Written by AbangNara | July 21st, 2010

gambar suami annahita bakavoli

Hari itu masa entri mengucapkan tahniah atas perkahwinan Annita Bakavoli, kami tak sempat nak carik lagi gambar si suami Annahita, Datuk Saiful Bahar. Inilah gambar suami kepada si cantik Annahita. Sama cantik sama padan. Lagipun Annahita nie bak kata anda semua, tak ada kontroversi. Orangnya baik-baik sahaja. Sudah tentu suaminya pun baik-baik juga.

Terbaru kami dengar yang kedua-dua mereka telah pun berlepas ke London untuk berbulan madu. Semoga bulan madu anda berdua dipenuhi dengan kenangan-kenangan manis yang akan terpahat buat selama-lamanya. Tahniah sekali lagi kepada Annahita dan suami atas perkahwinan ini.

101 responses to Inilah Gambar Suami Annahita Bakavoli, Datuk Saiful Bahar

  1. hai says:

    nampak mcm jon-an* jer tp xper janji kaya dan beriman. tahniah

  2. Ana says:

    bagus lah..annahita pun xde kontroversi…

  3. SaL PeKaN says:

    walau x sekacak suamiku.. kira not bad la.. ahaks.. moga Annahita bahagia mahunya..
    kurangkanlah KONTROVERSIi.. tingkatkan lah MOTIVASIi..moga terbina jiwa SERASI..

    • opah says:

      laki ko mungkin lebih hemsem(walau ko je pasan sendiri) tp laki ko x kaya pon..malahan kayap..hahahaha

      • he he….kelakar…

        • Aku says:

          Kira ok la tu Opah apo si Sal Pekan tu ckp..puji la suami sdiri even byk lg org encem kt dunia ni. kalau slalu amal mcm nie, xde la kes dok agungkan jantan lain even suami ada dpn mata… Xkira la sapo pun, mmg akan ckp suami dia paling encem kt dunia ni even kt mata kita laki tu mcm jambatan xsiap (perumpamaan je tau).. So Opah, kayo tu rezeki dia…tp kalau kayo tp xreti nk kuar zakat/sedekah/dan dok peram mcm rezeki tu dia sorang yg punya (xtuju kt sapa2)..baik la ada kayap…mati esok xkena soal ngan harta yg ada…insyaAllah msk syurga, org lain rileks je jln, tp org byk hrta ni smpai tahap merangkak tau sbb pikul hrta dunia nie…so Opah nk mana satu?

          P/S : Ayat Opah kt Sal Pekan tu len mcm je. Opah ado kecik ati ngan dio ko? Atau laki opah dah dikebas oleh Sal Pekan? (Sekadar brtanya)

  4. natts says:

    bagus lah tu, biarlah suami dapat menbimbing kita.kaya,berbudi bahasa, beriman,..moga2 jodoh berpanjangan..aminnn

  5. miss_pinky says:

    congrats.
    asl kn poket penuh beb,trjamin hidup.

  6. haza says:

    semoga berbahagia

  7. landax says:

    lelaki ni rampas awek aku!!hahaha

  8. basshunter says:

    semoga bahagia

  9. siZukA says:

    mOga kekaL le…
    Jgn jd cm artis2 laen, cErai bEraii…

  10. no says:

    Suami dia ni duda anak satu..n br jer bercerai

  11. alin says:

    siapa kata baru bercerai dah lama la..sebelum ada affair dengan annahita lagi..

    • no says:

      opppss.sorry br jea dia ceraikan isteri dia yea…masa dia berkawan ngan annahita tak bercerai lg ok…..

      • x tahu says:

        yeke? sian btl kaum wanita ni..

        • tuperware says:

          ye ker? mana u tahu? banyak ke duit datuk ni..honeymoon london lagi tuee,,siap sewa keta jalan2 kat sana..jadi setiausaha sulit datuk noh kan? besar la gamaknya gaji dia kannnn?

        • no says:

          klu nak reveal mcm2 lagi..tapi kesian kat anak dia……walhal isteri pertama jauh lebih cantik…persis aishwarya rai..rasanya klu di ipta tempat dia kerja..org panggil aishwarya rai malaysia…n bekas isteri ni…lagi pandai orangnya,,,,

        • FASHION says:

          ooo..s/u datuk Noh Omar ke??..dua2 sama naik…cuma yg sorg 2 je x terkantoi lagi…ooppppssss..terlebih sudah..

