Written by AbangNara | October 7th, 2013

Semua orang memang sedang dalam keadaan terkejut dengan pendedahan ekslusif mengenai pernikahan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal menerusi BiPop semalam. Memang semua orang tertunggu-tunggu pengakuan rasmi daripada tuan punya badan. Iyerlah, maklumat yang dikongsikan nampak “genuine” dan logik untuk diterima akal.

aeril nafi nikahSayangnya, Aeril Zafrel enggan memberikan sebarang komen dan memaklumkan akan mengambil tindakan mahkamah terhadap pihak yang membuat pendedahan tersebut. Malah menerusi laman Twitternya, Aeril memaklumkan akan membuat pendedahan dalam tempoh masa terdekat.

aeril nafi nikah

Abang Nara tak berapa faham sangat dengan bahasa-bhasa puitis “senjata terakhir” apa bagai ini. Bagi Abang Nara, ada dua je jawapan. “Ya” atau “tidak”. Mungkin Aeril akan melakukan sidang media dalam masa terdekat ini untuk menjelaskan segalanya. Sama-samalah kita nantikan.

perfume

P.S: Haruman yang asli. Memang original. 100% tulen pada harga yang lebih murah dari biasa. Memang terbaek. Beli perfume original pada harga yang lebih murah daripada harga pasaran. Jom dapatkan segera di www.parfums.com.my sementara stok masih ada.

Baca Yang Ini Pulak:-

71 responses to Isu Nikah, Aeril Zafrel Akan Buat Pendedahan & Ambil Tindakan Mahkamah

  1. aurell says:

    Hmmmmmmmmmm……………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • jijie says:

      pulak dah.. teka teki teka tekuk, aeril cakap dah serupa bapuk.. :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 8
      • lola says:

        yang penting, akak suka budak ni berlakon….takpelah dik…rezeki bukan ditangan David Teo……

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 3
        • Amir says:

          drama sgt masing2.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
        • Mimi says:

          Betul ke orang2 dalam JPN pecah rahsia pada wartawan Bpop? Memang sungguh tak professional.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 1
        • Wiwi Zainal says:

          wartawan Malaysia- 80% propa; 20% fakta !!!!!!!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 3
        • Olga says:

          saman je wartawan, JPN, JAIS dan hospital. kes ini kes P&C (private and confidential) mana boleh sebar maklumat? macam pihak bank dan hospital, mana boleh sebarangan dedah maklumat. kalau benar, saman je pihak yg bocorkan rahsia tu.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 2
        • Anonymous says:

          rasanya mereka kawin sebab langgar kontrak. takut disaman. kawin je dik. david teoh bukan tuhan. rezeki ditangan allah. sama juga dgn jodoh.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
        • Ahmad Albab says:

          Tunggu je la pendedahannya. Mcm yakin je aeril ada bukti nak tunjuk wartawan salah. Jgn takut kalau benar! Sekiranya wartawan betol pon, sgt la tak kena cara diorg dedahkan. Dah jatuh aib. Cuba letak diri anda di tempat dia. Sanggup ke cerita diri kita, org duk canang dlm paper. Kononnya pendedahan ekslusif. Mcm wartawan ada dendam plak nak kenakan artis ni. Kesian. Jgn la kita aniaya org lain. Mungkin dia cari peluang masa yg sesuai nak explain pd semua pihak (syarikat pengurusan, wartawan proparazi, peminat, kawan2).
          Sekian.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 4
        • n says:

          Aeril..its better awak bt sidang media..terus terang..perkara baik tu membina masjid dan sekarang pn dah ada baby..knp nk hide lagi..and kpd mereka2 yg kuarkan citer awak ni,awak saman je..sebab itu kan PRIVATE & CONFIDENTIAL kepada pemberi maklumat -hospital,jais & jpn..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
        • Fasha says:

          orang dalam JAIS islam kah? bukankah Islam melarang membuka aib /jatuh air muka? donia..oh donia.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
    • fifi says:

      tahniah la wawa zainal dpt jadi nur jannah aeril…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
    • batgirl says:

      Fuhhh harap2 wartawan salah lah kali nih..
      Kesian pulak aib terbukak sampai macam ni.. T_T

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 13
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
      • Nok-Nok-Nok says:

        Choiii Olga..!!

