Written by AbangNara | April 29th, 2009

norish karman

Kami pening. Tak faham dengan isu perceraian Norish Karman dan suaminya. Tak tahu siapa yang bersalah. Ada yang kata Norish Karman pasang laki lain. Ada yang kata suaminya main kayu tiga.

Pening kepala dibuatnya. Kalau nak bercerai, bercerailah elok-elok. Pikirkan anak-anak. Bukannya libatkan suami dan isteri ajer. Nanti lama-lama anak-anak yang sengsara.

Kalau ada pembaca yang mengetahu cerita sebenar tentang perceraian Norish Karman nie, mehla kongsi-kongsi. Lagi gambar Norish Karman bersama anaknya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

norish karman

norish karman

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

73 responses to Isu Cerai Norish Karman, Apa Kes Sebenarnya?

  1. Penari Poco2 says:

    sedih aku nengok…isk…isk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      yeah aku 1st…xkecohpun!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • singa ganaz says:

        ni bukan kecoh.. menggelabah jer…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ko ler yg menggelabah.
          aku x.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          hahaha… nk lagi best menggelabit….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          AKU BARU JER SAMPAI RUMAH.
          MALAM NI AKU XDPT CHAT NGAN KORANG SUME,
          AKU ADA FAREWELL DINNER…
          BUDAK SINGA…MLM NI KO JGAN GANAZ2 TAU…
          kikiki…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          selamat berdinner… esok xchat pun xpe…. hahaha..

          p/s:won’t be in msia this few days…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aku tau ko g afghanistan.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mien.. says:

          lucu2 ar korang ni..kne tgkp kering bru tau..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          PENGUMUMAN…
          UNTUK MAKLUMAN KENGKAWAN SUME…
          HARI NI RAKYAT JELATA NEGERI SARAWAK DILANDA KESEDIHAN BERIKUTAN KEMANGKATAN ISTERI KEPADA KETUA MENTERI SARAWAK, DATIN HJH LAILA TAIB.
          ALLAHYARHAMAH TELAH MENGHEMBUSKAN NAFAS TERAKHIRNYA PETANG TADI AKIBAT PENYAKIT YANG DITANGGUNGINYA.
          KENGKAWAN MUSLIM YANG TERBACA PENGUMUMAN NI,
          DENGAN RENDAH HATI MEMOHON AGAR SEDEKAHKAN
          AL-FATIHAH KEPADA ALLAHYARHAMAH. SEMOGA ALLAH
          MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH ALLAHYARHAMAH.
          AMIN…….AL-FATIHAH.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • mien.. says:

          yeke..aku bru tau je ni..papepn moge rohnye dcucuri rhmat skmo hndaknye.amin….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cantikkk says:

      aku sokong ko norish!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. Penari Poco2 says:

    sbnrnya aku yg sdg online ngan norish ngan anaknya tue…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. iu says:

    norish lar salah..artis kan suke cam tu…da dpt kawin dato pun tk bersyukur…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      dunia sbg artis byk pancaroba…
      kat luar scene…perangai buruk bg ape…
      laki bini kat umah setia menunggu…
      die kat lokasi…sng2 peluk orglain, minum, merokok dsb…
      itu lah akibatnya berlaku penceraian kebanyakan artis kite…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. zarina says:

    erm..no komen..
    pepe pun anak perlu d utamekan..mgkin dah xde jodoh..
    allah maha mengetahui..dlm hal ni, jgn nk menunding jari sape salah sape benar..due2 bersalah.. yg pnting hargai pe yg de dpn mate..2 jek…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. mantikulaz says:

    susah jugaklah dengan dunia artis skang ni…
    semuany nak bercerai berai..
    tggu masa nak terburai je lagi…
    hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. lilies says:

    no comment but as far as know bile da derai niyh memasing xnak mengalah..yg de anak,anak akan jdi mangsa dengan atau tanpa disedari..dok bising sana sini..anak yg xtau pape..tanggung derita..jiwa n mental tertekan..kusut..so please lar those who want cerai2 niyh love your kids more and more cuz @ this time they really need your support..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. pelir nan sebatang.. says:

    dier nak rase b****g aku tuh…apa class b****g dato ngan luqman tuh…aku punyer lagi powerr!!!!SUPERR POWERRR..!!!( sore jin )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Datuk Usop says:

    Mau bercerai,
    tapi mau RM10500 sebulan
    mau murano
    wahhh…

    mintak la kancil & dok je lah apartment… kan mudah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. bobolia says:

    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. minnie comey says:

    aku idok le campor..lantak ko la norish..ko bkn kakak aku..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. nana says:

    nangis pun cun….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  12. mien.. says:

    sbr je la kehadapan kakakku norish..idup mmg byk pancaroba..!!1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. rubiah suparman says:

    penulsi blog kata nosrish pasang kaki lagik??tk cukup ke 2 kaki yg ade??muhuhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. now_tea_boy says:

    POMPUAN….dah senang,laki syang x syukur..g wat onar blakang laki,dah jadi mcm ni ,baru nak nagis…dah masak sgat dah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Lovelyvic says:

    Smlm laki dia ckp kat paper… laki dia ada bukti norish ada lelaki lain. Even family laki tu sendiri dah inform ngan laki norish… yg mmg norish bercinta sama anak dia.. mintak hubby norish nasihatkan bf norish…

