Written by AbangNara | June 5th, 2017

Wanita yang bergelar isteri adalah kunci kebahagiaan dan kegembiraan kita selaku seorang suami. Kalau isteri happy, kita pun happy. Kalau isteri sedih, mood kita pun ke laut. Sebagai seorang suami yang bertanggungjawab, kita memang nak isteri kita sentiasa ceria, gembira dan tersenyum setiap masa, lebih-lebih lagi di bulan Ramadhan dan Syawal ini.

senheng

buah hati pengarang jantung Abang Nara

Sebenarnya senang je nak gembirakan hati isteri tercinta. Diorang nie kalau dapat perkakas rumah baru memang akan melonjak keriangan. Tapi kita selaku suami dan tukang keluar duit kenalah bijak berbelanja. Jangan main hentam je. Perbelanjaan harus dikawal. Untuk memudahkan anda, Abang Nara telah pun bersusah payah membuat satu senarai yang bakal membuatkan isteri anda gembira, tersenyum girang dan sayang anda ketat-ketat. Penat tau Abang Nara ushar satu persatu promosi terbaik yang ditawarkan oleh Senheng di Lazada ini. Paling penting, isteri happy, dompet anda tidak cedera teruk. Tunggu apa lagi? Check it out!!!

1. Peti ais Panasonic

senhenKalau selama ini bini anda selalu komplen peti ais tak cukup besar, peti ais dah tak sejuk, peti ais dah lama sangat, inilah masanya untuk anda buat suprise kepadanya. Peti ais Panasonic dengan lampu LED, fungsi anti bakteria dan tray yang boleh adjust nie memang akan membuatkan bini anda tersenyum sepanjang Syawal ini. Jumlah harga selepas kesemua diskaun termasuk 10% menggunakan kod “SENHENGR10” ialah RM1,196 sahaja. Confirm bini terkejut beruk bila balik-balik rumah dah ada peti ais baru. Get readylah untuk mendapat pelukan manja terhebat abad ini.

2. Vakum rumah
senhengTak kasihan ke tengok isteri anda setiap hari terbongkok-bongkok menyapu lantai rumah, mengelap almari untuk bersihkan debu dan mengetuk-ngetuk karpet untuk hilangkan segala kotoran. Bantulah isteri anda mengemas rumah dengan membelikannya vakum Panasonic tanpa wayar ini. Selepas ini isteri anda pasti akan lebih mudah, pantas dan bersemangat mengemas serta membersihkan rumah. Segala debu-debu dan kotoran yang ada hilang dalam sekelip mata. Rumah bersih, kita pun happy. Harganya cuma RM517.65 sebab ada diskaun 15% dari Senheng (kod: SENHENGR15).

“Jap, jap Abang Nara. Sebelum Abang Nara sambung senarai nie, boleh cerita apa benda diskaun 10% yang Senheng bagi tue? Semua orang leh dapat ke camner? Nie promosi raya Senheng ke apa? Cuba cerita sikit”

Maafkan kekhilafan Abang Nara tak buat penerangan dengan jelas. Ingatkan semua orang dah tahu. Senheng dan Lazada kini bekerjasama menerusi kempen “Riang Ria Raya’ di mana anda boleh dapatkan perkakas-perkakas rumah dengan harga rendah tak masuk akal di http://bit.ly/LazadaSenheng_BN.
senhengTak cukup dengan diskaun yang ditawarkan oleh Lazada, Senheng turut sama menawarkan diskaun sehingga 25% untuk membolehkan anda menikmati Aidilfitri yang lebih ceria. Malah penghantaran adalah percuma dengan setiap pembelian RM500 ke atas. Memang ini adalah masa terbaik untuk anda menghadiahkan isteri cinta perkakas rumah baru.

3. Mesin basuh
senhengDari RM1,549 menjadi RM1,399 selepas diskaun 10% dari Lazada, mesin basuh Samsung 10kg Top Load ini kemudiannya diturunkan lagi harganya dengan diskaun 10% dari Senheng menjadi hanya RM1259. Memang ini adalah masa terbaik untuk gembirakan hati isteri tercinta di samping melakukan penjimatan terhadap dompet anda. Orang kata, sambil menyelam minum air. Dapat pula jimat tak perlu bayar penghantaran sebab Senheng bagi free delivery dengan pembelian RM500 ke atas. Berbaloi-baloi.

4. Oven Panasonic
senheng

Sekiranya isteri anda seorang yang suka memasak, hadiahkanlah oven Panasonic ini untuknya. Confirm lagi bersemangat dan lagi banyak menu yang akan dicuba oleh isteri anda. Ada jaminan 1 tahun dan kalau ada sebarang masalah, dapat ‘one-to-one replacement”. Jangan lupa masukkan kod promo “SENHENGR10” untuk dapatkan diskaun ekstra 10% menjadikan harga oven ini cuma RM117.90 sahaja.

5. TV Samsung 49 Inci
tv samsungDah beli semua benda untuk isteri, jangan lupa untuk hadiahkan diri kita sesuatu bersempena Aidilfitri ini. Kalau ada duit lebih, TV Samsung 49 inci dengan UHD Curved dengan fungsi SMART TV ini memang perfect untuk diletakkan di ruang tamu rumah. Sebagai seorang lelaki, tiada perkakas rumah lain yang lebih penting daripada televisyen. Memang puas hati layan bola dan tengok movie. Anak-anak pun confirm suka dapat layan rancangan kartun kegemaran mereka dengan tv besar ini. Harga asalnya adalah RM4,699 tetapi dah didiskaun sebanyak 36% menjadikan ia RM,2999. Jangan lupa untuk masukkan kod “SENHENGR10” untuk dapatkan ekstra 10% diskaun. Jadi harga yang anda bayar untuk dapatkan TV baru rumah anda alah RM2,699. Berbaloi-baloi.
senheng

Amcam? Senang je kan nak gembirakan hati si isteri sepanjang bulan Ramadhan dan Syawal ini? Apa-apa pun perlu diingatkan agar berbelanja mengikut apa yang kita mampu. Jangan sampai berhutang sana-sini. Dengan promosi istimewa ‘Riang Ria Raya’ dari Senheng yang menawarkan diskaun sehingga 25% ini, Abang Nara percaya banyak penjimatan yang boleh kita lakukan. Paling penting, pastikan anda membuat pembelian di Kedai Rasmi Senheng di Lazada iaitu di http://bit.ly/LazadaSenheng_BN . Selamat berbelanja dan selamat membuatkan isteri anda tersenyum riang.



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 responses to Inilah Peluang Terbaik Untuk Buat Isteri Anda Melonjak Keriangan Sepanjang Bulan Ramadhan & Syawal Ini

  1. b says:

    nntilh aku beli hasil duit titik peluh aku sndiri, x yah hrp duit laki, nasib mana sama. Dlm setandn pisangpun ada yg pjg, ada pendek, ada rosk truk.

    1

    0
  2. istristress says:

    haah..nak harap laki aku tau nak mengkikis je..jgn igt pompuan je skrg nak mencukur laki pon same..kalau x bg..siap di ugut macam2..bergaya mcm takde anak bini..susu pampers..sumer pass kat bini

    1

    0
    • belacan says:

      kalau di lhirkan semula megikut keprcayaan kaum tut..rasanya nk jadi “wanita”semula lh…byk tanggugjwb.

      0

      0
  3. setuju sgt says:

    setuju sgt..jgan nk harap duet laki..korg kje beli sendiri..aku pompuan yg x setuju pompuan lain asyik merungut tu ini xde.g cari sendiri la..nafsu nk besau..

    0

    0

Leave a Comment

Optional