        Dah ko ni kenape nyer..?? Taste kat Mamat tu ker..?? hahahahhaah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  2. cicakiut says:

    Hehe… isu kawin pun sampai ada “senjata” semua….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  3. miss j says:

    5-2=3,

    Nak tgk pic baby~~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  4. miss rara says:

    tak sabar nak tunggu pendedahannya.. ^-^

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  5. miss rara says:

    tak sabar nak tunggu pendedahannya .. ^-^

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    ye ke? @.@ emmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Yen says:

    BODOH!!!
    Tunggu la nanti anak u besar dan baca kat berita macam mana IBU BAPA dia TAK MENGAKU ADA ANAK!
    Ramai pun dah congrats mereka, so? Buat apa nak putar alam lagi?
    TUHAN dah bagi JODOH dan ANAK tapi tak nak mengaku!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 7
  8. hm.. says:

    hm, sampai macam tu skali wartawan siasat…
    tapi, kenapa pihak JPN n pihak hospital bersalin boleh dedahkan maklumat seseorang sedangkan itu adalah P&C…
    diorang nak berahsia ttg hal perkahwinan, kan itu hak diorang..
    harap pihak JPN n pihak hospital tue mohon maaf kt diorang bdua..
    mmg airel brhak saman sbab pihak2 berkenaan dedahkn maklumat pelanggan…
    nak laris kan paper, sanggup buat apa saja…
    berita HARIAN yang HAIRAN…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 6
    • Lady Red says:

      Dalam Islam bukan ke pernikahan harus dihebahkan? Tujuannya supaya tidak menimbulkan fitnah.
      Sepatutnya, Aeril dan Wawa berfikir semasak2nya sebelum membuat apa2 kenyataan. Zaman sekarang zaman IT. Orang boleh tahu something dalam sekelip mata. Bila dah jadi macam ni, mula nak tuding jari pada orang lain.
      Apa salahnya bagitahu media yang dorang dah kawin? Bukannya perkahwinan tu benda yang tak elok. Dorg tak rugi apa2 pun. Sekurang2nya takkan timbul spekulasi yang boleh menjatuhkan maruah diri sendiri.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 1
      • Yen says:

        Yup! Setuju sangat sangat!!
        Tadi sebenarnya saya nak komen bukan ka in Islam, nikah tu patutnya dihebohkan, dh baca ramai yg kata begitu supaya tak timbul fitnah.
        Tapi because I’m not a Muslim, so tak berani nak komen begitu.

        Honestlykan, bukan saja artis Malaysia tapi artis HongKong, Taiwan pun ramai yg suka berahsia dan apa yg berlaku?
        Mereka sering kali akan dikaitkan dengan artis/orang lain!
        Kan tak adil untuk ahli keluarga mereka?
        Baca kat berita, menantu dikaitkan dengan Cik A B C atau Mr. X Y Z!
        Bila dah terbukti baru sibuk dengan pelbagai alasan/minta maaf

        Patutnya Aeril dan Wawa bersyukur kerana saya baca kebanyakkan komen baik baik sahaja :)
        Mereka patut tampil minta maaf dan berterima kasih pd semua dari putar belit sehingga buat orang menyampah.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • minah kepoh says:

        ha btl2,,
        nk screct2 nth2 luar nikah wokk

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • hm hm hm says:

      sy sokong tindakan dia nk saman pihak tertentu. salah apabila mengedarkan maklumat peribadi pelanggan. kalo ye pon wartawan tdesak sgt nk dpt hot story tak perlu kot sampai nk g JPN & hospital korek maklumat. Pihak JPN & hospital yg share maklumat tu, anda tak amanah!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
  9. lola says:

    kakak penah jumpa wawa ngan mamat di beli perabot…siap bersayang sayang lg

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. Tokiooo says:

    Semalam menerusi laporan Berita Harian, Aeril Zafrel di’khabarkan sudah sah bernikah dengan Wawa Zainal & mereka juga sudah pun menimang seorang cahayamata pada 24 Ogos 2013 yang lalu selepas bernikah pada 4 Februari tahun ini. Bayi premature 6 bulan??? Hurmmmm…. i dun think so. But then again at least the guy is being responsible enough to married her.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
    • mia says:

      hm tp aku ade baca kt cari forum, ade la forumer tu tulis dieorg ni mcm da nikah bulan december 2012, ade gambar c wawa pkai veil dlm kete tulis caption ‘married’
      hm xtau la.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • cekakgelap says:

        tu baju utk shooting cinta qaseh serindu taj mahal la..
        sila tgk blk drama tu nak pastikan..
        wartawan bipop senang2 je tgk ig org, buat kseimpulan sendiri