    Tapi yang peliknya hubby norish mmg relax habis walaupun tahu norish ada bf lain. Rasanya hubby dia pun ada pmpn lain la…. agaknya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      dia relax sb bende tu kehendak norish sendiri…
      dia x rugi pe2!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        aku kan kalu dpt laki kaya..
        malas la nak berlakon lg..
        duk umah jaga makan minum laki…
        jaga anak2…
        xde sb laki kite nak main kayu tiga kalu kita
        ambil berat pasal rumahtangga…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. moji says:

    per kes yg dia nak bercerai ekkk??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. sazzy says:

    tak tahu sapa betul sapa salah, masih 2 nak tutup salah, so anak yg kena tempias… ciannye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. shana says:

    beban ibu dan juga ayah,tpi beban lgi bgi ank2.
    cian..ank yg jdi mangsa pnceraian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yusha says:

      tapi kalau dah tak ade kepercayaan dalam rumahtangga ni, takde maknenya hidup bersama….memang ksian anak2..do the best norish

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. melissa says:

    hnya dorg jek yg tau pe sbnarnya yg terjdi kt umh tgga dorg…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kect says:

    mmg norish main kayu tiga….laki tua dah ada ada hati dok msg/call laki muda…realiti punya.kecian kat laki tua dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. cikgu muda says:

    terimalah seadanya…
    muhasabah diri.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. leesa4003 says:

    artis zaman sekarang nak heran apa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. CEO says:

    norish xpe,sabar,abg ad ni…ujg taun ni kite kawin ye,yer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. […] dulu kami ada menyatakan kekeliruan tentang siapa yang bersalah dalam kes penceraian Norish Karman, hari ini akhirnya suami Norish Karman, Dato’ Hashimuddin Abdul Kadir telah pun bersuara […]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. thegreat1 says:

    ITU LAH !! KALAU MUKA LAWA, CANTIK & SEKSI.., TETAPI GATALLLL !! APA GUNA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Rempit !! says:

    rupanya ada juga pompuan yang suka berseronok BENDA tu. …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. BajetCiput says:

    Dato’ Hashimuddin tuh ex-bos saya.

    Sapa ada baca gosip dlm METRO ahad 3/5/09. “Norish tu pelakon, dlm kehidupan realiti pun dia berlakon tapi sebenarnya dia tu plastik”

    Pada pendapat saya perkara tuh memang ada kebenarannya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. ceo says:

    NORISH PENIPU! JANGAN PERCAYA DIA MENANGIS!! DIA MAMPU MENANGIS BILA BILA MASA SEBAB DIA TU PELAKON!! PELAKON MEMANG HEBAT DALAM MENIPU DAN MENAGIH SIMPATI ORANG RAMAI!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. FCUK says:

    buto la norish karman.! si miskin tak sedar diri! penegemis jalanan dan makan duit datuk! buto lah!! kaki kikis!! kikis duit orang lain!! menipu je keje. sial la ko!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. boxer hugo bosss says:

    ntah ler spe yg btol n slh..
    hanye dri empunye je yg tau spe slh..
    msing2 ade slh tue..
    da kate manusie mmg akan ade slh n silap antare leh handle or not jew kan,,,,
    tgk tue pict anak die..xleh nk wat ape..cube renung ape ank tue pk..mak bapak aku cerai..aku nk jd ape?n idup ngn spe?ayh da xde spe nk tegah salah silap aku?masuk tb msok surtkhbar?nk jd ape?
    ksah idup jd tontonan..
    kat sekolah msti kne sndir nyer…
    frenkly said,mak bapak skunk da mule jemu antare stu sme lain nk idup bebas wat dose..xnk de comitment sne sni..nk idup cam bujang..
    2 ler jd nyer…
    sume nyer dtg dri hati n diri kite sndri beb! sme gak org besa cm kite kan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ismail says:

    korang ni semua bodoh membuang masa ….korang jagala tepi kain sendiri ….sibuk jaga tepi kain org bodoh korang ni semua….bangang ….ni la melyu kuno,,kampung…ni baru bercerai…kalau pompuan pakai coli jer ntah mcm mana korang nya kampung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. MEME says:

    gila betul pompuan ni. memalukn orang pompuan je. dasar pelakon, ingat orang kesian ke tengok air mata awk 2…menyampah!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. neng says:

    meme..tak baik tau menghukum sblh pihak je,u tak tau apa yg benar2 terjadi,klu pun seorg isteri tu curang kita kena fikir apa puncanya..u ingt hidup bermandikan kemewahan cukup utk buat seseorg bahagia?for me NOT..kasih sayang itu lebih penting dalam sebuah keluarga daripada harta yang melimpah..apalagi terpaksa berkongsi hidup dgn seorg yg workaholic,oh no..i hate it..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. paijaa says:

    xpatut2…dah idup senang pun nk wat hal lg..ada suami ada anak ada family ada harta…xbersyukur btol..nasib baik suami dia baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. imie says:

    ek eleh..menangis konon..huh….khidupan artis ni semua pembohongan semata-mata a.k.a hipokrit..meluat aku tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. […] dulu kami ada menyatakan kekeliruan tentang siapa yang bersalah dalam kes penceraian Norish Karman hari ini akhirnya suami Norish Karman, Dato’ Hashimuddin Abdul Kadir telah pun bersuara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0