Written by AbangNara | April 23rd, 2012

Semalam ada sebuah suratkhabar yang telah mengeluarkan satu gosip tanpa menyebut nama tentang kewujudan seorang pelakon lelaki yang menjadi “coverline” kepada seorang pelakon wanita. Walaupun namanya tidak ditulis, Iqram Dinzly percaya yang tulisan tersebut ditujukan kepadanya dan Fouziah Gous. Ternyata Iqram Dinzly sangat kecewa dengan tuduhan tidak berasas itu.

fouziah gous iqram

Menerusi Twitternya, Iqram menyatakan yang dia dan Fouziah Gous adalah memang kawan baik dan tidak berkawan hanya untuk coverline. Untuk makluman, istilah coverline ini wujud kerana kononnya Fouziah Gous sedang bercinta dengan seorang VIP dan menggunakan Iqram Dinzly untuk mengaburi pandangan orang ramai. Bunyi agak complicated namun pedulikan semua itu kerana ianya adalah tidak benar.
fouziah gous iqram
Diharap agar para peminat tidak memandang serong atas keakraban Fouziah Gous dan Iqram Dinzly. Abang Nara perhatikan mereka berdua memang rapat sangat-sangat. Yang pasti mereka berdua tidak bercinta. Ala standardlah ada kawan baik berlainan jantina. Takkan itu pun nak dijadikan isu. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to Iqram Dinzly Kecewa Dikatakan Kawan Cover Line Fouziah Gous

  1. jujut says:

    bukan popular pon .. kontroversi jer lebih ..

    0

    0
    • dia gunakan kau je nyahh... says:

      x pyh kawan lah dgn foziah gaus tu. cari kawan lain je lah.

      0

      0
    • blacktie says:

      kesian.. ini je la cara mo bg nama naik.. kakakkaa

      0

      0
      • ezany saikun says:

        alah, memang cover-line pun. aku pernah nampak la ko iqram dengan kawan gay ko tu. ko dengan poziah ni masing-masing berlakon supaya media tak dapat hidu ko tu gay dan si poziah tu bercintun dengan vip. hahaha. nanti aku email kat rotikaya/ohbulan/murai/nara/budiey gambar ko ngan balak jambu ko tu. oppssssttt, ramai betul pelakon/penyanyi sekarang ni gay kan. kot ye pun cari la orang lain. ramai lagi perempuan kat malaysia ni.

        owh, lupa pulak. ramai je orang “belakang tabir” tau pasal hubungan sonsang engko tu iqram.

        0

        0
      • Generasi2000 says:

        da taste die mcm tu nk bt cane.. tgk laki lg stim dr tgk pompuan. ko ape tau. hidup LGBT!!! *tetibe~ hihihi

        0

        0
      • aku pun nampak says:

        betul tu ezany saikun oi……aku pun pernah nampak iqram ni mesra betul dengan pakwe gay die tu….muke masing-masing nak jambu jeeee…bergaya sakan jalan-jalan kat one utama…..kot ye pun suke kat lelaki tak payah la nak show off kat umum…..sengal la lu iqram, dahla kaki rokok, panas baran pulak tuuuu.. iqram depan-depan muke memang jamboooooooooooooooooo. GAY. boleh la join perhimpunan bersih 3.0 dengan LGBT 28 april ni. hahahahahaha.

        0

        0
    • eleh eleh says:

      bukan foziah gos ngan datuk farid ke?

      0

      0
    • TANTE says:

      weeeeeeeeeeeeeeeeee…… garangnye dieee…..

      0

      0
    • TANTE says:

      amboii garangnyeee punnnn…… tak retis laaa kalo tak de kontroversi abg oi…

      0

      0
  2. hantu says:

    yor la tu

    0

    0
  3. ququ says:

    pertama

    0

    0
  4. KK vogue says:

    kalau dorg bercinta ag bagus.. :)

    0

    0
  5. jin_bertanduk says:

    pertama…

    0

    0
  6. yelah yelahhh ! says:

    okeyy , nextt !!

    0

    0
  7. aku says:

    aku dgr…dorg mmg kwn cover..sbb fouziah gous kwn ngan vip..then ikram tu gay…btol ke???

    0

    0
  8. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Ala Bang Iqram, janganlah marah2…stay calm…bukannya luak pun kalau Iqram cool jer…biarlah apa orang nak kata janji Iqram ngan Fouziah tahu di hati masing2 memang ikhlas berkawan…kang terlebih statement nampak mcm moroyan plak kat tweeter…kui kui kui…

    0

    0
  9. karipole says:

    Suka hati korang la nak coverline ke ape.aku memang x kisah sebab fikiran aku masih terbayang izara aisyah dlm rancangan jangan tidur lagi mlm td.cantiknya dia. :)

    0

    0
    • mamee monster says:

      ha’ahhh…walaupun lari topik..aku pun terpikir cam tu jgk…bersungguh bebenor izara gelek kan…terbeliak bijik mata zain saidin…trus jadi lupa sat kt cik ta yg perasan remaja hehee…