        • Kak Mala Arowana says:

          semalam dalam harian metro …wajah suami dia ni licin di photoshopkan… not bad… hensem le…… biasalah perempuan cantik dapat laki tak hensem tapi ada gaya ….. kerana ada wang ada gaya…. kalau hensem je tapi keje biasa biasa je nak ke?

          tgk akak….. ni isteri tauke arowana….. sebab lawa le…… akak tinggal anak anak ikan yang gilakan akak sebab akak ada peluang nak hidup senang….. u all tak nak ke? so apa kecoh-kecoh….. alahai kalau cerai pun berbayar ok….. so akak redha ….

          kalau akak pilih hensem tapi penagih pun buat pe kan…. akak pasrah dengan suami akak yang tak hensem tapi aku syukur kerana dia kaya….. walaupun akak ni tak dapat datin cam annahita….. Tahniah…. Anna…. kita orang perempuan kerana buat pilihan yang menjaminkan masa depan….. meletop!!!!

        • Kak WAN lay booorrrr! says:

          hoi!! kak mala arawona……. awas!!!!

  12. tuanchief says:

    Sometimes there’s no controversy because nobody cares.

    (Kadang-kadang tiada kontroversi sebab tiada siapa kisah)

  13. lobak says:

    kalau rupa hensem bnyk duit perangai mcm setan buat ape………..tahniah buat annahita……

  14. sis says:

    congrats Annahita…x ensem x pe lah jnji x amik org punya

  15. anies says:

    dia ni blaja master in law smpai oversea tp blk jd pengacara..msa buat law kt uitm dlu bertahun2 blaja

    • sil says:

      kalau blajar tinggi2 pun tak semesti kene kerja2 eksekutif mcm lawyer, doctor apa semua tu. lawyer pun bukannya byk sgt gajinye. kerja tahun2, gaji macam waiter je. lgpun ni semua soal minat. klu kat barat tu ramai je pengacara yg ada master bagai, tp pilih jadi aktres, model, etc sbb minat. inilah namanya ‘beauty with brains’. psl uitm tu… dia blaja tahun2 bukan sbb lembab, tp sbb dia take her time. ambik break, etc. biasalah tu. kalau tgk result dia mmng hebat. semua subjek hanya “A” memanjang.

      • sil says:

        oh lg satu… dia ni penah keje ngan AG’s Chambers dlm bahagian antarabangsa. bkn calang2 org boleh dpt kerja ngan AG, ok

  16. atuk says:

    oh…pat2 siku lipatlah.ni..siapa hebat dia dapat…sian bini dulu….kisah lalu jgn dikenang kata datuk tu, lagipun sebab datuk ni kata dia selalu senang dapat apa yg dia nak…tu falsafah hidup dia…jadik takde masalah …..

  17. no says:

    yang dulu pun ckp mcm tu…sama jea…..

  18. putry sarah adlyeeyana says:

    yg penting ada duitttttt….semua leh dapat..besala gaya artis skrg nie..eh,dia ni artis ka?..x kenai ponnn

    • fefe says:

      dia ni model produk De Wajah dan pemenang dewi remaja (tahun bila tak ingat daaa… tp sama tahun dgn puspa narayanan…. aktres india yg cun tuh)

  19. bai says:

    wahhh tak tahu pun anahita dah kahwin! she’s my junior in sGGS last time. congrats to both of them. semoga bahagia ke akhir hayat!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    • ryo2x0 says:

      oo..dia senior saya kt sggs..siap dok sama meja lagi sbb saya sekolah petang dia sekolah pagi..tiap2x hari ada surat admire dlm meja padahal sek pompuan semua

  20. aries_april says:

    moga bhgia….

  21. dya says:

    geli ah tgk

  22. Reena says:

    Erkkk..tak bajet…

  23. curvy_luff says:

    tak menyelera langsung! bad taste!

