Written by AbangNara | June 4th, 2014

Dasyat juga kontroversi lempang-melempang yang kecoh diperkatakan sejak kebelakangan ini. Daripada pembacaan Abang Nara, kononnya ibu dan Afiq Muiz sendiri kalau terjumpa dengan Eina Azman, memang nak bagi pelempang sedas. Ish,ish,ish. Biar betul? Takkanlah sampai ke tahap begitu sekali kan? Macam tak masuk akal je. Kita kan orang Melayu penuh dengan adab.

afiq muiz dan ibu

Ini semua mungkin terjadi gara-gara kontroversi yang pernah melanda Afiq Muiz dan Eina Azman sehingga menyebabkan hubungan Afiq dan ibunya renggang. Kini Afiq dan ibunya sudah berbaik semula. Periksa punya periksa, ibu Afiq Muiz sendiri menerusi akaun Twitternya telah menafikan mahu menampar Eina Azman. Tulis ibu Afiq Muiz.

afiq muiz dan ibu

Rupa-rupanya lempang-melempang itu hanyalah cerita rekaan semata-mata. Lega hati Abang Nara. Kang kalau betul, tak pasal-pasal ada drama cerekarama pulak. Makin banyak kontroversi pulak nanti. Sementara itu Eina Azman pula enggan memberi sebarang komen mengenai kontroversi ini. Kata Eina:-

Sejujurnya saya tidak membaca laporan berkenaan tetapi mengetahui tentang perkara itu daripada orang lain dan saya tidak mahu mengulas mengenainya kerana saya enggan terlibat dalam sebarang kontroversi lagi.

Saya cuma terfikir sekiranya perkara itu tidak wujud, masakan orang boleh bercerita mengenainya tetapi saya malas hendak layan perkara remeh seperti itu kerana saya tidak melakukan apa-apa kesalahan.

Memang kami (Afiq dan Eina) tiada apa-apa masalah tetapi saykini sudah mempunyai teman lelaki dan sudah tentu jika saya masih akrab dengannya kekasih akan salah faham.

Saya perlu menjaga perasaan teman lelaki dan sebab itu saya sudah lama tidak bertemu dengannya dan bukannya kerana kami bergaduh.

afiq muiz dan ibu

Bagi Abang Nara, Afiq Muiz, ibunya dan Eina Azman masing-masing sudah “move on” dengan kehidupan sendiri. Masing-masing dah lupakan atau masih cuba melupakan tragedi hitam yang pernah melanda mereka. Biarlah mereka hidup bahagia. Jangan dikacau lagi. Tak perlu kaitkan nama mereka di masa hadapan. Eina pun tengah bahagia dengan kekasih baru, Afiq pun sedang gembira berbakti kepada ibunya. Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to Isu Nak Dilempang Oleh Ibu & Afiq Muiz, Eina Azman Enggan Komen

  1. Olga says:

    mak Afiq ni aku tgok over gak!
    Sindir2 org dlm Twitter!
    Aiyoo mak cik nape x jumpe je terus dgn wartawan tu?

    0

    0
    • ketam batu says:

      lempang buaya

      0

      0
      • Fahrin Ahmad says:

        siapa afiq ni, femes sangat ke,
        artis sendu2 je pun..

        0

        0
        • Noks says:

          La normal la tu orang rasa nak lempang kalau kau buat perangai cam hantu. Siapa kat sini tak rasa nak lempang sepak terajang hanez suraya? Aku sendiri ada rasa nak lempang minah akal pendek tu. Samalah dengan kes eina azman perasan bagus ni. Walaupun afiq dan mak dia takde niat langsung utk melempang kau, aku gerenti ramai lagi yang rasa nak lempang kau lagi2 masa kau buat statement bodoh dulu2 tu.

          0

          0
        • amoi says:

          citer pasal retis sendu…bosannnnnnnnnnnnn!~

          0

          0
        • Rooney says:

          Eina Azman?

