaki2 dah angau nampak perempuan lawa sikit disamakan macam ROZITA CHE WAN…?

    sebab selalu orang kalau asyik fikirkan seseorang semua dia nak samakan ngan orang yg asyik dia fikirkan….FIKIRKAN…

    Kaum Hawa janganlah jeles lebih2….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  35. Abang Long says:

    Abang rasalah….bukannya ramai muka orang mcm Rozita Che Wan…TETAPI…lelaki-lelaki kat Malaysia ni dah angau nengok muka ROzita ni..sampaikan semua pompuan yg ada salah satu ciri2 muka mcm RCW dikatakan mcm dia.

    Psikologinya orang yg tengah angau seseorang akan nampak semua benda yg dikaitkan dengan sseorang yg diangaukan.

    Ini terjadi kat kawan abang, dia memang minat RCW ni…satu hari terserempak ngan sorang minah ni ada lah pakai bulu mata palsu sikit ngan rambut style RCW..terus dia kecohkan satu hari suntuk cerita umpa minah muka mcm Rozita Che Wan.

    Sekali abang nengok sendiri…tak lah serupa .

    Powernya RCW….kaum hawa jangan lak jeles….

    Abang lak minat dia part lakun dulu2 tu…now minat gak…gitu2..

    Tapi pic tu confirm superimpose…sebab perasan ada pic muka dia mcm tu dlm drama yg lakun ngan Neelofa tu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. ck beatriz says:

    hahahahhahahahha…bedekah siak bce komen2 ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. kambing says:

    tu bukan rozita cik wan la……tu kakak JIBAM!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. kambing says:

    tu bukan RCW Laaaa….tu kakak JIBAM!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. KAMBING says:

    KEPADA SIAPA YANG WAT SUPERIMPOSE ROZITA CHE WAN TU……. AKU CABAR TOLONG SUPERIMPOSE ABG NARA SAMA ..MUAHAHAHAHA.. NAK TGK ABG NARA NAK PUBLISH DAK DALAM BLOG DIA KALAU DIA YANG KENA SUPERIMPOSE

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. Hot says:

    Xnk ngaku same la juga kes edry kru n linda tu ..sah2 gambar bogel betul …artis keje menipu je …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Xpert says:

    “Xnk ngaku same la juga kes edry kru n linda tu ..sah2 gambar bogel betul …artis keje menipu je ”

    Relax bro, confident jer cakap …edry ngan linda pun pic palsu… Dah check pun. Masukkan dalam photoshop tinggikan gamma value dia… nanti kau nampak kat tepi pipi edry tu ada contrast bekas tepekan pic lain.

    Adios….zaman IT ni kita kena sama2 bijak berfikir. Jangan cepat buruk sangka walaupun itu artis yg kau tk minat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. choko cip says:

    saya tak minat RCW ni tp saya rasa ni bukan dia sebab saya rasa dia ni tak berteknologi savvy sgt sebab akaun fesbuk pn baru bukak. fesbuk n twitter tu kn mcm satu kewajipan bg artis2. klo tak, cmne peminat nk folo, tak gitu? ini pdpt saya lah. kalau ada yg tak setuju, tidak mengapa. pndpt org kn berbeza2.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. ezam says:

    sbb tu la ALLAH menwajibkan kaum hawa menutup aurat.. lbh elok berjilbab!!.. jika kita menutup aurat sbg cth berbaju yg tak menmpakkan tubuh,,lekok tubuh.. pasti para syitran yg menyerupai manusia.. tertnya.. dan takut untuk berbuat fitnah.. kerana pakara yg ingin di bt tak pasti… mcm cik ta ni.. berpakaian nauzubillah.. ketat shingga sain seluar dan bra pon dah bleh tau..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. Anonymous says:

    cian cik ta!jhat nya 0rg tuew…sbar larh ya cik ta

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. taik mubg says:

    npk mcm klon jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0