  24. mentari says:

    aku kenal datuk ni..org ipoh..
    mcm kata Anies la, belajar law bertahun2 haram pass.. orang lain pegi London dah balik jadi lawyer dia tak pass2 gak..last2 balik duduk menempek ngan bapak..
    Bapak org politik terkenal kat Ipoh..tu yg senang jadi ahli politik. Mcm mana la politik kat M’sia nak maju penasihat Menteri terdiri dari kalangan orang2 fail gini.. sedihhhhh

    • ron says:

      tgk cara awak ckp ni, mesti bukan budak law kan? kat uitm tu, sistem dia lain skit. kene ambik 3 tahun BLS lepas tu boleh jadi legal assistant. tapi kalau ambik tahun ke 4 “honors”, boleh dpt LLB. Jadiknya, most bebudak law uitm ada DUA degree= BLS dan LLB (budak2 law lain hanya ada LLB). kira lepas dpt BLS tu dah blh kerja lah kat firm. nak ambik honors ni bila2 boleh ambik. nak ambik masa umur 60 tahun pun takpe. samala macam bebudak LLB dr UK. diorang kalau nak jadi lawyer kene ambik CLP dulu, klu tak takleh jadi lawyer walaupun dah ada ijazah LLB. tp nak buat CLP ni bila2 pun boleh. Umur 80 pun boleh. tulah dia ijazah undang2…. dia takde expiry date. hatta jadik lawyer pun takde tarikh expiry. boleh practice sampai bila2. macam lisa surihani tu grad dari overseas, tp rasanya tak buat CLP lagi… so tak boleh la nak jadik lawyer- even if she is a Dean’s List student. tp bila nak ambik CLP tu? bila2 je. lets say bila dia dah umur 50 tahun, dia dah taknak jadi aktres dah, nak jadi lawyer plak… so blh la dia ambik CLP tu pastu jadik lawyer. As long as dia tak ambik CLP, dia belum boleh digelar “lawyer”.

      jadiknya si annahita ni dah lama grad dari BLS dia. cuma dia break lama pastu baru ambik LLB.

      kesimpulan: dia blajar lama sebab mmng nak complete honors ni boleh buat bila2 je. takde time limit bila kene ambik semua. so bukannya dia lambat sebab dia bodoh ke apa. seriously, result dia mmng hebat

    • siti sarah says:

      owey.ang ingat ang cantin sangat kah

      • no name says:

        saya junior dia kat uitm..dia mmg lmbt la dr batch dia yg sebenar..kwn2 dia dh lma grad doa msh lg ada kt uitmkat sini bukan sng nak pass paper..so dia ni x la hebat seprti yg disangka ye..lg 1 budak2 hebat..mmg sume lecturer n student (kitorang) akan tau.sbb x byk org hebat. annhita??stkt ni dgr dia slow la..xpernah pulak dgr dia top student..

        • gosipgurl_fea says:

          at least dia berusaha juga dude… tak payah ckp hebat ke tak ..macam org bodoh dgn org pandai, bagi aku takda suma tu kalau nak bodoh jangan belajar, jgn usaha kalau nak pandai rajin2 berusaha. ^__^ cayuk~!

        • blitz says:

          saya kawan sekelas anna dan byk buat kerja dgn die sewaktu di law school dulu. die mmg pandai tapi because of other committments, she was not as well known as other ‘star’ students. tapi die tetap bright. jadi setakat junior yg nak judge die tgk bile die buat hons mmg tak patut. mmg die punye choice buat llb hons lambat bukan sbb tak pass paper ke ape sbb die pass sume paper and die mmg bright. grades does not mean anything. it’s ur intelligence and how u use it that determine how smart u are. and u, no name is obviously lacking in that department to judge ppl simply like tht.

  25. fifie says:

    tak minat annahita dah…..

  26. tom seluar pendek says:

    Aku tak sedap hati la tengok gambar ni………Macam ada yang tak kena aje. Tahu la benda ni dah jodoh. Rasa bukan kawin kerana cinta ni….ada SEBAB lain ni…….

  27. tongkat ali says:

    Muka dato’ ni GANAS betul la…macam bung karno. Bulan depan BONCIT la kau Anna.

  28. lulu says:

    aper pon tahniah dah jodoh!!!! kalau aku dpt laki yg duit byk pon ,tapi muka lawa lagi kucing aku ,,,ampun pak tak payah !!!!! nak beromen pon geli aper lagi nak tuuttt…….sorry baik aku single sampei tue……cendawan pon tak per …hu hu hu

  29. ninii says:

    huduh pun huduh la, janji poket meriah….

