Written by AbangNara | March 17th, 2013

Cepat sungguh masa berlalu. Sedar-sedar sudah masuk bulan ke 9 kehamilan pelakon kesayangan ramai, Irma Hasmie. Pasti Irma sudah tidak sabar-sabar lagi untuk bergelar ibu. Menurut Irma, dia dijadualkan untuk melahirkan anak sulungnya pada 29 Mac ini.

gambar anak irma hasmieKalau anak lelaki, pasti sekacak ayahnya. Kalau anak perempuan, pasti secomel ibunya. Pastinya suami Irma, Redza Syah pun sedang teruja menanti kelahiran anak sulung mereka. Semoga segalanya dipermudahkan buat pasangan yang sangat-sangat sweet ini.

gambar anak irma hasmie

6 lagi gambar terbaru Irma Hasmie dan suami dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Redza Syah.

P.S: Tendangan power untuk si pencabul


gambar anak irma hasmie
gambar anak irma hasmie
gambar anak irma hasmie
gambar anak irma hasmie
gambar anak irma hasmie
gambar anak irma hasmie

74 responses to Irma Hasmie Bakal Bergelar Ibu 29 Mac Ini

  1. aninimouse says:

    suka tgk kak irma….wajah tenang n berseri2…hubby plak nsem….xsabar nak tgk ank irma…mesti cute miut

    0

    0
    • Irma Berirama says:

      Dah bersalin nnt, anak Irma amek gambar ngan Naira Milayla pon best jugak ni…

      0

      0
    • sweet minah jambu merah biru says:

      semoga pasukan malaysia ni malam tumpas kn pasukan saudi eeeeeeee tk sabar betol minah jambu nk jerit ni malam goalllllllllllllllllllllllllllll !!! hehe Apek ada tak???? kalau Apek tkde macm malas lah minah jambu nk tengok huh ! ada live nk kt tv ni ??? idop rajagopal ! idop pasukan malaysia !!!

      0

      0
    • Olga says:

      INGATKAN MAKCIK MANA BERTUDUNG TADI . .ABG REZA RUPANYA . . OH ABG REZA KU

      0

      0
    • jambu batu says:

      anak ning baizura x expose lg kan? nak tgk jgk muka melayu ke mat saleh.heheh

      0

      0
      • watermelon says:

        baru teringat, ning pun tak tunjuk lagi baby dia, baby dia mix malay omputih mesti comel kan

        0

        0
    • bling bling says:

      erkkk abg nara biar betul…irma nikah 1 julai kan…kalau 29/3 baru 8 bulan lebih…irma tak bunting pelamin kan mcm fasha…fasha nikah 27/4 tp katanya bersalin ujung bln tiga gak….takkan lebih kurang je tarikh nya?? kompius

      0

      0
      • Anonymous says:

        xhbis2 kompius..meluat aku..kerja tuhan sume 2,yg ko nk pertikaikan xhbis2 knpe..kire jer la tiap kali org mengandung ye..2 je kerja yg ko ade kn???hehe..

        0

        0
      • pakar puan says:

        fasha tu mengandung sampai 11 bulan ke..hebak hebak

        0

        0
      • mimie says:

        Kalo fasha mengandung, ramai yang pertikaikan di mengandung sebelum nikah…kalo irma bunting pelamin, xde plak yg berani ckp ape2…itu sume kan kuasa tuhan..

        0

        0
      • aysh hana says:

        die nikah akhir bulan 6 ler. zzzzzzzzzz

        0

        0
    • Anastasiaemylda says:

      Haih..dalam doa yg baik2 untuk org pun ada seko sesat yang unlike..x paham tol..

      0

      0
    • lalalililulu says:

      aduhh … hensem’y laki dieee….. sumpah xcari lain tauuu… pape pon tahniah ye irma ….