          Perlu ke?

          Euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

          0

          0
      • Neelofa says:

        mak dia bajet2 artis, bgaduh kat twitter,
        apehal doo..

        0

        0
        • lopa ciplak says:

          lopak, sila diam! xyah nak bajet kl doo2 bagai, mu tu dok kelantan, xyah nak cakap keyelll.

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        takdelah hot sangat si afiq ni,
        ptut ke msuk blog ni…huhu

        0

        0
      • Blake Lovely says:

        Wartawan tu pon satu
        Hubungan Afiq dengan Mak dia pon dah baik
        buat apa nak tokok tambah cerita plak,pastu
        kaitkan Eina plak dalam cerita ni…
        biar jelah takpayah lah nak ungkit benda2 dah lepas

        0

        0
    • wawa says:

      “Saya cuma terfikir sekiranya perkara itu tidak wujud, masakan orang boleh bercerita mengenainya..”

      hai ena. no comment tapi sempat pula ko luah perasaan. tak ke same juga ko komen.

      0

      0
  2. wakdoyok says:

    Sejujurnya saya tidak membaca laporan berkenaan tetapi mengetahui tentang perkara itu daripada orang lain dan saya tidak mahu mengulas mengenainya kerana saya enggan terlibat dalam sebarang kontroversi lagi.

    Saya cuma terfikir sekiranya perkara itu tidak wujud, masakan orang boleh bercerita mengenainya tetapi saya malas hendak layan perkara remeh seperti itu kerana saya tidak melakukan apa-apa kesalahan.

    Kata taknak pk tapi stil nak provoke..well tak boleh nak salahkan dia jugak sebab level of maturity dan pemikiran dia adalah tak tinggi.

    0

    0
  3. duchess says:

    aku pun retiba rasa nak lempang perempuan ni…eh…hehehe…..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    memang patot dilempang pon..
    kalau bagi aku pun aku lempang.
    huh

    0

    0
  5. oiii penyibuk says:

    mak macam mana marah sekalipun,kalau anak dia ada takkan die buat menda yang tak elok macam tu…yg menulis tu pun, siasat la dalam2 sebelum biar cerita awak tu terpamoang kat media..sia2 je jaja fitnah.

    0

    0
  6. miss j says:

    haha pompuan muka penyet ni baget cun….aku pon rasa nak lempang jgak lah

    0

    0
  7. saya says:

    nak lempang jugak.. jom lempang bjemaah. masih teringat mulut puaka dye aritu..

    0

    0
  8. skudiver88 says:

    xbaikla lempang2..dayus kot..ish3…sepatutnye ko ditembak dgn senapang gajah…haha

    0

    0
  9. menoname says:

    SEJUJURNYA kalau eina betul enggan komen tentang isu lempang-melempang nie TAK perlulah dia nak jawab panjang lebar lebih2 lagi kalau dia rasa dia ”tak sersalah”, cukup dan memadai dengan – ”NO COMMENT” daripada nak berapikan lagi keadaan dgn ”komentar” yg panjang lebar : ”Saya cuma terfikir sekiranya perkara itu tidak wujud, masakan orang boleh bercerita mengenainya tetapi saya malas hendak layan perkara remeh seperti itu kerana saya tidak melakukan apa-apa kesalahan.” – apa2 aje!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    wrtawan tu yang patut dilempang..nama cik pang dah mcm mintak pelempang

    0

    0
  11. menoname says:

    SEJUJURNYA kalau eina betul enggan komen tentang isu lempang-melempang nie TAK perlulah dia nak jawab panjang lebar lebih2 lagi kalau dia rasa dia “tak bersalah”, cukup Dan memadai dgn “NO COMMENT” daripada nk berapikan lagi keadaan dgn “komentar” yg panjang lebar – merepek seh!

