Written by AbangNara | December 1st, 2014

Murah rezeki sungguh pasangan suami isteri Nurul Syuhada Nurul Ain dan Raja Amir ini. Buat anda yang tidak tahu, mereka telah dikurniakan sepasang caya mata kembar, seorang lelaki dan seorang perempuan pada bulan September yang lalu. Abang Nara pernah berkongsi gambar comel kedua-dua permata hati Nurul dan suaminya ini dahulu. Kali ini menerusi akaun Instagramnya, Nurul Syuhada telah memaklumkan nama yang telah dipilih untuk kembarnya ini.

nama anak nurul syuhada nurul ain

Hehehe. Comel kan? Si baby boy telah diberi nama Raja Abdul Mateen manakala si baby girl pula dinamakan Raja Nour Emaan. Cantik kedua-dua nama yang dipilih. Semoga Mateen dan Emaan membesar dengan sihat dan sempurna sehingga dewasa kelak. Sama-samalah kita doakan.

nama anak nurul syuhada nurul ainP.S: Best Buy World Malaysia adalah ‘one stop centre’ untuk anda mendapatkan 100% barangan authentic seperti minyak wangi, beg tangan, pencuci muka, kosmetik dan banyak lagi. Kepopularitian Best Buy World telah dinikmati dan dirasai di Singapura, Malaysia, Hong Kong dan Indonesia. Antara jenama popular yang ada untuk anda ialah SK-II, Estee Lauder, Clinique, Christian Dior, Chanel dan Calvin Klein. Layari Facebook Best Buy World Malaysia, Instagram Best Buy dan juga laman web Best Buy Malaysia untuk melihat dengan mata anda sendiri.

 

25 responses to Inilah Nama Anak Kembar Sepasang Nurul Syuhada Nurul Ain & Raja Amir

  1. honey bunny says:

    comelnyeee

    0

    0
  2. Joyah Pok Pek says:

    ALHAMDULLILAH :)
    Bersyukur dpt rezeki nak Allah bagi..nama pun cntik dan indah. Semoga menjadi hamba Allah yg beriman dunia dan akhirat.Amiiin

    ps: 1st ke daku nie?

    0

    0
  3. bestnyer dapat kembar says:

    comelnyer…teringin nak dapat kembar :)

    0

    0
  4. kasihsayang says:

    eh adik dia nak mkn abg!!!

    0

    0
  5. Lady says:

    Wah anak Nurul Bintulu kah ini? Terminum minyak Bintulu terus dapat anak kembar..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ala kes bintulu tu dah lapuk selapuk nye org yg terkenang2 bintulu macam kau. Asal bintulu ker? LU LU LU ….

      0

      0
    • ewah2 says:

      Elo…. kes bintulu tu dah lapuk la. Tu la…. dok sangat bintulu tak kuar2 terus jadi hulu je engkau

      0

      0
  6. nurul syuhada tak kecoh pun says:

    Alaaa..nomey2x…kalo dpt dua2 ni..mmg bole jual laa..hahaha.

    See..cuba korang tgk.parent yg waras dan jauh dari penyakit gile nk perhatian.anak dah montel2,twins lg,tup2 kita tgk dah besar dah…
    bkn mcm pasangan poyoooooo malaysia tu.anak baru tuhan kasi satu jer tu. Tp dia punya riuh rendah mcm pasar selayang! Duk pukul canang bagai supaya org bagi perhatian kat anak dia hari2.xde rase malu ke pasangan tu dgn org lain?

    #hrp pasangan tu sedar lah bahawasanya masih ramai lg selebriti yg dianugerahkan anak2 yg lg kebaboom tp ‘rilekkkkkk’ je!
    #kpd pasangan poyo tu,sila rasa malu skrg jika bace komen aku ni.

    0

    0
    • anom says:

      lerr tak habis-habis lagi ke pasal ni?biarlah dorang,anak dorang,aku yang malu baca komen ko ni sebab nampak benor kekepohan ko ni,macam jenis suka bergosip sepanjang masa,jenis ko ni,bila jiran beli itu ini,ko pon mesti nak beli sama kan,sebab jenis tak boleh tengok orang lain nak buat apa,ko mesti hati meronta-ronta nak juga busuk hati cerita hal buruk orang,boring la ko ni

      0

      0
      • harry says:

        suka hati dia la nak komen apa. ko pehal. nmpak sgt peminat tegar schawal erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

        0

        0
        • Anonymous says:

          semua mak bapak yg baru dpt anak mmg camtu, bukan psl schawal tp pasal diri sendiri pun camtu.. yg ko sentap sgt kenapa? lantakk laaa anak dia!! ko tu pegi beranak dulu laaaaassssssssssssss

          0

          0
  7. rombau says:

    Dah kau kenapa..? Ada dia nyusahkan kau.. tak adakan.. so, lantak dia la.. anak dia.. itu lah manusia cam kau ni.. bg tunjuk kecoh.. tak bagi tunjuk lagiiii kecoh.. jaga tepi kain sendiri dulu ye dik ye…

    0

    0
    • harry says:

      DIAM LA KAU!! BETOL LA APA DIA CKP TU.. POYO JE PASANGAN BAJET2 FAMOUS TU.. GELI JEK AKU

      0

      0
    • SCHAKHIR says:

      DON’T TEACH MY PARENTS ON HOW TO RAISE ME!!!!!! HAHAHAHAHA STATEMENT SHIT. PASTU NAK PERHATIAN DARI ORANG PLAK TU. HAHAHAHA

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko tau x mak ko dulu pun klu ade ig akan buat statement mcm tu. tak caye tanya mak ko. puiiiiiiiiii

        0

        0
  8. haters Schawal says:

    Nah,tolong ambi phatiaan ye Schwal.kau org bdua pasangan tpoyo thn ni.tengok si Nurul tu,takde over xpose anak2 dia.anak kerabat pulak tu.

    0

    0
  9. Bersyukur says:

    bestnya dpt anak kembar hek…masa baby memg la sush sikit nk jaga tpi bila dh besar senang…x dpt anak kembar pn x ap la sb ALLAH dh bagi aku rezeki anak…bersyukur…

    0

    0
  10. Chan says:

    seriusly nk ank kembar jga.hehe

    0

    0
    • Mak Jemah Suka Baling Senduk says:

      kan…
      sejak tertengok show ‘the return of superman’,
      tetiba eh best nye kalu dapat anak kembar,
      mcm dae han, min guk, man se,
      lee seo on, lee seo jun..
      dorang ada kawan, besar sama2..
      susah berganda sebab nak kena bagi perhatian sama rataa, tapi bahagia pun berganda..
      untung orang yang anak kembar ni..

      0

      0