      0

      0
  10. Tengku Sabri says:

    sorry memang dosa memfitnah lebih besar dr membunuh tp itu bukan tafsirnya…’.kalau org fitnah p bunuh org sebab dosa fitnah besar dr bunuh’…… tafsir dia maksud lain….mohon merujuk pd yg pakar~

    0

    0
  11. lady says:

    Alahai…iqram & fauziah nie artis “hot2 chic shit” jerk hahah. so bila tak ade job & tak timbul lama mula lah wat statement pelik2 nak pancing perhatian. anyway iqram nie klu btl kawan tak yah lah melenting, nampak sgt dlm hati ade taman tp pojiah tak layan akhirnya frust menongeng:D kesian…

    0

    0
  12. […] Iqram Dinzly percaya yang tulisan tersebut ditujukan kepadanya dan Fouziah Gous. Ternyata … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Cover, Dikatakan, Dinzly, Fouziah, Gous, Iqram, Kawan, […]

    0

    0
  13. siti gila harta , konon nak tayang rantai BVLGARI suprise dari Dato K ..terserlah lah kau gila harta ! says:

    memang betul lah poziah ghost ngan iqram ni tak bercinta , selama ni gosip aje,,,.pepandai je korang , Iqram tu kan GAY mana minat ngan pompuan u olsssss

    0

    0
  14. lantakpilah says:

    iqram frust fouziah reject dia… hewhew

    0

    0
  15. tutupmulut says:

    dulu dok dgr cerite kat uitm, iqram ni dengan awal ashaari. iwiwiwiwiwiwi. memasing coverline sunggooh ye.

    0

    0
  16. hehehe says:

    kalo btl lar si iqram nie coverline maksudnya si fouziah ghoust tu dah nikah ler yer dgn dato tu…coz rsnya dlm artikel tu tulis ms nak byr bil dia kata nanti pangil suami…aku ingtkan si rcw gan dato k…coz rcw nie pon kaki propa gak…sama kes mcm si ct kata nak behenti menyanyi tp tak behenti pun…sm cam cik ta kata nak behenti berlakon tp tak jd lak…pd pandangan aku lar cik ta gunakan si zain tuk cover dia dgn somebody…

    0

    0
  17. chentalove says:

    mngkin memang mreka bkwan tp dlm prshabatan tu tak ptut tak ada rsa cnta n syang bcambah…ala mcm drama dlm tv jga…dri kwn trus bcnta cintun….
    tp skrg dngr2 FG dh da tman istimewa kn….kta tnggu n lihat je…

    0

    0
  18. Rooney says:

    Iqram Dinzly dulu bekas PLU Ipoh, selalu cari mangsa dekat parking Railway Ipoh.

    0

    0
  19. meeradriana says:

    dorg mmg bestfriendlah but they look too sweet when they together..huhuhu
    dorg cuma share partner jer dlm bis..

    0

    0
  20. Aku kesah says:

    Lantak ko la..ad aku kesah..setakat dia jadi coverline kt Fauziah pn nk melenting..wat bodoh sdh le..jnji ap y kita bt btl..

    0

    0
  21. nyah dangdut says:

    coverline atau tak yg pasti ikram ni GAY tengok gaya dah tau..PONDAN!!

    0

    0
  22. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    iqram ooooooooo iqram kenape lahhhhhhhh stress sangat……peduli lah ape yg orang lain nk cakap pasal iqram ngan pojiah gos ke ngan nlopa ke itu iqram punya suka lah iqram nk berkawan ngan sape or nk mateair ngan sape pn itu iqram punye suka ok ! orang lain tkde hak nk tau dengan siape iqram nk berkawan or mateair ok ! so jangan pening2 kn kepala buat bodoh suahhhh ok ! pikir kn future lagi bagos dari pikir kn orang2 yg bontot dia gatal2 macm kena bulu rebong ni …sooooo be coolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll….lov uuuuuu………………..

    0

    0
  23. dr dre says:

    ala iqram coverline status kejantanan dier pakai fauziah gous je

    0

    0
  24. Minah propa says:

    Jodoh di tgn . Allah tak boleh salahkan sesiapa.

    0

    0
  25. mak loike says:

    aha..rase pnah nampak poziah jalan ngan som1 kat d curve.. mcm mesra je.. btol la vip 2 rase nyer.. pape pn poziah gaus mmg x sombong..siap senyum kat mak g2..mak loike

    0

    0
  26. mak hayam star hill says:

    iqram dinzly gay.. NOKTAH!!!!

    0

    0
  27. lia says:

    betul ke dia gay?

    0

    0
  28. leha says:

    fouziah gous bercinta DATUK F so si iqram ni mmg dah lama jadi coverline.
    sapa yg tau,tau lah…hehehe ooppsss….terbocor rahsia pulak! hihihihhihihihihih ;P

    0

    0
  29. mama juwie.. auwwww!!! says:

    kecewa la sgt.. kata nyerrrrr!!!!!

    0

    0
  30. pondan_cover says:

    ko tu pondan iqram… terlentik2… x pyhla ko nak cover2…

    0

    0