  30. wak luuu says:

    AKU PUN NAK LAKI KAYA… JANDA AWAL TAK PE.. JANJI DUIT BANYAK.. TIDO DALAM DUIT WAK.. SAPE X MAU

  31. nina mia says:

    walo rupa datuk ni tak sehensem mana2 dato’ lain..tp dia sgt baik n low profile..bukan jenis datuk yg menggatal ngan perempuan..aku kenal datuk ni sebab aku keje satu kementerian n biasa sgt berurusan ngan dia..dia layak kawen ngan annahita..tahniah tuk datuk n datin..

  32. no says:

    x der la low profile mana…..kat situ jea mayb dia low profile..erm nak cter byk pun x guna..biar jea la..ALLAH itu maha kaya….biarla dia…dia jea yg tau apa yg dia buat sebelum ni….diharapkan dia bahgia….

  33. apa2 ajer says:

    Ari tu korang pakat2 ucap tahniah n puji melambug kt annahita nie.. tapi bila dh nengok gambo pasangannya.. macam2 lak korang komen.. apa2 ajer lahhh…

  34. MiSz NiNo says:

    xsangka giler annahita nak ngan org y camnih. dulu aku penah seopis ngan mamat nih. dia ngan noh omar same je. xbley pakai..bab pikat pmpuan cantik mmg no 1. ilmu ape tah gune. camner la annahita bley selera! haha

  35. flower says:

    cik no..biar je la dah jodoh dia org..kita x tau hujung pangkal…dia org je yg tau..

  36. mys abby says:

    ala..bia laa dia ngn pilihan dia…kacak ke tak kacak ke, sape yg cipta..??? dah ditentukan jodohnye…lagipun dia kenal ngn annahita tu kan baru je masa annahita start keje kt tv3…kan baru lg tuuuuu…tak baik sangka buruk taw…

  37. mutiara says:

    congrats 2 anna n husbang..hope jodoh kekal selamanya..may Allah bless ur wedding ok…..

  38. Alahai says:

    As i know annahita nie mmg pandai dari mase sek di Pg lagi.. Speaking english mmg tip top & budi bahase mmg high class.. Kakak dia pun same bijak & pandai hormat org… Walaupun dia org nie cantik tp x penah sombong… Dia pernah keje 1 com ngn i dulu… Actaully kita harus percaye pd jodoh & doakn yg terbaik utk Annahita & Datuk Saiful Bahar… Moga rumahtgge dia org kekal hgga ke akhir hayat AMIN…

  39. no says:

    klu dia bijak mesti dia tau mcm nak hornat perasaan org lain..nway kes ex wife ngan dia still tgh berjalan di mahkamh lagi….bagi i klu tak nak org komen bukan2 jgn buat statement yg tak btul…itu aja…

  40. Always Yes says:

    Cerita Dato Setiausaha Sulit Kahwin Artis Dengan Bekas Isteri

    Memandangkan si dato ni gilakan publisiti dan tak bercakap benar (melalui kenyataannya dalam akhbar), elok sangat kita bercerita pasal dia supaya dia lebih ‘popular’. Di Ipoh, orang memang kenal benar, dia ni tak pass spm, ayah hantar belajar dilondon berbelas tahun, pun masih tak pass, slow macam wife baru dia lah! Asalnya, dia dan ex wife nak bercerai secara baik di mahkamah tinggi KL pada tahun 2005 tapi kata lawyernya di ipoh, dia minta bukan-bukan dari isterinya, barang kemas, meja makan, set tempat tidur, almari-almari, pinggan mangkuk dan lain-lain yang tak masuk akal lah! katanya gaji isterinya lebih tinggi dari gaji setiausaha sulit menteri! Anak dia tak minta hak pulak! Bila ex wife dia tak setuju, dia pun peram bekas isteri dia ni bertahun-tahun-gantung tak bertali! Selepas hampir 2 tahun, lawyer si isteri telah fail kes taklik terhadap si dato ni! Lawyer di Ipoh dipecat dan Dato tu cari lawyer terkenal di KL. Bila kes mula, dia asyik tangguh, ada aje alasan tak datang mahkamah, katanya byk keja penting menteri yang dia jaga termasuk uruskan menteri kawin isteri ke tiga! sehinggalah waran tangkap nak dikeluarkan, baru si Dato ni menjelma di mahkamah. Tapi dengan org politik di KL dan ipoh, dia cakap dia dah cerai isterinya lama dah….cis dayus!