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • cikpiah says:

        kalau bln December pun, anak lahir bulan August.. hmm.. aper pun tak boleh.. biar jer lah luncai terjun dng labunya.. biarkan..biarkan :D

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. wa lap u says:

    adoi..xpyhla nak sembunyi2, tunggu2 lg..tu la die artis m’sia..sume bajet2,privasy la sgt..pstu nak ke mahkamah bagai..stail artis skang ni..jwb je la..ya atau tak je..lambat atau cepat je bnda ni terbongkar..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  12. rynna says:

    saya dulu minat aeril,tp skang dah tak..

    jawab je la perkara tu YA atau TIDAK,tak payah nak pusing2 cita..

    kalau perkara ni betul,anggap je la ni balasan dr Tuhan krn terlalu leka..

    kalau perkara ni tak betul,jawab je TIDAK xpayah takut dgn beri jawapan putar belit..

    lagi 1,tak payah nak guna kan kalimah agama utk tutup kelemahan diri..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • nida says:

      Betol tu. Dah la sebelum ni kate nak mendalami islam bagai. Pastu kuar plak cerita dia berpeluk2 bersayang2 dgn nelydia senrose. Kejadah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  13. Hadi says:

    Jawab ya atau tidak..abis cite.. xyah la nak buat sidang media dan apa lg kejadahnya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  14. Malebes says:

    Benda tak rumit jd rumit. Kalau kwin ngaku je la apa masalahnya? Perkara baik takde sape nk persoal tambah korang berdua sama2 single. Lain la kalau kes korang mcm ashraf muslim-dayana-sakinah. Atau.. Si wawa zainal termengandung sebelum nikah? Org akan buat spekulasi2 mcm ni bila korang sorok. Korang sndiri yg membuatkan benda jd complicated. Tak phm aku nk sorok2 plak. Ini bukan membuka aib, perkahwinan perkara molek. Ko nk saman penulis atas dasar apa? Dia tak malukan ko. Apa2 je la artis tak ketengah tak ketepi ni, suam2 kuku cmni la. Heh.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
  15. Ayong says:

    Seorang telah datang berjumpa Rasul Allah saw mengaku perbuatan zina dan meminta dijatuhkan hukuman hudud. Sehingga 3 kali dia datang barulah Rasul Allah saw pasti akan pengakuannya. Demikian itu kisahnya membuka aibnya makhluk Allah dibenarkan hanya untuk tujuan ke muka pengadilan. Di sini saya mohon fikirlah sebelum mengeluarkan kata-kata. Fitnah itu hukumannya 80 sebatan dan tidak akan mati umat Nabi Muhammad SAW sehingga apa yang dikatakan kepada orang lain menimpa dirinya atau sanak saudaranya. Wallahu’alam.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  16. kak lili says:

    Jodoh pertemuan tuhan yg menentukan…..akak ucapkn tahniah….tak kesah lah aeril klu david teoh tak amik ko berlakun dlm produksi dia, bkn best pn citer2 kluaran mig tu dik….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  17. makcikkantinsekolahmemandu says:

    sian wawa zainal…. sangkanya si aeril ni gay.. rupanya bukan.. hiks…
    kalau xnak jwb.. xyah nak melalak kat twitter bagai.. senyap2 sudah…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  18. eleh says:

    biasa la retis…deny kemain, nak saman2 bagai. tup2 esok keluar statement ngaku cerita tu betul. contoh: ashrap taklehnakharap. lagi? bront bgong.

    hello retis2 malaysia? cuba baca tabloid2 bodoh US ke UK ke utk blajar mcm mana nak buat statement kaver line ye.

    you’re welcome

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • Yang sedih says:

      Anzalna pun sama kan.. dakwa ada bukti bagai apsal neelofa tu.
      Alih2 xde apa pon.. propa je artis ni