      0

      0
  2. miss mong says:

    ehh tk lama dh tu..semoga semuanya selamat dn mndapat anak yg soleh.aminn

    0

    0
  3. nor says:

    alhamdulillah…tahniah kak irma dan abg redza…moga dipermudahkan segala urusan kalian :)

    0

    0
  4. Rigazzi Vasquez says:

    Dreaming could have a woman like her. Dear sweet couple, semoga dipermudahkan segala urusan dan anak yang bakal dilahirkan sihat. may Allah SWT bless both of you.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    they are so cute couple.minta2 diorg bhgia xde gosip2 kacau.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    amboiii kening ko cik kak…xleh nipis lg ke?

    0

    0
    • sweet minah jambu merah biru says:

      dh tkde ape nk komen lagi ke !!! nk komen pasal kening pulak !!! memang orang2 ni macm ciak !!! buat baik bertudong pon adeeeeeeeeeee je yg tk kena !! helo irma mudah2an irma selamat bersalin ye n semoga Allah lindungi segala2 nye…

      0

      0
    • gg says:

      yg cukur kening tu rasanya dia buat before berhijrah..

      0

      0
    • Jangan perasan bagus says:

      Hei anon, kau jangan perasan kau bagus lah! Doakan kebaikan orang tu susah sangat ke? Hai lah manusia, tk pernah boleh nak puas hati dgn orang lain.

      0

      0
    • miss pineapple says:

      anon, kening kalau kita selalu cukur, memang dah susah nk tumbuh balik

      0

      0
    • she says:

      apa la ko ni anon, kan sekarang ada teknik gam untuk tutup kening yang tak diperlukan.. tak perlu cukur pon.. mybe irma punye kening memang terbentuk sejak azali..

      0

      0
  7. +ve laaa says:

    dear all,
    rasanya memang kening dia jenis nipis..kakak saya pun kening nipis dan halus, kalau amik gambar tengok macam cukur,tapi tak pun..cuma tambah eyebrow terus nampak macam kening tu kena “bentuk”…
    tak baik kita menuduh…free free je dapat dosa fitnah orang..
    anyhow, irma sweet sangat2…muka lembut..tenang je tengok dia senyum…

    0

    0
  8. Anna says:

    suka tgk Irma dia pakai tudung pun simple je tak mcm artis lain..

    0

    0
  9. sue says:

    Alhamdulillah semoga selamat semua ya,InsyaaAllah

    0

    0
  10. kakikukuku says:

    irma yg pregnant lmbt dr fasha dh nk bersalin…fasha sandal smpai sudah xberanak….propa sgt!!

    0

    0
    • pasah says:

      alah ko ni tu pon nak jadi isu…kan si fasha tu announce pasal pregnen tu terlalu awal….tu sbb org rasa lama benor dia tu pegnen…

      0

      0
  11. debah debab says:

    suami dia nie asik enterprem jeek, orang lain pun ade suami jgakk, takde macam suami irmie nie, nie kes gile glamer la nie..

    0

    0
    • melah says:

      weh cik debab.. Ni mesti kes tak baca abis nii.. Tak nampak ke apa yg abg nara tulis kt bawah tu..? KREDIT GAMBAR INSTAGRAM REDZA SYAH.. Apa daaa..

      0

      0
      • Anonymous says:

        pada aku nak enterprem banyak2 pon bole….sbb suami die hencem…tgk banyak kali pon tak jemu

        0

        0
    • bluwek says:

      debah yg ko jeles pehal lantakla dia nk interprem somi ke ape.ko hade somi ensem camtu!!

      0

      0
  12. anti dengki says:

    debah debab ko apesal dengki?? jeles ehh sbb laki die ensem..yg ko x glemer cam laki die sbb ko debab… ahahahaha

    0

    0
  13. terbaik says:

    0

    0
  14. emm says:

    bukan ke fasha pregnant dulu..tp nape irma lak yg due dlu?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Bagus kak irma ni..dgr2 bakal dpt baby boy

    0

    0
  16. ash says:

    gmbr reza yg bertudung tu ade iras2 fahrin ahmad la..hehe..semoga mendapat anak yg soleh n solehah ye irma :)

    0

    0
  17. pasa sandar tak meletop lg says:

    eh,kan ker pasa sandar yg dulu war2kan diri dia peknen?tp yg akan beranak dulu si irma?nape pasa tak beranak2 lg?aku kompiussss..