    Semasa dimahkamah, garang tak menentu, hingga ditegur lawyer sendiri dan polis disitu. Datang sentiasa seorang sedangkan bekas isteri sentiasa ditemani ayah dan ibu. Bila kes didengar, baru lah tau cerita sebenar! sejak dia berkawan dengan proksi menteri tu yang juga duda beranak-pinak, dia jadi ‘buas’. Panas baran tak menentu, patut pun umur 35 tahun dah berpenyakit darah tinggi dan kencing manis! Proksi menteri ni buat show untuk model dan tv3! model-model dijaja kpd business man dan ahli politik termasuk menteri pun. memang betul, Dato ni memang pandai beli orang. tak hairanlah dia boleh beli orang umno… Dimahkamah, cerita tentang dipukul, dimaki hamun, di caci cela sampaikan ayah dan ibu mertua di panggil bodoh! semuanya keluar ! almaklumlah mertua ni orang kampung!
    Saksi si isteri semua keluarga tapi si suami tak de saksi pun. Nak pendekkan cerita, isteri diceraikan dan isteri dapat apa yang diminta. kononnya, dua2 happy dan berdamai! itu mereka cerita! lima tahun kes masuk-keluar mahkamah, takkan cepat lupa dan berdamai!! tak logik…..

    Malangnya, orang seperti ini yang baru dapat Dato ni dipilih untuk menjadi pemimpin umno di perak! apalah umno, takde orang lain lagi dah nak pilih orang yang suka berfoya2, menyiksa isteri, lupa anak, gemar tengok CD2 lucah dan ke masjid hanya pada hariraya untuk beraya dengan menteri besar perak. Dia begitu tamak sehingga bergaduh dengan adiknya bab berebutkan tempat umno di teluk intan. Dah beberapa tahun tak bertegur sapa. Di ipoh ni, semua tau yang adiknya Saiful A lebih layak dari abangnya. Saiful A berkelulusan lawyer, berugama, taat pada keluarga dan bijak (ex MCKK boy).

    Kata orang politik di KL, si Rabbit ni (nama timangan Dato oleh org umno) memang ego dan sombong semacam. Dia hanya berbaik dengan orang yang ada kepentingan lebih2 lagi orang kuat umno! dia ni rasanya punya pelbagai personaliti-baik seminit, gatal seminit, berang seminit! dia kawin bekas isterinya dulu sebab rasa isterinya sesuai ditonjol sebagai isteri orang politik, ada rupa dan berpelajaran. Sebenarnya sbb suka tengok CD2 lucah, dia minat yang seksi dan gedik! Jadi, untuk kebaikan dan kesejahteraan saiful, sesuai benarlah dia kawin artis ……….

    Sedih teman tengok orang umno sebegini. Patut le minta darjah kebesaran di Raja Perak tak dapat! Terpaksa berhijrah ke Pahang minta sedekah Pingat kat sana. Apa sumbangan dia ke negeri pahang? Berbohong dan menipu bekas isteri orang pahang adalah…….

    Wahai umno, cuba-cubalah fikirkan. Mahu ke simpan orang yang tak tau sikitpun soal agama dan bodoh sombong ni naik di teluk intan! kalau mcm ni, kalah lagi lah umno di perak tahun 2012 nanti…….;

    • jane says:

      pehal ko ni… ni bukan blog politik….. tak minat nak tau hal politik…. di sini kita tak minat nak tau hal umno, pkr, pas, dap dan ape2 lagi yg sewaktu dgnnya….. byk blog politik lebih baik ko masuk kat sana..trangnukite, malaysiakini, bla, bla, bla…..

    • Kak Nam says:

      iye ke… al kisahnya… anna baik… moga anna x terima nasib yg sama… amin…

      • Dr. Azie says:

        ya Allah… ini ke kisah sebenarnya my frenz zaini? sedihnyaaa…. tp i tgk dia happy sokmo! x nmpk masalah di wajahnya! i saluted u zai…

  41. tongkat ali says:

    spm pun tak LULUS…malu ooiii………….
    mat rempit pun ada IJAZAH………………….
    budak jual ikan kat pasar selayang pun ada MASTER…
    buat malu org Perak aje..nasib baik la bini cantik.

