Written by Bella | April 14th, 2015

Semalam khabar angin tentang Wak Doyok seorang gay telah meliar di laman sosial, mengetahui tentang berita tersebut, ikon fesyen itu telah menafikan beliau seorang yang mengamalkan aktiviti songsang.

Saya tak amik kisah pun apa orang cakap. Kita tidak boleh suruh orang berhenti bercakap. Saya bukan gay, saya sembahyang punya orang, tidak amalkan hubungan sejenis.

Namun, semalam menerusi Twitter seorang lelaki telah tampil membuat pengakuan beliau pernah berskandal dengan Wak Doyok dan melakukan aktiviti tidak senonoh.

Mempunyai jumlah pengikut yang ramai, mereka tentu sekali terkejut dengan berita ini dan beberapa tanda tanya sedang bermain di fikiran dan mencari kebenaran disebalik kontroversi ini.

Pendedahan seperti ini boleh menjatuhkan imej Wak Doyok sebagai figura awam dan sekaligus boleh menjejaskan periuk nasi beliau. Kami rasa adalah lebih baik untuk Wak Doyok sekali lagi tampil memberikan penjelasan serta penafian agar namanya dapat dibersihkan. Lelaki tersebut juga harus disiasat.

 

 

 

64 responses to Isu Gay: Lelaki Dedah Pernah Jalinkan Hubungan Songsang Dengan Wak Doyok

  1. kesian says:

    bile lelaki sudah tiada rasa malu…………

    0

    0
    • mutiara says:

      haha..bella tak tahan kena buli jgn jadi blogger even sambilan..abes komen2 yg tegur dan jugak hentam dia dia delete..
      tak boleh kena tegur..
      baru kena bahan sikit.nara tak pernah pon delete komen ktorang

      0

      0
      • Anonymous says:

        Gay tak gay, lagi teruk kot Gay yg tak reti rasa malu dan dengan penuh bangga mengaku dia Gay. Terang2 salah. Berusahalah berubah, kalau tau diri tu susah nak berubah dan melakukan perkara tu, baik berdiam diri lagi baguslah. Memalukan keluarga dan menunjukkan diri tu tidak rasa bersalah melakukannya dan langsung tak ada rasa malu. Maruah Zero betul la Zaheedibah nie. Wak Doyok jika kau gay, cepat lah berubah. Geli haku korang yg gay ni bodoh betul. Lagi2 yg Muslim tu. Cuba imagine korang yg lelaki ngn lelaki tu berasmara, mcm hanjeng dah haku imagine ewww.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Anjing pun tau cari jantina berlawanan yg sepatutnya dingeseks.

          0

          0
        • abang sado says:

          Ya, jangan cepat percaya la wahai Netizen2 semua! Kalau bukan betul, terjatuh fitnah.Sesiapa saja boleh mengeluarkan statement/kenyataan dan mengaku pernah diliwat dan dihisap didalam media lebih2 Twitter dan Facebook. Abang bukan nk sokong sesiapa tapi abang lebih rela tunggu dan lihat. Contohnya, kes Anwar Ibrahim- Saiful Bahari yg mengia-giakan cerita liwatnya itu. Mula2 dengar memang geli dan loya tapi lama2….kebenaran terkeluar juga…

          1)Kononnya air mani si Saiful bertakung dalam lubang jubur selama beberapa hari. Apa, dalam masa 48-72 jam si Saiful tak pergi ke tandas dan berak kah? Kalau pun dia berak, tidakkah dia basuh jubur dia selepas itu? Kenapa ada kesan air mana dalam jubur walaupun dah hampir seminggu? Logik?

          2)Liwat bukan perbuatan senang2. Bayangkan jika kamu mahu mencuri satu ringgit dlm kocek rakan. Itu memang susah. Inikan pulak meliwat dan menghisap. It takes two to tango. Bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi. Logik?

          3)Sumpah laanat…adakah ada 4 saksi yg nampak Saiful diliwat? Sumpah hanya relevan dlm Islam melainkan ada 4 saksi sohih. Logik?

          4)62 tahun meliwat lelaki sasa/sihat tubuh badan 20an….kenapa tidak melawan? Logik?

          5) Saiful kata dia diliwat 9 kali.. Logik? …bermakna dia diliwat sekali..pastu datang lagi pastu kena liwat lagi.. pastu datang lagi sampai la ke 9 kalinya baru dah rasa x sedap? Boleh ke org yg berakal buat mcm tu? cuba bayangkan. Klaulah yg kena liwat.. nak tunggu sampai 9 kali baru nak buat report ke? atau dah 9 kali baru buat sumpah laanat? Uolss x sekolah agama ke? Dalam hukum islam org yg dituduh yg kena buat sumpah.. tu pun dia ada pilihan.. nak atau x.. bukan diwajibkan. sehinggalah tiada jalan penyelesaian baru boleh buat sumpah laanat ni. Ni ada plaknya org yg menuduh yg bersumpah.. mana punya agama la mereka guna ni?

