Written by serenity | September 12th, 2016

Kalau pembaca masih ingat, Ammar Alfian, Idris Khan dan Atikah Suhaime pernah dikatakan merakam aksi seks threesome menggunakan telefon bimbit sekitar Oktober 2015. Ketiga-tiga mereka menafikan dakwaan itu. Malah Idris Khan mengatakan dia sendiri ingin menonton video tersebut sekiranya wujud. 
 photo ammar.png
Namun sejak dua hari lepas gambar bogel pasangan yang dikatakan Idris dan Atikah telah tersebar di laman tumblr. Ada yang mengatakan gambar itu disebarkan oleh Ammar Alfian, namun Harian Metro melaporkan yang Ammar enggan dikaitkan dengan gambar-gambar itu.


Kata Ammar:

Jangan kaitkan saya dengan gambar bogel itu. Saya tidak ada kena-mengena.

Saya tidak tahu apa-apa. Saya sibuk dengan perniagaan di Australia dan sekarang di Malaysia untuk sambutan Aidiladha bersama keluarga.

Jika gambar bogel itu adalah mereka, biar mereka sendiri yang uruskan.

Malah, Ammar yang kini menetap di Melbourne, Australia memberitahu yang dia tidak akan mengambil peduli terhadap apa yang diperkatakan orang.

Biarlah orang nak fitnah. Lebih baik saya buat hal sendiri lagi bagus.

HM memberitahu Atikah ketika dihubungi menerusi aplikasi WhatsApp mengelak daripada menjawab, manakala Idris masih gagal dihubungi untuk penjelasan lanjut mengenai perkara itu.
 photo tumblr_o9ftj9g5oV1vs093jo3_540.jpgAmmar, Idris dan Atikah pernah berlakon bersama dalam drama Puteri Gunung Ledang yang diterbitkan oleh A. Aida dan disiarkan di HyppTV. Antara pelakon lain yang membintangi drama tersebut ialah Sabhi Sadhi, Amyza Aznan, Aida Khalida, Mimi Ernida, dan Keena Mentor.

Pada Disember 2015 Ammar telah bersara daripada industri seni tempatan dan telah terbang ke luar negara. Daripada apa yang ditulis di akaun Instagramnya, nampak gaya seperti Ammar tidak akan pulang ke Malaysia lagi. Dia juga telah berkahwin senyap-senyap pada 6 Mac lepas.beaufifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Isu Gambar Bogel Idris Khan & Atikah Suhaime: Ammar Alfian Enggan Dikaitkan

  1. ina says:

    ya allah…apelah nak jadi…artis..artis…sebab tu lah laki aku tak bagi kerja or terlibat dalam industri ni…mintak jauh kan lah dari anak2 serta keturunan kita semua bende2 yang tak elok..amin amin..

    artis jgn nk salahkan masyarakat kalau masyarakat pandang serong pada artis. korang yang tunjukkan level korang macam mana di mata masyarakat..

    0

    1
  2. Aku Menyampah says:

    BOIKOTTTT

    0

    0
  3. Saper2 je la says:

    Ya Allah!!! Jauhilah anak cucu cicit aku daripada perlakuan sumbang camni…aamiin aamin…
    Dah x takot dosa mcm x ada agama ke dema ni ha??? Mohon pihak berkaitan gam artis2 yg buat kelaku lahanat camni. Bg pengajaran.

    0

    0
  4. Man kalau says:

    Sila share kalau ada..

    0

    0
  5. nyonya says:

    Jijik betullah bawa berita2x mcm nh….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Mana bf pilot si atikah ni? Hahaha!

    0

    0
    • laura says:

      nak mengayat ex dier balik la tu. si tiara fazlin tu. tp x dpt la. tiara tu pon bunyi nak kawen dah

      0

      0
      • Anonymous says:

        ini la karma agaknyer, nak sgt pmpuan murahan. terlampau tamak mengutip kaca, tanpa sedar dia lepaskan permata. suka tgk tiara fazlin tue happy skang. her new bf lala chan. x tau nama btl apa. but hensem and tampak matang. putih mata la ko afham fareez. melepas habis.

