Written by AbangNara | December 24th, 2012

Lama tidak mendengar perkembangan terkini Irma Hasmie dan suaminya, Redza Syah. Tup-tup majalah Media Hiburan kali ini menampilkan pasangan suami isteri ini sebagai cover majalah mereka. Kandungan Irma sudah mula kelihatan dan yang paling penting, seri ibu mengandung memang jelas di wajah Irma.

irma hasmie

Pasti Irma dan suami sudah tidak sabar-sabar lagi untuk bergelar ayah dan ibu. Yang penting kesihatan kena jaga. Rehatkan badan banyak-banyak. Jangan paksa diri buat kerja berat. Semoga urusan Irma ketika bersalin kelak akan dipermudahkan. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Anda juga boleh membeli majalah Media Hiburan di laman web Emall Karangkraf. Hanya RM2.80 sahaja. Perlu diingatkan yang pembacaan hanya boleh dilakukan di smartphone dan gadjet sahaja.

42 responses to Irma Hasmie Dan Suami Hiasi Muka Depan Majalah Media Hiburan

  1. Jemah Jematon Jr says:

    I First Ker!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:










































































































































































































































































































      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        bil la irma ni nak merisik kak cham jd madu dia! oh abg Reza ku..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • adik lelaki redza says:

          jom kak cham kita date petang ni kul 6.00 , kak cham jgn risau i pun hensem mcm abang i jugak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Bedah Mee Utara says:

          gatai merenyam kak cham ni, org kl mmg gatai. org utara takdak pon yg gatai mcm hang!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          kak bedah mee utara. kalo da tawu org kl ni menggatal. hah toksah dtg kl. hang dok ja kt kampung utara hang tu..mcm la bagus sgt nak ckp org kl tak elok. club2 kt kl ni pn penoh ngan org dtg dari kampung..especially dari utara. tak sedar diri!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nayra Mikaila says:

      x sabaq nak tengak Nabil berbesan ngan Irma. Kompom meletop!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • PeahPooh says:

      Tahniah. Kerana anda dapat tempat first. Anda memenangi maria ozawa. Terima kasih kerana menyertai pertandingan “first beautifulnara”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • PedahPooh says:

      Tahniah kerana anda mendapat tempat first. Sebagai ganjaran, Anda mendapat maria ozawa sebagai hadiah. Terima kasih kerana menyertai pertandingan “first beautifulnara”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Tahniah kerana anda mendapat tempat first. Sebagai ganjaran, Anda mendapat maria ozawa sebagai hadiah. Terima kasih kerana menyertai pertandingan “first beautifulnara”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • taeminnie says:

      nara, wat cite pasal azwan ali nak saman johan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. First says:

    First!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Kak Melah says:

    Taste suami dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:






































































































































































































































































































      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:






























































































      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Peminat Yuna says:

    tok tie jugak tak mengandung-ngandung ..ahaks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss candid says:

      tak mengandung takpa janji tak berzina mcm Norish tu.. org negeri mana tu haaa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Raja minah jambu merah / biru says:

    nyampah lah dapat pes !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. sarah says:

    cantik dan sepadan :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. hahaha... korang siput says:

    aku first!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. apehal says:

    ape hal anon wt komen budush..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. anzalna dan che ta adk beradik says:

    hsem nya suami dia untung irma

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. non says:

    pehal anon? gile ke? ke ko dengki irma ni cantik dan bakal dpt baby?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bikyo91 says:

      spew la si anon tu,,, so sweat btol anon,,klu nk kasi komen kasi la elok2,,nie mcm ape ta

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. adah says:

    so sweet… aphl dgn anon ni? buang tabiat ke apa? semak lh dye pnye komen.. damn!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. bikyo91 says:

    tlg la jgn komen mcm tu,,mnyakitkan hati tau x,,mnyusahkan owg jerp,,,sapew la si anon tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. kagaya mad says:

    Dasar lembu ni mmg bodoh..sj nk tarik perhatian..yg nara pun pg apprv tu dh knp??semak betul la mnyusahkan org..apapun irma n suami sgt gojes n hsem.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Anonymous says:

    Abg nara tolong delete komen garis-garis tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. berlari says:

    sweet je husband n wife ni.. tgok pun tak jemu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. anon stupid says:

    stupid punye anon.. Nk meroyan pn agak2 la bahlol..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Prince Noob says:

    tahniah la irma dapat suami caring

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. bella says:

    Aaaaanooon…..ko dah makan ubat ke???
    kenape anon cam sakai nie…:(
    nak kene sepak ke!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Amier says:

    Wah!! perut besaq dah!!…oklah tu godam punya godam ada hasil.
    Teruskanlah..waktu2 begini no more “red light” or “stop logo”..hanya steps sahaja mau lain sikit…mudah mudahan tiada kesulitan besaq lahir anak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Milah sexy says:

      takdak masalah aih.. balak sebtg pun irma boleh tahan, baby yg mcm agar2 tu kacang je. hang tak payah nak risau naa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kak timah says:

    yang laki bini kt atas irma ngn laki dia tu sape???????yg tajuk 8 artis popular teruja bakal jadi ibu??????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Anonymous says:

    Suka tengok pasangan ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mimi says:

    haih..berserinye muka irma..comel sgt2..moga hbgn suami isteri ni kekal smpi ble2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mami jarum says:

    hoi Anon, hangpa takdak keja ka dok buat flooding commnt camtuh.. gila punya Anon! org kl mmg takdak otak.. puihhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. merliss says:

    laki si izreen pun merembes jugak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0