  42. tom seluar pendek says:

    kau silap BESAR la Anna.
    aku takut kau akan dipersia-siakan.
    akaun kau kena jaga ok….
    kalau tak jaga, esok lusa, kau sehelai sepinggang kena tendang.
    betul aku cakap
    baik-baik jaga diri & BODY ok.

    • zana says:

      hahahaha…. btol2… silap haribulan digantung x bertali cam ex-wife dia gak! huhuhu hati2 ye anna….

  43. SWEET says:

    AMBIK KO ANNAHITA NAK SGT DATUK

  44. selepet tahik says:

    ni budak sematrik KMPP aku ni.. dulu nampak selebet je…skang dh mekap semacam plak..rugi x ngorat dulu2..

  45. MasTerPieCe says:

    Dato’ Saiful Bahar….Tahniah…
    Dato nie setiausaha kanan Dato Seri Noh Omar merangkap Naib Ketua Bahagian UMNO Teluk Intan

  46. MasTerPieCe says:

    Baru je lepas jumpa dato bulan lepas kat teluk intan…

  47. Jemima says:

    Tahniah to the both of you… Insyallah akan bahagia ke anak cucu…Amin…Sedih saya baca all the lies in the comments..Nampak sangat yang comment negatif tu semua tak kenal pasangan ni. Tolonglah, jangan cakap je pandai…Cuba cermin2 diri sendiri…Biasanya ‘losers’ je yang berpandangan negatif and suka kutuk2 orang. Orang baik2 tak de nyer nak mangata2 orang…Hahhahaha….

    Anna and Saiful, take the positive and ignore the nasty comments… They are the ‘losers’ you don’t need in your lives….Good luck and take care…Don’t let these ‘losers’ rob your happiness…People who know the both of you know who you are and that is what matters!

  48. pejol says:

    bekas isteri datuk ni lecturer aku…mm cun giler…ms dm kelas kalo existeri die yg ngajar mmg semua terpaku la tgk kecantikan die…hahha…nama dia norzaini azman…lecturer top kat fak pendidikan ukm

  49. Mat UKM says:

    tak cantik lah zaini tu

  50. joe says:

    Banyak orang kata zaini tu bodoh sombong dan perasan cantik

  51. shila says:

    Tahniah atas ikatan ini. Kak nita is d best. Moga allah memberkati hidup kamu berdua

  52. silatpencak says:

    Lecturer zaini tu ada boyfriend yang datang runah dia kat puchong selalu• Bawa mercedes tak silap aku• Orang kata bf dia tu Ada bisnes sikit dekat langkawi• Dah botak pun laki tu• Masalahnya selalu sangat berjumpa kat rumah dia• Entah apa yang dibincangkan• Dia ni tak la cantik sgt tapi perasan ja lebih sampai dia feelin dia tu aishwarya rai malaysia• Kui kui kui• Tak ponnnn

  53. hang lekir says:

    Sellamat pengantin baru• Janganlah gunakan ruangan ini utk bergosip tanpa berhemah. •kita orang melayu seharusnya berbudi bahasa

  54. jobros19 says:

    Amnahita best• Suka style n personaliti dier

  55. transfortc6569 says:

    Tahniah• Tahniah• Tahniah• Semoga cepat dapat baby• Conpem baby annahita kiut miut punya• Ye lah, mak cantik anak conpem kiut nyerrr

  56. asdie says:

    tolong jangan babitkan Dato Dr Norzaini dalam dunia glamour Dati Annahita.

  57. asdie says:

    tolong jangan babitkan Dato Dr Norzaini dalam dunia glamour Datin Annahita. Terlukanya hati kami sekeluarga.

  58. Well, this was kind of boring but whatever.

  59. Retirement says:

    Hi. Nice reading. Looking forward to your next post! :-)

  60. Failang says:

    Sesuatu yang kita suka belum tentu yang terbaik buat kita, begitulah sebaliknya. Allah Maha Mengetahui atas segala apa yang berlaku. Rumahtangga orang lain tidak perlulah orang lain pula yang bercerita, tanpa fakta yang sahih dan benar, dan cuma meneka dalam kesamaran, dicampuri persepsi masing-masing. Be fair to dato’, datin and his ex-wife, my former supervisor. To the three of them, all the best wishes from me; Allah The Creator jualah yang paling layak memberikan apa jua nikmat @ pembalasan. Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432 H.