        0

        0
        • Joyah says:

          Aku tgk mcm Tiara ni dengan Faizal Hadi kan skrg? Pilot gak.
          Ex-bf HZ tu…

          0

          0
        • Maimoon says:

          Faizal Hadi. Ex HZ

          0

          0
        • Anonymous says:

          Hanis Zalikha? Wow boleh tahan

          0

          0
        • Anonymous says:

          Hahaha! Afham tu bukan pilot pun lagi kan? Baru cadet as in belum masuk airlines lagi.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Aku kenal dua2 baik si afham mahupun faizal, both sama APFT dgn aq. Afham da msuk airline, still new, cuma dia jenis pilot bru nak up, suka bangga. Faizal wlupun dah 3 bar, dia rilek je tak show off sgt dia pilot. In simple words, selama sama flying school dgn dorang, faizal berganda bagus dri afham, jauh beza. Bagusla klu si tiara tu dgn faizal. Sama2 elok perangai, sesuai.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Aku pun kenal dua-dua jugak si afham and faizal hadi ni. Sama bekas apft. Walaupun aku jeles dengan si afham tu sebab dia muda lagi da dapat kerja airlines. Umur 24, pilot mas, putih sado, kaya, ada bisnes sendiri , anak dato, hidup sentiasa sng jer. Hati mana tak dengki dengan dia tapi tu rezeki dia. Rasanya tak fair nak compare dengan faizal hadi yang umur 33 tahun tu. Jauh beza kot almost 10 tahun

        0

        0
        • Anonymous says:

          up diri sendiri nmpak. hai afham kuikuikui. anak dato boleh la pkai kabel besar. jln kotor mmg senang hidup ko. mcm la kami x tau abah ko baik dgn najib. org pekan pndai cucuk. u had it easy bro. bkn usaha keras sendiri. we r not proud of it pun. ko je yg perasan. bangga sendiri umur muda jd pilot. mmgla muda jd pilot ko degree pn x de. tambah lg abah ko pakai kabel. so x perlu bangga sgt.

          0

          0
        • Arazakiah says:

          Hahahhahahaha.. Seriously.. Tak malu diri gileee…perasaannn duhbb.. Puji diri sndiri si afham nih… Lelzzz.. Poorahh

          0

          0
    • tertipah says:

      faizal hadi ni kat tinder bukan main aktif lagi wei please selamatkan tiara ni. check sikit aktiviti laki ko, aku baru tau dia bf tiara dengan baca komen kat sini. pfftt pilot ni smeua sama la kebanyakannya. ptuih!

      0

      0
      • Anonymous says:

        alah engko..kalau betul nak selamatkn pun, msg je tiara fazlin tu..hantar bukti..dia byk business..phone no dgn email ada terpampang..ckp kosong x guna..jd fitnah je..

        0

        2
  7. Hari nie makan aja says:

    Hai .. Raya pun nak bergosip jugakk .. Maklumlah isu nie panas dengar nyaa .

    Macam lemang yg baru dibakar .. Panas dari ladang .

    0

    0
  8. Saja nak turan bagi PENDAPAT says:

    KASIHAN . Suruh la perempuan tu Balik negara dia sendiri di Singapura .. Datang cari rezeki kat Malaysia masuk industri hiburan Malaysia kena isu macam nie kan Malu dengar Family sendiri ( Walaupun dia kata dia tak buat,Tak bagi komen ) Kan selamat awak masuk industri hiburan negara awak sendiri . Industri hiburan Malaysia Dangerous..
    SELAMAT HARI RAYA.

