Written by AbangNara | April 29th, 2009

norish karman

Kami pening. Tak faham dengan isu perceraian Norish Karman dan suaminya. Tak tahu siapa yang bersalah. Ada yang kata Norish Karman pasang laki lain. Ada yang kata suaminya main kayu tiga.

Pening kepala dibuatnya. Kalau nak bercerai, bercerailah elok-elok. Pikirkan anak-anak. Bukannya libatkan suami dan isteri ajer. Nanti lama-lama anak-anak yang sengsara.

Kalau ada pembaca yang mengetahu cerita sebenar tentang perceraian Norish Karman nie, mehla kongsi-kongsi. Lagi gambar Norish Karman bersama anaknya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

norish karman

norish karman

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

73 responses to Isu Cerai Norish Karman, Apa Kes Sebenarnya?

  1. Penari Poco2 says:

    sedih aku nengok…isk…isk.

    0
    0
  2. Penari Poco2 says:

    sbnrnya aku yg sdg online ngan norish ngan anaknya tue…

    0
    0
  3. iu says:

    norish lar salah..artis kan suke cam tu…da dpt kawin dato pun tk bersyukur…

    0
    0
  4. zarina says:

    erm..no komen..
    pepe pun anak perlu d utamekan..mgkin dah xde jodoh..
    allah maha mengetahui..dlm hal ni, jgn nk menunding jari sape salah sape benar..due2 bersalah.. yg pnting hargai pe yg de dpn mate..2 jek…..

    0
    0
  5. mantikulaz says:

    susah jugaklah dengan dunia artis skang ni…
    semuany nak bercerai berai..
    tggu masa nak terburai je lagi…
    hehehe..

    0
    0
  6. lilies says:

    no comment but as far as know bile da derai niyh memasing xnak mengalah..yg de anak,anak akan jdi mangsa dengan atau tanpa disedari..dok bising sana sini..anak yg xtau pape..tanggung derita..jiwa n mental tertekan..kusut..so please lar those who want cerai2 niyh love your kids more and more cuz @ this time they really need your support..

    0
    0
  7. pelir nan sebatang.. says:

    dier nak rase b****g aku tuh…apa class b****g dato ngan luqman tuh…aku punyer lagi powerr!!!!SUPERR POWERRR..!!!( sore jin )

    0
    0
  8. Datuk Usop says:

    Mau bercerai,
    tapi mau RM10500 sebulan
    mau murano
    wahhh…

    mintak la kancil & dok je lah apartment… kan mudah..

    0
    0
  9. bobolia says:

    huhu

    0
    0
  10. minnie comey says:

    aku idok le campor..lantak ko la norish..ko bkn kakak aku..

    0
    0
  11. nana says:

    nangis pun cun….

    0
    0
  12. mien.. says:

    sbr je la kehadapan kakakku norish..idup mmg byk pancaroba..!!1

    0
    0
  13. rubiah suparman says:

    penulsi blog kata nosrish pasang kaki lagik??tk cukup ke 2 kaki yg ade??muhuhuhu…

    0
    0
  14. now_tea_boy says:

    POMPUAN….dah senang,laki syang x syukur..g wat onar blakang laki,dah jadi mcm ni ,baru nak nagis…dah masak sgat dah.

    0
    0
  15. Lovelyvic says:

    Smlm laki dia ckp kat paper… laki dia ada bukti norish ada lelaki lain. Even family laki tu sendiri dah inform ngan laki norish… yg mmg norish bercinta sama anak dia.. mintak hubby norish nasihatkan bf norish…

    Tapi yang peliknya hubby norish mmg relax habis walaupun tahu norish ada bf lain. Rasanya hubby dia pun ada pmpn lain la…. agaknya…

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      dia relax sb bende tu kehendak norish sendiri…
      dia x rugi pe2!!!

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aku kan kalu dpt laki kaya..
        malas la nak berlakon lg..
        duk umah jaga makan minum laki…
        jaga anak2…
        xde sb laki kite nak main kayu tiga kalu kita
        ambil berat pasal rumahtangga…

        0
        0
  16. moji says:

    per kes yg dia nak bercerai ekkk??

    0
    0
  17. sazzy says:

    tak tahu sapa betul sapa salah, masih 2 nak tutup salah, so anak yg kena tempias… ciannye

    0
    0
  18. shana says:

    beban ibu dan juga ayah,tpi beban lgi bgi ank2.
    cian..ank yg jdi mangsa pnceraian.

    0
    0
  19. melissa says:

    hnya dorg jek yg tau pe sbnarnya yg terjdi kt umh tgga dorg…..

