Written by AbangNara | August 2nd, 2012

Sila jangan terkejut apabila anda terjumpa logo di bawah ini ketika sedang berjalan-berjalan mencari restoran untuk berbuka puasa. Ini bukan dugaan di bulan puasa sebaliknya satu berita baik kepada anda semua.

celcom first wifi

Inilah Celcom First Wifi yang membolehkan anda mengakses Internet di mana-mana sahaja tanpa perlu membawa USB, modem dan lain-lain. Asalkan ada logo di atas dan anda mendaftar untuk Celcom First Wifi, maka anda boleh online bila-bila masa.

celcom first wifi

Apa yang Abang Nara paling suka dengan Celcom First Wifi ini sebab kebanyakan wifi percuma di luar sana tidak terjamin securitinya. Silap-silap akaun email semua boleh kena hack. Selain daripada keselamatan yang terjamin, coverage Celcom sememangnya luas jadi tak perlu risau kalau nak balik kampung raya nanti.

celcom first wifi

Daftarlah sekarang dengan cara di atas dan nikmati kehebatan Celcom First Wifi yang pertama kali diperkenalkan di Malaysia. Tak pernah ada telco lain yang buat konsep sebegini. Abang Nara respek kepada Celcom yang sentiasa inovatif dan kreatif untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggannya.

celcom first wifi

More info lawati www.celcom.com.my/first/wifi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to Internet Di Mana-Mana Sahaja Dengan Celcom First Wifi

  1. Bro 10 Inci says:

    Celcom?? Bad choice…

    0

    0
  2. Prince Noob says:

    takde gossip artis sikit je komen huahuahuahuah…. klik kat nama aku tu wei

    0

    0
  3. akalaka says:

    First?? gila slowpoke..pernah dengar streamyx zone & TM Wifi tak? Benda ni dah lama dah keluar before Celcom First Wifi ni..lmfao…

    0

    0
    • Grrr says:

      Hello, tapi tu untuk dial tetap la.. ni untuk mudah alih punye telco mmg la 1st time…

      0

      0
  4. uncle says:

    wifi pun bayar?????????? pandai betul diorang berniaga…… ingatkan free je

    0

    0
  5. Memey Suhaiza says:

    oh abang norman

    0

    0