    0

    0
  9. el says:

    sebenarnya mulai suke si atikah ni sejak belakon drama terlarang sudah rinduku. wajah die cantek, manis, tapi kalau begini tabiatnya, memang tak minatlah

    0

    0
  10. gila batang says:

    sedap la si tikah ni kena jolok dgn batang pelir mamat2 khan ,khan2 mesti besar batangnya dan panassss

    0

    0
  11. Bersabarlah says:

    Idris..awk dah kecewa kn sye
    Hanye stu pesann yg sye nk smpaikan jika benar ape yg dperkatakan mengakulah @ nikahilah gds itu
    Jika salah perbetulkan ape yg sedang bermain diminda masyarakat berkaitan gosip ni

    Berani kerana benar,takut kerana salah

    #ikhlas dri peminat Idris Khan..
    #Sekiann

    0

    1
  12. whosebadsinbad says:

    Jgn jadi bodoh percaya la korang…belum tentu betul…takan la dorang nak buat camni…takan pompuan ni nak sidua ekor ni bukan produser ke director ke…buat tambah je dosa2 kita ni percaya dah le tak baik judge sembarang

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ammar tunjuk kt aku video tue. Atikah Suhaime nie selalu ngadu pasal bf pilot dia kat Ammar. Aku set crew puteri gunung ledang aku tau la. Dierang buat nie masa Atikah Suhaime gadoh dgn bf pilot dier. Pilot terbang dorang threesome.

      0

      0
  13. what a life!!! says:

    takde angin pokok tak goyang la..biase gosip2 dr media ni betul..gile lah dorg ni..tak malu ke kalau berjumpa..klu aku mak aihh…tak tahu nk letak muka kt mane oii!!!

    0

    0
  14. sentap says:

    dah xtau camna nk cari income ke…muka je lawa…
    bawah dah lobos..

    0

    0
  15. minah says:

    bila dah jadi macam ni, orang perempuan jugak yang nampak buruk. belum tentu sahih ke tidak berita ni. harap tak benarlah.

    0

    0
  16. abc says:

    diharap dengan terkeluarnya berita ini..harga ayam sekilogram dipasar akan turun mendadak…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Hellooooooo, mana ammar alfian? Asal crop gambar? Memang lah gambar pecah, gambar zoom & cropped. Lol i dah tengok video tu dekat set shooting **********, sendiri show off dapat atikah. Bodoh betul eh. Sendiri sebar aib, lepastu act innocent. Anyway idris khan, next time jangan bodoh cabar “saya nak juga tengok video threesome tu”. We all know that video exist. Kan sekarang dah kena. Siapa nak tengok gambar konek tecit idris khan search twitter #idriskhan peace ???

    0

    0
  18. DVA says:

    memang sah minah ni gan mamat tu ! da terANG2 gmbar diaorg xkan kebetulan pulak couple muka sama mcm diaorg . jangan nafikan lagi wahai minah . haha

    0

    0
  19. atikahsedap says:

    dh lama aku mengidam atikah ni..dulu slalu fap tgk muka dia..untungla mamat 2 ekor ni..mesti ketat atikah ni..

    0

    0
  20. Shame2 x malu says:

    Gambar bogel ke x berbaju?? Yg pmpnnya elok je berbaju. Gmbr laki tu blm tentu bogel. Tp x berbaju tu kompom2 dh..

    0

    0
  21. toto yang empuk says:

    aku siyes tak faham dgn dajal ammar ni, sayang nama dah cantik tp perangai mgalahkan setan. dari dulu2 lagi dajal ni sukakan kontolbesi. kata dah bhijrah ke aussie tp lagi nk upkan diri yg dah sendu. klu kau org nak bthreesome pun takyah la nk bagitau satu dunia. dh ko sedap2 main pastu ko aniaya kawan2 kau tuh. dulu mcmtu gak, time si EX die nak kawin dgn pengarah poplar tu, siap dia canangkan lgi dh lobos depan belakang. apa ni? definitely, he is so sick ~ si dajal ni nak buktikan apa ya? baik ko belakon blue je. boleh tak jgn upkan crita si sejuk beku dajal ni lagi. ko dah kat aussie ko duk diam2 sana g kutip kerang byk takyah balit malaysia lg. nyah ko!

    1

    0
  22. lyssa says:

    besar la barang idris khan ni..sampai ke pusat..mesti senak ni

    0

    0