          Logik ke uolsss? (opppss, abang pun dah jadi geng2 uolsss jugak)!!! :D

          0

          0
        • Saiful says:

          gay service baik…tak mcm perempuan. #justsaying

          0

          0
        • Anonymous says:

          to saiful, ajar lah bini kau bagi service baik. cari lelaki buat apa, apa yg ada pada lelaki, sama saja mcm kau.

          0

          0
        • Azri says:

          aku pun gay….tapi rasanya tak perlulah nak kutuk2 gay tu kaum terlaknat ke apa… sebab benda ni adalah perasaan yang datang dari dalam dengan sendiri dan bukan dibuat2.. kepada yang straight2 kat luar tu aku nak tanya jugak apa perasaan ko kalau ko dipaksa berkahwin dengan kaum sejenis… mcm tu lah perasaan kami bila diminta berkahwin.. Timbul rasa geli , dan rasa jijik bila bersama2 perempuan..

          tapi sebagai org Islam… aku redha dengan apa yang Tuhan kurniakan ini.. selagi mana aku boleh mengawal apa yang ada dalam diri aku daripada melakukan maksiat seperti seks sejenis aku yakin yang aku adalah orang Islam yang patuh dengan ajaran… Semoga berkekalan hingga aku mati..

          Bagi aku ini adalah dugaan aku… org lain mungkin lain dugaanya… Sebagai seorang gay aku gembira dari satu sudut sebab aku insan yang dipilih oleh Tuhan untuk menerima dugaan ini…. aku bersyukur…. Tapi org2 kat luar sana … tak payahla nak mengutuk2 gay ni… sbb korunk pun tak tahu apa akan jadi dengan anak cucu korunk kelak… semoga anak cucu korang akan jadi insan yang soleh… sebab pembalasan Tuhan ni sekejap shj….

          0

          0
        • mutiara says:

          Aikk ayat² Kat atas dah edit lah. TD ayat² bella lebih terarah pd fitnah..skrg dh ok. BTW next time kaburkn la gmbr Dan nama org yg tweet tu..itu lebih berhemah ok. Jga aib org pasti aib anda jgk tjaga. Just my dua sen ><

          0

          0
        • Azri sila kembali ke jalan lurus says:

          Ape benda la ko nie…Dah mmg dlm Islam perbuatan tu dilaknat..Lagi mau in denial…Itu bukan kutukan dah memang kenyataan…Hbs nak kata ” Perhubungan seks lelaki dan lelaki/gay ‘berkemungkinan dilaknat’ tapi hanya Tuhan yg tahu..”. <<<—- ini barulah ajaran sesat dan cikgu hotak lembu.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Azri bagus ler mcmtu. Semoga bertahan dan usahala berubah. Klu tak dapat cepat ubah perasaan tu, pelan2 pun ok drpd lgsg x usaha..chaiyok2

          0

          0
    • miss lollipop says:

      eeeeii gelinya.. kalau betul pun, si zaheed ni bangga gila mengaku gay pernah isap wak doyok bagai..?? wak doyok pun ko taste ke..

      dan to NARA, menjawab la anda di akhirat nanti bersungguh2 mengorek membuka aib orang sehabis mungkin.. kita ni dah la pahala tak banyak, jangan la tambah dosa yg ada.. good luck nara.. saham awak bertambah.. syabas bete syabas..

      0

      0
      • zahedd gayah says:

        Zahedd
        1) gay (dilaknat)
        2) x malu dan bangga melakukan kemungkaran.
        3) membuka keaiban org lain.

        Banyaknya saham zahedd tu.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kesian nara bgi anak bini makan hasil dri blog ni..blajaq tinggi2..dpt degree..ini yg dpt. Sedih.

        0

        0
      • zack says:

        kalau aku gay sekali pun.. aku tak nak si doyok.. lalalalalala…

        0

        0
    • zuanzuan says:

      komen aku kena delete tadi…….blogger picisan

      0

      0
  2. Jenab says:

    Hot seh!!

    0

    0
  3. ntah pape says:

    betul…x perlu korek cite org smpai mcm tu…tu mslh die n lelaki tu…smpaikn nk publish ni semua buat ape…

    0

    0
  4. nok says:

    kalo ni pitenah dosa wei……………..kite bole baca tapi jgn mengiakan.