    0
    0
  20. kect says:

    mmg norish main kayu tiga….laki tua dah ada ada hati dok msg/call laki muda…realiti punya.kecian kat laki tua dia

    0
    0
  21. cikgu muda says:

    terimalah seadanya…
    muhasabah diri.

    0
    0
  22. leesa4003 says:

    artis zaman sekarang nak heran apa

    0
    0
  23. CEO says:

    norish xpe,sabar,abg ad ni…ujg taun ni kite kawin ye,yer…

    0
    0
  24. […] dulu kami ada menyatakan kekeliruan tentang siapa yang bersalah dalam kes penceraian Norish Karman, hari ini akhirnya suami Norish Karman, Dato’ Hashimuddin Abdul Kadir telah pun bersuara […]

    0
    0
  25. thegreat1 says:

    ITU LAH !! KALAU MUKA LAWA, CANTIK & SEKSI.., TETAPI GATALLLL !! APA GUNA…

    0
    0
  26. Rempit !! says:

    rupanya ada juga pompuan yang suka berseronok BENDA tu. …

    0
    0
  27. BajetCiput says:

    Dato’ Hashimuddin tuh ex-bos saya.

    Sapa ada baca gosip dlm METRO ahad 3/5/09. “Norish tu pelakon, dlm kehidupan realiti pun dia berlakon tapi sebenarnya dia tu plastik”

    Pada pendapat saya perkara tuh memang ada kebenarannya

    0
    0
  28. ceo says:

    NORISH PENIPU! JANGAN PERCAYA DIA MENANGIS!! DIA MAMPU MENANGIS BILA BILA MASA SEBAB DIA TU PELAKON!! PELAKON MEMANG HEBAT DALAM MENIPU DAN MENAGIH SIMPATI ORANG RAMAI!!

    0
    0
  29. FCUK says:

    buto la norish karman.! si miskin tak sedar diri! penegemis jalanan dan makan duit datuk! buto lah!! kaki kikis!! kikis duit orang lain!! menipu je keje. sial la ko!!

    0
    0
  30. boxer hugo bosss says:

    ntah ler spe yg btol n slh..
    hanye dri empunye je yg tau spe slh..
    msing2 ade slh tue..
    da kate manusie mmg akan ade slh n silap antare leh handle or not jew kan,,,,
    tgk tue pict anak die..xleh nk wat ape..cube renung ape ank tue pk..mak bapak aku cerai..aku nk jd ape?n idup ngn spe?ayh da xde spe nk tegah salah silap aku?masuk tb msok surtkhbar?nk jd ape?
    ksah idup jd tontonan..
    kat sekolah msti kne sndir nyer…
    frenkly said,mak bapak skunk da mule jemu antare stu sme lain nk idup bebas wat dose..xnk de comitment sne sni..nk idup cam bujang..
    2 ler jd nyer…
    sume nyer dtg dri hati n diri kite sndri beb! sme gak org besa cm kite kan….

    0
    0
  31. ismail says:

    korang ni semua bodoh membuang masa ….korang jagala tepi kain sendiri ….sibuk jaga tepi kain org bodoh korang ni semua….bangang ….ni la melyu kuno,,kampung…ni baru bercerai…kalau pompuan pakai coli jer ntah mcm mana korang nya kampung

    0
    0
  32. MEME says:

    gila betul pompuan ni. memalukn orang pompuan je. dasar pelakon, ingat orang kesian ke tengok air mata awk 2…menyampah!!!!

    0
    0
  33. neng says:

    meme..tak baik tau menghukum sblh pihak je,u tak tau apa yg benar2 terjadi,klu pun seorg isteri tu curang kita kena fikir apa puncanya..u ingt hidup bermandikan kemewahan cukup utk buat seseorg bahagia?for me NOT..kasih sayang itu lebih penting dalam sebuah keluarga daripada harta yang melimpah..apalagi terpaksa berkongsi hidup dgn seorg yg workaholic,oh no..i hate it..

    0
    0
  34. paijaa says:

    xpatut2…dah idup senang pun nk wat hal lg..ada suami ada anak ada family ada harta…xbersyukur btol..nasib baik suami dia baik

    0
    0
  35. imie says:

    ek eleh..menangis konon..huh….khidupan artis ni semua pembohongan semata-mata a.k.a hipokrit..meluat aku tgk

    0
    0
  36. […] dulu kami ada menyatakan kekeliruan tentang siapa yang bersalah dalam kes penceraian Norish Karman hari ini akhirnya suami Norish Karman, Dato’ Hashimuddin Abdul Kadir telah pun bersuara […]

    0
    0