    0

    0
  18. Tak Puas Hati Dengan Nara says:

    Bodoh La Ko ni Nara.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    semoga urusan dipermudahkan buat Irma dan husband. X sabar nak tgk baby dorang

    0

    0
  20. Anonymous says:

    suka tgk couple ni..moga diberkati Allah dan bahagia hingga ke akhir hayat..amin..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    ye..suka tgk irma dan suami…
    jgn la ada betina birah nak cucuk jarum pulak..

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      dugaan tu ada di mana2 hanye dua laki bini ni je yg nk kena tepis semua tu jangan ambek peduli sape2 yg nk cocok menyocok tu buat bodoooooooooooooh je la !

      0

      0
  22. lengkuas says:

    suke tgk irma tadah tangan masa husband suap mee…alhamdulillah..semoga bahagia hingga ke akhir hayat:)

    0

    0
  23. mizz says:

    haila…mmg sweet gle tgk diorg…semoga dipermudahkan segalanya utk mereka…ini jelah satu2nya pasangan artis yg dah kawen bl tgk rs senang je and nak senyum…ikhlas..

    0

    0
  24. wiDuri says:

    tahniah korg…..
    cuma satu je, harap irma jgn cukur kening lg eh lepas ni.
    x elok la awak.

    0

    0
  25. munirah says:

    irma cukur bulu kening..

    0

    0
  26. .............. says:

    ensem gila la suami erma…dh le ensem…penyayang plk tu……

    0

    0
  27. Pilih kasih says:

    dlm ramai2 artis y kawin…enth knpa aku suka tengok pasangan ni….bila aku tengok pic dia orang cam bahagia jer….

    0

    0
  28. pah bedah says:

    semoga dipermudahkan segala.. low profile jek ;) suke dema

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Bagi yg mana2 pihak mempersoalkan kehamilan seseorang sila buat rujukan kepada Pakar sakit puan.Di situ doctor akan menerangkan secara terperinci bagaimana,mengapa dan bermacam2 lagi soalan boleh diajukan kpd doctor.Tanya kat abang Nara nie pasal apa? Dia bukannya doctor!Buat Irma semoga selamat melahirkan ank yg pertama dan tak serik untuk melahirkan anak yg ke-dua.

    0

    0
  30. intan says:

    29mac ek…mudah2an selamat semuanya….sama la bday nnti kalu jadi pda 29mac….

    0

    0
  31. fans says:

    bila lah pula kak irma nak stop cukur kening tu…semoga terbuka pintu hatinya…amin

    0

    0
  32. people says:

    gambar ke2 tu aku ada masa dorg tgh ambik gambar.. masa chinese new year haritu.
    irma sgt2 cantik and husband dia sgt2 hensem. yg paling best diorg sgt2 mesra and tak sombong.

    0

    0
  33. GadisSunti Murahan says:

    suami kak irma nih ada kacukan ciner ker

    0

    0
  34. Asma' aziz says:

    lau lahir 29 ..ti sama r dgan tarikh lahir al fateh..pjuang islam..dapt jdi ank yg tabah dan dbri keopecayaan…

    0

    0
  35. sisopansantun makanbelacan says:

    congrats… alhamdulillah….. mesti seronok baru dapat anak

    0

    0
  36. Anonymous says:

    muka hubby dia mcm pelakon korea cite i miss u tu..harry bolisen wataknya..super hensem..irma pun super berseri..love both of them.

    0

    0
  37. kagaya mad says:

    hubby dia muka macam pelakon korea cite i miss u..watak harry bolisen..super hensem dan irma super berseri..suka tgk dorg berdua..kpd yg asyik nk mengata org lain tu, sedar2lah..usahla nk cari keburukan org aje..

    0

    0
  38. mr. secret says:

    i like this couple very sweet… smoga bhagia dsmping org yg tersyg

    0

    0