    0

    0
    • gigi emas says:

      Ni tak bukan fitnah…..tengok muka pun tahu gay….jilat2 sambil kena misai sure geli bestnye…..hidup LGBT dan Ambiga….

      0

      0
  5. mutiara says:

    jgn la jadi kaum nabi luth..ditelan tanah sok..sape2 pon beringatlah..

    0

    0
  6. tupperwarepink says:

    siannya kalau betul.. mohon ustaz2 betul kan dia ke jalan yang lurus

    0

    0
  7. tupperwarepink says:

    boleh tahan gay si zaheed ni.. si wak doyok pon ko nak..
    hurmm fitnah ni kalau x betul
    ape lah…
    if betul, mohon ada ustaz/ngo tuk memulihkan golongan camni

    0

    0
  8. Anonymous says:

    bangga gila diorang ni dapat ngaku jd gay…
    apa punya turrrrrrrr laaa

    0

    0
  9. mas says:

    Dunia skrg fitnah dah jadi lumrah. Berita belum tentu ada kebenarannya. Tp dicanang pada org semua. Buka aib org dah mcm xjd kesalahan pun. Hati2 abg nara, apa yg awak buat ni bakal dipertanggungjwabkan oleh Allah. Kalau ianya fitnah, ianya di antara dosa besar. Kalaupun ianya betul, Allah melarang hambaNya membuka aib hambanya yg lain. Menjatuhkan maruahnya. Seandainya dia bertaubat dan mengadu pada Allah, dosanya diampunkan. Mcm mana pulak dgn abg nara yg menulis di blog ni, mencanang dan membuka keaiban hamba Allah yg lain??

    0

    0
  10. yanadafi says:

    wak doyok kena mandi bunga nie…. bnyk sgt bala menimpa….

    0

    0
  11. fazlynn says:

    to bella…
    jgn buka aib org smpai mcmni…fitnah tu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kalau psl jantan sibuk jgk bukak aib. Klu pompuan pakai seksi, ngko laa yg jadi ustazah. Asal kena kat pompuan x aib. Kalau jantan kena tutup aib..

      0

      0
  12. anum says:

    bella ke atau NARA yg reka cerita n sebarkan fitnah ni? nara ko tu dah d sound oleh shila amzah yg ko tu suka laga2 kan org dr penulisan ko..tp ko kata penulis lain yg buat artikel tu..setahu aku ko sorg je penulis d blog ko ni..cerita blum tau btul ke tak tp ko sebarkan jg..so skrg ko buat akaun bella lagi la kunun2 penulis lain..dah la menipu masih nak sebar cerita khabar angin..kesian la org..budu ko nara

    0

    0
    • yo says:

      bukan nak backup nara, tapi dan nama pon laman web gosip, ada ke gosip yang shariah compliant? gosip semua unsur2 fitnah;harap maklum

      0

      0
  13. anum says:

    bella ke atau NARA yg reka cerita n sebarkan fitnah ni? nara ko tu dah d sound oleh shila amzah yg ko tu suka laga2 kan org dr penulisan ko..tp ko kata penulis lain yg buat artikel tu..setahu aku ko sorg je penulis d blog ko ni..cerita blum tau btul ke tak tp ko sebarkan jg..so skrg ko buat akaun bella lagi la kunun2 penulis lain..dah la menipu masih nak sebar cerita khabar angin..kesian la org.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nara tgh bercuti kat london. Blog ni ade beberapa penulis. Apa yg ko tau tu x semestinya betul. Salah sorg penulis blog2 nara ni si ottel, ko cari dia kat twitter. Dan nara bkn ada satu blog je, ada 3 ke 4 tah..

      0

      0
  14. Salmah says:

    0

    0
  15. LOLO says:

    dear beautifulnara,

    contohi lah Arwah Mama Juwie yang menyimpan cerita aib artis2 yang diketahuinya. sesungguhnya, Allah akan tutup aib kita jua nti. tak perlu jaja cerita sebegini rupa.

    0

    0
    • minah jambu setia ngan nenek says:

      sape ada jaja ??? yg dating kt blog ni ape hal ????? ni blog gossip suka2 aje yg kau nk bukak mulot besar2 cakap bang nara jaja cerita orang kau dh kenape !!! kalau bang nara tk masokn ini cerita pon orang akan tau dari blog lain paham !!! bodoh betol ! helo gi stay kt utan lah !

      0

      0
  16. jawapan aku says:

    nak merecik dekat dekat orang lain tapi termerecik dekat diri sendiri. hahahahahaha!!!!