    0

    0
  12. paukaya says:

    penampo buaya sekali..hahahahahahahaha

    0

    0
  13. betul betul says:

    betul, aku pon rasa nak lempang muka dia ni

    LONJONG SANGATTTTT

    0

    0
  14. sutun kurita says:

    hahahhaaaa…aku pun sokong wartawan CIK PANG tu kene lempang dlu…
    kalu ye pon nak melakukan jualan soratkabar, jangan lah smpi memfitnah..
    kena la ati2..

    0

    0
  15. tok moh boya says:

    Sampah sarap dlm industri wajar di tampar boya je..eina ni salah satunyaaaaaa…lempang sepak tampar sama diaaaa..

    0

    0
  16. meroyan says:

    Klau ak la pompuan camni memang patut pon kena lempang prasan bagus sgt…mcm xcantik je mcm xcantik je prasan glamor xglamor pon kontrolversi ja lbh…

    0

    0
  17. Benci orang cetek akal says:

    statement si eina ni cm budak2 skolah..level pemikiran die same cm si hanes suraya propa tu..dua2 cetek akal..

    0

    0
  18. mieoww says:

    penulisan cik pang mmg mintak tamparan boya pon..kalo baca yg cik pang tulis walau pon article lain nampak sgt kekewatan dan perasaan hasad dengki dalam diri dia tu..

    0

    0
  19. po says:

    muka mintak lempang adalah cik Pang, dan Eina..pasal cik Pang buat fitnah..dan Eina mmg muka mintak pelempang..takde reason pun boleh lempang seround..

    0

    0
  20. GGOOGO says:

    Cik Pang Wartawan metro tu bg tunjuk muka sikit. Nak jugak kenal..
    Tak usah nak jadi batu api.

    0

    0
  21. lll says:

    pelik la pembaca BN ni….bila cite sal artis..korang cakap “perlu ke cite pasal artis sendu ni”
    bila BN cite pasal mereka2 yang bukan artis tapi dikenali ramai,contoh pemain bola… korang cakap pulak “siapa ni,bukan artis pun”
    sebenarnya apa yang korang nak??? tak faham betul pemikiran sesetengah rakyat malaysia ni.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Ada segelintir artis ni mmg bodoh sombong…dh tau bodoh nk berlagak sombong pula…kata tak nk komen…yg komen panjang lebar siap bg tau apa u rasa lg…takan tak tau beza taknk bg komen dgn sudah komen…lg 1 mmg patut artis kurang bijak ni tutup mulut jgn komen sepatah pun krn akhirnya komen mrk biasanya memakan diri…mcm Eina ni kata “kalau benda ni tak wujud masakan org bercerita” …jd selama ni gosip2murahan u tu benar belaka la…yg u bermati- matian nafikan…bw sekali mak u tu buat sidang Akbar la…nangislah…hmmm yela jika benda tak wujud masakan org bercerita betul tak Eina yg membodohkan diri sendiri…nmpk tak kalau dh tau kurang bijak tu patut tutup mulut je…ini tak nk juga buka mulut nk malukan org akhirnya malukan diri sendiri …ni bukan setakat patut tutup mulut patut tutup muka tu sekali

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Kalau la si Eina buat lagi , memang patut la dilempang je. Tapi rasanya mak Afiq bukan jenis macam mak si Eina. Rasa2nya yang akan lempang si Eina tu nanti, entah2 mak boy friend baru dia…

    0

    0
  24. cik kiah says:

    jap jap dorang ni sp ???
    sp eina azman ?
    sp afiq muiz ?

    0

    0
  25. […] Isu Nak Dilempang Oleh Ibu & Afiq Muiz, Eina Azman Enggan Komen (35) […]

    0

    0
  26. Hey there! I understand this is kind of off-topic but I needed to ask.
    Does operating a well-established website like yours require a lot of work?
    I’m brand new to operating a blog however I do write in my journal everyday.
    I’d like to start a blog so I will be able to share my own experience and feelings online.
    Please let me know if you have any ideas or
    tips for new aspiring blog owners. Appreciate it!

    0

    0