Written by AbangNara | December 24th, 2012

Lama tidak mendengar perkembangan terkini Irma Hasmie dan suaminya, Redza Syah. Tup-tup majalah Media Hiburan kali ini menampilkan pasangan suami isteri ini sebagai cover majalah mereka. Kandungan Irma sudah mula kelihatan dan yang paling penting, seri ibu mengandung memang jelas di wajah Irma.

irma hasmie

Pasti Irma dan suami sudah tidak sabar-sabar lagi untuk bergelar ayah dan ibu. Yang penting kesihatan kena jaga. Rehatkan badan banyak-banyak. Jangan paksa diri buat kerja berat. Semoga urusan Irma ketika bersalin kelak akan dipermudahkan. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Anda juga boleh membeli majalah Media Hiburan di laman web Emall Karangkraf. Hanya RM2.80 sahaja. Perlu diingatkan yang pembacaan hanya boleh dilakukan di smartphone dan gadjet sahaja.

42 responses to Irma Hasmie Dan Suami Hiasi Muka Depan Majalah Media Hiburan

  1. Jemah Jematon Jr says:

    I First Ker!!!

    • Anonymous says:










































































































































































































































































































      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        bil la irma ni nak merisik kak cham jd madu dia! oh abg Reza ku..

        • adik lelaki redza says:

          jom kak cham kita date petang ni kul 6.00 , kak cham jgn risau i pun hensem mcm abang i jugak

        • Kak Bedah Mee Utara says:

          gatai merenyam kak cham ni, org kl mmg gatai. org utara takdak pon yg gatai mcm hang!

        • Anonymous says:

          kak bedah mee utara. kalo da tawu org kl ni menggatal. hah toksah dtg kl. hang dok ja kt kampung utara hang tu..mcm la bagus sgt nak ckp org kl tak elok. club2 kt kl ni pn penoh ngan org dtg dari kampung..especially dari utara. tak sedar diri!!!

    • Nayra Mikaila says:

      x sabaq nak tengak Nabil berbesan ngan Irma. Kompom meletop!

    • PeahPooh says:

      Tahniah. Kerana anda dapat tempat first. Anda memenangi maria ozawa. Terima kasih kerana menyertai pertandingan “first beautifulnara”

    • PedahPooh says:

      Tahniah kerana anda mendapat tempat first. Sebagai ganjaran, Anda mendapat maria ozawa sebagai hadiah. Terima kasih kerana menyertai pertandingan “first beautifulnara”

    • Anonymous says:

      Tahniah kerana anda mendapat tempat first. Sebagai ganjaran, Anda mendapat maria ozawa sebagai hadiah. Terima kasih kerana menyertai pertandingan “first beautifulnara”

    • taeminnie says:

      nara, wat cite pasal azwan ali nak saman johan..

  2. First says:

    First!!

  3. Kak Melah says:

    Taste suami dia..

    • Anonymous says:






































































































































































































































































































    • Anonymous says:






























































































  4. Peminat Yuna says:

    tok tie jugak tak mengandung-ngandung ..ahaks.

  5. Raja minah jambu merah / biru says:

    nyampah lah dapat pes !!!!

  6. sarah says:

    cantik dan sepadan :)

  7. hahaha... korang siput says:

    aku first!!!!

  8. apehal says:

    ape hal anon wt komen budush..

  9. anzalna dan che ta adk beradik says:

    hsem nya suami dia untung irma

  10. non says:

    pehal anon? gile ke? ke ko dengki irma ni cantik dan bakal dpt baby?

  11. adah says:

    so sweet… aphl dgn anon ni? buang tabiat ke apa? semak lh dye pnye komen.. damn!!!

  12. bikyo91 says:

    tlg la jgn komen mcm tu,,mnyakitkan hati tau x,,mnyusahkan owg jerp,,,sapew la si anon tu

  13. kagaya mad says:

    Dasar lembu ni mmg bodoh..sj nk tarik perhatian..yg nara pun pg apprv tu dh knp??semak betul la mnyusahkan org..apapun irma n suami sgt gojes n hsem.

  14. Anonymous says:

    Abg nara tolong delete komen garis-garis tu.

  15. berlari says:

    sweet je husband n wife ni.. tgok pun tak jemu..

  16. anon stupid says:

    stupid punye anon.. Nk meroyan pn agak2 la bahlol..!!!

  17. Prince Noob says:

    tahniah la irma dapat suami caring

  18. bella says:

    Aaaaanooon…..ko dah makan ubat ke???
    kenape anon cam sakai nie…:(
    nak kene sepak ke!!!

  19. Amier says:

    Wah!! perut besaq dah!!…oklah tu godam punya godam ada hasil.
    Teruskanlah..waktu2 begini no more “red light” or “stop logo”..hanya steps sahaja mau lain sikit…mudah mudahan tiada kesulitan besaq lahir anak.

    • Milah sexy says:

      takdak masalah aih.. balak sebtg pun irma boleh tahan, baby yg mcm agar2 tu kacang je. hang tak payah nak risau naa…

  20. kak timah says:

    yang laki bini kt atas irma ngn laki dia tu sape???????yg tajuk 8 artis popular teruja bakal jadi ibu??????????

  21. Anonymous says:

    Suka tengok pasangan ni…..

  22. mimi says:

    haih..berserinye muka irma..comel sgt2..moga hbgn suami isteri ni kekal smpi ble2..

  23. mami jarum says:

    hoi Anon, hangpa takdak keja ka dok buat flooding commnt camtuh.. gila punya Anon! org kl mmg takdak otak.. puihhhh

  24. merliss says:

    laki si izreen pun merembes jugak…