    0

    0
  17. gigi emas says:

    Apa lagi, jatuhkan hukuman hudud kat mamat ni….sula botot atau baling batu sampai mampus?

    0

    0
    • Anonymous says:

      BANGGA SGT KAN MENGAKU. JOM LAKUKAN HUKUMAN YG SEPATUTNYA PADA MAMAT TU. DIA DH NGAKU DH TU APA SUSAH..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Nk buat hudud tapi hudud pun xtau ape. Sejak bila hudud ada hukuman sula? Jgn sesat sgt.

      0

      0
  18. Pembaca says:

    Penulis perlu perbaiki cara penulisan. MENGAMAL bukan PENGRAMAL. Maaf. Kritikan membina untuk Cik Bella.

    0

    0
  19. paku says:

    Harap misai itam lebat..ke jubo jugak arahnyer..hikhikhik

    0

    0
  20. Anonymous says:

    bertaubat lah abg nara.. dosa membuka aib orang lain.. insaf lah wahai nara..

    0

    0
    • minah jambu setia ngan nenek says:

      kenape pulak kau suroh bang nara brtaubat ???? sepatut Nye orang2 n pengomen2 yg kau suroh brtaubat ..pasal dorang yg buka aib si doyok ni n bukan Nye bang nara…bang nara cuma cakap si doyok ni GAY aje yg dorang berlebih2an ni apesal ?? makna Nye si pengomen kt atas dh biasa try wak doyok pon GAY la jugakkk tkde beza nyeee…

      0

      0
  21. cik mek molek says:

    rmai je mengaku gay.. kat twitter bersepah! xkan laaa kwan2 korg tu xde yg gay….cume x ngku terang2 je kan… hewhehwwww

    ppuan pon x nak la wak doyok nie.Laki je nak kot. hahahahahaha

    0

    0
  22. din dominos says:

    Aku knl dgn si zaheed ni. Baik orgnye

    0

    0
  23. FAZURA JELITA says:

    Errmmmm…….

    Panas Citer ni…..

    Betul kah ini Wak Doyok?

    0

    0
  24. zaza says:

    smpai bila ko nk hidup berpura2 wahai doyok? hehe. cari jelah keje lain. lagi ko dlm industri hiburan,lg teruk org hentam ko. aq bkn apa.kesian dgn ko. ko cari jelah keje lain ye. ko berfesyen,bukan mereka fesyen. rasanya pereka fesyen lain sepatutnya lebih berhak dpt publisiti drpada kau.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    memang betul pun. Gay2 kat KL semua tau. Dia mmg hunter. semua jambu dia nak sapu tp jambu2 layan dia sbb nak tumpang populariti. kalau dulu korg boleh tgk dia byk follow budak jambu, comment and like gambar2 jambu, lepak ngn jambu, we chat, dm. Yg kes kilafairy tu nak cover je. skrg pun dia tak bg jambu tangkap gmbr dgn dia kalau tangkap pun tak boleh tag. takut menimbulkan suspicious. aku sbg “sembahyang pny gay” mmg tau benda ni lama dah. bukan nak aibkan. tapi perangai doyok ni mmg mcm celaka sikit. Riak, menunjuk2, bangga diri mungkin sbb tu ex scandal tu sakit hati dan dedahkan benda tu. pesanan utk doyok. chill lah. jg perangai tu org jaga lah kau. takdanya org nak jatuhkan kau sebab “kejayaan” ataupun “famous yang kau tak mintak” tu pun. Ubah perangai. REAL GENTLEMEN RESPECT OTHERS then only gained repects from others. Sekian wassalam

    0

    0
  26. rena says:

    betul ke tak hanya Allah jer yg tau. Sekrg dia dh belajar dari kesilapan dia. so pls leave him alone. tak baik asyik mengumpat menghina mencaci…jadik kat kita baru kita tau…cheers !

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Lelaki yg suka butang baju sampai butang atas mcm tu…kebanyakkannya GAY….hahaha….cuba korang perhatikan.

    0

    0
  28. tasikpermaisuri says:

    lol kan dah cah lobang!!!!!

    0

    0
  29. Anonymous says:

    gayah

    0

    0
  30. KATY PERIS says:

    Wah….Makin Popular Wak Doyok……
    Semenjak Di Cop GAY…

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Korang ni semua bodohhhh

    0

    0
  32. MILE NONA says:

    Wow…..

    Panas…..

    0

    0
  33. Nora Manis says:

    Wak Doyok “GAY”????

    Btol kerr Zaheed?

    0

    0