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  19. adnan semput says:

    wawa ni lawa, ade nafsu gak kat aeril kurus kering bibir tebal ni rupenye yer…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
    • Linzy Longkang says:

      Kire rembessss laa jugak si aeril nih muka lelaki melayu bibir tebal pun compare ngan org lain kat luar tuh yg gigi pun tonggang langgang

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • taiko says:

      kuang ajo

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • eleh says:

      hello mak pon sanggup kena tujah oleh si aeril ni hokeh! walaupun dia penah jadi ‘anak angkat’ pelakon ape ntah dulu yg dah meninggal tuh…anak angkat ke anak ikan! oopss

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  20. Boboyot says:

    Sahabat di JAIS mengesahkan dorang menikah April 2013, bukan Feb 2013… Nak den apa lg..mmg dah bun….. Hmmm kalau dah artis mmg berlakon memanjang la kannnn.. Pepehal pun tunggu la apa pulak Hospital kata ttg ni… Baru tau langit tu tinggi ke rendah… Liar Liar seat in fire.. Sendiri mau ingatlaaaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
  21. Anonymous says:

    tah ape ape

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. jannahsangat says:

    dah nikah mengaku je lah.
    dah buat salah boleh taubat
    senang kan
    xpayah pening2 nk fikir alasan nak buat penafian bagai
    sume orang dah boleh menilai :)

    tiga darab sembilan berapa? haha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. aryana says:

    ti skrg ni aku weird, sbb nye, aku pnh terserempak dgn waa ni kat klia bln 7 aritu..aku nengok dia slim melim..baju ketat jgn cte lah..tapi cmner plak dia boleh beranak bulan 8??moreover, kalau ye diorg kawin skalipun, knp plak ada jabatan yg mcm lahanat sebar kan privacy org??perghhh..makan gaji haram..masyaallah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 2
    • fuhhh says:

      wahh yeke. memang weird ni. takpe kita tengok je drama ni kesudahan dia macam mana. ermm macam2. anyway drama melayu sekarang klise

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        napa la dua2 artis yang aku minat adi putra n airel zafrel nie dilanda gossip yang mengaibkan..adakah benar2 berlaku…tolong jgan hitamkan reputasi karier anda.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  24. Anonymous says:

    biorla dorg tu,hak dorang…..x mganggu pun hidup korang

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  25. ore says:

    ish x baik betul korang fitnah2 nie.la..jgn fitnah diorng..kalu diorng kawen pon bagus la mcm tue utk elakkan zina.mesti kawen tue nak menunjuk2 ke?..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  26. otomen taro says:

    kalau betul dah bernikah, seeloknya jgn sorok…fitnah berleluasa..
    kalau betul belum nikah, buatlah repot ke..blh jadik ade yg same name..ceklah 4 digit terakhir dlm IC tu, same ke idak?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. wawa zainal ada update status kt twitter…
    itu sume FITNAH.die kata la… sbb dari dulu mmg ada ramai org nk jatuhkan aeril ni… semoga aeril tabah…. :)
    koran pon 1 ! takyah percaya pada gossip lah. hiisssh. pk gna akal bukan emosi.
    sekian.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  28. Mimi says:

    Kalau dah Aeril dan Wawa rasa itu fitnah,
    bagitau lah perkara sebenar, jelaskan saja,
    Peminat boleh terima.

    Tapi jangan putarbelit cerita lagi.
    Lepastu nak salahkan orang lain sebab suka spekulasi.
    Itu harga u perlu bayar bila masuk industri,
    takkan tak tahu?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  29. Nok-Nok-Nok says:

    Emmmmmmmm..!!!!

    Nok mendapat idea bahawa ini masalah tak puas ati @a.k.a dendam @a.k.a motip….!!
    huhuhuhu
    Bila Nok stay kat Mesia tu, Nok perasan muke si Ariel ada byk kuar kat paper Kosmo and sgt jarang paper laen.. Maybe ada wartawan yg sentap klo Ariel xnk kuar paper diaorg or jd exclusive kat Kosmo tu.! … Nok ni sekadar merumus n konklusi dari apa yg Nok nmpak and base on apa yg Mamat ni ckp kt twitter dia. So org klo x puas ati, opcoz la nk balas dendam n ada yg smpai nk Ber MakEsah.. !! hahahahaaha
    To this couple, Be Strong ok. Whatever reason, think for your future and the baby..

    daaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  30. minah jembu merah biru pasti gerek says:

    helo encik Ariel ! u ngaku aje laaaaaaaaa kenape nk sman menyaman pulakkkkkkkkkkkkkkk buang buang duit ajeeee..buat bodoh aje sudahhhhhhhh……jangan nk pikir2 banyakkkkkkkk..u nk saman sape????? wartawan ? bang nara? huh ! jangan nk eksen laaaaa ! kalau dh ada anak tu bagos la ….orang yg bertaon2 kawin pon tkde anak…ni dh ada anak nk saman orang pulakkkkkk emmmmmmmm rosak !! bang nara ! brape lama u nk main matermatics ni??????? leceh betol lah huh !! nanti kau bang naraaaaaaaa !!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  31. Audrey Hepburn says:

    Just answer ‘Yes’ or ‘No’.

    Kalau betul menikah, asyik duk menafikan ni boleh jatuh talak. Taktau hukum ke?

    Kalau belum menikah, cerita je la betul-betul.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. lolalolipop says:

    wartawan hiburan malaysia ni kecoh je..x kire la wartawan suratkhabar ke rancangan tv ke mcm melodi tu. suka provok and dedah aib org. nk lakukan paper je. konon jalankan tugas tp tugasnya memalukan org..klu hebat sgt jd penyiasat gi la masuk pasukan polis tlg polis siasat kes jenayah lagi bagus..hehehheee..
    anyway aku nk tggu gak penjelasan aeril nnt

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  33. […] rasmi daripada tuan punya badan Iyerlah maklumat yang dikongsikan nampak genuine dan logik Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Aeril, Akan, Ambil, Buat, Mahkamah, NIKAH, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. fea says:

    mgkin aeril da wawa je yg tw ape yg brlaku sbnrnya..bg ruang unt dorg selesaikan masalah.sbb zaman skrg ni xbole sbrg hembus..xpsl2 kena saman..so cara dorg 2 da btol la..tgu da btol2 bru buat kenyataan..ramai2 pengkritik ni sume sbnrnya x sabo nk tw cite..2 psl la mcm2 spekulasi yg buat…xyh nk tuduh2..tgu je kenyataan yg keluar dri mulut dorg..yg mengata pun x berdosa…ok salam..peace!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. aku dan kamu says:

    Aishh, mcm2 la tggu ja la jumaat ni sidang media. see, ada org sempak dgn wawa bln 7 slim kiut lagi, bdk2 fans dia pon bln 5 ari tu jmpa, ak tgk gbr ok jek tu..apa pn ak tggu ja la nnt kenyataan rasmi…babai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Hanya pandangan says:

    Aku follow jugak perkembangan aeril ni dari kecik dulu. Tau lah macamne dia membesar jadi org dewasa . Jadi adik angkat pastu jadi artis. Kat situ jer kita boleh kaji personaliti , sikap , tingkahlaku , jiwa dan karekter aeril ni. Apa2 yg dia buat sekarang sume berkait degn proses dia jadi dewasa dulu. Cuma dia yang tahu apa yang senang kat hati ngan perasaan dia. Mungkin betul pada dia , tak sesuai pada org lain. Manusia tak mungkin sama . Biar kita memahami dari difahami. Aeril ni life dia agak complicated sikit . Mcmne ni hanya pandangan… ok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Kak Mala says:

    Apa takut….ngaku aje lah…ttg anak tu…pikir pikir lah sendiri ye..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. dhia says:

    retis..tk educated..cenggini jadiknye..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. Anonymous says:

    perkahwinan itukan baik disisi agama,,,tidak perlu dirahsiakan sampai menimbulkan fitnah mcm2 skang,lebih baik berterus trang dr memutar belit cerita,,semuanya terbongkar dsbbkn lahirnya anak itu,ader hikmah Allah beri anak itu dlahirkan didunia ni.jika tidak mslah pernikahan mereka slame ni xtau ,sama ada sah or tak,,wallahualam.sama2 law muhasabah diri dan pikir dl sebelum buat sesuatu perkara yg boleh menimbulkan fitnah dmasa akan dtg.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. natadecoco says:

    AAK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


− 2 = 4