Written by AbangNara | August 22nd, 2011

2 orang masih single lagi seorang sudah taken. Tapi Lisa sudah ada yang punya, so yang betul-betul single ialah Irma Hasmie. Namun ketiga-tiganya memang mempunyai daya penarik masing-masing. Semuanya gorgeous sangat-sangat kan?

irma hasmie media hiburan

Dapatkan Media Hiburan edisi Hari Raya untuk cerita lebih lanjut tentang 3 selebriti popular ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Irma Hasmie, Lisa Surihani Dan Siti Nurhaliza Cantik Sangat Dalam Media Hiburan Edisi Raya

  1. jade says:

    cantiknya ciptaan Allah

    0

    0
    • Justin Bibir says:

      nape la aku mcm bosan tgk muka tok T ni.. sane sini asek muka die jew…nk raye nt lg la..sume stesen tv die konker~ duhhhhh…

      0

      0
      • Dinda says:

        Fazura lagi cantik….!!!!

        0

        0
      • sidaracantikmanis says:

        kalo ko letak aris lain da ker org nk tgk..dulu ada mawi..syp jer skrg ni…bukan org tak bgi peluang…cuma kalo letak pun da ker yg nak tgk dia…

        0

        0
      • sharifah says:

        Ai rasa ape yg ko rasa..raya nt meh buka channel tamil je,,

        0

        0
      • fina says:

        bese jew~~… i lg hawt!!

        0

        0
      • yaya says:

        mungkin yaya tersilap pandang…tp kan… u all perasan x… bibir dia sedikit aneh skang…. bibir atas dia mcm nipis…. ermmm..teknik makeup ke xtau la kan…. adooiiii… ni mesti pengaruh KD….. hurmmm…xsangka lak dia pun main bedah2……

        0

        0
    • Gorgon says:

      bertudung, separuh tudung, langsung tak bertudung! waa gandingan TRIO mantop! kahkah..

      0

      0
  2. jade says:

    sukanya aku tengok. cantik.

    0

    0
  3. MR_RIGHT says:

    ohh. terpikat ! haha

    0

    0
  4. gorengponsodap says:

    tengok.xpakai seksi pun gojes wat.tayah nak posing maut background masjid.dang!

    0

    0
  5. sharifah says:

    tok t bak purnama mengembang cantik menarik kau mmg tercantik..siapalah yg beruntung dpt dia..

    0

    0
  6. syai says:

    peh cntik gler…x pyh dok pkai seksi2 pn dh cantk..tahniah perubhan yang trbaik..

    0

    0
  7. choki terperanjat sakan.. says:

    memang cantik dan ayu Irma bertudung penuh.. semoga perubahan ini bertambah tambah kemanisan dirinya…. Insyallah =)

    0

    0
  8. babycomel says:

    seorang bertudung, seorang separuh bertudung , seorang langsung tak ber tudung…macam graph pun ade..

    walau ape pon..ketiga-tiga artis nie mempunyai budi pekerti dan bersopan santun..semoga allah terus merahmati mereka dan membuka pintu hati Dato Siti dan Lisa Surihani agar menutup aurat suatu hari nanti.Amin.

    0

    0
  9. langkah mayatnya dulu !!! says:

    cantik sngguh irma hasmi bertudung penuh ;-) ct nurhaliza, out of dated!!! :D lisa surihani, besa2 jer ;-)

    0

    0
  10. yoe says:

    sah2 siti femes…kt mane2 ade jer muka dia

    0

    0
  11. gadis sopan says:

    bertudung lagi suweet cm irma…

    0

    0
  12. biskut says:

    kalau ct pakai tudung mcm irma hasmi kan cantik..semoga ct berubah amin…

    0

    0
  13. memey says:

    i lagi hawt apesal i tak masuk sekali…sobss…

    0

    0
    • choki terperanjat sakan.. says:

      kau Memey ?? kau nak masuk sekali??? bole bole… nanti kau akan masuk dlm surat khabar berita utama lagi…

      Sebab apa kau masuk paper?? kita tunggu roda kehidupan berpusing dan terkena kat batang hidung kau balik…

      WHAT GOES AROUND WILL CAME BACK AROUND

      0

      0
  14. xxxx says:

    sebok la ko memey

    0

    0
  15. rxz says:

    full coverage, half coverage, no coverage

    0

    0
  16. farara says:

    bile tengok2 balik, takde lah cantik sangat lisa surihani neh……………

    0

    0
  17. mak aihhh says:

    muka dato siti dgn lisa nk dekat sama la.. da mcm adik bradik :) irma gojes.

    0

    0
  18. battygenie says:

    Kenapa Irma nampak tua?

    0

    0
  19. emalin says:

    cantiknya mereka

    0

    0
  20. meaow says:

    irma nmpk cm aida khalida jer….

    0

    0
  21. Lisa Hanie says:

    Apesal tengok muka lisa makin lama makin gedik..Semenjak bercinta dgn yusri btmbh2 gedik aq tgok dea..Dah x mcm dl…Takk suka lisa xpaham kenape korang agungkan sangat,duk puja2 sangat..Berlakon ntah ape2 jee…Macam kayu..Better lagi lakonan Fazura and Tiz…

    0

    0
    • eli says:

      rase cmtu jgk..die pemez sbb muke die je..blakon xbrape menjadi.. die ramai fans sbb imej die yg mcm comel + mcm sopan/lemah lembut..tp dr segi kesopanan, xde la die sopan sgt pun kalau tgk gambar2 n video2 die betul2..gedik n seksi je sbenarnya.. Tapi biasela, dunie artis, mmg takde ape yg kite bleh pecaya..nak jd artis tu sendiri asalnya mmg perlu ade sifat gedik tu, baru la nak jd artis.. juz my opinion anyway..

      0

      0
  22. laNt0K LeW says:

    suke nengok muka irma hasmie….makin comel pulak lepas bertudung nih…hikhikhik ;-)

    0

    0
  23. bukan buluh perindu says:

    Apesal bju tok ti tu smakin luas dedahan d bhgian lehernya 2…better lg tok ti sblm kawen..nmpk sweet jer.. trtutup jer baju..xketat… tp skrg makin pelik fesyen tok ti nih… bju smakin ketat n smakin mnampakkn bntuk tubuh..

    0

    0
  24. Lagubestbest says:

    Dulu rasa besh tgok Lisa. Tapi semenjak dua menjak ni lisa suka bereksperimentasi dengan baju yang terdedah/nipis. Soe.. Dah xrasa kagum dah, lagipun dia papan je.

    0

    0
  25. abu says:

    nak pakai tudung, pakai betul2, x nak pakai cabut je. ntah hape2 nye pesen

    0

    0
  26. d dutchess says:

    bosan dgn ctkus the mother of homewrecker, sb tu ramai yg suka kawin laki org, memey tu ikut jejak langkah kakak ct dia tula..pastu bangga org taja juta2 at least ctkus mmg mampu nak buat grand wedding. irma is such a beautiful lady… proud of her

    0

    0
  27. ian says:

    amboi,cantik y datok siti tuh

    0

    0
  28. bel says:

    irma balik umrah terus bertudung litup..yg bru balik haji?? haih..kte doakan jer lah semoga dpt hidayah Allah satu hari nanti..=)

    0

    0
  29. aCHe says:

    Muka Lisa seiras Memey kan..
    Lisa=Memey..Memey=Lisa

    0

    0