Written by Bella | April 29th, 2016

Mira Filzah tidak menolak kemungkinan ada pihak yang cuba menjatuhkan maruahnya sebagai wanita bertudung apabila baru-baru ini foto beliau beraksi lucah yang telah diedit menjadi viral di Internet.

Walaubagaimanapun, Mira merasa sedikit lega apabila peminat beliau tidak mudah terpengaruh dengan foto berkenaan dan meghukum beliau.

Saya tidak rasa populariti saya sebagai pelakon ada kena mengena dengan perbuatan ini tetapi ia lebih kepada niat tidak baik pihak berkenaan yang saya sendiri tidak tahu siapa atau apa tujuannya.

Bagaimanapun saya lega kerana peminat dan masyarakat tidak terpedaya dengan gambar tersebut kerana jelas ia telah di edit.

Mira menjelaskan gambar berkenaan diambil ketika beliau sedang memegang makanan yang ditaja bersempena sambutan hari jadinya yang diadakan oleh kelab peminatnya dan bukannya memakan jeli berbentuk kemaluan lelaki seperti yang tersebar sebelum ini.

Sumber Berita : mStar Online

34 responses to Isu Foto Lucah : Mira Filzah Yakin Ada Pihak Cuba Jatuhkan Maruahnya

  1. Morasss says:

    Pleaseee laa jgn gedik-gedik. Btw, tgh meningkat naik kan, mmg laa mcm-mcm org buat. Dia ni lawa. Tpi bila org cakap lawa gila. Cntik gile. Mcm…… Duhh. Dia edit banyak maaa. Please natural lahh sikit sis. Kurangkan selfie. Tingkat prestasi. Peace yowwww.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    dah ko gedik semacam dik. suka buat2 perangai manja mcm kucing gatal…
    ..mengundang la.

    0

    0
  3. MIRAFILZAH.BLOGSPOT.COM says:

    Nantikan telemovie Cinta Si Wedding Planner Raya
    pada hari raya nanti di TV 3….. Daripada MiraFilzah.blogspot.com

    0

    0
  4. lala says:

    lol..dildo merah ko dpt. lain kali tu buat perangai sopan sket la. dah ler ko bhijab….

    0

    0
  5. kibod wariya says:

    bosan la asyik gosip pasal dia, ruhainis dgn janna nick. kat mesia mmg ada depa ni ja ka? menyampah dengar mira ni cakap r. mirrrra rrrrasa mirrrrra laparrrr

    0

    0
  6. Anonymous says:

    miang…manja yg dibuat2. byk g meluat kt uitm ni.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Sebab tu jangan bergambar menganga. Tangan tangan jahat ramai je intai peluang nak jatuhkan.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    AKSI LAPAR BATANG. PADAN MUKA….

    0

    0
  9. Mama says:

    aksi bitch2 x pyh la dik. kaw tu berkelitup. buat perangai elok2 lain kali.

    0

    0
  10. Anon says:

    Dulu zaman dia modelling minat jugak. Tapi lately semenjak dia berlakon dia dah lain, makin gedik, tudung pun makin singkat. Please jadi MF yg dulu

    0

    0
  11. Dastar says:

    dear mira filzah, dari zaman kau belum jadi pelakon lagi orang dah edit gambar2 kau. salah satu puncanya ialah ko sendiri yg suka bergambar dan upload untuk tatapan umum. bila dah umum tu dalamnya ada jugaklah manusia2 jahat. umpama kau bagi peluang terhidang, diorang layan saja.

    bukan tak boleh nak upload, posing sana sini, tapi beringat lah..
    apa2 pun selamat maju jaya dalam karier.

    0

    0
  12. anonymous says:

    Dlm drama cinta c wedding planner tu dia nmpk control ayu, control cun..padahal rmi lg plakon pmpuan yg bbakat yg cun n lg bgs xcontrol2 mcm dia….hmmmm….pelikkkk

    0

    0
  13. melati says:

    Bila plak ko ader peminat ????..perasan Diva….!!! Mira Filzah walaupun ko cuba popular kan diri ko, tapi ko ibarat Lembu…yg puja ko cuma kaum Keluarga ko jewww…Mira Filzah , saya tahu lah muka anda macam Ramlah Ram , tapi jgn lew perasan…Ramlah Ram tu Penyanyi Femes…ko ti hanya Pelakon kayu……kikikiki..

    0

    0
  14. man in pink says:

    i saw lakonan dia ni just below average ja, I’m not rilly interested to watch myb coz her voice yg manja2 gitu & a bit kayu , she need to improve her acting skills,like Mia ahmad i cn see her acting was improved much better than bfor,I’m mentioned Mia ahmad here coz mrk be dua ni selalu di perbandingkn oleh netizen, for my opinion pelakon baru wanita yg tgh up now & berbakat is JN & Zarah McW keep up the good work

    0

    0
  15. x says:

    Kau yg cari,ha!mendapatla.yg bergambar mcm nak kolom tu mgapa?

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Kurang2 kanlah selpie mepie dan upload dalam media sosial supaya gambar2 anda tidak disalahguna lagi. Harap faham la apa yang kami semua sampaikan ni ye cik mira filzah.

    0

    0
  17. apa la komen kamu ni. majoritiny cam x puas hati. biarkan je la dy.. doakan je la yg baik. x ya la nak sibuk mengata. mcm la perangai korg tu PERFECT SNGT. errr. apa” pun. akak MF. comell. n ayu sangat. ..

    0

    0
  18. cuba korg kt tmpt dya. pastu dpt komen cam korg ni. mesti sakit hati an. iss.. cam la perfect sgt. nk ckp mcm” . ish. plesss la. apa” pun. goodluck Kak mira yg comel

    0

    0
  19. Yayaya says:

    Nak fikir positif cemana klugitu la lagaknya bergambor… Huhu. Hati2 la bergambor dan upload ye mira filzah. Harap2 lepas ni cuba la dengar nasihat kami ni sket. Klu nk lebih selamat, private kan IG tu. klu public, senang la org nk screenshot atau save gambar sangap awk tu… Erm.. Memacam… Nk lebih selamat lagi, xpayah upload terus gmbar2 merepek camtu. Amek gmbar biar la senonoh sket. Awk tu graduan universiti. Mesti lebih ‘cerdik’ dalam berpikior. Ye x..

    0

    0
  20. yuyu says:

    satu je ak blh kata-padan muka!x beradap nk bergambar, aksi gletis cam glitoris x padan ngn bertudung, ni baru sikit, klu masih bergletis gak ak memg xheran tetibe ade video pkai muka dia ni haa!GALOK sangat kang da mendapat!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    sebab tu la bergambar jangan gedik sangat dik.. pastu post kat media sosial. Memang jadi bahan la..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    nak sgt jadi retiss kenala hadap benda2 cmni..name pun ko public figure. kalu xnk, pls private ig n kurangkan skit selfie tu.. gambar same je pun semua.. bezanya ko tukar2 tudung n baju.. ni baru skit dah dok canang sane sini, kluar dua tiga statement. rileks2 sudeyy.. lagi satu xminat cara die berlakon.. xnatural.mcm buat2 sgt. minat janna nick berlakon. santai je..

    0

    0
  23. nico roland says:

    Mira filzah cantik Dan comel…

    Org bodoh mana lah yg edit gambar mcm tu

    0

    0